Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bogancsi
Tominak jobbulást kívánunk!KépKépKép

Sajnos Peti is megfázott. Voltunk délután tornán, már ott is tüsszentett 1-2-t, de estére totál beállt az orrfolyás és szegénykém tök sz*rul van. Már 7-kor elaludt, mert elfáradt napközben, de fél óra múlva sírva ébredt és nem tud aludni.Kép

Zafi
Remélem Rékával nincs ilyen gond. A torna meg tök jól esett ám.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Gorsi! Pont akartam kérdezni, hogy mi van Petivel, sajnálom, hogy rosszabbul lettKép Jobbulást neki!KépKépKép Viszont annak örülök, hogy a torna jól esett!Kép
Réka jól van, bár ő is tüsszentett egyet-kettőt. Viszont nekem kezd fájni a torkom.

A képeket továbbra sem tudom megnézniKép Délután már egyszer bejöttek, de akkor csak X volt mindegyik helyén és semmit sem tudtam kezdeni vele. Aztán többször nem sikerült elővarázsolnom.Kép

Zsuzsi! Nagy meló lenne valami jobban elérhető helyre tenni?

Zafi
zafi

Jaj, Szilvi! Neked akartam még sok-sok drukkot küldeni a finishez!KépKépKépKépKép
További jó tágulgatást!Kép

Zafi
zafi

bocs, 2x ment el, nagyon le van lassulva nálam a babanet
zafi

Sziasztok!

Bogancsi: szurkolok, hogy Tomi jobban legyen! Csak túlleszünk ezen a járványos időszakon.
Remélem nem kell szednetek valami brutál gyógyszertKép
Papagájtól nem betegedhetett meg Tomi, tudod, ők is terjesztenek influenza -szerű betegséget?

Szilvi: izgulok, hogy minden úgy menjen, ahogy tervezed a babócáddal! Biztosan nagyon ügyes leszel ! Ugye lesz kép a tesókáról, a férjed felteszi?

Gorsi: Dorka is ma estére taknyosodott be, és ő is vacsora közben elaludt az etetőszékben, így nem kell ma altatni, csak úgy befolyt az ágyba! Remélem kialusszák ezt a takonykórt! Mi eszünk most rendesen vitamint és Béres cseppet, csak segít...

Zafi: ha adtok egy helyet, ahova feltudom tenni, akkor szívesen felteszem újra, leginkább FTP-be tölteném fel, mert nagyon időigényes ennyi képet feltöltögetni. Itt a babaneten már nincs albumom.Kép Még megpróbálhatom a tar.hu-n, ha van valami, írom a linket.

BMárti: örülök, hogy legalább Te megtudtad nézni, így legalább nem vesződtem hiába!Kép

Ma voltam az első varróórámon!!! Nagyon kedves az oktatólány, rögtön varrógéphez ültem és tanultam a szép egyenes varrástKép Nem is tudtam, hogy ez ennyire nehézKép!!!! Nagyon örülök, hogy jelentkeztem, szimpatikus az oktatólány is és tényleg lesz haszna!!!! Arra gondoltam, milyen jó lesz majd ezeket a dolgokat átadni Dórinak!!!KépKép Igazi perfekt háziasszonyt faragok belőle, ne bénázzon annyit, mint én a házasság elejénKép Végülis már tud beiglit sütniKép

BMárti: ez a mese nem Móricz Zsigmondtól van? Most megjelent egy meséskönyve, nekünk megvan, de most alszik Dóri nem akarom feltúrni a szobáját, ha benne van, akkor megadom az adatokat!

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Betegeskedők, millió gyógy- Kép Nektek!!!

Bácu is beteg (volt), holnap megyünk kontrollra, de jelentkezni nem tudtam, múlt hét péntek óta nem volt netünk, tegnap késő este lett megint... szuper voltKép

Én sem tudom megnézni most a talis képeketKép Mi is úúúgy ott lettünk volna, de hát nem tudtunk menni... Így Linato-ékról is lemaradtunkKép Pedig nagyon mennénk már, hogy találkozzunk Veletek, remélem, lesz még alkalomKép

Voltam Bácuval múlt szerdán tanácsadáson is, kikiáltották "nem-nagyon-gyarapodó"nak, azaz, lányok, a kisfiam mindössze 11,40 kg. Se több, se kevesebb. (87 centi amúgy.) Múlt héten nagyon el voltam keseredve. Tudom, hogy azért ilyen kis súlyú, mert egyszerűen ROSSZUL eszik. Viszont amióta lent voltunk tanácsadáson, azóta mintha jobban enne, még a betegsége ellenére isKép Kéthetente kell vinni mérni, hogy lássák, hogy mozog a súlya...

Én jól vagyok, semmi bajom, csak "pisigyár" vagyok.

Ja, és folyton álmos is, mint most is,
sziasztok,
Beja+Bagázs
beja

Sziasztok!

Na itt van még egy link, itt megnézhetitek a fotókat a taliról. Ne tévesszen meg senkit sem, attól még "feldolgozás alatt" felirat van, a kis négyzetre kattintva előjönnek a képek is egyenként!!!!

Remélem most már látjátok, sajnos össze-vissza rendezte a tar.hu a képeket, sajnos nem sorrendbe.

link:
http://kep.tar.hu/zsudorka/index.phtml?aid=27621692

Üdv:
Zsuzsi
zsu26

Biztosan működik ez a link, tehát végre láthatjátok a fotókat!Kép

zsu
zsu26

sziasztok!
lehet, hogy butasag, de mindenki leirna, hogy mit viselt a talin? Akkor tudnam mindenkirol, hogy ki kicsoda.Kép
Pl. a kislany nagyon hasonlit az anyukara, akin Kobanyai polo volt.
Es ki fogja a kisbabat? Azt, hiszem kislany, de nem biztos.
Sajna Marti, pont rolatok nincs kep, na de sebaj.
A gyerkocok nagyon-nagyon-nagyon edesek, tenyleg olyan mint egy kis osztaly.
Es mennyien voltatok? Es a gyerekek?
Amugy ez csak ennek az osztalynak a talija volt, vagy az egesz babanet, akinek volt kedve?
Meseljetek!
Gwen
gwendoline

Sziasztok!

Sajnos nagyon nem úgy alakul az életünk, ahogy elterveztem.
Tegnap elkezdtem vérezgetni, doki megvizsgált, akkor nem véreztem, viszont a hüvelyi Uh nem talált életjelenségeket, csak egy petezsákot. Most két variáció van, vagy nagyon korai még (elvileg tegnap voltam 5+4)viszont valószínűleg később volt a peteérésem és akkor tényleg fiatalabb(én legalábbis nagyon ebben reménykedem!!!) vagy valami gáz van. Most jövő hét péntekig rághatom a kefét szigorú ágynyugalom mellett.
Ha tudtok szorítsatok nekem és ennek a kis babónak, hogy minden rendben legyen!

Zafi!
Mégegyszer köszi a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Elfelejtettem megkérdezni, hogy hol vettétek Réka ágyát és mennyiért?

Sziasztok

Szilviék
bszilvi

Sziasztok, Jó reggelt!

Nos, most már innen Finno.-ból.

BSzilvi!
Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!! Babamegtartó KépKép-k mennek!!!!!!!!

Norci!
Én is úgy örülök, hogy eljutottunk hozzátok! Talán végre valahára eljutok az emiles fiókomig is, és akkor levél megyKép Köszi a kérdésedet, jól utaztunk, bár fejünkön-fülünkön csomag volt, na meg a két gyerkőcKép Éjfélre értünk a lakásra, Dodó a taxiban beájult, arra sem ébredt fel, mikor átöltöztettem. Petra viszont jól bekakált, moshattam ki, stb... de ő is hamar bealudtKép Azóta sajna még nem állt vissza a ritmusunk, így csak 10-11 között kerülünk éjjel ágyba, bár Dodót tegnap sikerült fél9-kor elaltatni és még mindig alszikKép (Itt már 9 óraKép)

Zsuzsi!
De jók a képek! Annyira irigyellek a varrótanfolyamért, én is tervezem, hogy elmegyek egyre, de majd csak jövőre.

Hú, felébredt Dodó, most mennem kell, ma még jövök!
Puszi, Nyuszimanóék
nyuszimano

BSzilvi!

Nagyon nagyon drukkolok Kép Kép Kép Az én dokim szerint 8. hét előtt nem édemes uh-t cisnálni, mert az ilyen pánikot kelthet, jaj remélem neki van igaza!

Nyusizmanó!
E-mailg végül még én sem jutottam Kép Éreztem, hogy még vissza kell zökkentetek a kinti kerékvágásba, azért nem írsz ide, épp rá akrtam már kérdezni Kép

Zsuzsi!
Szuperek a képek, mint mindig Kép

Norci
norci

Zsuzsi
Akkor gyógyuljatok ti is!KépKépKép

Beja
Az miért kicsi súly? 1 éve mennyi volt? Mert nekünk tavaly azt mondta a doki, hogy a 2. évben átlag 1 kg-t híznak a gyerekek. Igaz, akiket én ismerek, azok 2-t is, de Peti sincs több 12-nél és szerintem nem olyan magas, mint Bácu. Tiszta hülyeség.

BSzilvi
Nagyon drukkolok!!!

Nyuszimanó
Már éppen hiányoltalak titeket.Kép

Gwen
Ez csak ennek a topiknak a talija volt.Kép Most pont mennem kell, így nem tudom leírni, hogy ki kicsoda, de pl. a fotóalbumban is sokakat megtalálsz Szadai tali v. tali Henkénél, ilyesmi címeken! Ott talán nevek is vannak.Kép

gorsi

BSzilvi,
nagyon drukkolok és vigyázz magadra!

Gwen,
azon szerencsések talija, akik nem élnek ilyen messze, mint miKép

Nyuszimanó, Ti most merre jártok? Mert én már nem tudlak követni sem benneteket, sem Editéket! Kép De ez abszolút az én hibám! Kép

Beja,
Máté is hasonló magas és nincs még 13 kg. pedig 4kgval született! Nem parázik egy kicsit fekleslegesen a doki? Igaz, mi kb. 1 éve nem voltunk egészséges rendelésen. oupszKép

Dzsili,
Kata,
hol vagytok? Mi van veletek? Miért nem jelentkeztek? Kezdek aggódni!
solya

Sziasztok!

Gwen!
Jobbulast nektek!

Krita!
Hanyinger Kép
Nagyon ari hogy Nelcsi cipot akar adni a madarnak Kép

Bogancsi!
Jobbulast Tominak! Sok gyogyKépKépKép

Szilvi!
Drukkok mennek, hogy meguszd a csaszit!!!!

Gorsi!
Jobbulast Petinek! Sok gyogyKépKépKép

Zafi!
torokfajas Kép Jobbulast! Sok gyogyKépKépKép

Zsuzsi!
Nagyon jok a kepek Kép
Dorkanak is jobbulast! Sok gyogyKépKépKép
Varrotanfolyam Kép

Bszilvi!
Drukkok mennek, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beja!
Szerintem tulaggodja a doki a dolgot.

Nyuszimano!
Kép jo hallani rolatok.

Tobbiek hol vagytok? Ugye nem vagytok betegek?

Mi jol vagyunk. Vegre kedd este a ferjem is hazajott. Kép Remelem mostanaban nem kell megint elutaznia.

Madike mostanaban egyre tobb uj szot vesz fel a szotaraba. Kép Minden nap meglep minket.

Andysj
andysj

Sziasztok!

Húúú, ma már jobb híreket tudok írni, a tegnapi diagnózis fejbecsapott, nem volt kedvem semmihez. Szóval asztmatikus jellegű bronchitis Tominál Kép Iszonyú sípolás, nehézlégzés, éles, száraz köhögés. Kaptunk antibiotikumot is, meg hörgőtágítót. Este 5 féle gyógyszert szedett be Tomi Kép De mindent magától Kép A doktornéni sok mindenre felkészített, befulladásra, kórházba menésre stb. Szerencsére semmi nem történt, este f.10-kor felébredt, hogy szomjas aztán simán visszaaludt egészen reggel n.8-ig! Reggel még mindig volt sípolás, meg némi hörgés, de már sokkal kevésbé Kép Szóval kifelé megyünk, remélem. Köszi a drukkokat mindenkinek!

Gorsi: jobbulást!!! Kép Kép Kép

Szilvi: drukkok mennek Kép Kép Kép

Zsuzsi: papagájokhoz nem szoktam beengedni Tomit, nem is igazán érdeklik, mert elég gyávák és unalmasak neki. Dorkának gyógyok Kép Kép Kép

Beja: Vitacolant adtál már Bácusnak? Az nagyon jó étvágycsináló. pisigyár - pelus??? Kép

Bszilvi: ezermillió babamegtartó drukk megy Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nyuszimanó: üdv Finnországban Kép

Tomi most épp a nagy maciját hurcolja, beült vele a sarokba és olvas neki Kép
pusz: bogancsiék

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Zsuzsi! Fantasztikus vagy!KépKépKép Köszi, nagyon jók a képek! És külön köszönöm a sok-sok képet Rékáról és a vakondos könyvről!Kép

Gwen! A kőbányai pólós én vagyok és a kék kantáros nadrágos Réka. Nagyon megleptél, mert általában azt mondják, hogy Réka az apjára hasonlít! De nagyon örülök, hogy te másképp látod!KépKépKép

BSzilvi! Nagyon-nagyon drukkolok nektek!KépKépKépKép Biztos csak még nagyon picike!
Ágy: RS termék, 22eFt volt.

Bogancsi! Ez tényleg elég rosszul hangzik, de örülök, hogy ma már jobban van Tomi! Gyógyuljatok gyorsan!KépKépKép

Gorsi! Peti hogy van? Réka is betaknyolt éjjelre! Még szépen elaludt, aztán 10-től kezdve óránként sírva ébredt, szerintem neki is fájhat a torka, mint nekem és most már az orra is folyik. Hőemelkedése is van. Apja most vitte dokihoz, én nem mertem elmenni, mert így is van bennem valami, nem akartam beteg gyerkőcök közé menni, ha már van más választásom is!

Zafi
zafi

Sziasztok Lányok!

Megnéztem a képeket! De jó lett volna ott lenni, mint régen.
Balu és Luca az ágyban című sorozat nagyon édes.Kép

Gorsi! Hogy ez a Petifiú hogy hasonlít rád!!

Zafi! Réka 2 képen eltévedt, hogy lehet hogy a vakondos könyvén kívül mást is olvas?Kép
Gyógyuljatok! Sajnálom, hogy benyeltétek ezt a vírust.
Beja! Gyógyulást és zabálást kívánok! Egyébként Hanna november óta 13 kg, de lehet írtam neked emilben.Kép

BSZilvi nagyon szorítok nektek! És nyugalom, ne rágd a kefét nem azt írt fel a doki.Kép

Bogancsi! Örülök, hogy javulgattok.Kép

Nekünk félévvégi nagy hajtás van, de még bírom. Rosszabul bírom ezt a meleget inkább. Szegény kis Hanna is megkapta a szánkóját a legnagyobb olvadás napján, azóta minden este ott áll az erkély ajtó előtt és sír hogy szánkózzunkKép
Amúgy nagy frász a lány. Úgy osztogatja aparancsokat mindtha fizetnének érte nekiKép Itt ülsz, ne pakoljál, anya, ne főzzél, süssél tojást, ezzel játszál, ne nézelődjél el, ide figyelj.... Elkezdődött nála az enyém maci korszak. Tuti a bölcsiben szedte össze. Irigykutya tud lenni nagyon csúnyaKép De majd kinövi, már arra rávettem, hogy attól hogy az övé mutassa meg nekem. Azóta midndig hozzáteszi, hogy enyém maci megnézheted picit. Na jófej, de egyelőre jobb mint a semmi.
Aranyköpései: Nézd anya sikerültem!Kép
Amikor kiabál nekem a szobából: Anyaaaaa! Nem hallja!
Nézd anya autó! Nem a miénk. Valami bácsijé szerintem, asszemKép
Jujj lehet kindertojás van a kanapén!!!! nincs. Szerintem holnap vacsora után.Kép

Hát kb ennyi, most rohanok, puszi midnenkinek és javulgassatok!

Tikk
tikk

Sziasztok!

BSzilvi, millió drukk, hogy semmi, de semmi baj ne legyen, és figyu... én 5+3-nál voltam először, és nálam sem volt még semmi, csak petezsák!!! Kérlek, ne aggódj! Mennyire véreztél? Ha csak kicsit, és el is múlt már, biztos, hogy az nem rossz jel!!! Valahol olvastam, hogy ilyenkor az elején, amikor kezd növögetni a méh, hajszálerek pattanhatnak el, ami vérzést okoz, de semmi többet... Nagyon szorítok! HajráKép Együtt tologatunk szept. elején, meglátodKép

Megnéztem a képeket, nagyon jó volt Benneteket látniKép És amint látom, ezen a talin a csíkos volt a divat a gyerekeknélKépKépKép

Linato, legalább már képen "megismerhettelek" TiteketKép

Balu egy csapodárKép Először KisLucával hentereg, aztán Dorkával flörtölKép

GOrsi, Peti felső szerkója nagyon tetszikKép Imádom ezt a "hosszú ujjúra rövid ujjú pólót"-variációt.
Azért kis súly talán a 11.40, mert márciusban 10.70 volt, aug-ban 11.00, most meg 11.40... talán ezt kevesellte (ígykellírni?) a doki... talán februárra meglesz az 1 kiló gyarapodás egy év alatt... még kell 30 dekaKép

Borcsa, Lucát egyedül engedted el a bulira?Kép Nem látlak sajna...

Köszi lányok, hogy aggódósnak tituláljátok a dokinénit, most, hogy egy hét már eltelt, én is így látom, de múlt héten nagyon beparáztatott...

Bogancsi, szedjük a Vitacolant már dec. eleje óta + Cebion... lehet, hogy most kezd hatni, mert pár napja javult a helyzet kaja-ügyben.
A bronchi-micsoda ellen millió gyógy- Kép-t küldünk!!!!!

Tikk, behaltam Hanna szövegénKép

Végül, de nem utolsósorban minden betegeskedőnek gyógy- Kép-okat küldünk ezerrel!!!

Pusza mindenkinek,
Beja
beja

Sziasztok!
Bszilvi! Mennek a drukkok! Az én dokim is akart 5 és fél hetesen uh-t csinálni, de nem engedtem, mondtam, hogy jövök majd 8 hetesen. Annak idején Nelcsivel is csinált uh-t egy helyettes doki kb 5 hetesen (mert véreztem, pont, mint Te), s engem is azzal küldött haza, hogy nincs életfunkció. Ezért futamodtam meg most az uh elől. Nagyon szorítok, hogy Nálad is csak azt jelentse ez az egész hogy még nagyon pici a baba. Ne idegeskedj légyszi! Kép

Beja! Hát szerintem is a doki nagyon túlbúzgó. Kéthetente súlymérés??? Lefogadom, ha egy másik dokit kérdeznél, csak legyintene. Az unokatesóm kislánya 10 kiló 2 évesen. Volt ő 13 kiló is, de újabban csak szalad, ugrál, s alig eszik. A dokinője mondta, hogy nem kell vele foglalkozni, majd megindul újra a súlygyarapodás. Ez egy ilyen korszak. Szerintem ne idegeskedj miatta. A Vitacolant próbáld meg, mi is szoktuk, s most a téli időszakban újra elkezdtük.

Bogancsi! Remélem minden ok lesz Tomival.

Rita
krita

Sziasztok!

GOrsi! Petinek jobbulást! KépKépKép

Zsuzsi! Dorkának is jobbulást kívánunk! KépKépKép A meséről sajnos gőzöm sincs, hogy ki írhatta. Kép

Beja! A Vitacolan Lacikának is farkasétvágyat csinál. Kép Bár az övét nem nagyon kell fokozni... Kép Ő is 87 cm, de már majdnem 13 kg. De szerintem nem kell 2 évesen pocakot növeszteni minden gyereknek! Kép

BSzilvi! Jaj, de nagyon drukkolunk!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Bogancsi! Egy pár drukk Peti jobbulásához azért még rátok fér!? KépKépKépKépKépKép

Zafi! Rékának is jobbulást kívánunk! KépKépKép Mi van itt, kitört a járványos takonykór?! Kép

Nálunk nagy újság van! Voltunk a Heim Pálban, és Lacika nem is tejallergiás!!! KépKépKép Épp csak azt nem mondták a bőrgyógyászaton, hogy ezt a baromságot meg honnan vettem. Kép Ennyit a doktornőnkről... Kép Ismét bizonyított... Kép De a lényeg a hurrá Kép, hogy nem tejallergia! Kép Azt mondták, hogy ez gyermekkori ekcéma, télen mindig előjön, a napfény jót tesz neki, nyáron tünetmentes, és 3-4 éves korára ki fogja nőni. Kép
Az urológián is voltunk, megint szuper rendes volt a doki. Megsimogatta Lacika pocakját, mondta neki, hogy most megnézi a kukiját, ne féljen, nem fog fájni, stb. Szóval nagyon kedves volt. Lacika se nem bőgött, se nem ellenkezett, csak nézett rá nagy szemekkel... Kép Azt mondta a doki, hogy enyhe fitymaszűkülete van Lacikának, és alatta a letapadás. A "csodakenőcs", amit felírt rá, sima Ftorocort. Hátra kell húzni a bőrt, amennyire lehet, és bekenni ott, ahol kezd a makkhoz tapadva lenni. Viszont bérletet válthatunk a Heim pálba, merta bőrgyógyászatra 10 nap múlva, az urológiára meg 1-1,5 hónap múlva kell visszamennünk kontrollra. Kép Rendesek, kedvesek, meg minden, de Lacikával kettesben húzós program, Lacival meg olyan nehéz összeszervezkedni. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Beja!
Először mikor olvastalak én is elkezdtem aggódni, hogy milyen felelőtlen anya vagyok, a 15 hónapos oltás óta gőzöm nincs hány kiló Vili. Tanácsadásra nem járunk, mert fabatkát nem ér, mérlegünk viszont csak csecsemő van, amin már Vilit nem lehet mérni, meg legutoljára kiakadt a súlyától Kép Mióta Vili már nem szopizik számottevően engem is néha aggaszt, ha egyik nap kevesebbet rak a pocijábba, mint másnap. Aztán azzal nyugtattam meg magam, hogy mi a fészkes fenének kell ezzel ennyit foglalkozni, ha egy gyerkőc szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében emellett nem beteges, jól alszik, akkor nem édes mindegy mit mutat a mérleg? Ha éhes eszik, ha nem éhes akkor nem fog többbet enni. Vili tuti nem lesz olyan vaskos később mint újszülöttnek, mert mindketten a vékonyabb fajtáthoz tartoz(t)unk, szvsz ti is. Én ezzel le is zártam magamban a témát.
Csatlakozom a többiekhez a ti dokitok aggódja túl a dolgot.

Bogancsi!
Jaj ez a hörgés nagyon rosszul hangzik, remélem tényleg hamar kigyógyultok belőle.

Gwen!
Én még nem is üdvözöltelek az osztályban. Üdv. itt.

Tikk!
A melegfront engem is megvisel én nem tudok
aludni, Vilinek bezzeg ilyenkor kb. két órányival megnő az alvásigénye Kép
Hanna szövege Kép

Lányok felvetettem a talin, hogy köv. tali lehetne nálunk. Jövő hét hétfőn legyen, vagy kettővel utána? A betegekre tekintettel én a későbbi időpontra szavazok.

Norci
norci

BMárti!
Elfáradtál a Heim Pálban? Kép Bogancisnak Tomija van Kép Kép Kép
Szuper, hogy nem tejallergia! Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Bogancsi,
Tominak gyógyok mennek: KépKépKépKépKép

GOrsi,
Petinek is gyógyok! KépKépKépKépKép

Beja,
és akkor én mit szóljak Hanga súlyához? Kb. 11 kilóKép és 88 centi. Hány kg volt Bácu egyévesen?

Zsuzsi,
szuper, hogy jól érezted magad a varróórán.Kép Dorkának gyógyik: KépKépKép

BSzilvi,
drukkok mennek: KépKépKépKépKépKépKép

Zafi,
Rékának is gyógyikKépKépKépKépKép. Milyen ágyat vettetek végül?

Tikk,
de édes Hanna, Hanga is parancsolgat ám ezerrelKép. Meg nála is megy már ez az "enyém, ne vedd el, na"Kép.

Ma egész de. takarítottuk-rendbetettük Hanga szobáját, meg énekeltünk. Imádja Halász Jutkát, folyton kéri, hogy kapcsoljam be a cd-tKép

Szila
szila

Sziasztok!

BSzilvi!
Millió DRUKK!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Bogancsi!
Továbbra is küldjük a gyogyókat Tominak!Kép

Tikk!
Hanna szövegeiKép

BMárti!
A meztelenkedés még nálunk is nagy móka!Kép Igaz Zsani sosem nyúlt bele a bilibe, de sokáig csak akkor pisilt bele, ha meztelen volt. Hidd el, Lacikánál is lesz ez még jobb is és csak ámultok majd, amikor komolyan használni kezdi a bilit. Bár lehet, hogy nem is a bilivel, hanem a nagyfiúknak való WC-vel fogja kezdeni!Kép

Zsuzsi!
Köszi!Kép Hát digi fényképezőnk nincs így fogalmam sincs, mikorra lesz kép a Kistesóról, de majd igyekszünk!Kép

Én is megnéztem a képeket, nagyok jók lettek!Kép Olyan jó volt nézegetni, hogy a gyerkőcök már "komolyabb" dolgokat is csinálnak(besegítenek a házimunkába, papás-mamást játszanak a babákkal, ráadásul még "ágyjelenet" is volt a fotók közöttKép)

Rita!
A dokim nagyon a normál szülés mellett van(csaszi után is), aminek felettébb örülök.Kép Sok kórházban szóba sem jöhet csaszi után egy normál szülés gondolata(független a csaszi okától), de van ahol csak az orvoson múlik, hogy belevághatsz-e? Pénteken az UH-on megnézi a hegemet is és ha ott minden rendben, akkor "már csak"Kép rajtam múlik.Kép

Köszi mindenkinek a drukkokat, de továbbra is szorítsatok, mert alig-alig fájdogálok mostanában!Kép Mintha elvágták volna...Nem mintha mazo lennékKép, de kicsit szomorú vagyok, hogy nem történik semmi. Sőt olyan jól érzem magamat, hogy időnként fel sem tűnik: van egy nagyobb pocikám!Kép Anyukám+Apukám szerint tuti a héten fogok szülni, tegnap is csodálkozva látta Apukám, hogy "még mindig hordom a pocakomat"?! Én már akár a héten is szülnék, csak magától induljon meg...

Szilvi + Zsani + Kép(-11 nap)
sztigris

sziasztok!

nem volt netünk két napig, lelkibeteg voltam!

jó nektek, hogy tudtatok találkozni! meséljetek méééég!

bszilvi! nagyon drukkolok nektek! emlékszel, közülünk is mennyien véreztek az elején, és nem lett semmi baj végül!!! úgy tudom, 7-8 hetesen lehet szívdobogást látni, igaz? és főleg ne aggódd túl magad!
örülök, hogy találkoztunk szombaton, maradhattatok volna még, és tudtunk volna beszélgetni kicsit! de valóban iszonyú tömeg és meleg volt! viszont nekünk érdemes volt elmenni, majd elmesélem, miért.

képzeljétek, úgy döntöttem, elhalasztom a jövő félévet! remélem, meg lehet oldani, mert már ígyis jócskán túlfutó vagyok, de már a döntés maga is akkora megnyugvással tölt el! nem lesz ugyan láblógatás így sem, de így kicsit hosszabb időm lesz mindennel elkészülni.

még azt szerettem volna elmesélni, hogy Barni múlt hétfő óta a saját szobájában alszik - el, mert az éjszaka folyamán előbb-utóbb átvándorol apa ágyába. de már ettől az eredménytől is boldog vagyok. az majd egy következő lépés lesz, hogy ne cicin aludjon el, és ott is maradjon... viszont a cicin elalvás lényegesen rövidebb lett - hogy mitől?

ráadásul a kismama klubban beszélgettem sződy judittal, és azt tanácsolta, ha engem ennyire zavar, hogy szopizik, nyugodtan beszéljem meg vele, hogy fáradt vagyok, fáj nekem, stb, és csak bizonyos alkalmakkor kaphat. maradt a reggeli, déli, esti szopi, és ez már egészen kibírható. sokszor elmondom, hogy boldi még nem ehet mást, ő azért kap sűrűbben, meg ha akkora lesz, mint ő, barni, akkor ő sem fog cicizni. ezek hatnak, bár adódnak nehéz pillanatok. szedek vitamint is, és sokkal jobban érzem tőle magam. pont számoltam, hogy cirka 3 éve non-stop terhes vagyok és/vagy szoptatok!

márti, épp mikor írtad, hogy megőrülsz, nálunk is katasztrófa-helyzet volt, mindketten egyszerre ordítottak, nyavíkoltak... nem mindig állok a helyzet csúcsán...

ma van barni nagyizós napja, hát nem sokat tudtam tanulni, egymás kezéből adta ki a kilincset a dr és a védőnéni. kapott boldikám oltást, úúúúgy ordított, de elég hamar - némi cici után - újra vigyorogni kezdett. ja, 6,20 kg és 63 cm!

minden bretegnek mielőbbi jobbulást!

szilvi! nagyon szorítok neked!

remélem, el tudom ezt küldeni, totál halódik a netünk. őrjítő, hogy jóformán ez az egyetlen kapcsolatom a külvilággal, és ez sincs, de abban sincs köszönet, ha van (meséltem már a 14,4 meg 16,8 kbps-ről...) mit nem adnék az adsl-ért...

bmárti: ez a fütyi-kérdés nálunk is aktuális lesz hamarosan. lacikának mekkora a nyílás? röhejes, de boldinak már most jobban lejön a bőr, mint barninak. szemészhez is megyünk hamarosan.

tikk! nagyon édes hanna! azt én is nagyon bírom, amikor ilyen szavakat használ barni és virág (a szomszéd kislány), hogy "szerintem", meg "vajon...?", tegnap barni azt is mondta, hogy "valami bohóc-szerűség", viccesen hangzik a szájából.

ja, van egy tök fini muffin-receptem, ha valakit érdekel.

puszi mindenkinek
heniék
gesztenye

Heni,
jelentkezem a muffin receptre! Kép
És fel a fejjel! lesz ez még ígyse! Kép
solya

Sziasztok!

Norci! Nagyon elfáradtam, igen! KépKép

Bogancsi! Bocsi, természetesen Tominak kívánok jobbulást! KépKépKép

Szila! Nálunk a dzsungel könyve a nyerő, Lacika odaáll a hifitorony elé, és vonyít, mint a farkasok. KépKépKép

Heni! Olyan 4-5 miliméter átmérőjű lehet a lyuk, nem jött elő a makkból egy borsónyi rész se, még akkor se, amikor a doktorbácsi húzta hátra a bőrt, Ha én nyúlok hozzá, akkor szite csak akkora nyílás van, mint amin pisil. Kép
Mi az a muffin? Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Heni: én is kiváncsi vagyok a muffin receptre! azt csak muffin formában lehet megsütni?????
Szerintem jól döntöttél a félév halasztással, így is meglesz az a diploma egy féléven nem múlik!Kép

BMárti: ügyes vagy, hogy ennyi mindent elintéztél a kórházban!

Szilvi: továbbra is drukkolok, hogy minden úgy legyen, ahogy tervezed!!!KépKépKép
Hol fogsz szülni, mindig elfelejtem?

Mit csináltok a takonykóros gyerkőcökkel? Dorka szinte minden 10. percben tüsszent, szegénykém tegnap is és ma is bealudt a vacsoránál, most már alszik, de így hajnalban kelünk, mert éhes...

Dzsili:könnyedén hazaértetek? Napocs is náthás lett? Anyukáddal minden rendben volt a hétfői vizsgálatnál?

üdv:zsuzsi
zsu26

fini sütiKép
Kép
solya

Sziasztok!
nem vesztem el, csak hímzek ezerrel, és most engedélyeztem magamnak pár percet, hogy írjak egy kicsit. Jövő szerda estére kész kell hogy legyek, és még sok van hátra. Ha kész lesz, akkor megmutatom mit műveltem.Kép

Először is minden kis betegnek sok-sok gyógyot küldünk Beussal.KépKép Beus nem beteg, csak fogzik, ezért az elmúlt éjszaka egy kicsit nyűgősebben aludt, de nappal nem volt semmi baja. Ma végre engedte, hogy fogszámlálást tartsak, így megállapítottam, hogy 16 egész fog + egy 3/4 rágó fog, és egy 1/4 rágófoggal gazdagabb Beus. A felső rágók még váratnak magukra.

Ez a muflin őrület.KépKép Milyen formájú ez a muflin? Ha nem muszáj a speciális muflin forma, akkor engem is érdekelnének muflin receptek. Ja, meg kenyér receptek is jöhetnek, mert Jézuska meglepett egy kenyérsütő géppel, és gyártom a finomabbnál finomabb friss kenyereket. Ma sütöttem a harmadik kenyeret, és ez már nagyon jól sikerült.KépKépKép

A talis képeket én is meglestem ám, és megállapítottam, hogy nagyon nőnek a gyerkőcök.KépKépKép

bogancsi!
ugye Tominak voltak futószemölcsei? A Bea keresztanyukájának a kislányának is van, és kiszedték neki, de most elkezdett szaporodni, és ki kéne szedni. Tudsz vkit ajánlani?

BSzilvi!
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi gond! Babamegtartó drukk mosolyok mennek.KépKépKép

Sztigris-Szilvi!
Neked meg a fájáserősítő drukkok mennek.KépKépKépKép

Na, ennyi voltam mára, vár a hímzés.
Sziasztok! Zsuzsa + Beababa

beababa

Ja, és kicseréltem a profilképemet, karácsonyi képek majd jövő hét végén lesznek fenn.

beababa

Sziasztok!

Tikk!Kép Most Réka vagy Hannától tanulta el, vagy ez is egy életkori sajátosság, de a talin ő is azt csinálta, hogy ez az enyém. Nagyon jó Hanna dumájaKép elképzelem hozzá az arcát isKépKépKép

Beja! Még hozzátenném, hogy később meg Balu Rékával birkózott!Kép

BMárti! Múlt télen Rékánál is gyerekkori ekcémát állapítottak meg, nagyon csúnya volt a bőre, de most csak elvétve van egy-két pötty. Épp ma kaptunk rá egy másik kenőcsöt, egyébként meg minden fürcsi után gyógyszertári hidratálóval kenegetjük.

Szila! Mi ez az ágy kérdés? Mi már nyáron vettünk ágyat.Kép

Szilvi! Drukk hegyek!KépKépKép Ha kicsit még vársz, szülhetünk együtt is!Kép Bár ezt azért nem kívánom neked, biztos már szeretnél babázni!Kép

Heni! Örülök, hogy alakulnak az alvás és szopi dolgaitok! Boldinak meg hihetetlen méretei vannak!Kép Ma írta egy barátnőm, hogy az 5ésfél hónapos kisfia 6kg és 66cm, ehhez képest Boldi nagyon belehúzott!KépKépKép

Rékának be van gyulladva a torka, folyik az orra, de nagyon édesen kéri, hogy fújjunk orrot!Kép Kapott gyulladáscsökkentő cseppeket, de a dokinő szerint nem nagy ügy. Úgy néz ki, ő jobban is érzi magát, mint én! Nekem rettentően fáj a torkom, égnek a szemeim, náthás vagyok és most már a végtagjaim is fájnak.KépKépKép Persze semmit nem lehet csinálni, teázgatok ezerrel, délután szunyáltam egy nagyot, csak remélem, hogy holnap már jobb lesz...

Zafi
zafi

Heni: a receptekre mindig szivesen vevo vagyok, imadunk mindent ami sutemeny, csokolade, cukor, edesseg...
Solya: ez a suti a Heni receptje?
Képnyam, nyam, nyam

Szilvi: nagyon szoritok neked es hamar irjal, hogy,jol vagy-e es mi mi ujsag
Gwen
gwendoline

solya: Kép köszönöm a bíztató szavakat! Kép

tehát: datolyás-narancsos muffin (á la kaldeneker györgy)

keverj össze
1 pohár fehér lisztet,
1 pohár teljes kiörlésű lisztet,
0,5 p. cukrot,
2 ek. reszelt narancshéjat,
2 tk sütőport,
1 tk szódabikarbónát,
1 csipet sót.

másik edényben keverj össze
1 tojást
fél pohár narancslét
fél p. tejet
fél p. olajat
1 csomag vaníliáscukrot és
1 p összevágott datolyát,

ehhez keverd bele a lisztes keveréket, majd muffin-formákat6 tölts meg vele 3/4-ig. kb 20 perc alatt sül készre.

ui: én sima tortaformában sütöttem, és amúgy nem szeretem a datolyát, de ebben isteni! barninak is ízlett Kép

jóéjt,
heni
gesztenye

Sziasztok!

Köszönjük a gyógyokat, szerencsére nem romlott a helyzet, sőt napközben teljesen jókedvű volt Peti.Kép

Zafi
Nektek is gyógyok mennek!KépKépKép

Tikk
Köszi!Kép Mindenki azt mondja pedig, hogy Peti tiszta apja.
Hanna szövegein jókat nevettem.Kép

Beja
Köszi, én is bírom az ilyen szerkót.Kép

BMárti
Ekcéma, fitymaszűkület.Kép Az elsőt már ismerjük, az utóbbival pedig nekünk is menni kell majd szerintem dokihoz.
Lacikának viszket egyébként a bőre? Petinek nem, csak néha száraz lesz foltokban.

Heni
Alvással csak így tovább!Kép
Muffin receptet köszi, éppen kaptam karácsonyra sütőformát.Kép Mennyire kell darabolni a datolyát?

gorsi

Sziasztok!
Meg vagyunk csak nem értem rá.

Köszi szépen Zsuzsi a fuvart, igen haza értünk rendben, anyu eredménye majd csak két hét múlva lesz meg!

Majd jövök ha tudok tettem fel néhány képet Napsugár topicjába

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Tegnap este írtam egyet, de most nem látomKép.

Most akkor csak röviden:

Zafi,
jajajajaj, összekevertelek Tikkel, vele beszéltünk pár napja icq-n az ágyakról. Bocsi!KépKépKép

GOrsi,
tényleg nagyon hasonlít Rád Peti!Kép

A betegeknek további gyógyik: KépKépKépKépKépKép!

Szila
szila

sziasztok!

élünk mi is! sőt, a tali óta egész jókedvű és türelmes is vagyok, úgyhogy gyakrabban kéne! de valahogy nagyon nem jutok íráshoz!

vilka tegnap óta feláll nélkülünk a bütorok mellett is, szerencsére vissza is tud térdelni, de azért nem árt mellette lenni.

ma reggelre mindketten betaknyosodtak, remélem, nem komolyodik!

na, megyek, de még próbálok jönni!

márti++
márti

Sziasztok

Tomi nem száll le rólam egész nap. Köszi mindenkinek a drukkokat! Sipolás már nincs, csak hörgés ... Amúgy egész vidám, énekelget, folyton terit.

Zsuzsa: én a Heim Pálban vetettem ki mindig, ill. van 1 magándoktornő, de jó drága és ugyanazt csinálja... Mennyi idős a kislány? 2 éves korra megerősödik az immunrendszer és akkor elmúlik. Tominál tényleg így volt Kép

BMárti: Kép

Heni:Sütihez ajánlom a kis papírkapszlikat, akinek nincs muffinsütője. Nálunk nagyon bevált,csak ritkán lehet kapni.

Szila: Tomi is tud ám vezényelni Kép

Zafi: tea-tea-tea!!! Gyógyok mennek Kép Kép Kép

Dzsili: Napsi nagyon édes a talifotókon IS Kép

fotósok: annnnnnyira jó, hogy felteszitek a talis képeket, így szinte Kép ott van az ember veletek.

pusz: bogancsi és hörgő Tomi, bár most épp hű, de csöndben van, gyanús...

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Betegeknek gyógyKépKépKépKépKép-ok mennek. Sajnos Balu is beállt a sorba Kép Folyik az orra, és köhécsel.

Most azon küzdök, hogy el kéne vinni Zsomát csípőszűrésre, de nem szeretném, ha ott szedne össze valamit. De ha emiatt nem viszem el, akkor márciusig nem vinném. Szóval még nem tudom Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

cory: nem lehet időpontot kérni? boldinak kötött a csípője Kép

köszönjük a drukkokat, azért még nem sima ügy, tegnap éjjel már egykor ordított barni, az sem volt elég, hogy andris melléfeküdt, át kellett vinnie magához.

gorsi: ahogy sikerül, a sütiben jól megpuhul. ez az 1 macerás fázisa van. van egy mákos-meggyes muffin is k. gy. honlapján, legközelebb azt próbálom ki Kép

puszi
heniék
gesztenye

Sziasztok!

Zsuzsi! Ügyes vagyok?! Kép Hát, mesélhetnék... Kép Tegnap este ott álltam a pelenkázó mellett, az egyik kezemben a Ftorocort, a másikban egy gyógyszertári tubusban levő kenőcs. Néztem hol az egyiket, hol a másikat... Akkor most melyiket hova?! Olvasom a Ftorocort betegtájékoztatóját, ami szerint 5 napon túl csak orvosi utasításra, mert a bőr elvékonyodását okozza... Az urológián meg azt mondták 1 - 1,5 hónap alatt elfogy a tubus kence, akkor menjünk vissza... De végül is a bőr elvékonyodása itt éppen cél lehet, és orvos utasítása a hosszabb kezelés... De ezzel vagy nem ezzel?!?! Olvasom tovább a tájékoztatót, hogy többek között ekcémára való... Kép De én akkor is úgy emlékszem, hogy ezt írták fel kuki-kenésre... Már ott tartottam, hogy reggel felhívom a kórházat, és megkérdezem telefonon, amikor végre beugrott, hogy kaptunk kezelőlapot. Azon szerencsére feketén fehéren ott volt, hogy ftorocort a kukira, de mire ez eszembe jutott... Kép
A könyvet megnézted azóta? Nagyon kéne nekem az a meseszöveg...
Dorkának jobbulást! KépKépKép Mára mi is letaknyosodtunk, remélem, megússzuk ennyivel. Felváltva tüsszögünk Lacikával, aztán törölgetem sorban az orrokat. KépKép Én nem csinálok Lacikával mást, csak törölgetem az orrát, meg adom neki a vitamint. Később, amikor besűrűsödik a válladék, akkor majd porszívózgatom az orrát. Meg együtt iszogatjuk a mézes kamilla-hársfa teát. Ha elkezd köhögni is, akkor kap majd napi egy zacsi ACC100-at, az legutóbb nagyon bevállt. Amíg nem lázas komolyan, addig orvoshoz tuti nem viszem.

Zafi! Nem is gondoltam hogy ez a gyerekkori ekcéma ilyen gyakori. Mi is kaptunk gyógyszertári testápolót is, amivel az egész gyerkőcöt tetőtől talpig be kell kenni. Hát, érdekes műsor volt reggel, mikor nekiálltam... KépKép
Neked is és Rékának is jobbulást kívánunk! KépKépKép

GOrsi! Lacikának NAGYON viszket a bőre, különösen a hajlatoknál, ahol csúnya is. Szegénykém még álmában is vakarássza. Kép

Dzsili! Szuperek a képek! Édes a sok gyerkőc együtt! Különösen a kistesóktól olvadozok még így fotón is. KépKépKép

Márti! Ez a Vilka nem semmi kiscsaj! Kép Döbbenet, hogy már felállt! Kép

Cory! Balunak is jobbulást kívánunk! KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

sziasztok!

Ma voltunk reggel doki néninél, mert Dorka este ugatva köhögött, megijedtem, mivel már decemberben végig csináltunk egy ilyen vírust és nehezen gyógyultunk meg, most meg megint itt vanKép Lelkiismeretfurdalásom volt, ezért elmentünk a doki nénihez, apa is jött, mert persze én nem mertem bemenni a többi beteg gyerekhez, kint vártam őket, legalább apa is megtanulja, milyen dokihoz menni gyerekkel. Ügyesen boldogult!Kép Dorkának a hörgöi vannak begyulladva és nagyon meg van fázva, ez egy vírus, éppen terhesen nem szerencsés, de mit csináljak...Kép Kaptunk köhögésre szirupot, meg orrcseppet és megtiltotta, hogy sétáljunkKép
Én is fújjom az orrom, én homeósbogyót vettem be (Grippe-heel), mintha használna, meg infralámpa.

Az egész osztály beteg lett?????KépKépKép

Norci: ti mentek holnap Tücsökre? Megmondanád a szervezőnek, Gabinak, hogy mi megyünk, de most betegek vagyunkKép Köszi! Pedig Dorka úgy szeretne menni!!!

BMárti: Sajnos a Móricz Zsigmond Állatmesék mesekönyvben nincs ilyen című mese, hasonlót találtam az egyik meselemezünkön:Maros Rudolf-kalocsai Sándor: Mérges Mackó póruljár... De ez nem az, amit Te kereselKép

Dóri éppen azt mondogatja: "Megfulladtam"
Szegény nem kap levegőt, nagyon szenvedünk ezzel a náthával, de legalább nem lázas!

Dzsili: képeid tök jók!!! nagyon jól sikerültek!

Heni: köszi a receptet, megnéztem a honlapot, megtaláltam a mákos meggyes muffin receptjét is, azt hiszem azt sütöm meg, de előbb kell szereznem formát! Még sütni is van energiád!!! Nem semmi vagy! Drukkolok, hogy ma jobb éjszakátok legyen!

minden bretegnek gyors gyógyulást kívánok, mert ezt a frányaságot nagyon nehezen viseljük!!!!

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

B.Szilvi: drukkok mennek, de szerintem is rendben lesz mindenKép

Nyuszimanó: Milyen volt a visszaút? Gyerekek, hogy bírták?

Zsuzsi: Rengeteg képet csináltál. Nagyon jók lettek.Kép

Zafi: Gyógyulj meg gyorsan. Rékának is gyógyikKép
Mégegyszer köszi a talit.Kép

Bogancsi: Tominak gyógyik a hörgés ellen.Kép

Beja: Örülök, hogy legalább képen megismertél minket, de azért személyesen egy fokkal jobban örültem volna.Kép

Márti: Sajnálom, hogy nem tudtunk megvárni titeket. Remélem legközelebb veletek is találkozunk.Kép

Zsuzsa! Az a minimum,hogy megmutatod amit hímeztél, ha már ilyen ritkán írsz.Kép

Nem emlékszem ki kérte a múltkor a szülőszobát videón, de felvettem a tegnapi részt is. Természetesen szívesen odaadom mindenkinek aki nem látta és szeretné megnézni.Kép

Cory: Balunak gyógyikKép Most legalább nézegethetem Zsomát Dzsili jóvoltából.Kép

Solya: Sikerült kipakolni? Mikor jöttök végleg haza pontosan? Sára és Máté hogy vannak?

Norci: Vili milyen nagyfiúKépSzépen megnőtt a pocid amióta nem taliztunk.Kép

Dzsili: Napocska Korinál mindennapos téma.KépAdta puszit arcom. Napocs szeret Korit.Kép
Nagyon jók a képek.Kép
linato

Sziasztok!

Bocs, most nem reagálok, csak azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek mit lehet bevenni lázra, ha az ember lánya terhes (főleg első harmados)??? Úgy néz ki, hótt beteg leszek, félek, hogy be is lázasodom estére/éjjelre... Heeelp!

Pusza,
B.
beja

Sziasztok!

Beja!
Tudtommal mehetnek a paracetamol tartalmú dolgok. Esetleg írj Pelének, neki van gyógyszerész férje, meg okos könyvei is.
GyógyKépKépKépKépKépKépKépok nektek!
Valamint minden dáthásnak és bretegnek. Lucának is csöpögős az orra.

Végre megnéztem az összes képet, nagyon jók!

Luca legújabb játéka, hogy takaríttat velem. Kezembe nyomja hol a partvist, hol a porszívót.KépKép És persze "én is".

Most viszont megyünk szomszédbaba-nézőbe.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Sikerült a forgalmi vizsgám!!!! KépKépKép
Most nem mertem előre szólni, hogy drukkoljatok, mert féltem, hogy megint beégek. Nagyon jószándékú volt a vizsgáztató. Kép Egyébként ő húzott meg még korábban a rutinon...

BSzilvi! Én is nagyon drukkolok nektek! Tényleg lehet, hogy csak egy kis vérzés és tényleg inkább később lehet látni a kis szívecskéjét, meg egyáltalán a babát.

Borcsa! Helena is szereti osztogatni az utasításokat, hogy mit csináljunk és persze aztán ő is akarja.
Olyan beszólásai vannak: Mutattam az apukámról képet és magyaráztam neki, hogy ő már meghalt sajnos, ő a másik nagypapa. Erre ő: másik papa. Nem ismeröm. Meghalt. (Én ő-vel beszélek és hát úgy látszik ez lesz félig az anyanyelve. Kép)

Heni! De jó, hogy meg tudod beszélni Barnival a szopit és így már kicsit könnyebb. Kép

Beja! Szerintem először főleg sok teát igyál, meg fürdő. De az biztos, hogy jobb bevenni magas láz esetén egy Panadolt, mint semmit.
Gyógyulj te is és minden más betegeskedő! KépKépKép

Még jó, hogy nem mentünk talira, mert Helena még mindig eléggé taknyos. Most tök lelkiismeretfurdalásom lenne, hogy tőlünk kaptátok el. De ez benne van a levegőben most mindenhol szerintem.

Tegnapi Szülőszoba már egy fokkal jobb volt. A mamák megkapták a babákat és a legvégén még kicsi szopi is volt.
Persze ezek a kórházakon múlnak. Viszont kettő dolog nagyon tetszett a film készítőitől is most:
1. Megpróbálta bemutatni, hogy milyen rossz lehet egy babának ha ilyen hangzavarba és erős fénybe érkezik.
2. Amikor a Söfis doki azt mondta, hogy a nőknek a szülés egy show, akkor csak annyit reagált, hogy szülészek 95%-a férfi. Ez nagyon jó beszólás volt. A hülye doki tényleg nagyon rosszul állt az egészhez, olyan hülye férfiasan és gondolom ezt akarta érzékeltetni a riporternő ezzel a beszólással.

Na megyek!
Megy a nagyi így újra enyém Helena.
Puszi!
Menta++
menta

Zsuzsi,
ha még az osztályba tartozunk, akkor nem. Az enyémek még egészségesek.

De már a múltkor is vhogy úgy jött ki, hogy a tali után pár nappal betegedett le mindenki. Vagy csak én látok összefüggést?Kép

linato,
kipakolni még szombaton kipakoltam, csak takarítgatok itt méla magányomban. Kép
március elsején vonatozunk haza a gyerkőkkel, majd' 3 hét múlva egyedül vissza, befejezzük a pakolást, kirándulunk egy nagyot kettesben és 24-25-26 táján irány Budapest!
Már akartam írni: Jó ez a hajszín! tetszik. Szerintem jobb,mint volt! Kép

Dzsili,
ide írom, jó? megnéztem a fotókat és szuperek! A legjobban az tetszett, amin Norciék vigyorognak. Kép De a többi is mind nagyon jó! És mennyi munkát fektetsz mindenbe!
Sajna azt is olvastam, hogy megint nem sikerült egy ünneped. Kép Karácsoy környékén nem nagyon voltam neten, így nem tudtam. Sajnálom.

Viszont nekem a képtár sem jön be, íg ya többi képről lemaradtam. Kép Legalább nem irigykedekKép.

Minden kis betegnek jobbulást kívánok! Minden nagy beteg gyógyuljon mielőbb!

És szívesennézném ezeket a szülőszobákat is! Vki nem veszi fel véletlenül magának? Kép Akkor esetleg majd kölcsönkérném. mert ha jól számolom, mire hazaérünk pont vége lesz. Igaz, biztos ismétlik majd. Meg még a végén megint megkívánom! Kép
solya

Ugye megígéritek, hogy ha hazamegyünk, engem is megtanítotok keresztszemezni? De figyelmeztetlek benneteket béna vagyok! Kép

cory,
azok a képek csodásak!

Szerintetek falvédőt is lehet így készíteni?
Mert én vmi zsebes falvédőt szeretnék a gyerekeknek, és ilyen képekkel nagyon fel lehetne dobni. Vagy erre nem jó?
solya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?