Új privát üzeneted érkezett!

hogy témánál maradjatok: Kép

http://index.hu/kultur/eletmod/sztarok7290/

... „Kicsit megbögyösödtem” – kiálltja a helyiség másik sarkában Rubint Réka, férje, Schobert Norbi büszke pillantásaitól övezve. „Na ja, a szilikon” – teszi hozzá félhangosan a mellettem álló, rosszindulatú idegen. ...

... A vacsora után még elnézünk a bálterembe, ahol rulettasztalok várják a megfáradt sztárokat. Rubint Réka a zsetonokkal játszadozva épp arról beszél, hogy már kilenc hónapja nem volt részeg, férje pedig még mindig büszke. ...
BCsK

Adrienn, igen, igen. De még birom. Kép
Az jutott eszembe, ami ugyan önbizalomhiányos topik téma, de talán másnak is jól jöhet. Én olyan vagyok, hogy utálom, ha nézik hogy nem megy valami, vagy elsőre csinálom. Akkor lássák mikor már legalább közepesen megy. És ha lehet ne hurrázzon seki, hogy de nagyon ügyes vagyok, mert akkor azt gondolom, hogy ki sem nézte belőlem.

Igy aztán nehéz. De nem kell leirni a sok agyi bajomat, tavasztól pszihomókushoz fogok járni. Ugyan más témában, de a dolgok összefüggnek. Úgyhogy van remény, hogy közelebb lépek az épelméjűek népes táborához.

Adrienn, a pontositás végett csak nem 5 kg hanem 20. Kép

Zsunya

zsunya

Szia Zsunya!
Én is jártam pszichomókushoz, és elég sokat segített néhány dologban. Néhányban viszont nem tudott.
De abban, hogy túl sokat foglalkozk egy ember azzal, hogy "jaj mit gondolnak", "látják, hogy nem sikerül" szerintem tud majd segíteni. Amúgy én is kicsit beleszólnék ebbe, mert én is sokat töprengtem, hogy lehet ettől a kényszerképzettől szabadulni. Gondolj arra, hogy a legtöbb ember annyira el van magával foglalva, hogy nem igazán figyelnek oda, te mit és hogyan csinálsz. Ja, persze vannak, akik figyelnek: azok akik saját önbizalmukat akarják azzal kicsit megtámogatni, hogy "más is béna", "másnak se megy olyan jól", "másnak is van fölöslege" "neki nem sikerült az, ami nekem a múltkor". Most mondd meg, érdemes az ilyen emberek véleménye miatt magadat stresszelni? Hidd el, aki így figyelget, az minimum olyan bizonytalan magában, mint te. Szóval milyen alapon frusztrálhatna téged?
Amúgy egyszer magad is megpróbálhatod megkeresni az okát, hogy miért foglalkozol azzal, ki mit gondol rólad vagy mond a hátad mögött. Nem lehet, hogy azok, akik gyerekkorodban fontosak voltak, a kritizálásban élték ki magukat, és a füled hallatára másokat is kidumáltak, és ráadásul azt is elvárták, hogy úgy viselkedj, ahogy "a világ elvárja"? Mert ha igen, akkor bátran bíráld felül a nézeteiket, ugyanis átvertek. A világ tojik arra, hogy te mit csinálsz, egész addig, míg nem bántasz másokat és nem jelentesz komoly konkurrenciát.
Hú, most olvasom, hogy van az érvelésemben egy logikai bukfenc. Kép Ugyanis akárhogy is ragozom, nem lehet nem zavartatni magunkat akkor, mikor mások - mindegy milyen motivációból (irigységből, versenyzésből) - túlságosan odafigyelnek, megjegyzéseket tesznek, vagy csak úgy érzem, hogy magukban megjegyzéseket tesznek.
Na, igen. A pszichológus talán azt tudja megtanítani, hogy képes legyen az ember gondolatban vagányul nyelvet nyújtani ezekre az emberekre. Amikor valaki önbizalomhiányos állapotban van, bizony nemigen képes erre. De ha a hangulata jó, akkor képes.
Na igen, ha a pszichológus ezügyben mond valamit, akkor majd te adhatsz itt tanácsot nekünk, mert szerintem sokunkra ráfér. Önbizalomhiányos időszaka mindannyiunknak van. Nekem épp most jön majd. Félek is tőle. Nem könnyen felejtem el, milyen volt a terhességem utolsó három hónapja, mikor iszonyúan frusztrált, hogy nem vagyok ugyanolyan, mint máskor. A végén már az utcára se minden nap voltam hajlandó kimenni, mert annyira szégyelltem volna, ha pl. valaki előreenged valahol, mint egy "gyenge nőt". Nekem egyébként a pszichomókus például abban nem tudott segíteni minden igyekezete ellenére sem, hogy néha bírjak normálisan "gyengébb" lenni fizikailag, mint máskor.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut

Sziasztok Lánykák!

Zsunya, a legjobbakat kívánom!

Az a beírás RR-ről, na, az nagyon durva, meg fogom nézni az indexet. Szegénykém, nem tudott berúgni, mennyire sajnálom.Kép Azt hiszem itt már sokkal komolyabb a baj, mint egy puszta szilikoncici léte vagy nemléte. (de inkább léteKép)

Csatlakozom Kecskemét város szerelmeseihez. Igaz, én csak átutazóban illetve vendégként jártam ott, de tele vagyok kellemes emlékekkel a városrólKép

Ha nem vagyok túlságosan tolakodó, szeretném megkérdezni, hogy mikor megyünk kirándulni?Kép

Kirándulni AKAROK!!!!!!!!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Nekem már a jövő hét valamelyik szép idős napján megfelelne, feltéve, hogy nem féltek az esetleg bárányhimlőt terjesztő fiamtól. De állítólag szabad levegőn nem veszélyes. Meg állítólag jobb rajta hamar túlesni, mert minél később esik túl rajta az ember, annál valószínűbb, hogy hegek maradnak. No nem reklámozni akarom a bárányhimlőnket... Kép Amúgy már csak pár nap, és ha addig nem jön ki, akkor nem ragadta meg őt. Talán azért, mert épp antibio-t szedett, mikor azzal a kislánnyal találkozott.

Nem kéne csinálni egy topikot kb. ugyanitt, hogy "Ki jön kirándulni?" Csak azért, mert akik ezt a topikot sose nézték, azok között is lehet sok kirándulni vágyó. És akkor az időpontot meg a találkozási helyet is azon a topikon lehetne megbeszélni. Mi a véleményetek?

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut

Megnéztem a met.hu-t. Hát, határeset... Kép
Nézzétek meg ti is, nektek melyik nap a legszimpatikusabb. Nekem még a péntek meg a szerda talán. A többi... Kép Esőben kirándulni babakocsival - hát nem ez az álmom.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut

Rubint Réka nem tökéletes anya, de szerintem az ide írogató és őt látványosan fikázó elhízott kövér lusta disznók sem. Fura módon a jó alakú csinos, magukra valamit is adó anyukák nem szidják fennhangon, mert Réka ad a külsejére. Ma már egy jobban fizető munkahelyen szóba sem állnak egy kövér, állandóan zabáló nővel. A terhesség alatt igenis lehet a súlyra vigyázni és nem kell nyakló nélkül csokit falni, meg egész nap zabálni. Utána persze jó a saját lustaságunkat a gyerekre fogni. Nagyon sok házasság megy tönkre, mert elhízott az anyuka, lusta mozogni, és korábbi csini klassz csajból egy igénytelen dagadt tehén lett.

Sportolni, mozogni mindig és nem lesz súlyfelesleg! Kajálni mindent lehet, de mértékkel!

Jaguár
Névtelen

ismét egy bölcsKép
én is névtelen
Névtelen

Ha Jaguárnak írtál, akkor nem vagyok névtelen. Furcsa a babaneten, hogy akik magukat regisztráltatják azok is több néven vagy névtelenül írogatnak, a kritikát pedig baromi rosszul viselik egyesek, de ők előszeretettel fikáznak másokat. Jó példa rá a MÁV kórházas topic, ahol egy időben ha valaki rosszat mert írni H. SZ.-ről egyesült erővel leugatták a többiek. Visszatérve Rékára, ő nem nyitott topciot a dagadt lajhárok lejáratására, pedig sokan megérdemelnék...

Jaguár
Névtelen

Az indexen olvastam egyszer: akárhogy is becézgetitek a hájat, az attól még ronda marad Kép

Január
Névtelen

Nézőpont kérdése. Lehet nekem a kockás has a ronda.
Amúgy: és az téged miért zavar? Nem neked kell nézegetned!

Február
Névtelen

Jaguár!

Olvassál már vissza légyszives! Esetleg nézegesd meg a profilunkat. Esetleg nem mindenki kövár állat mint te gondolod!!

Süti
süti

Jaguár-Január stílusa látványos hasonlóságot mutat a már megismert névtelenünk stílusával. Persze az is lehet, hogy akad több ember is, aki pár soron belül kétszer is használja a "zabálni" szót.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut

Adrienn!

Ezért zabáljuk a stílusát, nemde? Kép

Süti
süti

Drágáim,
Én nem az a névtelen vagyok, csak viszem a stílusát tovább. Semmi bajom a dagadt hájasokkal Kép a feleségem is az, bevallom. Csak olyan jót mulatok, hogy ennyire ugrotok a megjegyzésekre. Úgyhogy folytatom ebben a stílusban, legalább zajlik a topic Kép
Jó zabálást

Jaguár
Névtelen

Itt Jaguár I., aki nem azonos Jaguár II.-vel. Január sem én vagyok, de február sem, sőt az említett névtelen sem.
Egyébként van néhány hölgyemény, aki több nicknéven van regisztrálva, a egyiken a megértő kismama, a másikon aki fúrja a többieket.
Egyébként ez jellemző rátok, meg az egész Babanetre egyszerűen képtelenek vagytok elviselni ha valakinek más a véleménye. Jó példa erre a MÁV kórházas topic, ahol ha valaki korábban szidta a kedves kismamák által az égig magasztalt H. Sz.-t azt gusztustalanul lehurrogták. Erre a honlapra a férfiak-srácok nagyrésze csak azért jön, hogy nagyokat röhögjön az itt folyó mértéktelen irigységen és intoleranicán.

Jó éjt mára!

Az I. számú Jaguár
Névtelen

Névtelen Jaguár, hiába próbálkozol csak egy gyenge másolat vagy!

De egyébként ari tőled, hogy így foglalkozol velünk, a 'hájasok és pudvások mozgalommal'. Ígérem megemlékezem rólad, amikor bekapom ezt a finom, libamájjal töltött, velős marhalábszárat, ami itt szemez velem a tányéromon!

KépKép
KépKép
piroska

Pirus!

Én most rámegyek egy babgulyásra kedves Jaguárunk emlékére!

Süti
süti

Most vettem észre, hogy 17.43 teljesen ugyanazt írtam, mint 22.08-kor Kép
A Jaguár I. az egy röhögő srác, a Jaguár II. meg egy röhögő férfi. Ezt akartam csak hozzátenni.
Az I. számú Jaguár, ha jól emlékszem magamra, aki szereti a januárt meg a februárt, de utálja a hájas irigyeket.
Névtelen

Na látom, a Jaguárok beelőztek!Kép

Én nem veszem magamra a fent irtakat. De a Máv-os dologgal egyetértek!!!!

KépKép
KépKép
piroska

Hali csajok,

látom megint van társaságunkKép. Mióta híres lett a Babanet, egyre több vicceskedvű talál ide.

Jaguárék,
soha ne legyen jobb szórakozásotok ennélKép.

