Új privát üzeneted érkezett!

gwini! -jó a kép :) !!!
starlark, gwini!
No ez a cici- nem cici és alvás.. nyüszögés nekünk este 8-tól 11-ig tart.. DE tegnap kibabráltam vele :wink: Fürdés után jön a nagy vacsi :) .. ezután bealszik a cicin.. beteszem a helyére.. majd jön pár perc múlva a nyüszögés.. AHAM ez az ami hamis nála.. felvettem.. majd letettem pár perc múlva.. ismét jött a nyüszi.. de hagytam őt.. ismét sírdogálni.. (hozzá teszem: Adél nem hasfájós (egyenlőre) ) .. ezért mertem hagyni sírni.. majd ismét felvettem.. pár percre.. majd letettem.. eljött a 3/4 11 tisztába tettem.. és ismét megetettem.. elaludt.. reggel 6-ig :) ilyen még nem volt.. én meg keltem hozzá jóformán óránként.. hogy mi van?? miért nem kel még fel??? én h...lye.. nem hogy aludtam volna :roll: :shock: úgyhogy hiába aludt Adél.. én meg a nagy aggódó mindig fel- fel ébredtem, hogy mi a csuda is van??

Hasfájás:
többektől hallottam már, hogy a homeós bogyó az a legjobb poci fájásra a babáknál, nem akarjátok kipróbálni??

szeder74

am?????

szeder74

Megint egy gyors bekukk.. Hátha van újabb baby, de ha jól látom, most kicsit megállt a babaeső.

Kicsit most már irigykedem azokra a topiklakókra, akik már babázhatnak. Tudom, nem sok ez a két hátra lévő hét, de napi szinten aggódom, mert egyre kevesebb a mocorgás..

Szeder, nagyon szép a nevetek, főleg így a Szonjával együtt! És nagyon édes a kisasszony!

Na mennem kell, én vagyok az ügyeletes tüzépes beszerző.. a háznál hiányzó dolgokért futkározok..

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Potyognak a babák szépen sorba...

Gratulálok mindenkinek és így tovább csajok!

Már nekünk "többieknek" sincs sok vissza hátra. Kitartás! Nemsokára mi is babázhatunk.

Velünk egyenlőre minden rendben van. Bár néha kicsi már a hely Botondnak és ahelyett, hogy lefelé törne utat magának inkább a bordáim felé húz... :)

KépKép
druska

Szeder!
Köszi! Igen, én is ezt csinálnám vele, csak sajnos mi egy szobában vagyunk a Nórival is és őt pedig felébreszti. :? Nem baj, pár hét és kész a tetőtér. Akkor majd én alszom a picivel, a Nóri pedig Apával és akkor majd megtanítom aludni. :)

gwini

Starlark!

Szinte minden babának van kedvenc cicije, amit valamiért jobban szeret! Lehet, abból könnyebben jön a tej, jobban tudja szívni stb. a leggyakoribb azonban az, hogy abba az irányba szereti fordítani a fejét, amelyikbe pocaklakó korában tette leginkább! Erre a legjobb megoldás a hónaljtartásban szoptatás, ami azt jelenti, hogy úgy szoptatod a picit a jobb ciciből, ugyanbban a pozícióban mint a balból, csak átcsúsztatod a jobbra! Azért hónaljtartás, mert így a kis teste-lábacskája a karod alá kerül, Ő viszont fordíthatja a fejét abba az irányba, amelyikbe szereti! Szerintem egy próbát megér, persze ezt is meg kell tanulni, de ne adj' Isten, mellgyulladásnál is nagyon jól jön ez a pozíció!
Az 1. kisfiam nem volt hajlandó a jobboldaliból szopni, én így vettem rá. ezzel a módszerrel!

Márti
borossné becz márta

Hahó!

Nálunk is idöhiány :)

gwini :)
sajnálom a nemalvást. Nálunk elég rendszertelen még a dolog, most éjjel pl 2 óránként kelt enni, ahogy nappal szokta, de tegnap és tegnapelött éjjel aludt egyhuzamban 3-4 órákat. Kitartás, csak ezt tudom irni én is, egyelöre jobb ötletem nincs.

Starlark :)
pont ezt akartam irni, mint Márti. Nekem is jobb oldali cicivel vannak gondok, Csongi nem harap rá szépen, és eleinte csak a bimbót huzogatja, amitöl ki is sebesedett. Érdekes módon 1-2 perc után szépen szopizik. Hónalj tartásban nincs ilyen gond. Kicsit viszont macerás, mert pl az ö szobájában lévö szopis székben nem tudok igy szoptatni, csak akkor, ha görnyedek, az meg ugye nem kényelmes.

druska :)
jó, hogy te is elökerültél, ha van idöd, irj gyakrabban.

szülés-sztorikat és képeket én is nagyon várom :D

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Netti, én hosszú í-vel írom az Alízt, de a naptárban is, meg anyakönyvezve is rövid i-vel vagyok. Szép nevet választottatok!! :D

Szeder, zabálni való a kislányod!Csodaszép kisasszony! Nehari, de jót mosolyogtam azon, amit írtál, mivel hasonló cipőben jártam valamelyik nap én is....Engem érdekelne az a homeós bogyó.

Úgy látom, ahogy írjátok, hasonló viselkedést produkálnak a babák. Nekünk sem volt túl jó éjszakánk, szerintem megint volt valami a levegőben. Hunor baba ugyanazt csinálta, mint Starlarknál. Nem tudtam mire vélni. Olyan nyugtalan volt. De csak nyöszörgés volt, ennek köszönhetően sem ő, sem én nem aludtunk jóformán semmit. Inkább félálomban. Reggel ugyanez csinálta.

Starlark, nálunk is a jobb cicivel van gond. Eleinte nem volt egyikkel sem. Nálunk is csak a bal cicin alszik el. Bár éjszaka és reggel ez sem volt elég.... :roll:

Alíz

KépKép
roni0422

Röné, már akartalak hívni, mi van veled???Jól vagytok azért?

Alíz

KépKép
roni0422

Csehi!
Nagyon aranyos a hajas Lucád!

Honey!
Nekem is szokott ilyen lenni, én ilyenkor a kis fejét érzem a legjobban, és ráadásul érzem is, hogy mennyire lent van mostanában. És én is sétálok egy kicsit, attól „visszakerekedik” a pocakom is.

Netti!
Ma éjfélkor elmúlt 10-e. Na, csak nem megszültél? Én még nem, valahogy nagyon jól érzi magát odabent Dávid baba, pedig sokszor mondogatom neki, hogy idekint is jó, sőt. De még nincs hatása.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok Lányok!

Örömmel csatlakozom a már babás anyukákhoz: Bálint kisfiunk szeptember 7-én 3660 grammal, és 52 cm-el a világra jött!!!!!!!! A szülés természetes úton zajlott, de sajnos elég nehéz volt. Tegnap jöttünk haza a körházból. Kicsit nehezen regenerálódom, de Bálint mindent megér!!!!!!!!!

Eszike, Bagz, Cehi, óriási gratulációm a babákhoz!

Csehi! Te is Szfváron szültél két nappal utánam, kár, hogy nem futottunk össze. Luca hihetetlen szép gyerek!

Mindenkinek kitartást, aki még egyben van!!

Kép
blúmi

Sziasztok!

Blúmi, gratulálok Bálint babához! Jó egészséget, sok-sok tejcit kívánok, neked pedig gyors felépülést!!!

Márti, Amikor a doki mondta, hogy jövő kedd, aegyből az jutott eszembe, hogy hétfőn lesz telehold! Jó lenne talizni bent!!!!

Holka, azért lesz császár, mert van egy nemalin myopathia nevű iszonyú ritka izombetegségem, ami miatt nagy valószínűséggel nem tudnám megyszülni a babát természetes úton. Dorka is ezért született császárral.

Szeder, Adél baba gyönyörű! olyan kis formás és annyira csajos!!!!

Starlark, ugyanazt akartam írni, amit Márti, hogy próbáld ki a hónaljtartásban szoptatást! Dorka a bal cicimet nem szerette anno, de így rá tudtam venni hogy azt is kiszippancsolja.

Rólunk. Dorka hazahozott az oviból valami jó kis vírust, az ő nózija 3. napja folyik, Apa tegnap kezdte és ma reggelre az én torkom is szonyúan elkezdett fájni, család nevette a mélyen zengő hangomat, most pedig az orrom is kezd beindulni...
Remélem, keddre sikerül kikúrálni a családot!

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka!

Jobbulát a családnak és főleg Neked! Én is így jártam, de mindjárt szept. 1-jén, amikor 1 órát bentmaradtam az oviban, hogy lássam, visszazökken-e könnyen Csabi az ovis hétköznapokba? Szóval ott, az ajtóban sikerült összeszednem valamit, amitől már másnap este fájni kezdett a torkom. Elég vacakul voltam, mára már csak némi köhögés maradt, remélem ez is elmúlik szülésig, mert nem tudon elképzelni, hogy köhögés közben szüljek vagy szülés közben köhögjek! A nagyobb baj az, hogy a 2 kicsi is orrfolyós-köhögős már, Csabi szerencsére nem kapta el, hiába, Ő rutinos ovis!

Tegnap egyébként majdnem teltház volt a szülőszobán (szimultán ment 6 szülés),rögtön arra gondoltam, mi lesz, ha tényleg a hidegfront és telihold hatására indul be nálam is a dolog, hányan leszünk ott akkor? Már 2x szültem teltházas szülőszobán, érdekes élmény volt, de most, ha lehet, kihagynám...

Figyeljétek meg, Lányok, péntektől keddig rengeteg topicbaba megszületik majd!!!

Márti
borossné becz márta

Egyébként, amilyen az én formám, én hétvégén szülök majd, amikor nem lesz itthon a dokim! Persze megnyugtatott, hogy csak szóljak, Ő ugrik, megnézte, megvan-e neki a tel.számom és nyugtatott, hogy a Bakonyból nagyon gyorsan felér a kórházba, csak azonnal neki szóljak, bármi gyanusat érzek! Szóval jófej volt nagyon, csak valahogy jobb lenne azzal a tudattal szülni menni, hogy perceken belül ott lesz Ő is a kórházban. De ezen már nem rágom magam, mert 3 szülésemből 2-re vidékről száguldott fel Pestre és még mindig bőven időben érkezett!

Blúmi!

Nagy-nagy gratula a kicsi fiúhoz! Szép csöndeben, titokban megszültél, ez igen! Sok boldogságot Nektek!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Ági, még mi is 2 in 1. Ma voltam NST-n és dokinál. Minden rendben, méhszáj 2111. Hétfőn kell újra mennem - elvileg.
Honey, nekem is nagyon kemény éjjel a pocim, ha felébredek. (általában pisilni ébredek, vagy Baluhoz) Aztán pár perc séta után kilazul nekem is és Aliz elkezd ficánkolni. Szerintem is kellemetlen lehet neki. Amúgy sincs már sok helye szegénynek....

Blúmi, gratulálok nektek! Szép méretes baba Bálint. Szüléstörténet!?
Tényleg, bagzerka te mikor rakod fel a nem mindennapi történetedet!!! :lol:

Ja, egyébként aki a hidegfrontra vár, elkeseríthetem: azt mondta ma NST-n a szülészcsaj, hogy a babákat inkább a melegfront hozza meg (főleg a korababákat), esőben pedig inkább a magzatvizek folynak el.... A múlt heti hidegfront előtt is 12 40 hetes kismama volt NST-re beírva, egy sem szült meg közülük!

Sajnálom a pocakfájós - nemalvós babákat (és persze az anyucikat is)... :(
Márti, olyan jó ötleteket adsz! Nekünk Balunál nem volt szopigondunk, de akár most lehet is.... Jó hogy van közöttünk egy ilyen tapasztalt anyuka!!!

Kép
Kép
netti77

Blúmi!
Csak így csendben megszültél? :lol:
Nagyon sok boldogságot kívánok Bálint babához, valamint gyors regenerálódást!

Anyooka!
Jobbulást a családodnak veled együtt.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

sziasztok

Most kaptam az sms-t Rönétől:

Benn van már a vajúdóban, burkot kellett repeszteni, azt mondták 7-re meglesz a baba.

Alíz

KépKép
roni0422

Hajrá Röné, könnyű szülést kívánok!!!!

Blúmi, HATALMAS GRATULA A BÁLINT BABÁHOZ! Örülök, hogy ittjon vagytok már! ha lesz időd, gyere és mesélj, és kérünk képeket!

Alíz

KépKép
roni0422

Szióka!

Bocsi,de sokat sétálunk+az etetések elviszik az össz időmet,így csak olvasni tudtam az elmúlt napokban.
Jól vagyunk,már elkezdett gyarapodni a pici fiam rendesen. Lassan behozzuk a lemaradást is :D
Rakok fel képeket is. Már nagyon nézelődik a kis Drága.

Tündériek a babák.

Szedr!
Nagyon jó az avatar képed! A többiektől i skérjük.
A pocakosokra meg nagyon sokat gondolok,de egyre fogy már az idő és megláthatjátok ti is a babáitokat :D KITARTÁS!!!

Kép
Ő az első haverom:Jeromos!!! :D

Kép
Kép
a.m.

az első játékaim :D Kép

Kép
Kép
a.m.

Netti!

Ezt a vizek harmóniáját én is hallottam már!
De engem nem keserítettél el! Én szültem már hidegfront hatására és most hétvégén is kezdődtek tőle a fájások! De a kisasszony úgyis akkor jön, amikor akar! meglátjuk!

a.m!

Minigyuszinak nagyon okos, érdeklődő tekintete van! És nagyon édi!

Röné!

Hajrá-hajrá! Ügyes légy! 19h-ig már 1 óra sincs hátra!

Márti
borossné becz márta

Csajok!

Most lestem meg: Röné 23-ra volt kiíírva! Közvetlenül előttem an a tábliban! :shock:

Márti
borossné becz márta

Hajrá Röné! Mindjárt meglesz a baba!

Hát Márti, már ti se vagytok „védelemben”. :lol: Te már csak akkor teszel fel vonalzót, ha kibújt a kisasszony? Arra a rövid időre már felesleges? Úgy gondoltad?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági!

Végülis, ha most raknám fel, ahogy megszületik,rögtön kereshetnék másikat, nem?
Te hogy vagy ma?

Márti
borossné becz márta

RÖNÉ: NAGYON SOKAT GONDOLOK RÁD!!!!!!!

BLÚMI!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKED!! VÁROM ÉN IS A KÉPEKET A PICIKÉDRŐL :)

AM:
hiányoltalak!!!
NAGYON-NAGYON SZÉP A MINI GYUSZIKÁD :) OLYAN KIS OKOS TEKINTETE VAN :) HAMAR KI FOG MAJD OSZTANI BENNETEKET !!! :) :)
NE TESSÉK ELTŰNNI NAPOKRA!!! ÉN IS JÖVÖK.. LÁTOD!!!

szeder74

Sziasztok!

Blúmi!
Hatalmas gratula! :lol:

Hoztam én is képet!

Kép

Kép

gwini

Blúmi: Hatalmas Gratula!, Sok boldogságot nektek, és gyors gyógyulást! :)

Röné: Drukk ++++ Mindjárt 7 óra :)

Márti, Minyu, Anyoooka: Köszi a tippet, ki fogom próbálni ha újra rapli lesz :)

Szeder: engem is érdekel a homeo.

Kép

Kép
starlark

A.M: Nagyon aranyos Gyuszika, jól elvan a székében :)

Gwini: Jól mutatnak a csajok egymás mellett :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

BLÚMI!
GRATULÁLOK BÁLINTHOZ!

Röné!
Drukkolok Nektek, bár már biztosan megvan a baba.

A.m., Gwini!

Nagyon édesek a babák!

Kép
Kép
petra1980

Blúmi: Jaj, de örülök Nektek!! Nagyon sok Boldogságot kívánok Nektek Bálinthoz!! Örülök, hogy minden rendben ment! :wink:
Ja és kérünk szépen majd képeket!

Petra: Igen, babáink majdnem egyforma méretűek... és majdnem egy napra vagyunk kiírva! :) AZért jó lenne már szülni, nem? Pláne hogy látja az ember a szebbnél szebb babákat! De majd csak eljön a mi időnk is! :wink:

Röné: Mennek a drukkok! Ügyes legyél!!! :wink:

POCAKOSOK!!!!! MERRE VAGYTOK????????

Aki nem szült még, az is jöhetne....
Vendég

Lányok!
A baba tajkártyájáért hova kell menni? És mit kell hozzá vinni? Sok időbe telik?

gwini

Márti!
Hát, végülis igen, kereshetsz másik vonalzót, de olyan jó lenne látni, ki hol tart. De ugye ha meglesz a kisasszony, akkor teszel fel vonalzót?
Köszönöm kérdésed. Ma nagyon bealudt a baba, el is gondolkodtam rajta, hogy vajon minden ok van-e vele? (még szerencse, hogy holnap megyek nst-re) Du. ébresztgettem, amire kicsit reagált. Most meg annyira lökdösődik, hogy azt gondolnám, mindjárt burkot repeszt. Meg nagyon feszít és különösen nehéz du. óta a hasam, mintha sokkal több lenne a magzatvíz. Ez amúgy nem lehetséges, nem? (Már mondom egy ideje, hogy jöjjön ki, mert nekem is fáj, annyira kicsi a helye, de nem fogad szót. :D )

a.m., Gwini!
Olyan jó látni ezeket a csöppségeket.

Bejci!
Én itt vagyok részletekben.

Gwini!
Az biztos, hogy MEP-be kell menni, és szerintem a születési anyakönyvi kivonat kell hozzá, meg talán a te irataid.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Gwini: Linkes topicba tettem fel egy összefoglalót arról, hogy mit-hol kell intézni, mit kell hozzá vinni, sőt a nyomtatványok is ott vannak (az utolsó hsz.)! :wink:
Vendég

Ági, Márti: Azért jó, hogy Ti legalább itt vagytok. :roll:
Márti: Te nagyon kis cseles vagy....a névválasztásra gondolok! Olvastam valamit.... valahol... juj de titokzatos vagyok, ugye? Tudod mire gondolok? :?: :wink:
Ági: Érdekes, nekem sem fogad szót a babám... pedig megkegyelmezhetne nekem... :wink: Már úgy szeretném a karomban tartani, hogy azt el sem tudom mondani. De hát majd csak kibújik valamikor.. :lol: :roll:
Vendég

Hát ha hallottátok volna azt a vajúdást, nem monndanátok, hogy szépen csendben szültem :-) De tudjátok már egy hete kórházban voltam, és nem tudtam senkivel üzenni. (most a cici probléma mellett a gátsebbel, az aranyérrel, borzalmas lehangoltsággal küzdök. Hogy is mondjam kicsit magam alatt vagyok, remélem hamar javul. Végülis ez volt éltetem álma....)

Lapos mellbimbójú sorstársaim! Mi az örületig kétégbe vagyunk esve. Bálint ugyan lelkesen cicizik, de nem tudja rendesen bekapni a mellbimbómat. Emiatt alig jut tejcihez. A bimbvédő elcsúszkorál a mellemen, szóval csak az a megoldás, hogy fejek - ami mondanom sem kell hihetetlenül kevés - és utána pohárból próbálunk itatni. De ez nagyon nehézkes. Volt valakinél ilyen gond? Van valami ötletetek? (végső elkeseredésemben majd a lefejt tejet cumisüvegből fogom adni, de ha esetleg valakinél más is bevált, érdekelne!!!!!!!!!!)

Kép
blúmi

Ja és még egy kérdés! Van valakinek aluszékony babája? Már minden létező praktikát kipróbáltunk, de néha lehetetlen felkelteni. Nálatok hogy van ez?

Kép
blúmi

Gwini: itt kiküldik házhoz a tajkártyát úgy 3 hét alatt.

Blúmi: Az én bimbóm se 100-as a benti védőnő rögtön rámondta hogy csak bimbóvédővel fogok tudni szoptatni, de szerencsére ha összenyomom és ráfogom az elején a gyerkőc fejét jól el tudja kapni, még csak nem is készíti ki a szopival.
De ha sehogy se megy, a fejés + cumisüveg még mindig jobb mint a tápi.
Muszáj ébresztgetni a babót? Mennyit eszik és utánna mennyit alszik?

Először én is megijedtem mikor 4 órát húzott le egyhuzamban a roomingban, mert előtte 2 óránként ébredt ahogy a inkubátorban is kapott enni. Azóta általában 3-4 órákat alszik és cca 60akat eszik.

Bejci: jöjjön az a bébi mikor jönni akar :) Néha olyan lelkifurdalásom van hogy az enyim miattam lett kirugdosva a helyéről...

Kép

Kép
starlark

Starlark: Én is így gondolom, jön amikor akar. Bár méretei alapján már akár jöhetne is, de azért a bába-koktél, lépcsőzés és hasonlóktól tartózkodom... De azért bízom a hidegfrontban :wink: :wink: :lol:
Vendég

Bejci!

Csak nem a szavazásra gondolsz? A csajok találták ki a másik topicon, de nyugodtan beszállhatsz Te is, ha szeretnél! :wink: :lol:

Szopi: Lányok, nem feladni! Ha jól tudom, létezik bimbókiemelő is és tessék felhívni egy LLL-es szoptatási tanácsadót (Kismama magazin hátuljából), nagyon sokat tudnak segíteni, ha kell ingyen házhoz mennek és segítenek!
Ami biztos: a Medela-nak van egy Szoptanít nevű készüléke, ami úgy működik, hogy a baba szopás közben kapja a pótlást! Ez akkor is hasznos, ha kevés a tej, mert a baba ingerli a mellet, aminek hatására képződik a tej, másrészt megoldhatja a lapos, befelé forduló mellbimbó problémáját is! Tegap néztem, az Elefáni babadiszkontban 8.000.- körül van ez az eszköz, tényleg nagyon jó! Remélem megoldódnak a gondok! Tartsatok ki, ha most sikerül, hónapoki, akár évekig is menni fog a szoptatás!

Ági!

A Te picid is előre tisztázza, hogy ki is a főnök, látom! :lol: Nem baj, sokáig már nem bújkálhat a kis huncut!

Márti
borossné becz márta

Blúmi!

Neked akartam még: Bercim ( a 3. pici fiam) volt ilyen kis bealvós, ébresztgetni kellett és, ha ébresztettem, nem szopott csak max 20g-okat (a kórházban nagyon mérték). Szerencsére nem sárgult be, én azt csináltam, hogy 3-4 óránként kicsit hangoskodtam körülötte, hogy magától ébredjen, akkor nem rögtön szoptattam, hanem bohóckodtam, hogy teljesen felébredjen és utána szopiztunk. De az egész aluszékonyság csak 1-2 hétig tartott, ahogy erősödött, egyre többet szopott és magától kelt enni! Ha nem sárgul a baba, akkor ez általában átmeneti dolog! És nekem nagyon jó volt az eszembe vésni, hogy egy egészséges csecsemő sem halt még éhen, csak mert nem ébredt fel az üres pocakjára! Vannak újszülöttek, akiknek a sok alvás segíti az alkalmazkodását a megváltozott körülményekhez!

Márti
borossné becz márta

Blúmi!
Az Istvánban anno két praktikát javasoltak:
1. kicsi pohárból kortyoltatni
2. fecskendővel a a szopás közben csorgatva adagolni (átverni picit, mintha a ciciből jönne)

Még a nickneved is szomorú...
agap

Blúmi!

Gátsebre 1. körben nagyon jó a Neogrnormon krém, a körömvirág kenőcs,ha pedig gyuladtnak érzed, a Tetran kenőcs csodát tesz és nem receptköteles, szoptatás mellett is használható! Felszívódóval varrtak vagy még mész majd varratszedére? Azért kérdem, mert, ha még nem szedték ki a varratokat, addig ne csinálj semmit, ha kiveszik őket, rögtön megszűnik az a húzó, fájó érzés! Ha viszont felszívódóval varrtak és fáj, előszőr a dokidnak szólj, ne szenvedj magadban, mint én tettem a 3. szülésem után! Akkor varrtak előszőr felszívódóval és valószínűleg allergiás lettem rá, nagyon begyulladt a gátam, pedig addig soha nem volt ilyen és a Tetran kenőcs hozta rendbe! Most viszont előrelátóan szóltam a dokimnak, hogy, ha lehet ne felszívódóval varrjon! Megígérte!

Márti
borossné becz márta

Márti: De bizony arra!!! :lol: :wink: Akkor lehet szavazni? Mert nekem van egy ötletem, ami tökre illene a másik 3 gyerkőc nevéhez... Nem baj, hogy nem a másik topicból vagyok? 8)
Vendég

Hahó Márti!
Milyen szavazásról van szó!? :lol: Avass be minket is!

Kép
Kép
netti77

Na, gyorsan visszaolvastam. Szóval a kisasszony nevéről van szó....
Én is tippelnék majd... ha lehet! :lol:

Kép
Kép
netti77

Majd holnap reggel benézek, hogy mi a helyzet... most megyek aludni, mert a kisasszony nagyon feszeng ott lent... jó lenne, ha már "utat törne" magának! :D

Kép
Kép
netti77

Bumi: nagyon sok boldogsagot nektek, kivanom, hogy mihamarabb lepjetek tul ezen a kemeny idoszakon !!!

A lapos mellbimbohoz: otthon is lehet kapni bimbokiemelot. Ez egy pici vakuumot idez elo a mellbimbonal es akkor joval csucsosabb lesz, sokkal konnyebben be tudja kapni a baba. Ez egy olyan cucc, amit ha a varandossag alatt kezdessz el hasznalni (en ezt tettem), akkor mar amikor a baba szopizni akar, a mellbimbot olyan allapotba hozza, amit mar be tud kapni. Persze most mar keso, de ha most minden szopi elott hasznalod 1-2 percig, akkor kiemeli a mellbimbodat, es tok egyszeru lesz a szoptatas, meg bimbovedo, meg egyebek sem kellenek. Es egy ido utan mar nem is kell majd hasznalnod. :wink:

Kép

KépKép
Kép
humanka

Jó reggelt!

Bejci!
Már én is szeretném, ha kibújna a pici lány, már nagyon várom, bár sokszor elfog a félelem.
Tegnap délelőtt voltak görcseim, már ott tartottam, hogy elkezdem mérni az időt, aztán elmúltak. Meg most éjszaka is ébredtem rájuk, de még nem voltak annyira fájdalmasak.

A szabályos időközönként jövő fájások eléggé fájdalmasak, vagy lehet, hogy csak kevésbé, de az a lényeg, hogy ismétlődjenek és ne múljanak el?
Vannak kétségeim, mikor kell majd elindulnunk, főleg, hogy kb. 1 órára van a kórház, ahol szülni fogok.

Kép
Kép
petra1980

Halihó!

Én is itt vagyok, de amíg nem szedtem magam össze lelkileg a túl pici Picibaba sokkon, addig inkább csak olvasgattam.

Csehinek és Blúminak hatalmas gratula!! Sok boldogságot az egész családnak!

Mégegyszer beszúrom a La Leche Liga elérhetőségét, http://www.lll.hu/telefon Mártira biztos hallgattok! :) Bármilyen szoptatási problémával érdemes egy telefont megpróbálni, hátha tudnak segíteni.

Nekünk még nincs nevünk. Mármint a Babának. Megint majdnem összevesztünk rajta a Férjemmel.

Ja, és képzeljétek, ma este el kell utaznia innen 80km-re, meg vissza. Ma töltöttem be a 38. hetet! Izgalmas esténk lesz.

Winona, merre vagy?

Kép
Kép
sarkantyúka

Sziasztok!

Vagyok Én is de most a lehető legtöbb időt Kornéliával töltöm amikor alszik meg próbálom a háztartást rendben tartani :)

CSEHI, BLÚMI ÓRIÁSI GRATULA A BABÁKHOZ!!! SOKBOLDOGSÁGOT NYUGODT ÉJSZAKÁKAT ÉS RENGETEG TEJCIT KÍVÁNOK!!!

Minden baba egytől egyig gyönyörű!!! Már Én is nagyon várom, hogy láthassam a Mi pici Babánkat!! Elméletileg már Nekünk is csak 10 napunk van hátra :) Doki bácsival megbeszéltük a szeptember 22-őt nagy napnak! Hétfőn pontosítunk és nagyon remélem, hogy nem jön közbe semmi!!! Már számolom vissza az éjszakákat amiket már nagyon utálok!!

Most többet nem is írok mert bár melyik pillanatban elmehet az áram, mert ma délelőttre áramszünetet mondtak!!

Mindenkinek kitartás!! Már nem sokan vagyunk!

Röné mi a helyzet????

Kép
Kép
lanta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?