Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Nagyon álmos vagyok. Most fejeztem be egy hosszú hsz a "szülész-nögyógyász felesége vagyok" topikba. Arról, hogy itt Svédo-ban, hogy zajlik egy terhesség nyomonkövetése, szülés, orvosfizetések stb.
Ha érdekel olvassátok el.
Puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Hello!
Újra itt! Kép

Most olvastam, egy másik topicban, hogy a Blikkben mi jelent meg a babanetről! Felháborítónak találom az egész botrányt! Szomorú, hogy az emberek ilyenek, amilyenek. Mindenki ujjal mutogat, teljesen mindegy miről, miért és hogyan, csak legyen már bűnbak, szűnjön meg minden, ami valamennyire is demokratikus.

Nem tetszik, hogy ennyire eldurvult a helyzet...

Vojőr,
köszi a jelentkezést, sokkal okosabb nem lettem sajnosKép
A méhszájzselé és a MÁVos topicban elhangzott gyomorfekély elleni tabletta gondolom azért nem azonos. Kép Mindegy. sosem lehet bebizonyítani, mint ahogy semmit. Marad továbbra is a suttogás és egy jó darabig a rettegés, vajon velem mikor tesznek olyat, amiről nem tudom, hogy az mi?

Mert a közös ügy, azért a valóságban korántsem mindig közös ügyként működik. Remélem, Te, mint gyakorló szülés-nőgyógyász (?) mindig odafigyelsz és készséggel állsz a szülő nő bárgyú, bugyuta, esetleg nevetséges kérdései elé és még meg is válaszolod.

A közös ügy, nem tudom, hogy azt jelenti-e, megosztom az információim, elmondok mindent, vagy elmondom, ha kérdezi. Addig jobb, ha nem tud mindent mindenről, mert csak belekotyog nekem feleslegesen.
Bár hozzáteszem, sokkal rosszabb, ha laikusként utánajárok a dolgoknak, és a köv. talákáig rettegek, vajon igaz-e vagy sem, amit találtam.
Nem tudom, hogy a burokrepesztés előtt, már műszerrel a kézben feltett kérdés, miszerint most burkot fog repeszteni az orvos, az mennyire a közös szülésbe passzoló kép? Mindez nem (csak) negatív felhanggal írtam, mert én úgy gondolom, ha rábízom magam valaki szakértelmére, akkor ugyan ne kérje már ki a tanácsomat szakmai kérdésben. Azt megkérdezheti, hogy érzem magam és jól esik, ha elmondja mi történik velem. De a császár esélyeit ne velem, hanem a kollegáival beszélje meg.


A minisztérium intézkedése pedig sajnos a nevetségesség határát súrolja. Tényleg nem tudták eddig, hogy ez így működik? Miért kell még jobban beledagonyászni a sz*rba?

(Kedves újságírók,
ez a hozzászólás nem a jelen topic intézményéről szól. Általános véleményem, magánbeszélgetés.
köszi)

Solya
solya
 
 


Sziasztok Bea vagyok. én is a klinikán fogok szülni, juniusba.Nekem már a harmadik gyerköcöm.Szia Ági! DECEMBERBE én is ott voltam a 104-es be.Hogy van a kis Dani? milye anyukának lenni?
Gulyás Bea
 

 
 

Kedves Solya!
Csak nem azt vontad kétségbe,hogy gyakorló szülész vagyok??:-))

A szakmai kérdéseket természetesen a doktor dönti el. Pontosabban javasol,ha valamit jónak és időszerünek gondol.Ebből a szempontból a szülés ugyanolyan megítélés alá esik,mint egy műtét.
Műtét előtt is elmondjuk,mit látunk szükségesnek annak érdekében,hogy a beavatkozás utáni helyzet jobb legyen az azt megelőzőnél, esetleg alternatívát nyújtunk,és TÁJÉKOZTATÁS után döntünk. Kivétel akkor van,amikor szakmai tudásom birtokában egyértelműen úgy gondolom,hogy amit a beteg (pardon: szülőnő is ide tartozik) szeretne, az káros. Szülésnél a magzat érdekeit is figyelembe kell vennünk,ennyiben nem vonható meg a párhuzam.Példa: Méhnyakrákos betegem nem kívánta megoperáltatni magát,mert azt olvasta az interneten,hogy ilyen betegség nincs húszéves korban.6 hónap múlva meghalt,miután minden természetgyógyászt kipróbált. Nem lehetett semmit tenni akarata ellenében. Szülés közben ha a magzat érdeke burokrepesztést kíván,nem fogok sokáig vitatkozni rajta a kismamával. Megjegyzem ez utóbbi elég teoretikus...még sohasem hallottam ilyen jellegű vitáról.
Remélem nem tűntem túl keménynek.
vojőr
 


Sziasztok!

Solya!

Mi jelent meg a Blikkben? (Mi nem olvassuk...)

Vojőr!

Köszi a választ! Legalább kicsit átláthatóbb márKép. Igazából csak az izgatott, hogy vajon hogyan működhetett ez az én esetemben. De már mindegy...
Fulescsacsi
 


Fülescsacsi!
Sajnos nem tudom.Szerintem nem voltam ott:-)
Bár minden megeshet...:-))))
vojőr
 


Vojőr,
arra gondoltam, lehetsz szülésznő is. Kép Bár volt egy mondat a feleségekről... De szédíteni is lehet. Kép

FülesCsacsi,
én is csak www.blikk.hu és csak azért, mert itt olvastam róla. Az aktuálisban volt. Pontosan nem emlékszem a címre, ne kérd, hogy újra elmásszak oda! Kép

Bea,
üdvKép

Solya
solya
 
 


Kedves Vojőr!Én általában olvasgatom a többi kórház élménybeszámolóit is.(igaz,hozzászólni nem szoktam)Általában kiírja a dr.a nevét,ha hozzászól.Te miért nem?
orsi
 


Kedves Orsi!
Úgy gondoltam,nem minősítek,hanem tájékoztatok.Ilyen minőségemben pedig teljesen mindegy,hogy Józsinak vagy Pistinek hívnak.
Az itt jelenlévők soha nem kérdezték ki vagyok,mert ők is felszabadultabbak,ha nem tudják .Megkockáztatom:A kíváncsiságon túlléptek már,és a funkció szempontjából belátják,hogy jó ez így.Ha személyem megismerése után bármilyen kis mértékben is, de fenntartásaik lennének,esetleg nem kérdeznének olyat,amit igazából tudni akarnak, értelmetlen lenne jelenlétem.
Vojőr
 


VojőrKép

Orsi, tévedsz, nem minden esetben írják ki az orvosok a nevüket. És miért tennék? Én sem írom ki a teljes nevemet, de, ahogy elnézem, te sem.

Lányok, én le vagyok maradva, ami a blikkes dolgot illeti, de ma megpróbálom elolvasni, hogy miről is van szó!

Solya!
Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek. Nekem sem tetszik, hogy eldurvult ez a téma...
Pláne, hogy a Babanetet ellepték mindenféle provokatív személyekKép Remélem nem fog megszűnni az oldal. Hiányozna, főleg ez a topik!!!

még jövök később
pussz
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!
Én is szeretnék a csapatotokhoz csatlakozni. Ma töltöttem a 20. hetet, és június 1-re vagyok kiírva. Az Uh-on nekem is percek alatt végigfutott a babán az orvos és nem vagyok vele megelégedve. Szerintetek lehetne másik Klinikán is ilyen genetikai uh-ot készíttetni ambulánsan? A másik gondom, hogy farfekvéses a baba, bár azt mondta, hogy még megfordulhat, de eléggé megijesztett, szeretnék simán szülni, és eddig nem is gondoltam a császárra. Várom véleményeteket. Üdv: Jully
Jully
 


Szia Jully, biztos vagyok benne, hogy teljesen alapos volt az UH! Hidd el, hogy ők tudják mit kell nézni! Viszont én szívesen moziztam, ezért mentem az orvosom magánrendeléséreKép
A 20. héten még bármi történhet a farfekvéses babával, még annyi, de annyi ideje van megfordulni! Ne aggódj, nem a világ vége a császár! Főleg ha a baba, vagy a mama állapota megköveteli. És ez mindennél fontosabb. Bár én beszélek...Kép Én végig azt hittem, hogy köldöksérv miatt majd császár lesz a vége, aztán nem lett az. A lényeg, hogy próbálj rugalmasan gondolkodni, ezt tapasztalatból mondom!

Boldog pocakosodást, és gyere máskor is!

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Jully,
üdv!

Én is csak azt tudom mondani, amit Pirus. Az első terhességemnél az utolsó harmad elején lett a baba farfekvéses, aztán átfordult harántba. Akkor azt hittem sosem fordul be. Befordult! Kép
Ha pedig mégsem, akkor annak oka van. Kép Ja, és ne is gondolj császárra. Ha mégis műtét lesz a vége, akkor is a Te babád és Te szülöd meg! Kép

Vojőr,
azért a kíváncsiságomról még lehetne ódákat zengeni!Kép De tényleg beláttam, hogy ez így jobb.

Otthon is zuhog az eső? Nem tudunk sehová menni! Majd megőrülök!

pussz
Solya
solya
 
 


Sziasztok!

Jully: biztos megnéztek mindent, bár én is nagyon aggódtam, mivel a védőnőm jól beijesztett, hogy az 1,9 Mom-os AFP-m elég gáz, és hogy nagyon-nagyon alapos uh vizsgálatra van szükség. De ahogy Vojőr is írta: a gép nagyon jó, és valszeg a doki is ért hozzá.
Én is nagyon ki voltam akadva uh után, de most már megnyugodtam. Igaz, azt még mindig sérelmezem, hogy miért nem lehet elmondani azt, hogy mit látunk a képen, miért kell iszonyúan kapkodni.
Ha nagyon bizonytalan vagy, menj el egy 4D-s uh-ra (mondjuk piszok drága, de így lehet mozizni is). Nem tudom, lehet-e máshová menni. Úgy hallottam, hogy az 1-es Klinikára is lehet menni, de ott is pénzért.

Én nagyon parás vagyok, de nem aggódom, amiért éppen ott és akkor farfekvéses volt a babám. Iszonyú sok ideje van még megfordulni (és egyelőre helye is van hozzá). Úgyhogy nagyon nagy az esély, hogy a Te babód (és az enyém is) jó irányban legyen szüléskor. Emiatt végképp ne aggódj!
shine
 
 


Sziasztok!

Vojőr! Milyen kis titokzatos vagyKépKépKépKépKép (Amúgy eredendő kíváncsiságom leszámítva, szerintem is jobb így, hogy nem tudjuk, ki vagy...)

Megnéztem a blikk.hu-t, meg én is sokat kalandozok most egyéb topicokban, de már belefáradtam, őszintén szólva. Ugyanazok a vélemények kerülnek fel újra és újra, meddő viták, mocskolódás...

Viszont lett egy Waldorf-topic, Solya, ha érdekel. (A Gyermekekben van...)

Annamari! Balázzsal elkezdődött a beszoktatás? Hogy megy?

Jully! Üdv! De jó sok pocakosunk van!

Tényleg, mi lehet Katával? Közeleg a február!

Apa, úgy tűnik, influenzás. (Magas láz, rossz közérzet, hányás hasmenés nélkül). A doki csak délután rendel, úgyhogy addig alszik. Remélem nem kapjuk el. Mondtam, menjen át lábadozni egy barátjához, pár napot kibírunk. Szabolcsnak persze kicsi az esélye, de ha én elkapom...

Pár újabb kép, ha érdekel valakit...
http://babanet.hu/album/main.php?album=1237&page=3
Fulescsacsi
 


Fcs,
köszi, m ár jártam ott, csak inkább magánban írtam Szilvinek. Kép
Solya
solya
 
 


Sziasztok!

Kép Szia Jully!

Ha jól emlékszem már hárman vagyunk, akik júniusra várjuk a babát. Ez nagyon jó.
Kosza Gabriella
 


Fcs,
már hogyne érdekelne? Kép
Az orrát tőled örökölte Szabolcs, igaz? Gyönyörű kiskölök továbbra is! Kép
solya
 
 


Szia Gabi! Bea vagyok én is juniusra várom a babámat. Nem tudja valaki,hogy mi lehet az Ágival?
Gulyás Bea
 


Sziasztok!

Orsi!
Csákány M. Györgyön kívül egy orvos sem írja ki a nevét a topicokban!

Solya!
Én olvastam a blikk.hu-t, arra a listára gondolsz az elérhető max. jövedelmekről? No comment.

Csilla!
Megyek, elolvaslak! Kép

Nagyon jó, hogy ennyi új emberke van! Mi még nem kezdtük el a beszoktatást, holnap lesz a beiratkozás.

Annamari
muter
 
 


Jaj, elfelejtettem megírni, hogy milyen jó dolog a semmittevés! KépKép Tegnap 9-ig szunya, utána egész napos Gyűrűk Ura, vagyis az 1-2. részt dvd-n néztük, majd este a 3.-at moziban. Ne hagyjátok ki, nagyon jó!!! Főleg így, hogy előtte megvolt a memória-frissítés is KépKép
Ma fél10-ig aludtam Kép
muter
 
 


Sziasztok!

Solya! Ja, az orra az enyém, minden más apáé, bár most hízóra vette a figurát, lehet, hogy mégsem magas vékony lesz, hanem kis gömbölyűKép.

Bea! Én is vadászom Ágit, utoljára is már vagy két hete váltottunk mail-t, akkor jól voltak, Dani akkor volt négy hetes.

Tényleg Csilla! Én is elolvastam a svéd rendszerről szóló kisregényedKép. Nagyon klassz volt, de szerintem itt még évtizedekre van szükség ahhoz, hogy az emberek mentalitása megfeleljen egy ilyen rendszernek. (Apa szerint évszázadokra...)

Ma "mókusdömping" volt a Népligetben, egészen közelre is merészkedtek, most már ideje, hogy vigyek nekik kaját. Ja, és van egy vörösbegy, "aki" mindig ugyanazon az ágon ül, amikor megyünk. Gyönyörű a liget hóban. És olyan csudajó napsütés volt!
Fulescsacsi
 


Fcs, nagyon édes a kis Szabolcs, és tényleg anyuci orra vanKép

Annamari!Kép ne ingerelj itt bennünket a semmittevéssel!Kép Balázs jól érzi magát apával?

Azt írtam már, hogy nem kell Zsombinak szemüveg? Hurrrrrrrá!Kép

na megyek mosni!Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Annamari,
nem, azt nem olvastam. Én arra acikkre gondoltam, miben az egyik szülészet főorvosa kicsit furcsán nyilatkozott a babanetről.
Mikor kezdesz dolgozni?

Iszonyú nagy dilemmában vagyunk. Nem tudom mi legyen az ovi kérdésében. Kb. kényszerpályán mozgunk. Ha szeptembertől ovis Sára, Máté pedig bölcsis, hogy fogom beszoktatni őket? Ha Waldorf, az csak de. van. Akkor minek legyen Máté bölcsis? Hiszen 4 órás állást nem hiszem, hogy kapok. Ha igen, addigra a hatodik is suliba jár majd! Kép Viszont kellene dolgoznom, mert a pénz meg kell. Ha Máté csak oviba jár majd, akkor kb. fél évig egy fillért sem kapok azért, hogy nevelem a gyerekeim. Nem mintha az a huszas, amivel GYES címén megdobnak, annyira sok lenne, de legalább vmi! Ha megint szülök egy gyereket, akkor ugyan nem gond a délig ovis lét és akkor szegény Máté keményen bölcsis lesz, de ezt Apa nem akarja. És valahol igaza is van, ha csak azt nézzük, hogy nem tudom, pl. hová tenném a kicsi ágyát a lakásban? De a piszkos anyagiak is inkább azt súgják, menjek dolgozni. Arról nem is beszélve, hogy az akkor még legalább 3 év itthonlét! Igaz, hogy akkor vmi fősulit betervezek, és ezzel is turbósítom majd az önéletrajzom, bár...
Szóval nehéz. Ti hogy csináljátok?

Solya
solya
 
 


Pirus,
én azt sem tudtam, hogy lehet, hogy kell! Miért nem kell? És miért kellett volna?
Mindenesetre Hurrá!Kép
solya
 
 


Sziasztok!

Megvan Ági! Csak redukálta a netezést, de küldött képeket, majd teszek fel.

Pirus! Mi ez a szemüvegesdi?

Solya! Nekem ez még tök messze van, mégis már ezen görcsölök. Ráadásul én pályakezdő leszek egy (Vagy kettő?) gyerekkel... És én sem tudom, hogy elmenjek-e a köv. baba előtt még dolgozni valamennyit, vagy legyen folytatólagos a dolog... De jó érv, hogy addig ingyér' tanulhatok, ugye...

Annamari! A Gyűrűk urára nem is reagáltam! Ezt most alaposan irigylem tőled. Sajna olyan hosszú, hogy nem fér be két szopi közé, úgyhogy várhatom, míg kijön DVD-n, és az nem is olyan ugye, mint moziban....
Fulescsacsi
 


/image{Img_0034.jpg}

Ez itt a Dani!
Fulescsacsi
 


Ezt elcsesztük, próba újra.
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Solya!
Hát nehéz ügy! Apa nem tud segíteni a beszoktatásnál? Esetleg beszoktatás ideje alatt egyik nap egyiket, másik nap másikat vinni beszoktatni? Aztán egyszerre a mélyvízbe mindkettőt. Jobbat nem tudok Kép.

Pirus!

Örülök, hogy nem kell hemüge!

Fcsacsi!
Fordítva a ferde vonalat!
() Jobb Alt + Q
Gyűrűk ura: én az elsőt nagy pocakkal láttam, na akkor egy-két jelenetnél azt hittem, hogy menten megszülök, a 2.-nál Balázs már "nagy" volt, 10 hónapos. Úgyhogy mi jól időzítettünk KépKépKép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok Lányok!

Nah végre hagyott a fiam egy kis időt a netezéshezKép Annyit irtatok, hogy alig győztem végig olvasni, de legalább él a topikKépKép

Bea!
Szia, megvagyunk, megvagyunk, holnap leszünk 5 hetesek, egész megszoktuk már egymást. Csodálatos dolog anyának lenni, mindent megértKép Dani nagyon aranyos kis kölyök, szépen gömbölyödik, már egy kilót hiztunk mióta hazajöttünk a korházból. Cukroddal hogy állsz? Holnap megyek be a korházba, ha bent vagy megleslek.

Fülescsacsi
Gratula Szabolcshoz, nagyon ariKép Mi még hála elkerültünk minden náthát és társait, nagyik sem jöhetnek ha náthásak. Ma voltunk végre sétálni kint, annyira szép idő volt, az 5-10 percből csináltam fél órát, de már megváltás volt a szobafogság helyettKép Csak holnap is legyen ilyen szép idő.

Üdvözlet minden új pocakosnak!

Shine
Nekem a genetikai ultrahangot az I. nőin csinálták meg, de az is elég nagyüzemi volt, megmért mindent, bediktálta, és kész is volt, igaz abban rendi volt a dokinéni, hogy kértem ha látja esetleg hogy kisfiu vagy kislány mondja meg, a vizsgálat végén kimerevitette a képet és ráklikkelt a fütyiéreKép akkor az egyszer mutatta meg magát manó többet sem volt hajlandó ráKép

Nekem Dani olyan volt mint egy ringlispir a 32. hétig, nem volt két egymás követő uh amin ugyanolyan fekvésben lett volna, hol far, hol haránt, hol fej végben volt, aztán elfogyott a helye és marad fejbenKép)))

Megpróbálok majd sürübben jelentkezni, addig is minden jót nektek és ne rágodjatok az újságok szenzáció éhes gyatra cikkeivel, amik csak ócsárolni tudnak és a jót elfelejtik megirni (abban nincs hir érték szerintük).

puszi mindenkinek
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Itt egy kép manórólKépimád fürödni


Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Agim-Agim, itt kell, hogy Radakadjak??? Igazan irhatnal!!! Dani tovabbra is gyönyörü!!! Millio puszi az orrocskajara!!!
Vendég
 


Szia Kukacz!

Irtam levelet, igaz nem túl hosszút és küldtem friss képeket isKép)

puszi

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Solya!
A beszoktatásról csak annyit szeretnék mondani, hogy ha szeretnek a gyermekeid gyerekek között lenni biztosan nem lesz gond. Az én kislányom napok alatt beszokott a bölcsibe. 1-2 napot voltam ott vele, de akkor is háttérben, és hagytam hogy a gondozónők foglalkozzanak vele. Egyszer sem sírt, és tényleg zökkenőmentes volt a beszoktatás a 4 napon már ott is aludt (én kint maradtam az öltözőben) és nem kellett hozzá bemennem. Ha bíztatgatod őket, hogy ott jó lesz, és sok gyerek van, biztosan nem lesz vele problémád. Sok sikert hozzá!

A többieket kérdezem, hogy ki van még június körül kíírva? (bár én asszem májusban azért már túlleszek rajta, mert a kislányom is 1 héttel előbb jött).

Üdv. mindenkinek: Jully
Jully
 


Annamari,
biztos nem megy, hogy Apa is segítsen. Neki 8-kor már ott kell ülnie a mh-énKép.

Jully,
sajnos ez nálunk nem ilyen egyszerű, de teljesen igazad van.

ági,
Dani még mindig egy tündér! Kép

Solya
solya
 
 


Sziasztok!

Az úgy volt, hogy a neurológus felhívta a figyelmemet, hogy bandzsít Zsombi, még, amikor 8 hónapos volt. Azt mondta, hogy a széles orrgyöke miatt lehet, de azért vizsgáltassuk ki.
Nemrégen elmentünk a Misszióba, amiről már meséltem nektek és már a kórházas topikokban is szó volt róla, no és ott van egy nagyon helyes dokinéni, aki megvizsgálta Zsombit, de a szemüvegkancsalságot nem tudta kizárni, ezért három napon keresztül kellett Zsombi szemébe pupillatágítót csepegtetni. Akkor műszeresen is megvizsgálta, de szerencsére nincs szemtengelyferülése, minden redben, csak egy kicsit kevesebb a + dioptriája, mint az ilyen korú gyerekeknek, valszeg rövidlátó lesz majd valamikor.

No, ennyi a történet!

Ági! Nagyon aranyos a kis Dani!!!!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Szia Ági! már alig vártam hogy jelentkezz!!!! Egyre szebb lesz a kis Dani!Ez az első hetem hogy nem megyek be.5-én összevesztem a belgyogyoval és ugy döntöttem,hogynem megyek csak havonta egyszer.Minden eredményem jo csak ő szorakozik velem.De hát neked nem kell bemutatnom.Mi ujság az éjszakákkal, tudsz aludni? Bea
Gulyás Bea
 


Szia Jully! Én is juniusra vagyok kiirva, bár a nap még nem biztos de 7és 17 között valamikor. Remélem hogy ha már nagyobb terhes leszek/17.hétem tartok/ akkor talán mondanak egy napot is. Bea
Gulyás Bea
 


És Ladányi Katáról van híretek? Rég hallottam róla! Remélem csak ideje nincs és nncs semmi problémájuk!
solya
 
 


Sziasztok!

Ági!Jó, mert én is ezt a képet akartamKép.

Ma voltam kontrollon, minden rendben. Letudtuk a rákszűrést is egy időre! Olyan furi volt már a "nagy" Szabolccsal visszamenni a Klinikára.

Engem is érdekelne Kata!

Olyan meleg volt ma, nem? Teljesen kipurcantam, meg a törpe is. Télen legyen tél!
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Fülescsacsi
Azért raktam fel ezt mert láttam a kódja alapján, hogy te is ezt választottad, csak kicsit ki kellett vágni mert tul nagy méretű volt és nem engedte feltölteni.

Ma voltam bent a klinikán, visszavittem a mellszivót, furi volt bent, látni a sok pocakos mamát, meg a büszke anyukákat, akik tologatták a babájukat, ugy mint mi annak idejénKép

Olyan jó idő volt ma, kár hogy nem tudtunk sétálni menni, a kis kiruccanásom miatt. Manót anyumra hagytam, meg is bosszulta, hogy nem voltam vele, azóta se aludt el, fent van és csak akkor hallgat el, ha a karomban vanKép

Nah megyünk fürdeni, talán utána sikerül elaltatnom.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Megjött a Család. Mármint Apa és Balázs Kép. Már hiányoztak.
Voltam bölcsiben, megmutattak mindent, nagyon szimpatikusak és a hely is nagyon jónak tűnik. 26-án kezdjük a beszoktatást, Balázs jele az ÓRA lesz KépKép
Volt a párom kontrollon, jobb szeme 90%, bal szeme 95%! A 100% az a betűtáblán a piros csík. A legapróbb betű a 125%. És még 1,5-2 hónapig rohamosan javulni fog a szeme, utána egy picit visszaromlik, ez a gyógyulási folyamat, nagyon jópofa grafikont kaptunk róla és látszik, hogy a visszaromlás után is sokkal jobb lesz, mint most. Pedig most is nagyon jó a 90%! A garancia 64%-ról szólt...

Annamari
muter
 
 


Hát,
úgy látszik a szemekkel gondban vagyok.

Annamari,
megműtötték a párod? Nem is tudtam.
De jó, hogy sikerült és úgy tűnik sokkal jobban lát.
Mikor akarsz újra dolgozni? Van új helyed, vagy a régire mész vissza?

Én most azt találtam ki, hogy Sára szepttembertől megy a Waldorf oviba. Máté pedig bölcsibe, ha kapok félállást valahol. Ha nem, akkor oviig, vagy addig míg nem találok melót otthon maradok vele. Így gyakorlatilag másfél évet adok az ovinak, hogy megoldják a délutáni foglalkozást is. Kép Vagy magamnak, hogy rájöjjek: feltétlenül kell még egy kistesó! KépKépKép Ja, és még jelentkezem is vhová tovább okulni. Asszem ez így viszonylag jó. A kecske is megmarad, meg a káposzta is jóllakik. Aztán holnap lehet, hogy máshogy döntünk.
Solya
solya
 
 


Agi!Kép Köszi a levelet, valasz ment!!! Nem baj, ha nem tudsz tul gyakran irni, a Kicsi most az elsö!!!(En a 2.! Na jo, ez csak viccKép)Képek gyönyörüüüek, kedvet kaptam tölük egy icipici babahoz!!! Kép Na, de ami késik, nem mulik!!! Amugy a II. Klinika modern??? Milyen belül???

Solya! Remélem, jol vagytok!!!Kép Hazaköltöztetek mar??? Otthon akarsz félallast keresni??? Bocs, ha fentebb leirtad, de nem olvastam mindent végig!

Puszi, Csajok!!!

Kép
Vendég
 


Kukacz,
a klinika alagsora még kívánnivalót hagy maga után, de az új szülőszoba láttán kedvet kaptam én is egy újabb bébire. Ha már kétszer beígérték, legalább egyszer tényleg szüljek már ott! Kép
És a többi. Hogy modern-e? Hát. Hm. Vannak kisebb hiányosságai. De még mindig sokkal sokkal jobb, mint más kórházak. A kaja gyakorlatilag ehetetlen, a kávé az osztályon ihatatlan Kép (bocsi, fő az őszinteségKép), és nem. Nem modern. Fel van újítva, tiszta, gondolom (és remélem) a gépparkja modern. Ha egy klinikáé nem az, akkor mié? De úgysem az számít, hogy melyik évjárató csempe mosolyog rád a falról, nem? Kép Na abbahagyom, majd Vojőr elmondjaKép.

Márciustól megint otthon, addig még csak kihúzom itt valahogyKép. Sajnálni fogom Ravensburgot, de már nagyon örülök, hogy hazamegyünk! Kép
Otthon kell félállást keresnem. Nehéz ügy, szinte lehetetlen. Kép Azért én megpróbálom. Kép
solya
 
 


Hali Csajok!

Muter: ez tok jo hogy igy meg tudtak javitani a parod szemetKép Meg is mondom apanak!Kép En nagyon felek ettol, szal asszem maradok a kontaktlencsenel es a szemuvegnelKép Egyelore....Kép

Solya: tok jo hogy hazajottokKép Jut eszembe, nem csinalunk talit majd valamikor, valahol?

Mi jol vagyunk, Lacko ugyan mostanaban eleg hisztis, de a fogara fogom. Valamire csak kellKép

orsoly
orsoly
 
 


Orsoly, én is félek a mütéttöl, pedig mar nagyon sokszor gondoltam ra...Rezzenéstelen arccal megyek el a legközelebbi ismeröseim mellett is az utcan, akik vérig sértödnek, és mesélgetik mindenkinek, hogy nem akartam köszönni... Még jo, hogy a falnak nem megyek neki!!!Kép

Fülescsacsi! Szabolcs tényleg tündérke!!!

Solya!!! Kösz, hogy irtal!!! Mélt is irhatsz, örülnék neki. Na, ha megvan még... Ha nincs, itt a freemailes: nouakchott@freemail.hu
Igen, nehéz félallast talalni, de nem csak otthon... En november ota nem lelek... Kezdek elkeseredni...

Amugy ismeri valamelyiktek Dr Tanyit??? Es, hogy milyen nögyogyasz???

Orsoly, nem olvasok most mindent végig: Lacko mennyi idös??? Az én Fiam 15 honapos, ö is rém hisztis ujabban, és én is reménykedem, hogy CSAK a fogai miatt, és nem marad ilyen örökre...Kép

Valaki elmesélné, hogy milyenek a babanetes talik??? Ugy szeretném tudni, ha mar nem lehetek ott!!!!!

Pusza, Lanykak!!!
Vendég
 


Kukacz!
Solya leírása tökéletes. Az alagsor balkáni,szerintem az is marad a köv. 20 évben.A jó hír,hogy bentfekvő beteg/szülőnő a büfén kívül ritkán megy arra...
A földszint /belgy.,CTG,ODM,új UH, szülőszoba-császűrműtő / szerintem minden igényt kielégítő, ennél jobbat-modernebbet-biztonságosabbat nehezen találsz.Abszolut Európa.
Az emeleti szobák kb 2 éve felújítva,5 ágy,wc-fürdő bent.Nagyon hiányoznak az egy illetve 2 ágyas kórtermek.Ezek kialakítása 3 hete kezdődött,lesz belőlük 7 vagy 8. 3 hónapot ígertek,de emlékezve a szülőszoba ütemére,én jövő nyárban gondolkozom...:-)
Új műtő és posztoperatív őrző is épül,tegnap vonultak fel a kivitelezők.Szóval zajlik a szépülés.
Vojőr
 


Kukacz!
Én ismerem,de te lehet,hogy eltévedtél.
Nekem pedig az I-es Női Klinikáról kellett volna épületleíró elemzést adnom?
Vojőr
 


Voyeur, nem értem, miért tévedtem el?????????????? Te doki vagy amugy??? Az 1-esen??? Ha regisztralt vojör lennél, megirnam, miért kérdeztem dr Tanyirol!!!Kép De iiiiiiigy???
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?