Új privát üzeneted érkezett!

Minden KISMAMÁNKNAK gratulálok, hogy ilyen gyorsan nőnek a pocaklakok (Cat 9, Asiye 20 és Nemlajos 13 :lol: :lol: :lol: :lol: )

Lassan mi is a többiekkel azok leszünk, ugye Csajok :wink:

Kép
Kép
minimano74

Cat!

Persze jó a kedvem, hétvége van mindjárt :wink: és Apa azt mondta, hogy megyünk a házba és tervezgetjük a lakást :wink: :lol: :lol: mi hogy legyen. Ugy várom már :!: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Jéééééééééééé laptető :!: :!:

Kép
Kép
minimano74

gabi laptetőőőőőőő

Asiye :shock: :oops: az előbb írtam hogy májas rizottót csinálok :):):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Köszi Nika :lol:
Sajnálom pirit, de majd most :wink:

Kép
Kép
minimano74

milyen gyorsan megy az idő a kismamijaink mindjárt szülnek vagyis lassan kéne egy új kismama is :) hogy mindig legyen frissités :):):)

nika70
Salgótarján

Gabi rajta leszünk :wink:

nika70
Salgótarján

Nálunk itt Bp-n nem esik, de igen be van borulva :roll:

Kép
Kép
minimano74

Asiye!

Én azt hiszem tudom, hogy hol lesz az esküvő, már jártam ott :wink: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Asiye!
Nincs is mesze tölünk :wink:

Kép
Kép
minimano74

Na lányok most lelépek egy kicsit, mert megyek kávézni egy volt munkatársamhoz. :wink: (Itt lakik a házban, ahol a munkahelyem van.)
Majd jelentkezem ha visszajöttem.

Addig is puszi Kép

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Mi 1/2 8kor keltünk, apa nemsokára megy dolgozni,de végre 7végén itthon lesz :D

Asiye:már a 20. hét hogy megy az idő.Nagyon jó neked,főleg,hogy már érzed a picurt.

Gabi:örülök,hogy jó kedved van.
Vendég

Asiye, naaaaaaaagy gratula a 20. héthez!!! :D

Cat, hogy bírod, hogy semmiféle szénhidrátot nem ehetsz? Félek, hogy nekem is diéta lesz a vége, de én ezt nem bírnám (pláne nem a Zuram, pedig ráférne némi súlycsökkentés:D) :shock:

Na, másfél óra múlva már én is a védőnőnél leszek, most hátha kapok már kiskönyvet 8)

Szerintetek a hétfői tarkóredőmérés, ami a kórházban lesz, mert ott jobb a gép, mint a magánban, fizetős lesz? :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na lányok! Ezért is szeretlek bennetetket, mert nem hogy pont az ellenkezőjét váltotta volna ki belőlletek, hogy hiányoltam azt hogy itt mindenki örömködjön, hogy haladnak a kismamák,hanem mindenki egy ből gratulált! ezt jólmegfogalmaztam :oops: :lol: de azért értitek ugye?

ezért vagyunk mi jó társaság, mert mindenki figyel a másikra és nincs irígykedés, vagy rosszindulatuság. nem akarjuk egymásrdirekt félre érteni és mindenki örömének tudunk örülni,és ha baj van mindenki aggódik a másikért! :lol: :lol:

Nika!
mikor írtadmitfőzől,én is pont akkor írtam,csak te hamarabb küldted el.csak mostláttam :lol: :lol:
igazad van,mert lassan -lassan elkezdenek jönni a babák, de szerintem tök jó hogy a topicnak,most legalább egyévig mindig lesz új kisbabája, nem mindenki egyszerre szül.Ha bejön ajóslat akkor te júliusban vagy augusztusban :lol: :lol:

Nemlajos! nem lesz fizetős hidd el! Ez "jár" :!: :lol:

