Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Most értem haza a futásból. Kivagyok, de még megcsináltam mellé 20 felülést is. (nem túl sok, de nekem épp elég) Le kell fogynom, mert most már magamnak sem tetszem. :roll: :roll: :lol: :lol: Bár azért kétségbe nem esek, ha nem sikerül. :lol: :lol:

Bridget Csucsu
Ti jól tartjátok a frontot! Legalább valakik vannak, ha már mi ilyen kis hanyagok vagyunk. :lol: :lol:

Bridget
Most aztán mindent bele!!! Remélem elkapjátok mostmár azt a pé-t!!!
Az utazás miatt meg nem stresszeld magad! Gondolj arra, hogy te eljutsz olyan helyekre, ahová nem sokan. Ennek viszont az az ára, hogy egy kicsit repülni kell. De figyeld csak meg, hogy felszálltok, és leszálltok, és már túl is vagy rajta. Mi meg majd innen gondolunk rátok!


CSucsu
Az a jósnő kicsoda? Publikus? fel lehet venni vele a kapcsolatot? hogy csinálja? Interneten keresztül? Vagy csak személyesen? Mennyiért csinálja?
Remélem ti már elkaptátok azt a pé-t!
Mi alapján mondta neked a jósnő, hogy nem bizti a beágyazódás? Lehet, hogy csak elnézett valamit! Lehet, hogy már babás vagy!

Nócika
Te most mit kaptál a gombára? Apácskád is kapott? Eléggé jól indít ez a dokinő! Ez tényleg cselekszik! Tessék neki megadni a bizalmat! És elsősorban magadnak add meg! Bízz magadban, bízz abban, hogy mielőbb lesz babád! És meglásd majd hamarosan hozod nekünk a "+"-os tesztet!

Küldöm az értetek imádkozó angyalkát!
Kép
Vendég
 


hűűűűűű
Laptetűűűűűűűűűűűű!!!!

bocsi, elhappoltam előletek!! Pedig nem volt szándékos!!! :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

De ti már babásak vagytok, és már nem kell a laptetűűűű!!!
Vendég
 


Pendi nem happoltad el en hagytam meg neked :wink: vgyis a kovetkezonek :P Ahogy mondod en mar mi mar ugyis babasak leszunk...en amugy is a lapaljat szeretem :lol: az elozo 2laptetu is az enyem volt nem lett volna szep ram nezve na :roll: :oops: :lol:

Utazni akkor sem szeretek...ha pl csak megyunk nyaralas es haza...na meg talan ok...de ami ram var karacsonyra azt meg hallani is rossz nem,hogy atelni :twisted: a jovo havi utunk is 20 oras vgy 24 :twisted: mondjuk ez kispista lesz a karacsonyi szilveszteri turahoz mondom :twisted: :roll: :?

Micsoda szinpompazas vonalzo uj nev 8) wow :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Bridget: Lehet, hoyg a fiúk lassabbak de a lányok tovább élnek ezért ha még nem volt PÉ -d akkor a lányok ott várakoznak ám az ajtóban:)

Pendi: Köszönjük az angyalkát ez nagyon édes.
A josnő a babanetről van. Ingyen josol. Msn-en. Illetve ha elmész győr mellé akkor személyesen.
Ha kell akkor irok neki, hogy megadhatom e a cimét. Bár biztos hogy megadhatom mert nagyon segitőkész igaz már 34babanetesnek josol:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu
[quote]. írta:..ha még nem volt PÉ -d akkor a lányok ott várakoznak ám az ajtóban:) ...


Ez olyan arin hangzott :lol:

kepzeljetek a tesztem kezd csikos lenni marmint az LH teszt :wink: de meg nem mondanam pozitivnak :roll: akkor tenyleg ugy nez ki holnap lesz :roll: Akkor most mit csinaljak?!Ma nem is tom lesz e akcio...mer ugye azt sem tom mikor es milyen allapotban jon haza akkor inkabb legyen holnap?!Az meg jo?!?!? :roll: :?

Gorcsor az oldalam is de ngyon :x

Csucsu en tom kirol beszelsz :wink:

Pendi
Tudtam,hogy elfelejtek valamit :roll: :oops: szal koszi az angyalkat :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Azért ma is legyen akció valahogy oldjátok meg. Az abiztos. Bár ha tegnap volt az jó mert 24-36órát simán kibirnak a kiskatonák.
:):)

Kép
csucsu05
 
 


Hat ezaz,hogy tegnap elott volt... :roll: mert 2naponta ma kene egyutt lenni megint :roll: :? akkor uzenjek neki ha torik haszakad keszuljon a pudingra?! :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hazajott csajok es nem is ittas es meg csak fel 12 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Akkor irány apára fel :) Hajrá kiskatonákl:) Apa is akarja ezt a babát akkor hallod e?:)
Na nem zavarlak munkára fel :)
Holnap számolj be a pudingról :)

Kép
csucsu05
 
 


Joooo reggelt
Kép

Epp most majszolom a bundas kenyeret :lol: es termeszetesen teaval 8) :wink: iiiiiiiiimaaaaadom :lol:

Beszamolo:
Szal hazajott koran (fel 12)es nem volt ittas sem...sot mikor kerdeztem faradt-e azt mondta nem :P Erre elkezdtuk bujni az utazasi oldalakat...meg a repjegyeket aztan telefonalgatott...lefoglaloztuk a jegyeket a karacsonyi es szilveszteri utra 8) Ma olyan keso lett hajnal 2 :shock: mire azt mondja menjunk aludni mert reggel koran kell ugyanis megbeszelese van :shock: :shock: :oops: Uhh mondom ok gyorsan villanyoltas es kerdezgetem kacerkodva,hogy "egy gyors menet?" :lol: :oops: AZt mondja neki reggel kellni kell majd holnap....de mondom en ma akarom....rohog kerdi miert pont ma?Mondom mert :roll: nem akarom szavukon nevezni a dolgokat neki...eddig is tokeletesen ment...es nem akarom,hogy naptarszruleg legyunk egyutt...eleg ha az en tudatom tudja...ot nem akarom ezzel lehuzni....hisz ez egy ferfinal maas :roll: (szerintem :roll: )Ugyhogy az nem ment volna,hogy figyelj ma van pe-m egyutt kell lenni :? :roll: De nem hulye o...a mai napig a diagrammom megmutatom neki hougyileg....amikor o kel akkor merek :wink: gyogyszert szedunk mert a bacim meddoseget okos stb.stb. szal tudja o 8) Persze benne is volt csak huzni akart a kis hamis :lol: ugyhogy volt egy "gyorsmenet" a kesoi idore valo tekintettel :roll: mondjuk a lenyeg az,hogy megvolt :wink: :lol: :lol: Ugy orultem neki,mint majom a farkanak :lol: :lol: :lol: :? :shock: :oops: :lol: AZtan mar durmolt is :P

Reggel leejtettem a lazmerot kertem keresse mar meg odaadja...mondom neki a gyogyszeret el ne felejtse bevinni UTOLSO SZEM :!: :!: :!: :!: Erre mielott indul leul mindig az agy szelere...fejemet az olebe rakom,simizi a hajam es van par kedves szava hozzam :) :oops: 8) Kerdezte,hogy az nem-e baj,hogy en ezt szedem es ugy vgyunk egyutt? :lol: Jokor kerdi uccso nap :lol: :lol: :lol: MOndom nem megkerdeztem a dokitol....sooot azt mondtak meg babas is lehetek a gyogyo alatt :wink: DE azt is mondtak ha babas leszek azonnal csekkolni kell nalam a Ureoplazmat :roll: azt mondja miert visszajohet? :shock: MOndom hat mert lehet elojon megint es az vetelest okoz :roll: EEEEEDi volt :lol: Ott ult es hallgatta a nagy szavakat :)

Aztan kiadta a mai melom :? szallast kell nezzek szilveszterre :roll: KOnnyu dolgom lesz mert mar nezegettem es ngyon sok szep szalloda van ott :wink: Erre meres utan ugy bealudtam :roll: Most keltem 13:30kor :shock: :oops: :oops: Persze en hajnal 4-5ig nem tudtam elaludni :twisted: melegem volt,ehes voltam mar korgott a gyomrom :lol: :? :twisted:

Ugyhogy most ettem,du.3ra meg megyek a barinomhoz megnezni az uj hazukat 8) Ugyanis a hazavaton en nem voltam itt :roll: Aztan irany haza szallast keresni :? Na meg inni-inni es inni 8) :lol: :lol: :lol: Mert a tegnapi babaknak meg kell agyaznom :wink: Jo erzeseim vannak...nem tom miert de jol erzem magam ma nagyon :mrgreen:

Csajok gyertek es meseljetek ti is mert mar ngyon kiwi vgyok.... 8)

ZSu te mikor jossz ma haza :?: :roll: 8) Remelem ebben a honapban tobben is hozunk babas tesztet :lol: :lol: 8)

Csucsu neked meg koszi apara fel voltam :lol: a gyertyat ma feltetlen megcsinalom :roll: figyu uj gyertyanak kell legyen mert feher gyertyam van rajottem csak piros tartoban volt :oops: Bar szerintem uj kell nem hasznalt :? :roll:


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: szerintem is új kell hisz ez a babának kell gyújtani.
Ügyesek voltatok , hogy volt puding. Figyú nálatok nagyon jól alakulnak a dolgok. :)
Emlékszem mikor még írtad, hogy babát szeretnél de a párod még nem biztos magában nem beszéltetetk róla. És tessék most meg már ő hozza fel a témát. És hidd el tudja ő, hoyg miért vagytok együtt:)
Nem baj lassan Apuka lesz a párod szokjon hozzá:)


Én ma egy kicsit jobban vagyok náthailag. Persze ma esik az eső mikor a kertben akartam ma egy kicsit dolgozni. Most eresztjük a medencét le jó lenne kisiskálni is de esőben??
NA meg ablakot is akartam pucolni. Akkro ma vasalok. Amit utálok!!

Kép
csucsu05
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tudom emlexem meg en is ra mikor tabutema volt a baba :roll: meg ev elejen pedig mondom mar akkor 2gyogyszeres honapon tul voltunk tavaly ugy es januartol 1-szersemvedekezett....szal mar akkor azert volt benne valami de mostanra persze mar sokat valtoztunk :wink: Marciusban felmondta vegre a lakasomat es veglegesen ugy minden cuccostol idekoltoztetett 8) Aprilisban bemutatott a csaladnak 8) Mikor visszajottem mar a szilveszteri utat is velem tervezte 8) kuld masik dokihoz mert tudja ettol kivgyok aki most van 8) :roll: Szal ngyon sokat valtoztunk azaz o :) Emlexem en is hany almatlan ejszakat okozott :roll:

Te neked hany nap van meg hatra? :roll:
Ott is esik itt is :lol: :? Tyu takaritas....de jo itt az ablakot kintrol pucolja a hazfelugyelet 8) Belulrol meg a bejarononk 8) :lol: Csak halkan emlitem :) O is vasal 8) hala a jo egnek mert nekem 1ing 15perc kb. :? :roll: :oops: :lol: De ez a no paramnak 5eve megvan...es neki ez igy kenyelmes szal nem miattam lett :lol:
A medencet ujratoltitek?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: nem már nem érdemes. Majd jövőre töltjük fel csak. (még sajna ez nem épitett medó Ám:) ) Felfújható de irtó nagy. 6méteres és 1,25mély ami azért medencében irtó nagy ebben a fajtában. )
Most kezdünk a kertben téliesiteni. Úgy utálom ilyenkor olyan üres lesz a kert. Asztalok székek elpakolása, hintaágy el raka, virágok behordva. Szóval ezt nem szeretem . Bezzeg tavasszal mikor minden kikerül na az a szuper:)
Igen emlékszem mág ahogy haladtatok a apároddal. Ezért mondom, hogy 180fokot fordult azóta. Igaz akkor is írtam, még lehet nem tudta mit is akar. Illetve nagy lépés ez azért ehez azért idő kell mig megérik egy ember erre.
Most már beért jöhet a baba is. Lehet eddig ezért nem is jött .
Hétfőn kedden nem kéne megjönnie ha azt nézem, hogy 31napos a ciklusom.
Lehet bebszélem de néha feszül a hasam. Most ez vagy a mensitől van vagy a babától. De a mensitől még korai lenne. Úgy érzem mintha kicsit ott lent görcsölgetne.
Na majd meglátjuk mert a női szervezet azért tud produkálni furcsaságokat.

Kép
csucsu05
 
 


Bocsi, hgoy tegnap nem voltam tovább, de tesóm elhívott segíteni. Úgyhogy gyors zuhi, és irány a busz. Aztán másfél óra buszozás, és már itt is voltam. Aztán meg úgy nekiálltunk dolgozni, hogy nem volt időm ideülni.
Tegnap tök jó élményben volt részem. Tesóm már nagyon régóta jár tai-chi edzésekre, és elvitt magával. Itt tartja az edzést az ebben a sportágban világbajnok valamilyen Gábor. Nagyon jó volt. Tök rendi kis csapat. Hát gondolhatjátok, hogy tegnapra megvolt a sport. Reggel ugye futottam, meg felülés, aztán egész nap ásás, meg kapálás, meg kertrendezés, aztán este levezetőnek egy kis tai-chi. Ki voltam pukkanva estére. De nagyon élveztem.

