Új privát üzeneted érkezett!

Úgy bizony! Inkább a hányinger! :wink:
Az én torkom még mindig nem az igazi, pedig kipróbáltam a pálinkás öblögetést is. Pedig aztán én gyűlölöm a piát! :lol:

Kép
oriandy
 
 


Andy!
n pár napg hideg vizes borogatásttettem rá.Pontosabban a vizes törcsit betettem a fagyóba kicsit,tehát jó hideg lett.Aztán tegnap meleg kamillába áztattam,és azt tettem rá.Próbáld ki lehet használ vmelyik neked is.Közben meg kamillásborsmentás tea mézzel!

annus11
 
 


Andy:Én még mindig barnázok! :?" Jó" neked,hogy már rendesen megjött.Nekem nem tudom még hány napig fog szarakodni!
Amúgy tényleg, ahogy Annus mondja mától számold az első napot!
Miket fogsz a closti mellé szedni meg inni teát?

Kép

Kép
syl100
 
 

 
 

Hát én szedem lányok a Gravidát, de nem tudom, hogy elkezdjem e a teát inni? Azt mondják, hogy így vetélés után jó, viszont bizonytalan vagyok, mert úgy estem teherbe hogy nem ittam a teákat és semmit sem szedtem. Szóval nem is tudom, hogy van értelme?!
csige-bige
 
 


Sly! Csige!
Én is sokat vacillálok, hogy Closty mellé mit szedjek.. Mert olyan sok embertől hallom, hogy sima spontán gyógyszer és minden mentes hónapban jön össze a babó. De mi van, ha most nekem ez segítene???
Nem tudom. Vettem méhpempőt, van még 1 hétre elegendő barátcserjém, és a fogamzás teakeverék is elég erre a ciklusra. Emellett szedem az Elevitet és a folsavat. Nem tudom. Lehet hogy sok ez így mind????
Tanácstalan vagyok!!!!

Kép
oriandy
 
 


Hát nem tudom Oriandy. Az biztos, hogy nehéz kérdés. Én úgy gondolom, hogy a szervezet kész a babavállalásra, akkor minden gyógyszer ellenére teherbe fog esni. De mi van ha pont ezek segítenek, hiszen rosszak nem lehetnek?! Szóval, rosszat nem teszel szerintem, csak a sok gyógyszer által talán még jobban görcsölsz azon hogy segítsen. Én most csak Gravidát fogok szedni az első hónapban, után meg majd meglátjuk.
csige-bige
 
 


Hát, igen Csige, ez valóban nehéz kérdés!
De döntöttem! Beszedem a 2x1 Clostyt, és emellé még Folsavat és a méhpempőt eszem. Ennyi! Most se tea se semmi más!
A Folsavról azt hallottam, hogy jó, ha szedjük, mert egyrészt van akinél ennek hiánya miatt nem tapad meg a baba, másrészt meg mire megtudod, hogy terhes vagy, az legalább 6-7 hét, és a velőcsőzáródás az 5. héten fejeződik be, amihez pedig megintcsak kell a Folsav!
Szóval nálam a nyerő: Closty + Folsav + méhpempő

Kép
oriandy
 
 


Csige-bige: te aztán feltetted a kérdést rendesen! Mi újság Veled? Nekem végre másfél hét késés után megjött a mensim! Ebben a hónapban spontánkodunk,aztán következőben tabik lesznek megint! Pussz!
misszike
 
 


Na akkor most okoskodom én...azt hiszem h tudjátok h én is szetem a kismama vitamint,a folsavat,a teát ittam,closty meg még ki tudja mi....és nem segített.Viszont lehet h pont akkor amikor semmit nem szedtem akkor összejött.Lehet ezek mind kellettek hozzá.
Másrészt úgy voltam vele ha ezek nélkül összejön akkor meg is marad!Az bizti,ha 1-2 hónap alatt nem segít pl a tea,akkor abba kell hagyni,mert akkor az nem hat ránk úgy ahogy kéne!Tehát szerintem pár hónap után ha nem tapasztaltok változást,érdemes leállni vele.Kis szünet,aztán lehet megint mással próbálkozni! :wink:

annus11
 
 


Hát én egyre inkább hiszek abban, hogy akkor jön a baba, amikor nem is számítunk rá. Emlékszem mi miden hónapban a 14. naptól két naponta "dolgoztunk az ügy érdekében", de abban a hónapban a hajtás miatt kimaradt egy pár nap. A férjem kérdezte egyik este, hogy akkor most aktuális, mondtam, hogy nem, már nem, de nem tétlenkedtünk, az élvezet kedvéért megtettük amit meg kellett :oops: utólag számolva akkor fogant a baba. Így bebizonyosodott hogy nekem később van pém mint ahogyan meg van írva a nagykönyvben. Nekem a 18. nap körül van. Szóval ennyit a spontanitásról :lol:
Köszi Misszike megvagyok. Megbékéltem vele, hogy még egy hónapot várni kell. Most pihenünk, de nem tétlenkedünk :oops: Megvárom a második menzit és akkor akcióba lendülünk. Remélem mihamarabb lesz sikere. Sajnálom hogy neked megjött, de fel a fejjel, majd a következő hónapban és akkor hátha együtt leszünk megint babások és akkor már minden rendben lesz :D
Annus szépen telik az idő, már öt hetes és két napos vagy. Tök jó :lol: Jobban vagy már? Pihenj sokat és vigyázz magadra.
csige-bige
 
 


Ja, kifelejtettem. Mi megbeszéltük a párommal, hogy következő hónapban eljárunk esténként sétálni, összebújunk esténként, moziba megyünk, romantikázunk. Higyjétek el, hogy nagyon sokat számít hogy nem a baba miatt szeretkezünk, hanem mert romantikus hangulatban vagy, jól érzed magad, boldog vagy. Én most valahogy jobban hiszek ebben, mint a gyógyszerekben. Valóban igaz, amit Annus is írt, hogy boldognak és kiegyensúlyozottnak kell lenned, mert akkor jön a baba. Andy természetesen szedd be a clostyt, mert ha gond van a hormonokkal, akkor kell a rásegítés.
Remélem a leírtakat meg is tudjuk valósítani, mert most még egy-két dolgot csinálunk a házon kívülről, térkő, kerítés szóval nem sok szabadidőnk lesz, de szakítunk rá időt, mert kell, érzem hogy kell.
csige-bige
 
 


Lányok!:Én is úgy gondoltam,hogy most ebben a hónapban,hogy closti nem lesz,akkor inni fogom a cickát meg a palástot!De meggondoltam magam és nem fogom inni esetleg csak a palástot félidőtöl!Ja,és akkor így marad a folsav és ennyi! :roll:
Nekem még mindig barna.ez olyan idegesítő,hogy jönne már akkor meg! :evil:

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!

Annus! Most olvasom a jó hírt!! Annyira örülök Nektek!! :)
Vigyázz magatokra!! Újabb bizonyíték arra, ha az ember lánya nem görcsöl, akkor jön a baba :)

Szerintem is, ha ilyen körülmények között is megfogant, akkor nagyon életre való baba!!
Vendég
 


Köszi Luna!

Amúgy mi beszéltünk a babáról lenn is.A férjem kérdezte h akkor mi van,nagyon leálltunk a témával :wink: Aztán úgy néz ki h nem is álltunk le :lol: :lol: Sex továbbra is volt,és az esetek 99 %ban nem azért mert babát akarunk :oops:

Igazság szerint erre nincs recept...a baba akkor jön amikor akar!Mindegy mit csinálsz vagy mit nem,mennyire vagy rajta a témán stb.Szóval úgy is teherbe lehet esni ha az ember minden nap a babára gondol,vkinél ez jön be!

Azért egytanács így utólag....aki már hónapok óta próbálkozik,néha tartson szünetet.Mert pl én annyira elfáradtam ezalatt a pár hónap alatt....ez a téma teljesen kivette az erőmet! :wink:

annus11
 
 


Igazad van Annus, de azt mond meg, hogy lehet nem a babára gondolni minden nap? Én is tudom, hogy így kellene tenni, de nehéz. Bár remélem, hogy megoldodik ez a "problema", mert babás vagyok. A clostit most én is abbahagyom, meg minden gyógyszert ha mégsincs baba. Te nem szedtél most semmit, teát se ittál?

timejka
 
 


Timejka!

Nekem nem kell mondani h milyen nehéz...sajnos ezt is meg kell tanulni!Azt hiszem itt mind tudjuk h milyen nehéz nem gondolni rá!
Amúgy nem szedtem semmit,nem ittam teát se.Én a lecitint meg szőlőmagot kapkodtam be néha.Ezeket az allergiámra,meg a lecitin segít a sejtek egészséges működésében!Ennyi!na de ezt is csak amikro eszembe jutott a nagy építkezésben...és mondom,mi közben is beszéltünk a babáról.Sőt!Kiderült h a férjem másodunokatesója babát vár.És még le is törtem..h nekik bizti csak becsúszot....
Szóval szernem egy olyan állapotba kell kerülni,amit igazán nem is lehet megfogalmazni.....

annus11
 
 


Kép

Új adatok jöhetnek!!!!

annus11
 
 


Hát nekem a kezelések, módszerek: jelenleg a természetre bízzuk magunkat.
Az biztos, hogy nagyon nehéz nem gondolni rá. Nekem is azt mondta a doki, hogy ne görcsöljek rajta. Ok, de könyörgöm hogyan. Nekem úgy sikerült, hogy valami más kizökkentett a hétköznapi kerékvágásból, voltak más dolgok amik hirtelen lekötötték a figyelmemet és csak néha jutott eszembe. Úgy tűnik ez segített.
csige-bige
 
 


Na akkor rendezzünk versenyt!

Ki lesz a hónap leginkábbnemgörcsölősmásalfoglakozósújbabása :lol:

Ja és jöhetnek az ötletek is ki mivel köti le magát.Tudnám javasolni pl a nyelvtanulást,vmi kézimunka elsajátítása és ilyenek! :lol: :lol:

annus11
 
 


Sajnos nekem most az anyósom elvonja a figyelmemet, mert megint műteni kell, ma viszem kórházba és most ez foglalkoztat, hogy minden rendben legyen nála.

Én már sokszor megfogadtam egyébként, hogy nem görcsölök rajta, de nehéz. Igazából akkor akadtam ki mindig, amikor megjött.

Jaj Annus! Úgy irigyellek! Vigyázz magadra nagyon! Pénteken dobjak egy pozitiv tesztet?

timejka
 
 


Még szép h dobj egy + tesztet!!!!

Még ne irigykedjetek!Egyenlőre még csak maszatka van....még drukkoljatok h a köv héten lássam a babát is és legyen szívhang!!!!!!

annus11
 
 


Annus lesz szívhang és babácskádat is látni fogod. A barátnőm elment a mensi elmaradása utáni héten dokihoz és a doki nem igazán látott babát. Következő héten vissza kellett menni, addig a barátnőm tiszta ideg volt és ott volt a baba, a szívhang, most már kb. 14 hetes kismama.
RENDBEN LESZ MINDEN! Megy a drukk! Melyik nap mész uh-ra?

timejka
 
 


Hát még nem tudom...vagy hétfő vagy szerda...nem tom hogy rendel a doki pontosan....hát maszatot már láttunk ugye :wink: De remélem mostmár a petezsákon kívül vmi ksi ebihal szerűt is látunk :lol:

annus11
 
 


Nyugi Annus. Tudod, csak pozitív gondolkozás. Minden rendben lesz. Mindenki drukkol neked, ezek után, tuti nyerő vagy :lol:
Timejka: lássuk azt a pozitív tesztet.
Októberben én is dobok majd egyet :lol: Előtte még randizom pirivel egyet, remélhetőleg, de utána meghajtom apát, mint zinger a varrógépet :oops:
csige-bige
 
 


Annus!
Javítanád a következőket a táblában: ez a 4. Clostys hónapom, a következő dokilátogatás nov. vagy ha elöbb összejön a baba.
Closty mellé még Folsavat és méhpempőt szedek.

Nyugi! Minden rendben lesz a babóval, és a kövtekező UHU-n látni fogod Őnagyságát! Na és ami a legszebb és legjobb lesz: hallod a kis szivecskéjének dobogását!!!!

Elfoglaltság? Nekem itt a sulim, egy kis nyári szünet után megint elkezdődött, és lassan a gyakszi is elkezdődik. Aztán tanulás, mert Januárban vizsga!!!
Ezen kívül is kell még valami??? :wink:
Kézimunkázni imádok, csak mostanában kevés rá az időm!!!!!

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Még nem teszteltem.

Annus látni fogjátok a bébikéteket.

Andi lehet, hogy tényleg jobb lenne ha nem szednél semmit, nem? Te is elég sok mindent szedtél már. Én most biztos nem fogok semmit szedni ha mégis megjön, ami egyébként nem lesz.

timejka
 
 


Timejka, drukkolok neked :D
csige-bige
 
 


Timejka!

Csuriban kezem lábam!!!++++++++++++++++++++++++++

annus11
 
 


Timejka:Mikorra tervezed,hogy tesztelsz?

Kép

Kép
syl100
 
 


Az a helyzet, hogy most éppen arra gondoltm, hogy hétvégéig nem tesztelek, de most megyek a postára és "sajna" a gyógyszertár előtt kell elhaladnom így nagy a kísértés, úgyhogy lehet, hogy hamarosan tesztelek.

timejka
 
 


Várjuk az eredményt!+++++++++++++++++33

Kép

Kép
syl100
 
 


Sehol senki?

Holnap mondom az eredményt.

timejka
 
 


Timejka: hol az az eredmény?? Már nagyon várjuk. Megy a drukk ezerrel.
csige-bige
 
 


Timejka!!!
Hol vagy már azzal az eredménnyel??????

Kép
oriandy
 
 


Na!
Kismami?????? :lol:

annus11
 
 


Sziasztok


Annus én is azt mondom hogy fő aa pozitív gondolkodás, mikor mész uh-ra ott fog dobognia kicsi szivecskéje. Csak nyugi.

Tmejka én is nagyon drukkolok.

Hát tényleg nagyon nehéz nem babára gondolni, de ahogy visszagondolok az előző terhességeimre mindegyik akkor jött össze mikor nem is foglalkoztam vele. Norbira 7 hónapot vártunk és már nagon elvoltam keseredve és úgy voltam vele hogy tuti nem lesz nekem már babám, és akkor sikerült. Rékánál meg pont érettségire készültem, és egyfolytában tanultam.

Hát reménykedem hogy talán ez a hónap majd sikerül, mert most a betegség miatt, meg hogy az egész családot ápoltam, abszolút nem is foglalkoztam vele.
Aztán hétfőn együtt voltunk de nem a baba miatt hanem mert akartuk, és kedden amikor mentünk a házi dokihoz a párommal, akkor elmentem wc-re és ilyen pecsételős vérzésem volt, akkor egyszer, és azóta sem. Nincs kizárva hogy akkor volt a tüszőrepi is.
Úgy hogy majd meglátjuk hogy mikor jön meg vagy már nem jön meg.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Hát Gabi, lehet hogy valóban most fog sikerülni nektek is. Akkor Te is erősíted azok táborát, akiknek görcsölés nélkül jött a gyermekáldás :D

KépKép
csige-bige
 
 


Köszi a drukkot mindenkinek, de negatív a teszt.

timejka
 
 


Sziasztok!

Na 17én megyek dokihoz délután...alig kaptam időpontot!
Ma nagyon rosszul aldutam.....fájt a hasam is,sokszor felkeltem,hajnalban 2szer is vettem be magneB6ot.Ennyire még sose fájt...
Most már miden oké,vettem be espumisant is...néha nem tom eldönteni h most puffadok vagy se...lehet éjjel is az volt a baj :roll:

annus11
 
 


Timejka: Sajnálom, de amég nem jön meg, tudod....addig van remény. Lehet hogy csak egy pár nap mulva fogja kimutatni a teszt.
Annus: tök jó. Ha lehet kérj képet és tedd fel nekünk. A magneB6 jó nagyon, de semmi para Annus, mert normális a hasfájás. A dokim nekem azt mondta, hogy minél többet pihenjek. Szóval neked is pihi szigorúan.

KépKép
csige-bige
 
 


Igen,az betartva!Nem is tudnék itt rohangálni...ma azért kivasalok...mert már a gyerekszobából gardrób lett :roll: :wink:
Persze h hozok képet!Mint kiderült azt adnak!!És remélem h Maszatkám akkora eléri már a 7 mm is :wink: :lol:

Timejka!
:roll: Azért ha nem jön meg,csinálj még tesztet!!

annus11
 
 


Annus csinálok tesztet ha nem jön meg a héten. Nemsokára meglátod a Maszatkátokat. De jó!

timejka
 
 


Na nekem ma estére megjött!
Voltam ma a dokimnál,mert ugye azt mondta 2 hónapja,hogy ha eddig sem esek teherbe akkor már a clostit nem szedhetem tovább és küld további vizsgálatokra!Erre ma azt mondta,hogy várjunk türelemmel januárig spontán,hátha összejön és ha nem akkor majd januárba küld minket vizsgálatokra!És még volt pofája pénzt is elkérni a nagy semmiért!Nagyon kibuktam miatta!De amint elmúllik a bajom,rögtön felkeresek egy másik dokit,hátha az már tenne is valamit!
Ígyis szorít nagyon az idő,mert legkésőbb decemberig teherbe kellenne esnem,mert Réka tölti dec.30-án a 3.évet!A régi melóhelyemre meg már nem akarok visszamenni!

Timejka:Hátha neked sikerült!

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl az orvosoknak ráér, tök mindegy. Szerintem is keress másik dokit. Nem tudom, nem bízom már benne hogy sikerült. Eddig olyan biztos voltam benne, hogy sikerült.

timejka
 
 


Syl: én is két hónapig szedtem a clostit és nem estem teherbe. Visszamentem a dokihoz és nekem is azt mondta, hogy most már ne szedjem, hanem spontán próbálkozzunk. Megnézett uh-val és látta, hogy szép tüszőim vannak. Én is elkönyveltem hogy akkor tuti hogy nem fog sikerülni, mert ha gyógyszerrel nem sikerült, akkor mennyi esély van rá, hogy anélkül majd megy. Hát következő hónapban babás lettem, amikor nem is számítottam rá. Szóval működött. Én örülök neki, hogy nem tömött teli clostival, mert féltem hogy cistásodom. Szóval valóban kell hozzá egy kis türelem, de tudom, ilyenkor az van legkevésbé. Én is már annyira várom, hogy élesben próbálkozzunk, most van pé-m már fáj a hasam és utána megjön, majd éles akció. Tudom könnyű azt mondani, de most ne azon görcsölj, hogy vissza kell menni dolgozni, ha nem sikerül, mert akkor lehet hogy még nehezebben jön össze. Én jelenleg azon görcsölök, hogy el akarok jönni a cégtől, ezért várom egyrészt hogy babás legyek. Azért nem váltok, mert ugye várjuk a gólyát. Gondolj arra, hogy legrosszabb esetben keresel másik munkahelyet. Sajnos a mai világban tudom nem könnyű, de tudod, csak pozitívan. Drukkolok nektek nagyon :wink:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige:Tudom igazad van,de olyan nehéz!Neked azért annyival jobb,hogy a dokid nézett uh-val,mert az enyém nem.Fogalmam sincs a 6 hónap closti alatt mi zajlott le bennem! :?
Ezért is váltok dokit,mert akihez megyek annak már van uh-ja,és remélem alapos is lesz!
Akkor te már nem fogsz clostit szedni?

Kép

Kép
syl100
 
 


Nem tudom mert én most vacilálok,hogy igyak -e teákat ebbe a hónapba v. ne?Ami biztos az csak a folsav semmi más!
Meg valaki nem hallott valami jót a testgyertyákról,hogy van-e valamilyen hatása a teherbeesésre?Mert én valamelyik fórumon olvastam,de konkrétan nem tudok semmit!

Kép

Kép
syl100
 
 


Helló lányok!Újból itt vagyok,sajna már nem tudok mindennap géphez jutni:(Annus kérlek javits a táblán,34 éves vagyok,van 2 lánykám már spontán(13,15 évesek)És képzeljétek,jövő csütörtökön megyek hsg-re a délpestibe.Babaprojektről,hogy kicsit elvonatkoztassak,beiratkoztam estin érettségizni,hogy kitöltsem minden gondolatom,időm.Annus hogy vagy?Annyira irigyellek:)

salygabó
 
 


Syl most én is azon tanakodom, hogy teázzak-e vagy se. Closti kilőve az tuti. Már többen mondták, hogy van egy természetgyógyász aki már több nőnek segített és terhes lett. Lehet, hogy kipróbálom. Ártani nem árt. Lehet, hogy tényleg a spontánkodás a jó. Annusnak bejött.Erről a gyertyáról nem hallottam.

timejka
 
 


Syl: az nagyon durva, hogy nem nézett meg uh-val closti után. Azt mindenképpen meg kellett volna néznie, hogy lett e cistád tőle és hogy van egy tüsződ a closti után. Az én dokim megnézte uh-val és akkor mondta, hogy szép négy tüszőcskét lát, így nincs szükség clostira. Be is jött. Szerintem mindenképp nézesd meg uh-val és valóban válts dokit, mert a mostani dokid igen felelőtlennek tűnik.
Én most nem szedek clostit, a doki nem is említette, így spontán kell próbálkozni. Én most Gravidát szedek folsavval.

KépKép
csige-bige
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?