Gabi! Jó lakás tervezést! :lol: :lol: bizti nagyon jó! :lol:

sisi
tök jó hogy a párod otthon lesz hétvégén!,eg hogy sokáig aludtatok! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: Igen az itt van mellettünk a fogadó mármint miklós és Halásztelek között azaz Csepel után:) Nagyon jó hely. Biztos jó lesz a lagzi. A tesód meg próbáljon meg a kölcsönzőssel megegyezni, hogy igy járt mi lenne ha a 8000Ft os segitségét kérné. Hátha az egy rendes becsületes ember és vissza adja a foglalót és akkro a 4000 eset kitudná kölcsönözni márha az úgyis szebb. Bár elég bunkó a kölcsönzős nő, hogy azt a pénzt nem akarja vissza adni. megkéne szépiteni a tesód készülődését nem pedig elrontani. Most csúnyát írok bocsi mindenkitől: De biztos egy baszatlan picsa ha ilyen bunkó!!!
És valóban figyelmetlenek voltunk , hogy a félidőnél jársz. De nézd ezt el nekünk mi szédült tyúkok bvagyunk ám:) Gratula hozzá tényleg!!
És imádunk ám.
Amúgy most itt nálunk azért van eső, hogy holnap ne legyen az esküvőn:):)

Kép
csucsu05

akkor a tegnapi shoppingolásom eredménye! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Csúda édes az a kis bokacsizma:)

Kép
csucsu05

Asiye:nagyon édes a rózsaszin kiscsizma.De a fiúké is nagyon aranyos.
Vendég

Asiye!

Nagyon jók azok a lányos cuccok! Remélem hamarosan én is ilyeneket vásárolhatok!

Sissi!

Használjátok ki, hogy hévégén együtt lehettek!

Csucsu!

Hogy érzed magad? Mikor marad ki a mensid,

Nemlajos!

Kórházban ingyenes az UH. Ez kötelező szűrés.
Vendég

Pici!

Merre vagy ma?
Pihensz?
Vendég

Nemlajos!

Lehet, sőt kell is enni szénhidrátot, de csak minimálisat. Pontosabban meg van adva mennyit étkezésenként. És ebbe egy csomó étel nem fér bele.
Például az én kedvencem a krumpli sem, és a tészták sem, és a tej sem nagyon... :(

De már fogytam 3 kilót. :D És mindezt úgy, hogy tuti jót tesz a babának. :D
Vendég

Cat: Ez nagyon kemény neked, hogy nem ehetsz azt amit éppen megkivánsz. De gondolj arra, szép kismama leszel és vagy is és még a babának is jó :)
Cat hétfőn de inkább kedden nem kéne megjönnie.
A hasam szúrkál a kv nem esett jól reggel sőt én szoktam 10kor is inni egy kv-t de most nem megy le. Na de ezek pszichésen is lehetnek. Majd hiszem ha látom a zebrás tesztet.

Kép
csucsu05

Csucsu!

A kávéundort sokan jó jelnek tartják. :D
Én azóta iszom hetente 1-2 koffeinmentes kávét, mióta terhes vagyok. Előtte havonta max. egy jegeskávé.
Vendég

Cat: Igen de ez lehet a náthától is ki tudja. Tényleg nehéz ez. Hisz a lelkem azt érzi babás vagyok de lehet hogy ez csak egy kivánság. Tényleg nehéz ez. Hiszem ha látom a monitoron a kistesót:)
Szóval semmi után nem szabad levonni semmi féle következtetést. Mert ha bele élem magam nagyon magasróle sek aztán le.
Tehát még van a ciklusom végéig 4nap.
Ki kell várni ezt .

Kép
csucsu05

Sziasztok Lányok!
Örömolvasni titeket!
Hogy pörög végre a topik.

Fodrásznál voltam, és elcsábultam vettem pár szép holmit magamnak.
Reggel szerettem volna megírni nektek, de apa elcsábított, így csak rohantam fodrászhoz.
Mert ugye Egerből én Gyöngyösre járok :shock: :lol:
De ott találtam meg az igazi fodrászomat.
Aki nem cseszi el a hajamat, és nem dolgozik, brutális áron!

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Gratulálok a kismamiknak!

Cat!
9 hét!
:D

Nemlajos!
13 hét!

Asiye!
20 hét!
Nagyon örülök, hogy növekednek a picikék!
Jó egészséget, és a az anyukáknak, szép élményben gazdag fájdalom mentes szülést kívánok mindenkinek.
A többieknek pedig hamar babásodást!
Hogy mi is csatlakozzunk a csajokhoz!

picimami

Asyie!
Nagyon édesek a kisruhácskák!

Csucsu Drága!
Nagyon szorítok, hogy hozd kedden nekünk a zebrás tesztedet!

De jó lenne úgy örülnék neki :D

picimami

Egymás után tehetnétek nekünk pocakfotókat!
Na légyszi :D

picimami

asiye: én is azért szeretek ide járni hozzátok mert nagyon szeretlek benneteket és nincs veszekedés stb

egy másik topikomban akikkel várandós voltam úgy elbrutalizálódott a helyzet hogy másik topikot nyitottak meg mi is páran aztán átjártak olvasgatni a mienket meg be is szóltak nemgyengén és a mai napig piszkálják az egyik csajszit én nem értem miért kell nekik velünk foglakoznia ha valami nem tettszik nem kell olvasni de beszólnia meg abszolúte nem elmentek agy másik weboldalra stb de azért visszajárogatnak na ezt én undorítónak találom azért sem mentem már oda egy idő után.

De itt nagyon jó társaság van és nagyon szeretlek titeket és minden kismaminak tényleg sok boldog babavárást mi meg majd lassan mindenki léebabásodik :):):):)

nika70
Salgótarján

Asyie! Nika!
Én is nagyon szeretlek titeket! És fontosak vagytok nagyon nekem.
Mert nincsenek előítéletek, és megértjük egymást.
Nagyon jó érzés köztetek lenni.
És megismerni titeket.

picimami

és észrevettétek hogy nem is nagyon akar ide becsatlakozni már más? biztos észrevették hogy ez már egy nagyon szépen kialakult társaság nehéz ide bejutni :wink: :wink: :wink: :oops: :oops:

nika70
Salgótarján

Nika!
Én is így értzem. Hogy nem mer jönni más! :wink:
Encike és Nócika is eltűntek innét.
De ugyan miért :roll: :shock:

picimami

Nika: Ez tényleg csúnya dolog hogy vissza járnak kutakodni a topicba. De ez egy embertől függ azaz a személyiségétől. És lássuk be nagyon sok a gonosz irigy ember.
Hálistennek ez a topic tényleg nem az irigységről szól.

Kép
csucsu05

Pici!

Milyen lett a hajad?
Képet!
Vendég

Mert mi angyalok vagyunk? :D :oops: :wink:

Azért van itt jelen csak a jóindulat.
Vendég

Cat: Most nézem de jó a vonalzód :) Szupi ilyet még nem is láttam
de szupi az biztos

Kép
csucsu05

Bakker, gyerekek, +5kg-nál tartok, és eleve +10-zel kezdtem a terhességet, tehát januárhoz képest most tartok +15kg-nál... :shock:
Cat, kérem a diétádat!!! :cry:

Egyébként a védőnő nagyon kedves volt, 45 percet beszélgettünk, volt, amivel egyet értettem, volt, amivel nem. Tegeződünk :roll:

És van kiskönyvem!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos gratula a kiskönyvhöz:):):)

cat: igen mi angyalok vagyunk :):):)tényleg szuppi a vonalzód a végére majd eltünnek a puzzle darabok?

nika70
Salgótarján

Megint beszéltem a jósnővel.

Most sem mondott semmi biztatót.

De aztán rájöttem mi a baba baja, és miért nem rudja eldönteni maradjon-e.
Ugyanaz, mint Benivel.
Azt hiszi, hogy mi csak akkor szeretnénk, ha lány lenne.
Pedig akkor is imádni fogjuk, ha fiú. És az lesz.
Így viszont lesz harmadik is. Vagy majd negyedik. De egy lány lesz közte. Már ha az orvos nem mond mást.

De igazából két fiúval is nagyon boldogok leszünk.
Beni úgyis azt mondta, hogy neki fiú kistestvére lesz. :D
Vendég

Cat!
Igazad lehet! Nagyon ügyes vagy, hogy erre rájöttél.
Maradni fog a kicsi!
És egészséges lesz majd!
Tényleg szupi a vonalzód!
Nemlajos!
Gratula a kiskönyvhöz!

picimami

egy percem van drágáim! :lol:

Cat!
Most már hogy nagyon ugy néz ki hogy a pocimban kislány van,most már azt mondom,hopgy nagyon szuper hogy nekem a két nagy fiú!
Nállatok sem lesz nagy a korkülönbség, ugyhogy szerintem is Beninek most egy öcsike jóljönne. Aztán jöhet a hugi! :lol:
akire már 2 bátyus fog vigyázni! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Nika, csucsu!

Nekem is tetszik a vonalzóm, köszi!
És hetente lekerül egy darab ami takarja.

Nemlajos!

Jövő héten nekem is lesz kiskönyvem, ha minden igaz.
olyan snassz fehéret kaptál már? A régebbiek szebbek voltak.

A diéta egyszerű.
Számolni kell a bevitt szénhidrát mennyiségét. De nem is mindet. Elég a pékáru, tészta, gyümölcs és tejtermék. Na meg az édesség, ha eszel.
D szerintem Neked egyenlőre elég lenne, ha nem ennél fehér kenyeret, finom pékárut, édességet, tésztát. a krumplit és rizst korlátozott mennyiségben. inkább zöld köretet.
a kenyér pedig teljes kőrlésű vagy rozskenyér legyen, és az sem sok.
Vendég

Nemlajos!
Gratu a kiskönyvhöz! :lol:
te is a sima fehéret kaptad , vagy jutott még az édes rózsaszínből?

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Én is így gondolom.
Valahogy az utóbbi pár hónapban így is éreztem.
Hogy Beninek lesz most egy játszótárs, aztán később lesz egy kishugi akit imádni fognak és vigyáznak rá.

Pedig eredetileg csak 2 gyereket akartunk. de valahogy így alakult.
Vendég

cat na látod akkor lehet tényleg ezért mutat rosszat a kártya de ha beni is azt mondja fiú testvére lesz akkor hallgass rá :D:D

nika70
Salgótarján

Kép

Na lányok egy kép gyorsan.

picimami

A fehéret kaptam, tényleg elég semmilyen:(

Cat, én ennyit eszem egy nap:
egy pohár kakaót, egy banánturmixot (mindkettőt édesítővel), pár szelet pirítóst (nem fehér kenyérből) felvágottal, szalámival, és vacsorát eszem (igaz, azt a párom hazaérkezte után, aránylag későn, 7 órakor)...:( Meg az esti rágcsa... de azt kiválthatom répával...

Neki vagyok keseredve, azt mondta a védőnő, hogy ha így folytatom, akár könnyen 90kg-mal is mehetek szülni, ami az én törpemagasságomhoz...:(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bakker, lányok, nem is meséltem, hogy tegnap kipróbáltam a hercegnőburgonyát!!! :lol: :lol: :lol:

Sütőpapírt használtam, amit bevajaztam, erre az egész odaragadt, hát akartam képet készíteni, úgy nézett ki a kiszedett cucc, mint a moslék, kész törmelék az egész :lol: :lol: :lol:
Legközelebb minőségibb sütőpapírt veszek (melyiket ajánljátok?) :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Andy!
Neked jósolt már Andyka??
Merre vagy?

picimami

aha, olvasgatok, az a reggeli fél-3/4 lityi tej is ludas, bár ez inkább a cukrosoknak gáz.
Jaj, hát én ehhez nem értek :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?