Új privát üzeneted érkezett!

Rana drukk holnapra, ne stresszeljél előre. Én ehettem, beavatkozás előtt kapni fosz a fenekedbe egy szurit, ami tompítja a dolgokat. Szorítok, hogy minden rendben legyen.

Nyulasz, ha lehet csatlakozom hozzád júniusba, de magamról én azt álmodtam, hogy nekem augusztus végén, szeptember elején születik majd babám, na de nem sértődők meg, ha hamarabb babásodok :wink: . Mellesleg azt nem is meséltem Nektek, hogy a mostani inszem következménye egy 10-es hcg szint lett, ezért nem lombikozunk, azt mondta a doki, hogy próbálkozzunk még egy inszemmel. Hátha......

Estike jól emlékszel, többit leirom Neked pü-be.

Tücsök?

Kép

csibe
csibe32

Csibe, a FENEKEMBE??? :shock: Én azt hittem, vénásan adnak nyugtatót... És van olyan, hogy én nem kérek ilyet? Valaki írta a blogjában, hogy ugyanolyan ideges volt, csak kába lett tőle. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, szerintem is ehetsz, ez nem altatásos beavatkozás. Ráadásul jobb is, ha a vércukor szinted normális, amikor csinálják a HSG-t, mert ha nem eszel semmit, akkor jobban fáj. Engem egyszer lecseszett a fogorvosom, hogy éhgyomorra mentem hozzá. Azt mondta, fájós dolgok előtt mindig kell enni. Én például a gyantázás előtt is eszem, hogy kevésbé fájjon. De van amikor iszom egy pohár sört is. :wink: :lol:

Katica, vérvétel lesz holnap?

skrisz72

Jaj Szezso, nem válaszoltam neked.
Igen, ez egy lombik indító megbeszélés lesz. Gondolom felírják a fogigátlót, és megbeszéljük, mikor kell elkezdeni szedni. Megmutatom a friss hormoneredményeimet, remélem mond valami okosat a doki az emelkedett progi szintemre is.

skrisz72

Katica! :cry: :cry: :cry:

Rana! Nyah, most elárulok egy titkot a Clear Blue csak 50-es érzékenységű;-) :lol:

Csibe, nahát ez nagyon jó hír, hogy hogy nem írtad meg eddig?! Így már értem az inszemet, akkor hajrá neked is!;-)

Jaj, nem tom mit csináljak, továbbra is sz@rul vagyok egésznap ettem, de közben meg hányingerem van, ezek ugye lehetnek attól, hogy nem bírom a fogigátlót... a teszt szerintem tutira nem terhességet mutat...holnap veszek 2 tesztet az egyiket megcsinálom napközben a másikat kedd reggel, aztán ha negatív akkor majd a pénteki UH-on kiderül, hogy miért görcsölök+szúrkál a petefészkem (az is lehet, hogy érik a petém a fogigátló ellenére, végül is azt írja a tájékoztató, hogy az első ciklusban még más fogamzásgátlószert is alkalmazni kell a biztonság kedvéért... :roll: )
Vendég

Na, akkor holnap reggel kaja, meg egy kupica pálinka, és akkor tényleg nem kell nyugtató! :wink:

Csibe, figyi csak, a dokiddal beszéltetek arról, hogy ez a 10-es HCG mit jelent? Mármint úgy értem, gondolom azt jelenti, hogy elindult valami, meg is tapadt, csak aztán mégse kapaszkodott eléggé? Ha így van, vérvétel előtt hány nappal voltál "még terhes"? Ne haragudj, hogy így faggatlak, remélem, nem szakítok fel sebeket, csak azért kérdezem, mert nekem se nulla volt a hcg-m, és azon merengek, hogy vajon vérvétel előtt hány nappal volt még velem az embrike.... (Ovitrelle-t kellet adni, de az állítólag 6 nap alatt kiürül, és vv előtt 12 nappal adtam be az utit) :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.09.14 18:34-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsi, 50-es??? Engem akkor valaki erősen félrevezetett... :roll: De azért az a legérzékenyebb, ugye? (Egy csomóra rá se írják, milyen érzékenységű, gondolom azok a gagyik)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na, hülyeséget írtam, más fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni...

Rana, drukk a holnapi HSG-hez! Én már írtam neked, hogy nem szabad túlspiráznod magad mert tényleg ha fájna is akkor nagyon-nagyon rövid ideig fáj, és kérhetsz fájdalomcsillapítót is (sőt, ha nagyon parázol akár előre is bevehetnél egy erős fájdalomcsillapítót,hm? :roll: )

Nyulasz, várom a holnapi híreket!
Vendég

Nem, ez nagyon nem érzékeny! A legérzékenyebb a 10-es ez a Qupido és talán még ez aPregimax plus is az, de ebben nem vagyok biztos! Aztán vannak a 20-as érzékenységűek, 25-ösek és végül az 50-es! A clear Blue-ra valószínüleg azért tapasztották rá a legmegbízhatóbb jelzőtt, mert ilyen magas hcg értéknél már tuti a terhesség és nem lehet álpozitív a teszt, ami a 10-es erősségűeknél előfordulhat!
Vendég

Vegyek be előtte egy Algopyrint, szerintetek????? :roll:

Úgy néz ki, mégis a kínai kaja volt a ludas, mert mintha már jobban lennék. (Bár lehet hogy csak azt kéne írni, hogy Ázsiai, mielőtt kimoderálnak engem innen, manapság már nem lehessen tudni ugye) A férjem azt mondja, fosósan ne menjek oda semmiképp. :oops:

Megyek, kigondolom, hogy mibe menjek, mert a doki azt mondja, utcai ruhában is megcsinálja. Úgyhogy valami szoknyaféle kéne ebben a zimában, gondolom, hacsak nem akarok puci seggel járkálni a röntgenbe (vagy mit tudom én, hogy hogy lesz, még sose jártam ott). :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na, Tücsi, akkor úgy látom, nem szorulsz tanácsra ebben a témában! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

na, megtaláltam:

" A legérzékenyebb tesztek ma Magyarországon képesek a vizetleből már 10 u/ml egység HCG-t is kimutatni! Ha viszont olyan tesz kerül a kezedbe, amelyik csak 50-100 egységtől mutatja ki a terhességet, akkor nagy valószínűséggel tévesen negatív eredményt kaphatsz a terhesség korai szakaszában. Ebben a korai szakaszban a tesztek általában nem azonnal jelzik a második csíkot, általános tapasztalat a teherbe esett kismamáktól, hogy a tesztelés után fél órával, vagy akár 1 órával látnak csak egy halvány csíkot! "

Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
Clear blue: 50
Medi-lab: 20
Vendég

Rana, a tanácsok mindig jól jönnek!;-)
Vendég

Rana, szerintem a szoknyát is le kell venni.... Ugyanaz a szitu, mint egy nőgyógyászati vizsgálatnál.

skrisz72

Na, kiteregettem...

Rana: én semmilyen nyugtatót nem kaptam HSG előtt...Lapar előtt kaptam egy mini gyógyszert, na, gondoltam, ez semmire sem lesz jó, erre úgy kiütött 5 perc alatt, hogy azt sem tudom, hogy kerültem a műtőbe...

Csibe: tényleg, 10 volt a HCG??? Ez komoly reménykedésre adhat okot...Szuper!! :-D

Skrisz: nagyon kíváncsi vagyok, mit mondanak a progira.

Tücsök: én úgy tudom, hogy ha ciklus 1. napjától szedi vki a fogigátlót, akkor abban a ciklusban már véd.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, akkor most már tényleg érdekelne miért lüktet ilyen piszkosul a petefészkem! :shock: :? Ciszta? Ááá, nem akarooom! :cry:
Vendég

Rana: tunika? hosszú pulcsi?
Előtte vehetsz be nyugodtan fájdalom csillapítót.

Jaj, erről a szoknya-nőgyógyász témáról van egy jó sztorim. Tesóm ment így, télvíz idején, meg magassarkú csizmában. Harisnya-bugyi le, csizmában-szoknyában kicsoszog. Vizsgálószék előtt le akarja vetni a csizmát, erre a doki azt mondja: " A csizma maradhat".
:lol: Hát, inkább levetette....

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ez, olyan furi, de én mindig farmerben megyek a nődokihoz, nem érzem úgy hogy szoknyában jobban fedve lennék, azt is fel kell húzni... :oops:
Vendég

Szezso, juj! :lol: :lol:
Vendég

Tücsi: én sem tudom mi lehet :roll: annyira nagyon fáj? Mert akkor előbb kellene a doki...Amikor pé-d van, az is ennyire szokott fájni?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, én eléggé hiperérzékeny vagyok (fura, de lelkileg is! :roll: ) szóval az ovimat is erőssen szoktam érezni, és most 2 napja totál ugyanezt érzem, de plusszban még görcsöl a hasam alja is (ez a görcsölés az első naptól folyamatos)... :?
Vendég

Tücsi, akkor lehet, hogy mégis pé? :roll: nem tudom...megállt a tudomány...

(A szoknya v. hosszú akármi azért jó, mert nem kell meztelen popóval és satöbbivel végigvonulni a rendelőn :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó-jó, de a vonulás után úgy is minden kiderül/terül! :P :lol: :lol:

Nyah, nézem a betegtájékoztatót, most meg azon agyalok, hogy ugye szedem a cukros gyogyit és talán nem lehetne a kettőt együtt, tudom, hogy az IR nem egyenlő a cukorbetegséggel, de csak van valami köze a kettőnek egymáshoz, nem? Na, ez inkább csak költői kérdés volt, nem fárasztalak benneteket tovább! Megyek megmosom a hajam!;-)

Szép estét mindenkinek, holnap "találkozunk"! :)
Vendég

Tücsi, Krisz, én még sose vettem le a szoknyát nőgyógy vizsg. előtt (csak a bugyit), sose mondták, hogy le kell, és ugye addig se voltam pucéron, amíg jöttem-mentem.... :roll: Egyszer mentem combfixben meg csizmában, azokat végülis nem kellett volna levenni, mert ugye fizikai akadályát nem képezik a vizsgálatnak, de aztán inkább levettem, nehogy a doki rosszra gondoljon... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.09.14 19:32-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Talán megyek hosszú pulcsiban ÉS szoknyában, és akkor ha a szoknyát mégis le kell venni, akkor is védve vagyok kicsikét... :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsi én nem tudom mi lehet veled, én soha nem érzem se a pémet, se azt, hogy meg fog jönni, se azt, hogy megvan, semmit.... Azt mondják, nehéz szülésem lesz.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

SZiasztok!

Kisbuta :D

Druszám? :lol:
Azért már szeretném túllenni rajta. :(

Tobi :D

Dehogy baj, hogy leírtad. Minden sikertelenség után fel kell állni, mert jön a következő cél,amiért érdemes folytatni. :wink:

Csibe :D

Hajrá 2.inszem! Drukkolok, hogy sikerüljön.

Nyulasz :D

Nagyon jó hírek, gratula a 2 megtermékenyült petikéhez!Holnapra drukkolok!!!

Tücsi :D

Csináltál új tesztet???Most látom holnap fogsz.Majd gyere a hírekkel.

Katica :(

Nagyon sajnálom. :( Én azért még drukkolok. Vérzés mellett is lehetnek még babák.

Rana :D

HOlnapra küldök egy kis nyugatót a vizsgálathoz.

Megyek, elteszem magam holnapra. Puszi

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Rana

Első gyerkőccel spontán terhes lettem, viszont 3 év várakozás után egy másikdokival tavaly kezdtünk bele a komolyabb intézkedésekbe...érdekes módon az átjárhatóság ellenére (amit a 2006 novemberi hsg-n állapítottak meg) 2007 márciusban indult gyógyszeresen stumulált ciklusokban sem lettem terhes...végül a lapar-hisztero a nem átjárhatóságot állapította meg 2007 decemberben...így már egyből a lombik indulhatott idén májusban...szerencsénkre elsőre sikerült a terhességet igazolni....röviden ennyi...

gyongyike

Nyulasz,
+++++++++++++++++ millió drukk és babaragi +++++++++++++++++ Várjuk a híreket!!!

Rana,
HSG-hez +++++++++++++++ ripsz-ropsz túl leszel rajta és akkor már ezt is kipipálhatod, jöhetnek a babók :wink:

Tücsi,
Nagyon kíváncsi vagyok mit mutat a mai teszted. Nagyon remélem, hogy minden okés!!!

Zsu,
mást nem is tehetünk :wink:

Csibe,
szóval elindult vmi ez nagyon bíztató, hajrá inszem++++++++ :)

Katica,
drukkolok, hogy ott legyenek a babók++++++++++++

Bella,
mikor mész majd UH-ra?

Petne, Till
jobbulást!!!!

Szezso,
nőgyógyis sztori :lol:

Skrisz,
mai konziról várjuk a beszámolót :wink:

Kisbuta,
mindjárt indul a szurizás :)

Dezsi,
hinni kell az új autóban, szerencsét fog hozni :wink:
mai konzihoz drukk és várjuk a híreket

Lányok szép napot Mindenkinek ebben a borult, esős időben! :D
bocs, ha vkit kihagytam :oops: természetesen mennek a drukkok Mindenkinek, ahhoz amihez éppen kell!!! :wink: :P

KépKép
tobi

Sziasztok,

Mindenkinek mennek a drukkok, szorítások és egyéb kívánságok.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz,
sokat gondolok rád!

utálom ezt az időt!

Tobi,
19-én megyek
Vendég

Bella,
szóval péntek :wink: tüszőnövesztő ++++++++++++++++++++

(én is utálom, mert így sajna az építkezés sem halad :( . Pedig nagyon várjuk már a kémény elkészültét :wink: )

KépKép
tobi

Sziasztok!:-)

Ranának és Nyulaszkának drukk hegyek a mai naphoz!

És Katica neked is még mindig nagyon-nagyon drukk, hátha a vérzés ellenére is lesz baba!

Krisz, Dezsi várjuk a konzis beszámolókat!;-)

Bella, te is pénteken mész UH-ra? Hányra? Én 12-re!

Tobi, lehet hogy már nem is veszek tesztet, ma már jobban vagyok: tegnap este nem vettem be az IR-es gyogyimat, szóval valószínüleg nem bírom a két gyogyit egyszerre! :?

Ölelés mindenkinek! (én is úúútálom az esőt, főleg hogy késett a vonatom és az esernyő ellenére is jól eláztam: most szárítom a cipőmet! :evil: )
Vendég

Tücsi,
13 órára
Vendég

Sziasztok!

Nem semmi mennyit írtatok. :shock:

Üdv az új érkezőknek!!!

Mindenkinek mennek a drukkjaim!!!!!!!

Babaeső indul!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Bella, hát ha most is olyan sokat kell várnom mint legutóbb akkor még lehet hogy találkozunk!
Vendég

Tücsi,
Tuti, mivel mostanában emiatt az új receptfelírásos dolog miatt csúszik minden.
De miről is ismerlek majd fel?:)
Vendég

Háááát, miről is? Be van dagadva a fejem az allergiától! :twisted: Na, most komolyan: csütörtök este majd megírom, hogy mit veszek fel+ te is írd meg és majd sasoljuk egymást, jóóóó? :wink:
Vendég

Tücsi,
Ok!:)
Vendég

Sziasztok!
Rana,én nagyon drukkolok neked a hsg-hez,és remélm minden rendben lesz!
Bella!
Tüszőnövesztő drukkok mennek!Péntekre sok szép egyforma nagy egészséges tüszőt!
Csibe!
na,ezt nem is írtad.Nekem az első lombiknál volt 12 körüli hcg-m.Hajrá következő inszem,mert júniusban jobb szülni,nem kell a nyarat nagy pocakkal,vizesedő lábakkal végigkínlódni :wink:
Tücsi!
Akkor most mégsem tesztelsz?Pozitív vagy nem?
Szezsó!
Jó a nőgyogyis sztory.Én mindig farmerben megyek,és már arra sem figyelek,hogy a poló takarjon valamit.Talán már megszoktam... :roll:
Zsu!
Nem láttszik a vonalzód,csak egy x.Vagy csak én nem látom?Köszi a drukkokat.
Hanna!
Gratulálok a félidőhöz! :wink: ...pocaksimi :D
Petne!
Jobban vagy már?Neked is pocaksimi :D
Dezsi!
Gyere majd,hogy mi volt a konzin!Kiváncsian várom!
Krisz!
Neked meg holnap,ugye?
Katica!
Mai hírek???Nagyon drukkolok,sikerülnie kell!Hiszen ez már az őszi csapat!!!!
Tobi!
Hát igen,ez az időjárás nem éppen építkezéshez van :(
Gyöngyike!
te is mindjárt félidős,gratulálok!Pocaksimi megy :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz!
drukkolok és írj minnél hamarabb :!: :!: :!:

Petne!
:D látod, kezdem a hülyeséget.... :lol: inkább hiszek az autóban mint a kézrátételben... :P :P :P

Tücsi!
én vennék még egy tesztet...

Csibe!
nem is mondtad, hogy ilyen ügyi voltál! A kövi inszem már sikeres lesz :!: :D

Skrisz!
égvehagytam a gépem... :( nem láttalak, de ma válaszoltam)
holnap hány órára mész?

Katica!
:cry: nem is tudom mit mondjak :? Azért még van remény?

Szezsó!
igen, a konzin beszéljük meg mikor kezdek. nekem kétesélyes.... Vagy holnap, mert akkor leszek a 21. napon (de ezt nekem túl gyors lenne) vagy a köv ciklusban... Inkább azt szeretném :D

majd csak holnap tudom elmesélni, hogy mi volt a konzin, késő délután megyek...
dezsina

Nyulasz!
most akkor mi van? :roll: nem láttam, hogy hányan vannak :shock:
Írtad?
dezsina

SZIA LÁNYOK!
képzeljétek pénteken voltam a kaáliban uh-on.10. nap volt,és a jó oldalon látott egy szp nagy tüszőcskét a drnéni.
mivel itt van petevezetőm,mondta 7végén próbálkozzunk.
tök jó lenne,ha most a lombik előtt besikerülne.
ha pénteken volt 18mm,szerintetek mikor repedhet meg?/repedhetett meg?
igazából még azért is örülnék a babásodásnak,mert a férjem nem nagyon bírja ezeket a terminált együttléteket.4.éve már hogy ez megy,és mit mondjak nem tesz jót a házasságunknak.
mikor terhes voltam,sokkal jobb volt a házaséletünk.
lola29

Dezsi!
Totál egyszerre írtunk.Ha neked a kövi hónap jobb,akkor mondd meg dokibácsidnak!Tőlem mindig megkérdezimikor szeretném.Amikor nem sikerültek a lombikok,akkor is feltette a kérdést,én meg mindig azt mondtam,a jövő hét után.Persze 3-4 hónapot mindig ki kellett hagyni,de én meg mindig azt éreztem,hogy minnél hamarabb jó lenne.De ezt te érzed,és csináljátok úgy,ahogy neked a legjobb!!!
Vendég

Dezsi!
Ketten vagy hárman :roll:
Lola!
Hajrá spontán :D ...lehet kellett volna kérned tüszőrepesztő szurit,és akkor könnyebben ki tudtad volna számolni.Doki nem mondta,mikorra számoljatok vele?
Vendég

Dezsi,láttad a vonalzóm?Ma hozza a batyut a gólya :D :D :D
Vendég

Nyulasz!
Igen, azt látom, a batyút is... és mikor? :shock: :?:
dezsina

Dezsi!
Ma fél kettőre megyünk a kölkökért.Ideje hazahozni őket,mindegyiket :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

ma is csak röviden: mai teszt is nega. holnap még egy utolsó teszt. holnap 3-ra megyünk a dokival megbeszélni a hogyan továbbot.

mindenkinek drukkolok+++++++++

katica
katica30

Tobi!
Ma is szép az idő,pedig bizony nagyon kéne az a kémény...tudod már csak a gólya miatt is :lol: :lol: :lol:
Vendég

jajj Katica,pedig úgy drukkoltam a kis bogaraknak :( ...tudomsovány vígasz,de hátha csak később kaptak észbe.
Vv is lesz?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?