Új privát üzeneted érkezett!

Nekem már kezdődik a barnázás. És nagy ívben leszarom az egészet. Nem gyógyszerelek, semmit nem csinálok.

Linácska neked 6-os ikreid lesznek.

Dita szorítok.

Némóka most nem szomorkodom.

Dita velünk kapcsolatban nincs megérzésed??

timejka
 
 


Sziasztok,

Évi,

gratulálok Eszterhez és Ádámhoz :wink: Dóri mit szól hozzájuk?

Linácska,

akkor a guggolás megtette hatását, mostmár csak annyi a dolgod, hogy jól megatapassz 1-2-t közülük :lol:

Kata,

szegénykém, rendesen el vagy foglalva mostanában! Nagyon drukkolok, hogy minél előbb meglegyen a lombik :wink:

Mara,

nagyon sok boldog névnapot!

Dita,

szerintem jók az eredményeid, nagyon drukkolok az inszemhez++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timejka,

nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry:

Nemone,

megvolt az uh? Remélem minden rendben volt és esetleg megtudtátok Kisnémó nemét is. Nagyon sajnálom, hog yamnióra kell menned :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ja, ma azért nem voltam mert ma tartottuk a férjem lánya szülinapját, a nagy családból mindeki eljött kivétel nélkül, a laptopnak nagyon örült, azóta is azt nyomja a szobájában :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Sziasztok!

Linácska
Szuper volt az időzítés az inszemhez. Ez aztán a nem semmi. 6 tüsző, és mind megreped. Meg fogsz ikresedni. :lol:

Dita
Sokat vastagodott a mnyh-d. Vasárnapra 9 mm is lesz, ne izgulj. Drukk az inszemhez.

Timejka
Fránya piri. De figyeld meg, akkor sikerül, ha nagyívben sz..rsz rá.

Mara
Boldog névnapot! Ma mi is névnapoztunk. A családba mindenki Mária. Anyu, mindkét mamám. :lol:

Szerintetek a petesejt a tüszőrepedéstől számítva mennyi ideig megtermékenyíthető? Lehet, hogy a tüszőrepitől idő előtt reped meg? Mert én hétfőn egész nap erős fájdalmakat éreztem az alhasamban, és a baloldalon, ahol a tüszőm volt. De estére már elmúlt a fájdalom. Az inszem meg másnap fél 11-kor volt. Lehet, hogy az már késő volt????

Vera
Nekem szerencsém van az utroval. Reggel férjem kel, én akkor berakom, még 3/4 órát fekszek, én később megyek dolgozni. Délben nem kell, este meg lefekvéskor.
p__lilla
 
 


Évi!
Gratula a vegyes pároshoz!!! ;)
20150601134430
 
 


Évi
Gratula Eszterhez és Ádámhoz.
p__lilla
 
 


Képzeljétek, ma 6 napos babát fogtam. Annyira édes. Végig alukált. Most úgy feltöltődtem. Nekem is kellllllll!!!!!!!!!
p__lilla
 
 


LILLA

Elvégre most már tényleg ki van tapétázva a sejhajom! :lol: :lol: :lol:

Most én is hüvelyi utrot fogok kérni.
Enyim apa is egy órával azelőtt ad cupit mielőtt én kelek, így ugyanezt tervezem, hogy cupi után utrozok. Délben beveszem az orált. Aztán este meg mán mindeggggggy! 8)

Csajok már megint milyen szörnyűség volt az aktívban! :shock:
Itt biztos nem lesz ilyen senkivel!
Azért a 21. században nem teljesen értem, hogy tudnak megtörténni egyes esetek. Tegnap pedig azt hallottam a pedikűrös lánytól, hogy az ő fia úgy született, hogy nem volt végbélnyílása. Tíz hónapig zacsi volt. Akkor megműtötték de csak a második műtét volt sikeres. Szerencsére most már nagyobbacska, és jól van! :roll:

dita75
 
 


Most akkor nekem nem is fog megjönni a mensim, ugye?
Mármint az utro hatására gondolok. Csak akkor, ha abbahagyom?
p__lilla
 
 


LILLA
Hát ha magamat nézem akkor azt mondanám, hogy de megjön.
Nekem mindig megjön ez a rohadék. Eddig az volt a baj, hogy nem jött, most meg feszt jön! :twisted:
Vikinek meg még pár lánynak megjön/jött utro mellett, de hallom, hogy sokaknál nem, csak ha abbahagyják. Te ugyis vv-re mész, nem? Vagy tesztelni kell?

dita75
 
 


Dita
Vérvételre megyek az inszem utáni 13. napon. De nekem a dpo-m 12 napos szokott lenni, bár volt már 14-es is. De inkább 12. Úgyhogy ha utro mellett is megjön, lehet addigra már mensizek.
p__lilla
 
 


LILLA
Neked is a 12. dpo-n jön meg??? :shock:
Basszus nekem is, és neked mit mondott erre a dokker ez normális?
Egy másik topicban pont ma kaptam erről infot. Azt írja, hogy 12-16 nap a normális a luteáris szakaszra! Ha ennél kevesebb van rá egy ajánlott gyogyi. A nevét elfelejtettem minnyá megnézem!

dita75
 
 


Dita
A 12 nap normális. Nekem minden hormonom rendben van. De mondom, szokott 14 napos is lenni.
p__lilla
 
 


bemásolom:

Bryophyllum D6

80 tabletta

Ha a luteális szakasszal van baj, tehát ha túl rövid a ciklus második fele (a normálistól eltérö 12-16 nap helyett csak 11 nap vagy kevesebb) vagy normális hosszúságú, de a mensi elött több napig pecsételö vérzés lép fel, akkor szedik a Bryophyllum D6-ot. Ez progeszteronhoz hasonló hatású, megnöveli a ciklus második felének hömérsékletét, a luteális szakasz hosszát, megszünteti a pecsételést, támogatja a méhnyálkahártya vastagodását és ezáltal segíti a megtermékenyített petesejt beágyazódását.

A ciklus második felében, a pé után a mens kezdetéig kell szedni: 2x1 tablettát naponta (reggel 1 és este 1)

Összetétele: csak Bryophyllumot tartalmaz
Kb. 2,5 ciklusra elég

dita75
 
 


Na én lépek............. nézem a barátokat aztán a kicsikémet
Kép a tévében........... oszt bubuzok........... délután olyan jót bubbantottam volna ha a szomszéd nem zörgött volna!!! :twisted:

Kép

dita75
 
 


Dita
Az utroban progeszteron van, ugye? Szerintem ez is megemeli a hőmérsékletet. Amióta megvolt az inszem, utána naptól 37 fokos a hőm reggel.
Akkor ezek szerint nekünk normális a luteális szakasz. No para. Lesz itt bébi.
p__lilla
 
 


Jó estét csajok, sikerült végigolvasni benneteket. Egésznap melóztam, hulla vagyok.

Dituli, nagyon drukk neked vasárnap, lesz abból bébi, hidd el nekem. És remélem hogy fiú :lol: :wink: pusz, pusz


Nemone, hát nagyon vártam hogy irjál. Valahogy tegnap ezt megéreztem nálad. Rossz érzéseim voltak veled kapcs, bár tudom hogy a babád egészséges lesz. Én ettől féltem hogy a papirra ráirnak valami ami beülteti a fülembe a dolgot és ott fog kattogni a végéig. Nekem 1.3100 lett a Down kór azt mondta a doki ez nagyon jó eredmény. Az Edwards pedig 1:20000. Sajnálom hogy meg kell szúrni a pocidat. Gondolkoztál már ezen? És ha a négyes teszt nem lesz ilyen??? Én is annyit agyaltam a mi lesz ha történeten ezerszer lejáccottam magamban ezt a dolgot hogy ha rossz az eredmény mit fogok tenni.


Évi drága, annak ellenére hogy lányt jósoltál nekem, :roll: hatalmas gratula Eszterhez és Ádámhoz. Nagyon örülök nektek :wink: :lol:


Linácska ha ebből nem lesz bébi, megeszem a kalapom :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nem gondoltam, hogy ma én leszek az első :roll:
Hűvös időt nagoyn szeretem 8)
Délelőtt elmegyek veszek olyan kismamanadrágot ami már most is jó rám, mert a régi nadrágok közül már mindegyik nagoyn kényelmetlen. És ma szülinapra megyünk, hideg is van, nem árt valamilyen hosszú nadrág...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na ha már ennyien megjósoltátok az ikreket, nem okozthatok csalódást :lol:
Csak egy parám van, csak 3x1 Duphastont kaptam, akkor, mikor a 21. napi progim elég gyér volt, csak 17. Rákérdeztem, hogy elég lesz-e, de azt mondta a doki, hogy igen, mert 6 tüsző fog elég progit termelni. Azon gondolkodom, hogy van itthon még 15 szem utrom, hogy este ne segítsek-e rá egy kicsit. Nem tudom, azt túl lehet-e adagolni. Szerintetek?
És ma negyed kilencig aludtam, nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára. Annyira jól esett.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok csajok,


Milyen kellemes reggel van, nincs az a dög meleg. Elég gáz éjszakám volt, de ezt most hagyjuk, nem nagyon tudok olyankor jól aludni amikor a férjem zenél. Amóta terhes vagyok szeretem ha itthon van éjjel, valahogy biztonságban érzem magam. Régen ez nem igy működött mivel én is aktivan részt vettem a szórakozásban, sokat jártam a pesti barátaimhoz igy annyira nem tűnt fel a nélküle eltöltött éjszaka mennyisége.



Monic, hajrá, új naci, légy csini ma a szülinapi partyn. Mivel ma lehült az idő felveszem az első kismama nacimat hozzá egy polót és egy pulcsit.


Csajok, úgy néz ki csak holnap este jövök, mert lemegyek anyucimmal a Balcsira ahol Oroszlánunk bevackolta magát a pocimba és ahonna terhesen tértem vissza. Nagyon imádtam mindig a házunkat, de azóta olyan kellemes érzés amikor visszagondolok hogy ott ágyazódott be Oroszlán ahol az apukámmal annyira boldog voltam mindig. Nekem sajnos az apukám 6 éve meghalt, de még mindig nem tudom elfogadni a hiányát, mert nem is lehet, nincs olyan nap amikor ne gondolnék rá. Én inkább apás voltam, ő pedig mivel egyszem gyermek vagyok imádott engem, és rengeteg reményt, és energiát rakott belém. Úgy halt meg hogy látott felnőni, boldogulni az életben, valóra váltottam az álmait amik persze az enyémek voltak mérhetetlenül büszke volt rám (Külföldi egyetem, díjak, elismerések a verseimért) de inkább arra amit faragott belőlem. Lehet hogy csajok már irtam nektek erről, nem emlékszem mert amióta terhes vagyok full hülye is, szenilis, de amikor lent voltam a Balcsin azon a héten amikor megfogant Oroszlán akkor az apukám megjelent álmomban, úgy hogy éreztem a szagát, a kezét az illatát, a hangja pont amilyen volt. Azért jött hogy mondjon valamit hogy közöljön és hogy végleg elbúcsúzzon. Sokat álmodom persze vele, de ehhez hasonló érzésem még soha nem volt. Eljött hogy elmondja Oroszlánt, amiről szentül megvoltam győződve hogy nincs és mondtam magamnak hogy hogyan is lehetne, hiszen egy inszemi volt a párom sehol (vmi zenefesztiválon) semmi együttlét, én meg kerti partiról, partira jártam a balatoni barikkal és élveztem az életet. Ott boldognak éreztem magam lent, Oroszlán talán érezte na ide jó helyre költözik és kibérli magának a pocimat 9 hónapra. CSajok, bocsi hogy ilyen érzelgős lettem, de van még valami. Az apukám imádta az édesapját de nagyon hamar elveszitette, nem látta felnőni, boldogulni az életben és ezt nagyon sajnálta. Viszont amikor én megszülettem a papám halála után 23 évvel az apu levolt merevedve amikor meglátott először mert tiszta nagyapám voltam és vagyok is azóta. Boldog volt hiába fiút akart és lány lettem, de visszahoztam egy darabot abból ami annyira hiányzott neki egy életen át. VaLahogy csajok, most én vagyok igy ezzel lemerem fogadni az előzmények tudatában hogy Oroszlánban az édesapám fog újraszületni, bármilyen nemű is lesz. Annyira ezt érzem. Bocsi hogy picit talán szentimentálisra sikerült, dehát ez is én vagyok.


Linácska, látom lajosmizsei vagy. Pici a világ édesanyám kerekegyházi. Gyermekkorom egy részét ott töltöttem.


Twist, mi a stájsz???? Hogy érzed magad???

Ditu, küldöm neked Szárszóról a sok balatoni babásengergiát!!!!!

Csajok ha megjöttem a Balcsiról jelentkezem! További szép napot!!



Üdv


Zsuzska

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
fogalmazzunk úgy, hogy Lajosmizsén lakom. Én kecskeméti vagyok :lol: Mivel a férjemmel mind a ketten Pesten dolgozunk, azért költöztünk ide, hogy a napi bejárásnál azért spóroljunk egy kicsit. 20 km-rel csak közelebb van, mint Kecskemét.
Amúgy érdekes, amit írsz, mert nekem is van valami hasonló érzésem. Lilivel már egy éve próbálkoztunk sikertelenül, és egyszer csak váratlanul meghalt a nagypapám. Ok, volt már egy két kisebb szívinfarktusa, de sajnos az akkorit már nem élte túl. Rá 25 napra megfogant Lili. Igaz inkább a nagymamám vonásait látom benne, nem külsőre, hanem mozdulatokra. Ő 14 éves koromban halt meg, és nagy veszteség volt számomra.
Most sajnos a másik nagypapám áll úgy, hogy nem tudni, mennyi ideje van, de ez kicsit más, itt ő tehet az egészről, de akkor is mindig eszembe jut, hogy remélem nem az kell a kistesóhoz, hogy ő meghaljon. Na én is kicsit szentimentális lettem, bár én amúgy nem vagyok ilyen, de valahogy a fentieket érzem, tudom, hogy így van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kép

ZSUZSKA
:twisted: Remélem lesz Oroszlán után még egy tucat lányod! :lol: :lol: :lol:
Amúgy amióta látom Lackó Fickót és Zsebi Zsigit már nem idegenkedem annyira a pöcsösöktől! :lol: :lol: :lol: Hisz gyönyörű jó babák, ha én nevelem akkor nem lesz gond! Majd nevelem az apjával együtt. :lol: :lol: :lol:
Jó pihit a Balcsin!

Higgyek neked? Most csak mondod vagy ez a megérzésed????????!!!!

LINÁCSKA
Igazatok van ebben, van egy igaz mondás, ott ahol az Isten becsuk egy kaput egy másik meg kinyílik! De hát ez az élet rendje nemigaz?
Egyszer mi is porrá leszünk! Ez van!

MONIC
Jó szülinapozást!

LILLA
Igen az utroban progi van, nekem viszont nem emelte meg nagyon a hőmet.
36,8 körül volt a rekordom. :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!

Zsuzska,
ez az álom egy csodálatos törénet. Sajnos a páromnak is volt hasonló, de az nem volt jó. Nyaralni voltunk és a nagypapájával álmodott, aki elköszönt tőle álmában. Ahogy hazaértünk, akkor mondták meg anyósomék, hogy a nagypapa elment. Párom pont aznap éjjel álmodta ezt, amikor meghalt. :cry:

Én imádtam a nagypapámat és ő kicsit több, mint 2 éve halt meg. Én azon szoktam gondolkodni, hogy nálunk az is lehet a probléma, hogy nem tettem magam túl az elvesztésén és látom hogy a családomban is mennyire megvisel még pár embert a hiánya. :roll:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam. Ma kirándulni voltunk, és nagyon elfáradtam. :roll:

Évi: Gratula a vegyespároshoz! :) Azért félig bejött a megérzésem. :wink: Mi köszönjük jól vagyunk, rosszullétek nem jellemzők. :)

Dituli, Szilvi: Drukk a holnapi inszemhez! +++++++++++++++++++++

Némóka: Mi volt az UH-n? :?: Remélem, mindent rendben talált a doki, és csak azért nem jelentkeztél, mert elfoglalt vagy.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Sziasztok!

Hát, az UH semmi különös nem volt. Baromi sokat kellet várni hiába volt időpontom, és igazán mondhatták volna a telefonba, hogy 20 hetesnél idősebb kismamikat várnak nagyrészt. Ettől függetlenül megnéztek, de csak egy 3D-s géppel, ami ráadásul nem készített dvd-t, de mázlim van, mert általában nálam van a pen-driveom, és arra rakott nekem pár képet a pasi. Sajnos szerintem nem túl jó képeket készített ez a gép, és a sima UH-on jobban szoktam látni a bébit, mint ezeken a képeken. Illetve szerintem voltak ott jobbak is, nem tudom miért pont ezeket rakta fel nekem. Amúgy nagyon jó érzés volt látni KisNémót, ahogy izeg-mozog, de a kezecskéjét állandóan az arca előtt tartotta, ezért az arca még nem igazán látszik.

Kép

Zsuzska,
Egyáltalán nem izgulok, ha meg kell csináltatni, akkor meg kell! Megvan az az előnye, hogy itt minden rendellenesség kiderülhet nemcsak az a 2-3, amit az egyéb vizsgálatokkal néznek. És tuti biztosra megtudjuk, hogy kisfiú, vagy kislány lesz!
Jó pihenést a balatonon!

Dita,
Drukkolok holnapra!++++++++++++++++++++++++++++++

Ja, és tegnap éjszaka volt egy érzésem a babával kapcsolatban! Egyik pillanatban csak jött az érzés, hogy kislány lesz, és Csengének fogják hívni! :wink: :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemoka
pedig az UH kép alapján még meg is akartam kérdezni, hogy KisNémó fiú? Legalábbis nekem nagyon annak látszik. De az álom az álom, be szokott jönni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nem hiszem el, a lányom este negyed 9-kor most épp mosogatni akart. Múltkor felmosni. De ez miért mindig este?????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


NÉMÓCI

Nagyon aranyos KisNémó és küldöm a vizsgálatra Kína összes termését.
Sztem biztos minden rendben lesz, de valóban fő az óvatosság!
Én KisNémót fickónak látom, de most már hamarosan kiderül! :wink: :lol:

KATA

Azért egy kicsit hátborzongatóak ezek a dolgok nem?
Én néha álmodom a nővéremről és mikor felkelek azt hiszem hogy még él.
Még otthon laktunk és egy ilyen álom után kérdeztem anyutól valamit a nővéremről. Nem emléxem pontosan mit de anyu furán nézett, hogy miért kérdezek ilyet hisz a nővérem meghalt (ráadásul akkor már évek óta).
Sokszor előfordult velem ilyesmi! :roll:

Ma annyira összevesztünk a párommal, hogy lehetséges holnap reggel nem megyünk inszemre! Tiszta elmebeteg. Szétrúgta a szekrényt is darabokra tört!

dita75
 
 


Dita,
ugye, hogy KisNémó fiú, én is egyből annak láttam.
Béküljetek ki gyosran, aztán hajrá inszem!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita,
mi történt? Biztos meg tudjátok beszélni, legalábbis nagyon remélem!
Tényleg furcsák ezek az álmok. Én babával eddig csak annyit álmodtam, hogy tisztán látom a hasamon, ahogy megformálódik a lába a babámnak. Hasonló videót tett fel itt valaki egyszer.
Én talán egyszer álmodtam a nagypapámmal, de én sokszor megyek úgy a mamámhoz, hogy várom mikor jön be a kertből a papa. Meg az szokott nagyon rosszul érinteni, amikor megyünk anyuékhoz, mert akkor elmegyünk az agostyáni arborétum előtt, aminél még a papám vezette a fatelepítéseket. Mindig elgurul 1-2 könycseppem ilyenkor.

Némóka,
szerintem egész szépen látszanak a kis Csenge körvonalai. Ahogy kiveszem az írásodból, eléggé beleélted magad egy nunisba, igaz? :wink:

i.kata
 
 


SZiasztok,

álomszép kismama ruhákat vettem megint, azt hiszem, hogy mostmár jobban teszem ha visszafogom magam vásárlás terén :lol: :lol: :lol:
(a holnapi pocakfotót majd az egyikben késztem :wink: )

Nemone,

én nem látom ki a baba nemét, ha akarom fiúnak látom, ha akarom lánynak. A doki nem mondott erre vonatkozóan semmit?
Mert ha nem akkor jövő héten én sem számítok sokmindenre, főképp, hogy 2 D-re megyek...

Dita,

remélem, rendeződik a nézeteltérés és holnap meglesz az inszem. Az én párom múltkor a fiókot tépte ki a helyéről (nem talált valamit) úgy, hogy leesett a hátulja, hívhatom az asztalost...


Zsuzska,

nem vagy szentimentális, csodás ajándék lenne, ha a kisbabátokkal egy kicsit apukádat is visszakapnád.

Kata,

én hiszek a megérzésekben, meglátod, hogy nemsokára élőben is láthatod a kicsi lábának dudorodását a pocakodon :wink:

Linácska,

Lilit most ne küldd hozzánk, mert a mosogatással kész vagyok :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Az ígért pocifotó ma reggelről, még friss, meleg és ropogós :) Légyszi ne szörnyülködjetek nagyon a méreteken, mert így is eléggé frászban vagyok miatta! :oops:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi,
hát ez tényleg nem semmi 19 hetesen... Nekem jó, ha a végén volt ekkora hasam.

Monic
Jövő héten már akár 2D-n is meg tudják mondani, hogy mi a neme Pindurkának. Ha lány, jellegzetes négy fehér vonalka látszik a lába között. Ha fiú, azt nem tudom, olyat nem láttam, de Lilinél már 2D-ből mondták.

Dita,
ugye kibékültetek??????????

Azt hiszem, mégis fogok használni utrót, legalábbis napi egyet. Még 36,7 csak a hőm.

Na azt hiszem, mi is összeveszünk két percen belül. Mert miért ülök a gép előtt, mikor indulunk anyóshoz. Persze, ha az én családomhoz mennénk, nem kellene ennyire sietni. Amúgy még meg sincs borotválkozva, és a gyerek fekszik az ágyban a nyuszis kakaójával. Mindjárt itthon maradok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Szilvi, Dita
++++++++++++++++++

Évi,
olyan szép kerek a pocid! Dórival mekkora volt ilyen idősen? Gondolom fele ekkora sem volt, mert írtad a múltkor, hogy nagyobbak a tojáskák, mint Dóri volt.
Doki mit mond a pocid méretére?

Monic,
az a baj, hogy ezt már hónapokkal ezelőtt álmodtam :roll:
Már várom az újabb pocifotót egy csini új ruciban :wink:

i.kata
 
 


Linácska,
látom mindenkihez elért a front :roll:
Nekem mázlim van a párommal, mert nem egy mérgelődős, sértődős természet. Nagyon nehezen tudom kihozni a sodrából, de azért néha sikerült már :oops:

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Évikém!

Nekem nagoyn tetszik a proclid! Szépen nő benne Ádi és Eszter!

Ditusom!
Remélem kibékültetek Apjukkal és rendben lesz a mai inszem!

Bumikám!
A holnapi hiszterodhoz előre is mennek a drukkok!!!
20150601134430
 
 


jó reggelt mindenkinek! :)

először is mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat! :) ha lehet még 2,5 hétig kérném folytatni :wink: :D
megvolt az inszem. a doki nagyon elégedett volt, mert a páromnak a mult havi inszemnél 16millió kiskatonája volt, most meg 22 millió volt neki :) és ráadásul 85% mozgékony volt :)

szóval bizakodunk újra! újra 2,5 hét várakozás.

megint ugyanazt a koktél irta fel a doki, mint eddig: 2×1 duphaston, 3×1 utro.
Vendég
 


évi: nagyon szép pocakod van :D a mérete szerintem teljesen tökéletes, egyik ismerősőmnek is ikrei voltak és hasonló pocakja volt ilyenkor.

szoritok, hogy minden gond nélkül és jól viseld a terhességed.
Vendég
 


Sziasztok!

Évi,
Nagyon szép a pocakod! A 13. heti kép után én nagyobbra számítottam, de örülök, hogy azért nem nőnek olyan sebességel a picurok!

Dita,
Remélem, már túl is vagytok az inszemen, ami azt jelenti, hogy sikerült kibékülnötök! Drukk a randihoz!+++++++++++++++++++++++++

Monic,
Sajna, a lába-fele nem nagyon nézelődött a doki, és ezekhez a képekhez is úgy nyomta a hasamat, hogy utána még vagy egy óráig éreztem. Amúgy szerintem a SOTE-n a 2 D-s UH én is sokkal jobban láttam mindent, mint ezen. Remélem, 2 hét múlva már láthatjuk, hogy mit rejt a lába-köze! :wink:
Várom a pocakfotót! Biztos nagyon szép rucikat vettél, de én az áraktól rosszul tudok lenni.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


dita:??? voltatok inszemen? remélem igen, mert különben ki lesz igy az inszempárom?
Vendég
 


Szilvi,
Nagyon drukkolok Neked is!++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


nemo: köszönöm!!! :)
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Évi,

nagyon szép pocid van, két babának dupla hely kell :wink:

Nemone,

sajnálom, hogy nem mondták meg a baba nemét. Hátha bejön az álmod és Csengétek lesz :wink:
Drágák a kismama ruhák, de én megfogadtam, hogy csakazértis csinos kismami leszek, és ennek megfelelően vásárolok magamnak.
Amúgy nagyon kedves volt az eladó hölgy, mert vettem 4 felsőt és 2 nadrágot és adott 10% kedvezményt pedig abban az üzletben még soha sem jártam. És végre van kismama farmerem is, az volt mindig az álmom. :lol: :lol:

Szilvi,

drukk ma is és az elkövetkezendő 2,5 hétben is+++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata,

még egy hét gyakorlat? Mostmár csak az egyetemet csinálod ugye? Ha jól emlékszem a lakberendezőt befejezted már.

Dita,

remálem odavagytok inszemen :wink:

Pocakfotót még nem készítettem, mert még nem öltöztem fel, de rövidesen sor kerül arra is :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Köszönöm szépen a poci dicséreteket :) Nekem is tetszik, és nagyon szeretem :) Dórival kb. 30 hetesen volt ekkora.

Kata!

Dokim szerint teljesen rendben van a méret.

Szilvi!

Szuper hírek, drukkhegyek!!!

Némóci!

Tündér a bébi, nagyon kis formás! A Csenge gyönyörű név :)

Monic!

Ügyesen vásároltál :) Képeket dobjál a szerzeményekről :) Olyan kis tappancsos felsőt vettem én is, mint a tied :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!
Nemrég értünk haza az inszemről! :lol: :lol: :lol:

Hát ez olyan volt mint az első. Fájt picit és görcsben voltam. Lehet, hogy pont akkor repedt, mert furi érzések voltak a pocakomba. De ez attól is lehet, hogy előtte úgy megdögönyöztek az uhu-n. Azt hittem bepisilek! Már a torkomban éreztem a műszert! :shock:
Nagyon nem volt jó az egész. Végig fájt a derekam azon a szar ágyon, és úgy éreztem ki akar esni belőlem a kacsa. Hideg is volt, meg minden..........
Arról nem beszélve, hogy a papírra bal oldal van írva, hogy ott volt a tüsző, a doki meg jobbra emlékezett. A jobb oldalt csak egy 13 milist látott most, a bal oldalon meg asszem egy 24-est. Sztem az volt az, csak nem repedt meg!
A mnyh egyik részén 10 milit mért, egy másik részén 8.5, igy belőtte egy 9 milisnek!
Ezt sem tudtam idáig, hogy ez egyik helyen vastagabb másikon vékonyabb! :shock:

ÉVI
Sztem csúcs a pocid. Nagyon szép és kerek és hú de irigykedem! :lol: :lol: :lol:

MONIC
Hol a fotó az új szerzeményben?

NÉMÓCSKA
Akkor téged is megkínoztak az uhu-val. Remélem ebből KisNémó nem érzett semmit. Én a kép alapján úgy látom jól érzi magát nagyon a pocakban! :D

SZILVI
Drukkhegység! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KATA
Irigyellek, nekem eddig nem igazán volt szerencsém birkatürelmű pasit kifogni. Bár én is elég lobbanékony tipus vagyok!
Az én páromat mindennel fel lehet húzni, már régen javasolták, hogy menjen el az idegeivel dokihoz, de hallani sem akart róla! Pedig nem ártana!
Eléggé túlhajszolja magát és persze erre rámennek az idegei meg az egészsége! :roll:

LINÁCSKA
Remélem nálatok épek még a szekrények!



:lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita,

örülök, hogy megvolt az inszem :wink:

Pocakfotó. 15+0: :lol:

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


dita: jaj de jó hogy neked is megvolt az inszem :) szoritok neked nagyon!!!!

nekem is furcsa volt ez most a multkorihoz képest. úgy éreztem, hogy sok kifolyt utána :( de lehet nem is volt olxan sok vagy valami egyéb anyag volt nem tudom.

ja, rékérdetem a dokinál a hormoneredményeimre, mert arról még nem beszéltünk eddig, azt mondta hogy minden teljesen tökéletes :) a ormonjaim olyan mint a nagykönyvben :)
Vendég
 


monic: szép pocak, alakul, már olyan igazi kismamis :D
Vendég
 


MONIC
Nagyon szépen kerekedsz!

SZILVI
Mi holnap reggel rágyúrunk! :lol: :lol: :lol:
Ismétlés a tudás anyja. Kaptam még egy repit. Sztem nem repedt meg egyébként és azt látta a dokker!

dita75
 
 


dita: nekem megrepedt, azt mondta a doki mikor uhuzott. mondta, hogy nekem úgy látszik nem nő meg annyira és 16-18 mm-esen már megreped magától. azt mondta a doki ez egyáltalán nem baj. én igx vagyok "bekötve" :D
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: