Új privát üzeneted érkezett!

Nemlajos!

Sajnálom, hogy nem sikerült a kertes.
Akkor nem is árulom el, hogy mi önrész nélkül vettük a kerteset és olcsóbban, mint Pesten lakást. De szerencsénk volt.
Vendég

Lányok!

Tényleg nem egyszerű a fiúnevekkel...

Most ezek maradtak:

ÁMON héber-egyiptomi igazmondó, művész; elrejtett, titkos
BOTOND magyar buzogányos harcos
KOPPÁNY török-magyar nagy, győztes; méltóságnév
MARCELL latin ld.: Márk
MÁRK latin-német Mars hadistenhez tartozó, neki szentelt; határvidék, erdő védője
MILÁN szláv kedves
NOÉ héber-egyiptomi nyugalom, vigasztalás
PATRIK latin-ír ld.: Patrícius, rómainak született nemes
ZALÁN török-szláv-magyar dobó, ütő; sós kő
ZOÁRD magyar

Kíváncsi vagyok Apa mit szól majd hozzá.
Nekem a Noé nagyon tetszik, csak az a baj, hogy az egyik barátnőm kisfiát is így hívják.
Így a befutó most nálam a Koppány és a Zoárd.
Vendég

Cet!
Jó pihenést neked!!Biztos finom lesz a hazai ebéd is :D :D Én gomba levest főzök,székely káposztát Viki segítségével.Ő pucolta(faragta) :D :D a gombát,de nem baj örülök,hogy segít.Ebéd után sütünk sós sütit hályastésztába virslit és füstölt sajtot teszünk és kis batyukat csinálunk belőle.Ebbe is imád segítkezni :D :D Volna egy kérdésem hozzád a PÉ-m 14-15. napon szokott lenni lh-teszt szerint,de a tojás fehérje szerű nyák termelődés 12-13.napon van.Most éppen azt taposom.Ezt nem értem 2-3 napos eltéréssel van ugye a kettő.

nemlajos!
Mi is lakásban lakunk,de az én álmom is a kertesház.Sajnos erre most nem futja.A környéket imádom távol a városi zajától egy parkos területen lakunk.Gyerek mellett nemterhelheti anyagilagtúl magát az ember :( :( Ez van,majd ha nyerünk a lottón :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Nekem is tetszik a Koppány,de Patrik és a Márk is jó!!Kíváncsi leszek a párodnak melyik tetszik majd.

Kép
Kép
a.ibici

Cat:nekem ezek közül a Milán Márk és Zalán tetszik.

Asiye:jó szórakozást nektek.Ha tudsz majd csináljatok sok képet és tegyél fel nekünk ide.

Tényleg babások hol vannak a pocakfotók?
Vendég

Sziasztok!

Kávé szünetet tartok a nagy sürgés-forgás közepette :?
Fiúk alszanak, apameg dolgozóba, mert ma kamion jött és ott kelllennie mikor átveszik :? de 2re haza kell érnie, mert a fiúk haját le kell nyírni,és az fejenkéni( :lol: szó szerint fejenként),20perc.
15óra 50kor innen indulnunk kell.

mindjárt ki teregetek, aztán be a kádba, meg kitépkedem az erőszakosan visszanövő szemöldökömet :lol:
utánna vasalásmeg stb....... :roll: :roll: 3 gyerekkel hogy fogunk ilyet csinálni? :roll: :)

Cat!
A Milán, Patrik nagyon tetszik!
méhg szeretem a Leventét, Lénárd ot, meg a Viktort.
milyenek?

Nemlajos! Bejelöltelek iwiw-en! :lol:

Sissi!
Jó barinőzést meg ilyenek. ti is érezzétek jól magatokat!

IBici!
Örülök, hogy ha ritkán is, de vagy! és hogy lánykádnak jobban megy a suli kezdés. :lol:

:lol: ocsi csajszik mennem kell.

majd csinálok képeket,ugyis ez egy pocakos topic lesz lassan, ahugom meg pocakos menyasszony :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Cat: Nekem mikor a Szabinát vártam a Levente jött be nagyon. Viszont most a Zalán a kedvencem. ha fiam lesz akkor e kettő közül választok. Most a Zalánra szavaznék. De azért nézzél lány nevet is ki tudja lehet kiscsaj van a pocakban:)

Asiye: Jó esküvőzést nektek:)

Kép
csucsu05

Merre vagytok lányok???Ez nem igazság amikor én vagyok akkor ti nem :( :( :( Olyan hideg van,szinte fázom a lakásban :shock: :shock:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Rájöttem, hogy a hormonháztartásommal minden rendben. Teljesen fel van borulva. Bekapcsoltam a tévét, M2, Charlie nénje: Sinkovits Imre énekel én pedig elbőgöm magam... Az egyik kedvenc színészem volt.
Vendég

Ibici!

Tojásfehérje szerű nyák a pé-t jelzi. azért van, hogy a kiskatonák hamarabb a helyükre jussanak. Nem értem, hogy neked miért nem esik egybe azzal, amit az LH teszt jelez. De én a helyedben mindkettőt kihasználnám!
Vendég

Asiye!

Remélem már jól szórakoztok!

Legyél büszke a húgodra, és arra gondolj, hogy ő is megtalálta élete párját és boldog lesz vele!
Vendég

Nevek:

Apának nem tetszik a Koppány, mert szerinte vesztes...
És a Milán sem, erre nincs indok.
És azt hiszem még a Marcellre és a Márkra is nemet mondott.

A Levente szerintem is jó, de az egyik barátunkat így hívják. És ha nekik most fiuk lesz, akkor Leventének szeretnék elnevezni az apja után. Így ez nem került fel a listára.

Lénárd egy barátunk vezetékneve, így az nekem annyira nem jön be, a Viktor pedig a poliikai felhang miatt. Azt inkább kerülném, ugyanúgy, mint a politikát.

A Noé annyira tetszene, ha nem az lenne a barátnőm kisfiának a neve.
De most a Zoárd látszik a leginkább befutónak, vagy esetleg a Zalán. e tavaly már a 38. helyen szerepelt a listán. És minden évben több gyereket neveznek el így.
Én szeretném, ha kicsit ritkább lenne a keresztneve, a vezetékneve úgyis elég gyakori.
Vendég

Asiye, láttam, vissza is jelöltelek :wink:

Cat
, annyiért, amennyi ez, mi is tudtunk volna Pesttől délre, keletre jó kis új építésű kerteset (ikerház), viszont onnan a párom nem tudna bejárni dolgozni (Tokodon dolgozik, az Egom mellett van). Úgyhogy amíg ő nem vált, addig nem volt más választásunk (mert ugye Egom már Dunántúl, úgyhogy baromi drága... :cry: )
A nevek közül a Zoárd a legviccesebb, Lázár Ervin nevei egészen jól bejöttek (Berzsián, Dideki, Zoárd). Érdekes, hogy ezeket el is fogadták, vajon Vacskamati és Mikkamakka is lehet? :twisted:
Egyébként szép nevek, csak nekem nem közeliek. Bár az is igaz, hogy egy névről sem mondhatom el, hogy közeli lenne (kivéve a Döme, de a párom nem enged :cry: )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csucsu!

Lánynév lenne, mert akkor tuti, hogy Zoé lenne a neve.
De a jósnő szerint azért nem tudta még mindig eldönteni a baba, hogy velünk maradjon-e, mert azt iszi, hogy mi kislányt szeretnénk, és ő fiú.
Ezért is szeretnék neki hamar nevet választani, hogy érezze, mi nagyon szeretjük, és nem az számít, hogy fiú vagy lány.
Vendég

cat tettszik a hozzáállásod :):):) hajrá és ha megint fiú akor majd a következő lesz lányzó :):):)

nika70
Salgótarján

Nemlajos!

A férjed minden nap kijár Pestről Tokodra dolgozni?

Az én unokatesóm Piliscsévre költözött, az nincs messze onnan.
És Telkiből is hamar oda lehetne jutni, mert hátul nincs forgalom.

Olyan furcsa, ogy Telkiről mindenki azt hiszi milyen drága, közben olcsóbban vettük itt a házat, mint Pesten lakást találtunk.
És nekünk jó is itt, mert vannak barátaink is, is Apa is hamar beér a munkahelyére, ha nincs forgalom. Én tömegközlekedéssel fél óra alatt a Moszkván vagyok.
Vendég

Nika!

Szerintem is azért jött most a fiú, mert az utolsó pár ónapban úgy gondolkodtam, hogy ha a második is fiú, akkor hárman lesznek.
Csak amikor jöttek a problémák, akkor tértem vissza a régi tervhez, hogy egy fiú-egy lány. De hát akkor Ő már itt volt, és nem tudta most mit csináljon... Szegénykém. Pedig tényleg nem az számít, hogy fiú vagy lány.

Ráadásul a jósnő szerint rajta kívül mg egy fiú és egy lány is van mellettem... :D

Bár négy gyerek egyenlőre túlzásnak tőnik, de majd meglátjuk.
Vendég

de jó nekem nem mondta meg a két lelkecske nemét :):):) de majd rákérdezek nála legközelebb ha jósól :)

cat ahol 3 gyerek elfér ott a negyedik is simán :):):):)

nika70
Salgótarján

Próbáltál már egy autóba 4 gyerekülést betenni?
Három még csak-csak elfér. De négy...
Vendég

hát nem autó kell hanem kisbusz :):):):):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Igazad van, de Apa nem szeretne. Neki elegáns autó kell. A munkája miatt.
A pénzesebb ügyfeleknek fontos, hogy egy ügyvéd mit vezet, milyen ruhát, órát hord... Az a sikeresség jele. És szeretik, ha sikeres ügyvéd intézi az ügyeiket.
Vendég

Mi pedig jelenleg az ügyfelekből élünk.
Bár remélem hamarosan inkább a lottó nyreményből, mert az kevésbé stresszes. :D
Vendég

Cat, bizony, minden nap, ezért félek előre, hogy mennyit fog ő a gyerekből majd látni (annyit, mint belőlem most, max. 1 órát...) :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Onnan legalább hátul ki tud menni a Soroksárin majd.
De valóban messze van. :(
Vendég

Sziasztok!

Cat:én is azt mondtam a páromnak,hogy ha a 2. fiú lesz akkor jöhet a 3. A Zoé nagyon szép név.De ha fiú tényleg próbáljatok megegyezni a neveek.Nálunk ezzel nem lenne gond ha fiú akkor Attila vagy Milán(én nekem a Milán jobban tetszik) Ha lány akkor pedig Kata, vagy Panna.Amikor terhes voltam Márkkal akkor viszont ha lány lettn volna tuti Zitának neveztük volna el.

Ma babakocsit szereltem,mert lementem Márkkal sétálni erre rácsavarodott a jobb hátsó kerékre egy damil.Azt nem tufom mit keres Óbuda közepén.Kb 1 órámba telt mire nagynehezen le tudtam szedni.Addig itt volt egy bnőm a kisfiával és vigyázott Márkr.a

Majd voltunk játszin és sétáltzunk, Márk olyan aranyos volt a kisbnőjével sétáltunk amikor nyújtották egymásnak a kezüket Márk megfogta Csenge kezét és elkzdte puszilgatni majd olyan édesen mosolyogtak egymásra :D .Miközben fogta Csenge kezét babanyelven monta nekia magáét. :D

Holnap családi összejövetel lesz Ürömre megyünk, déltől.
Vendég

cat: ebben tényleg igazad van egy ügyvéd tényleg nem járhat akármivel :):) akkor kell egy kisbusz is :wink: :wink: :shock:

nika70
Salgótarján

Apa még mindig nincs itthon és most telefonált,hogy ne izguljak de még kártyázik az apjáéknál.
Vendég

Sissi!

A Milán nekem is jobban tetszik
Lánynevek közül a Kata természetesen tetszik, :oops: és a Panna is jó. Nagyapám így hívta a húgomat néha. Pedig ő Tünde.
Vendég

Nika!

Kell a két autó majd, ez nem is kérdés. De úgy kellene, hogy mindkettőbe beleférjünk.
Vendég

Elmentem aludni.

Jó északát mindenkinek, aki még erre tévedne ma!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocs (megint), hogy csak most jövök, de ugye, mint írtam, meló van itthon a ház körül + egy izgága gyermek....
Szóval értitek....!?
Ha már neveknél tartunk, én az első babánál is ezeket szerettem volna: Márk ill. Szabina. Megbeszéltük, hogy ha fiú lesz, apa választ nevet, ha lány, én. Persze csak olyat, ami a másiknak is tetszik. Most pedig fordítva van, vagyis enyém a fiús név, de őszintén megmondom már nem tudom mit szeretnék. A Márk a páromnak nem tetszik (merthogy szerinte nem lehet becézni).

És ha már egyszer apa, és kártya....
Apánk bejutott a 23 közé. Innen már bármikor is esik ki, pénzjutalmat kap, de 20 jut tovább a döntőbe, így természetesen az a cél!!!! Most van szünet, hát még megvárom a végét, aztán szunya. Nekik meg még 2 óra autóút.

Megfőztem a holnapi kaját miután leraktam Danit, mert ma is alig bírtam feltenni tőle egy szimpla borsólevest és elkészíteni egy tiramisut. Állandóan nyaggat. Gondoltam, akkor holnap nem lesz más dolgom, csak vele játszani (és a teregetés :) ).

Jó Éjszakát mindenkinek! Holnap ha tudok ismét jövök!!!

Kép
oriandy

andy megy a drukk a párodnak :) nyerjen jó sokat :)

nika70
Salgótarján

Andy:megy a drukk, aztán majd kérjüka jelentést.

Remélem majd több időd lesz jönni.
Vendég

Hali!
Köszi a drukkokat! Segített!!! :wink:

BEJUTOTT A DÖNTŐBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
oriandy

wow szupi
akkor most mi a következő terv? első 10?

nika70
Salgótarján

Nika!

Hát, nem tudom, mi lesz ebből a versenyből. Amikor beszéltem vele a szünetben azt mondta kevés a zsetonja mégis bejutott a döntőbe. Fogalmam sincs, hogy a döntőben tiszta lappal és egyenlő zsetonnal indulnak, vagy mindenki annyit visz, amennyi ma maradt....
Ráadásul itt a meló az udvarban, nem tudom el tud-e menni, hiszen a döntő 2-kor lesz, azaz délben el kéne indulnia.
Ha el is megy, nekem már nem számít, hányadik lesz (vagyis hányadik helyen fog kiesni), így is nagyon büszke vagyok rá!
Szerinte nem esélyes a fődíjra, de soha ne mondjuk, hogy soha!!! :wink: :lol:

Kép
oriandy

akkor mennek a drukkok hogy ne utolsóként essen ki mármint hogy ne ő legyen az elős aki kiesik :):):):) szerintem hagyd had menjen el de végülis a te döntésed meg az ővé :):):):)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek!

Már egy fél órája írtam egy kisregényt, de kikapcolt a laptop és minden eltűnt. :twisted:

Andy!

Gratulálok a férjednek, nagyon ügyes!
Szerintem is intézzétek úgy, hogy el tudjon menni.
Jól jön az a pénz.
És biztosan jó helyen végez.

Van egy Márk nevű ismerősöm, akit mindenki Marcinak hív. Nekem például ezért tetszik ez a név.
De valóban nem egyszerű fiúnevet választani.
És ez a kis pocaklakó sem segített. Kértem, ogy éjszaka árulja el, de minden hülyéseget álmodtam, csak azt nem, hogy milyen nevet szeretne. Vagy lealábbis arra nem emlékszem.
Vendég

Szioasztok!

Andi:gratula a férjednek.Remélem eltud menni.
Vendég

Jó reggelt!

Andy gratulálok a férjednik :lol: :!:

Lányok megvolt az esküvő, nagyon szép és jó volt! :lol:
kicsinyítettem képeket, akkor már fel is dobom, de később tudok csak jönni, mert nemsokára jönnek az antennások felszerelni az új török tv-t :?

szóval a képek:

Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép Kép Kép
asiye

Cat: A bátyám kislánya is Zoé és illik is rá a név.
Amúgy tényleg fontos a névválasztás mert az majd az egyéniségét tükrözi. Illetve ha jól meg van választva a név akkor valóban illik majd a tulajdonosára:)
Szerintem ird le egy lapra a neveket mellé az érveket és ellenérveket. Hátha sikerül kiszürni melyik lenne neki a megfelelő.

Andy: Gratula a férjednek. Ki tudja ne legyen kishitű lehet most gellert kap és még meg is nyeri.
:)

Kép
csucsu05

Asiye!

Nagyon szép menyasszony volt a húgod!

A lagzi is jó volt?

Az egyik képen ugye nem Te vagy vele?
Vendég

meg akkor egy pár:

a három pasim! :lol:
Kép
Hamza
Kép
Hamza és Alper
Kép
el ment az eszük :lol: férjem és öcsém: Kép

Kissebbik hugom mint koszorúslány(12 éves) :lol:
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: Nagyon szép volt a hugod. ÉS azt hiszem kiszurkoltuk a jó időt is nektek:)
A lagzi milyen volt?
És a hugodnak milyne szép kerek a pocija:) MOst ő hány hónapos?
Amúgy ilyen nagy pocakkal , hogy bírta a lagzit?Hajnalig tartó zenés táncos buli volt?

Kép
csucsu05

Csucsu!

Meglértem este, hogy éjszak álmomban árulja el milyen nevet szeretne magának.
Minden hülyeséget álmodtam, de ezt nem. Vagy legalábbis nem emlékszem rá... :(

Benit én mindenféleképpen oberonnak akartam elnevezni, de Apa nem engedte. Pedig mai napig úgy érzem, hogy az a né jobban illene hozzá.

Most viszont eszembe sem jut, hgy ennek a pocaklakónak is ezt a nevet válasszam.
Most valahogy a Botond tűnik a befutónak. Vagy estelg a Noé, Zalán, Ábel...

A Botonddal az az egyetlen bajom, hogy nagyon népszerű név mostanában. De valahogy ez tetszik.
Vendég

Cat! Nem ! :lol: A hugom barátnője a Barbi!Ő Krisnah-s,és hozzám egy kicsit alul öltözött :lol: :lol: :lol:
de nagyon szeretem,nagyon aranyos lány!

Kép Kép Kép
asiye

csucsu!
A 28. hétben van! :lol:
mi jöttünk elleghamarabb, 11kor, de akkor még ropta a menyasszony! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Azért gondoltam, hogy nem Te vagy, mert én is Krisnásnak néztem a ruhája alapján, és úgy tudtam, hogy Te mindig hordod a kendőd, és hosszú ruhában jársz, ami a karodat is takarja.

Nagyon szép a családod!
A fiúk is, a férjed is jól néz ki, az öcséd is és a húgod is.
Büszke lehetsz rájuk!
Vendég

Köszi Cat!

Csak az a baj, hogy szembesültem afotókon a 84kilommal :cry: :cry: :cry:
és a ruha nagyon rosszul állt,mert hetekkel ezelőtt vettem, akkor még jólállt,most is jó rám, csak idétlenülállt. nem terhesnek hanem brutál elhízottnak néztemki benne. :(
majd nem sírva fakadtam mikormeglűáttam aképeket. majdnem össze vesztem a férjemmel, hogy igazánn szólhatott volna hogy öltözzekát :evil:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: 28. hétben és ilyen nagy a pocija?? Ez igen :)
Hát akkor a kisbaba is táncolt az anyuja lagziján. :) Még jó, hogy bírta az ara a táncot:)
Amúgy én 4hónapos terhes voltam mikro az esküvőnk meg lett tartva előre hoztuk és én is végig táncoltam na de nem is voltekorra pocim még :) Sokan nem is látták, hogy babás vagyok max onnan hogy semmit nem ittam. Mikor koccintani kellet akkor derült ki, hogy én 2in 1ben vagyok:)
Szóval én is táncoltam mintha muszály lett volna:) De alányom is táncos lábú lett lehet ettől lett az:)
Nagyon szépek a fiúk:) Látom sikerült a hajúkat levádni :)
Kishugod meg milyen szép!

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?