Új privát üzeneted érkezett!

A férjed/párod eredményei mind jók voltak?
Lehet, hogy őt kellene még tömnöd vitaminokkal és olyan 'csodaszerekkel" amik segítik kiskatonák életképességét, hiperaktivitását.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Akkor most a szavatokba vágok, ha nem bánjátok.

Nyulasz! Drukk holnapra!!!

Bella! Neked is drukk! Hol tartasz most a longgal?

Katica! Kitartás, és persze még mindig babaragacs.

Melánia! Mindenképpen meg fogsz babásodni még idén, mert itt fórumozol, és itt mindenki babás lesz idén, kivéve, aki jövő én elején.

Én most jöttem az uhuról. Hát, kinek mi a jó hír ugye: ebben a hónapban a fogigátló mellett nem volt pé-m, és ennek nagyon kell örülni. 20-án kezdem a Suprefactot, longon leszek. Ciszta nincs. Megkérdeztem a két ellentétes vérvételi eredményt is, de azt mondta doki, a Kaáliban nekem mindig magas LH-t mértek, szóval nem ugrál, hanem magas és kész.
Így lehet, hogy az IR-t már nem is vizsgáltatom, majd megkérdezem az endokrinológián, mivel a hormonkezelés befolyásolja az eredményeket, szóval lehet, hogy nincs értelme most méregetni az inzulint, de ezt a dokinő jobban fogja tudni. Ezt a kaáliban nem is hoztam fel, mert arra gondoltam, hogy nem akarom csúsztatni egy hónappal. Remény, édes remény! Dehogy engedem el!

Kép
kisbuta

Hajnoca!
Férjemnek 60m/ml volt, 80 % mozgott, a minősége kiváló. Doki külön gratulált neki, és közölte vele, hogy spermabankba kéne vinnie! :roll: :oops:

KépKép
zsófikukac

Szia Kisbuta!

Gart a krumpedli peteérésedhez, egyébként a Próféta szóljon belőled(közbe)!!!!

Kép
estike66

Zsófi,
nem a férjcserélésen volt a hangsúly. :shock:
Azon, hogy én sem hittem soha hogy velem is történhet csoda. ... de mégis. Amikor az ember nem várja vagy nem számít rá. :D

A hiba anno nálam volt. Túlságosan savas volt a közeg'ellenállásom". :D Megöltem a férjem spermáit. Hiába volt vele minden rendben. (életképesek és hiperaktívak voltak.)
Mi anno nem illettünk össze, ennyi. Nem volt 'zsák a foltját" efektus. Pedig sok évig küzdöttünk érte, hogy családunk legyen, együtt. :(
Tudom, hogy nem megoldás férjetcserélni. Nekem sem az volt.
Így dobta a sors, ezt kaptam, :wink: ezt választottam.

A tornához,
a lényeg az ebben a tornában, hogy az alsó medencei izmaidat és a belsőszerveket is megmozgasd.
Én nem voltam, de egy ENDOs barátnőm járt.
Én magánúton, önszántamból tornáztam mást. pl. gyertyaállást, négykézláb mászsást. A lényeg tényleg az, hogy az addig egy pozícióban levő szerveket 'megmozgasd, megtornáztasd". kimozduljon a megszokott helyzetből. Bővebb vérellátást kaphasson. Erre volna jó az Aspirin is.

hajnoca
Dunakeszi

zsófikukac!

Ha most az Aviváról beszéltek, az nagyon jól elsajátítható könyvből is (állítólag) bocsi!

Kép
estike66

Újra közbe kell szólnom. Hajnócánál van az igazság. Aki esetleg műveli a KIT-et, az is nagyon szuper. Aki még nem ,az fogjon hozzá hamar!! A lényeg ugyanaz!

Kép
estike66

Zsófi,
akkor sajna ötletem sincs, hogy miért nem akarnak randizni. :cry:

hajnoca
Dunakeszi

Ja az ENDOs barátnőmnek holnap lesz 1 esztendős a kisfia!!!

hajnoca
Dunakeszi

Estike! Hál' Istennek, hogy nem Hashimoto (örülök, hogy nem érted!), kicsit túlgondoltam (nekem ALULtermel, és egy darabig úgy volt, hogy Hashimoto-kórom van, akkor nem szedhettem volna jódot, de szerencsére nem) :) Majd küldöm az emailcímet. Én még FEM-et nem szedtem, a következő lombikra tartogatom, bár lehet elkezdem már ebben a ciklusban. 2x1 db-ot kell szedni naponta a beültetésig. Arwen, nem Aviva! Aviva tilos endosoknak!

Zsófi! Vidéken is tartanak Arwen-tornát, havonta egyet! Nézd meg a honlapjukon!

Kisbuta, most tényleg hagyd az IR-t.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsina? Mi ez a nagy hallgatás? Hiszen hiányoztál, nélküled nem is olyan a fórum... :cry:

Nyulasz?

:arrow: :idea: Hiszen ti ketten együtt fagyiztok, azért nem vagytok! No, hiszen azt jól teszitek, akkor minden megbocsátva. :)

Nagyon drukkolok mindenkinek!

Kép
kisbuta

Rana!

Arwenről még nem hallottam. Én vagyok az igazi kisbuta.

Kép
estike66

Zsófi! Én hallottam olyat, hogy "összeférhetetlenség", nálatok nem csináltak ilyen vizsgálatot? Nem erről van szó? Sajnos bővebbet én se tudok sajnos erről.

Estike! Mi az a KIT???? A beszélő autó? :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rákerestem. Nagyon jókat írnak róla, kár, hogy számomra sem elérhető.

Kép
estike66

Estike!
Én mindig mindenkiben nagyon bízom, és mindenkinek szurkolok! Sajnos azonban 100%-ra nem ígérhetem, hogy minden úgy lesz, ahogy mondtam. Ilyen természetfeletti képességeim nincsenek. :(
De hát bízni kell,
s az már fél(s)iker.
:roll:
- Uh! ezt koszorús költőnk, Nyomasek Bobó sem tudta volna szebben mondani... Bocs a rémrímért, a fogalmazásgátló miatt van, amit szedek.

Pont mikor mentem be a Kaáliba, akkor gondoltam arra, hogy Zsuéknak biztos össze fog jönni a baba, mert már most is majdnem összejött. Legközelebb velük is marad.

Kép
kisbuta

Én lépek. Nyulasz nagy drukk holnapra, holnaputánra és azutánra....

És mindenki másnak is.! Akinek még nincs miért, annak csak szép délutánt kívánok!

Kép
estike66

Sziasztok!

Csajok, annyi ölelést kaptam már tőletek. :lol: Köszönöm nektek!

Rana :D

Tegnap lefagytam(vagyis ma hajnalban, azért nem tudtam írni), de akkor már tudod mi történt velünk.

Zsófi :D

Én is, én is. :lol: :wink:

Kisbuta :D

Csupa-csupa jó hír. Mindjárt nyomathatod a szurikat. :wink: Ránk gondoltál? Nagyon ari vagy. Remélem igazad lesz, bár még nem bízok, de majd annak is eljön az ideje. :wink:

Nyulasz :D

Holnapra hiper-mega drukkot küldök! Legyen sok petikéd, s termékenyüljenek meg szépen. :D :wink:

Biztos kihagytam valakit, attól bocsi. :oops: Pusz

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu,
remélem nem baj. :oops: Úgy gondoltam, hogy ne szakítsd fel a még fájó, friss sebet. Röviden, tömören megírtam.
Nehéz ez az időszak, tudom. Tapasztaltam. :?

Tessék bízni. Nagyon jó jel, hogy elindultak és vol HCGd is.
Sikerülni fog. :)

hajnoca
Dunakeszi

Asszem itt valami összekavarodott :roll: Zsófinak endoja van és Melániának nem volt megtermékenyülés :wink:

Zsófi: eccer tuti összefutunk, utána már többször kell menni úgyis :-D (nem mertem már az asszisztenssel kötözködni, hogy nem lehetne-e 23-a :oops: úgyis leszúrt, hogy miért nem mondtam, hogy hány napos a ciklusom :roll: hát honnan tudtam volna, hogy rögtön ki akarja számolni, mikor kell kezdeni a szurit :roll:

KIT: az a Kriston Intim Torna lehet… :roll:

Hajnoca: helyes a Csodabogyód :-D

Kisbuta: ha örülni kell, akkor én örülök :-D Szerintem kb. 1 héttel utánad fogom kezdeni a longot. Zsófi meg lehet, hogy a kettőnk között :-D

Dezsina most fagyizik?

Nyulasznak drukk holnapra!

Meg persze Mindenkinek! Lassan csak képbe kerülök :roll: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, én is keverek még (majdnem) mindenkit, dehát még csak egy naposak vagyunk itt (vagy te nem?)! :wink:

Akkor KIT-et próbáltam már, meg az AVIVÁT is, Arwent még nem, de ami késik nem múlik...

Jövő hétfőn kéne mennem HSG-re, de ANNNNNNYIRA be vagyok tojva!!! :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
röntgen+jódfolyadékos HSGre mész?

hajnoca
Dunakeszi

Rana, miért kell Neked HSG? :shock:
Ja, tényleg, még csak 1 naposak vagyunk :-D Akkor még van mire fogni :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép Jégkrémezve

Kép Kis Einstein avagy égnek áll tőletek a hajam :-) .......... fürcsi után

Kép Szépség

Kép Apa, odamenjüüüüüüüüüüüüünk!

Kép Éééééééénnnnnnnn???

hajnoca
Dunakeszi

Jaj, Hajnóca, de édi ez a baba!!!! Ha már nem kell, add nekünk!! :wink:

Ja, röntgenes HSG. Hát mert még nem volt. Azt se tudom, átjárható vagyok-e (valszeg nem) :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
nekem anno röntgenes volt. Ez akkor fáj, ha nem átjárható a petevezeték.
Tegyél majd be betétet, ha csinálják, mert ha nem átjárható, akkor vissza fog jönni lent. Ha átjárható, akkor simán felszívódik majd bent a pocakodban.
Majd még re csak Bogyika nem hagy.

hajnoca
Dunakeszi

oksi! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Nyulasz, igen, végigolvastam, mert szórakoztató volt (még jobb lett volna, ha közben is veletek vagyok). De ráment egy kis idő, az biztos.
Nagyon izgulok, hogy a holnapi punkciónál minden rendben legyen!!!

Szezsó, üdv köztünk… ebben a lökött bandában :lol: . Kérdezz nyugodtan, amennyit jól esik, mi is voltunk kezdők, és mi is örültünk a segítségnek … és ezt még nem felejtettük el.

Zsu, örülök, hogy újra itt vagy, és a december sincs már olyan messze. Addig is jobbulást lelkileg is!!!!

Meláni, sajnálom. Talán jó hír a rossz mellett, hogy nem kell várnod. Nyalogasd azokat a sebeket, aztán teljes erővel koncentrálj a következőre.

Katica, mennek a mai adag drukkok +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta, 20-a már nagyon közel van! De jó! :lol: :lol:

Rana, nem lesz kellemes a HSG, de kibírható. Közben nagyon szar volt (holott átjárható volt), de utána mentem dolgozni.

Hajnóca :lol:

Kép
petne

Rana, ja, hogy még nem volt...Én azt hittem, az első lombikod előtt megcsinálták, és nem értettem, hogy miért kell még 1x :oops:
Nekem nem fájt amúgy a HSG, csak a hátam húztam meg egy kicsit, mikor kimásztam a röntgen alól :lol: valami régi szar volt...

Hajnoca: a második kép a kedvencem, nekem is majdnem ilyen hajam van :lol:

Petne: köszi Neked is a kedves fogadtatást :lol: Igyekszem beilleszkedni ebbe a lökött bandába :lol:
Neked lesz Júliád? Vagy keverem a szezont a fazonnal :roll:

Csajok, ma bementem a főnökömhöz, és megmondtam a lombikot. Férfi egyébként, de neki is lombiklánya van, úgyhogy megértette, meg ugye teljesen tisztában van vele, ez mivel jár. De olyan fura volt kívülről hallani magam "lombikra megyünk", hihetetlen...Kijöttem és majdnem sírtam :(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hahó!

Rana,
kitartás a HSG-hez! (nekem egyáltalán nem fájt! :) )

Szezso,
rólam is mindenki tudja (csak az én szüleim/családom nem! :oops: ), hogy lombikozunk!
Sőt, ma derült ki a kolléganőmről, aki októberben szül (és rettenetesen irígykedtem rá), hogy lombikbabát vár, a BMC-ben sikerült neki...szóval ez bárkit érinthet, sajnos...

Hajnoca,
gyönyörű a Baba! :P

Pusz Mindenkinek, 9-től gyertek chatelni a blogra! :P

tillidian

Sziasztok, gyors bekukk!:-)

Rana, úgy emlékszem 1,8 volt a homám (holnap este ígérem megkeresem a papírt!;-))

Melánia nagyon sajnálom, de sajnos erre nincs magyarázat, sokakkal megesik:-(

Zsófi, Zsu vegyétek tudomásul hogy megbántottatok: úgy megörültem nektek amikor írtam, de még csak nem is köszöntetek nekem, brühü-hü-hü..vígasztalhatatlan vagyok! :P

Nyulasz, holnapra nagy-nagy drukk neked!!!

Pussz, mindenkinek!!!
Vendég

Till: nálunk a család is tudja, de nem túl kíváncsiskodók, és nem is zaklatnak egyáltalán :-) nekem is van lombikbabás kolléganőm :lol:

Tücsök: hirtelen azt hittem, én vagyok a "Zsófi" (amúgy én is az vagyok 8) és rögtön vissza is kerestem, hogy írtam-e Neked :lol: aztán rájöttem, hogy Kukacra gondolsz :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi csajok a biztatást, egyelőre most szurkoljunk Nyulasznak, nekem majd csak a jövőhéten lesz az átjárhatósági, ha addig inamba nem száll a bátorságom. Már egyszer megtörtént, akkor Pató Pálné voltam (Ej, ráérünk arra még). :oops:

Nyulasz hányra kell menned holnap??????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nálunk meg a család tudja, senki más nem!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso! :lol: Jaj, tényleg te is Zsófi vagy: anno kukkoltalak ám benneteket a hőmérősben szóval mindent tudok! 8) :wink:

Rana a HSG tényleg nem vészes nekem anno röntgenes volt és a katéterrel a hüvelyemben sétáltam át és vissza a radiológiára, szóval no para!;-)

Kukac Zsófikám, megkíméllek a visszaolvasástól :P : légyszi írd majd meg milyen protokollod lesz mert kilukad az oldalam!;-)

Melánia, még azt akartam kérdezni, hogy arról modtak-e valamit, hogy esetleg vastag a sejtburok? Nekem azt mondták egyszer hogy vastag és ezért ICSI-m volt! (Jaj, és állítólag az IR is okozhatja a petesejt burok megvastagodását!)
Na, most már tényleg húzok el!

Legyetek rosszak!
Vendég

Nálunk is mindenki tudja a lombikot, kivéve anyósékat. A párom nem szeretné, ha 5 percenként rákérdeznének, hogy mi van már. Persze én is unom már a kérdéseket, dehát szépen válaszolgatok, hogy majd ősszel újra megpróbáljuk. :?

skrisz72

Szép estét Csajszikák!

Hajnoca!
Hát ez az. Elvileg találkozniuk kellett volna, csak ugye az endo bezavar. Na de majd a lombikkal. Összeférhetetlenségi vizsgálatunk amúgy nem volt. Férjcserét viccnek szántam, tudom, hogy Neked véletlenül hozta így a sors. :wink: Bogyika gyönyörű baba! :lol:

Tücsök!
Én már egy csomót leselkedtem utánad, de nem találtalak! :evil: :lol: Már majdnem írtam privit, hogy élsz-e még, de gondoltam, hogy pihin vagy és nem akartalak zavarni. Az elmúlt pár napban nem jártam erre, felszínesen olvastam, nem láttalak, bocsi. :oops: De most úúúúgggyyy örülök Neked!!! :lol:
Nem tudom milyen protokol lesz. Még hat a ciklus leállítás, 2 hete voltam uhu-n még nyoma se volt peteérésnek, és épp most öntött el egy fasza kis hőhullám. Szóval valószínű még hat a gyógyi, de közben meg fáj a cicim és visszanőtt a rendes méretre. :roll: Húú ez hosszú lett, a lényeg, hog 23-án megyek vissza és akkor már ír fel gyógyit. Szezsótól tudom, hogy ha gnrh-ra stimulálnak rá, akkor rövid protokol van, ugye Szezso?

Rana!
Nekem uhus hsg-m volt. Csak az fájt, hogy nem tudta feltenni a katétert a méhszájam olyan zárt volt. :roll:

KépKép
zsófikukac

Én sem csinálok nagy titkot a lombikból. A legtöbben nem mernek semmit se kérdezni. :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
A kollégák nálunk is tudnak a lombikról, és azóta úgy vigyáznak rám, mintha máris babás lennék :lol: . Nem mintha nem lennék abban a rendkívül szerencsés helyzetben, hogy akkor jövök-megyek, amikor akarok... :oops:

Zsófi!
Egyébként nálunk is olyanok apa eredményei, mint nálatok, ennek ellenére most neki is kell C-vitamint és folsavat szednie. Még nem tudom, hogy fogom belédiktálni... :?

Hajnóca!
Ennivaló kiscsaj! Nagyon büszke lehetsz rá!

Katica és Meláni,
egy kérdés. A múltkori lombikból maradt ki néhány Decapeptyl, ami most úgy tűnik, nem fog kelleni. Hűtőben volt azóta is. Mi ilyenkor Szegeden a szokás?

Nyulasz!
Nagy-nagy drukkok holnapra!

Katica!
Neked is drukk! Mi van veled? Érzel valamit? Fájdogálsz még?

Mindenki másnak is ölelés és drukk!

Kép
kisbuta

Sziasztok,

csajok, nem semmi termés volt itt az elmúlt napokban...könnyesre nevettem magam...még jó, hogy nem munka közben neteztem.

Bella, Dezsi, remélem, a fejfájás már a múlté...

Üdv az újaknak!

Rólam: megvannak a 23.napi eredményeim is, a hormonjaim szépen változnak, a ciklusomból ítélve szerintem pont aznap volt pé :wink: Holnap megyek dietetikus nénihez, meglátjuk, mit mond. Este fodrász, szombaton anyósék, úgyhogy majd csak szombat este leszek.

Jók legyetek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Csajok!
A hsg-s topicban tettem fel mardosó kérdéseimet, ott azt javasolták, olvassam el az egyik lány blogját, abban részletezi a hsg-t. Na, nem kellett volna, azóta még jobban belém állt a para. :shock:

AKI VOLT MÁR RÖNTGENES HSG-N, VÁLASZOLJON! :(

1. Utcai ruhában csinálják, vagy vinni kell hálóinget?
2. Bent kell aludni, vagy csaj megyek és jövök, mint egy nőgyógyászati vizsgálatnál?
3. Mennyi ideig tart?
4. Odaadják a kezedbe a végén a röntgenfelvételt is, vagy csak a leletet (azt olvastam, hogy el kell kérni a röntgenfelvételt is, csak nem tudom, odaadják-e).,
5. Mennyit kell "zsebbe" fizetni érte?
6. Vérzés előfordulhat, ha össze van tapadva a petevezeték (és ha nincs, akkor is)?
7. Ha egyáltalán nem fáj, az azt jelenti, hogy átjárható vagyok, ha meg fáj, az meg azt, hogy nem?
8. Elaltatnak, elkábítanak, vagy teljesen "ébren" csinálják?

Én nagyon azon gondolkodom, hogy mégsem megyek most. Majd a kövi ciklus után. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
én azt mondanám, hogy menj el mindenképp, talán próbálj meg érdeklődni az dokinál, vagy - nekem ez Szegeden néha bejött - az ügyeletes nővérkénél. Van, amelyik készségesen válaszol, és a nővérkék olyanokat, hogy ruha, stb. még jobban tudják, mint a dokik.
Én nem tudom, milyen a hsg, de anno nekem laparon gondolkodtak, mikor még nem tudták, mi a baj, és azt mondták, hogy azért is jó, mert ha csak le van tapadva, de nem gyógyult össze, akkor lapar után sokaknak átjárhatóvá válik a petevezetőjük és spontán megbabásodnak. (végül nekem nem csináltak, mert közbeszólt a baba). Nem tudom, a hsg mennyiben hasonlít, de lehet, hogy jól jársz vele. És no para. Egy kis kellemetlenséget mindenki kibír.

Majd mi izgulunk helyetted is, te csak bátran menj!

Kép
kisbuta

meg jobb is ezeket a dolgokat előbb tudni, mint később.
a józan eszem alapján nekem is előbb kéne az ir-t kivizsgáltatnom, mint elkezdeni a lombikot, csak elvesztettem a józan eszem és azóta sem találom, hogy meghallottam, hogy akkor tkp. mielőbb kezdhetünk.. :oops:

Kép
kisbuta

Sziasztok Lányok,
Ha lehet csatlakoznék a jókedvű csapathoz :wink:
4. lombik előtt álló reménykedő leányzó vagyok, megáldva autoimmun pajzsmirigy alulműködéssel, Leiden mutációval.

Nyulasz,
holnapra drukk hegyek indítva ++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

és természetesen
Katica neked is megy ++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Tobi!
Üdv közöttünk! :) Hova jársz és mikor kezditek a negyediket?

Nyuszi!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
(összecsombékozódtak az ujjaim, úgy drukkolok!)

Katica! ++++++++
Bella! ++++++++
Rana! +++++++++ (hsg-hez)

És mindenki másnak is szép nevetős napot! :lol:

Egy kérdésem megint akadt, nem bírok kifogyni. Be kéne vennem egy 22. fogifatlot. De én nem nagyon akaródzok emiatt venni még egy dobozzal. Szerintetek nagy törvénytelenség, ha mondjuk a maradékot úgy osztom be, hogy nem 24, nanem 26 óránként veszem be? Akkor ugyanis nem kéne még egy doboz...

Kép
kisbuta

... az utánam következő laptetőzni fog ... vagy az azt követő ... :wink:

Kép
kisbuta

Kisbuta,
Bp, Kaáli. Na megyek konzira, hogy megbeszéljük mikor is kezdem a longot :wink:

Nyulasz,
++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

na=ma :oops: :) még reggel van

KépKép
tobi

Sziasztok,

Nyulasz, Katica
+++++++++++++++++

Tobi,
üdv itt is!:)

Kisbuta,
fogalmam sincs, csak egy szemmel kell többet szedned? Milyen fogigátlót szedsz?

Rana,
hsg-hez sajnos nem tudok hozzászólni, mert nekem lapar+hiszteroval együtt megcsinálták altatásban.

Hajnóca,
nagyon édes Bogyika, már milyen nagy

Alle,
Tudod, hogy ránk mindig számíthatsz, legalább megalapoztuk anyósékhoz a hangulatodat!:)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?