Új privát üzeneted érkezett!

ÓÓ nekem a dvd is teljesen ok, abból majd nyoimtatunk ki képeket. :)
Én igazából az arcára vagyok nagyon kíváncsi. :) Istenhegyin ellentmondást nem tűrően csodálhattuk meg a fütyköst, viszont az arca elé tette mindkét öklét, így az rejtély még számomra.. :)

Üdv itt újak :) Végre gyarapodunk :)

Az infót pár topiccal lejebb láttam, egy csak nyitott fórumot ingyen uh-ról, én meg gondoltam szólok :)
Jön még valaki szombaton??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


én, vagyis a párom a rádióban hallotta:)

Mágnes csak nem gondolod hogy majd produkálja magát? Vagy a lába közé nézhetzs, vagy a szemébe...szerintm csak elszégyelte magát amiért megláttad:)

?ég a végén ott rendezzük a talit:) igaz nem egy időpontban.. de a fíling ugyanaz lesz.
katuska79
 
 


Sziasztok.Csöre:elméletileg minden rendben a lepény fentebb ment,már ha hihetek a dokinak mert szerinte egyszer mellső egyszer hátsó falon van ....ki érti ezt...mert én nem.viszont az adatok nem stimmelnek a babánál utánna néztem a neten,mekkorának kéne lennie de sehogyan se stimmel a dolog,most izgulhatok ezen :(elméletileg 22 és fél hetes vagyok de az adatok szerint csak 20 és fél bpd:48 mm ofd:62 mm tad:52 mm fl:36 mm egyedül a combcsontja felel meg az állitolagos koromnak de arra mondta is a doki hogy nagyon nagy 3-szor utánna mért....a lepény meg 1. fokba érett ,ez nem baj ennyi idössen?uhh nem tudom hogy mit csináljak :( Az újakknak üdvözletem :D

Kép
gizella82
 
 

 
 

A Hepinet oldalán azt olvastam, hogy a babák szeretik a csokifagyit, UH előtt azt kell enni, attól felélénkülnek...
http://4d.kozpont.com/tudnivalo.php
:)

Mágnes:
én mindenre kívácsi vagyok, eddig csak végigrohantak szegény gyerekemen és a pocakomon, nem tudtam élvezni az egészet.
(mondtam a páromnak, hogy ha látok valami fütyi- avagy nuniféle képződményt, forduljon el. A gyerekek meg még talán nem látják...

gizella: én nem vagyok orvos (jobb is az emberiségnek), de ilyet én sem hallottam a lepényekről - hol itt, hol ott..
A méretek miatt ne aggódj, a folyamatos fejlődés a lényeg.
Ha meg ideges vagy, beszélj az orvossal megint, vagy szólj a védőnéninek,
Ha megtehetitek (mert látom, Solton vagytok) nézzessétek meg egy másik orvossal is. Főleg, hogy ilyen izgadalmas a dolog.

Batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Batkata:köszi a tippet,azt hiszem tényleg az lessz a legjobb ha megnézetem egy másik orvossal is,sőt szerintem bejelentkezem 4D ultrahangra mert ennek a dokinak ezer éves a gépe még genetikai uh-t sem csinálhat csak simát.hátha megnyugszom mert ezek az adatok egyátalán nem stimmelnek.a súlya meg már 400 g :shock: a lepény meg az elsö két vizsgálatnál mellsö falon volt,utánna 2 alkalommal hátson,erre ma a doki diktálja hogy lepény mellsö falon,erre megszólal az asszisztensnö hogy nem a hátson?erre a doki :jah de :shock:

Kép
gizella82
 
 


Sziasztok!
Az aztán orvos a javábóól... :shock:

Kép
vaskóné
 
 


Szia Vaskóné!

Téged még nem köszöntöttelek. Szóval: üdv itt! :)
batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Hát lányok, én kezdek kiakadni!

Fél nyolckor még bent voltam a dolgozóban (pályázatot adtunk le), de még most is kapok levélkét a főigazgató asszonytól. (legyen meg ez és ez a határidős munka a héten/jövő héten! :evil:
Basszus, azt hittem, holnap lesz egy kis nyugim a délutáni mozizás előtt, de hát nem!!! Hajnalban gyerekportálás a suli-oviba, délelőtt van egy találkám fél 10-kor (nem egyszerű eset), aztán 10-kor (még neccesebb), utána egy megbeszélés, lehet, hogy valamit enni is kellene, egy csomó jövő heti rendezvény, amire mindeki nagy ívben tojik, azt hiszik, az én hobbim, de nem!!! "Cégérdek, csak senki nem veszi észre!!! :evil:

Aztán itthon megédelgettem az én fúrott fogú kicsi lányomat, megnéztem az idétlen fiam leckéjét (most minden OK volt...), odaköszöntem a páromnak, majd fürdetés és meseolvasás után elmosogattam...
HHRRRR! :x

Bocs, de most nagyon kiakadtam! :( Ugye nem haragusztok, hogy itt adom ki a morgásomat?! :roll:

Köszi a megértést: batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Köszi az üdvözletet!
Nyugodtan morogj csak!Vagy inkább feküdj le aludni...
Jóéjt!!

Kép
vaskóné
 
 


gizella82 írta:Sziasztok.Csöre:elméletileg minden rendben a lepény fentebb ment,már ha hihetek a dokinak mert szerinte egyszer mellső egyszer hátsó falon van ....ki érti ezt...mert én nem.viszont az adatok nem stimmelnek a babánál utánna néztem a neten,mekkorának kéne lennie de sehogyan se stimmel a dolog,most izgulhatok ezen :(elméletileg 22 és fél hetes vagyok de az adatok szerint csak 20 és fél bpd:48 mm ofd:62 mm tad:52 mm fl:36 mm egyedül a combcsontja felel meg az állitolagos koromnak de arra mondta is a doki hogy nagyon nagy 3-szor utánna mért....a lepény meg 1. fokba érett ,ez nem baj ennyi idössen?uhh nem tudom hogy mit csináljak :( Az újakknak üdvözletem :D


Méretekről már néhány oldallal előbb megírtam a véleményemet...
VISZONT.... ilyenkor I. fokban érettt lepény :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: (ez baj)
I. fokban érett lepény inkább a 30-32. hétre jellemző
:cry:
Flow?

Szépséges pocakképeket láttam :lol:
Vendég
 


szijjasztok!

Először is üdvözlöm az újakat! Örülök, hogy csatlakoztatok!

4D:nagyon örülök, hogy ilyen sokan tudtok menni, remélem hoztok szép képeket is!!

karácsony:idén én is mindenkinek saját kezüleg készítek ajándékot, hisz most lesz időm rá, és ötleteim is vannak. És így gyorsabban is telnek majd a napok. :lol: Sütik ügyében pedig diskurálhatunk! Várom majd az új recepteket! :lol:

gizella:érdekes ez a lepény helyzet. Nekem is 14 hetesen mellső fekvésű volt, most 19 hetesen meg hátsó fali. Érdekes. :?

picuranyu:NAGYON BOLGOG NÉVNAPOT!!!

batkata:nyugodtan dühöngd ki magad! Ezek után nem csodálom, ha a plafonon vagy!

katuska:édes a kisfiad! Ez a cumikiállítás! Bár ezek után nem vitatkoznék vele. :lol:

Kép
moffli82
 
 


Üdv az újaknak :lol: :lol: :lol:

Az UH-hoz sokszor nagy-nagy türelem kell... nekem napokba tellett, hogy Alex arcát meg tudjuk nézni...
Vendég
 


Gizella: annak örülök, hogy a lepény fentebb ment, a méretekkel meg ne törődj, ahogy a többiek is írták: a referencia értékek nagy átlagok. A lepény értettségéhez én sem tudok hozzászólni, de Vicky véleménye alapján nem jó hír... szerintem is menj el egy másik UH vizsgálatra egy megbízható helyre
Batkata: látom, nem tudsz visszavenni a tempón :( jó kis csapatod van, ha elnézik, hogy széthajtsd magad :evil: Az sajna ismerős, hogy munka után még a gyerekekért rohangálni, leckét ellenőrizni... tegnap Mesivel a környezet háziját csináltuk: végigjártuk a kertet, szedtünk minden gyümölcsfáról levelet, és betettük nyomódni, aztán újra körbejártunk, és leírtuk, milyen a törzse, levele, koronája, gyümölcse... aztán képes albumot csinálunk belőle... jó kis házi, szülőbevonós... nem mintha teher lenne, csak munka után kicsit ki vagyok lőve.
Most is álmos vagyok. Nem napocskát ígértek mára? Itt szakad az eső. Pedig akkor az országos, mert másmilyen nem esik kis falumban :roll:
na kezdem a munkát :(

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Picuranyu: nem felejtem el a képet jövő kedden sem :lol: Nagyon tetszik a neved nekem is -- gondolod,nekem jobb lesz a helyzetem, mikor 'lekatanéniznek'? :lol: Jézusom, néni! :shock: :lol:

batkata: gyere bosszankodni nyugodtan, azért vagyunk!! :wink:

Gizella: szerintem is jó lenne egy másik doki, nem túl megnyerő, amit írtál róla! :roll:

4D: hát csajok, totál beizzítottatok,hogy ennyien mentek! Gyanítom, már amúgy sem lesz hely, de Apája is beindult, pedig hétfőn megyünk a dokihoz 4D-re :wink:
Lehet odacsörgök, egy próbát megér, de ha nincs hely, hát nrem esem kétségbe.

Tényleg, rettenet idő van, fáj is a fejem -- persze az éjszaka sem telt zökkenőmentesen, este úgy jött haza az uram, hogy van egy munka amit mára meg kell csinálni és az jó pár óra -- mindezt fél 8-kor. Megvacsiztattam zöldséges rizseshússal (pipiből), épp akkor lett kész a kaja, aztán hagytam dolgozni. Én TV-zgettem, majd lefeküdte,. Egyszer éjszaka hallom, hogy jön be a hálóba, kérdezem,hány óra, mondja: 4 :shock: Úgyhogy kb fél 9-től 4-ig melózott az éjjel pluszban, reggel meg 6-kor kelt, mert fél 8-ra be kellett érjen. Most próbálja elintézni, hogy a holnapot megkapja szabadnapnak. Ha sikerül, én is kiveszem, legalább megrendeljük a bútort, rendbeszedjük a lakást, szombaton vendégek jönnek. Azt hittem, 4-esben leszünk a barátainkkal, erre kiderül, hogy mindketten beújítottak párocskát így 4-en jönnek, 2-t életünkben nem láttunk -- grillpartit terveztünk, ha az idő engedi, csak találhatom ki, hogy milyen köretet csináljak, majonézes krumpli, kukorica, mert nem tudom, az újak mit szeretnek, nem akarok beégni. Meg valamit sütni is kéne....

De ez volt az első éjszakám a szopipárnával!! Azt ölelgettem, tök jó kényelmes!! Martinnak is, úgy éreztem, mert ha anyája felpolcolja a térdét, kifekszik mégjobban a poci, úgyhogy ment a randalírozás éjszaka :lol: Egyszer úgy megrugott, hogy fájt :wink:

De sok lettem megint :oops:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata: sajnálom az estét :( sajnos nálunk is hasonló a helyzet: Apus a héten 8-9 között járt haza, 6-kor kel, a gyerekeket alig látja :( hogy miért hajtják agyon a fiatal pasikat? :evil: bár nem csak a pasikat :evil:
viszont tegnap 7-re hazaért, és ennek örömére lecsót főzött vacsorára :) a paprikák között nem nagyon válogatott, hááát, elég erősre sikerült... féltem, mit szól majd Kispocok, de nem hatotta meg a dolog :D
szopipárnám még nincsen, egy kispárnát használok hasonló célokra, de az elég mobil... elszalad néha az éjszaka folyamán mindenfelé... :roll: viszont tényleg jobb alápakolászni a térdnek, sokkal jobban szereti Kispocok is :)
A napocska már kukucskál a felhők mögött :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! hol kukucskál az nap? metr itt esik...remélem délután elmúlik.
Úgy látom mindenkinek mozgalmas volt az éjszakája. Párom is hromkor kelt mert ment romániába. Átmentem Mátéhoz aludni, hogy ne zavarjam..vagy Ő nme zavarjon a horkolással. Erre észre sem vettem hogy a ygermek átlógott az apjához. Visszavittem, kis idő után hozzám bújt oda. Visszatettem ismét. Reggel negyed 10-kor ébredtünk...jó nagyot aludtunk az éjszakai túrák után:)

Batkata! Monnyá le a munkában!

Kata! Ó engem régóta Katanéniznek...már fel sem tűnik. Mondjuk mikor egy tizenéves mondja...na az ciki.
katuska79
 
 


Itten süt Katuska :D de csak kukucskálgat, hol süt, hol nem. Küldjem? :D Az eső már elállt.
http://www.telepuleskereso.hu/map3/inde ... city=bugyi
Nyugodtabb éjszakákat nektek is :) Én magamtól ébredek fel sokszor :(
Engem nem néniznek... a gyerekeim barátai simán letegeznek... igaz, nem mondtam nekik, hogy ne tegyék :roll: szerintem nem is fogom :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


én sem szeretem a magázódást..mondjuk van egy pár hely ahol inkább jobb a magázódás. Pl a dokináál furcsa lenne ha tegezne...

Néha itt is kukucskál a nap, talán az esőfelhők feloszlanak.

Én is nagyon rosszul alszom,állandóan felébredek de ez már így lesz a végéig. Azt mondják ezzel készül fel az anya az éjszakázásokra:)
katuska79
 
 


Katuska: én inkább pihenéssel készülnék :wink:
Itt ragyogó napsütés és min. 30 fok... megsültem, mire hazaértem a menzáról. De legalább nem álmosít :) még jobban, mint amennyire alapból vagyok :)
A házidokim tegez, én magázom, de csak mert gyerekkorom óta ismer... a többiekkel tényleg furcsa lenne a tegeződés, olyan oda nem illő. Én a munkakapcsolatokban is jobb szeretem, ha magáznak. De ott már vegyesebb a kép. Öregszem :wink: kezdek faxnis lenni rá :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


vaskóné írta:És neked is 1000%-ra mondták?-Mmármint hogy lány...
Nekem igen,de kezdenek kétségeim lenni...Nem mintha nem lenne mindegy a baba neme...
Elkezdtél kerekedni?

Kép


Szia!
Nem sajnos csak 90%-ra mondták. De kb.3hét múlva tervezem a 4D UH-ot gondolom ott már biztosra megtudják mondani. Mért vannak kétségeid? Igen én szépen kerekedek :lol:

Kép
hajnal23
 
 


Hova mentek 4D-re? Én is szeretnék de nemtudom hova lehet menni :?

Kép
hajnal23
 
 


http://www.sonarmed.hu/modules.php?name ... age&pid=67
Hajnal, a többiek ide mennek ingyen, de a honlap szerint betelt.
Genetikai vizsgálaton többen egyébként az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban voltunk
http://www.gendiagnosztika.hu/elerhetosegek.html
illetve babamoziban a http://www.4dgenesis.hu/ -ben többen is... de itt http://4d-ultrahang.lap.hu/ meg tudod nézni, hol van a hozzád legközelebb eső hely, a honlapjukat azért érdemes megnézni, elég vegyes...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Én a Brendon-ban voltam, még a 20. héten babamozin.Ott mondták 1000%-ra hogy lány.Tegnap voltam az orvosomnál és ő azt mondta hogy ne fessük rózsaszínre a szobát...De még 100%-ra nem tudja megmondani, mert még a herék is csak mostanában szállnak majd le, ha egyátalán van neki...Tehát még egy kis idő!
Ja mert a ("régi emberek szerint")pl.:nagymamám szerint hátulról nem látszik, hogy terhes vagyok,meg a hasam is elég csúcsosan előre növekszik...Ezért ...Ki tudja!? :roll: :lol: :D

Dehát mindegy is!.. :P
vaskóné
 
 


Halihó!
Voltam genetikain, egészséges, korának megfelelő kisfiunk van :lol:
BPD: 58 mm
OFD: 73 mm
HC:207 mm

610 grammos :)

Ja és van egy ilyen értékem is (ill. kettő) : AD1, AD2... Ezt tudja valaki mit jelent?? :shock:
Genetikus szerint semmiféle beavatkozás nem szükséges (zárójelbe írta, hogy megjegyzi, a terhesség nagysága miatt nem is lenne lehetséges.. köszi..) Ő is megállapította a szülés időpontját: szerinte ec. 31. :)
Úgy megnyugodtam, hogy végre én is mertem venni Áronnak valamit, vettünk neki takarót, és egy cumit. Több remélem nem is kell..:)
Apa nem jöhetett be uh-ra, de csak azért, mert rossz névvel született. Ott volt ugyanis Sarka Kata, és az ő férje persze bemehetett, soron kívül.. Hiába, Apát is Hajdúnak kéne hívni.. :wink:

Jön még valaki 4D-re szombaton?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Vaskóné: azért ha 4D-ben látszott a nuni, akkor elég valószínű, hogy lányka, nem? :) a poci formája meg alkati :wink: Nekem a múlt héten sima 2D-s UH alapján a doki beírta a számítógépébe, hogy leány. Ezek szerint ő biztos volt benne.
De azért így, hogy kicsit bizonytalan vagy, izgalmasabb, nem? :lol: Annak is megvan a varázsa :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Ja.Tudom, hogy alkati, de engem ezzel bódítnak napmintnap.A hülyeség...Hát nemtudom miből látta egyből?Még el se kezdte a vizsgálatot már rá is vágta,hogy lány.Lehet...:roll:
Kép
vaskóné
 
 


Mágnes: Gratula, örülök, hogy minden rendben :lol: megint variálnak a születési dátummal? :)
AD:abdominal, hasátmérő
Méghogy nem engedik be a párod :shock:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Vaskóné: Kispocok a harmadik, és mindegyiknél egyforma volt és van a pocim :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


csöre:
hasátmérő??? Miért van belőle 2 érték??? :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Jaja!Értem én :lol:
Teljes mértékben alkati dolog az egész!Barinőm olyan mint egy lufi,mégis fia lesz! :) Mindenki más...NEM? :wink:
eZ van!-Csak naponta hallgatom az okos hozzászólásokat!
Majd akkor legyen már 100%-ha kijön! :lol: neem??
Neked lányod lesz?? :P KISPUNI :P

Kép
vaskóné
 
 


vaskóné:
Annával még a szüés előtti napon is megkérdőjeleztek az ápolónők, hogy ez a baba tuti nem lán, nézzem már meg a hasam! Bármerre jártam, a zöldségestől kezdve a kollegákig közölték, hogy az nem lehet, nekem fiam lesz.. :) Igaz, hogy elég vagány lett Annám, de akkor is vérbeli csajszi :)
Most pedig azt mondják, hogy: látom lányod lesz.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Azé' mondom! :lol:
Bódítják itt a népet!! :D
Nekem az első, nemtudhatom... :wink: :lol:

Kép
vaskóné
 
 


Mágnes: hát, azt nem tudom... talán mindkét irányba + formában.
Vaskóné: most lányom :) már két doki mondta :lol: van egy nagylányom (8) és egy nagyfiam (6,5)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


ez az idétlen mosolygós, másodszor tréfál meg :evil: szóval 8 éves a lányom

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Az szép!De nem álltok meg 3-nál?!Ugye?
vaskóné
 
 


"Gyakran mért érték a hasátmérő, illetve a haskörfogat. Utóbbi mérését indokolja, hogy a csontos koponyával szemben a lágy hasfal akár a magzat helyzetváltoztatásának hatására is deformálódhat és a szabványos mérési síkban mért átmérő pontatlanná válik. A kettő között az átszámolás a kör keresztmetszet alapján pi-vel való szorzással-osztással végezhető. A hasátmérő a terhesség harmadik harmadában (tehát kb. a 28. héttől) 10 mm-en belül együtt fut a bpd értékével. A hetedik hónaptól az ezt bármelyik irányban meghaladó eltérést a magzati fejlődés zavaraként lehet értékelni és keresni kell az egyéb közvetett jeleket. Néhány helyen mellkasi átmérőt (thorax, vagy THQ) mérnek, ennek technikája hasonlít a hasátmérőhöz, így gyakorlatilag nincs eltérés a két érték között." (innen a babanetről)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Vaskóné: hát, nem tudom, megállunk-e, de még egy tervben van :wink: csak hogy Kispocok ne legyen egyedül "kicsi" :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Bizony-bizony! :D

Kép
vaskóné
 
 


mágnes írta:csöre:
hasátmérő??? Miért van belőle 2 érték??? :shock:


Mert általában a has-hát távolság nem akkora, mint a két derék távolsága :wink:
Vendég
 


húú csajok köszi :)
kezdtem azt hinni, hogy 2 hasa van a gyereknek... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


szijjasztok!

napocska:nálunk egész nap süt, és nagyon meleg van! Akinek kell, szóljon, szívesen átküldöm! Nekem már kicsit unalmas! 8)

nénizés:nekem szerencsém van, volt időm hozzászokni, hisz tanító néni vagyok. :lol:

kata:sajnálom, hogy párodnak munkával telt az éjszakája is! Gondolom nem is nagyon tudott aludni az alatt a 2 óra alatt, mert ilyenkor a meló van a fejében. Viszont örülök, hogy bejött a szopipárna. Én is szeretnék egyet....De nekem csak a begyűrt takaró marad. :( Amúgy szerintem csinálj franciasalit, meg sütőben sült krumplit. :wink:

mágnes:gratula a szép UH-os eredményekhez! Azért sajnálom, és szemétség, hogy nem engedték be a párodat. :evil:

fiú-lány:szerintem a mai gyerekeknél már nem nagyon hat a babona. Már más rendszerbe születnek. :lol:
Kicsit elgondolkodtam, és szerintem már nem sokan vagyunk, akik nem tudjuk a nemét. Vagyis remélem nem én vagyok az egyetlen. :cry: Már számolok vissza, mert a 28. héten megyünk !D-re. Igaz még nagyon messze van, de ott talán megtudjuk. Addig igaz 2szer megyek UH-ra, de a szemét dokik úgysem mutatják meg, megmondani meg végkép nem fogják!Azért az is vicc, hogy jövő héten azért megyek vissza, hogy a gyomrával minden rendben van-e, rá 1 hétre meg azért , hogy megnézzék, feljebb húzódott-e a méhlepény. Miért nem lehet egy füst alatt megnézni? :shock:

Kép
moffli82
 
 


moffli:
Én is tanító néni vagyok :)
Olyan édesek, amikor néniznek, de az elsős azért még tegezőbe vált, csak hozzáteszi a nénit.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok ismét!

Moffli: ja, szegény uram -- jelzem,most sincs még itthon, szerintem el sem indult :evil: Mondja, hogy kérte a holnapi szabit, mármint nem hivatalosan, csak cserealapként és hogy a főnöke nem örült, de elengedte! Mondom neki, mi sem örültünk az éjszakának :wink: Vendégek: nem fogod elhinni, de Anyumat is kifaggattam, hogy mi a bánatot csináljak és ő is a tepsis krumplit mondta :wink: A franciasalit meg én nem szeretem, úgyhogy az kiesik -- de majonézes krumpli, az minden mennyiségben jöhet! :oops: Meg sütök brownie-t,kis vaníliafagyi mellé, áfonyaöntet -- remélem, jó lesz :lol:
Doki: :evil:

Mágnes: ez jó, csak nincs 2 hasa a gyereknek :lol:
Imádtam az elős,másodikos tanítónénimet, aztán elment szülni :wink: Kaptunk egy újat, őt kiutálta néhány kedves szülő, a negyedikes szintén pocakosan búcsúzott tőlünk :lol: Ez egy ilyen trend :lol:
Ja, és ha te szilveszterkor szülsz, akkor nekem befigyelhet a 28.-a :lol: Milyen már, hogy Apa nem mehetett be?? Azért ne akard, hogy ilyen Sarka Kata - Hajdú Péter típus miatt legyetek megfelelő elbánásban részesítve!!! Ilyen áron :wink: :lol: De végül is kik ők, hogy nekik mindent lehet? Fújj :evil:

Csöre: tervben van még egy, Kispocok mellé? :wink: Azta, de szuperek vagytok :D

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!

Csöre, én nem érzem, hogy lassulna, sőt, egyre nagyobb felületen mocorog. Eddig csak 1-1 ponton éreztem, most meg már egyszerre egymástól10-15-centire. Nekem viszont a legmagasabb pont a köldököm alatt van, ahol még érzem.

Kata, mindent adnak. Csak citromot vigyél magaddal.

Picuranyu, én is boldog névnapot kívánok!

Üdv az újaknak!

Kép
petne
 
 


Kata:
egy kis brownie receptet küldhetnél...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

moffli82, petne: köszönöm a köszöntést! :)

Ami az alvást illeti, én egyelőre még nem vettem szopipárnát, csak beteszem a kispárnát a lábam közé, és már jó is. :) Bár rendszeresen a másik oldalon ébredek reggel, kispárna nélkül. :wink:

mágnes: gratula a szép eredményhez, és a kisfiúhoz! :D

Ma megvettem a bordűrt a babaszobába, Vasárnap festünk. Íme:
Kép
Vendég
 


mágnes:örülök, hogy te is szakmabeli vagy. :lol: Nekem nagyon hiányoznak... :cry: Bár nem volt osztályom, de így az egész alsós gyereksereg hiányzik.

kata:akkor most már muszáj tepsis krumplit csinálnod. Persze fénypostával én is kérek belőle. :lol: NA jó, bevallom, a majonézes krumplit is szeretem. Tésztasalátát nem szoktál csinálni? Nálunk az a menő. Már várom, hogy párom hozza a fizuját, jövő hétvégén, és akkor nálunk az lesz sült csirkecombbal. :P A brownie recept engem is érdekelne!! Én almáslepényt sütök szombaton, mert apu rám sózott 2 kiló nyári almát, az meg nekem most nagyon savas.
Ha jó idő lesz, szombaton nálunk gulyásparty lesz. Remélem még addig nem lesz eső, mert akkor megoldva a vasárnapi leves is. :lol:

El is felejtettem:kedden éln is készítettem új fotót. Ugyanabban a ruciban, u.olyan beállással. Én nem éreztem, hogy nőtt a pocim, csak kiváncsiságból. Hát, gömbölyűbb lett. :lol: Kép 19 hetesen Kép 20 hetesen

Kép
moffli82
 
 


sziasztok!

Üdv az újaknak! Táblához küldjetek adatokat! :D

Katuska, merre vagy a 4D képekkel és hírekkel????????????? :D

Mágnes, gratula a jó eredményhez! Akkor "hivatalosan" decemberi kismami lettél :wink: Hajdú Péter :twisted: :twisted: :twisted: alapból ellenszenves, nem szeretem az ilyen egyenlők közt egyenlőbb embereket :evil:

Moffli, miért nincs szopipárnád? Én innen vettem: www.szopiparna.hu, nagyon megéri az árát! Már hónapok óta azzal alszom. Viszont most gondolokodm, hogy kellene mégegy?! :roll:

Kata, jó bulizást! 8) Örülök, hogy bejött a szopipárnás alvás! Én csak szegény páromat sajnálom, lassan teljesen el van barikádozva tőlem...de normális pózban már nem tudok aludni egy ideje...Drukk a holnapi vérvételhez, majd számolj be! Én asszem jövő héten vágok neki...

Picuranyu, nagyon sok boldog névnapot!

Hú Csöre, 4. gyerkőc?! Én nagyon tisztelem a sokgyerekeseket, de jelenleg max 2-t tudok elképzelni... :roll:

Mi holnap megyünk 4D-re, remélem, nem lesz gázos, mert lemondtam a Genesist. Bár, legrosszabb esetben pár hét múlva oda is elmegyünk :wink: :lol:

Levente is már egyszerre mozog egész fönt és lent, lehet érezni a kis testét, ahogy jön-megy ott bent :D Imádom!!!!!!!!!! :D :D :D

Elhatároztam, hogy jövő héten elindulok karácsonyi beszerző körútra. Még a roham előtt :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Na hát rájöttem én, hogy miért mocorog a köldök fölött jobban.. Azért, mert fejvégű a lelkem :lol:

Nekem sincs szopipárnám ,azt hiszem nem is lesz :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Brownie receptet ígérem, dobok majd!
Moffli: tésztasaláta...hmmmm...nem is rossz ötlet :wink: Csak aztán elszalad a ló velem, és jövő hétvégén is azt esszük, amit szombatra csinálok :lol:
Határozottan gömbölyödött a pocid!!! :D

Vickybabe: tényleg jó ez a szopipárna -- én tünkölyt vettem, olyan jó kis mező illata van még :lol: Ahogy írtam, Apa nem sokat időzött az ágyban az éjjel, meglátjuk,ma mmit szól hozzá :lol:
Kíváncsi vagyok erre a cukoterhelésre: uram mondta, hogy nehogy azt képzeljem, hogy elenged egyedül, még rosszul leszek, vagy valami :wink: Olyan ééééédes!! Nektek sok sikert a 4D-re! Biztos jó lesz!!
Mi majd hétfőn :wink:

Tényleg, 4D-sek hol vagytok??

Mozgás: hihetetlen, amit művel, úgy hullámzik a pocim, hogy csak na :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: