Új privát üzeneted érkezett!

Sziótok,

Niki, nagyon boldog névnapot kívánunk!!! Sütikézés lesz a családban? :)

Szia Ildi, üdv közöttünk! Előttem szólók elmoondták már, amit én is monani akartam: remélem, hogy úgy alakul, ahogyan szeretnétek!!!

Judit, Szilbee, Kata, mindenki, aki érdeklődött az éjjelről: köszi, aranyosak vagytok! az éjjel rendben volt minden, talán az elalvás előtt beadott fájd.csill. hatására. De az ínye talán még csúnyább, mint tegnap, 1-re bejelentkeztem magán fogorvoshoz. Félek, hogy a gyull. góc esetleg megbetegíti Szabit, sztem nem elég a fertőtlenítés, de attól is félek, hogy esetleg felvágják... Vagy ilyen nincs?? Jaj, foggalmam sincs!!! Nemsokára okosabbak leszünk.

Kata, mér lennél rémísztő??? Olyan szép kismama vagy!!!!!!! Komolyan!!! Jó rátok nézni!!!!

Voltunk játszóbölcsiben, szinte végig csak Zsófi és Szabi volt ott, a gondozónőnek is el kellett mennie, de az új játékok bejöttek a gyerekeknek!! Jövő héten megen megyünk, kíváncsi leszek, ha ott a gond.nő, meg több gyerek is, akiket nem ismernek, hogyan alakul majd minden.

Kép
Kép
dorkáék

Jaja. Dorka mizu? És milyen ecsetelőt kapott Szabi? Valami olyasmi lehet hg koszos kézzel nyúlt a szájába és a nyitott felület kicsit bacis lett?

fanna3

No közben 1 óra alatt küldte el a hszom.... :evil: de látom már válaszoltál is...... Nem lesz ott semmi gond!!!!!!!! Láza nincs Szabinak?

fanna3

Niki!

Boldog Névnapot!
:)

Kép
szilbee

Nikinek Boldog Névnapot!

Kata!
Köszi!
:D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Dorka! Feltétlen gyere és mond el mi volt. Hát ha alaposan ki kell tisztítani, lehet kicsit jobban megpiszkálják. Remélem minden rendben lesz!!!!
szilbee

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntéseket, nagyon jól esett.

Kata: Nagyon szépek vagytok. Miért lennél rémisztő? Aranyosak vagytok így hárman.

Dorka: Jaj, de sajnálom Szabit. De örülök, hogy jobb volt az éjszakátok. Ti is jól megszenvedtek a fogzással. Katát is jobban megviseli, mint anno Dorkát. Szegénynek iszonyatosan folyik a nyála napok óta, az orrán pedig alig kap levegőt, pedig már alig van váladék az orrában.

Ildi: Szia. Remélem baba van a pocakban. Majd számolj be, mi volt!

Fanna: Szerintem Sinupretet nyugodtan adhatsz, ha köhécsel.

Szilbee: Levente hogy érzi magát az oviban? Szülőitek volt már?

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Köszönöm a válaszotokat, nagyon aranyosak vagytok.
Remélem tényleg van ott valaki, bár nem igazán bízok benne.

Niki!

Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok!

gyoreneildi

Néhány kép:

Kép
Dorka a Belle-s ruhájában

Kép
Kata sütit eszik (a háttérben Gréti és Dorka hasal)

Kép
Első nap az oviban

Kép
Festés közben

Kép
Az új hajam (sajna az arcom a régi)

Kép
Dorka új kopogós cipője

Niki

Kép
Kép
csni

Hali!

Niki! Boldog névnapot!

Dorka! Szegény Szabi! Majd gyere, h. mi volt a fogdokinál!

Kata! De szép pocak! Nem értem, mit izélsz, egyáltalán nem vagy nagydarab, szépek vagytok! Bence szokott beszélni a kisöccshöz? :wink:

Ildi! Szia! Drukkolok! Hol voltatok lombikon?

Szami! Szépek a lányok is, Ti is, a szoba is! Kérünk még a házról sok-sok fotót! Engem különösen a "gyerek-társalgó" érdekel!

Kép Apa karjában , takarót rágva :)

Kép Nézd csak!

donkoaniko

Ez lemaradt:

Kép

Niki, egyszerre dobtuk a képeket! :wink: Nagyon szépek vagytok! :D

donkoaniko

Illetve én kicsinyítgettem sokáig. :oops:

donkoaniko

Kata!
lemaradt az előbb! nem tom mit izélsz, csinos vagy! a pocid is csinos!

Anikó!
Nagyon kis formás Doroti!

Niki!
tök jó lett hajad, várom hogy élőben is láthassam!
annyira szar már ez a monitor, hoyg a hátul hasaló lányokból nekem nincs meg semmi. na ez van.

Jaimee!
több????

Katlina!
majd ide is tessék már írogatni a fejleményt! :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niki & Kutyafüle: boldog névnapot!

Niki, jó az új hajad, szépek a lányok! (hű micsoda bugyi kiállítás! :lol: )

Judit, és könnyen ki tudtad tisztítani a sárga szőnyeget? Milyen szőnyegtisztítóval? Amúgy nálunk tényleg Apjuk pucolja a szőnyegeket :wink: :oops:

Dorka, majd írj, mi volt a fogdokinál, Szabi engedte, hogy macerálja a doktornéni?
Ja, jól elvoltak a gyerekek a sok új játékkal, pesrze mindig az kellett volna, ami épp a másiknál van. De hát ez természetes még ebben a korban.

Kata , jó a hajad, bár gondolom olyan, mint az enyém, a fodrász tök jól beszárítja, de aztán soha többé nem tudod magadnak úgy megcsinálni. Nem tudom, miért nem szeretsz kismama lenni, mert tényleg olyan szép vagy a pocakoddal.
Én biztos félnék, hogy a kicsi majd zavarja a nagyot éjszaka, de hát mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja!

Anikó, szépek vagytok!

Kép

Kép
ditke2007

Ja, Ildi üdv, majd írj, hogy mik a fejlemények!

Kép

Kép
ditke2007

Kutyafüle: (nem tudtam, biztosan figyelmetlenségből, hogy Te is Niki vagy) Isten éltessen Téged is neved napján! Hogy vagy? Ha már otthon vagy és kúrálod magad, gyere sűrűbben!

Niki: hát... elég kompromitáló kép Grétiről és Dorkáról. Tök jó lett a hajad és egész pihentnek látszol :wink: Milyen az ovi?

Anikó: gyönyörű érdeklődő tekintete van Dorkának.

Ditke: ja-ja... soha többé nem áll így a hajam, ahogy a fodrász megcsinálja, kivasalja... De legalább kb. félévente egyszer jól néz ki a hajam. Csak kettő gyerkőc volt a bölcsiben? Tavaly meg (mesélte ismim) be sem lehetett jutni, annyian akartak menni.

Dorka: mi volt dokinál? (szegény Szabi)

Jaimee: ??? no

Kép

Kép
szolkata

szió,

Köszi az érdeklődést, de holnap 13 óra fogdoki... Biztos én értettem félre, mert mielőbb túl akarok lenni rajta... Vártam, vártam, aztán felhívtam, hogy hol van, aztán tisztáztuk, hogy holnap kell mennünk... :(
Anna, Szabinál könnyen megy, hogy a szájába nyúljon koszos kézzel, még mindig sokmindent először a szájával csekkol le, aztán persze bejuthattak könnyedén a bacik. LÁz nincs, kopp-kopp...
Ecsetelőnek Betadint kenek rá, ez csak jód, asszem...
Sinupretet én is adtam Szabinak, mikor kicsit köhögött.

Anikó, de szép lányka Doroti!!! Mennyit változott, mióta nem tettél képet róla!!

Niki, a lánykáid is nagyon szépek, és tetszik a hajad is! Jól áll neked!
Sajnálom Katust, ő s küzd ezerrel akkor... Nemsokára előbújnak!

Kép
Kép
dorkáék

Áve.

Nikolettáinknak Nagyon Boldog Nevük Napját :D
Bevallom, kutyafüleNikit Ditkéről puskáztam :oops: A "tömeg" előnye: valaki mindig résen van közülünk :wink:

Dorka, szegény Szabi-baba :( Gyere majd a fogas hírekkel!

Ildi, üdv közöttünk :) A lányok már minden variációt elmondtak a témával kapcsolatban, úgyhogy én már csak annyit: azért én is szorítok, hogy sikerüljön a babaprojekt :) Hol volt a lombik?

Kata, szerintem is nagyon csini vagy, pocakostul, újfirzurástul, Bencéstül :D Nem érteni téged :roll:

Niki, a te frizud is nagyon jó lett! Szépek a lánykák :D Meg a cipi is!

Anikó, gyönyörű lánykád van :D

Jaimee, hanyagolsz minket...ennyire nem írunk érdekes dógokat? :(

Katlina, jah, várni én is fejlemények! Neked is csini a rövidebb frizura :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Anikó: Nagyon édes Dorka. Gyönyörű szeme van.

Kata: Ez a 4. napunk az oviban. Úgy néz ki szereti, csak még minden ismeretlen Neki, nem ismeri a társait, de örömmel megy.

Kutyafüle: Én is boldog névnapot kívánok Neked!

Niki

Kép
Kép
csni

sziasztok!

Nikoletteknek boldog névnapot!!!!

Szolkata!

Írtam pü-t

Kép
kbernadett

Csákó!

Niki!
Az arany ruha NAGGYON KIRÁLY!!!!!!!!.....de ellennék én is végre ha lehetne vmi ilyesmi farsangba menni..... :roll:
Na meg a hajad is jó lett!!!!!!!! Nemondmá.....Kell a frissítés!!!! :wink:

Nálunk: Asszem egész jól megy....szóval nem rosszabban m int másnak! Nagyon jól esik ls megnyugtató hogy a gondozónő elmodn mindent ami aznap történt, és azt is hg ha vmivel nem értek egyet szóljak! Eddig minden rendben, végülis ők tudják hogy kell az apródokkal bánni, van pár évnyi tapasztalatuk, megbízo bennük! Asszem másképp nem is menne!

Szilbee!
Mindig akarom mondani hg tetszik az aktuális kép....de mindig lemarad...és aztán jön az újabb... :lol:

Szívom ma Nimi orrát a legalacsonyabb fokozaton és elered az orra vére.....már 2szer!......Akkor most ne szívjam?.....Nem vészes....csak én biztosra akartam menni, nehogy arcüreggyuszi legyen...

fanna3

Juditok,Kata és akik még átolvasnak!
Hát nem lesz kistesó,utolért a ferrárim,szóval a tüneteket is ebben tudom le :( :(

Balwin!
Kösz a hajas dicséretet,ár csak a fejet kellene renováltatni egy kicsit :D :wink:

KutyafüleNiki!
Boldog Névnapot!!!!!!!!

Ildi!
Üdv itt!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Bocsánat, de csak egy gyors bekukk!

Niki és kutyafüle, boldog névnapot kívánok nektek!

Dorka, Niki, mikor szoktatok sétálni? (bár holnaptól már nem mondanak szép időt, de hátha) Vinném a könyvet....

Évi és
Kép
csongianya

Fanna!
hát akkor ne szívd, főleg ha nincs is benne semmi... ha nagyon aggódsz az orra mellett, vagy a fülét is lehet melegíteni, hogy tisztuljon a cuccos.

Katlina!
na majd legközelebb.... :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Köszi mégecccer mindenkinek a dicséreteket! :)

Fanna! Ha vérzik tőle, akkor hagy pihentetni az orrát! És azt az orrlikat ne is spray-zd!

Nálunk egyébként úgy szokott lenni (bár nem kérdezte senki, de csak elmondom... :oops: bocsi) Dávidnál, hogy ha már köhög adnom kell neki a nyákoldót, mert neki rögtön besűrűsödik a cucc és nem tud orszívóval se kijönni... azért köhög olyan veszettül, ami meg bedurratja a torkát.
Szóval elkezdem adni neki a Sombucus Nigrát 4x2 golyócskát vízben feloldva (pipettával nyelv alá). Ha nem hat (bár ilyen még nem volt), akkor jön a Sipupret napi 1x10 csepp.
Aztán persze emellett baby orrspray és anyatej 2x1-1 csepp az orrba. Este meg (jóval a Hompós cucc után) Baby Luuff.

Leventénél ennél egyszerűbb a kezelés.

Ja és persze nyomatom belájük a C-vitamint.

Judit! mi az FLP-s cucc neve? Vagy van honlapjuk is?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.09.11 06:46-kor.
szilbee

Na ma nagyon "szép" időnk lesz! :? :roll:
Én meg pont tegnap döntött úgy, hogy ma kipróbáljuk a buszozást a fiúkkal, így ma apjuk vitte Leventét az oviba... Hmm remélem hazafelé nem lesz eső. Így is lesz elég izgalom... babakocsi, 2 gyerek. De hát muszáj kipróbálnom, hogy bírom megoldani ezt a feladatot egyedül busszal, mert csak akkor igénylem a kismambérletet.

Dorka! Ma kijöttök R.F-ra du-án?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.09.11 07:30-kor.
szilbee

Reggelt!
Évi, ha esik, nem indulunk el, de még változhat ma de. az idő, ha elindulunk, küldök sms-t, vagy megcsörgetlek (ha megvan a tábliban a számod), jó?

Szilbee, lehet, kimegyünk bár vásárolni is kéne (i.spar, Tecsó), de majd téged is csörgetlek, hogyan alakul!

Katlina, pedig már úgy drukk! Ami késik, nem múlik... :wink:

Csajok, a Domino gyerekvárban már el tudna szórakázni Szabi? Vagy nagyobb gyerekeknek való?
ÉS mit csináltok ilyen esős időben :?: :?:

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Ok! Mi is csak 5 után megyünk. Ott vacsizunk,,,, azt hiszem.
szilbee

Sziasztok!

Dorka, küldöm a számom priviben. De nem úgy néz ki, hogy jó idő lesz ma, meg egyébként is ráér! 10 körül megyek a TB-hez, utána gondoltam.

Niki, neked pedig lehet elviszem, ha jól rémlik, nem messze laktok Ivettéktől, neked is mindjárt írok privit!

No, jól le vagyok maradva a reagálásokkal, úgyhogy nem is fogok tuti mindenre!

Először is, Szami, gyönyörű lett a szoba, már olyan nagylányos nekem! Egy darabig biztos jó lesz! Öröm lehet ilyen szobában tölteni a gyermekéveket!
A lányok gyönyörűek, és Jázmin nagggggyon hasonlít rád!

Kata, tök jó a hajad, és tényleg nincs is nagyon nagy pocid, nekem nagyon csininek tűnsz :wink:
Alvás....hát én is így gondoltam. Aztán jött az a mondás: Anya tervez, Csongi végez. De sosem tud meg ez milyen!!!!

Kutyafüle, nem írtál, hogy mi volt a dokinál! Ugye minden rendben, és jobban vagy????

Ildi, üdv a társaságban, én nem értek ezekhez a dolgokhoz, és sajnálom, hogy már ilyen régen próbálkoztok. Csak annyit tudok hozzátenni, mint a többiek, hogy nagyon-nagyon drukkolok nektek!

Kittenről van valami hír??? Remélem minden rendben náluk is! Már olyan kíváncsi vagyok a pici Larára!

Ja, és munya...hát ő teljesen elveszett :?

Niki, tök jó lett a hajad! És a lányok.... hm, azok a szemek! Sokat kreatívoskodtok?

Márti, hogy mennek a dolgaid? Javult már a helyzet vagy még mindig gyűrűzik a pech széria???

BBJ, fájt azóta a derekad? Vagy teljesen megijjedt az injekciótól?
Gréti ott alszik már az oviban, vagy mindig kikönyörgi, hogy vidd haza ebéd után?

Anikó, mennyit változott Dorci! Gyönyörű kis csajszi!

Rami, nagyon szűk szavú vagy! Nálatok minden rendben?

Balwin, döntöttél már ágy ügyben? Érdemes szétnézni, hátha látsz valami olyat, ami viszonylag védett körben, hátha arról nem tudna levándorolni éjjel.

Na, egyelőre ennyi :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Nincs azóta hír Kittenről. Azt írta, hogy majd ha hazaértek beszámol (nekem se írt semmi konkrétat, pedig kérdeztem jó pár sms-ben). Gondolom, hogy ma engedik haza őket.
szilbee

Szép reggelt!

Csak megjegyzem... épp vasalód idő van :wink:

Betti: ment válasz pü, remélem szimpi lesz.

Szilbee: tök jó volt tegnap, örültem, hogy ügyesen játszott együtt a két gyerkőc. Azon gondolkodtam, hogy majd, ha jó idő lesz, most már a Nefagos játszira is ki lehet jönni.

Jaimee: tegnap végre volt időm blogodat olvasni.... szerintem ezeken a napirendi dolgokon, meg mit hogy adjunk enni a gyerkőcnek dolgokon mindenki átesik... én is annyit agyaltam folyamatosan, meg elméleteket gyártottam, már a Zuram unta... teljesen normális a problémád... de rövidesen kialakul úgyis (addig csűri-csavarja egy anya) :lol:

Tényleg Munya... mi lehet vele...?!

Katlina: amúgy Ti is gyúrtok gyerkőcre vagy csak amolyan meglepi lett volna? Vagy mindegy?

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!

Á, ez az idő! Na de szoknunk kell, hétvégétől HIDEGET ( 12-13 fok, éjjel 6-10, eső, viharos szél... ) jósolnak. :cry:

Dicséreteket köszönjük!

Kata! Érdeklődő tekintet: hát na ja. Úgy tud nézni... Fürkész, kutat a szemeivel, ahogy néz rám... Imádom. :D

Szilbee! Drukk, h. ne essen, épp elég lesz a buszozás Nektek.

Dorka! Hogy aludtatok?

Évi! Csongi kitartása suli terén töretlen? :wink: Piros pontok gyűlnek?
Igen, Munya elveszett, pedig ő is már olyan 38 hetes lehet kb. :shock: MUNYA, ha olvasol, adj hírt!!!!!!!!

Elküldöm, mert ébredt a kisasszony. :lol:

donkoaniko

Kata! Én is úgy örültem neki! :D Végre ezt is megértük! A Nefag is jó! Remélem azért még lesz egy kis vényasszonyok nyara.

Anikó! Már akartam írni... :oops: Annyira szép arca van Dorotinak. A szeme pedig... húúú. Már előre sajnálom a pasikat (akik valszeg még jelenleg csak pelenkások).
szilbee

Sziasztok!

Balwin!
Kérdezted, hogy hol voltunk lombikon. Az első lombikunkat a szegedi Kaáliba csinálták ami meg is indult csak a dokinő hirtelen minden abbahagyatott velünk és elmentek a babák. A második lombikunk a Budai Meddőségi Centrumban volt, de itt meg véletlenül megkapartak amiről elfelejtettek szólni a doki-itt ezért nem sikerült, de hál Istennek maradt 4 db jégovis amiért mehetünk októbertől, de a szívem leges legmélyén bízom benne hogy sikerült. Bár mindenki erre gyanakszik, csak Én nem annyira, de majd kiderül.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat és a drukkokat, jövőhét kedden minden ki fog derülni, mert akkorra rendelt vissza a dokibácsim, de szerintem ilyenkor olyan lassan telik az idő, hogy azt már elmondani nem lehet.

Mindenkinek további szép napot!

Ildi

gyoreneildi

Ditke!
a szőnyeget a vanish folyékony szőnyegtisztítóval nyomattam. jó lett, bár maradtak foltok, a nyálcsöppenés, teacsöppenés sztem kivédhetetlen, hacsak nem rtagaszkodsz a "szigorúan a konyhában iszol"-ra. valamennyit azért halványított rajta, de az én "sasszemem" látja, hoyg ott vannak.

Évi!
ott alszik, persze csak első nap volt anyuka engedékeny, bár azóta is minden reggel kérdezi, meg fogja is amíg az ovi tart, hyog akkor péntek azután, meg ezután lesz, merthoyg akkor elhozom, sok gyereket elhoznak a rövidebb munkaidő miatt, pont ő legyen ott...

éjszaka a bal csípőm fájt, nem volt jó sehogy sem feküdni... na nem hiába 20 év fölött már elkezdődnek a bajok....

Ildi!
ez nagyon gáz. ennyi a nem hozzáértő ember? nagyon szörnyű! hátha most... (mellesleg én is kérdeztem, hogy akkor hol, és mikor voltatok)

Szilbee, Kata! képek nem készültek? csak úgy véletlenül a skacokról?

Dorka!
gyere az infókkal fogdoki ügyben!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Betti: bocsi, de csak most láttam meg, hogy küldtél tegnap sms-t... Amiket kérdeztél, nem tudom, mert én végül is ismerősként voltam nála, nem is a magánrendelésén, hanem a kórházban. Csak tippelni tudok, hogy mint minden magánrendelés mostanság olyan 5000-6000 Ft körül van.

Én örülök a hűvösebbnek... csak szegény Gulyásfesztiált sajnálom... idén nem lesz túl sok ember kint.

Ildi: szorítok!

Kép

Kép
szolkata

Tényleg én is olvastam a 12-13 fok nappali időt, én azt mondtam hurrá! de lehet nem is oylan hurrá....

tavaly nem voltunk a gulyásfesztiválon, idén menni akarunk, na majd az idő eldönti...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Nem volt nálam gép! :( Pedig most lett volna mit fotózni! :roll:

A hűvöst én is díjjazom, de az esőt most (per pillanat) kevésbé...
szilbee

Évi, na bocsi,Tb vagy Nyugdíjfolyósító.... nekem egykutya, de hát a könyv így nem ért célba... :oops: remélem azért ma vagy holnap összehozzuk a talit!!!

Szilbee, ilyen kutya időben is mentek anyáékhoz? Én még miinidg nem tom... :roll:

Gulyásfesztivál nekünk is tervben van...

Jövő hét csüt.ön kirándulunk egyet Szabival, Kecskemétre viszük át anyáékat, nem tudtok ott valami jó kis programot? Állatkert ott nincs, ugye?

Ildi, elhűlve olvastam, amiket írtál... Nagyon sajnálom, amin eddig keresztülmentetek, de bízzunk, bízzunk, várjuk a híreket, itt mindenki szorít értetek!

Anikó, most is jó volt az éjjel, kopp-kopp.... Mjad du. jövök a hírekkel! Nagyon szét van csattanva az ínyünk (nem tudom, ez-e a helyes kifejezés rá), és még mindig gennyes...Olyan sárgás, de úgy tűnik, nem okoz neki fájdalmat... Végülis lehet, hogy magától is kitisztulna, ha teljesen kint van a fog, de én félek a fertőzéstől, baciktól, nehogy ártson Törpének!

Kata, ha nem írod a vasalást, ki is megy a fejemből... Robogtam is, rengeteg gyűlt össze!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Hát, én konkrétan megáztam ebben az időben. Katát fél tízre vittem dokihoz, mert nem kap az orrán levegőt, meg kellett pelus + filmeket visszavinni a Tékába. Kata meg bealudt az esővédő alatt már fél 11-kor.
Katusnak melegítenem kell a fülét, mert matt, nem akar ürülni Neki a váladék. Amúgy jól van.

Szilbee: De jó, hogy írtad ezt a pipettás dolgot. Itt agyalok, hogy én is, hogy adjam be Katusnak ugyanazt a hp-s bogyót, mint amit Dév szed. Te jól kidolgoztad a tervet, ha Dév mágfázik. Nekem is kéne valami hasonló, mert Dorkánál elég az orrszívás + nyákoldó, de úgy tűnik Katusnál nem.

Dorka: Szerintem kicsi még a Dominóhoz Szabi, esetleg, ha Levente vagy valami nagyobb gyerek kíséri. Te nem mehetsz be.

Évi: Majd mindjárt megnézem írtál-e privit, de most 3-ig biztos itthon leszek. Kreatívkodás: Nem szoktunk túl sokat. Színezni, festeni, gyurmázni. Én sajna nem vagyok jó kézügyességgel megáldva.

Mégegyszer köszönöm a köszöntéseket és a dícséreteket a képekről.

Niki

Kép
Kép
csni

Dorka! Miérte ne mennénk? Persze hogy megyünk. :) Meg már Papa is régen látta a fiúkat! És hát mikor 7ágra sütött a nap, akkor is bent voltunk... szóval szerintem tök mindegy hogy esik e vagy sem... És hát kölkök bárhol jól el tudnak játszani egymással! ;)
szilbee

Haller :)

Judit, hol tanáxunk ma?
Csípőfájás? Ejhmán :? Vígasztaljon a tudat, hogy még biztosan nem kopás :wink: Azt térdben (alatta) érzi az ember. Pihentesd!

Én örülök a végrenemmelegnek! Perpill mindegy, hogy esik hozzá, vagy sem :oops: Olyan jó volt ma is kicsit fázni hajnalban!

Ildi, a Budais topicból ismerek egy topiclakót (zsókuci) :) Sajnálom, hogy ilyen emberi "balgaságok" hátráltatják a próbálkozásaitokat :( Azért a 4 "fagyi" még jól hangzik :) Drukkolok, hogy kedden jó híreket kapjatok!

Évi, még nem próbálkoztunk :oops: Bár kedden voltunk az Ikeában, és láttam (illetve ki is próbáltattam Annalucával :mrgreen: ) nagyon tuti kis nagyágyakat, de amíg nem biztos, hogy tud egyedül aludni, addig nem ruházunk be. A mostani ággyal (összébb csukva) akarom lecsekkolni. Ha lesz fejlemény, beszámolok :D

Dorka, akkor ma is várunk a fogdoki után!

Judit
Kép

Kép
balwin

Ditke, nem válaszoltam :oops: Nem, nincs még útlevelünk; úgytom mindkét szülő kell hozzá...most azt nehéz összehozni hivatali időben :)

Egyébként olyan régifélefajta, lapozgatós útlevél van, vagy az is kártya? Bár már régóta meg kellett volna oldani, hogy minden adatunk EGYETLEN adathordozón legyen...akár bőrbe ültetett chipen :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Lányok, kéne egy kis segítség.

Du. megyek gyógyszertárba, és most már időszerű lesz beszerezni vmit fogzásra. Még nincs vészhelyzet, de vannak fájdalmas íny miatti felsírások, meg persze a nyálzás, rágás. Eléggé duzzadt is az ínye. Persze még hónapokig eltarthat, de gondoltam, legyen itthon vmi. Na most én a Dologél és a Dentinox között vacilálok. A Dologélt nagyon ajánlották, a Dentinoxról többször hallottam már. Szerintetek?

donkoaniko

Anikó! sztem midnegy csodát ne várj egyiktől sem!

Judit!
majd hívlak! egyébként Szapáry 22 előtt van, a Tünde presszótól 2 ház, a Tisza part fele.

Szilbee!
már írtam, asszem, vagy nem? pomestin. mindjárt beírok egy két dolgot belőle. mert a leírás persze nincs sehol!

na mentem leteszem aludno Letit.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, ok!

Anikó, mi Dentinoxot használtunk. Nem azért, mert qrva jó, egyszerűen csak ezt vettem :wink: Sztem is mindegy...úgy vettem észre, inkább az tetszett Huncinak, hogy kenés közben dörzsöltem az ínyét. Monnyuk neki nem volt durva a fogzása, megúsztuk középszinttel :) El ne kiabáljam...

Judit
Kép

Kép
balwin

Kata még mindig alszik. Azt hiszem, ma ennyi lesz az alvása. Én meg ahelyett, hogy vasalnék, itt ülök.

Anikó: Szerintem is mindegy melyik, ahogy Judit is írta, csodát ne várJ tőlük. Ha nagyon gáz van, Nurophen szirup.

Balwin Judit: Lapozgítós, csak piros.

Dorka: Kihez mentek fogorvoshoz? Majd írj, mi volt.

Katlina: Majd legközelebb. (Én is átolvasok néha.) Tessék ide is írni!

Niki

Kép
Kép
csni

Forewer pomestin power

manapság már teljesen egyértelmű, hyog az antioxidánsok szervezetünkre gyakorolt ahtása rendkívül jó, a vita azon folyik, hoyg melyik az a gyümölcs, amelyik a legerősebb antioxidáns hatású, vagyis a legjobb beltartalmú

a pomestin mindkét téren viszi a pálmát.

tartalmaz:
gránátalma, körte, mangosztán, málna, földiszeder, áfonya, és szőlőmag kivonatot.
Az ORAC érték az oxigéngyök elnyelő képesség, amely érték megmutatja, hoyg egy antio. anyag miylen mértékben gátolja meg a szabad oxigéngyökök káros hatását.

a gránátalma, és a mangosztán tartalmánál fogva a pomestin az ORAC érték lista tetején foglal helyet.

a gránátalma lé több polifenol antioxidánst tartalmaz, mitn a vörös bor, a zöld tea, a tőzegáfonya, vagy a narancslé. ezen felül kiváló A C E vitaminforrás, valamint vasat is tartalmaz.

a mangosztán (Erzsébet királynő kedvenc gyümölcse) rendkívül magas ORAC értéke, gazdagon tartalmazza a jótékoyn hatású xantonokat.

a xantonok oylan terészetesen előforduló anyagok a gyümölcsökben, amelyek erős antioxidánsok

473 ml

Felhasználási javaslatok:
Ízületi fájdalmak
gyulladások
allergia
merevség
krónikus fájdalmak
csontritkulás
szív- és érrendszeri betegségek
érelmeszesedés
prosztata problémák
cukorbetegség

hatásai:
védi a bőr kollagén és elasztin atrtalmát
erősíti a hajat
öregedésgátló (bőr)
javítja az erek vérellátását
segíti a légzést, erősíti a szemet.....

5300 forint

ennél sehol nem találtam olcsóbban (van asszem 10% kedvezméynünk) én vitaminként adom majd a gyerekeknek nagyon jó az íze állítólag, 5 ml/nap/gyerek az adagolása.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Ez az?

"Forever Pomesten Power : (vitaminital) Gránátalma,körte,mangostan,málna,szeder,áfonya,és szőlőmag A Pomestin Power összetevői az ORAC-lista élén helyezkednek el. Egy igazi antioxidáns bomba A,C,E-vitaminokkal. 473ml "
szilbee

Na pont egyszerre! :lol:
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?