Kirádulás: (hogy visszatérjek az eredeti témához)
Nekem kedd-csüt. nem jó, vagyis a csütörtök még változhat, ez a hét elején kiderül.
Viszont ebben az időben nem javaslom a Frankhegyi túrát, mert a pudvás valagunkig ér a sár arrafeléKép. Nincs valami jó kis sétaútvonala valakinek? Ami nem dagonyázós?

Süti, Pirus,
jó étvágyat!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Pirus!

Mire gondolsz???????

Süti
süti

Most vettem észre, hogy 17.43-kor teljesen ugyanazt írtam, mint 22.08-kor Kép A Jaguár I. egy röhögő srác, a Jaguár II. meg egy röhögő férfi. Csak ezt akartam hozzáfűzni.
Az I. számú Jaguár (aki szereti a januárt meg a februárt, de utálja a hájas irígyeket)
Névtelen

Úgy látom 22.19-kor már beelőztem magam
Az I. számú Jaguár ,aki mindent kétszer mond (a II. számú Jaguár helyett teszi ezt)
Nálunk ma lucskoskáposzta volt
Jó éjt dagitársak
Névtelen

A nők behízott háta a legrandább. Persze ők ezt nem látják Kép

Március
Névtelen

OFF
Süti, arra gondoltam, hogy a negatív hsz-eket a dokiról a legtöbb esetben lehurrogták. Mindegy, ez egy másik téma, nem is bonyolódnék bele, mert nem ismerem sem HSZ-t, sem a MÁV-ot. Viszont azt tudom, hogy én csak 1 névvel vagyok reggelveKép
ON

Adrienn, szerintem is nyissunk egy kirándulós topikot! Ott megbeszéljük a részleteket!Kép

Névtelen hónapok, én már nem tudom követni az eszmefuttatásokat. Első névtelen hót bunkó volt, de legalább eredeti.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Bunkó = akinek nem tetszik egy elzsírosodott női test?

Április
Névtelen

Hónapok!

Nézzétek már meg a profilokat és döntsétek el, hol vannak itt kövér nők? Ha elolvasnátok normálisan a hozászólásokat, rájönnétek, hogy itt a többség kb. 50 kg.

Aki nem meri felvállalni magát (legalább névvel), az ne írogasson hülyeségeket, meg kritikát.

Betti
Betti

Csatlakozom.
Az IGAZI névtelen legalább szórakoztató volt. De te...

Cili
Cili

Bunkó = Április

Május
Névtelen

Az év következő hónapja

Június
Névtelen

Még van 5 hónap girnyókám (nálad a pudva fent a fejedben?)

Július
Névtelen

Kép
Mi ez? Gyilkoljátok egymást, hónapok?

Az egyik hónap a mi titkos ügynökünk?Kép

KépKép
KépKép
piroska

Július: Neked meg lent a farkadban?

Aug Kép
Névtelen

Hát ez nagyon komoly!!!!! Esküszöm, szeretek ide jönni! Mindig feldobjátok a napomat!!!KépKépKép

Süti
süti

Augusztus: farokügyben mellélőttél Kép. Nagyon Kép Kép

Szeptember
Október
November

Tied az utolsó szó, aztán jöhet a vödörnyalás (Ismered a János bácsit?)
Névtelen

A kirándulás témát megtaláljátok az életmód alatt.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut

Sziasztok!
Nagyon most nincs időm visszaolvasni, csak egy régi frusztrációmat írnám le a témával kapcsolatban.
Az összes wellness-dívához tartozik egy plasztikai sebész team is. Mert az agresszív diétáktól, a szálkásítástól és egyéb általam név szerint nem ismert mifenéktől elmúlik a mellük, ha netán a dívaság előtt túlsúlyosak voltak, utánuk kell szabatni a bőrt is.
Azaz, ha egy közepes, 10-15 kg túlsúllyal induló nő áttér diétára és fittneszre, esetleg nem bombanő lesz belőle először, hanem a sar-pei kutya és a szertári csontváz valami szerencsétlen kombinációja. És teljesen joggal fogja átverve érezni magát.

Borcsa
(KépA névtelenek kedvéért 168 cm és 55 kgKép)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa!

Ez így van! És ha a fogyókúra torna kettőst megfejeli még egy szoli turnéval, akkor vmi hihetetlen furcsa egyveleget kapunk, ami még ráadásul ijesztő is! Láttam már pár ilyet, sőt férfiak véleményét is hallottam már róla, nem volt túl bíztató!

Süti
süti

Jaguár + a hónapok!
Érdekes, az senkinek sem jut eszébe, hogy hány pasi "pudvásodik" el, miközben a felesége igenis csinos marad a gyekszülések, munka és házimunka mellett is?
A feleség főzi a pasi kedvenceit-mert ha nem, lesz ám balhé- ő pedig eszi az egészséges kajákat, mozog, hogy csinos maradjon és esetleg ne legyen lecserélve egy fiatalabb pipre.
Hány ilyen pár van a környezetemben! De ez még ráadásul elfogadott is, mert hogy "jól tartja az asszony".
Judit
Judit

Helló Judit!

Úgy kezdődött az egész, hogy egy csinos csajt látványosan elkezdett néhány hölgyemény fikázni, csak azért mert ő fitt, egészséges életet él, a terhességet nem arra használta, hogy hizlalja magát és nagyokat zabáljon. Amelyik nő sportos, vékony, ápolt, fitt marad a szülés után is, nem kell tőle tartania hogy elhagyja a férje. Akinek megbámulja más krapek a nőjét, nem fogja a feleségét lecserélni, miért is tenné? Ha meg esetleg mégis megteszi, úgyis talál még jobb férfit. A pudvás dagadt férfiakra (hacsak nem pénzemberek) nem igazán buknak a pipik, azt meghagyják a feleségnek.

Jaguár I.
Névtelen

Jaguár I.!

Ha te azonos vagy az előző napok névtelenjével, akkor most nem értelek! Ez egy értelmes gondolatsor volt!Kép

Süti
süti

Helló Jaguár 1.

Hát nem így kezdődött. Talán ha vennéd a fáradságot és visszamennél az elejére, olvasgatnál egy kicsit, mielőtt hülyeségeket írogatsz.

Az úgy volt, hogy azt kifogásolta valaki, hogy szülés után 2 hónappal megplasztikáztatta a cickóit. Szoptatás és hasonlók mondanak neked valamit??? Aztán jött egy okos Névtelen és elkezdte fikázni a dagadt pudvás seggű kismamákat, hogy irigyek. Tudom, nézőpont kérdése, hogy ki mit tart fikázásnak...

Okosabb dolog lenne először tájékozódni, utána beleszólni egy beszélgetésbe, nem gondolod?

Cili, aki az elejétől benne volt.
Cili

'egy csinos csajt látványosan elkezdett néhány hölgyemény fikázni, csak azért mert ő fitt, egészséges életet él, a terhességet nem arra használta, hogy hizlalja magát és nagyokat zabáljon.'

aha nem, csak arra hogy eladjon egy csomó ugra-bugra kazit!

fitt, és egészséges életKép hihi és nálad ebbe belefér a műcickó is? Az tényleg egészséges és főleg TERMÉSZETES!

KépKép
KépKép
piroska

Jaguár I,
sivár az a kapcsolat, ahol a pasi elhagyja a nőt, mert egy picit lóg a melle, vagy hájas a hasa, vagy esetleg ne adj isten a fenekére felszedett némi felesleget. Tudod ilyenkor hálát adok az égnek,mert az én férjem szereti ezeket a részeimet is, mert A GYERMEKEIM változtattak rajta. Nem a féktelen zabálás és sörözés! Ha véletlenül elpityeredem és a plasztikai sebészért kiáltok (mert sajna úgy tűnik RR fitnesszkazettája sem tenne csodát vele, pedig csak 9 kilót híztama terhesség alatt, mégis úgy megnyúlt a bőr a hasamon), szóval ilyenkor Ő figyelmeztet rá, hogy a két lurkó ott van, és nem az a fontos, hogy mi lett a hasammal, mellemmel, fenekemmel. Hanem a GYEREKEK a fontosak.
Azt hiszem innen indult ki igazából az általad fikázásnak titulált beszélgetés. Szerintem egyikünk sem irigyli RR műcickóit és egyikünk gyereke sem irigyli RR gyermekének életét.
Ja és még vmi. Már csak azért sem, mert Norbi is azt mondta, hogy elhagyná Rékát, ha meghízna. Na ez aztán szerelem a javából! És majd a gyereket is elhagyja, ha olyan dagi lesz,mint amilyen ő volt kicsinek?
solya

SolyaKép

KépKép
KépKép
piroska

Szia Süti!

Nem vagyok azonos semmiféle névtelenül ide írogatónak, én továbbra is Jaguár I. vagyok. Ez valami paranoia itt a Babaneten? Aki nem azt fújja, amit a többség ide ír, vagy elvár (olvasni akar), azt lehurrogják, ha valaki egyetért annak a másnak a véleményével akkor rögtön kiagyalják, hogy ő ugyanaz a személy. Legjobb példák erre a kórházas topciok. Amikor egy több idelátogató által agyonsztárolt kórházról, vagy dokiról valaki negatív véleményt mer írni, rögtön ugranak rá, éppen csak azt nem vágják a pofájába, hogy hazudik. Undorító... A rosszat miért nem tudják, vagy akarják egyesek elfogadni?

Jó éjszakát!

Jaguár I.
Névtelen

Süti!
Azt elfelejtettem mondani, hogy nekem ez a kórházas téma a gumicsontom. Egyszerűen nem bírok róla leszállni ahogy ti a Rékáról.
Egyébként tényleg nem értem, miért olyan nagy baj, ha más véleményen vagyok. Az én feleségem pedig természetesen erősíti a szabályt. Pudvásseggű, kövér, de vele maradok, mert megszoktam. De van mellette két gebe nőm is.

Jaguár I.
Névtelen

Jaguár I.!

De, el tudunk mindent fogadni! Persze szerintem vannak feltételei:
1. kultúrált formában jöjjön le a közlés
2. ne általánosítsunk, ne vegyünk mindenkit egy kalap alá. Spec én sem értek egyet R.R.-S.N. gyerekvállalással kapcsolatos elveivel - főként amiatt, hogy Réka fennhangon nyilatkozik arról, hogy szoptat bár csak a vak nem látja, hogy frissen csinált cickói vannak!(Amúgy nem tudom láttál e már frissen plasztikázott női mellet, ha abból valaki szoptat az vagy fakír vagy hülye!) Mindeme véleményemtől függetlenül nem egy nagy seggű, irígy, magát halálra zabáló anyuka vagyok! Sőt, egyre több kritika ér amiatt, hogy sokak szerint már túl sovány is vagyok!
De ha kicsit visszaolvasol, nem Réka alakja ellen volt kifogásunk, hanem anyaként hördültünk fel egy két hülyeségük láttán! Mondjuk ezt már leírtam, leírtuk ötvenszer!
3. A névteleneség egyrészt marha jó dolog, nem tudnak beazonosítani, kvázi úgy fröcsöghetsz, ahogy akarsz, másrészt a 25. névtelen hozzászólása után már nem lehet követni, hogy melyik névtelen melyik! Ebből persze van némi keveredés!

Amúgy a Babanet egy nyilvános internetes fórum, tehát az ír ide aki akar.

Jó éjt, Süti
süti

Ja és visszamegyek a kórházas topicomra szemétkedni. Mindenhol kellenek a Névtelen bepofázók. Ez egy ilyen ország.

Jó éjt!

Jaguár I.
Névtelen

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?