Sziasztok!
Hú, idő nagyon durva........egy hete még 35 fok volt....
Bejci!
NAgyon csini a babasarok!! Szép színe is van!
Én is várom a postást, mert a szopipárnásoktól rendeltem macis anyagot, én azt varratom meg....komplett szettet nem akartam, ugyanis nekünk megvan a takaró, szivacs, fejvédő stb..csak új huzatot kap majd.......Igen, tényleg szülhetnél holnap.......úgyis névnapom lesz.....
Magdi!
Hú, ez a sztori...amilyen én is vagyok, totál ki lettem volna kelve magamból!! Cuki a kiscsaj!!
Nati!
Na, azt hiszem, én az egértől is infarktust kaptam volna!!!
Nekem az is elég volt, hogy még a nyáron egyik este, zuhanyzáshoz készülődve megláttam, hogy a kád szélén ül a leveli béka....
Nagyon utálom a békákat (is)!
JA, és nekem is szokott lenni enyhe mensis fájásom, gaz, csak ritkán, és csak pár percig tart....de ha csak ennyi, akkor ez még nem gond, szerintem! Még én sem vagyok fogadóképes! Párom ma parkettáz az emeleten......
Odri!
Nagyon csini talpak.....na és a pofi!!
Holka!
Most én kérnék tőled tanácsot, vagy pár nyugtató szót.....
Szóval az van, hogy már a 3. hetet kezdem a kínzó köhögéssel, taknyolással.....Na, én jó kislány módjára bementem a háziorvoshoz egy héttel ezelőtt, hogy valami nem stimmel. Megvizsgált, megnézte a torkomat, semmi komolyat nem látott, azt mondta, hogy csak a biztonság kevéért írja fel az ab-ot (duomox 1000-es), de csak akkor kezdjem el, ha legalább két napig lázam is van....amúgy csak méz, kamilla, c-vitamin orrcsepp stb......
Én be is tartottam az utasításait (ennyi mézet életemben nem ettem.....
), ugyanis lázam nem volt, viszont már egy hete alig alszom, mert főleg éjjel jön rám a fullasztó köhögés, és tegnap este óta már szúr a hátamba minden légvételnél, köhögésnél....Már a férjem is szinte veszekedve mondta, hogy azonnal kezdjem el a gyogyszert szedni, nehogy tüdőgyuszi legyen belőle......
Na, jó hosszúra nyúltam, szóval csak az a kérdésem, hogy jó -e, ha mégiscsak elkezdtem......azért remélem ez nem árthat a babának, azzal többet ártanék, ha valami szövődmény fellépne....
Persze a doki is csak a baba miatt mondta, hogy ne kezdjem el, de ha akkor időben elkezdem, nem jutottam volna idáig.....
Köszi előre is a tanácsodat!!
Ditta