Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Brigi, velünk is ez a helyzet,50 nm, két szoba, apa a nappaliban, én meg asszonykámmal a hálóban...2 hét múlva már más lesz a helyzet.
Léna megtanult magától elaludni, -pár nap alatt különben,azóta sem hiszem el:)-azóta nálunk is nyugisabbak az éjszakák szerencsére.

Ez a távmunka dolog olyan szerintem, hogy nagyon jól hangzik, de nagyon kevés van ami igazán munka. Ha szerencséje van az embernek, akkor a cége beleegyezik, hogy otthonról bedolgozzon, de ez elenyésző.Magamat ismerve különben, tutira elszúrnám az időt hülyeségekkel, és nem osztanám be jól,így éjjel kéne behoznom a lemaradást:)

Bevallom, várom már néha egy kicsit, hogy menjek vissza dolgozni, annak ellenére, hogy a másik felem meg nagyon fog szenvedni.Nagyon pörgős életet éltem terhesség előtt, nagyon hiányoznak a napi kihívások, de beleszakad a szivem abba a tudatba, hogy a porontyomat ott kell majd hagyni a bölcsiben.De hát egyszer el kell kezdeni.

Jó hosszú hétvégét nektek!

Karin,Zizi? Hol vagytok?
pirike74
 
 


Sziasztok !
Gyors bekukk most indulunk Kolossal azb első napi bölcsibe !!!!!!!!!!!!!!!
B.

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!
Egy ideje már olvaslak titeket, de eddig még nem írtam semmit.
Szilvi tegnap veled találkozhattam délután?
Szép napot mindenkinek!
se1
 
 

 
 

Hello,
se1, amennyiben Te voltál tegnap picibaba Mátéval a zöldségesnél, akkor igen!:)
Te piros Speedivel voltál, mi egy fekete Buzzal,Lénocska ült benne:)

Üdv,
Szilvi
pirike74
 
 


Szia Szilvi!
Tegnap is ismerős voltál, amikor mondtad, hogy Lénának hívják a lányod, meg a Buzz miatt is, korábban raktál fel képet róluk... Tök jó!
se1
 
 


Beataa, mesélj,milyen volt az első nap?

Se1, üdv közöttünk. Máté milyen 'öreg' már? Mutatsz képet róla? :)

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Szia Hékás!
Máté 20-án lesz 3 hónapos. Az István kórházban született ő is. Nagyon jó fiú, eszik és alszik, és ha fent van akkor nézelődik, beszélget.
se1
 
 


Se1, ez tök jó! Akár össze is futhattunk volna a kórházban :lol: :lol: :lol: Az én fiam is ilyen. Annyi különbséggel, hogy ha ébren van, akkor állandóan forog - még ha nincs ereje, akkor is :twisted: De nincs nagy hiszti ilyenkor sem, anya vagy apa vállán bármikor elalszik :wink: Zuglóban merre laktok?

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Az Egressy úton a Mandala kertben. Lassan 1 éve lakunk itt és nagyon szeretjük. Szerencsére a háznak van saját játszótere, igaz nem kisgyerekeknek való, inkább középsőtől felfelé, de legalább van és nem jöhet be játszani akárki. Sétálni az Újvidék tér felé szoktunk, bár ebben a szuper időben inkább nem megyünk sehova. Elég nehéz megértetni vele, hogy sapkát kell venni, azt hiszi még mindig nyár van De jó is lenne!, egyszerűen utálja.
se1
 
 


Sziasztok !
Csőtörés van a házban semmi vizünk napok óta aminbt rendeződok a helyzet és hazajutunk(anyámnál vagyunk) irok
B.

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Megnyílt a Nagy L. kirn. útján a Minimanó melletti udvaron az új tornaterem, rendes "szokásos" órák is vannak, de baba-mama torna, alakformáló babával, jóga , terhestorna, stb. Jövő héten meg indul a manótorna totyogósoktól, meg lesz manó muzsika, és egyebek, babamegörző is van, tele játékkal. Még kialakulóban van a dolog, de jó lesz szerintem. Én a Belényi Beához járok, ( hozzá jártam anno terhestornára) és nagyon jó órákat tart. Ha valakit érdekel: www.bbgo.hu Semmi érdekeltségem nincs, nem azért írtam, csak tényleg jó szerintem, még a mütyüröknek is, mert én mostanában nem tudom benn tartani a lányom, kivinni meg nagyon pocsék idő van.
Üdv
orsica
 
 


Orsica, köszi a tippet. A honlapot megnéztem, nekem nagyon tetszik. És hátha le tudnék végre adni jópár kilót...

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Szia!

Én igazából most lettem nagyon elszánt kilók terén, nem akarok új téli ruhatárat,, viszont semmibe nem férek bele. szept. 1-én kezdtem otthon is tornázni, de hát az nem ugyanaz.
Ha rászánod magad, hogy jössz, biztos találkozunk majd.
Üdv Orsi
orsica
 
 


Sziasztok csajok

itt vagyunk Sziszi :) Megint anyukameknal, amig bevezetik az internetet, mert nemtudok nelkule dolgozni es az irodaba tovabbi ket heting nemakarok bejarni, az elmult ketto is nagyon nehez volt ugyhogy haza jottunk.
A haz nagyon jo, a falu is tok szep, csak picike nagyon, de nemzavar, legalab nincs gond a nemkivant "vendegekkel".
Mira nodogel, futkos, beszel sokat, foga meg mindig csak 4 de sztm jon a tobbi mert nagyon nyugos az utolso 2 ejszaka.

Szilvi mikor koltoztok?

Bea hogy van a nagyi? Mi ujsag a vizzel?

Zizi? Emi hogy van?

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok!

Karin, a de jó, akkor jól érzitek magatokat!
Mi a falu neve ahova költöztetek?
Mira sztem hamarosan elkezdi növeszteni a többi fogát, Lénának is csak 6 van, de tegnap láttam, hogy nő az egyik örlőfoga fenn..én naívan azt hittem, majd sorban mennek, előbb a metszők, aztán az örlők, hát nem:)

Most szombaton költözünk, a párom ki is vett egy hét szabit, így simán összepakolunk, és a gyerekkel is tud lenni valamelyikünk, majd váltjuk egymást.Már alig várom, hogy elmenjünk az új lakásba.

Üdv mindenkinek,

Szilvi és Léna
pirike74
 
 


Sziasztok !

Már itthon vagyunk a fél strang lelett zárva=fél háznak és nekünk is van vizünk de h mikor lesz mindenkinek azt nemtudni mert harcolnak az öreglányok egymásellen!

Elkezdtük a bölcsis beszoktatást és szerintem szupi volt de nemfog sokáig tartani mert már ma 2 gyerek hazalett küldve mert tiszta taknyosak voltak.Nemhiszem h ellentud e állni a gyerek ennyi bacikának.
Karinca örülők h minden okés nálatok.

Szombaton bababörze gyertek!!!

Nagyi ramatyúl van jelenleg otthon ,a haja már hullik a cukra 8/9ről folyamatosan 20/22re ment fel=koma állapot majdnem,A sok steroid kemo nemtesz jót neki + vérhígitott kap de ennek ellenére a cukormérésnél 1 cseppet is ugy kell kierőszakolni magából...

szerdán derül ki mikor kapja a köv kemót(szerintem többetz árt mint használ ,sok nem beteg sejtett is megől + rosz lett a vérképe stb...


Orsica én 70 kg kezdtem és 92 maradtam szülés után is +2 kg még feljőt,ezért most h megyek vissza dolgozni teljes kosztűm blézer és egyébb ruhatárcserén estem át,katasztrófa és rosszul is érzem magamat


Megyek mert holnap ujabb nap és megszakad a szívem h a gyerek nem velem lesz holnap sem hanem idegen nénikkel!!!! :cry:

beáta

Üdv mindenkinek

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

beköltöztünk, minden a lehető legjobban alakult, nagyon jól érezzük magunkat!

A dokinénink szupi, a védőnő is aranyos a játszóterek pedig egymást érik.
Mindenki jól van?Karin? Zizi? Hékás?Babák?

Pusza nektek!

Sziszka és Lenka
pirike74
 
 


Sziasztok!

Sziszka, örülök, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van az új környezettel. Lenka is hamar megszokta?

Beáta, Neked milyen a meló? Vissza lehet szokni egyáltalán? :lol: Nekem tuti lekötné a figyelmemet az, hogy vajon mi lehet Marcussal.

Mi remekül vagyunk. Megkaptuk a múlt héten az utolsó oltást, meg mellé az első pneumót. Jól megviselte szegényt. Nem lázasodott be, de annyira nyűgös volt 3 napig!!! Egyébként elkezdett kúszni tanulni :)
Már elkezdtük a főzelékeket is. A krumpli csak akkor nyerő, ha van mellette alma :) A sárgarépa úgy sem... A céklát meg mindig leégetem :oops: Szóval nem egyszerű...
Az élet halad nálunk is, épp elhalasztottuk az esküvőt 2 évvel. Jövőre belevágunk a második baba-projektbe is :lol: Mint ahogy a tickerem is mutatja, már csak 181 nap van addig hátra :wink:

Na most megyek, mert ébredezik a drága.

Írjatok jó sokat, ígérem most nem tűnök el ilyen hosszú időre :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Én a XIII. kerületben lakom és nem vagyok megelégedve a gyerekorvosunkkal ezért most orvost keresek. Jó lenne az Utász utcai rendelőből, ha ott van jó gyerekorvos, aki alapos, rendesen tályékoztatja a szülőket is és nem csak flegmán közli a tényeket. Meghallgat és szakszerűen válaszol a kérdéseimre. Természetesen más orvos is érdekel, de lányom az Utász utcai bölcsibe jár és szüleim is ott laknak a rendelővel szemben.
Valaki jár még innen az Utász utcai bölcsibe? Mi szeptemberben kezdtük.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Dr Harmati Valériáról tudtok infót?

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok! Elnézést a zavarásért!
Egy fotoretusálással foglalkozó oldalt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani:
http://www.photoretus.mlap.hu/
- régi, megfakult, elszíneződött, rongyos képek felújítása
- képek megyszépítése, rengeteg lehetőséggel
- montázsképek készítése babáról, esküvőről
Kérlek nézz körül nálunk, nagyon korrekt áron dolgozunk!
Kép
photoretus
 
 


Szia nyanya67!
Nekünk ő a gyerekorvosunk, én meg vagyok vele elégedve. Nem beszél sokat, de szerintem ért a szakmájához, és szereti is a gyerekeket.
Se1
se1
 
 


Se1!
Köszi az infót. És Te pl tudod a mobil számát? Ha hétvégén történne valami felhívhatnád tanácsért, vagy akkor irány az ügyelet? Mostani gyerekorvosunk megadta a mobilszámát, már 5 éve, de még 1x se kellett hívnom, csak a biztonság kedvéért szükségem lenne rá, főleg, ha másik kerületből választok. Szerinted erre hajlandó?

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


nyanya67!
Én a múltkor kértem el a mobilszámát, mert először adott egy névjegykártyát, amit nem néztem meg, csak eltettem, de aztán valami miatt mégis megnéztem mostanában, és láttam hogy az nincs rajta. Amikor múltkor jött oltásra, akkor elkértem tőle, és minden gond nélkül megadta. Azt nem tudom, hogy hétvégén eljönne-e, mert még nem volt rá szükség szerencsére, de ha kellene, biztos felhívnám.[/b]
se1
 
 


se1!
Köszi a segítséget, akkor tuti Őt választom, ha lesz időm lépni, meg beszélni a régivel, vagy nem tudom, hogy szokás

Utász bölcsibe senki nem jár innen?

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok,

Zuglóiak vagyunk mi is, és a kislányunk 9 hónapos - egyre jobban igényli a társaságot. Ha a kisgyerekes barátaimmal találkozom, mindig úgy fel van dobva, hogy szeretném, ha többször lehetne gyerekek között. A Cserepesházban nincs ilyen kicsiknek ringató/zenebölcsi, nem tudjátok, hova lehetne menni? Vagy baba-mama klub, ilyesmi? köszi!

Jutka
Kép
jutka78
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de annyi minden történt...

Úgy tűnik jön a második gyerkőc, a szép benne az, hogy spirál mellett lettem terhes. Még nem biztos semmi, mert csak petezsáot látott a doki, majd jövő hét szerdán kiderül.

Közben most meg annyira megfáztam, és ugye ilyenkor nem szedhetek semmit.... És erre már a mézes tea édes kevés.

Jutka: az én lányom 16 hónapos, és már nem bírok egyedül vele itthon egész nap, és imádja a gyerekeket, elkezdtem járni vele tornázni, ez nekem is jó ( főleg nekem), és babamuzsikára is, tisztára élvezi, főleg a sok gyereket.
Nagy L. Minimanó udvarán nemrég nyílt.
Kisebbeknek is van ringató és egyebek.
Mos ugyan nem voltunk, de ha kiderül mi van velem, akkor max terhestornára megyek a babás dolgok mellett.
orsica
 
 


Sziasztok,

Orsica, gratulálunk!Majd írj, ha kiderült több is!

Üdv,
Szilvi

KépKép
pirike74
 
 


Orsica, gratulálok!!! Amikor én dokihoz mentem, hogy pozitív lett a tesztem, a doki megkérdezte, hogy akkor most örülünk? Szóval én is megkérdezem. Akkor most örülünk? :wink: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


ugy eg akepem, azota nem jartam erre miota Annam megszuletett.
Igazibol mostanaban jottunk bele a dolgokba. Mar 3 honapos, es mostanra egesz kiszamithato a napirendje, es mar elvan egyedul, es alszik ejjel....szoval jo kislany.

A MIni mano udvaran levo tornan gondolkodom en is, mert nem igen birok egyedul itthon lenni allandoan. Szoptatni mar nem igen tudok sajnos( eleitol kezdve tejcsi hiany volt:( ) igy ez nem akadaly. Csak attol felek Annanak nem tul nagy veszelyforras ilyen kicsikent gyerekek kozt lenni?
Zenes foglalkozasra hova jartok?
Es akinek meg kisebb a babaja es nem jatszoterezik, merre setal? En annyira uno magam az egyeduli setaban hogy alt csak ugy megyek le ha dolgom van :oops:

igerem megprobalok tobbet jonni, addig is nehany kep bubacskamrol! Kép

Kép

Kép
aaa3
 
 


aaa3! Jó, hogy jöttél, és jó hogy hoztál képeket is!!! Anna nagyon aranyos kislány, olyan kis csibészes, huncut nézése van.

Nekem Marci még picike a játszótérhez a maga 5 hónapjával :) ha én sétálni megyek, van pár célpontom. Előszeretettel sétálok ki a Bosnyákra, vagy elmegyek a cukiba :oops: meg attól, hogy nem játszik, csak alszik, én kimegyek vele a játszótérre is. ha szép idő van, kitolom őt, én meg leülök a padra nézelődni vagy olvasni. Én is utálok cél nélkül sétálni, főleg egyedül... Néha meg kisétálunk apa elé a Bosnyákig.

Ti merre is laktok? Pedig ha jól emlékszem, már mondtad, csak elfelejtettem...

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat. Tegnap voltam uh-on, 7 hetes vagyok, még nem mondott pontos időt, mert jövő héten is el kell mennem még egyszer, de ha minden így marad akkor júni 22 tájéka, a lányom 28-án született.
Így 2 év lesz közöttük, ettől egy kicsit tartok, nem így terveztük, de ha jönni akar , akkor jöjjön, maximum megőszülök az egyik kicsi másik pici című fejezetben.
A doki megnyugtatott, hogy semmi rosszat nem okozhatott a spirál, volt már aki azzal együtt szült.

Remélem igaza is lesz.

hékás: Ugyanez a kérdése volt a dokinak, amikor bementem hozzá a poz. teszttel, most akkor örülünk, vagy nem örülünk, én meg visszakérdeztem, hogy ilyenkor mi van??

aaa3: én rendszeresen járok a Minimanóba tornázni, és még nem találkoztam beteg gyerekkel, eddig barátnőmmel jártam akinek 4 hónapos a babája alakformáló babával c. tornára, ott van előtted, vagy a baba-mama tornán őt is bevonják a tornába. Most már ugyan tehestornára fogok járni, de akkor meg leadom a játszószobába őt, azt is nagyon szereti.
Manótornán is sokan vannak, de ott is mindeki egészséges volt eddig, remélem nem is hoznak be beteg gyereket, egyébként ott is van manó ringató, meg muzsika, próbáld ki, mi ott egyszer voltunk, merrt még nem tudom leültetni a fenekére, és minden más érdekli, de a kicsik azok mások.

Egyébként merre laktok?
orsica
 
 


Orsica, ez annyira jóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok!

Remélem nem baj, hogy benézek. Most költöztem Zuglóba és aaa3-hoz hasonlóan én is igencsak unom a sétákat egyedül, ráadásul, ha csak így virtuálisan is, szeretném tartani a kapcsolatot néhány anyukával, az én baráti körömben ugyanis még sehol sincs baba, így aztán kissé magamra maradtam.

A lányom, Emma most 4 hónapos, Zugló Törökőr részén lakunk.

Orsica, így ismeretlenül is gratulálok!!!
O.
Vendég
 


Szia Orsóanya!
Dehogy baj, hogy jöttél! Szerintem az anyukák nagy része unja az egyedüli sétákat...

Szép neve van a kislányodnak. A keresztlányom is Emma, pont ma 1 éves :lol: Nem dobsz egy képet róla? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok!

Orsóanya: köszönöm a gratulációt, és üdv itt.

Most már pontosan beállították június 22-re vagyok kiírva, a lányom júni 28-án született, kerek 2 év lesz közöttük, valakinek nincs erről tapasztalata, hogy ezt hogy lehet bírni? :D
orsica
 
 


Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást.
Hékás!
Gratula a másik kis Emmának.
Hát igen, a séták néha rém unlmasak, pedig még szerencsém van, mert a környék nagyon szép.
Ti merre laktok?


Orsica!

A két év korkülönbség tényleg kicsit kemény lesz az elején, nem mntha lenne tapasztalatom, csak így képzelem, viszont a kezdeti nehézségektől eltekintve állítólag nagyon-nagyon jó a későbbiekben, ha csak ekkora a korkülönbség, mert irtóra jól lekötik egymást, hiszen szinte egykorúak:)
Én 3 évet tervezek azért, de ha előbb jön a tesó, az sem baj :D

Rakok fel 2 képet Emmámról: Kép Kép
Vendég
 


Ééééééééééééééééédes kis hajas baba Emma :lol: :lol:

Mi a Nagy Lajos-Erzsébet királyné sarkán lakunk. Errefelé is vannak szép séta-útvonalak. Én azt sajnálom, hogy már hűvös van. Olyan jó volt, hogy fogtam egy könyvet, elmentem egy játszótérre, leültem, és olvasgattam, amíg Marci aludt...

Képzeljétek, lehet, hogy megvan az első monoklink :lol: Úgy lefejelte a kelj-fel-bábuját, hogy az egyik szeme csupa vörös, meg kezd bedagadni is neki :lol: :lol: :lol: Sajnálom szegényt, de olyan mókásan néz ki :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Hékás!

Köszi.

Visszakeresgettem Marcit, rendkívül jóvágású :lol:
Mi az Újvidék térnél vagyunk, szép itt, régebben én is olvasgattam kinn sokat (bár Emma azért a mozgó babakocsit szereti inkább), még azért most is felkerekedünk néha, kell a friss levegő.

Sajnálom a monoklit :lol:
Az én lányomnak még soká lesz, mert nem egy túl mozgékony fajta.
Inkább dumálgatni szeret :D


Jár valamelyikőtök esetleg baba-mama tornára? Nincs tapasztalatotok? Érdemes nekivágni egy 4 hónapossal?


Orsi
Vendég
 


Sziasztok!

Én is legalább 3 évet terveztem, de hát.....
Többen mondják, hogy csak az első évet kell túlélni, és aztán nagyon jó, mert együtt nőnek fel, tehát csak 1 év :lol:

Én eddig alakformálóra jártam babával együtt, de a kicsiknek van baba-mama torna is, Minimanó udvara, Nagy L-on.
Barátnőm is hozta a 4 hónapos babáját, nagyon jól el volt.
orsica
 
 


Hékás!

Most olvasgattam vissza azt a topikot és mit látok?
Még egy félig gyulai :lol:
Az én apukám is odavaló, nagyszüleim, nagynénik ott élnek. Imádom a helyet!

Orsi
Vendég
 


Orsi, köszi, Marci tényleg imádnivaló :wink: legalábbis szerintem :lol: :lol: Tényleg gyulaiak??? Ha már itt Pesten kicsit távolabb lakunk egymástól, lehet, hogy Gyulán fogunk összefutni? :wink: Vagy nem jártok rokonlátogatásra? Gyula szerintem is nagyon szép. Én még azon is gondolkozom, hogy az esküvőt ott tartani...

A monoklit szerencsére megúsztuk. Legalábbis csak egy ici-picit látszik. De Marci elképesztő mozgékony. Most kicsit lenyugodott, mert lámát játszik :) Így: http://ungvariek.freeblog.hu/

Én max két évet tervezek a két gyerkőc között. Márciusban bele is vágunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok!

Hékás!
Itt sem lakunk olyan messze, mi gyakran elmegyünk a PLUSba, ami épp arra van, meg a Gyarmat utcában az Uzsoki környékén is járunk, sőt egész a Rákos-patakig. Az Újvidék-tér nincs messze.

Nekünk már megvolt az esküvő, az egyházi most lesz, a keresztelő meg tavasszal, mert a férjem székely, így talán ott lesz kinn Máréfalván, Udvarhely közelében.

A 2 év különbség jó lenne a gyed miatt, de nekem olyan nehezen ment az eleje, hogy kicsit félek.
Nektek viszont sok sikert az új babóhoz.
De egykét én sem szeretnék, mi 3ra gondoltunk, majd elválik.

Szép napot,
Orsi
Vendég
 


Hát Orsi, rátapintottál, mi is a GYED miatt határoztuk meg ezt a korkülönbséget. Hát nem lesz könnyű két gyerekkel, az tuti... De majd Orsicától kérünk túlélési tippeket :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Hékás!
Akkor én meg, mint egy kibic, megfigyelem, hogy nektek hogy megy és ha túlélhető (nyilván az) akkor belevágok. Igen, bölcsibe adni egy kétévest nem igazán akarok, visszamenni egy-két évre szintén nem, megint terhesen végigtanítani egy évet, hát most sem volt egy fáklyásmenet.
:shock:
Orsi
Vendég
 


OK, majd mesélek :) Mit tanítasz? Azaz tanítottál...

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Szia Hékás!

Magyart és filozófiát. Ez utóbbit különösen nehéz volt legyömöszölni a gyerekek torkán, pedig épp érdekes is lehetett volna.

Hogy vagytok?
A szél nem viseli meg Marcit?
Az én lyánykám szerencsére már másfél órája alszik.

Szép délutánt,
Orsi
Vendég
 


Sziasztok!

Én is azért terveztem 3 évet, hogy ne kelljen visszamennem dolgozni, ugyanis nincs hova, vállalkozóként dolgoztam, és bezártam időközben az üzletet, mert itthonról irányítani valamit az elég nehéz. És újra kezdeni se lesz könnyű, az meg nagy hülyeség lenne 1-2 évra vissza, és kezdeni előlről.
DE ez a probléma megoldódott, de 2 évesen nem szívesen adnám bölcsibe, sőt szerinetm fel sem vennék, miután itthon vagyok a kicsivel.
Egyébként mindeki azt mondja az első év a hehéz, aztán jó lesz, mert együtt játszanak, együttt nnőnek fel...
Bár a sógornőm közölte, hogy nem irigyael, neki 3 van, a 2 legkisebb között van 2.5 év, és nem egyszerű.

Én mindig azzal bíztatom magam, hog ymit csinálnék ikrekkel??? :D
orsica
 
 


Orsica!

Én is úgy tudom, hogy az első egy év a vészes csak.
Elmesélek 2 történetet: nagymamám lánya egyéves volt, mikor megszülettek az ikrek (nagymamám akkor ráadásul nem is tudta előre, csak, hogy hopp, van még egy, mert ugye sem uh, semmi), egy évre rá pedig még anyukám is.
Én nem is tudom, hogyan bírta, főleg mivel a szomszédokon kívül nem vol segítsége:)

A férjem nagymamája székely és ő pedig 14 gyereket szült (ebből kettő nem élte meg sajnos a felnőttkort), de 17 éves korától minden második évben menetrendszerűen egy gyerek. Én a szülés közben is próbáltam rá gondolni.

De el sem tudom képzelni!
Ha ők megcsinálták, te is megcsinálod!!!
(Illetve mi is:))

Jól avgy egyébként, minden rendben?

Orsi
Vendég
 


Jól vagyok, köszönöm szépen, én a mázlisták közé tartozom, most sincs semi bajom. Bár most náthás vagyok Kittivel együtt, de remélem csak egy kis orrfolyás.

Nekem a nagynénémnél volt ilyen story, 4 gyereke van, évente szült egyet, mint az orgonasípok. és felnevelte őket, majdnem egyedül, mert a férje nem sokat segített. És ez 1956-60-ig történt, még nem is a legnyugisabb időkben.

Úgyhogy elbírunk velük az biztos. Ráadásul még segítség is van, egy szavam se lehet :lol:


Kép [/img]
orsica
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?