Sziasztok!
Totál nem vagyok képben, hogy kivel mi... de azért próbálkozok hozzászólni.
Először is hatalmas nagy gratula a friss anyukáknak! Mindennap gondolok Ákos születésére és az első napjainkra, még mindig hihetetlen, hogy ez a kis ember a világra jött! Kicsi fiam...
Olyan ez mint egy új szerelem, csak rébuszokban tudok róla beszélni.
Bábakoktél:
Minyuhoz csatlakozva, nekünk is a koktél hozta meg Ákost. A szülés előtti napon volt POSEm (oxitocin terhelés), aztán úgy döntöttem, hogy nincs mire várni, este 7kor lenyomtam egy koktélt. Fél 2-kor már folyt is a WCn a magzatvíz... tehát nagyon hatásos volt!
És ami a fő, hogy egyáltalán semmilyen íze nem volt!!! Én is féltem, hogy szar lesz majd a ricinus olaj íze, de semmi gond nem volt vele. A narancslé ízét éreztem egyedül. Szóval ne tessék tőle félni!
Viszketés:
Az egyik topiktársunknak volt egy másik fórumon és borzalmasan szenvedett tőle.
Bejci, annyira sajnálom, hogy keresztül kell esned ezen! Ha meglesz a baba, tuti elmúlik. Nagyon szurkolok neki, hogy minél előbb bújjon elő!
A gátsebre nekem is a noname pamut felületű intim betétek jöttek be. A Tenát csak az első két nap volt érdemes használni, de használtam egy napig Alwayst is. Az Always műanyagos borítása halál volt.
Kb. az 5 napon alul lett egy kis sebecském, ami brutálisan fájt ha ráültem. A hideg vizes lemosás, betét csere és a Bioptron lámpa segített. Úgy tűnik, hogy az én keloidra hajlamos bőröm is seb nélkül gyógyul, úgyhogy van még remény mindenkinek.
És akkor egy kicsit rólunk:
Úgy tűnik túl jutottunk a kezdeti nehézségeken és Ákos kezd egyfajta rendre beállni. 2,5-3 órát alszik a cicizés után, éjjel is, nappal is, úgyhogy ha épp úgy alakul, tudok pihenni is. Az elején nekem bezavart, hogy próbáltam a cicizés után fejni is, úgyhogy a fejést hanyagoljuk egy ideje. A babának épp elég egy cicinyi kaja egyszerre, jelenleg nem érdekel egyáltalán, hogy esetleg el is tudjak rakni. Nekem bőven elég az, hogy Ákos hasa tele van és jókat durmol.
Én mindig cicire rakom, ha elkezd tátogni, tök mindegy mennyi ideje evett. És addig hagyok neki időt cummogni, ameddig ő ki nem köpi a cickót. A vége felé teljesen tisztán érezhető, hogy nem eszik már, csak cumizik, de arra is szüksége van, úgyhogy nem veszem el tőle a lehetőséget.
Lányok!
Nekem a szopizás hatalmas tanulsága, hogy bizony a ciciztetés brutálisan fáj!!! Főleg az első két három szíváskor látok csillagokat, pedig csak akkor adom a szájába a cicit, ha nagyra kinyitotta.
Jah és nekem befelé forduló kicsi bimbóim vannak. Nagyon kemény volt az első hét... Még most is folyamatosan sebesek a mellbimbóim. Fog összeszorítva és pozíciók váltogatva tudtuk túlélni. A hónaljtartás szuper! Szopis párnával simán meg lehet oldani.
Kitartást mindenkinek! Mi is egyre ügyesebbek leszünk és a babák is! +++++
Ennyi voltam.
Hamarosan ébred a Manóka ismét.