Új privát üzeneted érkezett!

hát a szelektív gyűjtésről...
mivel Monoron nincs, így ha megyünk anyuékhoz Pestre hordjuk a pet palackot meg ilyesmit, de az mégse ugyanolyan, mintha rendesen tudnánk gyűjteni külön mindent...
környezetvédelem pedig valahol itt a mindennapokban kezdődne :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Ismét csak röviden bejelentkezem. A mi kis Drágánkat a hidegfront sem ijesztette meg, úgyhogy még mindig 2in1. De most jövök az orvostól és azt mondta, holnapra már biztos lesz baba. Zsófinál is elég jól eltalálta, úgyhogy bízom benne ezúttal is így lesz. :D
Most már a kórházat is eldöntöttük, csak a baba nem jelentkezik. Ja, amúgy a SOte mellett döntöttünk. A szülőszobák szépek, az osztályon meg azt a 3 napot valahogy kibírjuk majd.

Megyek, mert Zsófi is ébredezik, és ebédelni kell. Átaludta a megszokott ebédidejét. :)

Köszi a drukkokat!!!!!! :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke, jó hogy jöttél, akkor legalább közel lesz a kórház, ha SOTE..
nagyon drukkolunk, remélem holnap babáztok :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

 
 

Sziasztok!

eperke: továbbra is mennek a drukkok :)

Suli jó volt, de jól elfáradtam, zsófi a végén már hiányzott, napközben akkora pörgés volt, hogy lefoglalta az agyamat. Zsófio jól elvolt itthon Apával, de este nagyon örült nekem, ölelgetett, puszilgatott, és simogatta az arcom, én meg azt hittem, elolvadok :)

Holnap megyünk tesóval a dokihoz, drukkoljatok légyszi, picit azért izgulok :oops:

babett: mi mindig korán kelünk Zsófival... új divat nála a fél hatos kelés :( Tegnap ötkor keltem :roll:
Vendég
 


Eperkének innen is mennek a drukkok! ++++++++++++++++++

Panndi! Nem csoda, hogy olvadoztál Zsófi puszikáitól. Mi is ezt tesszük, ha Gabóka kényeztet bennünket a cuppanós puszijaival. :lol: Neked is nagyon szoriitok a holnapi dokibácsi látogatásotokhoz. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Panndi, remélem jó híreket hozol és minden rendben :lol:

Eperkénak, meg babázós napot kívánunk :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Eperkének akart lenni csak már írni sem tudok :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Én meg várom Eperke SMS-sét, hogy továbbíthassam Nektek... :lol:

Panndi: mi is várjuk már a puszit, de még egyenlőre nem kapunk :cry:

Viszont mi ma 6.40kor keltünk hajnali kelés nélkül, hurrá :lol:
Vendég
 


Babett!
Lilla is csak egy éves kora óta adja a puszit :lol: és leginkább csak apának, meg nekem... a többieknek csak puszit dob. Na jó a babák kivételek, nekik jár a puszi, ma is babaúszás után az öltözőben össznépi babapuszilkodás volt :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Na Zsófi meg nem tud puszit dobni, nem érti a lényegét :lol:
Vendég
 


Lilla is előbb adott puszit és csak utána dobott :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Még mindig nem történt változás, de köszönjük a drukkokat!!!!!!!!!!

Ma egy kicsit megijesztettek CTGn, de aztán UHn mindent rendben találtak, úgyhogy még nincs szükség semmilyen beavatkozásra. Várakozhatunk tovább. Remélem már nem kell sokáig várni!!!!

Zsófi is előbb adott puszit, dobni csak 1-2 hónapja dob. :lol:

Panndi: Drukkolunk Nektek, hogy a doki mindent rendben találjon!!!!! :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke!
Már úgy izgulunk, hogy mikor lesz baba, hogy szerintem lassan Te vagy a legnyugodtabb :wink: :lol: :lol: továbbra is kitartóan szorítunk :lol:

A Dániel - Ádám meccs eldöntődött már vagy még mindig mind a kettő lehet ha kisfiatok lesz?

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Már úgyis divat a kettős név is... :)
Vendég
 


Eperke: nagyon megy innen is a drukk! Tegnap is többször benéztem, hátha üzentél Babettnak:))

Andi: Majd írd meg, mi volt a dokinál! A Te dokid a máv-ban maradt?


Ilid, Anett: Ez a szelektív gyűjtés nálunk is fájó pont. Kb. a házunk sarkánál van a szelektív gyűjtő, persze a lakók többsége nem viszi el oda a szelektív hulladékot, hanem bevágja a kukába. Persze, úgy hogy sem a sörösdobozt, sem a pet palackot nem nyomják össze picire. Így mindig tele van a kuka és folyik ki a szemét :twisted: :twisted: :twisted: Ja, a múltkor egy nőci dobálta be a szemetét a szelektív kukába: a fehér üveget a színesbe, úgy hogy rajta volt a fém kupak és totál koszosak voltak az üvegek. Ha már veszi a fáradtságot, hogy elviszi oda, akkor erre miért nem lehet figyelni?? :twisted: Sokat kell még fejlődnie a magyaroknak...ebben is!

KépKép
kutyfül
 
 


Hát igen, hiába a szelektív szemetes, ha senki sem használja... lakóparkokban, meg a lakótelepeken meg az is a baj, hogy a lakók nem a saját pénztárcájukon érzik, hogy a szemét súlyának ára van és bele kell, hogy férj a kukádba... így-úgyis annyit fizetsz, amennyit. Anyuéknál is mindig teles a szemetes, pedig ott van mellette a szelektív is.

Eperke, ma is mentek ctg-re?

Mi ma délután megyünk a munkahelyemre Lillával, kíváncsi vagyok, mit szól a vonathoz, mert én parkolással nem vergődök a Klinikáknál az biztos :lol: eddig tetszett neki, remélem most is fog...

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Szerintetek érdemes a gekkoba járni, ha - szerencsére - nincs baja a gyereknek? Most nyílik itt egy Érden. Sajnos nem olcsó, de most keresek vmi játszóházat, ahova el lehetne menni ennyi idős gyerekkel. A legtöbb helyen csak 1,5-2 éves kortól lehet játszóházba menni. Holnap megnézünk egy ringatót is Budaőrsön.

Ma babaúszáson voltunk, egyenlőre ez az egy fix programunk van őszre. De ez nagyon bejött nekünk.
Vendég
 


Sziasztok!

Még mindig itt, de csak egy gyors bejelentkezés erejéig, mert lehet készülődik a pici végre. Bár még nem akarom elkiabálni, de úgy érzem, ezek már igazi fájások, kb 10-12 percenként. Remélem most már hamarosan tényleg indulni kell!!!!! :D

Amúgy ha semmi sem történik akkor 3ra ismét megyek CTGre.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Nocsak, nocsak!!!!! A legjobbakat kiivánom Nektek, Eperke!!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok, hogy ma végre babázzatok!!!!!! :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Eperke: drukkolok :lol:

Megjöttem az UH-ról.

Szívhang még nincs, de minden a terhességi kornak megfelelő, két hét múlva megyek vissza. Azt mondta a dokim, hogy semmi nem utal arra, hogy bármi baj lenne, de hát igaziból a szívhang után jelentheti ki, hogy élő magzat van a hasamban.

Amúgy nagyon örült nekünk, teljesen odavotl Zsófitól, azt mondta, hogy nagyon le vagyok fogyva, és megjegyezte, milyen aktívak vagyunk a férjemmel :wink: :oops:
Vendég
 


LÁNYOK!!! megkaptam a várvavárt hírt!!

EPERKE ESZTERE MEGSZÜLETETT 17.10KOR, 55 CM, 3750 G, MINDEKETTEN JÓL VANNAK!!!!!


HIPP HIPP HURRÁ
Vendég
 


Milyen jó hiire jövök!!!? :lol: Eperkééknek nagy-nagy gratula a várva várt babácskához! Jó egészséget, sok örömet kiivánok a család minden tagjának!!!!!!! :D

HIPP HIPP HURRÁ

Panndi! Minden rendben, ez a lényeg. Sziivhang pedig úgyis lesz! :D Mikor kell visszamenned a dokihoz? A spinning megtette a hatását..... :wink: Na, én is megyek egy kicsit futni..... 8)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Eperke: sok boldogságot Nektek Eszter babához! :) Ez ám a hír!

tücsi: én is megnyugodtam, szívhang meg lesz idővel, tudom én :) Jobban örültem volna, ha már van, de a doki is azt mondta, hogy növesszem még a babát, két hét múlva találkozunk őjra :) Már váro!
Vendég
 


Eperke, sok boldogságot kívánunk Nektek Eszter babához :lol: :lol: :lol:

Panndi, drukkolunk Nektek is, nekünk se volt Lillával szívhangunk az 5. héten, aztán lett. Én annyira izgultam, hogy megfogadtam TesóBaba felbukkanása esetén csak szívhangos uh-t akarok látni, de nem hiszem, hogy kibírom majd odáig. Én soha nem a türelmemről voltam híres. :oops: Ha mostanában lesz tesónk, engem tuti nem fognak megdicsérni, hogy milyen jó vékony vagyok, ahhoz legalább fél év kellene, annyit meg nem akatok a babára várni. :shock: :)

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ááá, én sem bírtam ki szívhangos UH-ig :lol: pedig úgy terveztem ;)
Vendég
 


Sőt, most is mondta a doki, hogy akkor két hét múlva találkozzunk, akkor megkérdeztem, hogy miért, nem ér rá egy hét múlva? :lol: Aztán végül kigyeztünk a két hétben :D
Vendég
 


Eperke:Nagyon sok szeretettel gratulálunk Eszterhez!! Sok egészséget, boldogságot örömet és tejcit kívánunk!!! Várunk ám majd a beszámolóval :wink:

Andi: Örülök, hogy minden ok!

Babett: én nem vinném gekkoba a gyereket, mert bazi drága, de ez csak az én véleményem. Egyébként biztos nagyon jó. Nálatok Diósdon nincs művelődési ház? Mi oda járunk ringatóra, és van egy csomó más babás program is. És körülöttünk van sok gyerek szerencsére, akikkel Barna tud játszani. Ma is megyünk át egy kislányhoz játszani.
Te adtál már Botinak tojássárgáját?

KépKép
kutyfül
 
 


Babett!
Mi hetente 1x babaúszunk, kéthetente egyszer baba-mama körbe járunk. Gondolkoztam én is a ringatón, de nem akarom minden nap Lillut valahova cipelni. Néha kell séta, szabadprogram (ja és a kevésbé happy része a sok szaladgálásnak, hogy akkor takarítás, főzés stb. elmarad.)
Mi is Kutyfülékhez hasonlóan 2-3 anyukával oda-vissza vendégeskedünk.
Te látod, mi fér még bele nektek. Gekkoval én sem szimpatizálok. :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Na azt hiszem ezt a Gekko-t én is hagyom.
Ma a budaőrsi ringató bejött nagyon Botinak, még a 2. órára is maradtunk, na de azon már csak félig. Itt is van Diósdon, de az nem tetszett annyira anno tavasszal.
Mi is találkozunk gyerekekkel. Egy 2 héttel idősebb fiúval szinte minden héten. Tegnap pl az M1 Centerben néztünk meg egy játszóházat közösen. A fiúknak tetszett. Szerintem nagyjából mindegy volt, hogy ott játszanak, vagy otthon. Ők még nem tudják annyira kihasználni az ottani dolgokat, de nekünk - anyukáknak - végülis egy program volt. Mondjuk én kicsit aggódtam, hogy a sok nyalogatással ne szedjünk össze vmi nyavalyát..bár szerencsére alig voltak.
Azt hiszem nekünk sem kell annyi program. Marad a heti 1x babaúszás, 1x ringató, és néha találka a barátnők gyerekeivel. A diósdi müvház már bele sem férne... Ja, és most októbertől kezdődik vmi baba-mama torna. Talán még arra elmegyünk. Nem tudom miért, de úgy félek ettől az ősztől-téltől. Talán ezért vagyok most olyan nagy programszervezésben.. :?

Eperke szombaton vagy vasárnap érkezik haza Esztivel a családhoz! És mielőbb próbál jelt adni magáról :lol:
Vendég
 


ja kutyfül: egyszer adtam tojássárgáját spenóttal, de nem ízlett maga a főzelék, így a tojás sem fogyott el. Azóta meg máshoz nem adtam. De ez nem elvi dolog, csak így jött ki.
Írd meg, ha bejött vmi recept.
Nekem ami most jó ötlet volt:
kevés olajon kb fél hagymát megpárolni, majd bele 3-4 evőkanál rizst,
rá vizet, 15-20 percig párolni, kicsit besózni
majd bele pl sütőtököt reszelve, és azzal együtt is +15 percig párolni (kicsi vízzel)
Botinak ízlett, és már ugyanezt csináltam céklával is (sütőtök helyett), így is finom lett.

A sütótökös verzióba raktam egy paradicsomot (nyersen) lepasszírozva a tálaláskor, így kicsit lazább lett.
Vendég
 


Eperke, gratuulálok Eszterhez! Szép név! :lol: Kívánok Nektek sok-sok boldogságot, egészséget és örömet! (Meg hogy jövőre költözzetek már ki mellénk Fótra... :lol: )

Programok: én is tartok ettől az ősztől-téltől, ugyanakkor meg tudom, hogy minden rendben lesz! :D Max. a korai sötétedés miatt délelőtt megyünk vásárolni,sétálni, jó időben játszóterezni. Délután meg otthon játszunk. Remélem, Eszti hamarosan elindul, és nem mászni akar a földön mindenhol. Én heti 1 zenebölcsit tervezek, meg lehet, hogy később valami játszóházat keresek, hogy rossz időben is ki tudjunk mozdulni.

Panndi: megy a drukk, én is már 5 hetes terhesen toporogtam az UH-n!

Kép
waterlilly
 
 


Babett: még annyit akartam a gekkohoz, hogy mivel Boti okos-ügyes-szép:) már csak ezért is felesleges lenne vinned. Ha meg vannak gyerekek, akikkel tud játszani, akkor tényleg semmi szükség rá. Egyébként az ősztől-táltől már én is előre félek. Igazából a sötét a legrosszabb benne. :cry: De majd valahogy elütjük az időt :lol: Köszi a receptet. Nálunk, ami bejött )apának is :lol: :lol: ) hagyma megpirít, aztán rá karfiol, csirkehusi megfőzni és én külön főztem hozzá rizst. Barnának nagyon ízlett. Viszont a spenóttól ment a hasa :cry: Pedig ízlett neki. De majd azért még egy próbát majd teszek vele.

Anett: mikor költöztök?

KépKép
kutyfül
 
 


Muszáj kiírni magamból... ma nincs jó kedvem, megint megjött... mondjuk olyan ritka rossz hőgörbénk volt, hogy lehetett sajna sejteni az eredményt... ezzel nálunk bizti több lesz a két év különbségnél :cry: :cry: :cry:

Na mindegy, addig is örülök Lillumnak, annyira édes :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Még meg sem köszöntük Babettnak a gyors hiirközlést....
Babett nagyon szépen köszönjük! :D

Ildi! Lehet, hogy még most nem, de a jövő hónapban már igen! ;) Fő a szeretet, szerelem és a nyugalom! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Tücsi: hát ilyen hírt bármikor bárkinek :lol:

Ildi: szerintem is fő a nyugalom! Egy gyerkőc már megvan, kár így rástesszelni a következőre..hőmérő meg miegymás.... Olyankor amúgy sem szokott összejönni olyan könnyen. Inkább foglalkozz mással, pl Lilluval :lol: és egyszer csak úgy bepottan majd a jóhír :lol:

kutyfül: ez a kaja nem túl száraz így ? vagy Te már nem turmixolsz? én a husit és a zöldséget még többnyire igen, gyümölcsöt már nem.
Vendég
 


Anett: nem biztos ám, hogy jobb, ha megy önállóan... pont ma voltunk Zsófival vásárolni, a cipőboltban meglátta, hogy a tévében Hupikék törpikék megy, elengedte a kezemet, odarohant, és a képernyőt elkezdte puszilgatni :lol: A dm-ben meg szintén otthagyott, és ne tudd meg, mi mindent elér egy gyerek, ha akar. A bababoltban össze-vissza rohangált, mint aki megkergült :D Örülök, hogy tud járni, de vége a nyugost vásárlásnak. Viszont cserébe nem kell állandóan beszuszakolni a babakocsit a kocsiba, mert jön egyedül :lol:

Ildi: fel a fejjel! Tudom, én most könnyen mondom... :oops: De kitartás, tényleg nemrég hagyta abba a szopit Lillu, idő kell a szervezetnek!
Vendég
 


Ildi: átérzem a bánatod, én is így voltam, mikor Barnabást vártuk (5 hónap volt a próbálkozás). De most meg mindig arra gondolok, milyen jó, hogy így lett, és akkor. Ha pl. előbb összejött volna most egy teljesen másik gyerekünk lenne..szóval semmi sem véletlen :lol: Fel a fejjel!!!

Lamme: Jól vagytok?

Babett: még turmixolom a főziket, de szoktam hozzá önteni a párolóléből, hogy nem legyen száraz. Barackot, banánt, körtét csak összenyomom. Lassan vége a barackszezonnak :cry:

Anett: hát ez a kúszással-mászással is így volt. Jó, hogy ilyen ügyes, de oda a nyugalom, hogy leteszed és ottmarad :lol: Ha meg már menni fog...akkor tuti nem lesznek unalmasak az őszi délutánok :lol: :lol: :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Köszi a bíztatást lányok, most már én is elfogadtam a helyzetet, majd a Jóisten eldönti mikor akar nekünk 2. gyereket.
Panndi, ne hülyéskedj, hogy könnyen beszélsz, tök örülünk, hogy babás vagy, tényleg és őszintén, ez legalább fény az alagút végén :lol: :lol: :lol:

A vásárlás nálunk is horror, Lilla gyalog mindent lepakol, bevásárlókocsiban meg nem tehetem a kezem a tolókarra mert ő vezet :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Pár napig nem tudok jönni, és milyen jó hírek fogadnak :D

Eperke: Szívből gratulálok Eszterhez!!! Sok boldogságot, és jó egészséget kívánok mindannyiótoknak!!! Szóval még egy kislányka :D:D Szerintem szuper ez a felállás :lol:

Egy NLC-s topiktársamnak pedig ma született meg a harmadik babája, szintén kislány (a másik két lánya iker, Vivivel egyidősek) :D

Panndi: Szuper, hogy minden rendben van a pocaklakóddal :wink: Nikinél én is így voltam, hogy nem volt még szívhang, annyira hamar mentem, aztán egy hét múlva már igen :lol: Ki tud ilyenkor várni? :D:D:D

Beneildi: Csak nyugi :wink: Eljön még a te időd is :wink: Hamarosan :wink:

Kutyfül: Olyan jól esett, hogy hiányoltál :D Köszi :)

Mi jól vagyunk, csajok édesek :D Vivi már nem is tudom hány napja, - kb. 4-5 - nappal már csak bugyit hord :D Utcán is :D Igaz, hogy ma pl. a Stop Shop egyik fája alatt dobott egy p-t :D , szóval nem tudom, hogy télen mi lesz, de nagyon büszke vagyok rá :D Mondja is egy nap százszor, hogy most már mehetek oviba? :D:D
Nikikém kedden volt 10 hónapos, tegnap pedig az első névnapját ünnepeltük :D Nagyon aranyos :D Vettünk neki egy játékot, amit elvileg 18 hós kortól ajánlanak, de már tök jól elbabrál vele :D Persze helyesen csak ritkán sikerül használnia, de szerintem ügyes :D Meg kapott a nagyiéktól egy csini szabadidő ruhát :)
Amúgy meg még mindig egy csomó intéznivaló van apukám után, hivatalba kell menni ezért meg azért, meg átíratni egy-két számlát pl. fűtés, kész agyrém :?
lamme
 
 


Lamme, jó hogy jöttél.
Nikit Isten éltesse sokáig névnapja alkalmából. :lol: Tíz hónap, milyen nagylány már. :D Nem beszélve Viviről, aki szobatiszta.

Az átírást megértem, mekkora macera, nekem tavaly meghalt nagypapám miatt még egy gázszámla átírás most is folyamatban van. :cry: Most éppen arról kell nyilatkoznom, hogy a készültségi díj (kb. 300 magyar forint kifizetését per hó a halál utáni töredék hónapra is vállalom... már mondtam nekik, 150 Ft miatt még egyszer ha lehet ne telefonáljanak, kifizetem :shock: csak legyen már végre a nevemen a hülye számla és ne a lakásban ténylegesen élő 81 éves nagymamám rohangáljon már csekkel a postára helyettem, na meg a komoly összeg átutalása helyett. Remélem nagyon nem visel meg ez a hercehurca, mert nekem nagyon rossz emlékeim vannak róla, sok erőt kívánok hozzá.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Ahogy Babett írta, szerdán délután megszületett a kislányunk, Eszter. Ma délelőtt már jöhettünk is haza, mindketten jól vagyunk. Köszönjük szépen a jókívánságokat!!! :D
Eszter nagyon jó, nyugodt baba, eszik és alszik. Tejci is van már, a súlycsökkenése is már megállt. Zsófika is nay örömmel fogadta.
Szülésről röviden: ismét maradandó, gyönyörű élményként gondolok vissza rá. Nem volt semmi komplikáció, gyors, könnyű szülés volt. Jövök majd bővebb beszámolóval is ígérem, ha lesz egy kis időm. :D

Azért nem lehet minden ennyire tökéletes: Zsófika most délutánra belázasodott, úgyhogy Apával épp az ügyeleten vannak. Remélem Eszti nem kap el tőle semmit és ő is gyorsan rendbe jön. Biztos mikor benn voltak nálunk a kórházban, akkor szedett össze valamit.

Még gyorsan teszek fel egy képet a kis Eszterről.
Kép

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke: Még egyszer gratulálok nektek!!! Gyönyörű baba Eszter!!!! Szuper, hogy a szülés is gyors és szép volt!!! Zsófinak jobbulást kívánok, remélem nem lesz komolyabb baja!! Amint lesz időd és erőd, gyere és mesélj, és kérünk sok-sok képet a lányokról :D
lamme
 
 


Eperke!
Még egyszer gratulálunk Eszterhez, nagyon szép baba.
:lol: :lol: :lol:

Zsófinak jobbulást kívánunk, reméljük nem komoly és utána örülhet vidáman újra a kistesónak. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Eperke: gratulálunk és Zsófinak jobbulást :)
Vendég
 


Tiszta hülye vagyok ma... már írtam, aztán elveszett vagy nem mentettem el, magam sem tudom :oops: Mondjuk Lilla 2-tőll fél 6-ig dobézolt, és fél héttől újra fent van. :shock: Még jó, hogy ma határoztam a kevesebb kávéról, mondjuk az éjszaka hatására csak holnaptól :lol:

Eperke, gyer és mesélj majd, ha van időd. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


dorbézolt akart lenni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: Lilla asszem ezzel az éjjeli dorbézolással csúcsökat dönt :lol: Nálunk a szombatról-vasárnapra levő éjjel volt ilyen, alig aludtunk valamit :?

Lamme: Vivi nagyon ügyes nagylány! Hogy sikerült leszoknia a pelusról? Volt bilizés?

Eperke: Eszter nagyon tündér!! Zsófi is ilyen volt picinek?


Olyan rossz ez az idő :cry: :cry:

KépKép
kutyfül
 
 


Eperke! Csuda szép kisbabátok született ismét! Egyébként én is látok hasonlóságot Zsófi és Eszti között. :D

Ildi! Kávéstopp elnapolását megértem. Mi történhetett Lilluval, hogy nem aludta végig az éjszakát?

Lamme! Nagylány már Vivi is! Télen is mindig indulás előtt kell wc-re ültetni a nagyocska kicsiket. Mi mindig iigy csináltuk, de persze vásárlás közben is volt olykor rohanás...... :wink: Viszont amit jó ötletnek tartok, az a DM-ben kapható papiirbili. Persze, nem a téli hidegben kinti használatra.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Tücsi!
Én sem tudom, mi az oka, nincs új fog, nem is beteg (remélem nem is lesz :lol: ), semmi felkavaró, ijesztő nem esett vele...

Lilla Öcsémtől most kapott Milánóból egy Mini egeret, annyira megörült neki, olyan édes volt, csak végig félt, Karcsi nehogy visszavigye :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Olyan fura belegondolni, hogy Eperke otthon babázik... Meg hamarosan Pandi is!

Nekem ez az őszi idő előhozta a tavalyi baby bluest, hű, de magam alatt voltam Eszti születése után pár hétig! Otthon, egyedül a 4 fal között egy örökösen síró éhes csecsemővel... Most meg olyan jó volt, hogy benéztem a nappaliba és egy rózsaszínű törpöcske üldögélt a szőnyegen babakekszet majszolva!

Képzeljétek, jövő héttől "beüzemelünk" egy baby-sittert! A suli miatt extra kevés időm maradna magamra, ezért heti két délután pár órában egy régi kedves ismerősünk fog Esztivel foglalkozni. Később pedig remélem, hogy havi 1-2 estére is kapunk kimenőt apával Esztitől. (Mond valakinek valamit a Nadimo név?)

Kép
waterlilly
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: