Sziasztok!
Evetkém, jó lesz a z a 4 billentyűzet, sőt, akár mind a 6, hiszen 6 csoport van!
(Na jó, az egyikben már van, úgyhogy egyet megtarthatsz
) Jövő szerdán pl apukámat valszeg kell fuvaroznom, akkor járni fogk Palotán autóval, csak attól tartok, túl későn érnék oda hozzád, úgy 1/2 12 körül. Találjak ki vami mást?
Fütyi-ügyek: nálunk 1,5 éves korban oldotta meg a doktor néni, erős rántással felhúzta. Elég szadi volt, utána 1-2 napig csak meleg vízben ülve tudott pisilni szegény. Dokinéni szerint jobb addig megcsinálni, míg nem szobatiszta, nehogy pszichésen gátolja a pisitartást a fájdalom, vagy valahogy így. Azóta minden OK.
Ja, már vagy kétszer kérdezted, mit fordítok: lelki könyveket, egyik címe a Belső szabadság, másiké Íme az Édesanyád (t.i. Szűz Mária, ez gyerekeknek szól), mind2 franciából, és igen, megjelenik, remélem. Érdekel? Haladok egyébként várakozáson felül. Galád módon fél évig bele se kuksiztam, ettől idegesek lettek a kiadónál, de azóta rendi vagyok.
Evetkém, kérlek, röptesd el mélben a címed, telcsiszámod, hátha szükségem lesz rá!
Tigribigri, hasfájásra nekünk bejött az Infacol nevezetű csöppentős lötyi, recept nélkül kapható, ártalmatlan, újszülöttnek is adható. A kis buborékokból nagyot csinál, az kijön, és nem feszül úgy a poci. Nekünk mind2 hasfájós volt, mert annyi anyatejet zabáltak, és 3 hónaposan sem igazán múlt el, de lassacskán, amikor már nem kizárólag szopiztak, igen. Főleg az esti órák a nehezek. Szvsz nem kényezteted el a babust, ha ilyenkor sokat ölben van, hiszen tulképp szenved szegény.
Kertes ház: hát ki ne szeretne? Egész életemben arra vágytam, de nem hiszem, hogy lesz valaha is. Anyósoméknak van Akarattyán faháza, örülünk legalább annak.
Kati, Evetkének igaza van, ne sunnyogj! És ne makacskodj!
Süti, Ti merrefelé laktok Újpalotán? Melyik játszóra szoktatok járni? A Pestújhelyi pl messze van? Mi oda szoktunk néha.
Újpesti sz.otthon: én meg ott születtem, ráadásul az ügyeletesnél, ráadásul nagyon besárgultam és hetekig benn voltunk, de minden rendben volt. Azóta nyilván csak még jobb, abban a topikban jókat szoktak írni róla. Borcsa, az Uzsokival mi is a gond? Jut eszembe: ősrégen volt valami tornaféle, amit felraktatok egy ingyenes weboldalra, de már nem találom ott persze. Ha még emléxel rá és még megvan, valahogy el tudnád juttatni nekem is? Újabban mozgáskényszerem lenne, elegem van, hogy nem bírom lefogyni, amit még a fiammal a terhességkor felszedtem (5 éve!!!). Nem olyan sok, de nem megy le! Talán mert azóta egyfolytában szoptatok? De másról meg pont a szopi alatt ugrálnak le legjobban a kilók.
Na megyek, mert megint regény lett, puszi, Klára