Új privát üzeneted érkezett!

Hát gratulálok, Kisbuta, te nyerted ezt a csatát. :cry: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mégsem vagyok sorsüldözött!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

LAPOS TETŰ!!!

Na, ezzel kívánok jó éjszkát és jó babásodást!

Katica, már biztos ráncigálják belülről a hasadat!!! :oops: :wink:

Kép
kisbuta

Persze azok a részek érdekelték a legjobban, amikben ő is szerepelt (hogy jót írjak róla). PASIK! :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nektek is jóéjt, babáknak kapaszkodást, tüszőcskéknek éregetést, parkolópályásoknak türelmes férjeket kívánok! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Oda van írva a reklámsávtól jobbra, az avatarod alá, hogy mennyi bejegyzésed volt.

Mondtad, hogy inkább meg se nézed.

ma reggel még új felhasználó voltál, most meg már a kezdő fázison is túl vagy. Ez nekem hetekig tartott!!! :oops: :lol:

Kép
kisbuta

Ja, tényleg! Feleannyi, mint neked! Mondom hogy itt éjszakázom magammal, és akkor behozom a lemaradást! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Fuj, ez undorító. Szégyellem magam.... :oops:
Szűkölve elvonulok most....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Á, inkább éjszakázz apával, az jobb. :D

Kép
kisbuta

már előre nevetek, ahogy a többiek reggel olvassák, hogy mennyi volt az éjszakai termés :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Gumicsizmás, tehénjelmezes szép jó reggeltet mindenkinek!:)

Esti,
Tömören és velősen összefoglaltad több oldalnyi mondanivalónk lényegét.

Rana,
Mondtam én, hogy apa nem fog téged meggyűlőlni, hanem rögvest elkezd gondolkodni, hogy hol és mikor próbáljátok, amit ki kell próbálni.

Melánia
üdv újra körünkben, de hozzáteszem jobban örültünk volna, ha már pocaklakóval jössz, na de azért így is befogadunk!:)

Katcia
én gyorsolvasó vagyok így már túl is vagyok rajta, de persze lehet, hogy Te még csak most fordulsz a másik oldaladra!:)
Vendég

Kisbuta,
nem vagy sorsüldözött, de majd leszel fórumüldözött, ha lecsapod a kezemről a következő laptetőt is. :D
Vendég

Sziasztok csajszikák,

Nem semmi amit müveltetek itt tegnapi délután éjszaka alatt :D . 2. oldal után feladtam az olvasást :oops:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Melánia! Extra drukkok a mai punkcióhoz!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
(remélem az, mert képtelen vagyok visszalapozni...)

Nyulasz, drukk! ++++++++++++++++++++
(amúgy átkeresztezés: a saját nevemet meg folyton sz-szel írom, de legalább már tudom, hova lettek a zs-betűim... :oops: )

Katica!
++++++++++++++++
(Kismami, lehet, hogy kéne új tábla, mert nagyon messzire vetettük a régit... nostra maxima culpa)

Bella!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(remélem ez elég longra sikerült drukk?)
Én a magam részéről neked adom a laptetőt, valamikor dolgozni is kell!

Akik őszi akcióra élesítenek, azoknak is drukkhegyek (...magamnak is, hihi)

Csibe!
Az benne a gáz, hogy nem maradtál le az égvilágon semmiről! (valakinek vírusos a gépe, és mindenkit megfertőzött az agymenés. A vírusirtó cég állítja, hogy egész éjjel dolgoztak a problémán, az új frissítés talán enyhülést hoz.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbuta 2008.09.10 07:29-kor.

Kép
kisbuta

Nyulasz!

[quote="kisbuta"] írta:kisbutatkeresztezés

= átkeresztelés. :lol:

Kértek tőlem egy fejezetet egy tankönyvbe. Azt hiszem, ma csúcsformában vagyok, ma fogom megírni, és nem lesz unalmas...