Bridget
Reggel hallottam, hogy megint nagy erejű földrengés volt Japánban. Nincs arra semmi gond ugye?
Köszi, hogy meghagytad a laptetűt!
Ja, és köszi a vonalzó dícséretet. Ált. jó kicsit változtatni.
Ne legyél annyira elkeseredve az miatt az út miatt. Nem lesz semmi gond, tök jól fogod magad érezni. Hidd el!
Ja, és szívesen az angyalkát!
húúú bundáskenyér!! De szeretem én is. És teaval az igazi!! De fincsi.....
"Persze benne is volt csak huzni akart a kis hamis
A kis gonosz!!! De legalább volt benne némi izgalom is, hogy na most lesz, vagy nem....
"AZtan mar durmolt is
De a lényeg az, hogy ő is akarta ezt a babót, és megérdemli a pihenést!!
"Ott ult es hallgatta a nagy szavakat
Ez a fiú már többszörösen bebizonyította, hogy nagyon szeret. Nagyon aranyos lehetett. Látszik, hogy mostmár teljes erőbedobással ő is a baba-projekten van. Most már tuti sikerülnie kell, mert már ketten várjátok őt nagyon!!!
Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++

Csucsu
az angyalkát szívesen! Remélem szerencsét is hoz nektek!!
Kellene a jósnő címe, de arra is kíváncsi vagyok, hogy mennyi pénzért és hogy csinálja. Meg hgyo kell kiegyenlíteni a számlát.
Esik az eső nálatok?? De nem jó hír ez. Itt is el van borulva nagyon. A vasaláshoz meg kitartást!!! Én is utálom. De tv nézés közben nekem valahogy jobban telik.
Az első terhességeddel is voltak ilyen görcsölős tüneteid? Mert ha igen, akkor lehet, hogy már valami alakul. Neked is mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++
Mi is azt csináljuk tesómmal amit Te. Kert téliesítés, meg a kerti bútorok elrakása, stb. Meg lomtalanítás. Együtt érzek veled.

Megyek is, mert már kéne dolgozni, mert nemsoká esik. Nagyon el van borulva. Aztán nem végzünk addig.
Majd otthonról jövök jobban.
Addig is puszi nektek!!!
Vendég
 


Csucsu
Jaj de kar....en igy ugy utalom mikor mar jon az osz aztan meg a sivar tel :roll: De ugy hallottam lesz meg jo kis venasszonyok nayar...vgy mar elmult?Itt nalunk jo mert oktoberben is meleg van 8) na de a tavasz is kesobb jon :twisted:

Tyu mar jeleid is vannak :shock: az jo csak igy halkan :) Aztan majd vasarnaptol mennek a mega drukkok :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi
Hat ha nem is gozerovel van rajta de rajta van :wink:

Az ut miatt sem izgulok mar mert vegul is oda megyunk ahova en mar tok reg nyuzom,hogy menjunk...szal a masik 2hely kilove es igy sokkal nyugodtabb vgyok :wink:

Az,hogy bealudt nem zavart :) o ha almos 3perc es mar alszik is :lol:

Te meg mindig a tesodnal vgy? :shock: Tyu....es holnap melo? :?

A foldrengest en csak most hallottam hokkaidon volt az egy masik kulonallo sziget ejszakon :? ott voltunk sielni 8) itt nem ereztuk de ari vgy,hogy kerdezted :P

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na szal gyorsan magamrol aztan tenyleg neznem kell szallast :roll:
Most jottem haza a barinomtol...jo keso van...eszem es teknocot etetek :lol: aztan uzsgyi mostma kell talaljak valamit mert mar este 8!!!!! :shock: :shock: :shock: :? :oops:

Ugyhogy elobb keresgetek aztan jovok kozben neha neha :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: avénasszonyok nyara itt most jó volt. Mert a hétvégén kánikulai idő volt. Hogy lesz e még meleg nem tudom most lehűlést mondtak de 27fok van.
Nem tudom ez mitől van a görcseim de mintha meg akarna jönni.
A lányomnál ha őszinte vagyok nem tudom, hogy voltak e ilyen tüneteim 3éve volt. Néha még a tegnapra sem emlékszem:)
Aztán rá jöttem Pendi kérdezte ezt na mindegy mindkettőtőknek egyszerre válaszoltam.
Hát még émelygek is. De tudjuk a női szervezet tud tüneteket produkálni. Mondjuk a mensis görcsöt nem hiszem. De meglátjuk hétfőn vagy kedden.

Pendi: Ingyen josol msn-en keresztül. De nagoyn sokan vannak akiknek josol igy nehéz kivárni.
Ha akarod megirom a cimét hátha nem haragszik meg rá.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok lányok!

OPlyan édik vagytok kis angyik meg minden csók nektek érte!! :D :D :D Na ma még jövök otthonról, de most még a dodoban vagyok és ma van tesokámnak a 30. szülinapja! Szal ma családi szombaton meg baráti banzáj lesz! :lol: Szoval nem tom, hogy hogy jövök meg mint mert ma lehet rácuppanok a piára!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ugy se sűrűn fordul elő!!!!!!!!!!!
Amugy mikogál kupot kaptam és most apácska nem kapott! Mert mondtam neki meg látta is a leleteimből, hogy miket szedtünk már be! Ugyhogy most itt tartunk! Tudjátok az a baj, hogy én bizok a dokinéniben csak félek! :) Szoval ez van! Na lassan megyek, mert vettem a tesomnak madártej tortát itt nálunk és még be kel csomizzam! Szal, ha tudok jövök! Addigis írjatok jó sokat!
Amugy Zsu csak 15.-étől lesz! :lol: :D Addig puding ezerrel!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kép Kép

Marhara faj a fejem ugy ebredtem ugyhogy rovid leszek :?

Kép
http://www.fertilityfriend.com/home/20338d
http://ciklus.hu/images/diagramok/94e2a ... 77600_.png

Nocikam
Orulok,hogy eletjelet adtal magadrol :wink: remelem ngyon jol erezted magad 8) Nekem ma lesz buli 8) :wink: :lol: Embornek,hogy-hogy nem kell gyogyi :shock: en nem ertem :roll: A tesokadnak meg Happy Bday :!: :!: :!:
Kép Kép

Csucsu
Neked mi a napi programod?Tegnap vegul lett ablak pucolva vgy csak vasaltal :? :roll: Lassan lehet mar izgulni erted 8) 8) 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Vasaltam csak. Ez a nátha levett a lábamról. Ma én jól vagyoka lányom viszont szipog. Addig puszilgattam mig csak el kapta. Ma az én kicsi lányomnak megyünk venni bicajt. 2re jön haza a poárom és megyünk körbe nézni. Igaz a lánykám mr az elsőt megvette volna de az nem volt valami jó minőségű.
Fejfájás húss el!


Nóci: Tesódnak Boldog Szülinapot! 30?? Szép kerek szám:)
Jó bulizást Nektek:)
Madártej torta: Jól hangzik nagyon:) Nyami:)
KÜldj fénypostával nekünk belőle:)

Kép
csucsu05
 
 


Most uzent a dragam kerdi,hogy vgyok :? En meg irtam neki szarul :x Mar a masodik panadolt vettem be a fejem meg mindig szetesik :( es mar fel 5lesz este 8korul vacsi lenne 18-an mennenk 8) meg buli...hat a jo Isten nem akarja,hogy menjek :roll: A parom meg azt mondta doljek le es ha nem leszek jol masnem nem megyunk :wink: eeeeedi :mrgreen: Raadasul latszik is a fejemen,hogy szarul vgyok :evil:

Milyen bringet vesztek?Tod van az a pedal nelkuli...ami olyan flinsztonos labbal hajtod a foldet 8) sok jot hallottam rola es konnyen megtanulnak vele egyensulyozni aztan johet a tekeros bicaj :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Lábbal hajthatót már kinőttük. Az nagyon megy neki. Most meg pedálosat veszünk. Van neki már triciklije is de az is kicsi neki. Most normál bicajt veszünk neki amihez van pótkerék. Azért még kicsi ahoz, hogy egyedül tekerjen jó lesz a pórkerék biztonságban érzi majd magát. Aztán szép lassan majd megtanul egyedül is menni.
Szerintem aludj egyet lehet kialszod a fejfájást. Hidd el az alvás csodákra képes. Aztán mehettek a buliba. :)

Kép
csucsu05
 
 


az a flinsztonos labbal hajtos...az valami uj talalmany es a potkerekest helyettesiti...allitolag sokkal jobb :roll: Merthogy alapbol nincs oldalso kerek de leer a laba hisz azzal hajtja...es sokkal gyorsabban megtanul egyensulyozni :wink: Tobbfelol is hallottam rola...en is csak neztem :shock: :lol: De pl nekem is potkerekes volt...nem mondom tojtam is mikor levettek a potkereket eshatulrol bottal toltak es tanitottak :? :oops: Ez a masik megoldas nekem jobban tetszik :roll:

Aludni mar nincs idom :? foleg,hogymar kora reggel fejfajassal ebredtem le se merem csukni a szemem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Jah akkor én nem arra gondoltam. nekem lábbal hajtós kismotorunk volt. Azt nőttük ki. Most a neten nézegettem igen van olyan ami bicaj de nincs pedálja. Lehet te erre gondolsz. Hát nem tudom, hogy a gyerek élvezné e ezt. A pedálos de pótkerekest viszint igen. Már próbálta és le sem akart szállni róla. De nem értek hozzá lehet a pedál nélkülivel hamarabb megtanul.

Gyógyszert vettél be? Nme használ? Nehogy már ne menjél el bulizni!

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok csajok!

A tesokám nevében mindenkinek köszönöm a szülinapi jó kiviket!!! :D :D

Csucsu! Küldök én neked sütit nagyon szívesen csak az a baj, hogy nem az igazi!! :x Legalábbis nekem nem nagyon izlett ugyhogy van még belöle! Te hogy állsz piri ügyben?? Mikor nem kéne megjöjjön???

Brid! Azt én sem értem, hogy Ő miért nem kapott gyogyit! Na látod én ezért mondtam, hogy bizni akarok csak nem merek bizni benne! Mármint a dokiban! De hátha! Én hagyok neki eséjt! Jaj a fejfájás meg monnnnnyon LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És tessék kurálni magad mert el kell menni jól érezni magatokat a bulin! :lol: :P Szoval mondjuk már elvileg ugyis a buliban vagytok, ha egyáltálanán elmentetek és remélem elmentetek! :wink: :roll: :wink:

Csajok! Tegnap amugy egy árva korty szeszt sem ittam! Vacsiztunk egyett és elmentünk a párom meg a tesom meg én az Árkádba shoppingolni! Vett magának egy adidas cipöt! Egész jól néz ki! De egyébként amiket mostanság lehet kapni azok nagyon trék! Lehet, hogy mondjuk én vagyok maradi de ezek nagyon gázosak! Vagy most ezek a trendi cipök????

Én még mindig dodozom!! De nemsokára megyek haza! És lehet, hogy veszünk egy szép hütöt, mert már csak az hiányzik, mert amilyenem van az egy kb 25 éves kis lehel hütő! Állapotát tekintve nagyon jó és a mindsen jó rajta csak elég sok áramot eszik szal le kéne cserélni egy A-sra! Meg az se lenne hátrány, ha no frost os lenne! :wink: :lol: :D

Pendikém! Hol vagy ma?? Csak nem dodozol??? Ha igen jó munkát!

Csajok! szerintetek mekkora pocija lehet már Szöszkének??? Kár hogy nem láthatjuk meg hallhatjuk az eseményeket!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
De ha netán olvasol minket Szöszi! Akkor kivánom neked, hogy minden rendben legyen!!! Meg azért írhatnél is! Néha-néha!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Meg mindig gyengen erzem magam es hoemelkedesem volt :twisted: ugyhogy a buli kimaradt :evil: most azon is aggodom nehogy ez miatt ne tudjon baagyazodni a kicsike :? :roll: Na mind1 ma meg mindig melegseg arad belolem...lazam most merem...upsz :shock: ez feljebb ment 37.4 :x Curvara nem akarok beteg lenni :roll: De nem is tudom mi bajom :roll: :?

Ma is mehetnenk buliba de igy...nem merek...a hoemelkedes valamire utal...meg nem is erzem jol magam :x Szal egy vacsit beiktatunk apaval a puding utan :lol: aztan nem tom mi lesz max megnezunk egy filmet itthon :wink:

Csucsu
Azaz arrol beszeltem en :wink: en nem tom nekem konkret tapasztalatom a oldalkerekessel van(ugye amikor kicsi voltam) amasikkal nincs de hallasbol ismerem :wink:

Noci
Szerintem Szoszkenek nincs hasa mert ott lehet tortent valami...nem hiszem el,hogy csak ugy eltunik es nem ad magarol vgy adat magarol eletjelet ennyi ideig :roll: Viszont azt jo lenne tudni mi van vele :?: :!: :idea: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



Bridget: Én azt hallottam néha egy kis betegség jót tesz a beágyazódásnak. Ezt anno nekem egy olyan lány mondta aki meddőségi topicba járt és ott mondták , hogy eg ykis betegség nem árt.
Sőt most volt a tv-ben, hogy a terhesség első heteiben nem árt semmi a babának. Ez tévhit állitólag.
Én is igy voltam a Szabinánál anno mint te. Beteg voltam volt lázam és köhögtem de nagyon. És Szabina össze jött:) Remélem te is igy jársz:)
Megjegyzem most én is beteg vagyok náthás vagyok köhögök. Hátha megint bejön nekem a betegség:)

Nóci: Nagyon rendes voltál, hogy nem ittál. Lehet tudat alatt babás vagy és vigyázol rá:)
Amúgy a mostani edzőcipők tényleg nagyon furcsák és izléstelenek. Annyi műanyag van benne és hogy szinte mindenbe tesznek nagy gicses ezüstőt az undoritó.

Kép
csucsu05
 
 


Na gyorsan en is jovok 8) szal a bulit tegnap potoltuk :wink: bar en 2italt ittam :roll: mire hazaertunk embor es elkezdtuka pudingot addigra hazaertek a vendegek(6ember akik itt maradnak hetvegere nalunk)es veletlen beinditottak a tuzjelzot...pont persze amikor apaval akciozunk :twisted: Ugyhogy mire parom feloltozott kiment leallitottak de embor mar azt mondta menjunk aludni :? Ugyhogy a tegnap is kimaradt igy nem tom de mar ha volt pe-m akkor edes mind1 mondjuk de akkor is :evil:

Aztan valamilyen utcai felvonulas van olyan fesztival szeru,mint multkor bar most bevannak oltozve es az unnepnap miatt van ami holnap lesz :wink:

Egesz nap punnyadtunk es bujtuk a szallasokat szilveszterre :x de mar leszukult a kor 3kivalasztottra...ugyhogy hamarosan megvan a nyero :wink:

Minnya vacsizunk aztan nem tom mi lesz ma lehet pizza nap lesz 8) :D

Csucsu
Jaj akkor jo,hogy mondod amugy ma mar meg tegnap is jobban voltam :wink: Remeljuk neked is szerencset hoz a kis natha :wink: En mar most izgulok hisz jon a hetfo amikor is pirinek elkell kell keruljon :wink: Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szaisztok!
Hát itten lenni én is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most nincs erőm többet írni, de fantasztikus volt, a tenger gyönyörű, máskor is megyünk majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép álmokat mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok csajszik!

Brid! Azthiszem, hogy jó lenne eggyet izzadnod! Nem csak apa alatt és felett, hanem mellette az ágyban! Lehet kis backod van! A pizza nem is olyan rossz! Én is szeretem nyami nyami! Pihenj jó sokat és vigyázz magadra!

Csucsu! Hát igen! Az még hadján az ezüstös bigyok, de ezek a rikito szinek?!???!? Kikészülök tőlük és azok a hülye fazonok azok se tul jok, de ez van! Ponjt ma voltunk kint a Józsefvárosi piacon, komolyan mondom azok sokkal jobbak! :lol:

Zsuzsu! Isten hozott itthon! Kérünk képeket!!!! Akciodus volt remélem ez a pár nap! Na szoval élménybeszámolot és fotokat kérünk! :D :D :D

Csajok én totál kész vagyok! Olyan hülyén furán érzem magam! Olyan rossz a közérzetem! Nyügös vagyok meg minden! De szerintem ezek a sötét napok az oka mindennek! Bele kell nyugodnom, hogy itt van az ősz itt van újra!!!!!!!!!!! 8) :( :x :roll: :wink:
Amugy hogy ne legyen minden hiába sikerült ma a benzinkuton vízet tankolni! Azaz tegnap! Ma vontattuk az autot szervizbe :twisted: :twisted: :twisted: ugyhogy a pipától nem látok! Még jó hogy délutánra megyek és nem 5-re! Azt mondja a szerelő, hogy vagy direkt vizezték az üzemanyagot vagy beázott vagy ki tudja! De a lényeg hogy lehet hogy holnap estére kész az auto! na jo megyek majd holnap este jövök! És kedden reggel meg vérvétel! Jó éjt mindenkinek! :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok: Nekem tegnap este megjött:( Hát kitudnék futni a világból. Kicsit hanyagolom is most ezt a babatémát. belefáradtam.
Most se tudok aludni kattog az agyam na meg köhögök és a hasam is fáj.
Nesze neked tünetek. De akkor nekem a mensi előtt egy héttel már fáj a hasam ami nem tudom mitől van.
Most már 31nap helyett 29napos lett a ciklusom.
Pedig már vagy egy éve 31napra jön meg.
Utálatos dolog.
Ilyenkor lennék kisebbség ők bezzeg terhesek tudnak lenni :(
Na mindegy nem húzom le a topicot.

Kuzsanna: Örülök, hogy jó volt a nyaralás. Mesélj majd róla:)

Kép
csucsu05
 
 


Kép

Vasarnap meg egesz nap punnyadtunk 8) Lementunk egyet ebedelni aztan haza es bujtuk a szallashelyeket 8) (szilveszterre)Aztan rendeltunk pizzat es tovabb bujtuk a netet 8) :lol: Ngyon izgi volt :? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :?

Ma munkaszuneti nap van parom du-3ra kell csak bemenjen mert a cege a hetvegen koltozott uj helyre es pakolnia kell kicsit :roll: Ugyhogy o mar elment edzeni aztan be a melohelyere aztan nem tom este mi lesz. :roll: Nekem a Magyar barinommel kene taliznom :roll: de nincs sok kedvem kimozdulni :? na meg meg mindig nincs meg a szallas hova megyunk :? :roll: Szal majd minnya bujom megint a netet csak elobb gondoltam irok 8) :oops: :lol: Most ugyse lat :lol: mer hetvegen azzal nyuzott ne babanetezzek hanem nezzem a szallast :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Gyerekek en nem tom mit jelzett a testes ezzel a hoemelkedeses rosszullettel de kicsit aggaszt mert semmi mas jel nincs :roll: se natha,se fajdalom semmi :? :roll: A gorbeimbe betette a pe-t minnya rakok linket :wink:

Csucsu
A normal ciklusok 28naposak ugyhogy az,hogy rovidebb lett az nem baj soooot :wink: Viszont a fene egye meg pirit :evil: :evil: :evil: Ez a baj amikor erezzuk,hogy na majd most es megse kiborul az a bizonyos bili de ngyon :evil: :evil: :evil: De tod te szoktad mondani ezek szerint meg nem jott el az ido meg mindig valami nem jo...szal turelem a bebik tudjak mikor kell jojjenek :wink: En se fogom magam idegesiteni ha most nem jon ossze...hagyom a petol kezdve minden nyavajat homerest stb. mert mar elegem van :x :roll: Tulsagosan rakoncentralunk :roll: De azt mondjak ha valamiben hiszel ugy is lesz...pl ha betegnek erzem magam beteg is leszek mert elhitetem sajat magammal...de kerdem en ez a babas dologgal nem lehetne :?: :twisted: Hogy pl bebeszelem magamnak,hogy babas vgyok es tenyleg :?: :idea: :roll: Na jo csak filoztam ezt neked kuldom:

Kép

ZSuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szijjjjjjjjjjjjjaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meselj milyen volt?Ma mar az uj helyen melozol jujuj akkor nincs netezes csak otthonrol :oops: Majd gyere es meselj :!: :!: :!: :!: :!:

Kép

Noci
Izzadtam volna en is de most mit csinaljak...pont ugy jott ki :? :roll: :twisted: A pe-nek vegulis vege szal annyira nem banom a cel erdekeben tettunk de akkor is naaa :roll: A pizza fini de ahonnan tegnap rendeltunk en nem ngyon csipem de embor onnan akart...engedtem a nyomasnak hisz o nem soxor eszik pizzat...szal azert jo volt na jol telelettunk 8) :lol: Ugy latszik ez a rosszullet es nem jo korerzet mindenkin kiul :evil: Lehet babas tunetek :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: En lehet vennek egy kanna benzint es bevizsgaltatnam...es ha vizezett felszamoltatnam nekik a kocsi megcsinaltatast :!: :!: :!: :!: :twisted: :evil: :evil: :evil: Szemetek...dehogy azik be ott...en legalabbis olyat meg nem lattam a mostani kocsiknal :roll: A vervetelre meg majd mennek a szurik es kerjuk az eredmenyeket!!!A masik nem adott leletet? :roll:

Kép

Kép http://www.fertilityfriend.com/home/20338d
http://ciklus.hu/images/diagramok/94e2a ... 36800_.png

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Köszi. Éjjel nem is tudtam aludni valahogy kattogott az agyam. Nehéz ügy az biztos. Hinni kell benne igen de néha olyan nehéz. Régen sirtam utoljára de tegnap eltört a mécses. SZegény párom sem tudta most akkor mi van.
Nálunk szakad az eső szörnyű hideg van. ÁÁÁ legalább a nap sütne!

Kép
csucsu05
 
 


Nem baj ha sirtal vgyis nem uuuugy csak jo ha kijon :roll: :? Mindenesetre es sok szerencset kivanok a kov hora es kapcsolj ki ha ugy erzed :wink: En is mondom azt teszem majd :roll: Na persze csak pozitivan 8) szal nekem sikerult es kesz es nem lesz kov ciklus :D 8)

Es meg rossz ido is van nalatok na hat az meg lehangolobb :? :x :twisted: Talaltam meg neked valamit na meg mindenkinek akinek szuksege lenne ra barmilyen okbol kifolyolag :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



Bridget: Igen régen ez volt a szolásom, hogy mondtam beveszema leszarom tablettámat:) Köszi és be is vettem:)

Kép
csucsu05
 
 


[quote="csucsu05"]B írta:csucsu05ridget: Igen régen ez volt a szolásom, hogy mondtam beveszema leszarom tablettámat:) Köszi és be is vettem:)


Ez a beszed :wink: Hogy van a kis lelked? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Magyar találmány segít a meddõ nõkön!









Létezik egy magyar találmány, ami sok esetben segít a meddő nőkön, mindenféle durva beavatkozás nélkül. A kevesek által ismert vakcinát csak kevés nőgyógyász ismeri, ajánlja a pácienseknek.


Háromszázezer meddő pár, azaz háromszázezer meddő nő. A statisztikák szerint ilyen sokan álmodoznak Magyarországon hiába arról, hogy édesanyák lehessenek. Közülük évente csupán tízezren jutnak el a meddőségi központokba - lombik programra, és csak húsz százalékuknak születik gyermeke e beavatkozások után. Dr. Lázár Erika szülész – nőgyógyász szakorvos szerint sok asszony megkímélhetné magát ettől a procedúrától, ha előtte a magyar vakcinával kezeltetné magát. A gond csak az, hogy sok orvos nem ismeri a készítmény jótékony hatását a meddőségi gondokra, és többnyire a gyógyszertárakban is csak rendelésre beszerezhető.

Két injekció és várandós lett

-Három alkalommal volt sikertelen terhességem. – mondja Krisztina – Először a baba koponyája nem fejlődött megfelelően, azért kellett megszakítani. Másodszor és harmadszor magától halt el az embrió. Aztán pedig már egyáltalán nem lettem várandós. Elkeseredett voltam és tanácstalan, először amiatt, hogy elvesztettem a babákat, aztán azért, mert úgy éreztem, már semmi esélyem arra, hogy ismét áldott állapotba kerüljek. A legrosszabb azonban mégiscsak az, hogy senki nem adott igazi magyarázatot arra, miért nem sikerül. Amikor hallottam Dr. Lázár Erikáról, hogy ő olyan orvos, aki a meddőséggel is foglalkozik, elmentem hozzá. Kipróbáltuk a vakcinát, gondoltam, nincs mit vesztenem. Csak ezt az egy megoldást láttam magam előtt. Én lepődtem meg a legjobban, amikor a második injekció után kiderült: kisbabát várok. Az oltásokat folytattuk tovább. A terhességem zavartalan volt és végre édesanya lettem! Olyan régen vágytam már gyerekre, számomra nem létezik ennél nagyobb boldogság a földön. Szinte már morbid, hogy néhány injekció oldotta meg az egyébként megoldhatatlannak tűnő gondomat. – Krisztina csak egy a sok ezer anyuka közül, aki a készítménynek köszönheti azt, hogy kisbabája született.

Nincs gyulladás, van terhesség

De mit is tud ez a vakcina? Az 1969 – ben Dr. Újhelyi Károly Kossuth díjas mikorobiológus által kifejlesztett gyógyszer valójában a krónikus nőgyógyászati gyulladások gyógyítására és megelőzésére szolgál. De mi köze ennek a fogantatáshoz és a zavartalan terhességhez?
- A nemi élet elkezdésével megkezdődnek a nőgyógyászati gondok is. – mondja Dr. Lázár Erika. – Mivel a hüvelybemenet védtelenné válik, a kórokozóknak sokkal könnyebb dolguk van. Emellett régen a nők a szüzességüket csak a nászéjszakán veszítették el és egész életükben csak a férjükkel éltek szexuális életet. A mai szabad szex, az, hogy a nőnek egyre több partnere van élete során, igazán kedvez a hüvelyi fertőzéseknek, vagy ami még rosszabb, gyulladásoknak. Sok nő tünetmentes, így előfordul, hogy csak akkor derül ki probléma, amikor petefészek gyulladásig fajul a dolog és már fájdalmakkal jár. Az ilyen fertőzések megváltoztatják a méh nyálkahártya állapotát is, rontják a megtermékenyült petesejt esélyeit a beágyazódás szempontjából. Ha mégis létrejön a terhesség, legtöbbször elhal, vagy rendellenesség alakul ki a nem megfelelő táplálkozás miatt. Mindez a gyulladásokra vezethető vissza. És itt jön a képbe a vakcina. Mivel sok meddőség hátterében nőgyógyászati gyulladás áll, az injekció kúrával ez megszüntethető és többé nincs akadálya a sikeres terhességnek. A pályafutásom alatt számtalan páciensem esetében beigazolódott: minden harmadik meddőségi esetben elegendő a vakcina, nem kell azonnal költséges beavatkozásokon gondolkodni.– mondja a doktornő, aki azon a véleményen van, mielőtt valaki elkezdene meddőségi centrumba járni, esetleg lombik programba fogni, érdemes kipróbálnia ezt a magyar találmányt.

Lusta orvosok?





- A legnagyobb baj az, hogy egyes orvosok lusták kideríteni a meddőség igazi okát egy – egy páciensük esetében, ezt a saját bőrömön tapasztaltam. – veszi át a szót Krisztina. – Tündéri, kedves orvosom volt annak idején, de amikor megkérdeztem tőle: doktor úr, miért nem sikerült a három terhességem, akkor egyszerűen annyit válaszolt: pechje van, Krisztina, ennyi az egész, próbálkozzon még. Egy nőnek pedig, aki három kisbabát veszített el, borzalmas ilyet hallani. Az én esetemben beigazolódott, gyulladás okozta a problémát. Már évekkel ezelőtt boldog édesanya lehettem volna, ha ezt az akkori orvosom is tudja. Ma is úgy érzem, a kis Rebeka nem az első, a negyedik gyermekem, az előző hármat, míg élek, gyászolni fogom.
Dr. Lázár Erika évek óta mindent megtesz azért, hogy minél több nő szerezzen tudomást a vakcináról. Küldetésének tekinti, hogy minden lehetséges fórumon elmondja, a gyulladások milyen nagy szerepet játszanak a meddőség kérdésben.
- Jó volna, ha a gyógyszertárak tartanának belőle raktáron. Jó volna, ha a kollegáim is igyekeznének felhívni a gyermekre vágyó nők figyelmét erre a gyógyszerre. Sokakat megkímélhetnénk így testi, lelki fájdalmaktól. Nők százai veszítenek éveket a lombikprogrammal próbálkozva, amikor lehet, hogy „csak” egy gyulladás miatt nem sikerül teherbe esniük. Volt már olyan páciensem, aki sok év, próbálkozás után negyvenkét évesen lett várandós, de olyan is, aki a kezelés utáni években három gyermeknek adott életet, holott előtte nem tudott megfoganni. Ha összefogunk, ennek a készítménynek is lesz létjogosultsága a meddőség ellen folytatott sziszifuszi küzdelemben, ami a mai világban egyre több párt érint. Hetven éves vagyok, nem tudom, meddig dolgozom még. Nem szeretném, ha feledésbe merülne ez a gyógyszer, mert nagyon sok embert boldoggá tehet még!
www.nlc.hu

Lázás Doktornö eléretösége:

www.gynevac.hu

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tisztelt Doktor úr,

3O éves vagyok és rendszertelen a menstruációm, néha fél évekre kihagy. Az utolsó augusztus 2o-án volt. A napokban készült vérvétel eredménye: prolactin 19.5, FSH 11O, LH 51,9, oestradiol 9.3. Emellett rendszeresen meleghullámaim vannak és állandóan puffad a hasam. Ez a tünetegyüttes 3 éve kezdodött, egy szakítás után, amit sajnos a mai napig nem sikerült teljesen kihevernem. Elotte nagyjából rendszeresen menstruáltam, de mindig csak a bal oldali petefészkembol éreztem a menst. fájdalmat. A nogyógyász azt mondta, hogy lehet, hogy korai klimax. Szerinte hormontartalmú gyógyszer szedésével le kellene vinni a prolaktinszintet és megnézni, hogy elindul e a menstruáció. de javasolt egy hasi mutétet is, ahol a petefészekbol venne szövetmintát és CT vizsgálatot is.
Azt mondta, hogy ha nem akarok babát per pillanat, akkor egyszerubb a helyzet, mert elkezdek fogamzásgátlót szedni és ez eghozza a vérzést, elmúlnak a hohullámok. Jelenleg döntenem kellene, de nagyon félek az esetleges félrekezeléstol és a hormonoktól, ezért lennék kíváncsi az ön véleményére is. Most még nem szeretnék babát, de késobb igen. Ön szerint milyen kezelési mód lenne a legjobb? Egyáltalán mi a diagnózis? és még egy fontos kérdés: pszichésen le tudom állítani a petefészek muködést és tudok ilyen hormoneredményeket produkálni vagy ezek a hormoneredmények egyértelmuen a petefészek elfáradását mutatják? Elore is köszönöm a segítségét, üdvözlettel,M.

Tisztelt Asszonyom!

A hormonszintek alapján ez ténylegesen egy korai klimax! Ha ez tényleg így van, akkor sajnos saját gyermeke semmilyen esetben sem lehet, mert a leállt petefészek muködést nem lehet beindítani. Pszichés okai ennek nem lehetnek. Egy vizsgálat azonban foleg ilyen esetben nem vizsgálat. Még többszöri meghatározás szükséges ahhoz, hogy ezt biztosan ki lehessen jelenteni. Ebben az esetben azonban hormonpótló kezelés javasolható, sot szükséges.
Üdvözlettel:
Dr.Török Attila



Na errol beszeltek otthon is...nekem az fsh-em 18-19....nem 100,mint itt a lanynak...es azert mondtak,hogy en meg nem vgyok abban a stadiumban :roll: foleg,hogy ugye most csak 11volt 8) :wink:
De ngyon szomoruak ezek a dolgok :( Amugy itt meg sok masik kerdesre is valaszt lehet kapni:
http://www.infertility.hu/onok16.htm

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na itt az ellenpelda...csak elkellett szoljam magam :? :roll:

Tisztelt Doktor Úr!

Kb. egy hónappal ezelott írtam Önnek egy levelet, amelyre hamar meg is kaptam a választ. Csak emlékeztetoül idéznék belole, hogy a további kérdéseimet fel tudjam tenni: "Másfél éve /de már inkább két éve/ próbálkozunk kisbabával, eddig sajnos sikertelenül. (Tavasszal volt egy 5 hetes vetélésem.) Nemrég kezdtük el a kivizsgálásomat. Gombám nincs, gyulladásom nincs, a rákszurés P2-es lett, a hormoneredményeim a következok: 3. napon: FSH: 10 mU/ml, prolactin: 59.8 ng/ml 17. napon: Progesteron: 18.8 ng/ml 20. napon: Progesteron: 14.1 ng/ml 23. napon: Progesteron: 5 ng/ml Egyébként 24-26 napos ciklusaim vannak, a hogörbém szerint van peteérésem." Ultrahangon is néztek már engem, a ciklus két különbözo idejében, tüszo fejlodik, látszólag nincs rendellenesség. A menzeszem mindig normális, nekem 2-3 napos szokott lenni, nem túl sok vérzéssel (elotte kb. 2 napig pecsételés). A férjemet azóta andrológusnál kivizsgáltattuk, a spermája rendben van. Ezekkel az eredményekkel elmentem egy másik orvoshoz (az elozoben már nem volt bizodalmam), aki leginkább a progesteront találta kicsit alacsonynak, az FSH-ra és a magas prolactinra azt mondta, hogy az kevésbé "fontos"', mint a progesteron. Továbbá az UH alapján egy picit vékonynak mondta a méhnyálkahártyát (ha jól emlékszem, 9 vagy 10 mm volt). Azt mondta, hogy szedjek Clostilbegytet 2x1-et (5 napig az 5. naptól kezdve), majd ha leesik a homérsékletem, az attól számított 3. és 5. napon menjek el vérvételre, hogy a progesteron hogy alakult. Ha alacsony, akkor emeljük a következo ciklustól 3x1-re a dózist. Várjunk így 3-4 hónapot, hogy sikerül-e teherbe esnem. Közben, amikor én gondolom, a magánrendelojében megcsinálja a petevezeték-átfúvást. Ezen kívül felírt Sumamedet, hogy a férjem és én is szedjem be, hátha mégis van bennünk "valami". A Clostilbegytet be is szedtem, de a problémám a következo. Az eddigi homérsékleti görbéim szinte "tökéletesek"voltak, mindig meg tudtam állapítani, hogy kb. mikor lehetett a peteérés. Nyák is volt rendesen, minden hónapban megjelent a tojásfehérje-szeru nyák. Ebben a hónapban viszont, valószínunek tartom, hogy a Clostitól, a hogörbém alapján nem tudom, hogy mi történik, pedig ma már a 13. napon vagyok, és nekem általában a 10-12. nap között van a peteérésem (hiszen a ciklusaim is rövidek). Tudom, hogy a t. Doktor úr nem tartja e századinak a homérozést, de némi támpontot mégis adott nekem az elmúlt két év során. A fentiek alapján kérdéseim a következok: Elegendo-e csak a progeszteronnal foglalkozni, hiszen két másik hormoneredményem se jó? Mitol van az, hogy a hogörbémet most nem tudom értékelni és nincs a megszokott méhnyaknyákom (azaz nem válik tojásfehérje-szeruvé), holott ez két éve mindig volt (figyelem a testem). Ráadásul úgy vettem észre, hogy a méhnyak is "kemény", nem nyitott, holott elvileg a napokban kellene lennie a peteérésnek. Ezek a Clostilbegyt hatásai? Ez a nyák-dolog azért izgat, mert tudom, hogy a sperma "tojásfehérje nyák" nélküli közegben nem "él" túl sokáig. Szükség van-e a petevezeték-átfúvásra, hiszen tavasszal teherbe estem? És ezt TB-alapon nem csinálják meg, csak 20.000 Ft-ért magánrendeloben? 34 éves vagyok, a férjem pedig 41, tehát nem akarok tovább "próbálkozgatni", arra elég volt a két év - úgy gondolom. De szeretnék biztos lenni benne, hogy jó "kezelést" kapok, hiszen a lelkieromet már nagyon felorölték az elmúlt hónapok. Elnézést kérek, hogy ilyen hosszúra sikeredett a levelem, de így talán elmondtam mindent, ami eddig történt velünk. Válaszát várva, tisztelettel, egy vágyakozó 34 éves.

Tisztelt Asszonyom!

Jelenlegi kezelése nagyon messze áll a saját felfogásomtól, izlések és pofonok különbözoek. Emiatt nem szívesen válaszolnék konkrét kérdéseire. A hormonok egmással összefüggenek, tehát nem lehet kiragadni, hogy melyik a fontos, az összes szintet együtt kell értékelni. Petevezeték átjárhatósági vizsgálat végeztetheto TB alapon is. A méhnyaknyák eltérései a Clostilbegytnek tudhatók be, lévén ez egy un. antiösztrogén és a méhnyaknyák szerkezete az ösztrogén hormontól függ. Tehát változatlanul mondom, hogy Clostilbegytes ciklusban sem a homérozésnek, sem a nyákvizsgálatnak értelme nincs. 34 évesen, 10 FSH szinttel, 2 év meddoség után ideje lenne már tényleges diagnózisok alapján tényleges kezelésben részesülni.
Üdvözlettel:
Dr.Török Attila


KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ti azt tudtatok,hogy closti-t irnak fel ferfiaknak is?!?!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :o

Tisztelt Doktor Úr!

Másfél éve szeretnénk kisbabát, mindeddig nem sikerült. Nálam egyenlore mindent rendben találtak, szabályos a ciklusom és peteérésem is volt több megfigyelt hónapon keresztül. A következo vizsgálat a petevezeték átjárhatóságának vizsgálata lett volna, de elotte nogyógyászom megvizsgálta férjem spermáját. Sajnos nagyon kevés életképes és mozgékony spermát talált (pontos adatot nem tudok), ezért napi 1 clostibegyt tablettát és 1x1 100 mg-os E vitamin szedését irta elo három hónapig. A honlapot olvasgatva, sok levélben olvastam a fenti tablettát, de mindenhol noknek írták fel. A kérdésem az lenne a férfiakra ez milyen hatást vált ki, egyáltalán ez használ neki? Válaszát elore is megköszönöm. T.Sz.

Tisztelt Asszonyom!

Noben is, férfiban is ugyanazt a célt szolgálja tabletta szedése: az ivarsejtek képzodését fokozza. Az, hogy fog-e hatni, az a jovo titka.
Üdvözlettel:
Dr.Török Attila


KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tisztelt Doktor Úr!

A BabyMark tesztcsomagot használom már több hónapja. Az eredményemmel kapcsolatban lenne kérdésem, mely a következo:
Egy eros csíkot követo napon kevésbé eros a csíkom, majd az ezt követo napon szintén megint erosebb lesz az eredmény. Létezhet ez? Nekem úgy tunik, mintha két csúcsom lenne. Mit jelent, ha nekem így alakul az LH görbém? Ebben az esetbne mikor történik meg a peteérés? Melyik az igazi LH csúcs? Válaszát elore is nagyon köszönöm! Üdvözlettel: B.V.

Tiszetlt Asszonyom!

Az LH emelkedés kb. 24 óráig tart, de az érzékeny tesztek tovább is pozitívak lehetnek. A tüszorepedés az emekedés kezdetét követo kb. 40 óra múlva következik be törvényszeruen. Tehát az emelkedést követoen újabb teszt végzésének értelme nincsen!
Üdvözlettel:
Dr.Török Attila



Ez akkor azt jelenti,hogy ha az elso LH tesztunk plusszos akkor mar felesleges a kov csinalni? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na ez az oldal meg ngyon erdekes :shock: Nem tom bemasolni mert hosszu de mindenki igy legalabb azt olvassa el ami erdekli :wink:

http://quad.bdtf.hu/Kaali/kezelesek.html

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na mosmaaztan :twisted: hogy senki nem jon majd en elviszem a laptetut 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?