Sziasztok!
Dorka, küldöm a számom priviben. De nem úgy néz ki, hogy jó idő lesz ma, meg egyébként is ráér! 10 körül megyek a TB-hez, utána gondoltam.
Niki, neked pedig lehet elviszem, ha jól rémlik, nem messze laktok Ivettéktől, neked is mindjárt írok privit!
No, jól le vagyok maradva a reagálásokkal, úgyhogy nem is fogok tuti mindenre!
Először is, Szami, gyönyörű lett a szoba, már olyan nagylányos nekem! Egy darabig biztos jó lesz! Öröm lehet ilyen szobában tölteni a gyermekéveket!
A lányok gyönyörűek, és Jázmin nagggggyon hasonlít rád!
Kata, tök jó a hajad, és tényleg nincs is nagyon nagy pocid, nekem nagyon csininek tűnsz
Alvás....hát én is így gondoltam. Aztán jött az a mondás: Anya tervez, Csongi végez. De sosem tud meg ez milyen!!!!
Kutyafüle, nem írtál, hogy mi volt a dokinál! Ugye minden rendben, és jobban vagy????
Ildi, üdv a társaságban, én nem értek ezekhez a dolgokhoz, és sajnálom, hogy már ilyen régen próbálkoztok. Csak annyit tudok hozzátenni, mint a többiek, hogy nagyon-nagyon drukkolok nektek!
Kittenről van valami hír??? Remélem minden rendben náluk is! Már olyan kíváncsi vagyok a pici Larára!
Ja, és munya...hát ő teljesen elveszett
Niki, tök jó lett a hajad! És a lányok.... hm, azok a szemek! Sokat kreatívoskodtok?
Márti, hogy mennek a dolgaid? Javult már a helyzet vagy még mindig gyűrűzik a pech széria???
BBJ, fájt azóta a derekad? Vagy teljesen megijjedt az injekciótól?
Gréti ott alszik már az oviban, vagy mindig kikönyörgi, hogy vidd haza ebéd után?
Anikó, mennyit változott Dorci! Gyönyörű kis csajszi!
Rami, nagyon szűk szavú vagy! Nálatok minden rendben?
Balwin, döntöttél már ágy ügyben? Érdemes szétnézni, hátha látsz valami olyat, ami viszonylag védett körben, hátha arról nem tudna levándorolni éjjel.
Na, egyelőre ennyi