Kép
kisbuta

Sziasztok lökött tyúkok :lol: ...én laptetű helyett inkább apával foglalkoztam :oops:
Házitücsike!
Diéta? :oops: :oops: :oops: ...arra figyelek,hogy naponta legalább ötször egyek,na jó,picit vissza is fogtam a lisztes-cukros dolgokat,de ezt azért nem nevezném diétának :oops: 3x500 adimetet eszem.És a múltkor tornáztam is :oops:
Melánia!
Nagyon drukkolok mára,kiváncsi vagyok végül mennyi petikéd lesz.Kiszáradni biztos nem fogsz :shock: :lol: 3 liter nem semmi,jó éjszakád lehetett :lol: :lol: :lol:
Rana!
Nekem az FSH 10.8 volt most legutóbb.Tudom,hogy ez magas,pár napja beszélgettünk itt az FSH értékekről,úgyharminckétoldallalezelött :lol: hihi,és bizony ez miatt nehezen vagyok stimulálható.Neked mennyi az annyi?
Látod apa most már tudja,hogy itt jó helyre kerültél,és egy csomó új dolgot tanulhatsz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Estike!
Tömör professzor(né) :lol: :lol: :lol: ...apa mit szólt?
Kisbuta!
Nekem nagyon fura,hogy egy hét különbséggel nézik a terhelésed :shock: :shock: :shock: ...ezt úgy szokták,bemész,leveszeik az éhgyomri cukrot és inzulint,majd rögtön lenyomnak a torkodon nagy dózisú cukroslöttyöt,aztán várnak.És attól függően,hogy hány pontosra mész,30-60-90 és 120 perc múlva újra vesznek vért.Nem egy hét múlva :shock: ...szóval ha hárompontosra mész,akkor 60perc majd még 60perc(ez már a 120-as)múlva vesznek újra vért.
Katica!
Pocaksimi a hármasikreknek :D
Bella!
Fejfájás?
Vendég

Kisbuta!
A neved sz-szel egész jól hangzik :lol: mármint a rendes.Örülök hogy megvannak a betűid,ha nem is ott ahol kéne... :lol:
Vendég

Nyulasz,
kösz a fejem jobban van, bár tegnap óta álomkóros vagyok.
Vendég

Nyulasz,
küldtem neked privit
Vendég

Nyuszi!
Azt hiszem, aznap is vesznek éhgyomri vért, csak ilyen hüle az sztk szegeden, nagyon nehéz összeszervezni az időpontokat. Pedig egy épületben vannak, és a múlkor 3 héttel (!) az endorkinológia elé akarták tenni a vérvételt, nagyon haragudtam rájuk. Hogy állítsak oda 3 hetes eredményekkel?! Ahhoz képest az egy hét isteni.
Úgy össze leszek szurkálva, mint a szita. Edzek a stimura... :roll:

én se bántam volna a laptetőt, ha enyém-párom nem lenne külföldön a héten... :cry:

Kép
kisbuta

Na jó reggelt csajok!
Remélem, nem fárasztott ki senkit az éjszakai tehénkedés! :oops: (Kivéve Kisbuta, szegény szalma)
Nem lettem meggyűlölve, uram viszont enyhén korholt, hogy minek írok ennyit így ismeretlenül, nem hagyok szóhoz jutni régieket. És igaza van, bocsánat mindenkitől, és ígérem, visszafogom magam (nem mintha ezt a tegnapi dolgot lehetne napokig folytatni, tegnap nem dolgoztam egy métert se). :oops:
Csibe, pedig pont azt akartam írni, hogy érdemes elolvasni a tegnapi termést, de akkor láttam, hogy Kisbuta szerint meg nem, úgyhogy inkább szerintem se.
Melánia, Nyulasz, Katica drukkkkkkk
Bella, tiéd a laptető, engesztelésül...
Na szisztok, holnap jövök! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
A tegnapi nap egy kivételes volt, általában nem így zajlanak az események!:)
Vendég

Rana!
AZért ne dolgozd magad halálra,még hozzászokik a drága főnököd :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!
Látom kezd visszarázódni a topik a "hétköznapi" mederbe. :D

Na, akkor egoista módon kezdem magammal. Megkaptam a vérvétel eredményeket, idemásolom:
Név Eredmény Egység F Referencia Státusz
----------------------------------------------------------------------------------
FSH 6,0 IU/l 3,9 - 12,0 Valid
LH 5,4 IU/l 1,5 - 8,0 Valid
Prolactin 251,7 mU/l 27,3 - 525,0 Valid
Ösztradiol 30,5 pg/ml 18,0 - 147,0 Valid
Progeszteron 3,71 nmol/l * 0,32 - 1,72 Valid

Namármost, ki mit mondana a progi szintemre? :roll: :?: Azon kívül, hogy magas. Mitől magas?

Katica, háromszoros babaragit küldök!!!!

Melánia, drukk, hogy minél több petike legyen!

Nyulasz, hogy állnak a tüszőcskéid?++++++++++++++++++

skrisz72

Nyuszi,
lenne még egy kérdésem! Olvastam egy nagyon-nagyon régi hozzászólásodban, hogy nem ajánlották neked a véradást a baba miatt. Én voltam vért adni júliusban. Szerinted ez gáz? Baj lehet belőle? -
előtte egy doki töviről hegyire kifaggatott a véradóban, nem mondta, hogy a babásodásra negatívan hatna, csak konkrétan fennálló terhesség mellett nem szabad...

Kép
kisbuta

és mondtam, hogy a kisugárzásommal van a baj. Vagy szerinted mit nyomhattam félre, hogy oldalt a reklámsáv helyén is az üzenetszerkesztő jelenik meg...?

Kép
kisbuta

Krisz!
irigy az fhs-dra :oops: :D ...a progit mindjárt megnézem a neten,mit találok.
Kisbuta!
Nekem oldalt reklám van :roll:
véradás:igazából el sem jutottam odáig,mert telefonon beszéltem velük,és csak annyit mondott a doki,ha lombikozunk,akkor inkább ne.Kell neki a vér :roll: ...szerintem baj nincs belőle,csak nem ajánlott,de nem is tilos.
Vendég

A progi nem akkor magas, amikor az ember terhes?

skrisz72

http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

itt a táblázatban leírja,hogy mi van,ha a 3.napon magas a progi. :?
Vendég

Nyuszi, tudtam, hogy nem fogod elhinni, ezért lefényképeztem, elküldöm priviben. Még mindig ugyanezt látom, pedig a hozzászólásokat szépen frissíti. Bár én nem szeretem a villogó bannereket, úgyhogy azt kívánom, bár ilyen is maradna! :D

Kép
kisbuta

Kisbuta!
:lol: ez tényleg jó...remélem füstöt nem ereget :lol: :lol: :lol:
Vendég

Neked is teccik??? Nem füstöl, jól működik. Hiába, jól idomított ez a tűzróka, elzavarja a gonosz bannereket, amik csak idegesítenek! :lol:

Kép
kisbuta

és még egy kérdés... bocsi.
Mennyi idő alatt alakulhat ki IR?
Mert ez elég különös. Van két eredményem, egy hónap az eltérés. Egyik ciklus 3. napján LH:FSH arány kb. 1:1, következő ciklus 2. napján az LH több, mint 2x-ese az FSH-nak!!!
:?:

Jó is lesz kivizsgáltatni azt az ir-t...

Kép
kisbuta

Mindenkinek ajánlom a videót,de csak ha van hangszórója.
A mai kis vidámság,régebben már belinkeltem,nekem nagyon teccik,és az újabbak még biztos nem látták.

http://www.youtube.com/watch?v=lCvR4yvalVs
Vendég

Sziasztok!

Atyaég :? ! Ti megőrültetek :shock: ! 10 oldalt teleírtatok tegnap dél óta!!!!!! Ezt nem fogom győzni munka mellett.

Kisbuta, Krisz köszi, Julcsi jól van, nagyokat focizik meg boxol odabent. Szerintem megfordulni majd csak később fog, talán 1 hónap múlva.

Nyulasz, kamika talán kicsit jobban van, de nagyon megviselte ez a sok huza-vona. Teljes stresszben van, enni-inni sem akar, úgy kell etetni itatni. Azért remélem, helyre jön mielőbb.

Rana, nekem bejött a laptető. Megnyertem, és babás lettem. Szóval hajrá! És igen, kis öröm is öröm :) .

Katica, akkor ezek szerint már csak 4-et kell aludni. Nagggyon drukkolok!!!

Melánia, sok sikert és sok érett tüszőcskét a mai naphoz! A punkció előtti 3 l folyadékról most hallok először. Mik vannak :roll: ?!

Tücsi, ez tényleg érdekes. Mármint az, hogy stimu nélkül működik a dolog, vele meg nem.

Kisbuta, az az igazság, hogy értem, amit írsz arról, hogy nehéz beleélned magad abba, hogy a pocidban mozog valaki. Én már a 6. hónap elején járok, érzem, hogy ott van Julcsi, beszélgetünk vele, símogatjuk, és mindezek ellenére még mindig nem hiszem el, hogy ez velem történik. De már közel az október, úgyhogy készülj!!!

Kép
petne

Krisz! Ez 3. napi vérvétel eredménye? Tényleg minden tökéletes, kivéve a progit. Szerintem az a 20. napon nagyon magas, ha vki terhes. :(
Nyulasz! Elfelejtettem válaszolni, hogy nekem is volt már az FSH-m 11.6 is. (Nem is volt akkor pé) :( Azóta volt már 6.5 környékén meg 9.7 is. Örülök, ha lemegy 6 körülire. Bárcsak lehetne befolyásolni valahogy. De hiába, nem vagyunk már mai csirkék. :cry: Remélem növeszted a tüszőcskéket is, nem csaj hülye videókat nézegetsz. :lol:
Kisbuta! AZ LH:FSH arány nem az IR, hanem a PCOS jele (ami gyakran jár együtt IR-rel, persze, és ugyanazt a gyógyszert is adják rá). Mindenképp csináltass kontroll LH:FSH-t.

Ja, csajok, a reklámsávot el lehet tüntetni, ki kell húzni balra a szélét. Ha tudtátok, akkor bocsika. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
de nekem sikerült végleg kiiktatnom a reklámsávot, anélkül, hogy bármi olyat csináltam volna, ami máskor nem:

Kép

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Ezt bizony meg kéne nézetni,mert nem jó.
Petne!
10 oldal :lol: végigolvastad?
Rana!
Azt nem tudtam,hogy ez mehet lejjebb is.Sajnos az előző hormoneredményem a Kaáliban van,így nem tudom összehasonlítani.De nem jó ez a 10 feletti érték.
Jó hogy mondod,ki is húztam az oldalt a széléig.Én nem tudtam,köszi :D
Mindjárt keresek neked egy hüle macskás videót.Az a másik kedvencem :D
Vendég

és ezt az oldalsó sávot még szerkeszteni is tudom. Ez nagyon KIRÁLY!!!!

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni, ha nem bánjátok :-D

Októberben megyünk lombikra, úgyhogy a babaesőben is szívesen résztvennék :-D

Pár szó rólam: 3 év, 6 sikertelen inszem, 0 terhesség. Most Tapolcára járunk, és ebben a ciklusban indulnak a szurik, long protokoll lesz.
Teljesen kezdő vagyok, így van és lesz is bőven "érzésem beültetés előtt és után" is :-D Kezdve azzal, hogy még soha nem adtam be magamnak injekciót, ettől félek egy kicsit...
Ha idegesítő leszek (=túl sokat kérdezek), csapjatok le virtuálisan :-)

Skrisz! Én a prolaktinodat irigylem :-D Nem vállalnál át 200-at az enyémből? És akkor még mindig határértéken belül leszel…Az enyém 730 körül volt utoljára, így az enyém is jó lenne :-D

Nyulasz: nagyon bírom az ilyen videókat :lol:

Azt is látom, hogy szeretitek a laptetőt :-D Ki lehet ám logikázni mikor következik…ja, de abban nincs semmi izgi :-D

Bocsánat, hogy nem írok midnekinek név szerint, de még kis idő kell, hogy képbe kerüljek :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vendég

Nyulasz, azért a 10 az nem olyan nagyon nagy gáz (ezzel magamat is vigasztalom). Ismerek olyat, aki azért imádkozik, hogy 15 alá menjen, mert csak akkor kezdheti a lombikot. Ez a magasabb érték azt jelenti, hogy nehezebben vagyunk stimulálhatóak. Sztem ezért nem lesz nekünk sose 10-15 petesejt. Monjuk lesz@rom, ha kevés van, ha baba lesz belőle! :)
Kisbuta! Azért ha rájöttél, hogy csináltad, oszd meg velünk is! :idea:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso!
Üdv közöttünk!

Rana!
nem tudom, talán Katica megmondja este, ehhez ő jobban ért. Velem gyakran történik ilyesmi, és dunsztom nincs, miért, lehet, hogy az őrangyalkám akar megnevettetni néhanapján. :idea:

Kép
kisbuta

Nyulasz, ezt ismertem, nagggggggyon jó! :lol: :lol: :lol: :lol: Legjobb a kaktuszos kiscica meg a passzírozós macska (ajtó alatt) :lol:

Szezso, szia, sajnálom az eddigi sikertelenséget, de majd most! :wink: Szurizástól ne félj, nagyon hamar bele lehet jönni, először mutassa meg neked szakember, másodjára már menni fog! Jó a felhő az avatarodon!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tényleg, Kisbuta! Elárulod, hogy milyen könyvet írsz? És hogy haladsz vele? :?:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

tankönyvet, és csak két fejezetet, és már csak egyetlen bekezdés van hátra. Nem én vagyok a főszerző, csak belekontárkodom.

Kép
kisbuta

Szezso,
szia, tényleg ne félj a szurizástól.
Én már úgy belejöttem, hogy bárhol vagyunk elvonulok mosdó, Wc aztán már el is intézem.
Vendég

Nyuszi,
egyre azon töröm a fejem, hogy ez kifejezetten csak PCO lehet, vagy sima mezei felszívódó ciszta? - Mert láttak nálam cisztát az azt követő ciklus elején, de sikerült felszívódnia, igaz, valamit tennem kellett érte, talán sokat inni és sok tejterméket enni...

Kép
kisbuta

És ha az ir miatt ajánlott halasztani, akkor pco miatt is?

Egek, mennyi kérdés...

Kép
kisbuta

Szezso, ne aggódj, ennyi inszem után már az első lombik sikerülni fog! Nagyon fogunk neked is drukkolni! Mi a gond nálatok? A szuriktől ne félj, én is be voltam tojva, májusban volt az első lombikom. Csak összecsíped a husit a hasadon, és meg sem érzed a tűt. Én állítom, hogy egy szúnyogcsípés sokkal jobban fáj. Prolaktinodat köszi nem kérem, elvagyok a progimmal, meg a két elzáródott petevezetékemmel... :wink:

Lányok, most ez a progi szint számít valamit? Úgysem lennék terhes természetes módon. Majd a stimuláció alatt rendbejön, nemigaz? Még nem hallottam senkitől, hogy lombiknál ez gondot jelentene... :roll: Jövő kedden úgyis megyek Szmatihoz, majd megmutatom neki az eredményt.

skrisz72

Kisbuta,
A kérdés jogos a részedről, de szerintem ezt inkább az orvossal kell megbeszélni.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?