Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csatlakozom én is a már majdnem 11 hetemmel :-)

Katicáéknak gratula!
leo50
 
 


Leo! Üdv itt is. :wink:
Csinálj mostmár vonalzót.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Most voltunk 4D-s uh-n. Babucik szépen fejlődnek, most fejjel lefelé voltak (remélem, így is maradnak). Ügyesen produkálták magukat, láthatóan jól vannak. :lol: Ennél többet pedig nem mondok, akkor se, ha kidobtok a topicról.

[törölt kép]

[törölt kép]
vovanda
 
 

 
 

Vanda! Nagyon édesek! :lol:
Vegyespáros. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna!
Kösz a tippet. A további ötleteket szeretettel várjuk, eredményhirdetés remélhetőleg január végén. :lol:
vovanda
 
 


Hajrá Leó!
Remélem, jól vagy! Nemsokára indul a 2. harmad!

Vandus!
Nagyon édesek! Te már tudod a nemüket, igaz? :wink:

Lányok! Ma este húztam fel a zoknimat és a bal bokám, kissé be volt dagadva, gondolom, vizesedik. Nagyon megijedtem, megnézzük, reggelre mit mutat.
Fogászatot megúsztam, fogdokim, a drága azt mondta, hogy nem lát sehol gondot, valószínűleg az erős keringés, magas pulzus miatt érzek fájdalmat. Ha nem kell, nem cseréli ki a tömést és nem szokott ilyet mondani, de nem nagyon tud mit kezdeni velem, tűrjek.

A gobelin alakul, ha kész lesz, teszek fel képet.
szöcske
 
 


Vanda :) :)

Leo! Vártam már, hogy jelentkezz :) Te hogy számolod? Nekem KP és KT is azt mondta, hogy a beülti mínusz 14 nap, így ma töltöm a 10. hetet, holnap kezdem a 11.-et. Te egy nappal voltál előttem (nekem 18-án volt a beülti). Ráadásul a legutóbbi UH "idősebbnek" saccolta őket 6 nappal (ami mindenképpen több, mint a punkció/beülti közti idő, tehát tuti jól fejlődnek a Minik :) ) A tarkóredős cucc és az integrált teszt miatt kérdezem, úgy tudom, azt nagyon nem mindegy, mikor csinálják.

Szöcske! Máris kezdődik a vizesedés? Jaj...



Kép

 
 


Mó - én a punkcióból vontam ki 2 hetet és én 12+4-nél megyek a 12 heti UH-ra, tehát igy is, meg úgy is meg lesz a 12 hét. A babanetes számlálóval ellenőriztem és pont kijött a fogantatás időpontja :-)

Kép
leo50
 
 


Szöcske!
Tudjuk, de még a családnak sem mondjuk meg. Hadd izguljanak. :lol:
Hány hetes vagy most? A vizesedés (főleg estefelé) nem feltétlenül jelent bajt. Sómentes étrendet szoktak javasolni, kevesebbet ne igyál, az nem segít.
A fogadta sajnálom.
vovanda
 
 


Reggelre elmúlt a bokámról a dagadás, azért egy kissé aggódok. Minden napra jut valami. Ma kezdem a 23. hetet.

Férjemék betonoznak, én itthon főzök, de már csak az ebédet viszem ki a fiúknak, mert nem nagyon tudok a telken két szinttel feljebb menni. Elég meredek a hegyoldal, úgyhogy a végeredményt már csak tavasszal fogom látni. Jobb itthon pihengetni.
Jó hétvégét Mindenkinek!
Kép
szöcske
 
 


Szöcske!
Nyugi. Ha minden más rendben van és nem vagy rosszul, akkor minden o.k. Pihengess sokat, nekünk a mai állatkerti programunkat "elfújta a szél". :(
vovanda
 
 


Vanda :P
Én 2 fiúra tippelek :) De amúgy a vegyespáros a leggyakoribb, utána pedig a 2 lány :wink: ... legalábbis a bnetes ikres topikon...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Szöcske :P
Akkor Te tök jól vagy :P Én 23 hetesen a lépcsőn alig tudtam lemenni, annyira gyenge voltam... de aztán ez elmúlt! Vizesedésre igazi megoldás nincs, itt többen próbálták a "csak alma" napot, illetve a krumplit. És hát lábat feltenni mindig!!!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni!
A mai napig jól voltam, ma betelt a pohár az építkezéssel. Arra gondoltam, én már csak macskát megyek etetni a telekre, mert ma iszonyat elfáradtam. Már nem is nagyon érdekel a végeredmény, megmondom apának, hogy fejezzük be tavasszal. Ma nincs vizesedés, pocikerület 109 cm. 65 kg vagyok 57-tel kezdtem, ha jól számolom, ez úgy hirtelen +8 kg. Ja, és 160 cm vagyok.De messze van még a vége...

Vandus! Nálunk Miskolcon hétágra sütött a nap. Vártuk az esőt és a 10 fok hideget, de semmi. Meleg nadrágot mindenesetre beszereztem...
szöcske
 
 


tegnapvoltam a babyoutletben és láttam egy ilyen ikres kocsit:
http://babyoutlet.hu/viewer.aspx?produc ... 4&mainid=8
ebben szerintem hason is lehet gyereket altatni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szöcske!
De jó neked. Én már most 7-8 kilónál járok. Az egyetlen vigaszom, hogy Manóval is kb. ilyen tempóban híztam.

Icsilya!
Köszi. Gyakorlatilag ugyanaz, mint amit mi kinéztünk, csak jóval olcsóbb. Szervezkedünk, hogy mikor kéne feljutni, mert mást is néznénk.
vovanda
 
 


sajnos nem emlékeztem ki tette be a piros kocsit :oops:
igen ez így lényegesen olcsóbb, és nekem szimpatikus volt a kocsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Röff!

Vizesedők táborát gyarapítom! +7 kiló! :oops: :twisted:

Kép

Teszek-veszek, kreatívkodom, rengeteget csavargok.
Néhány póz már nem tetszik Hannának - bánatomra pont a lábfeltevős ülés. :(

Van pár édes fius használt rucim, akit érdekel, írjon privit, és küldöm a fényképeket.

Helló Leóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Pusz mindenkinek! Gömbölyödjetek! :wink: :lol:

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok!

Elég régen voltam már, azért még jöhetek? :wink:

Katica!

Nagy gratula Léna babához! Gyors felépülést, mielőbbi kórház-elhagyást, és persze sok tejecskét kívánok! Aliz, köszi a híreket!

Szöcske!

Csini a pocid, és tényleg jó nagy. Nem csodálom, hogy nehéz... A vonalzódat nem akarod betenni az aláírásodhoz? Mert akkor nem kellene mindig külön beillesztgetni a hozzászólásod után.

Vanda!

Édesek a picik a képen :)
Én is a 37 hetet és 2,5 kilót emlegetem a kicsiknek, remélem szót fogadnak :)
Én is úgy tervem, hogy közös ágyban kezdik a dedek a pályafutásukat, aztán meglátjuk :)

Viktu!

Aludj csak, olyan jól tud az esni :wink:

Leo!

Üdv itt! Nem csinálsz vonalzót?

Zöldi!

Szép a pocak :)

És akkor egy kicsit rólunk :)l Megvolt pénteken az uh, minden rendben a babákkal, szépen, egyformán fejlődnek még mindig, mozgékonyak, elevenek, édesek :) Mindketten nagyobbak picikét, mint a Dóri volt ilyen idősen, szóval biztos jól tartom őket :) Éééééééééééééééés lesz egy Eszterünk és egy Ádámunk is :) Annyira, de annyira örülünk! Egyébként én is 105 centi pocaknál járok, és +5 kilónál. Védőnőm szerint ez rengeteg, szerintem meg nem.
Közben sikerült eladni a lakásunkat, jövő héten már meglesz az adásvételi szerződés is, most gőzerővel házat keresünk :) Ennyi kölöknek kell a kert :)
Dóri bölcsis nagylány lett, egyelőre nagyon szereti, remélem így is marad. Már első nap ott akart aludni :) Szóval nem unatkozunk :)

Pocakfotó jöhet? :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!

Kép
zölddisznó
 
 


Évi,
Hú, ez mikori kép? Komolyan mondom, hogy nagyobb, mint amit láttam :lol: Óriási, de gyönyörű!! Szerintem se sok az 5 kiló ikreknél. Elköltöztök ti is? Merre mentek tovább? Terv van? Jöhet priviben is :wink:

Zöldi,
Nagyon szép kerek a pocakod neked is :wink:
Vendég
 


Évi, Coca! :D
Nagyon szép pocik, de komolyan! :lol:

Vanda!
Gratulálok, szépen fejlődnek a picúrkák! :P

Kép

Kép
donika
 
 


20 hetesen ekkora pocak :shock: :shock:
azt hittem lassan szülsz....

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Évi, csatlakozom zöldihez :-) szép poci :-)

Zöldi - a tied is, bár annyira jól nem látom.

Kép
leo50
 
 


Zöldi! Évi! Szép pocitok van! Évi, a Tied kicsit sokkolt, bevallom :shock: :shock: 9 héttel vagy előttem és én még "csak" puffadtnak nézek ki. Mikor indul be ennyire a növekedés?? Grat a vegyespároshoz!!

Zöldike! Azért a vizesedéssel vigyázz!



Kép

 
 


mó írta:Zöldi! Évi! Szép pocitok van! Évi, a Tied kicsit sokkolt, bevallom :shock: :shock: 9 héttel vagy előttem és én még "csak" puffadtnak nézek ki. Mikor indul be ennyire a növekedés?? Grat a vegyespároshoz!!

:D
első gyereknél, 1 babával ilyenre max. a 40. héten számíts.
"Normálisan" első gyereknél 20. héten van, hogy semmi sem látszik még.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi, 2 baba van :P :P (bár ők tényleg az elsők :D )



Kép

 
 


Sziasztok!

Zöldi! Évi! Csodaszépek a pocik!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Zöldi!
Már vártam a pockafotót, továbra is tartom, hogy nagyon csini vagy! Varrogatsz még? Tudok egy szuper pelenkatartó libaanyót, most szabom a hozzávalókat, majd küldök róla képet! A Rongybabák című könyvben van benne!

Évi! Hiányoltunk! Pocid óriási, de látom csak pocakra megy a súly! Hogy is kell ezt az aláírás+vonalzót elkészíteni? Kicsit béna vagyok...
Vegyespároshoz gratulálok, és a nevek is szépek. Nekünk még mindig nincs meg, igaz, nem is vitázunk rajta. Minden nap más nevek tetszenek, az Ádám nekem is szimpi. Ma éppen a Bianka+Bence párosra gondoltam.

Mó, én az elején aggódtam, hogy nem hízok, nem nő a pocakom, aztán úgy a 15. héttől nem volt semmi a növekedés.

Leó! Nagyon szép a vonalzód!

Majd még jelentkezem, most tornázok egy kicsit, mert egész éjszaka keveset aludtam és a hátam, a gerincem iszonyat. Cicaháttal felmosom a követ :lol:
Kép
szöcske
 
 


Évi!
Nem semmi poci!
Hogy bírod cipelni? Az enyém kisebb, de már így is szép a súlya. És mi az, hogy sokat híztál??? Nem értem én ezt. A dokim azt mondta, ikreknél 16-22 kiló között van a NORMÁL súlygyarapodás (tehát ami egy babával 10-12 kiló). Én olyan 7 kiló környékén járok, senki nem szólt rám. Ráadásul néztem a régi terheskönyvemet, kb. ilyen ütemben híztam Manóval is, csak kisebb volt a pocak. Vele olyan 13 kilónál álltam meg, nem tudom pontosan, mert a végén már vizesedtem. Ne törődj a védőnővel, ha ti jól vagytok, akkor minden rendben.
És gratula a vegyespároshoz!
vovanda
 
 


mó írta:Orsi, 2 baba van :P :P (bár ők tényleg az elsők :D )

bocs :oops: ennyire nem vagyok naprakész.

nekem a fiúkkal 20 hetesen fele ekkora pocakom sem volt, én őket 106 cm-rel szültem.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szöcske!
Egymásra írtunk. :lol: Cicaháttal követ mosni... nem is rossz ötlet, bár én mára lusta napot adtam magamnak, reggeli tornának épp elég volt elvinni Manót az oviba ebben a trutymóban. De sikeres volt az akció: csak térdig lett vizes, pedig minden tócsába beletappancsolt. :P
vovanda
 
 


Sziasztok!

Leo! Szuper a vonalzód! :wink: Gratu a 11. héthez.

Megnéztem a táblát.

A hiányzó kismamik: - Bartika!( bár ők most "nyaralnak")
- Nuszo
- Viktu

Lassan ikres topic lesz. :oops:

Én, azaz mi a babakocsival küzdünk most. Jó lenne kiválasztani. Mivel sokat utazunk, a gyerekülés is fontos. Nem tudom, melyik lenne az ideális.
Bár, most ezt néztük: http://www.bimbomarket.it/product.asp?I ... 3&cf_id=40

Tapasztalt olvasó anyukák! Van valakinek ilyen?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


ez a chicco szett szerintem jó, anno én is néztem, mikor kijött.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! Köszi szépen. A gyerekülése is megbízható a leírás szerint.

Esetleg van még olyan, amit ajánlanátok?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


én a BebeConfortot nagyon szeretem, Lilinek olyan volt az első évben, babakocsink most is olyan. (bebeconfort streety)
maxi-cosi & quinny is sokaknak tetszik
meg a pegperego, ha a nagyokat említjük :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hanna!
Szerintem irtó szuper, minden egyben, nagyon profi.
Kép
szöcske
 
 


Orsi! Köszi! Nagyon szuper a Lili kocsija is.

Szöcske! Igen, azért gondolkodom ebben, mert a gyerekülés is kb 60.000.-Ft lenne magában. Ti milyen ülést is vettetek?

Félek azért elindulni a városban névtelen gyereküléssel. Annyi őrült van. :evil:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna!
Nem rossz ülés, nekünk bébihordozó szerencsére van kettő, arra nem kell költenünk. Meg nem mondom a márkáját, valami ismeretlenebb fajta, de nem rossz. Amit ti néztetek hány kilóig használható? Ha már rászántok ennyi pénzt az ülésre, akkor érdemesebb talán olyat venni, amit sokáig tudtok használni.
Babakocsi vásárlásban most jobban benne vagyok. Arra figyelj, hogy milyen "terepen" használod. Ha pl. sokszor fel kell emelni babával együtt, akkor valami könnyebb típust válassz. Nálunk az volt most a fő szempont, hogy valahogy beférjen a liftba.
vovanda
 
 


Hanna!
Mi Peg Perego-t vettünk, de csak azért, mert ezeket tudom rácsatolni a babakocsivázra. Mi is elég sokat utazunk, a férjem még oda is kocsival menne, ahová a király is gyalog jár... :lol:
szöcske
 
 


Hanna,
ez egy tökjó szett, nekünk is ilyen van! :D (hasonló ) Én nagyon meg vagyok vele elégedve, igazi pakolós, cipekedős kocsi! Nagyon szerettük a mózest is, de a hordozó volt a kedvenc, szinte mindig az volt a babakocsivázon! Olivér elég nagy súlyú volt mindig is, a mózest kb. 3 hósan nőtte ki. Utána hordtuk mindig az autósülésben, míg nem lehetett a sportba rakni. Nem kellett másik kocsi, mert tökjól kilátott belőle, magasan is volt, szóval imádtuk - ő is! Megjártuk vele Horvátországot is!
Egyetlen egy hátránya van, hogy a háttámlája keskenyebb a Peg Peregohoz képest. Mi szerintem most lecseréljük, mert szűk egy picit Olivérnek. Bár ez láthatólag az én szemem zavarja csak, ő nagyokat alszik benne. (De Olivér tényleg nagy gyerek! )
Ha még egyszer vennék, akkor is mindenképp ilyen travel systemet vennék vagy chicco-t, vagy peg peregot, vagy bébé comfortot!

Vanda,
ez a kocsi egy viszonylag könnyű kocsi, és szintén esernyőre csukható - ezért is választottam ide a belvárosba. De sajnos így se tudom egymagam fölemelni gyerekkel és a mázsás táskámmal együtt - de ez nem a kocsi hibája. Egyszerűen nem lehet elférni a tömegközlekedési eszközök lépcsőjén úgy, hogy egymás mellett vagyunk a babakocsival! Ráadásul olyan magasra kell lépni, hogy esküszöm, lehetetlenség! :twisted:
A legtöbb babakocsi 15 kilóig jó! Ezt most pontosan tudom, mert ezért is kell nekünk nagyobb! Egyedül a Mclarennek vannak 25-30 kilóig való kocsijai - legalábbis itthon, Mao.-n.

Amúgy nem unatkozom... 8) :D
20140901102739
 
 


hanna30 írta:Igen, azért gondolkodom ebben, mert a gyerekülés is kb 60.000.-Ft lenne magában. Ti milyen ülést is vettetek?

melyik???
a römer ennyi talán, de ált. egy ülés olyan 30e Ft körül van, max. 40e.

vázra csatolható szettje mind1ik korábban említett márkának is van.

A BBC és PP kocsik a brendon outletjében babyoutlet.hu mindig akciósan megvásárolhatóak.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Vanda! Igen, én is azon gondolkodom, de vagy 13, vagy 18 kg-ig használható ülések vannak.
A terep a belváros. Teremgarázsig lifttel megyek.
Azért nektek kicsit más a lift kérdés 2 babával. :wink:

Szöcske! Mi is így vagyunk vele. :)

Hajni! Köszi! Férjem meg is jegyezte, mennyiért adod el a kocsit. hihi

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


hajni777 írta:Ráadásul olyan magasra kell lépni, hogy esküszöm, lehetetlenség! :twisted:

szerintem a Ti súlyotokkal szinte már tényleg az :wink:
kisebb gyerekkel azért megolható. A magas villamosokat utálom én a legjobban, pedig nem vagyok egy gyengusz nő.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


hanna30 írta:Vanda! Igen, én is azon gondolkodom, de vagy 13, vagy 18 kg-ig használható ülések vannak.i

a 0-18as ülések normál, kocsiba bekötős ülések, azok közül egyiket sem tudod babakocsivázra emelni. Az alatt vannak a 0-13as hordozók, ott súlyban nincs, viszont belső térben elég lényeges különbségek vannak.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! isofix talppal néztük.
Köszi az infót.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna,
nagyon sajnálnám eladni. Meg elvileg szeretnénk kistesót! Direkt olyan színűt vettünk, ami unisex. Persze ha ikrek lesznek, akkor a Tiétek! :D
20140901102739
 
 


Hajni! Átadtam az uramnak. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


hanna30 írta:Orsi! isofix talppal néztük.
Köszi az infót.

a chicco olyan?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: