Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Kata:Néha nekem is rúg olyan nagyot hogy fáj,ilyenkor majdnem én is ugrok egyet,úgy meglepődök.
A cukorizsgálatnak már biztos utánajártál,én már egyszer voltam a 16. héten,nekem vennem kellett ezt a 75g-os glükózport,gyógyszertárban recept nélkül.De biztos minden kórházban más


Csöre,írtad hogy a babád 500g.A hosszát nem mondta az orvosod?Csak mert egyik helyen azt írják hogy ebben a korban kb. 20-23cm,másik helyen meg azt hogy 30cm.
Legutolsó látogatásom a dokinál nem úgy alakult,és tomi méreteit már meg se tudtam kérdezni.Kiváncsi lettem volna hogy mit mondtak neked a hosszára vonatkozóan


Alvás:látom sokan alszanak rosszul,én ma éjszaka azt álmodtam hogy rengeteg ember jön-megy körülöttem és nagyon féltettem a hasam,nehogy neki menjen valaki

Időjárásjelentés:vasárnapra 15 fokot mondanak,ezt hallottam

Ma négy órát töltöttem a konyhában,és most le akar szakadni a derekam,lépni nem tudok annyira fáj.Mi lesz velem 2 hónap múlva

liuska
 
 


bocsi,TÖNKÖLYT! :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Hol vannak már a 4d-s anyukák???????????????????????????????????? Kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól :lol: :lol: :lol:

Tapasztalt anyukákhoz lenne egy kérdésem: szerintetek egy négyéves örülne egy ilyesminek?
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/S19809351
Keresztfiúnak kellene ajándékötlet, de nem akarok neki játékot venni, mert a nagyszülők túlhalmozzák játékkal és mindennel max 2 napig játszik, bármilyen fullextrás játékot veszek neki :?

Kép
vickybabe
 
 

 
 

Kata, az enyém nem tönköly, sima mikrogyöngy és nincs jó illata :? na de nem szoktam szagolgatni :wink:

Liuska, ez az álom a karácsonyi bevásárló-őrületet juttatja eszembe - na ezért veszek meg jövő héten mindent! :lol:
Én a múltkor azt álmodtam, hogy eltűnt a pocakom. Hát nem volt jó érzés...

Kép
vickybabe
 
 


na megjöttem! Hú ne tudjátok meg, másfél órás csúszás volt a az UH-on! úgyhogy mi voltunk az utolsó coport akiket megnéztek, a többieket hazaküldték és kedvezményesen mehetnek e hepinet rendelőbe....no comment.
Amúgy volt sok gép, babamozi volt. A képek szépek lettek, nagyon jó minőségűek szerintem. MAjd teszek fel később belőle.
JA és még mindig nunis!!!!!!

na kikapom ördögfit a kádból.
katuska79
 
 


Katuska, ez gáz...akkor szerinted a 17-30-as időpontommal holnap nem sok esélyem van??? :roll: :? Kaptatok dvd-t? Mennyi ideig nézték a Kiscsajszit?

Kép
vickybabe
 
 


mindjárt szétdurran az agyam! üres a DVD! BAtkata remélem neked sikerült kiírniuk rendben!

Komolyan most sírni tudnék....
katuska79
 
 


hát szerintem nekem már nem volt meg a 20 perc.....

ha szerencséd van holnap már nem lesz ekkora fejetlenség.

A lemezt vinni kell
katuska79
 
 


Sziasztok!

Katuskával sokat vártunk az UH-ra, közben folyamatosan csodáltam Máté úrfit. Ha nem tiszteltem volna a korát, felvettem volna, s megölelgettem volna, de olyan kis eleven pasi volt. Nem akartam frusztrálni... ;)
Rohangált az Intézet udvarán és nagyon sokat ivott, egy csomó megkezdetlen pogiba beleharapott, de csak egyet harapott, nem ám többet...! Katuska meg lelkiismeretesen "takarított". ;)

Kispötyim nekem már megint nem akarta mutatni magát, de azért sikerült lekapni az arcocskáját, a kezét, a kis morzsolgatnivaló fülét, meg ahogy ásít... :) A neme még mindig titok. :evil: A viselkedése alapján mimóza kislány (de akár nemtörődöm pasi is lehet - alias le van sajnálva az egész világ, van nekem sajátom...).

A képek egyébként tök jók.

Na megyek mesét olvasni! :)
batka

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Katuska!
Próbáld meg számítógépen, a DVD lejátszón nekünk sem játszotta le.

Nálunk Julcsi akadt ki, hogy mia az, hogy nincs tesó?!! NEm elég, hogy nem mutatja megát, de még nincs is a lemezen ;)
batka

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Vickybabe,de rossz lehetett ez az álom.Igen én sem tenném be nagy hassal a lábam karácsony környékén semmiféle bevásárlóközpontba,ott ilyenkor őrület van.

Katuska:üres dvd,ez durva

liuska
 
 


vikcybabe!

Most az volt a gond, állítólag, hogy az elején csak két gép működött.
Ja, és ez gyakorlatilag oktatás, tehát nem lehet azt mondani, mindenki 25 percig van bent. Volt, aki még akkor is bent feküdt, amikor bementem, s még mindig vizsgálták, amikor kijöttem.
Katuska szerint kb. félórát voltam, én akkor nem érzékeltem az időt, csak kuksiztam Kispötyit, meg próbáltam minél helyesebben váalszolgatni angolul a mandulaszemű oktatónak, s a két "zöldfülű" rezidensnek.

Ettől még lehet, hogy holnap nem lesz ilyen, ez volt nekik a tanulónapjuk. Az bizti, hogy ha csúszás van, akkor telefonálnak, legalábbis most próbálták értesíteni a delikvenseket...
(Azért én nem lettem volna a lemaradt kismamik helyében... :( )

batka

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltüntem, mert minden a feje tetejére állt itthon de azért olvastalak benneteket.
Klassz ez a 4D de nekem ma már nem sikerült felhívni őket,gondolom minden időpont elkelt.Azért lehetne egy rövid üzenet ha így van, mert akkor nem próbálgattam volna olyan sokszor.

Viki szerintem nagyon klassz lenne az a kagylóülés,az én négy éves lányom imádja a hintátkat és szerintem ez is be jönne neki.
A barátnőmet ma kísértem el a 4D-re és ott láttam egy piciknek való hasonló hintát,nagyon klassz volt. :D

Üdvözlöm én is az újakat és megpróbálok most egy kicsit többet írni.

Kép


Kép
poszani
 
 


Aranyosak vagytok mai4Dsek! :lol:
vaskóné
 
 


Én erről nem is tudtam.Ma néztem utána én is ennek a 4Ds cuccnak és ki volt írva,hogy nincs több hely...
Én elmentem a BuyWay-be a Brendonba.Majd még megyek a 30.hét környékén.Akkor már szép nagyok a grimaszok... :wink:
vaskóné
 
 


Vickybabe! szerintem jó ez a kagylóülés:) eredeti az tuti.

Batkata! jó hogy mondod mert szerintem is a dvd lejátszóval van gond. majd holnap áthúzatom pendrájvra mert a számítógépen nem jó a meghajtó.

Nekem premier plánba mutogatta a nuniját:)

Ja a sok ivásnak meg is lett a végeredménye, hazáig nyakig pisis lett szegény. Ja és a szökőkútbna kis híján megfürdött. Amúgy nem hinném, hogy meg tudtad volna dögönyözni, nem aza bújós típus....igazi hapsi, már alig várom amikor modja majd, hogy: jaaaaj anya ne puszilgass mááár!!!!
katuska79
 
 


Sziasztok!

Hát... én is voltam uh-n.
Én csalódtam. A majdnem másfél órás várakozás után pont egy olyan pasihoz kerültem, aki szerintem még nagyon bénácska volt, ami nem lett volna baj (hiszen rajtunk gyakoroltak), de az elején egy másik pasi pont a picúrom pofijáról lementett 4 képet, a dvd-n pedig egyetlen egy kép használható csak (szerintem nem várták meg, míg végig megírja a gép a dvd-t).
Bianka baba:
Kép

Inkább 2d-sben nézte (gondolom ahhoz jobban értett), ő is megerősítette, hogy kislány (most már 3 különböző vizsgáló mondta ezt, úgyhogy most már tutira veszem!!! :-) ).

Kép
jandrea
 
 


Hú Andrea ez gáz.... Te is a várban voltál? Hánykor?

Nekem végig 4D-ben nyomta a csaj és tök jófej volt mert a többivel ellentétben nála fordítva kellett feküdni az ágyon, hogy én is lássam a képernyőt! Sok kismama totál ki volt tekeredve. Úgyhogy aki holnap megy az nyugodtan mondja, hogy fordítva fekszik! A dokinak tökmindegy úgyis.
katuska79
 
 


el is felejtettem elmesélni, hogy valamelyik nap azt álmodtam, hogy mentünk szülni! Így kollektíve:) az egész oyaln volt, mint egy napközistábor, 5 ezret be kellett előbb fizetni a pénztárban....:) ja és nem tél volt, hanem nyár.... de csak Hanna szült meg, azt is cska úgy tudtuk meg, hogy jött vissza valami feketet csini ruhában és már nem volt pocakja. A babát meg gurulós kiságyban tolta haza. :) engem hazaküldtek...a többieket nem tudom, hogy megszültek-e...csini ruciban:)
katuska79
 
 


Jandrea
Nagyon jó a kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Liuska
A 22-23. hét környékén olyan 28 cm körüli általában a baba

Megyek dolgozni :oops: :cry:
Vendég
 


jó reggelt!

Felajánlanám a mai 17.30-as ingyen uhus időpontomat a várban! Úgy döntöttünk olvasva a tapasztalatokat, hogy nekünk ahhoz túl messze van, hogy esetleg sorra se kerüljünk...Na ki megy helyettem? :D

Kép
vickybabe
 
 


Vicky,most elővettem egy mérőszalagot.Jaj de jó,már ilyen hosszú lenne?

liuska
 
 


Sziasztok irtam Kheironnak erre az ultrahangos fórumra vagy mi és azt irta vissza hogy a baba adatai egy 20-21 hetes babának felel meg az 1. fokban érett lepény meg jó ilyen idössen azt irja 30-32 hetessen megy át 2.-ik fokba,úgyhogy talán megnyugodhatok de azért tervezem a 4D uh-t:D Köszönöm a vigasztaló szavakat nagyon jól esett,nem is tudom mi lenne velem nélkületek :D Gratulálok a 4D-s anyukáknak kár hogy nem vagyok pesti :(már csak látni a picúrt megérte elmenni :D vaskóné:üdv jandrea:gyönyörü a kis pocaklakó fotó,irigykedem :oops: moffli84:hát szerintem ez a lepényvándorlás csak azért van mert nem nézik meg rendessen csak a hasukra vágnak :( még az aszerencse hogy igazándiból nincs sok jelentösége hogy hátsó vagy mellsö falon van,legalábbis én igy hallottam.És végül csodálatossak a pocakfotók,mindenki nagyon szépen kerekedik :D

Kép
gizella82
 
 


Sziasztok!

Vagyok újra.
Nem semmi, mennyit írtatok. :)

Gratula az UH-hoz csajok! Várom a többi képet is!

Üdv az "Új" Kismamiknak!

Katuska! Én még nem akarok szülniiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


El is felejtettem viszont a vérvételemre azt mondta a doki hogy nem jó a fehérvérsejtszámom 19,1 azt mondta 2 hét múlva újra meg kell csinálni mert vérszegény nem vagyok,és szerinte magas. Vicky:tudsz erröl esetleg valamit?

Kép
gizella82
 
 


Hanna, gratula a félidőhöz! :D

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok!
Köszi a tapasztalatokat 4D-sek! Remélem én még jó esélyekkel indulok, tekintve, hogy kezdésre megyek..:)
Katuska:
Végül is lejátszotta a számítógép a dvd-t?

Mindjárt pakolok fel képeket.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kissé elkeveredett a nagy teleportálásban, de talán még nincs késő:) osztozzatok :wink:
[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1221205769.4975.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1221205855.3433.jpg[/img] Lányom Elmot néz.. [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Összehasonlítás: Ez a pocak 13 hetes.. :)
[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1221205950.7316.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hú Mágnes!
Ugye mind a miénk lehet..!!Nyamm!
vaskóné
 
 


Ez pedig egy tegnap előtti, 23 hetes.. :)
[img Kép [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Vickybabe!
Nagyon szépen köszi! :)
Én elmennék uh-ra, de mennyit kell gyalogolni, meg várni?Engem megrémiszt


Mágnes!
Kislányod és a pocak is gyönyörű! Palacsinta. :oops: :oops: :oops:
Éhezem...

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Mágnes:hüüü mekkora pocak :D nagyon szép :D

Kép
gizella82
 
 


Hanna! attól függ mivel mész... szerintem ma már javul a helyzet, emrt tegnap az volt a baj, hogy a 8 gép helyett cak kettővel kezdtek. "estére" már majd mindegyik ment, akkor sokan mentünk be egyszerre. Érdemes rájuk csörögni, hogy van-e csúszás!

Mágnes! még nem tudom, hogy lejátsza-e mert délután kapom vissza a lemezt. Nagyo remélem!

AZok a palcsinták....huhhhh ne is beszéljünk róla! gYÖNYÖRŰEK:)
De szupi az a kis fotel! Ennyire szereti Anna az elmot? Mátét nem érdeklik a mesék...bezzeg tv-zni szeret.
katuska79
 
 


Helló lányok!

Mágnes!
Ezek a palacsinták!!! Nyami-nyami!!!
Pocak: ejha! Erre mondaná az uram: "alakul!" Ez nála az elismerés jele. Szóval én is ezt mondom:"alakul, alakul!" :lol:
Lánykád meg egyszerűen tüneményes abban a fotelben!!! Plüss-Elmónak meg igazi gazdija van, úgy látom! :D

Katuska: hát lehet, hogy igazad van, Máté igazi férfi. Most, hogy visszagondolok, tényleg hülyének nézett volna, ha felveszem és elkezdem tutujgatni. Biztos kikérte volna magának!

Álom: ez tök jó!
Én egyszer úgy szültem álmomban, hogy még nem is voltam terhes!
Nagyot vigyorogtam ezen a kasszás rendszeren! Már csak az kellett volna melléálmondni: "egy kislány/kisfiú rendel!!!" s mindehhez egy jó kis dohányos-rekedtes hangú kasszás néni kellett volna... :lol:
Hát asszem még én sem vagyok felkészülve rá, pedig én császáros leszek, nekem a felépülés lesz durvább...
Jó ez így, ahogy van, minden tök jól ki van találva. Maradjunk csak még együtt a babáinkkal. :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Sziasztok!
Ma reggel nem volt internet a dolgozóban :evil:
Rövid reakciók (aztán dolgozom :evil: )
Liuska: nem mondták meg, milyen hosszú a baba, de a többi adata:
BPD: 59
THQ: 56
FL: 43
ja, és kereken 22 hetes volt az UH napján...
Viki: szerintem szuper a függőfotel, nyugodtan megveheted :)
Moffli, Mágnes: gratula a pocakokhoz, nagyon szépen alakulnak :)
Palacsinta... az én hibám, miért ebéd előtt néztem meg?! összefut a nyál a számban.......
Andrea: nagyon szép Bianka :)
Tegnap tortát sütöttem :) 9 éves házasok lettünk Apussal :) az ünneplés sokkal kevésbé volt romantikus, amint Vikiéknél, ami ugye nagy mértékben betudható annak, hogy munkanap, Apa későn esett haza ... de azért megünnepeltük :)
Mágnes: tegnap éjszakára én is "megnyertem" egy jó kis fulladós rohamot... először nem is tudtam, mi a bajom, mert "csak" a hátam fájt piszkosul, és nem tudtam aludni, de aztán szépen lassan kapcsoltam, hogy ja, levegőt sem kapok :evil: szerencsére volt otthon szittyancs... de igazából azt reméltem, nem lesz rá szükség a babavárás alatt :(
Mocorgás: érdekes, hogy nektek fent mozog... Kispocok továbbra is lent nyomul a kis végtagjaival, igaz, a hátát sikerült küldökmagasságban kitapintani ... elképzeltem, hogyan fekszik :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Nagyon sok boldogságot!

Egyébként nekem is egészen lent mocorog a lánykám, időnként egészen a szeméremcsontnál matat.
katuska79
 
 


Sziasztok eloszor is udv az ujaknak, es gratula az uh-hoiz, mar a kinek jol sikerult.
Hat az en pocis fotomra meg varni kell mert tegnap olyan batkatas napom volt, ugy hogy teljesen kidolve ertunk haza fel tizkor, es akkor ma reggel meg csoki tortat kellett sutnom a kereszt fiam keresztelojere, amit raadasul az anyja fel akar ajanlani az egyik haverja szulinapjara, ma jelentette be, ki akadtam nagyon , most szep ilyet csinalni, en meg hajnalba kelek, hogy csinaljam a tortat, a jovendobeli kereszt fiamnak.
Tegnap volt cukor vizsgalatom is. Marha meglepetesemmel, itt a cukros lotyi citromos izesitesu mar, ugy hogy inkabb olyan erosebb szorpos vizre hasonlit. Na persze maganklinikan voltam, mit tesz a penz hihetetlen, a normal orvosnal sima cukros lotyit adnak citromos izesites nelkul.
Tengap elott meg elkezdett a hasam gorcsolni, ugy hogy vegul is bementem a korhazba, mert mar nem birtam felalnni a gorcsoktol, bikini vonalon voltak, pont ott ahol egesz nap attila nyomul, halalra izgultam magam, mert a baratnomnek ilyen idosen voltak kontrakcioi (fajasok) is a hanyastol es majdnem baj lett belole. De vegul is semmi, allitolag, csak a baba taposott meg egy ideget rendesen.
Na erre fel, tegnap ahelyett, hogy pihiztem volna, jott a cukros lotyi utanna, meg enyhe 8 oras takartias, mosas stb, mert nem jelent meg a takaritono, es ma kliensek jonnek a hazba, ugy hogy mindent tisztan kellett hagyni, kozbe el kelllett vinnunk a batyamat a repcsi terre, vissza fele megint takaritas, utanna meg este nyolcra ket kliensel kellett talakoznom az uzletbe es este 10-re ertem haza. Ne is emlitsem, hogy kozbe kb 300 km_t autoztunk le. Szoval szornyu nap volt, mondom olyan batkatas :lol: a faradtsagtol meg aludni sem tudtam este, ma reggel meg a csoki torta keszites....mivar meg ma ram vajon????

liuska: hat amit te almodtal nekem az bejott, hetvegen voltam bucsuba es rengeteg ember volt egy koncerten, el sem tudod kepzelni milyene panik jott ram, ugy rohantam ki a tomegbol hogy csak no, es kozbe annyira izgultam, a hasam miatt, tiszta para voltam, na azt hiszem jonnek elo az anyai osztonok:)

na azt hiszem most ledolok ide az ullogarniturara munka ide munka oda :oops: ha meg bejon egy kliens akkor meg ramutatok a hasamra, es nekerdezoskodjon :P

Kép
brestovsky
 
 


Rita! azt hiszem én a helyedben hagytam volna a fenébe azta tortát és inkább rendeltem volna egyet...a gyerekeknek tökmindegy csak csokis legyen meg édes...
Próbálj meg aludni egy jót, vagy vonulj el egy kicsit egy sarokba sziesztázni.
katuska79
 
 


szijjasztok!

álmok:csajok, nem kellene fekvés előtt már enni! :lol: Leírhatnátok ezeket az álmokat, mire megszületik a baba, összejönne egy könyv. És milyen szórakoztató lenne! :wink: Bár igazából én sem szeretnék még szülni, nagyon nem. Bár gondolkodtam, hogy ha csini ruhában voltunk, akkor vagy karácsony, vagy szilveszter lehetett. :? Na nekem még az sem jó. Viszont a névnapom jan.13, azon is lehetek csini ruhában, szóval lehet benne ráció. :lol:

Uh, visszaolvasva jó bonyolult vagyok, és pihentagyú. :oops: Viszont a kasszás megoldás.... :? :shock: :D

Gratulálok az Uh-okhoz! Katuska:remélem azért mégiscsak találtok vmit a dvd-n. De nagyon felháborított Sarka Kata sztori. Most bocsi, de ha terhes is, akkor is még nagyon az elején van, nem? Vagy ennyire lemaradtam? Ha meg nekem van igazam, akkor nem sok mindent láthatak. És velük miért kell kivételezni??????SAjna, én nem bírom őket. :?

palacsinta:mmmmmmmmm. Nagyon gusztusos....2-t lestoppoltam!!!Amúgy milyen ízesítésű? NA, holnap én is teszek fel képet az almáslepényről. HIHIHIHI.Had csorogjon a nyálatok. :P

csöre:Nagyon sok boldogságot kívánok!!!

mágnes:nagyon szép poci! Bár ha már most ilyen szépen kerekedsz, mi lesz belőle karácsonyra??? 8)

hanna:örülök, hogy újra itt vagy!

mocorgás:nekem általában jobb oldalt, és köldök magasságban rugizik. Viszont már érzem a kezemmel, és párocskámnak is mondtam, hogy 7végén próbálkozhat. :lol: Bár tegnap nem tudom, mit csinált, de este elmentem pisimanóhoz, és majdnem belepusztulta, úgy görcsölt, mikor végeztem a dolgom. Utána le kellett feküdnöm. Ha feküdtem, ültem, nem volt gond, de ha mentem, uh. Minden lépésnél görcs. :? Azt hittem összeszedtem valamit, de fél óra múlva már nem volt semmi bajom. Érdekes.

Nekem nagyon pocsék éjszakám volt. :cry: Hajnali 3kor azt álmodtam, hogy vihar van. Megébredtem, és sajna nem álom volt. Iszonyat dörgések, villámlások. És nagyon féltem egyedül. 1 órát ücsörögtem,nem mertem elaludni. Most persze olyan vagyok, mint a mosott...És úgy érzékele, manó időjós lesz. :lol: Most visszagondoltam, és mindig aznap mocorog nagyon keveset, amikor eső lesz./volt. Úgyhogx én már nem is nézek időjárás jelentést, ha már egyszer kéznél van. :lol:

rita:nem semmi egy nap! Nem irigyellek! Ma próbálj pihizni, amennyit csak tudsz! És a csoki torta sztori felháborító!!Te teszel szívességet, és ez a hála.... :evil: :evil:

Bocsi, hogy megint magamról írok, de úgy szeretném elmesélni valakinek!!
Tegnap este szólt a volt kollégám, hogy szombat este lesz egy utolsó:együtt a tantestület találkozó. Sikerült páromat is meggyőzni, hogy jöjjön el velem, mert este 10kor kezdődik, és különben sem szeretek most már egyedül menni sehova. Persze kicsit füllentettem, hogy mások is viszik, de ebben nem vagyok biztos. Viszont muszáj volt, mert nem kísérne másképp el. És a tavalyi nászutunk óta nem voltunk kettesben szórakozni, és most itt a lehetőség. Szóval végre kimozdulunk itthonról, a gulyáspartit meg eltoltuk 1 héttel. Ami a legjobb az egészben , hogy most muszáj ruhát vennem, mert 1 lenes nacim van, és az nem éppen oda illő. Kérek anyutól ma kölcsön, hiszen a táppénzem még 2 hét, mire megjön, a ruci meg most kell. Úgyhogy megyek vásárolni!!És lesz végre kismami nacim. :lol: Tudom, nem nagy ügy ,de nekem nagyon nagy dolog.

Bocsi, hogy ennyit írtam. :oops:

Mindenkinek szép napot!!

Kép
moffli82
 
 


moffli:
Hajdú-Sarka Kata már a 13-14. hétben van! :)
palacsinta baracklekis, és kakaós... De megint annyira megkívántam, hogy lehet, hogy beállok sütni .... vagy rizskókot csináljak?? :roll:

A pocak már most nagyobb, mint amilyennel Annával szülni mentem..:)

Én nem szoktam álmodni, annyira kipurcanok a nap végére, hogy már álmodni is fárasztó..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!!

Katuska: ez jó, én is jót derültem az álmodon :lol: Akkor ez a 4D nem volt az igazi? Olvasom, ogy csúsztak, meg minden, én tegnap már nem hívtam őket, gondoltam tuti betelt -- de ha még haza is küldtek mamikat...
Gratula a kiscsajszihoz!!

Mágnes: Annácska egy tünemény! A pocakod meg szuper, nagyon alakul :D Istenien néz ki a palacsinta!!!

Jandrea: nagyon cuki a kép!! Hétfőig még irigy-irigy (utána meg lesz nekem is :lol: )

Hanna: naná, hogy nem szülsz még, Zsebi óramű pontossággal fog érkezni!! :D Remélem, jól telt az idő Anyukáddal!! A szüleimmel, igaz nem laknak túl messze, oly ritkán tudunk összehozni egy olyan jó kis kényeztetős napot -- pedig milyen jó lenne, én is kapnék palacsintát -- vagy nekem kéne sütni :roll: :lol: De jó látni, hogy éhezel :lol: Ezek szerint róka komás időszaknak vége? :wink:

Rita: nem semmi vagy,torta,miegymás :wink: A holnapi vendégséghez épp csak bevásároltam ,de már most belegondolok, hogy mennyi sütés-főzés, anyám :shock:

Csöre: sajnálom az éjszakát, remélem minden rendben és mostmár jól vagy!!!

Én ma voltam cukros lötyizni: éhgyomri cukrom: 4.7, hétfőn a 4D-n megtudom a terhelt értéket.
Érdekes volt, mert kérdeztema nőcit, hogy akkor most 2 óráig üljek a fenekemen, vag lehet jönni-menni? Azt mondta nyugodtan menjek, csak ne idegeskedjek, mert az felviszi a cukrot :roll: Hát, tuti ami tuti, ott maradtunk, olvasgattam, beszélgettünk az urammal, csak ott a folyosón lejtettem fel-alá, ha már nem bírtam ülni. Fél 11-kor vették le a második vért, azt hittem, megveszek éhen!
Egyébként a lötyi nem volt rossz, a citrommal jó édes limonádé lett :lol: Ahogy jöttem ki, mondtam is Apának, megyek még egy körre :lol:

Na megyek, megcsinálom a brassóit, Apa kérésére, utána meg előkészítem a holnapi cuccokat, estére húst is kéne pácolni....jajjajajjajjj :lol:
Most jött meg a postával a Vaterás kisfiú kezdőcsomagom (34 db-os :wink: ),sok édi-bédi ici pici ruhácska, body, együttesek, elolvadok...Majd alkalmasint dobok képet a szerzeményekről :wink:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! jól tetted, hogy nem mozogtál a terhelésen! A normálisabb helyeken már ki is van írvva, hogy myugton kell ücsörögni!

Ezen az UH-on aki megy ne várjon ám sokat, szóval itt nem arról volt szó, hogy majd méregetik a babát vagy hasonló...itt az orvosok gyakorolják a gép használatát és ha lehetne bábúkon csinálni akkor azon csinálnák. Szóval a kismama ott csak egy kellék...ha ügyes a doki akkor lesz egy két szép képed de mást nem fgosz megtudni róla, még a neved sem kérdezik meg csak azt, hogy hány hetes vagy...

mi ez a Sarka Kata sztori?
katuska79
 
 


Sziasztok!

Vickybabe, dícséretes, hogy már most bevásárolsz karácsonyra. Pár évig én is így csináltam, és olyan jó volt kimaradni az őrületből. Most is jó lenne így csinálni, bár én még nagyon nem vagyok ráhangolódva.

Én is a sima kispárnát használom, bár nem a lábaim közé teszem, hanem a pocakom alá. Nekem az a rossz, hogy „lekonyul”, és a párnával alátámasztom.

Képzeljétek, nekem egy ideje nem mondják a hosszát, a súlyát meg még soha nem említették. Vagy ezeket csak a 4D-sen számítják?

Katuska, remélem, meglesznek azok a képek valahogy!

Jandrea, nagyon jó a kép!

Mágnes, nem ér palacsintát mutogatni, amikor én nagyon vágyom rá, és a munkahelyemen szenvedek!
Nagyon szép a pocid.

Ti meritek nyomogatni a pocakotokat, vagy teljesen egyértelműen, nyomogatás nélkül is ki tudjátok tapizni a pocaklakót? Én nem érzek semmit, igaz, nem is erőszakoskodom.

Rita, jó, hogy végül minden rendben veletek, bár nagy lehetett az izgalom. Nem irigyellek érte. De minden jó, ha vége jó! Viszont most aztán húzzál bele a pihizésbe!!!

Csöre, sok boldogságot!

Kép
petne
 
 


Gizella
Méhlepény érettsége
0. fokozat: sima felszín, homogén szerkezet (I-II. trimeszter)
I. fokozat: enyhén hullámos felszín, kis mészszemcsék láthatóak, közel a magzati felszínhez (30-32. hétre jellemző)
II. fokozat: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín közelében is (30-36. hétre jellemző)
III. fokozat: "fészkes" mészfelrakódások (36. hét után)
Én nem is 4d-re mennék, hanem inkább áramlás vizsgálatra (flowmetria).
Fehérvérsejt: kismamáknál eleve magasabb, mint normál esetben. Így önmagában viszont nem mond semmit.

Petne
Én ki szoktam tapogatni Alex babát :oops: :wink:
(szakmai ártalom)

Moffli
Jó szórakozást!

Mágnes
Gyönyörű a lánykád is, a pocakod is :lol:
Vendég
 


Alex komoly építkezésbe kezdett

Kép
Kép
Vendég
 


Petne: nekem sem mondtak, meg meg soha hogy mennyit mer, meg a sulyat sem, habar nem is volt meg 4d-s ultrahangom. Itt az annyira draga, hogy azt hiszem csak egyet cisnaltatok, kepzeljetek ahol lakom 200 eurot kernek el erte. :evil: meg jo hogy egy alapjaratban benne van a biztositasomba

Kép
brestovsky
 
 


Súly
Azt csak a mért adatokból becsli meg a gép szoftvere. Sokszor elég nagy eltérések vannak :oops: :cry:
Vendég
 


Vicky tyuha latvanyosan nott a pocakod, nagyon ugyes alex baba.:)

Kép
brestovsky
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: