Új privát üzeneted érkezett!

He-he ismét laptető! :oops:
Vendég

Bella, folyton laptetőzöl, ez jót jelent!!! :D
- Lindynette, és csak eggyel kéne többet. 20-ig van a mostaniból és 21-én kéne az utsót bevenni. - Azért is gondolnám, hogy így is lehet, mert végülis nincsenek ezek az adagok annyira kicentizve, az endokrinológusom azt mondta, hogy kb. 3 hónap, mire teljesen kiürül a szervezetemből. Meg volt többször is, hogy elfeledkeztem róla, és fél nappal később vettem be, mégsem lett pé-m.

Tobi!
Akkor majd gyere a hírrel. És nekem is autoimmun pajzsmirigyem van :D .

Kép
kisbuta

Csak azért kérdeztem mert nekem Marvelonom van és abból tudtam volna neked küldeni.
Vendég

Érdemes lenne megnézegetned azt hiszem van olyan topik, hogy megmaradt gyógyszerek, hátha ott van valakinek.
Vendég

Szia Rana!
HSG vel kapcoslatban a személyes taapsztalatom a következő:

Természetesen vigyél saját hálóruhát, papucsot
Nekem a kesztehelyi kórházban csinálták, nek kellett bent aludni, de én 2 órát pihiztem bent a művelet után...esetleg tovább is maradhatsz
Maga a művelet lb.20-25 perc az előkészületekkel együtt, a két oldalra a kontrszat anyag bevitele talán egy egy perc ( ha jól emlékszem)
Keszthelyen csak leletet adtak, Zalában a röntgent saját célra nem szoktak kiadni ( hogy hazavidd)
OEP fizette vizsgálat...szerintem ha meddőségi gondjaid vannak, itt még ne szoktasd a dokit a pénzhez....majd ha eredméynt lesz és terhes leszel....de ez az én véleményem....

Az átjárhatóságnak szerintem azért vannak fokozatai.....nekem pl...2006 novemberben csinálták, átjárható volt mindkét p.vezető, bár aztán a 2007. decemberi laparaszkop és hiszteroszkop kisműtét egyértelmű elzáródást mutatott....szóval a HSG-nél a doki elmondta, hogy kezdeti ellenállás mutatkozott...valószínűleg a folyadk nyomására átjárhatóvá tették....nekem két bazi nagy fájást okozott, de túlélhető.A fogfájás ezerszer rosszabb.
Egy nyugtató injekciót előtte 10 perccel kaptam , ami finoman fejzzem ki magam, sz...rt se ért...

Az átjárhatóságot befolyásolja a p. vezető átmérője illetve a belső felület kanyarulatossága...nekem kis átmérőjű és nagyon nagyon kanyarulatosak ...ezért valószínűsítem, hogy egy évvel később újra elzáródhattak.....illetve akadályozták az ivarsejtek randiját.......amúgy ha megállapítást nyer az elzásódás, azt a lombikon még nem szokták elfogadni, kell a hisztero és lapar műtétti eredmény is az igazából a tutti kivizsgálása az elzáródásnak...na és akkor tutti lombik, semmi inszem vagy kisírletezgetés....

Én elég fakír természet vagyok.....második gyerkőcünkkel épp a 19. hetes várandósságot tapossuk....és a fenti foylamatot követtem......így egy spontán nagytesó után most egy lombikos kistesóval gyarapodunk...remélhetőleg probléma mentesen....
Na éa a recept : egy magadnak megfelelő szülés nőgyógyász orvos...aki ezekben a lépésekben hiánytalanul figylemmel kísér.....Soha nem hallgatok másik barátnő, ismerős, és egyéb itt ott olvasott infóra, ha az nem követi a logikát.....( nem minden logikus a biológiában) szóval a dokim szava a nekem logikussal...eddig bejött....meg is lesz a gyümölcse...na és akkor mehet a zsebbemanó az orvosnak...mert megdolgozott érte.....

gyongyike

Nyulasz És Katica!!!!!

Megadrukkok mára!

Hajnoca!-gyönyörű ez a kiscsaj! Sztem apa kezdheti intézni fegyvertartásiját!

Tobi! Üdv közöttünk.

Mindenkinek szép napot!

Kép
estike66

Kisbuta!

Szerintem simán elcsúsztathatod, Én annó, mikor szedtem, volt, hogy az estit reggel vettem be, mert elfelejtettem, vagy éjjel, mert buliban voltam. Nem cipeltem örökké magammal, hogy pont 10-kor bevegyem. :wink: :lol: És nem volt belőle semmi gond. :lol:

Tobi!
Üdv itt!! :lol: Gyere a hírekkel!

Nyulasz!!
Kezem-lábam keresztben!!++++++++++++++

Bella!
Te kis laptetőgyűjtő! Én tudom a titkát, eláruljam?

KépKép
zsófikukac

Gyöngyike!

Te keszthelyi vagy?

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
naná imádom a titkokat:)
Vendég

Bella!
Írok privit! :lol:

KépKép
zsófikukac

Köszi Lányok az üdvözlést! :wink:
Jövök a hírekkel délután!

Mindenkinek szép napot! :P

KépKép
tobi

Nyulaszka!
Téged is várunk, nagyon drukkolunk neked, kezünk-lábunk görcsben!
Majd ha géphez jutsz, számolj be!

Dezsina???

Kép
kisbuta

Sziasztok,
Tobi, üdv itt is :D

Nyulasz ++++++++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Iwiw meghívó ha kell valakinek szóljon

Mindenkinek szép napot és ma is mennek a +++++++++++++++!!!

Kép

Kép
bellanitta

Rana,
1. Utcai ruhában csinálják, vagy vinni kell hálóinget?
2. Bent kell aludni, vagy csaj megyek és jövök, mint egy nőgyógyászati vizsgálatnál?
- Valószinű, hogy csak egy napos lesz. Reggel mész és este már otthon alszol. Hálóinget, bugyit, betétet, törölközőt mindenképpen vigyél magaddal. (Nekem a türcsi a vizsgálat után a fenekem alatt volt az ágyban, hogy ha visszajönne a jód, ne a hálóinget és az ágyat kenjem össze.
3. Mennyi ideig tart?
- Ha jól emlékszem pörögtek az események és nekem nagyon jó fej dokim van. (viccelődött velem, mert rózsaszin röntgenköpeny volt csak) Szerintem nem lesz 30 perc sem.
4. Odaadják a kezedbe a végén a röntgenfelvételt is, vagy csak a leletet (azt olvastam, hogy el kell kérni a röntgenfelvételt is, csak nem tudom, odaadják-e).,
- Nekem anno nem adtak röntgenfelvételt viszont a doki mondta is, hogy a vizsgálat közben mit látunk ... én néztem, hogy mi hogy van.
5. Mennyit kell "zsebbe" fizetni érte?
- Sajna ebben nem tudok segíteni, mert anno mikor nekem csinálták nem kellett érte fizetni. Szerintem kérdezd meg a dokit aki csinálja vagy talán egy nővért. :?
6. Vérzés előfordulhat, ha össze van tapadva a petevezeték (és ha nincs, akkor is)?
- Azt nem tudom, hogy vérezhet-e, de ha össze van tapadva vagy el van záródva akkor fájhat. Gondold csak el. Egy olyan helyre fognak kb 10ml jódfolyadékot befecskendezni ahova amúgy egy kanál víz sem fér be. :? :) Ha normális a doki fogja mondani, hogy szólj ha fáj vagy feszít. Tessék is szólni, mert ha nem akkor simán továbbnyomja a folyadékot hogy áramolhasson.
7. Ha egyáltalán nem fáj, az azt jelenti, hogy átjárható vagyok, ha meg fáj, az meg azt, hogy nem?
- Hogy egyáltalán nem fáj? Szerintem feszíteni azért fog. De azt ki lehet bírni. Lehet, hogy lesz utána görcsölés, de az olyan lehet, mint menzikor. Amúgy meg lehet kérni gyógyszert utána hogy ne fájjon - persze ha fájna.
Ha átjárható, akkor a folyadék szépen, folyamatosan át tud áramolni a méhen és a petevezetőkön. Ha szűkület van, akkor azt ezzel megnyithatják. Ha elzáródás, akkor fájni fog, mert ugye a folyadék megakad. (A petebezeték olyan szűk, vékony kis cső, hogy a szabad szemmel nem látható érett petesejt 'bolyong" benne.)

8. Elaltatnak, elkábítanak, vagy teljesen "ébren" csinálják?
- Nem fognak altatni, sem kábítani. Teljesen ébren csinálják.

Ne félj annyira tőle. :) Majd meglátod, hogy nagyobb volt az ijedelem, mint maga a dolog. :wink:
Annyi jó van ebben, hogy ha szűkület illetve kisebb elzáródás van azt megnyithatja ... amellett, hogy ez a jódfolyadék még fertőtlenít is és akár a köetkező lombik illetve spontán babásproject még sikerülhet is.

Szezso,
hidd el sokkal könnyebb lett a lelkednek, hogy kimondtad, a főnököd tud róla és még meg is érti. Tudom, hogy nehéz felfogni és elfogadni, de a lelkednek megkönnyebbülés, hogy a saját szádból hallottad. :)
Ledobtad lelki terhed ... egyrészét. :wink:

Estike,
erre még nem is gondoltunk. :roll: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Tobi, üdv itt is! :lol: Majd írj, hogy mi volt.

Nyulaszkám, nagyon drukkolok!!!!!!!!!

Katica, hogy vagy?++++++++++++++++++++++++++++++

Rana, ne parázz annyira, van aki meg sem érzi az egészet, csak utána van egy kis hasgörcs. Én nem tudom milyen, mert én laparon voltam.

Alle, akkor ezek szerint minden oké, ugye?

skrisz72

Katica???????????????????+++++++++++++++++++++++++++

Nyulam-bulam! Mindenen túl??? Jól vagy? Még csicsika?

Kép
estike66

Sziasztok!
Szóval hármasikrekre hajtunk,de csak holnap derül ki,hogy sikerült a randi.Köszi a drukkokat!
Melánia,nagyon sajnálom,hogy nem lett beülti.De az jó,hogy nem kell hónapokat várni.Ölelés!
Lányok,nekem fura,hogy sokan nem szívesen hívják a dokit vagy intézetet.Én már alig várom,hogy beszélhessek a dokimmal,ha nem sikerül elérni sms-t küldök neki,és visszahív,és mindent jól megbeszélünk.Mondtam is neki,hogy már hiányzott :D ...de biztos ez is dokifüggő,meg én ugye már törzsvendég vagyok nála...
Tobi!
Örülök,hogy átjöttél közénk!Gyere majd a hírekkel.
Dezsi!
Ma is fogorvosnál???
Csajok,most alszom egyet,mert a Kaáliban nem hagytak sokáig :lol: :lol: :lol: ,meg eléggé fájok is,meg kis vérzés is van.Majd jövök,jók legyetek!
Katica!
babatapasztó drukkok!!!!
Kisbuta!
Hi,ez szuper,hogy nincs ciszta.Szerintem hagyd ki az egyik napot,de ne 2-3 órákkal told el a dolgot,hanem totál hagyd ki,és utána folytasd másnaptól.Így bizti jó lesz!
Na,mostmár tényleg megyek.
Vendég

Nyulasz!

Drukk az (hármas) ikreknek!

Katica!!!!!

Kép
estike66

Nyulasz, jó pihit, háromszoros HAJRÁ!!!!

Meli, sajnálom, hogy nem termékenyült meg a petikéd. Aszittem az rendben lesz, és visszakapod. :cry: Reméljük legközelebb már minden rendben lesz.

skrisz72

Csajok! Darabokban írok nektek, mert olyan sokat írtatok!!! (Aranyosak vagytok, már most szeretlek benneteket! :oops: )

Először is: Nyulasz!! Hajrá csipet-csapat, vár Anya méhe benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bella! Gratula a (már dupla) laptetősöknek (magamnak is!) :mrgreen: Ikrek jönnek, nem vitás!!! :)

Tobi! Már olvastalak régebben egy másik fórumon,már akkor megjegyeztelek magamnak, mint (majdnem) mindenben egyező sorstárs: én: autoimmun pm (???? :roll: ), IR (? :? ), Leiden (! , :cry: )
Talán együtt hajrázunk okt. nov-ben :?:

Gyöngyike, köszi a sok infot! Az én esetem különleges (sajnos sokmindenben). A Kaáliba járok, ahol SEMMIFÉLE átjárhatóságit nem csinálnak, se ingyér, se pénzér (állítólag nincs rá igény). A Kaális dokim máshol nem dolgozik, tehát nem tudja megcsinálni máshol sem. Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag itt Debrecenben a Klinikán (ahol egyébként a magánnőgyógyászom dolgozik) nem csinálnak se UH-os, se röntgenes átjárhatóságit, csak laparot, azt én most nem szeretnék. Egy másik nőgyógyászom (aki már nem nőgyógyászom, lásd tovább) megígérte, hogy jópénzért csinál nekem UH-osat, de az ominózus nap előtti napon (amikor hívnom kellett a részletek miatt) nem lehetett elérni,elnyelte a föld (mondanom sem kell, hogy leszerepelt, mert így az a ciklus úszott. Nem baj, kicsit megkönnyebbültem, hogy halasztódott a dolog, meg amúgy is Isten ujja, hogy a röntgeneset csináltassam). Egy harmadik nőgyógyász megadta a telefonszámát egy negyedik (vagy ötödik? Ki számolja már?) orvosnak, aki a Kenézy kórházban dolgozik, ahol csinálnak röntgenes HSG-t. Ő elvileg meg tudja nekem csinálni (remélem, rá is fog érni), viszont életemben nem láttam még és talán a vizsgálat után többé nem is fogom (persze attól függ, hogy viselkedik), ezért, gondolom, kelleni fog a "boríték". Ja, és csak halkan jegyzem meg, hogy nem hogy nem fogadják el a Kaáliban csak a HSG-t annak bizonyítékául, hogy vki jogosult a lombikra, hanem nekem már volt egy lombikom annak ellenére, hogy nekem eddig soha semmilyen átjárhatóságim nem volt!

Na, ennyit "dióhéjban". :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.09.12 13:41-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta! Csúsztasd a gyógyit, már úgyis eldöntötted! :)

Zsófi! Mi a titka?????? (ÉN IS, ÉN IS! Nem fogok vele visszaélni, ígérem!)

Amúgy még nem telóztam a dokinak, gondoltam hátha együttesen lebeszéltek a dologról, és akkor könnyű lesz nem felhívni. Na de így.... :roll:

Na jó, nem nyarvogok egy átjárhatósági miatt a lombikos topikban, vannak, akikkel sokkal fontosabb dolgok történnek. (drukk nekik!!!)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsök!
Az 1.8-as HOMA magasnak számít? :shock: Az enyém 1.578 volt. Mennyi volt a 120. perces inzulinod és cukrod? (A 0. perceseket is leírhatnád).

Ja, Kisbuta és Tobi, a számokról jut eszembe, ti voltatok kontrollon az anti-TPO értékeitekkel? Mennyi volt ez az érték nektek??????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Szezsó, nem kevered a szezont a fazonnal:)
Nekem is furcsa még mindig, mert azért ez egy olyan személyes dolog, amit azért nem sok mindenkivel oszt meg az ember, és furcsa, ha beszélni kell róla. Remélem, azóta már nem sírós a kedved.

Alle, örülök a jó híreknek!

Rana,
1. Nekem a Kútvölgyiben csinálták, és adtak hálóinget.
2. Én azonnal utána mentem dolgozni, de tudom, hogy intézménye válogatja.
3. Kb. 10 perc
4. Nekem mindent odaadtak, röntgenképet is (amit aztán a Kaáliban leadtam, és nem voltak hajlandóak visszaadni, mikor eljöttem tőlük.
5. Nekem ez volt az utolsó vizsgálatom, ez után küldött tovább a doki a meddőségibe, és a teljes kivizsgálásokért, amiket nem maszekban, hanem a kórházban csinált, ha jól emlékszem kapott 10 ezret.
6. Nekem nem vérzett.
7. Nekem átjárható volt, mégis fájt (bocs, nem akarlak megijeszteni, de jobb rá felkészülni) Egyébként szerintem ez egyéni dolog, látod, mások írták, hogy nekik nem fájt… hátha neked sem fot.
8. Teljesen ébren csinálták, és mutatták is a monitoron az eseményeket.

Szerintem sem halasztgasd, jobb ezen mielőbb túl lenni, és legalább tudod, hogy van-e ezzel gond, vagy nincs.

Tobi, üdv itt!

Bella, ez a sok laptető kell, hogy jelentsen valamit :wink: .

Katica, mennek a mai drukkok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz, gratula a három tüszőcskének, és ezerrel drukkolok, hogy jól sikerüljön a randi. Beültit tudod már, mikor lesz?

Kép
petne

Sziasztok!
bocs, hogy csak most... :roll:
új gépet kaptam a dolgozóba, egy Vista Business-t a XP helyett, meg szélesvásznú :) monitort és annyira sokáig tartott az adatátvitel és az új gépem megismerése, hogy nem tudtam egyáltalán jelentkezni. Egy csomó mindent újra kellett telepíteni! és egy csomó minden elveszett... de vagyok és leszek!

Nyulaszka!
drukk hegyek!!!! Hármas ikrek :wink: (hogy egyet Te is tarthass a karodban, ne csak az enyémben legyen kettő :D )

Katica!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Köszi mindenkinek :D
Petne!
Hétfőn lesz a beülti,és holnap hív ,majd 11 és 12 között a biológus.
Rana!
Én úgy tudom,hogy lombiknál tök mindegy,hogy átjárható vagy-e vagy sem.Nekem sem csináltak,az első lombiknál dokim felajánlotta a lapar-hiszteró párost,de saját felelősségre akkor ki lehetett bújni alóla.Majd a 3.sikertelen lombik után azt mondta,nincs mese,körülnézünk odabenn,nincs-e polip vagy myoma vagy endo.
Dezsi!
Azt hittem azért nem írsz,mert körmöt rágsz,de látom volt jobb dolgod is :lol:
Vendég

Nyulasz! Mikor kapod vissza a babókat? Holnap kell telefonálnod?

Persze, ha valaki átjárható, az biológiailag nem zárja ki a lombikot. Csak Gyöngyike mondta (én is hallottam ilyet), hogy van, ahol csak akkor lombikoznak, ha nem vagy átjárható. Ha meg igen, akkor inszem (ha Apa okés, persze csak akkor).

A hiszterot majd megemlítem ennek a dokinak, hogy esetleg számítson rám, ha továbbra se klappolnak a dolgok.

Petne, köszi neked is, mostmár úgy érzem, felkészültem a dologra (nagyjából). Hétfőn megyek 8-ra.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Ja értem,szóval apánál nálatok minden oké.
Az első kérdésedre egyel feljebb válaszoltam. 8) ...átugrottad?
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz!
akkor ötszörös drukk, három a babóknak, egy meg a te és apa boldogságára!
++++++++++++
(Déli ablakokat kinyitottad, ugye? Akkor küldöm a többit is:)
++++++++++++
++++++++++++
++++++++++++
++++++++++++

Katica! :?: valami hír felőled? Mi drukkolunk!

Dezsi! :)

Bella! Longdrukk:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hol tartasz már?

Rana! Te gondolatolvasó vagy? Igen, csúsztatok, de a Nyulasz által javasolt változatban, már át is dátumoztam a bogyókat (anélkül ugyanis nemcsak elfelejteném, de azt is elfelejteném, hogy elfelejtettem-e vagy tényleg nem vettem be... ) :oops:
- az anti TPO-m 8-szoros volt, 334 alapban. Kontrollra a nyáron kellett volna mennem, de alig voltam Szegeden, ezért most fogok szeptemberben. (Csak az IR vizsgálatot halasztom, a pajzsmirigykontrollt természetesen nem...) Erre első körben napi fél tabletta L-Thyroxint kell szednem, az 50 mikrogrammosból.
- Nagy drukk hétfőre! Remélem minden rendben lesz nálad! ++++++++++++++

Kaáli. Nekem úgy rémlik, vannak a szegedi Kaáliban is olyanok, akik átjárhatóak és apa is rendben van, csak valami baj mégis akad. Nekem a zárójelentésem utolsó a Kaáliba szóló beutaló volt.

Pénz. Engem Szegeden az szokott a legjobban felhúzni, hogy a nődokik 90%-a előre várja a borítékot. Annak, aki olyan brutálisan elnézte a méhenkívülimet, nem adtam előre pénzt, mert éreztem, hogy valami nagyon nagy gáz van, és először rendbe akartam jönni. De tudjátok, egy olyan sarlatánnak kár is lett volna! (felsoroltam neki a korai méhen kívüli összes tankönyvi tünetét, és elengedte a füle mellett. Én ettől visszavenném a diplomáját, mert közveszélyes.)

Kép
kisbuta

Sziasztok,

Nyulasz gratula a 3 petikéhez, és drukk a randihoz :wink: +++++

Tobi, jaj de jó, hogy jöttél :D :D :D . Mi volt a megbeszélésen?

Üdv az újaknak.

Bella, Katica+++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Halihó!

Nyulasz: nagyon szorítok a 3 Nyúlbogyónak :lol:

Kati: drukkolok! :-)

Tücsök: szóval kukkoltál a hőmérősben :lol: éreztem, hogy valaki figyel, fura volt :lol:

Zsófi: szerintem rövid protokoll, de majd a jövő utáni kedden megmondják a frankót :D

Tobi: üdv itt! :D hírek??

Kisbuta: szerintem 1 fogalmazásgátlót vágj ketté, és úgy vedd be 8) ezt még asszem senki nem javasolta, most jutott eszembe :D ja, már látom, hogy megoldódott 8)

Bella: ezért a sok laptetőért jutalom jár :D választhatsz valamit a felső sorból :wink:

Rana: nekem 5000-be került a HSG. Az inszemért is ennyit adtam kb. Azért is jó lenne elmenned, mert valamennyire a méhüreget is meg tudják nézni, ha jó a röntgengép, nem valami régi sz@r...

Petne: akkor kezdek képbe kerülni :D már jól vagyok, köszi :-)

Dezsina: szélesvásznú monitoron sokkal nagyobb lesz a babanet is! :lol:

Csibe: szia :-)

Péntek este van, és én ki vagyok ütve... A frizurám egy gólyafészekre hasonlít, és ideért a hidegfront. Megyek, henyélek egyet a tv előtt :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz, télleg átugrottam, pedig nem is én vagyok a nyuszi! :lol: Hát az sajna erős túlzás, hogy apával minden rendben, pláne, hogy egyelőre nem hajlandó kontrollra visszamenni (jó, mi? :evil: ). De azért reméljük, hogy javult a hadsereg.

Kisbuta! Hát ELŐRE biztos én se adok orvosnak pénzt! Vannak olyanok meddőségikben, akik punkciókor :shock: adnak a dokinak pénzt. Naja, mondtam a férjemnek, majd ha szép magas lesz a HCG-m (és az is marad), majd ESETLEG akkor (ha normális az orvos). Amúgy a "sarlatánoktól" én is elvenném a diplomájukat, meg még egypár más dolgot is csinálnék velük... (mint az állatkínzókkal, olyankor is kinyílik a bicska a zsebemben) :evil:

Tényleg, Tobi, mi volt??

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jaj, Szezso, ez jÓÓÓÓÓ NYÚLBOGYÓÓÓÓÓÓ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És van új vonalzód, most látom!!! Te, a gólyafészek legalább majd odacsalogatja a gólyát, úgyhogy hagyd úgy mindenképp!
Ide még nem ért a hidegfront. (Vagy legalábbis ha igen, nem érdemli meg a nevét.... :roll: )

El is felejtettem, hogy Dezsina irigylem a szupi új cuccodat. Nekem csak egy kis kényelmetlen laptopom van. :(

Na én is csináltam vonalzót. 8)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Katica! Te adtál a dokinőnek pénzt? Válaszolhatsz priviben is.
csak mert olyan dörgedelmeket kell aláírni, hogy nem adunk zsebbe semmit. Mondjuk, ha lesz szép magas hcg-m, akkor biztos viszek a dokinak, meg a nővérkéknek és a laborosnak is valamit örömömben, mert különben nagyon rendesek.

Kép
kisbuta

Jajj, úgy drukkolok a kisnyusziknak és kiskaticabogaraknak!!!
+++++++++++++++++++++

Ők kezdik a babaesőt az ősszel. :)

Kép
kisbuta

Ja, erről jut eszembe, Szezso, az 5000 az "borítékos" píz volt, vagy magánrendelésen adtad?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz,
hármas fogatnak drukk a randihoz++++++++++++++ júúúúj de izgi :) (nekem is hiányzott a dokink, most egy kicsit nyűgős volt a drága, biztos a fáradság miatt)

Lányok megjöttem még csavarogtunk Apával :)
szeptember 25-én kezdem a longot, indul a Supre, majd csatlakozik hozzá október 10.-e körül (ezt pontosan még nem tudni) a Merional (na ilyen felállás még nem volt, aztat nehéz kutyulni? Praktikákat kérek szépen.) és a Clexane szuri, hogy ne szenvedjek hiányt szuriból (3 szuri naponta :shock: jó lesz :) csakis az élvezeteknek élek). Te szedni fogod majd az Aspirin protektet?

Rani,
rögtön kiszúrtam én is, hogy hasonló problémákkal küzdünk :wink: nekem is lapar-hisztero volt a 2. és 3. lombik között, szerencsére nem találtak semmit. Kitartás a HSG-hez, légy túl rajta minél hamarabb.
anti TPO??? háááát passz mikor nézték. Nincs nálam a vérvétel eredménye, vv után a doki felhív és megbeszéljük a továbbiakat. Most teljes vérképet csináltatott. Na, majd jövő héten utána kérdezek mizujs van ezzel. Én 100,100,125-öt szedek, elég nagy dózis :? de legalább kezelve van. Most próbáljuk a TSH-t 1 körülire belőni.
Hajrá október-november.

Lányok nagyon drukkolok Mindenkinek, hogy a várva várt babó megérkezzen :P Köszönöm a szíves fogadtatást!!! Nagyon jól esik :wink: igyekszem felvenni a ritmust.

Bella,
ennyi laptatővel tuti a siker :wink:

KépKép
tobi

Te szedni fogod majd az Aspirin protektet? - Rani ezt Tőled akartam kérdezni (leiden miatt)

KépKép
tobi

Tobi és Kisbuta, csak azért kérdeztem, hogy mennyi az anti-TPO-tok és hogy voltatok-e kontrollon, mert az autoimmun pm gyulladás magától el szokott múlni!!! Szóval időnként nézetni kell az anti-TPO-t.

Tobi ezen én is gondolkoztam, hogy ha szúrom a Heparint, kell-e Aspirin Protect. Elvileg mindkettő másra hat, ahogyan egy orvos sorstársam kiokosított, de azért kérdezd meg a dokit, hogy lehet-e a kettőt együtt. Majd én is megkérdezem, bár az a tapasztalatom, hogy a meddőségis dokik nem nagyon értenek azokhoz a "nőkhöz", akiknek az esete kicsit is eltér a futószalagtól, és csak a vállukat vonogatják. Na mindegy, egy (vagy több) kérdést megér.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
Jó lenne ha elmúlna de nem kecsegtet ezzel a doki. Mennyi l-thyroxint szedsz?
Aspirin Protectet a dokim nem támogatja ezért vacilálok. Szerintem nem fogom szedni. Mennyi heparint fogsz szúrni?
Szedem a Femibion vitamint.

KépKép
tobi

Zsezso!
:D igeeeeeen! Isteni a kép, egyszerűen nem tudok betelni!!!

Rana!
sárgaság indulhat, mert tényleg szupi!!

Csajszik, ne haragudozzatok, hogy nem vagyok most aktív :oops: lehet, hogy hihetetlen, de úgy kifárad a szemem, mert nem tudok betelni az új cuccokkal! olyan munkakedvem van a géptől, hogy csak na!!! jaajjj :D

és képzeljétek! :!: :!:
jövő héten átvehetjük a kocsikánkat!!!!! :lol: :lol: :lol:
na, nem ömlengek itt!

Nyulasz!
holnap benézek délután,vagy este miattad, hogy mind a három baba meglegyen! iszonyúan drukkolok!
lerágtam már Skrisz által küldött műkörmöket... :D

Katica!
drukkok a teszthez!

Szép hétvégét mindenkinek!!! :D
dezsina

Na, Dezsina, ez olyan volt, mint a vicc:

Társkereső hirdetés: Fiatal vagyok, jóképű és izmos. Anyagilag is jól állok, hat kocsim van, két házam és egy nyaralóm a Karib-tengeren. Nem keresek senkit, csak dicsekedni akartam.

Tobi,
Annyiszor 0.1 ml Clexane-t kell szúrni, ahány kiló vagy, inkább többet mint kevesebbet. Ezért én 0.6-osat (már meg is vettem egy dobozzal).
Én még nem szedek pm gyógyit, bár a diabetológus felírta. Ma voltam kontroll vv-en, a nőgyógyi azt mondta, várjuk meg annak az eredményét.

Ja és hogyhogy nem támogatja az Aspirin Protectet? :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.09.12 19:13-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi,
milyen lesz az új autó??? csak nyugodtan ömlengj :) szupi lehet az új gép :P

KépKép
tobi

Rana és Tobi!
Nekem azt mondta doki, hogy az l-thyroxint legalább 2 évig kell szednem. Szóval, azért annyira gyorsan nem gyógyul. Az l-thyroxin betegtájékoztatóján meg az van, hogy a kezelés során az adagot emelni kell fokozatosan, szóval, a vvt eredményétől függően lehet, hogy nálam is emelnek, most 25 mikro-t szegedek.

Rana, neked mondom, hogy ha autoimmun pm-ed van, akkor mindenképp kezeltesd, mert a babának nagyon fontos, hogy rendben legyen a pajzsmirigyed. Itt szegeden ciklusindítás előtt nézik a TSH-t, és akinek magas, annak nem is indítanak ciklust, csak ha már beállította neki az endokrinológus.
Ez nem kellemetlen, csak a bogyót egy órával reggeli előtt kell bevenni, de együtt lehet vele élni.

Tobi! Nem értem, mi az, hogy leviszi 1-re? Milyen mértékegységben? Mert nálunk 4,4 a jó, ezt kérik a Kaáliban, meg az endokrinológián is ezt lövik be, viszont szintén nem emlékszem a mértékegységre. :oops: [/u]

Kép
kisbuta

Rana,
az jó, mert nem negyvenakárhány kg vagyok :? :) kontrollon a doki majd megmondja.

KépKép
tobi

Tudod, Kisbuta, nekem a pajzsmirigyem se egyszerű eset, de majd pár hét múlva visszatérek erre. Tudom, hogy az autoimmun pm gyull-t kezeltetni kell. Viszont nem a gyógyszertől múlik el, hiszen az "csak" ugyanolyan hormont tartalmaz, mint amit a pm termel. Gyógyítani nem lehet, de állítólag elmúlik, MAGÁTÓL! Na ezért kell a kontroll.
És mit jelent a "magas" TSH??? Nekem 2 körül van most. Állítólag lombikhoz jó, ha 1.5 alatt van, de ha amúgy minden oké, akkor most megpróbálom ezzel a magas TSH-val.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tobi! Akkor te 0.5-öst fogsz kapni.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

TSH mértékegysége az én papíromon mU/ml, és a referenciatartomány 0.3-4.2

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
megintcsak nem tudom, hogy 1,5 cicafarknyi, vagy más mértékegység. Azt tudom, hogy nekem 5,09 volt, azt vitték le 4,4-re. Az 5,09-re azt mondta az endokrinológus, hogy ez még nem lenne veszélyes egy terhességre, de "emelkedett". Sőt, a pajzsmirigyhormonom mennyisége normális volt emellett, csak az anti-TPO volt 8x.
Most már majd utánajárok ezeknek a mértékegységeknek.

Kép
kisbuta

hehe, tiszteletbeli endokrinológusok és nőgyógyászok leszünk itt mind, mire megbabásodunk...

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?