Új privát üzeneted érkezett!

Laptető Nekem! :D

Kép
kisbuta

Szerintem akkor ugyanolyan mértékegységekről beszélünk, és talán a referenciaérték felső határát célozták meg nálad??? Tudod sok doki nem osztja azt az elméletet, hogy terhességhez 1.5 alá kell vinni. Kezdetben nekem is 3.2 volt, és arra az endoki (és a Kaális doki is) azt mondta, teljesen oké (mert csak a ref.értéket nézték). Ezért nem ragaszkodom én görcsösen az 1.5 alatti értékhez. Remélem, nem bánom majd meg. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta, gratula (laptetőhöz és majdnem-orvosi diplomához is! :lol: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

nem, ha a referencián belül van, akkor az nem csinálhat bajt, szerintem.

Kép
kisbuta

Az a baj ezekkel az értékekkel (és az inzulinnál is ez a helyzet), hogy sokan beszélnek arról, hogy a "régi felfogás szerint" és az "új nézetek szerint".
De én azért is reménykedem, hogy nem eszik olyan forrón a kását, mert van egy lány, akinek az egyetlen sikeres lombikja alatt 3 fölött jóval volt a TSH-ja. Amikor meg sokkal kevesebb volt (már nem emlékszem az értékekre), akkor meg nem sikerült neki. Szóval nem ezen múlik!!! (Már csak arra kell rájönnünk, hogy min!!) :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta,
nekem egy pajzsmirigy probléma-teherbeeséssel foglalkozó nőgyógyász ajánlotta, hogy ha babát szeretnék a THS értékét 1 mIU/L körülire állítsuk be (ref.érték 0,35-4,94 között van). most ezen vagyunk. Eddig mi is arra törekedtünk, hogy a ref.értékek között legyen.

KépKép
tobi

Rana,
az jó kérdés, hogy min múlik, bár rájönne már vki.

Kisbuta,
grat a laptetőhöz :)

KépKép
tobi

kezdetek kezdetén én 38-as TSH-val kezdtem :? most gyógyival ref. tartományban van és 1 körüli :wink:
Tényleg mindenki más és más, nem egy kaptafára lettünk "gyártva" :)

KépKép
tobi

Tobi, kicsit irigylem az 1 körüli TSH-dat, de csak kicsit, mert nem akarok telhetetlen lenni! :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tobi!
Kösz az infót, fel fogom vetni 23-án, mikor megyek kontrollra az endokihoz (megtettszett ez a rövidítés). Márcsak azért is, mert tegnap is azzal fogadott a kaális dokim, hogy egyszerűen nem érti, miért nem sikerült nekünk az előző azokkal az életrevaló babókkal. :cry:

nekem suprefact és Gonal-f párosítás lesz. Olyanod volt már?

Kép
kisbuta

38-as TSH :?: :?: :?: :shock: Az irdatlan magas!

Kép
kisbuta

Az volt! :roll: A céges doki tapintott rá, hogy a pm-et nézzük mert voltak tüneteim, amihez nem tudtak semmit párosítani.
1×fogigátló+gonal; 2× supre+gonal s most supre+merional a változatosság kedvéért :wink:

KépKép
tobi

Hali!

Hajnóca :D

Köszi, hogy leírtad.Mikor lehet túltennie magát az embernek egy ilyen sokk után?
Nagyon édi Bogi, aranyos az égnek álló hajával is. :D

Petne :D

Köszi, ti hogy vagytok? Poci nagy már???

Tücsi :D

Én nem olvastam vissza,s nem láttam hogy te itt vagy. :oops: Bocsika. :oops: DE:::: NAgyon örülök,hogy újra hallok felőled. Ezek szerint újrakezditek??? :D NAgyon szorítok nektek!

Tobi :D

Üdv itt köztünk.

Nyulasz :D

Drukk a hármasikrekhez!!És remélem szépen randiznak és összejönnek. :wink:

Pusz, hétvégén nem leszek,csak hétfőn. Addig is jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu,
saját tapasztalat szerint akkor lehet valamennyire elviselni ezt a gyászt, mikor majd meglesznek a következő próbálkozás konkrét időpontjai, és tudtok a jövőben bízni. Most biztos nagyon nehéz lehet nektek, ezek a sebek lassan gyógyulnak, és nagyon nehéz olyan homályos reménybe kapaszkodni, hogy "majd kb. egy fél év múlva talán sikerül..."
Én az első babucink elvesztése után besétáltam egy pszichológushoz, annyira padlón voltam. Az valamennyire összeszedett (gyógyszert nem voltam és nem vagyok hajlandó szedni), de az igazi javulás az volt, mikor elkezdtük a lombikot.
Csak azért írtam le ezt, hogy tudd, amit úgyis sejtesz, itt sokan együtt tudnak veled érezni.
Nagy ölelés,
druszádtól.

Kép
kisbuta

Jó reggelt!

Gondolom az éjszakás műszak még alszik :lol:

Rana: a HSG után a magánrendelésén adtam oda a pénzt.
Ma megszüntetem a gólyafészket a fejemen, mert ki kell mennem az utcára :lol:

PM szakértői csapatunk is van, úgy látom :lol: Én a prolaktinból képeztem ki magam valamennyire (kénytelen voltam), ha valakit valamikor érdekelne esetleg 8)

Amúgy nekem is van ismerősöm, aki 4 körüli TSH-val esett spontán teherbe. (Meg PCOS-s volt pluszban, ciklus nélkül, rossz apaeredménnyel...no comment.)

Nyulasz: drukk a Bogyóknak!!! :-D

Szép napot Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Csatlakozhatnék ismét hozzátok? Bár inszemre készülünk, de megcsapott egyszer már a lombik lehetőség szele!

Kisbuta, én 2 Kaáli intézetben jártam már, az egyikben a 4.9-es pm értékre azt mondták h tökéletes nem kell vele foglalkozni, a másikban meg elhűlt a doki az eredmény láttán, megijeszgetett autoimmun pm gyulladással, és közölte h ezt tovább kell vizsgálni. Azóta szedek l-Thiroxint 50mg felezve! Szóval szerintem doki válogatja! Bár ha minden oké, akkor szerintem csak ez nem gátol senkit a teherbeeséssel.

Rana, én meg sem éreztem az átjárhatóságit! A katéter felhelyezése, mint egy rákszűrés vagyis semmit nem éreztem és a kontrasztanyag feljutattásánál sem éreztem semmit! Igaz, nekem uh-s volt. Utána elmentem vásárolni, és egész nap csavarogtam! Úgy érzem ebben szerencsém volt!

Nyulasz drukk mára!!

Katicáról tud valaki valamit????

Rólam: IR-PCO, pm alulműködés, és ami a legrosszabb súlyos apa-gondok vannak. :cry:

Kép
kata05

Jó reggelt,

Tobi,
na akkor most kiélheted boszorkányi képességeidet és kevergetheted a szurit.

Csajok egyelőre úgy tűnik, hogy hál istennek a pajzsmirigyes dologhoz nem igazán tudok hozzászólni.

Dezsi,
tök jó ha az embernek új gépe van, pláne ha még új autód is lesz.

Nyulasz
nagyon szorítok nektek, írd majd meg, hogy hogyan haladnak a kis magoncok

Katica
++++++++++++++++

Kata,
üdv!:)

Én ma kezdem a gonalt.
Vendég

Sziasztok!

Egy darabig azt hittem, hogy milyen felkészült vagyok lombik (és a hozzá köthető ügyekhez-bajokhoz). Erre olyasmikról írtok, amiről még soha nem is hallottam.

Nyulasz, nagy drukkok a randihoz, aztán írd meg, mit mondott a biológus, kíváncsian várom!

Katica, neked is mennek a drukkok, remélem, mihamarabb jössz a jó hírekkel!!!!!!!

Bella, jó szúrkodást.

Tobi, akkor neked is hamarosan kezdődik :D

Kata, nem lehetnek olyan nagy gondok apával, ha inszemeztek. Tudod már, mikor lesz?

Csajok, hamarosan olyan sokatokért izgulhatunk egyszerre! Tök jó lesz nektek, egymást hülyíthetitek :lol: :wink: . Emlékszem, én nagyon egyedül voltam, de ez így sokkal jobb lesz nektek. Csak egyre figyeljetek! Ne hasonlítgassatok, mert minden terhesség (az eleje és a jelek is :!: ) más, és kár stresszelnetek magatokat. Mindenkinek babásnak kell lennie!!!!

Zsu, köszi gömbölyödök rendesen, és Julcsi tegnaptól már a köldököm alatt mocorog, szóval nő ő is szépen. Hamarosan ti is bálnásodtok, tudom. Érzem.

Puszi mindenkinek, és szép hétvégét!

Kép
petne

Petne, hidd el túl nagy gond van!! Az ismétlő IR eredményre várok, ha jó akkor a köv hónapban! Gratulálok Julcsihoz!!

Kép
kata05

Sziasztok!

Anyósék még nem értek ide, 12-13 óra körül várhatók :) Hosszú napunk lesz.
Pm-ben sajna érintett vagyok én is, 24-én megyek kontrollra. Nekem szerencsére az anti TPO- beállt, bár a dokinénim azt mondta, hogy a TSH, FT3, FT4 kell határértéken belül legyen, akkor már nincs probléma. Ja, és a lombikok ugye nem segítenek a pm. működésének sem, aki érzékeny rá, annak ronthat egy-egy lombik.

Kata, ne keseredj el. Nálun oligozoospermia volt a diagnózis, aztán mégis spontán babás lettem. Szóval nincs reménytelen helyzet!

IR kontrollhoz drukkolok.

Tegnap voltam a dietetikus néninél, hormoneredményeim alapján a 2.vérvétel épp pé-kor volt :D viszont szépen változnak a hormonjaim, nem magas az FSH-m sem, szóval működöm és rendben van minden. :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Nyulasz,
nagyon drukkolok, írj, hogy mizujs a randizókkal ++++++++++

Bella,
apa szerint elég boszi vagyok :) , most tényleg gyakorolhatom, csak nehogy keverjek még bele varjúhájat meg kutyanyálat a macskás dolgokat meg meg sem említem, azt múltkor jól kiveséztétek :P
tüszők növekedése indulj!!!! ++++++++++++++

Kata05,
üdv! :D
nálunk is vannak apa gondok (2 biopszián túl van a drágám)

Katica,
++++++++++++++++++++++ hogy vagy?

Petne,
Julcsi baba nőjön szép nagyra :)
bizám hamarosan elindul a szurizás hegyek :wink:

Szezso,
ez jó, pm csapat :)

Zsu,
mihamarabbi lelki-testi gyógyulást kívánok Neked!!! Nagy ölelés!!! Én nem estem át ilyen sokkon (biztos iszonyú volt).
A sikertelen lombikok után is nagyon nehéz de fell kell állnia az emberlányának és újra kezdeni, ismét reménykedni, hinni, hogy hamarosan egy baba növöget a pocakunkba. Mást nem is tehetünk. ugye nem baj, hogy leírtam?

Rana,
nem volt egyszerű beállítani egyszer alacsony (0,33), egyszer magas (8,7), legutóbb 0,87 (ez már jónak számít) volt. Kíváncsi vagyok a mostani eredményre.

Puszi Nektek! megyek takarítani :)

KépKép
tobi

Alle,
jó anyósozást :wink:
és örülök a jó eredményeidnek :D

KépKép
tobi

Jó reggelt mindenkinek! :)

Petne, én is további kellemes gömbölyödést kívánok!
Tobi, na ezért nem szívesen szedek én gyogyót a TSH-mra, mert csak megbolygatja a rendszert. Ha már beállt, akkor oké, de nem akarok ezzel időt veszteni. Remélem nekem nem a lombiktól alakult ki a pm gyull. Bár valszeg megvolt már márciusban, mert akkor sokkal magasabb volt a TSH.
Tobi, Bella! Nem csináltok vonalzót, hogy lássuk, hogy haladtok?
Kata! Tényleg rengeteg csoda van!!!!! Csak hinni kell benne!

Itt baromi nagy szélvihar van, és MOST már megérkezett a hidegfront. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, hol laksz? Itt Pesten lengedezik a szél. De most néztem az időképen, hétfőn csak 11 fok lesz! :shock: Be fog fagyni......! Állítólag mától lehet a távfűtést is igényelni( engem nem érint, de meglepődtem).

Tobi, mitől ugrál így a tsh-d? Nekem eddig 4 -5 között volt mindig se alacsonyabb se magasabb.

Alle, te már a karácsonyt várod?? :D

Kép
kata05

Debrecenben. De már kiszakadnak az ablakok (muszáj volt becsukni mindet), akkora szél van. De most legalább a nap kisütött. Hétfőn meg itt az ősz, bizony.
Na gyere Kata, menjünk az át az időjárásos fórumra! :lol:

Tobi majd kijavít, ha nem így van, de sztem neki a pm gyógyszertől ugrált úgy a TSH-ja, tudod be kell állítani a megfelelő adagot.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
a vonalzós dologra alszom még 1et, nem tudom de most nem csinálnék vonalzót (ne kérdezd miért)

Kata05,
látod ez egy jó kérdés. amikor 125-öt szedtem lement a TSH-m 0,33-ra. Csökkentettük az adagot 100-ra akkor meg 8,7 lett :roll: legutóbb a 125,125,100as módszerrel lett 0,87, most meg 100,100,125öt szedek és kivi vagyok az eredményre. Variációk 1 témára :?

jelentem itt nálunk süt a napocska (még) na elhúztunk a BNVre

KépKép
tobi

Rana,
jól mondod :wink:

KépKép
tobi

Jól van Tobi, nem kérdezem. :(
Lehet ám hogy a több hormon miatt kevesebbet termel a pm-ed és fordítva: ha kevesebbet szedsz, akkor ő kénytelen többet termelni. Vagy vmi ilyesmi lehet... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
Jöttem kisnyuszi-hírekért, de látom, még várni kell...

Rana,
megértelek, ha nem akarsz még egy bogyót, szerintem 3 körüli TSH-ra nem is nagyon kell. Viszont azt halkan megjegyzem, hogy az l-thyroxin nem jelent csúszást, mert azt lehet szedni a kezelés közben is, meg a babának sem árt.
És Szegeden is őrült szélvihar van. Ide este 11-kor érkezett meg a front az esővel.

Alle, a húsvét is mindjárt itt lesz! :P - na jó, csak irigykedem, mert nekem még gondolni sincs időm a karácsonyra. Bárcsak, bárcsak, bárcsak babásan ülhetnék a fa alá!!!

Kata! Üdv itt :)

Katica! :?: :?: :?:

Nyuszi, látod drukkolok, csak miattad vetődtem erre, és most itt sátrazok addig, amíg nem tudok valamit a kisnyuszikról, akinek egyébként nagyon drukkolok!!!!

Kép
kisbuta

micsoda kihalás...
na mindegy, így legalább én gratulálok majd először Nyulasznak (ha jön :?: ), mert nagyon drukkolok, hogy csupa jó hírei legyenek!!!
Ugye, Nyulasz?

Kép
kisbuta

Katica, teszt? :D

Nyuszi, no, mi hír van?

Kép
kisbuta

Sziasztok Lányok,

Nyulasz ?

Tobi ha szúrod majd a Clexánt felesleges mellé az Aspirin. Te ismersz személyesen is engem, tudod, hogy mekkora nagy darab vagyok, én 0,4 Clexánt kaptam. Merionált kaptál és nem Menopurt, fura, hogy nincs mellé Gonál.

Kata üdv a csapatban.

Bellának mennek a tüszőnővelők+++++

Katicának mennek a babaragacs drukkok+++++

Dezsina új gép, új autó hm.spontán baba :wink: Neked hétfőn lesz a konzid?

Rana túl lehet élni a hsg-ét. Nekem a rtg-es fajtát csinálták.

Tegnap elkezdtem a 2. inszemes stimumat.

Kép

csibe
csibe32

Rana,
nagyon dögös a vonalzód :!: Látom, mégiscsak rádjött a batwoman ruha. :lol:

Kép
kisbuta

Nyulasz!?!?!?!?!
Kép

Kati????

Kata: hello 8)

Alle: azta, már csak ennyi van karácsonyig :shock: :lol:

Tobi: jó takarítást! :-D

Csibe: milyen stimut kapsz az inszemhez? Nem mintha értenék hozzá, engem még életemben nem stimuláltak :roll:

Rana: látom, döntöttél HSG ügyben :-D Jó a vonalzód :-)

Csajok, itt is szélvihar van...egész délelőtt a várost róttam névnapi ajándékokért.
Este megyünk Apával vacsizni, 5. házassági évforduló alkalmából. Ez egyúttal a babaprojekt kezdetének 3. évforfulója is...

Csá

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Anyósék még sehol :evil:

Szezso, grat az 5.évfordulótokhoz (az apróbetűs annyira nem örömteli, de majd lesz ez még másképp is :wink: )

Igen, már csak ennyi van karácsonyig...jó lesz elkezdeni az ajándéklistát. Nem szeretem a tömeget, novemberben be szoktunk szerezni mindent,amit csak lehet.
És borzasztó hamar elrepült ez az év!

allegrobarbaro

Nyulasz, merre vagy? Már régen elmúlt 11-12 körül!!!!

Katica, és Te? Olyan kíváncsi vagyok, mikor tesztelsz.

Kata, Rana, Tobi, köszi :D

Csibe, drukkolok a 2. és egyben utolsó, sikeres inszemhez! Sikerülnie kell!!!!!

Alle, ha később érnek oda anyósék, akkor legalább nem lesz olyan hosszú a nap :wink:

Csajok, itt gyönyörű őszi idő van... napsütés, semmi szél, kellemes langyos meleg.

Kép
petne

Csibe, mégis inszem lesz a következő?

Szeszo, Boldog házassági évfordulót!!!

Kis-csillagról tudtok valamit?

Kép
kata05

Alle, akkor Ti nagyon kis ügyesek vagytok a karácsonyi ajándékokkal :D nekem hiányzik valami génem, mert mindig csak az utolsó pillanatban sikerül beszereznem a dolgokat..Köszi a grat-ot! :lol:

Kata: neked is köszi! :D

Nekem fellőtték a pizsamát, mennem kell :lol: Jó éjt! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! :shock: Te pontosan melyik kontinensen is laksz?

Nyulasz, én ezt már nem bírom idegekkel! Laptetőre vársz? :wink:

(csak zárójelben jegyzem meg, hogy olyan sokan futunk neki most ősszel, hogy abból kell lennie valamennyi babának majd. Az lenne a legjobb, ha mindenki megbabásodna. Láttam olyan lombikos fórumot, ami azért halt ki, mert mindenki megbabásodott... De mi persze nem hagyjuk abba, csak átkonvertáljuk magunkat babás topikká...)

Nyulasz...?

Kép
kisbuta

Bocsi,de vendégeink vannak,de most gyorsan írok.Hívott a biológus,ez is fura,eddig mindig nekem kellett hívnom,szóval 2 szépen megtermékenyült,de szerinte még a harmadikból is lehet valami holnapra.Hétfőn fél2-re megyünk a nyúlbogyókért :lol: :lol: :lol:
Bella!
Hajrá gonal!Tüszőnövesztő drukkok mennek!
Tobi!
Aztán ügyesen a kutyulással :wink:
Katica!
Babaragacsokat küldöm!
Csibe!
Mégis inszem?Drukk!
Dezsi!
Csibe jól megírta neked :D :D :D
Kisbuta!
Itt vagyok,lehet gratulálni :lol:
Szezsó!
Aranyos a kép,köszike
Petne!
Ilyen idő kell a kismamiknak!Pocaksimi :wink:
Rana!
Hajrá hsg!
Alle!
Látom már nagyon várod anyósékat...kitartás,megjönnek.
Mindenkinek köszi mindent,bocsi,hogy nem írok többet,de egész hétvégén itt lesznek a vendégek,így majd hétfőn jövök!
Vendég

Na,mi van?Most meg mindenki eltűnt?
Léptem én is,jó hétvégét!
Vendég

Nyulasz

Na végre már hogy jelentkeztél!!!!! :lol: Ezek nagyon jó hírek!!!!!! :wink: :D Hétfőre nagyon drukkolok!!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Naná, hogy GRATULÁLOK!!!

Most már csak cirka 16 napig kell rágni a körmöm, amíg pozitív teszted lesz. Jajj, annyira drukkolok!!!! (de te úgyis előbb tesztelsz, és akkor kicsit enyhíted az aggodalmainkat.)

Kép
kisbuta

Nyulasz, hajrá a babákoknak!

Anyósékat azért is várom, mert minden kaja kész és most melegen kell tartani, ami azért már nem olyan, mint frissen. Meg különben is...hozzám jönnek, köszönteni :roll:

allegrobarbaro

tisztára átragadt rám Dezsinától ez a körömrágás... Dezsi, te mekkora körmökkel kezdtél? A lábadon sem maradt? :D :?:

Kép
kisbuta

Nyulasz, na végre, már az összes macskakarmom lerágtam! Ne izguljatok, nem kezdem elölről a hülyeségeket... :lol:

Csibe 0.4? Nálad mit jelent, hogy "nagy darab"??? :shock:

Szezso, nekünk is az 5 éves ház. évfordulónk volt és 3. évfordulója a babaprojectnek!!! Te hány éves vagy?

Itt a szél nem hagyta alább, viszi magával az egész házat hamarosan. Majd kémleljétek az eget, integetek, ha arra járok!
:)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na, kisbuta, úgy látom, a körömrágás nálad is megvan, csak te coala-körmöket rágsz! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz: hurrá! :lol:

Kisbuta: ugyanaz a kontinens, ez csak egy kis délutáni szunyókálás volt :lol:

Rana: nahát, ez a számmisztika :-D 31 leszek mindjárt :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Nyulasz!
De jóó!!! Olyan sokat gondoltam ma Rád! Drukkolok!!! +++++

Kisbuta!
Gratula a laptetőhöz! :lol:

Szezso!
Boldog évfordulót! :lol: Jövőre már tuti 3-an ünnepeltek, vagy még többen. :lol:

Katica???

Én szilvalekvárt főzök, este meg halászléparty lesz nálunk. Tiramisu a hűtőben várja a sorsát. :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
zsofikukac...zegi vagyok, de anno oda jártam dokihoz...ott is szültem az első utánpótlást..
most egy zegi orvosom van.....

rana....és aki írt a HSg-ről...horror amiket hallok egyes kórházakról illetve dokikról,esetekről....Tapolcán csak a lapar+hiszteos át nem járhatósággal kezdték a lombikot...

de az bosszant inkább, hogy nem mindenkinek sikerül megfelelő orvost találni.....pláne szülés nőgyógyászt.....hiszen olyan fontos cél érdekében kersi meg egy nő a dokit...szóval érthetetlen a hozzáállás......

gyongyike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?