Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
látom, nem hiányoztam.... :)

Melánia!
nagy drukk az egykének! megmutatja, hogy megszületik!!!! :wink:

Zsu!
Jó hogy jöttél! Itt felvidulsz!

Szezsó!
üdv a csapatban!

Nyulasz, Katica, Bella!
drukkhegyek :D
dezsina

Szia Dezsi! Maradtak még fogaid? :mrgreen: (Vagy nem fogorvosnál voltál?)

én is megyek pénteken, de arra nem csinálok vonalzót, mert nem várom...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbuta 2008.09.10 20:01-kor.

Kép
kisbuta

Jaj, laptető, ez Isten ujja, hogy tán maradnom kéne.....???? :P

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
a baba nem a laptetőtől jön össze, nem tudtad? Ahhoz apa is kell! :lol: :lol: :lol:

Kép
kisbuta

Na, léptem. Már 12 perce nincs itt senki! Kihalt a fórum.... :?:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, nem elég a laptető???? Pedig apa már összecsomagolt és az előbb zárta be maga mögött a bejárati ajtót.... Még előtte valami olyasmit motyogott, hogy "hát akkor ezek szerint a fórum fontosabb..." :mrgreen:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsu, jaj de jó, hogy visszajöttél! Fel a fejjel, legközelebb sokkal jobban drukkolunk, és meglátod most már tényleg sikerül! További léleksimit küldök!

Meli, kicsim, ne sírj! Egy petikének pont annyi esélye van, mint kettőnek, vagy háromnak. Ha szépen megtermékenyül, akkor visszakapod, és akkor legalább nem kell harcolnia a helyért, szép nagy nyálkafotelba ágyazhatja magát. +++++++++++++++++

Dezsina, de igenis hiányoztál! Minden rendben ment?

skrisz72

Na tessék, még hogy unalmas az életem!
Most kaptam egy mms-t (megjegyzem, életemben most kaptam először mms-t), amelyben egy titokzatos idegen pasi küldte el nekem az arcképét!!!

... mégse fórumozzak ma éjszaka?

Kép
kisbuta

Rana, ha a Rubint Réka megszenvedne a szurival, akkor én tuti nem fogok :lol: a biztonság kedvéért leküldtem egy kis tésztasalátát :lol:

A laptető tiszta matematika :wink: :lol:

Kisbuta: bakker, akkor ezek szerint a gólya sem elég :shock: :lol:

Szia Dezsina! Látom a táblában, nálatok sincs kizárva a spontán :wink:

Kezdődik a Háziorvos, mennem kell :lol:

Jó éjt!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, mi az a Háziorvos? :shock: A magyar Vészhelyzet?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso!
Nem elég, de nagyon fontos!!! :D

Kép
kisbuta

Sziasztok! :P

Csak bekukk, remélem, jól vagytok!!!

Aki láblógáz hónap este, azt szeretettel várjuk 9-től a blogomon, chatelni fogunk!!! Gyertek, jó lesz a társaság!!! :P

tillidian

Dr. House :lol: :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, Szezso, rájöhettem volna... Most valahogy lassan forog az agyam... :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Katica :D

Köszi a táblát, így már kicsit jobb.Én nem kerültem vissza, vagy csak én vagyok ilyen későn vak?
Megy a drukk a bébiknek.

Nyulasz :D

Nagyon drukkolok a punkcióhoz.

Bella :D

Neked is drukkolok.Te mikor mész uh-ra?

Dezsi :D

Most már szeretnék is felvidulni.Mindjárt itt az október, s ti is babát vártok.

Krisz :D

Nektek is mindjárt itt a kezdés. :wink:

Rana :D

Üdv itt. Mindjárt megkeresem amit írtam anno a csajoknak.Pill.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Szép jó reggelt!
Dezsi,már hogyne hiányoztál volna :D
Melánia!
:? nagyon sajnálom,tudom mit érzel.Nekem a 3.lombiknál volt csak 1 db.Engem is azzal nyugtatott a doki,hogy nyugaton sok helyen csak 1-et ültetnek be...meghogy volt két lány,barátnők,egyszerre kerültek hozzá,az egyiknek lett 12 sejtje,a másiknak 1.És melyiknek sikerült???Bizon akinek 1 volt.Tudom nem könnyű,engem is nehéz volt megvígasztalni.Nyugi,koncentráj arra az egyre,mert nem szeretne szomorú anyukát!!!
Tücsike!
Milyen megrázó élményed volt a Mensben?És köszi a drukkokat :wink:
Kisbuta!
A mai uhuhoz++++++++++++++!Nem elfelejteni elmenni!!! 8)
Zsu!
Örülök,hogy újra itt vagy!Nem könnyű,de fel kell állni,és továbbmenni,és erősnek lenni.
Estike!
Szóval jó volt gumicsizmában.....
Katica!
Babaragacsokat küldöm!
én tegnap este repesztettem,háááát,már rendesen érzem a hasam :D
Köszi mindenkinek a drukkokat :wink:
Vendég

Sziasztok,

Dezsi
hiányoztál, de mivel mondtad, hogy nem leszel így nem kerestünk

Nyulasz,
hajrá holnap!

Kati
+++++++++

Zsu,
Ölelés!

Meli,
Ebből még simán lehetnek ikrek is.

Rana,
Azért óvatosan a fórummal, még a végén apa bedobja a törölközőt!:)

Szezso,
Nekem sem lapos a hasam, hogy finoman fejezzem magam ki. Szerintem egy kis hájréteggel könnyebb beadni, mivel van mit összecsippenteni. Jótanács: amikor az inzulinos tűt használod úgy kell fordítani a tűt, hogy a hegyesebbik végével szőrj és kb. 45 fokos szögben. Úgy könnyen belemegy és nem is fáj.
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Frissen ,üdén, tisztítólúra után (must, szőlő, must....).

Melánia! A hír igaz. Az egy is elég lehet nagyon is. Szerintem itt majd mindenkinek van ilyen története. Nagyon drukkolok, hogy Ő szépen alakuljon, és szép soksejtecskésen kaphasd vissza.

Zsu! Sajnálom a veled történteket, érintetként nagyon megértelek, és nagyon örülök, hogy itt. vagy!

Bella! Grat laptetűhöz, és őszintén sajnálom, hogy e forumon kellett megtudnod nem laptetű hozza gyereket!

Katica! Hogy vagy, érzések? Kicsit írd ki magadból, mert ez már olyan izgi. Én is megírom az adataimat. estike, 42 év, BMC Konc, 2 inszem+1 lombik+fagyibabás Ok: nincs, illetve apának időnként lusták, időnként tök jó.

Néhány infó róla. A vonalzó nagyon régi és nem tudom eltüntetni, de nem is akarom. Van egy 17 éves nagy fiam és azért szeretnék ismét anyává válni, mert nagyon vágyom rá, (mindíg is több gyereket szerettem volna, csak az élet közbepofázott.) Van egy csodálatos párom, 42 éves és gyermektelen.( ez plusz ok.)

Nyulasz! Mikor uhuztok újra?

A meg nem szólítottknak is nagyon szép napot kívánok!

Kép
estike66

Basszus nyulasz, most látom, hogy már repesztettél is. Bocsi. Valahol elvesztem. Akkor holnap leszívás, vagy mi? Segítség!!!!

Kép
estike66

Meglestem táblicskuban. Igen, holnap punkcijjjóóóó! Drukk hegyek!!!

Katica! Október végén kezden szurikat, valszeg.

Kép
estike66

Jó reggelt!

Estike: kipihented a szüretet? :-)

Nyulasz: de izgi, holnap punkció :-D A tüszőrepesztő után hány órával van egyébként?

Bella: köszi, köszi, hogy Te is megerősítetted a hájréteget :-D mondjuk lehetetlen lenne addig kockás hasat produkálnom :-D
A felszíváshoz kell egyébként külön tű, vagy az inzulinost erre is lehet használni?

Rana: nekem este fél 11-kor már abszolút nem fog az agyam, főleg, hogy már előtte lepihenek (általában) :-D

Most az jutott eszembe, hogy mi történik, ha ennek a ciklusnak a 20. napja körül elkezdem a Decapeptylt, és valami csoda folytán babás leszek :shock:
Ez okoz valami bonyodalmat? Igaz, hogy kicsi a valószínűsége, hogy 3 év után most megtörténik, de ilyenre is volt már példa :-D

Ja, képzeljétek mit álmodtam, be kellett pelenkáznom egy bébit, aki aztán hálából a nyakamba hányt :-D Jó, nem?

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
Fel lehet szívni az inzulinos tűvel!
Semmi sem történik leállítják a szurikat.

Esti,
Jól látom, hogy Te nem vagy benne a táblába.
Vendég

Sziasztok!

Nem semmi mit termeltetek, már többször nekiveselkedtem, hogy írok, de mindig csak az olvasásig jutottam. Azt láttam, hogy nem hiányoltatok. :cry: De se baj! :lol:

Nyulasz!
Nagyon szorítok Neked a holnap punkcióhoz!!!! ++++++++++

Bella!
Neked is drukkkkk!!!+++++++++++

Szezso!
Szia kedvenc névrokon! Végre összefutunk itt is! :lol: Mikor voltál dokinknál? Ha minden jól megy együtt fogunk haladni. :lol:

Melánia!
Én nagyon szorítok annak az egy petének is!!!! ++++++++

Estike!
Drukk a tesóhoz! :lol:

Kinek nem írtam?

Ja megvan Kisbuta!
Drukk az uhuhoz!!++++++++++++

Rana!
Üdv itt!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsu!
Kép

KépKép
zsófikukac

Estike! Kellemes másnapot kívánok! :lol: Táblázat????
Kisbuta! Mikor mész UHU-ra? Talán már voltál is! Mizu?
Nyulasz! HOLNAP az (első) nagy nap (aztán jön a többi nagy nap is!)! Csak ügyesen, petikék!
Zsófikukac, köszi az üdvözlést. :) Zsófinak, vagy Kukacnak szólítsalak? :roll:
Szezso, jósolt az álom, pár hónap múlva nyakadban a babaróka! :wink:
Zsu, Hajnóca már megírta. Sajnálom :cry: De többet ne is szomorkodj, mert majd most sikerülni fog! :)
Bella, Apa már bedobta a törülközőt. :roll:
Melánia, írj, mert így aggódom! :(
Dezsi, de hiányoztál! Nélküled csak 2 oldalt írtunk, nem 11-et. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike!
Látom jól elbeszélgettél magaddal :lol: :lol: :lol: igen,holnap punkció...
Szezsó!
tegnap repesztettem,35 órával a repesztés után van a punkció,mert 36 óra múlva repednének meg.Legalábbis asszem :roll:
Zsófi!
Jó hogy jöttél,már hiányoltunk :D Írtuk is többször,hát nem olvastad végig becsületesen azt a röpke 10 oldalt??? :lol: :lol: :lol:
Mennem kell,jók legyetek :wink:
Vendég

Csajjok!

Valaki, valohol, valamikor írta a FEM kapszulát, vagy gyogyót. Ez tök jó? És hol lehet beszerezni?

Nyuszika! Feszít poci már rendesen? Izgiizgi.

Kép
estike66

Vendég

FEM kapszula:
Összetevők:
Szabadalmazott összetétel: Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó vörös málnalevél, vadon termő viaszbokor, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó gyömbérgyökér, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó paprika, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szegfűszeg.
Főbb hatásai:
Tisztítja, tonizálja és erősíti a női szerveket, endometriózis, meddőség, terhességre való felkészülés, erősíti a méh szöveteit, menstruációs görcsök, késő vagy hiányzó menstruációs ciklus
Ajánlott adagolás:
Naponta 2-3 kapszula 2-3-szor vagy ahogyan a kezelőorvos elrendeli. Ez a formula kifejezetten ajánlott terhesség előkészítésére a menstruáció első napjától a beültetésig.
Tradicionális és modern alkalmazása:
Ez a növényi formula széles körűen alkalmazható a női szervek tisztítására, tonizálására és erősítésére. Ára 6000-7000 Ft között (100 kapszula). Állítólag az interneten lehet rendelni az Ökonet (Econet?)-ről, de én nem találtam meg ezt a terméket náluk, szerencsém volt, mert egy lombikos ismerős megrendelte nekem. Állítólag Ökonetes boltokban is lehet kapni.

Ajánlják még nagyon a cickafark teát (beülti előtt), a barátcserjét (Premens kapszula, végig), és a palástfű teát (beülti után).
Vendég

Bella, Estike!

Igen, ezt én írtam! :) De ez nem az, amit Bella belinkeltél. (Majd keresek róla képet valahol)

Estike, írtam privit!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na ezt találtam, de ezen az oldalon csak megemlítik:

http://fiatalsagforrasa.shp.hu/hpc/web. ... 1187695744

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
ment pü. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Ez a gyártó főoldala (angolul):
http://www.creationsgarden.com/about_us_quality.asp
Meg itt lehet megrendelni (angol):
http://www.creationsgarden.com/products.asp?Search=On
És ez is a termékcsalád része (így néz ki a FEM doboza is):
http://www.helenpensanti.com/prodinfo.asp?number=CHL

Mást nem találtam róla. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz!
Na jó, bevallom, nem olvastam végig rendesen mind a tíz oldalt. :lol:

Rana!
Hívhatsz mindkét néven. Vagy neven. Hogy is kell mondani? :oops: :lol:
Engem is érdekelne ez a valami, mert látom Bella írásában, hogy jó az endometriózisra. :roll: Ami ugye nálam vendégeskedik. :evil:

KépKép
zsófikukac

Szijjjja Névrokon! :-D Már láttalak a táblában, vártam, mikor jössz :-)
Ma délután telefonálok Tapolcára, szeretnék pé előtt menni, remélem jövő hétre tudnak időpontot adni - mondjuk még utána sem lennék elkésve.
Nagyjából tényleg együtt fogunk haladni :-)

Rana: földig érő róka-boa :-D (sajnos, az álmaimban mindig egyértelmű, hogy nem az enyém a gyerek :-(

Nyulasz: aha, értem ezt a tüszőrepit…szerintem én ezen is parázni fogok…igazából nekem már attól összugrik a gyomrom, ha fel kell hívnom az intézetet vagy a dokit :roll: idegbeteg Szezso :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Egy csomószor eszembe jut, hogy egyszer mit álmodtál Velem kapcsolatban. Emlékszel? :lol: Most titkon ebben bízom, persze tudom, hogy csak másokkal történnek csodák.
Én is ideges vagyok az egésztől, megértelek. :roll:

KépKép
zsófikukac

Bella, Rana!

Köszi az infókat. Az egyik oldal különösen érdekes számomra a pajzsmirigyem miatt. Ha lesz időm mélyebben beleásom magam.
A helyzet az, hogy a konzi alkalmával Tanár Úr szólt, hogy kezdjek el terhesvitamint szedni, de jódtartalmuk miatt azt nem szeretném, tehát keresgélem a lehetőségeket.
Mégegyszer Köszi.

Kép
estike66

Rana!

Nem jött privi!

Kép
estike66

Zsófi! Persze emlékszem, mit álmodtam :wink: Nekem Te is "más" vagy, és én Neked szintén "más", így mindkettőnkkel (és ilyen alapon mindenkivel) történhet csoda :wink:
(25-én megyek, jó sokára értették meg, miért is telefonálok :roll: )

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok.

Köszönöm a drukkokat meg a vígasztaló,bátorító szavakat is! nem sikerült,nem termékenyült meg.
De a jó hír az hogy dokinéni szeretné ha már következő mensikor kezdenék is.Több hormonnal.A márciusi 10 sejtes kezelést szeretné adni.Párom szeretné ha megpróbálnánk.Bár tegnap már gondolkodtunk,hogy nem megyünk többé ide.De most azzal biztatnak hogy adjunk még egy esélyt itt helyben Szegeden és ha nem sikerül akkor váltsak.
Na megyek nyalogatni a sebeimet még.Aztán ígérem foglalkozom veletek!
melánia

Melánia!

Nagyon sajnálom és nagy ölelés neked. Csak bíztatni tudlak és örülök, hogy nem adjátok fel! Igen, kicsit sírd ki magad, aztán gyere közénk!

Kép
estike66

Zsófik,
CSODÁK vannak!!Bogyika a bizonyíték!!! :lol:
(immunológiai oka volt anno a meddőségemnek .... meg egy 'voltférj" :wink: )

hajnoca
Dunakeszi

Melánia,
azért is jó lenne, ha most a következőkor kezdenétek, mert most fel van/volt turbózva a szervezeted és lehet, hogy így kicsit több az esélyetek a következőn.
Szegeden a Kaáliba jártok? Nem tudom van másik ilyen jellegű intéznény is ott?
Az én dokim ott tanult és egy tünemény amellett, hogy csodákat művel. :)

hajnoca
Dunakeszi

Zsófi! Az endora állítólag még az Arwen torna is nagyon jó!
Szezso, Róka-boát már én is szeretnék! :lol: :lol: :lol: Dokiktól én is f.sok, a Kaálit kéne hívni hogy szeretnék megint randizni dokibával, csak valahogy nem tudom rászánni magam. Mondjuk az IR miatt úgyse sürgős, de azért nem szeretnék újra "sorba állni" az első konzultációra várókkal! :?
Estike! Hashimotod van???? :shock: Privit megnézem. Csak annyit írtam, hogy egy lombikos lánytól rendeltem, viszonylag olcsón a FEM-et, és megírtam az emilcímét. Ha érdekel, elküldöm megint, ha nem érdekel, nem fáradok vele megint! :mrgreen:
Melánia! :cry: :cry: :cry: De ne add fel!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

hajnoca:nem nincs itt másik intézmény.Második lehetőségnek a Dévai intézetre gondoltunk.Az meg ugye Budapesten van.Tehát még több pénz kéne hozzá hogy feljárjunk.

estike:köszönöm az ölelést!

Van itt valakinek ilyen nemű tapasztalata hogy miért nem termékenyíthet a párom spermiumja?A múltkor is 10-ből csak 1 indult be első nap,majd másnap lett még 1.Több nem lett.
melánia

Rana!

Hashimoto-t nem értem, az mi? Nekem pajzsmirigy túltermelésem van.

Megköszönném ha fáradnál! Szedted? Mokor ? Mennyit és meddig?

Kép
estike66

Melánia,
van valami becézett formája a nevednek?
Így olyan fura írni.
ICSIvel sem sikerült? vagy spontán randinál tartanak a 'lombikban"?

hajnoca
Dunakeszi

Ja, rana! (basszus, folyton fáziskésében vagyok, még önmagamhoz képest is!) !

Írhatod az emilemre, ha gondolod

h.rozmann@citromail.hu

Kép
estike66

hajnoca:elárulom neked hogy ez nem az igazi nevem.Leendő kislányunknak adtuk volna de már lehet hogy nem ezt kapja majd.Egyébként Meláni.
Ja és igen ICSI volt.
melánia

Hajnoca!
Tudom, hogy Bogyika csoda baba, de én hiába cserélném le a férjem. :roll: Mert a hiba nálam van. :roll: De azért bízom benne! :lol:

Szezso!
Na ezt a mást jól megfogalmaztad, először nem értettem, hogy ki más és hogy? :lol: Szőke vagyok. :oops: :lol:
Kár, hogy nem 23-ra kaptad az időpontot, én akkor megyek. Azért remélem egyszer majd már összefutunk. :lol:

Rena!
Pont ma is volt egy riport erről a Kossuthon(igaz már februárban is hallottam). Csak az a baj, hogy én vidéken vagyok, a torna meg Pesten. Most bízom a lombikban, aztán ha véletlen úgy alakul, ahogy nem fog, akkor kipróbálom. :lol:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?