Új privát üzeneted érkezett!

Csöre74:köszönöm szépen nödögél a pocak pedig alig hizom eddig 3 kg :D felújitás:a párom csinálja én már egy hete nem csinálom vagyis mióta görcsölgetek ,igy szegény 1maga csinál mindent:( alig várom hogy holnap legyen és menjünk a dokihoz,remélem minden rendben lessz...:D Petne::D:D:D Moffli82:köszönöm szépen,igaz nem egy igazi szép kerek kismamapoci de majdcsak alakul :D Rita:köszönöm szépen :D Vickybabe:gyönyörü a videó ,bevallom én is elsirtam magam rajta annyira szép :D Boldog házassági évfordulót :D

Kép
gizella82
 
 


Kata: a stílus az biztosan csúnya, ezzel nem is vitatkoztam :wink: (szomszéd :evil: ), vagyis semmivel sem vitatkoztam, csak "hangosan gondolkodtam", nem is tudom, mit csinálnék hasonló esetben. Szerencsére csak egy szomszédunk van, az is a kert végében, vele semmi gond, (na meg a másik, akinek üres a telke, és leginkább nem beszámítható, de legalább nincs itt) a többiek messzebb vannak (bár néha nem eléggé...)
Főzés: hát, bevallom, nálunk Apus a konyhatündér :oops: azért néha én is bemegyek a konyhába :) Így garantáltan azt eszik, amit szeret :wink: én sütni szoktam (kenyeret, sütit, pizzát), azt is nagyra értékeli

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Mocorgás: ti is úgy érzitek (elsősorban hó eleji kismamik), hogy lassul a babó? Én úgy látom, hogy a nagy kapálózások, virgonckodások kezdenek inkább forgolódásba, helykeresésbe váltani. Szűkül a helyecske? :D Nem mozog kevesebbet, csak inkább helyezkedik, vackol... Vagy eddig volt túl élénk? :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

 
 

Jó reggelt!

Csöre: szerencséd van a szomszédokkal -- alapjában véve szavam sem lehet nekem sem, mert mindenki rendi, csak ez a stílus tette be a kaput hétfőn...meg az ember kicsit érzékenyebb is ilyenkor...na mindegy.
Mocorgás: nekem a nagy melegben lassult be a múlt héten, a héten elég virgonc, de lehet, hogy ez már inkább helyezkedés -- abszolút jól érezhető, látható 'kitüremkedések', de kevésbé hevesek és inkább olyan kézbe simulóak :D Van persze rugi is, akkor belerezeg az egész belsőm, de lehet, hogy bukfencezni már nagyon nincs hely, inkább fészkelődni :wink:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Még egy kérdés: a terheléses cukorvizsgálaton adnak cukrot,vagy vinni kell? :oops: Nekem nem mondták,hogy vinnem kell, de annyi mindent hall az ember,hogy még a gyógyszereket is otthonról hordják a kórházba, kicsit elbizonytalanodtam. Vagy ezt is kórháza válogatja? A citromot tuti nekem kell vinni, gondolom, az végképp luxuscikk :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Jó reggelt Csajok!

A szomszédommal bennünket is megáldottak. Kutyások. Van olyan, hogy 2-3 napra bezárják a kutyust a lakásba. Képzelhetitek, mi van ott? Sír egész nap. Most eljutottam odáig, hogy befenyegettem az állatvédőkkel. A nyáris szünet alatt meg a családvédőkkel, mert akkor a gyerekeit hagyta bezárva itthon. :twisted: :twisted: :twisted: Akik a végén az utcára dobták a tetőablakot. Nagy az Isten állatkertje.....

Ma meg holnap nem nagyon leszek, mert jön az Anyukám. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


KAta! Kórháza válogatja, adnak-e. Ha nem, akkor a dokid felírja.
Citromot ne felejtesd el. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: azért a ti szomszédaitok sem semmik :evil: remélem, legalább a tetőablak után elgondolkodtak... A lakásba kutya témáról meg már beszélgettünk... szegény állatok :( nem tehetnek a gazdiról :(
Kata: kézbe simulás: az szuper :) Kispocok a hátát szokta odatolni, amikor simizem :lol: annyira édes :) persze, rúg ő is, csak kicsit másképp, mint eddig :) de továbbra is egész nap :)
Terhelés: mi majd receptet kapunk a doktornénitől, legalábbis egy kósza mozdulat alapján erre következtetek... de biztos kórházfüggő. Citromot én is viszek.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Semmi nem történ sajna. :(

Picuranyu! Boldog Névnapot Kívánok!!!
Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Halihó!
Anna végigaludta az éjszakát.. :) Remélem mostmár csak jobb lesz.. :)

Kata:
Szerintem is kisebb a hely. Áron is néha belassul, pedig eddig nagyon virgonc volt. De lehet az idő miatt is.. Én nem tudom ,hogy mekkora ez a gyerek, de ő pl. a cicim alatt kb. 5 cm-rel rúgdos... tudom, hogy nagyobb méhem van, de akkor is... Már itt kellen rúgdosnia??

Holnap megyek genetikaira... Drukkoljatok...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hanna: köszönöm szépen!!!! :cry: Annyira meghatottál ezzel. Köszönöm! :)

Látom, mindenki pocakja szépen nődögél, kerekedik. :) Milyen izgis lesz majd a vége felé nézegetni őket, mikor tényleg olyan jó nagyok lesznek már. :)

Szomszéd témához én is hozzászólnék, mert áld minket is a sors. Mi társasházban lakunk, és a közvetlen szomszédunk most vettek kiskutyát. Állandóan ugat, de olyan szinten, hogy a hálóba simán behallom a kutyát. :( Bár, a mi hálónk fala, az ő konyhájuk falával azonos. Úgyhogy, ha este nagyon rázendít, átcuccolok a nappaliba, ott legalább csönd van. :(

Terheléses vércukornál nálunk adják a cukros lötyit, Védőnő azt mondta, vihetek citromlevet.
A lényeg az, hogy éjféltől ne egyek semmit, és max. 1-2 pohár sima vizet ihatok.

Amúgy ma voltunk védőnőnél, minden rendben volt, eddig 3 kg-ot híztunk. :)
Vendég
 


Mágnes: nekem sem első baba, mégsem kapálózik a cicinél :) biztos Áron ott érzi jól magát :) Kispocok még lent tanyázik :) De a doktornéni a múlt héten már elég magasan tapogatta ki a méhem, abba belefér az 5 cm a cicitől :)
Örülök, hogy Anna jobban van :)
A holnapi genetika miatt drukkolok :) de biztos minden ok :)
Picuranyu: nem is mondtad, hogy névnapod van :wink: boldog névnapot :)
Gizella: neked is drukk a mai vizsgálathoz, várjuk a beszámolót

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


csöre:
ne is azért nagyobb a méhem, mert többedik terhesség, hanem alap állapotban akkora méhem van, mint egy 5 hetes terhességnek megfelelő..
Erre még rájön a 3. terhesség, így lehet, hogy ott van Áron. :)

Picuranyu:
Boldog névnapot kíváununk mi is!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


csöre74: Köszönöm. :) igen, ma van, Nikoletta vagyok. :D
Vendég
 


köszönöm mágnes. :)
Vendég
 


Picuranyu!! Nagyon sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!! Olyan szép neved van, gondolkoztam is rajta a Zita meg a Luca mellett, ha kislányunk lenne :D
És remélem láttad, hogy nem maradt el tegnap a pocifotóm :lol:

Mágnes: örülök, hogy Annácska jobban van!! Drukk a genetikaira, minden OK lesz!!
Amúgy én is érzem Martint néha egész fönt, jóval köldök felett, de inkább a köldök vonalában vándorol egész nap, bizti néha kinyújtja a kis kezét/lábát és felnyúl :lol:

Csöre: igen,olyan szupi ez a kézbe simulósdi :D Én ezt a cukrot nem tudom...a magánrendelőbe jár ki a dokimmal az asszisztense, ott lepacsizták, hogy mikorra készítse el a laborkérő papírokat, de arról már nem szólt a fáma, hogy a cukrot vajon adják-e? :roll: Uram nevetett, hogy miért, a műtéthez sem kell cérnát vinni, hogy megstoppoljanak :lol: De ki tudja?? Nehogy az legyen, hogy ott leteremtenek, hogy miért nem vittem? Lehet, bespájzolok egy adagot és elviszem, max nem fog kelleni :wink: 75 g kell? :oops:

Hanna: köszi neked is az infót!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata: sajna nem tudom... valami speckó oldat, amit receptre adnak... legalábbis a Honvédban, de szerintem ha nem kaptál receptet, akkor biztosan adnak a kórházban lötyit. Aktuális élményem még nincs, halasztom pár hetet :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Kata! kérdezz rá a cukorra midnenképp. Én mind a kétszer megkaptam már előre a zacskó cukrot. Nem sima cukor...a beutalód megvan már? Mert lehet azzal együtt adja oda.

Én Mátéval sem éreztem soha, hogy mikor melyik testrésze van éppen mozgásban...csak azt érzem, hogy mozog. Jó sokat:) Viszont igazi huncut, ha apa ráteszi a kezét a hasamra akkor egyből abba hagyja.

Most jöttünk haza a tomboldából (játszóhzából). Mikor ott megszólalt a micimackó album, na Máténak több se kellett, rákezdett az örjöngésre, táncra, ugrált összevissza:)
Most bezzeg kinyulva alszik...

Nem hallgatta valaki reggel a danubiust? Valami oyalsmi volt benne, hogy a Sote-n lesz valami akció és 3, 4D-s UH-ot csinálnka ngyen midnenféle professzorok. Naponta kb 40-en mehetnek!
katuska79
 
 


A "ProVisio - Son-ArtR Nemzetközi 3D/4D Ultrahang Tanfolyam alatt ingyenes 3D/4D ultrahang vizsgálati lehetőséget biztosítanak 300 kismama számára. A rendezvény 2008. szeptember 11-13 között kerül megrendezésre.



A vizsgálatok ideje 20-30perc/páciens! A vizsgálatokat egyidejűleg több készülék és páciens részvételével nemzetközi hírű specialisták végzik orvosok jelenlétében. A vizsgálatok a kismamák számára teljesen ingyenesek.

A vizsgálatok helyszíne
Szeptember 11-12. (csütörtök-péntek)
14.15-17.45-ig - MTA Zenetudományi Intézet, 1014 Budapest, Táncsics M. u. 7.

Szeptember 13. (szombat)
9-00-12.00 - Budapest Főváros I. Ker. Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Aula, 1014 Budapest, Kapisztrán tér 1.

Jelentkezés és időpont egyeztetés:
Vezetékes szám: +36 1 459-1500/4204, 4233 mellék
Mobil szám: +36 (20)47-47-087

A vizsgálaton használt gépekkel készült fotók:
A honlapunkon található összes 3D/4D-s kép a rendezvényen használt ultrahang berendezésekkel készült. A fotókat a következő helyeken tudjátok megnézni:
3D/4D ULTRAHANG GALÉRIA >>
9 HÓNAP HÉTRŐL-HÉTRE >>
CIKKEK A MAGZAT FEJLŐDÉSÉRŐL>>


A rendezvény támogatói:
SONARMED Kft. >>
HEPINET 4D Rendelők >>

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Katus:
:) Éppen most akartam linkelni ..:)
Felhívtam őket :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


És mit mondtak? Van hely? Hívom én is őket!


Amúgy aki tanácstalan cumi ügyben...

Nem az a kérdés, hogy kell-e cumi...hanem az, hogy mennyi:)

Kép
katuska79
 
 


Na kaptam is időpontot holnap 16:30-ra:)
csak gőzöm sincs hogyan jutok el oda mert a párom nem lesz itthon....
katuska79
 
 


Katuska:

cukor ügyben nekem a SOTE I-en csinálják, a papírt aznap reggel kapom meg... gyanítom, hogy nem kell vinni semmit, mert semmi receptet nem adtak! Felhívom a dokkert! Klassz, hogy nekem kell nyomozni -- persze, lehet, hogy evidens, hogy adják és én csinálom a faksznit :roll:

Máté egy tünemény!A kis cumikollektor :lol:

UH: de jó! Én is mennék, de hétfőn meg a dokihoz megyek 4D-re, szegényt ne abajgassák naponta :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!

Na, mától ismét gályázom. :) :(

Reagálások visszafelé:
Cumi: hű azannya! Tud ám a kispasi élni!

kismamáknak szűrés: nekem az egyik kolléganőm szólt, én hívtam is őket nagy elánnal, de csak sípolt, mint az állat a telcsi. Lehet, hogy már betelt a lista... :(

Cukor-téma: nálunk nem adott a dokinni cukrot, nekem a zsemlés verziót kell végigcsinélnom, hála Istennek! De voltak ott cukros-lötyis kismamik is, akiknek nem volt csúcs az eredményük.
A nővérkék azt mondták, nem a cukor a hiánycikk, hanem a pohár!!! Úgyhogy én beszereztem már előre egy 50 darabos műanyagpohár.csomagot, gratis megkapják, ha megyek. Ennyit még kibírok. Úgyis nagy segítség, hogy nem kell magánrendelőbe mennem.

Picuranyu!
Én ezt találtam hirtelenjében a képeim között:
Kép Isten éltessen!

Pocakmocorgás: én egy kicsit meg vagyok ijedve, mert nekem nagyon keveset mocorog. A többiek ennél aktívabbak voltak, de lehet, hogy csak most jön a java... Ritkán érzem a mocirgást, s amikor tudnák egy kicsit babázni, akkor beájulok. :cry:

Mágnes:
örülök, hogy Anna jobban van, holnapra drukk az UH-hoz. :)

Szomszédok, kutyák:
nálunk a szomszédok néha az állatok, hozzájuk kéne az állatvédőket kihívni... :)
Valamelyik éjjel az erkélyen énekelgettek. Nem az a gond, hogy énekeltek, OK, hátvágán rendben van, de hétköznap, óvoda-iskola időben... HHRRR :evil:

(Ja, iskoláról jut eszembe: Marci fiam engedményt kapott: a házirendet csak a füzet feléig kellett beírja, ha ismét szemtelen kisdisznó, folyt. köv. 8) Mi pedig megijeszutettük, hogy a társasháznak is van házirendje, ha itthon is pimasz, van még füzet, s tollbetétet is tudunk venni, ha kifogy ténta...)

Pocakfotó:
hát mi megcsináltuk a pocakfotót, a párom a maga grandomán módján átrendezte a konyhát a pocakfotó kedvéért, ha átküldi, küldöm, ha nem, este... :roll:

Na megyek, mert munka-hegyek várnak...

Batka

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Katuska: micsoda kis bogárszemű cumis szívtipró :lol: több nem volt? :)
Cukor: lehet, meg kéne próbálni zsömlére alkudozni :roll:
Marci a mázlista ....
Batkata: a kevés mozgás miatt ne aggódj, nekem a másik kettő mozgott kevesebbet, minden babó más és más... lényeg, hogy néha bejelentkezik. Jó fej a párod a konyharendezéssel :lol:
3D/4D UH: hát, nem tudom, fel tudok-e menni, mire kiderül, meg lehet, hogy nem lesz hely :(

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Batkata: :lol: :lol:
Csak szigorúan Marcival :wink:

Mocorgás: ne izgulj, bizti Kispötty is beájul a 600 fokban! :wink:

Pocakfotót várjuk!!!

Katuska:Cukor - na, felhívtam a dokimat, nem akartam ezzel zaklatni, tudom, ez a dolga, de azt hittem, füstje sem lesz róla, hogy milyen cukor, vagy mi van??? :lol:
De kedves hangulatában találtam, mondta, hogy ott adnak úgyhogy nyugi! Klassz, megint túlparáztam, jellemző :lol: :oops:
De a lényeg, hogy rendben van!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Katuskaaaaa!

Mégiscsak sikerült felhívni őket!!!
Holnap talizunk a Várban!
Nekem 16:00-ra adtak időpontot, ha jó leszel, megvárlak, s hazafelé dumcsizunk!!!

batkata :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Apácska lefújta a 3D/4D-t, de gondoltam, hogy ez lesz :)
Még a szavait is előre megjósoltam: nem cirkuszi Pocok :D ez van, mi nem megyünk. Amúgy sem terveztük, ez olyan terven felüli lett volna, de ha Apácska így nyugodt, akkor legyen vágya szerint :) végülis egyszer már láttuk, és tudjuk, hogy GYÖNYÖRŰ :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Kata: látod-látod :wink: mégiscsak kórházfüggő :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre!
Olyan ismerős a reagálás, nálunk a magzat nemével kapcsolatban van ilyen álláspont: minek tudni, akkor is örülünk, ha fiú, akkor is, ha lány, sőt, akkor is, ha valami gond van...
És a "cirkuszi Pocok"-effektus is ismerős. :lol:
De most vagy nagyon fáradt volt vagy csak elfoglalt, de belement a dologba, lehet, hogy az "ingyér van" működött, bár annyira nem anyagias...
Mindegy! Hála Istennek, látni fogom holnap Kispötyit, s megnyugszom, hogy minden OK-e... :) Bár nyilván, hogy igen ;)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Batkata! ez szuper! akkor lehet pont a helyedre fekszem majd:)

Már csak Mátét kell lepasszolnom mert elég sokat kell BKV-znom...bár bírja. Ha nem tud rá vigyázni senki akkor elvállalod míg fekszem az ágyon? :) kicsit gyorsan fut...:) de rakok 50 túrórudit és ellesz...

Nem tudod véletlen, hogy hova esik? Mert úgy nézem a dísz téren kell leszállnom a 16-os buszról...
katuska79
 
 


hülye vagyok nem dísz téren hanem bécsi kapu
katuska79
 
 


Batkata: Igazából egyetértek velük, csak egy kicsit kíváncsibb vagyok :D de nem esik nehezemre várni a CSODÁT, ennyi meglepi kell, ha már minden mást tudunk :D előzetesen azt terveztük, hogy egyáltalán nem lesz 4D, de mivel a genetikain volt, ezért így alakult :) a nemét meg mindig megkérdeztük, hogy tudjuk a nevén szólítani (ja, hogy azóta is Kispocok, mert még nem egyeztünk meg? :oops: )

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Nálunk épp apa mondta, hogy menjek:) legalább van indok elmenni itthonról....
katuska79
 
 


Szia Katuska!

Képzeld, a volt munkahelyem volt a Zenetudományi Intézet!
Nos, a legjobb, ha a Moszkva felől jössz Várbusszal és a Bécsi kapu téren szállsz le (a 2. megálló, az Országos Levéltár előtt tesz le).
Utána a téren lévő evangélikus templommal ha szemben állsz, akkor balra a Táncics Mihály utácán végigsétáltok.
Van ott valami Király étterem, aztán az a börtön. ahol szegény Táncsics Mihályunk be volt zárva, utána jön a Zenetudományi, ha túlmentél, akkor a Kulturális Örökségvédelmi Hivatalnál leszel, s ha végképp, akkor kijutottál a Szentháromság térre.

Küldök egy fotót a az intézet bejáratáról.

Kép Zenetudományi Intézet

A felügyeletet vállalom, ha Máté is benne van... Úgyis kell újra a kiképzés...

batka

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Én szombatra kértem időpontot, 9:30-ra kaptam. :)
Majd mondjátok, hogy mi volt :)
Úgy örülök, mert az Istenhegyi már elvitt 40 ezret, és nem tudtunk volna 4D-rem menni :)
Remélem holnap minden ok lesz, és szombaton mozizhatok egyet.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ééés!
Mejött a pocifotó!
Kép Pocak

Katuska, erről talán azonosítani tudsz :)

batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Batkata: na már látom, mire rendezkedett a párod :) szuper fotó, és csini pocak :D látom, te is már elég "fennhordod" :lol: , mint én :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre: hát igen, mire berendezte a "zuram" a helyszínt, addigra beájultam, a fotó úgy készült, hogy gyakorlatilag állva aludtam.
:shock:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Batkata! köszi épp böngésztem mivel tudok odamenni! de így tök szupi!

Ja és pont meg akartam jegyezni, hogy majd a pocakodról megismerlek:)

priviben elküldöm a számom, csörögj rám ha ott vagy és megkereslek!

Mágnes. én si próbáltam szombatra mert akkor már itthon lesz apa..de sajna már nem volt. Szerintem mázlink volt így is mert állandóan foglalt volt a vonal...
katuska79
 
 


sziasztok!

bejelentkeztem én is 4D-re, péntek 17.30 :lol: egyébként is most akartunk menni :D

Katuska, holnap részletes beszámolót kérünk!!!!!

Gyönyörűek a pocakok, csajok!!!

És örülök, hogy tetszett a videónk :D

Na mennem kell, majd még jövök!

Kép
vickybabe
 
 


Batkata: de milyen jó fej a "zurad" :D nem látszik, hogy alszol :lol:
Csajok, a sok 4D-s vizsgálatról remélem, kaptok képet is :wink: csk hogy legyen mit nézegetnünk :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


azt írják adnak képet:)

jujj de izgi
katuska79
 
 


katus:
hol írják???

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok! Én is januárra várom a pici lányom,(egyenlőre ugytünik hogy lányka) :D

Kép
hajnal23
 
 


És neked is 1000%-ra mondták?-Mmármint hogy lány...
Nekem igen,de kezdenek kétségeim lenni...Nem mintha nem lenne mindegy a baba neme...
Elkezdtél kerekedni?

Kép
vaskóné
 
 


Sziasztok!!!

Nekem is sikerült bejelentkezni!!!
Örök hálám az infoért!!!! De ti honnan tudtátok meg?????

Annyira,de annyira örülök egyébként, mert mi csak úgy 5 hét múlva terveztük, hogy elmegyünk még utoljára, de az még nagyon messze van!!!! És mivel bizony nem olcsó, így az ember nem teheti meg, hogy olyan sűrűn elmenjen rá. :lol:

Kép
jandrea
 
 


Sziasztok Újak :) látom megjártátok a másik (csak megkezdett) januári topikot is :) Üdv itt, és gratula a csajócákhoz :)
Lány-fiú téma (mármint, hogy látszik-e): hát a lány a bizonytalanabb, mert sokszor a "nemlátszikafütyi"-t is lánynak szokták mondani... de ha többször is megerősítik, akkor valószínű. 4D-n meg szinte biztos.
Látom, nő a csapat a 4D-s UH-ra :) veletek izgulunk :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


jandrea:
nekem a kolléganőm küldte át a cikket, de Mágnes vezetékes telefon-infója alapján tudtam csak időpontot kérni, a mobil nem működött...

Mágnes: kérdeztem, hogy mit vigyek, azt mondta telefon túlsó végén lévő hölgy, tegyek magamhoz egy DVD-t, mert nem biztos benne, hogy lesz lemez. Képről nem beszélt, de nekem a DVD is tök jó.
Ja, és inkább nekem az a lényeges, hogy rendesen megnézzék a Kispötyimet. (Már úgy várom, hogy megdédelgethessem, s megpusziljam a pihe-puha talpacskáját, ja és nyakacskáját. (hm, és a babaszag... jujjj, libabőrös lett a karom... ;) )

hajnal23: üdv itt!!!

batka

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést, nagyon jól esett. :) Annyira aranyosak, figyelmesek vagytok. :cry:

kata8110: :) Nem nagyképűségből, de én szeretem a nevemet. :) Bár, már megfordult a fejemben, hogy az milyen lesz, amikor Krustóf ovis vagy iskolás társai majd Niki néninek fognak hívni. :shock: Jaj nekem! :roll:
Pocakfotódat láttam, csini kerek. Jövő héten se feletsd el. :wink:

Ez az ingyen UH, tök jó dolog, kár, hogy nem mi felénk van. :( Beszámolókat kérünk majd! :)

katuska79: édes a kisfiad. :D

batkata: hú de jó ez a kép. :) odáig vagyok érte!!!! Nagyon jó lett! A pocak pedig nagyon csini.
Amúgy Kristóf nekem mindig totál lent mozog, és csak este felé lehet érezni.

Üdv az újaknak!

Fiú- lány téma: nálunk elég szembetűnő volt a fütyi. :) Nézegettem nunis képeket is, azok egészen máshogy néznek ki. Szóval, ha gyerkőc szétrakja a lábát, szerintem 99%-ra meg tudja mondani a doki, hogy kispasi vagy csajszika.
Nekünk pl. a 19. heti UH-n a doki hozzátette, hogy áll neki. :oops: Mármint nem a dokinak! :D
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: