Új privát üzeneted érkezett!

És gondoljatok ma ránk, mert ma jönnek a vevők dumálni! Én már nagyon szeretném kezdeni az építkezést!

Kép
németh
 
 


Na hát ez a laptetős dolog sz@r-t se ér az tuti! :lol:
Na most már kussolok.

Kép
németh
 
 


Kinga: szoritok akkor , hogy a vevőkkel megegyezzetek:)

Kép
csucsu05
 
 

 
 

kinga: mennek a drukkok a vevőkhöz!!! Majd írd meg aztán, hogy sikerült e eladni!

tabati: szerintem is tudnak segíteni szakbolta.

csucsu: köszi a drukkokat :)

angi:??? teszteltél?? mi van veled???
Vendég
 


Na úgy néz ki, hogy sikerül megegyezni, csak még a kiköltözéssel kapcsolatban nem tudtunk dönteni, de ez már csak részletkérdés.

Kép
németh
 
 


Kinga: Hú ez nagyszerű hir. Már akkor a foglalónál jártok akkor?
Ügyesek vagytok nagyon.

Kép
csucsu05
 
 


No, csak délelőtt tudtam jönni, és hirtelen ennyi fejlemény lett! :D

Köszi lányok a tippeket a telefonommal kapcsolatban, ma már el tudtam küldeni több smst, és egy visszaigazolás is megjött, miszerint a tegnapi smsem megkapta valaki ma... :roll: :lol: De a lényeg, hogy az imént még a netbankot is tudtam használni, így nem kell becaplatnom a bankba, sorszám, várakozás stb. nagy teher lett volna még ez is holnapra. De ha továbbra is xaraxik, akkor első körben tényleg kiveszem a kártyát, hátha ennyivel megúszom, ha nem jön be, akkor marad a szervíz, csak ezt is időhiány miatt akartam elkerülni, de végülis jobb, mint új telót venni.

Kinga!

El is várom, hogy ne kivételezz és nekem is boszorkánykodj össze egy babót! :lol: Gratula, hogy sikerült eladni a kérót, a költözés időpontja meg már tényleg részletkérdésnek tűnik, főleg, ha úgyis albiba mentek most még.

Szilvi!

Angi meg már a tesztelésnél tart? :shock: Húhh, de izgi, teljesen le vagyok maradva, mondom, hogy belassultam! :lol:

Angi!

Hajrá, és írj, bármi van! :wink:

Durva! Egy másik topicban olvastam, hogy egy lány elment az ügyeletre, mert pozitív lett a tesztje, de elkezdett vérezni. Az ügyeleten kioktatták, hogy hogyan kell tesztelni, meg egyébként is minek jön nőgyógyászhoz, ha menstruál. Tegnap visszament a saját dokijához, ahol még uh sem volt, ott meg kézzel megállapították, hogy babát vár. :shock: :D Szegény meg azért ment el, hogy nehogy méhenkívüli legyen, vagy vetélés, támogassák már meg egy kicsit a babát, erre elzavarják, még ki is oktatják. Még én is bíztattam, hogy azonnal az ügyeletre, mert baj lehet. Erre meg szegény ilyen dokival futott össze... Még egy sürgősségi hcg vérvételt sem csináltak. Nekem az volt az első, amikor bementem, mert még arra is várni kell picit, közben meg megvizsgált. Ezek olyan fura dolgok...Azért, mert "csak" ügyeletes vagyok, meg nem a saját fizetős betegem, nem vizsgálom meg lelkiismeretesen? :shock:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy csak ilyen hébe-hóba jelentkezem, de még így utoljára leszívja az agyamat a melóhelyem! :evil:

Tabati:
Pech széria? Na, de remélem már rendeződnek a dolgok! Nem semmi, amit a lányról írtál! :shock:

Szilvi:
Hajrá-hajrá-hajráááááááááááá! Nagyon-nagyon nagyon-nagyon drukkolok!

Angi:
Teszt :?: :?: :?: :?:

Kinga:
18 napos ciklus :shock: :shock: :shock: Szerintem tényleg nem stimmel valami a hormonjaiddal! Esetleg iszol valamilyen teafélét? (Palástfű, vagy málnalevél)Mert hallottam róla, hogy ezek is be tudnak kavarni a ciklusba! Mindenesetre a dokival mindenképpen beszéljél!

Kép
anda81
 
 


kinga: na ez jó hír, hogy sikerült megegyezni!
a 18. napos ciklus tényleg elég rövid, szerintemkérdezz rá a dokinál. elképzelhető, hogy a ciszta okozza/okozta ezeket a dolgokat.

anda: azért ne hagyd magad kihasználni!

tabati:örülök, hogy megjavult a telód.
az ügyeletes dokik - tisztelet a kivételnek - tényleg nem érnek semmit se és csak annyit akar mindegyik, hogy lehetőleg ne nagyon zavarják őt a betegek az ügyeleti ideje alatt.

csucsu: veled mi újság?? hanyadik napon tartasz?? magadról nem is mesélsz szinte! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Még nem tesztelek, csak a 9. DPO-n vagyok ma. Vasárnap lesz a 14., szerintem aznap fogok. De úgy félek!!! Olyan jó lenne egy + tesztet látni már végre. Ja és nekem is mint Szilvinek az inszem után, annyira fennt van a méhszájam mint még soha. Lehet, h az Utrotól van? Viszont a hőm elég furi, nem is tetszik nekem. Ciklus első felében 36,4 körül szokott lenni, aztán pé körül 36,1, utána meg csak 36,5 az ébredési. Amikor felkelek, meg aztán napközben is felmegy 36,7-ig. Szerintetek? Dokinak mondtam, de Ő nem foglalkozik a hővel, csak a hormonokkal.

Kinga gratulálok a lakás eladáshoz.
Vendég
 


Angi: ne félj!!! szoirítok neked!!!! :wink: :)

sajna szerintem a hőt és a méhszáj állapotát nem igazán érdemes figyelgetni utro mellett. Gondolom te is ugyanazt a 2koktélt" kaptad a dokitól mint én. 3×1 utró és 2×1 duphaston. nekem is nagyon fenn volt a méhszáj, kemény is volt, hőm is fenn volt egészen addig míg abba nem hagytam az utrot.
Vendég
 


ja, de persze ez nem azt jelenti hogy neked nem attól van fenn hogy babás vagy :wink:

csak annyit akartam ezzel, hogy szerintem ne nézegesd mert nem megbízható jel, ha utrot használsz.
Vendég
 


Lányok!

Ha már méhszájnál tartunk, akkor nekem egyáltalán nem jött be ez az önvizsgálat dolog. :roll: Sosem tudom teljes bizonyossággal eldönteni, hogy vajon fenn van e (csak ha nagyon fenn van, de a fokozatokat nem érzem) meg azt sem, hogy mikor puha. Van aki még azt is érzékeli, hogy nyitva van a méhszáj, na én azt aztán sosem tudtam eldönteni. Persze amikor közelében sem vagyok az ovunak, akkor érzem, hogy kemény és lent van, de ovu környékén elbizonytalanodok. :roll: Viszont a nyálka vizsgálat az teljesen bejön. :D

Angi!

Akkor vasárnapra drukkolok, de megőrülok, mert mi már otthon leszünk, számítógép meg még sehol, úgyhogy mindenkinek mindenhez sok sikert, én legközelebb csak akkor tudok jönni, ha megjavítják már végre a gépet, de az még egy hét legalább. :(

Még most takarítgatok, kb. délig még itt leszek, aztán ki tudja mikor tudom meg a híreket...

Szilvi!

Hétfőn gondolok majd rád!

Kép
Kép
tabati
 
 


Szilvi: semmi extra nem történik velem azért nem írok magamról. Hétfőn nem kéne megjönnie. Remélem nem jön meg. Már kezdem unni ezt a dolgot hisz olyan rögös ez az út ami a kistesóhoz visz. Ha megjön kell keresnem egy jó dokit aki lelkisimeretes és segit , hoyg babás legyek.
Azt hiszem ez a legnehezebb dolog hisz manapság olyan kevés az a doki aki normális.

Ez a sztori az ügyeleten?? Hát vérlázító. És mi lett a lánnyal?? Most akkor terhes ugye????

Kép
csucsu05
 
 


HÁt úgy néz ki, nemtudom mikor megy vissza a dokihoz, de azóta nem vérzik és nem is írta, hogy kapott volna bármi gyógyszert, úgyhogy gondolom csak pihennie kell. ( valamelyik 2009-es topicban volt, nemtom melyikben, mert annyi van :lol: )

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: Igen sok van. Sokan akarnak babásak lenni az biztos.
Ti hogy álltok most?

Kép
csucsu05
 
 


tabati: most látom, hogy nektek mostanában kellett "akciózni" :D :wink:

szorítok, hogy a hónap végén pozitívat tesztelj! :)
Vendég
 


Csucsu!

Velem sincs semmi különös, minden ciklus végén várom, hogy hátha most...

Szilvi!

Még nem volt tojcsim, úgyhogy szerintem még nem volt meg az ovum, pontosan hétfőn kéne lennie, de csúszhat pár napot. Azért az akciók nem maradtak el, és még folytatjuk a hétvégén, meg a hét elején. Ja! És természetesen utána is, mert nem csak a baba miatt csináljuk ugyebár... :oops: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


A takarítással meg elkészültem, most várom, hogy felszáradjon a padló. Aztán ebéd, majd meló. De szerencsére ma korán végzek. Jó volna még maradni, itt ketten férjemmel, de azért már azt is várom, hogy menjünk haza, mert kíváncsi vagyok hogy áll a tetőnk, meg a kutyik és a teknősök is hiányoznak már. Anyósék nem annyira! :lol: Na jó, ők is csak vicceltem, de tudjátok hogy megy ez! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Egy kis életjel magamról :D

nagyon le vagyunk foglalva itthon,harmadik hete vannak itt a munkások,szépül a házunk,de még a szín nincs rajta.már nagyon várom hogy kész legyen!
Jó érzés tudni hogy mire jön a baba minden rendben lesz itthon és nagyon szép karácsonyunk lesz!

Remélem karácsonyra már mindenki babás lesz ebben a topicban! :wink:


Kinga:örülök hogy sínen van a dolog a házzal kapcsolatban!Viszont a ciklusod elég aggasztó.Elég jó ez a doki akihez jársz?

Szilvi:Köv.Inszem hajrá! Egyébként nekem is csak a jobb oldali tüszőből sikerült babásnak lennem és ezt olvastam is valahol hogy vannak olyan emberek(köztük én is) akik csak az egyik oldali tüszőből képesek babásak lenni még akkor is ha a másik oldali is egészséges.Ez olyan mint a jobb kezesség.Hiába van a bal kezem nem tudok vele írni.Persze ez nem azt jelenti hogy Te is így vagy,csak azért írtam mert nagyon drukkolok hogy a jobb oldal szerencsét hozzon! :wink:

Angi:Hajrá pozi teszt!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++

csucsu:ne add fel,jönni fog a kistesó! :wink:

Tabati:Kár hogy nem ovu környékén voltatok kettesben!!!!!De azért szorítok!

Anda:Mikor kezdesz az uj munkahelyen?

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok!
Tabati: sürgessétek sokszor a javító embereket, nehogy má' egy hétig ne tudjunk rólad semmit! :D Ti mikor fogtok/szeretnétek beköltözni a házatokba?

Szilvi: remélem én is, hogy "csak" a ciszta miatt volt ez az egész. Hétfőn megyek, beszélek vele. Te mikor is mész legközelebb?

Lyndee: ti felújítjátok a házatokat? Vagy nektek is új házatok van? Emlékszem, hogy mikor terhes lettél akkor is festettetek, ugye?

Anda: meddig vagy még a régi melóhelyen?

Csucsu: drukk neked is, hogy hétfőn ne jöjjön már meg!!!

Ja, az ügyeletes sztorin teljesen felhúztam magam! Az ember esze megáll. Remélem minden rendben lesz a lánnyal.

Kép
németh
 
 


lyndee: remélem én is hogy a jobb oldali tüsző sikeres lesz ebben a hónapban :wink:

ha lesz idő és kedved raksz majd fel képeket a házról? na meg persze pocakfotót is kérünk! :wink: :)

kinga: holnap megyek újra dokihoz, megnézi mekkorát nőttek a tüszők és gondolom megmondja hogyan és mikor lesz az inszem.

csucsu: szorítok hogy hétfőn ne jöjjön meg!

tabati: olyan nincsen hogy nem tudsz ide jönni! :)
kérjetek kölcsön egy gépet valakitől:)
Vendég
 


Most jöttem meg a laborból,újra dupla vérvétel mert meg kellett ismételni a terheléses cukor vizsgálatot.És ugy néz ki hogy a diétának volt értelme mert most nagyon jó lett ,5,4 a cukrom a terhelés után.
A multkor 7,1 volt.
Örülök nagyon mert ez azt jelenti hogy nem kell befeküdnöm a kórházba. :D


Kinga:Igen,amikor babás lettem nyílászáró csere volt +festés bent.Most pedig kívül csinálják.
Ezt a házat a párom építette kb 8 éve csak még nem lett befejezve kívül.Hőszigetelés és a szín kellett rá.

Szilvi:Persze hogy rakok képeket,csak megvárom míg teljesen kész lesz a házikó :wink: az már lehet a jövőhéten bekövetkezik.
Pociról lehet hogy csinálok előbb is :D
Holnapra drukkolok a tüszőknek hogy szép nagyra nőljenek!!!!


Tabati:fránya gép,nem teheti ezt velünk :evil:

KépKép
lyndee
 
 


Csak gyorsan benéztem hulla dög fáradt vagyok, Máté beteg lett egész éjjel nem aludtunk, ma meg takarítottam főztem meg a gyerekorvosnál voltunk, nagyon kimerültem.
Szilvi: majd írd meg,hogy mit mondott a doki!
Lyndee: hát akkor tényleg minden készen fog állni a babucika fogadására.
Tabati: te mostantól tűntél el? Remélem azért kész lesz a gépetek mielőbb.
Kinga

Kép
németh
 
 


sziasztok!

megjártam a dokit. eléggé felpörögtek az események :)

a doki mondja miközben uhuzott, hogy jobb oldalon 16 mm-es, bal oldalon kicsi méhnyálkahártya 7 mm. 13. napon vagyok ma, mondja nekem, hogy akkor holnaptól lehet lh tesztelni és ha pozitív akkor jöhet tüszőrepesztő és ha hétvége van akkor hívjam mobilon és megbeszéljük hogyan toivább. mondom neki ok, kimentem öltözni, de mivel én már tegnap este csináltam egy lh tesztet és az is majdnem teljesen pozitív volt, ezért én ma reggel vittem magammal a dokihoz egy tesztet és megcsináltam. hát totál pozitív lett ( ők úgy kérik, hogy délelőtt kell csinálni az lh-t, de nem első pisiből). Mutatom az asszisztensnőnek, ő bevitte a dokinak, doki mondja nekem, hogy hát ez pozitív, mondom neki, hogy nekem általában két napig pozitív, de ez nem biztos. mondja hogy menjünk tutira., megkapom ma a tüszőrepit és vasárnap reggel fél8ra menjek be, megcsinálja az inszemet :)

kérdezte előtte, hogy nekem hogy jó (lévén hogy ugye hétvégére fog esni az inszem), mondrtam neki, hogy ahogy ő gondolja, ahogy a legmegfelelőbb. mondta, hogy akkor legyen vasárnap, mert elképzelhető hogy hétfőn már késő lesz.

angi! ezt neked írom, hogy nekem egyáltalán nem mondta hogy a vasárnap fizetős, de még csak nem is utalt rá, de azért otthagytam neki a pénzt. mondjuk egy kicsit a viselkedéséből láttam, hogy ez jár a fejében.

nó szóval megintcsak felperegtelk az események :)

remélem az a 16 mm tüsző vasárnapig még nő1-2 mm-et, meg a méhnyálkahártya is.
Vendég
 


Szilvi:Jó lesz minden meglátod!ne görcsölj rá túlságosan!Biztosan sikerülni fog :wink: +++++++++++++++++++++

KépKép
lyndee
 
 


Szilvi: na hát ez tök jó hír! Fogok rád gondolni vasárnap! És ha megkérdezhetem az mit jelent, hogy otthagytad a pénzt? Odaadtad neki? Mert nekem is olyan gondjaim vannak most, mint neked az elején. Na de ezt majd inkább priviben megírom.

Kép
németh
 
 


Szilvi: Vasárnap szoritok neked nagyon:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Szilvikém:
Hát ezek nagyon jóóóóó hírek! Nagyon sokat fogok rád gondolni vasárnap!!! Minden OK. lesz!!!! :D

Háááát el jött ez a nap is! Igen, ma voltam utoljára a Takarékszövetkezetben. Fúúú mit mondjak.... Eléggé el vagyok szontyolodva Na jó, ennyire nem bőgtem, csak egy ici-picit! (De tényleeeeg!) Viszont sokszor rám jött a sírhatnék. Olyan kedvesek voltak a szegedi kollégáim, meg persze az itteniek is. Én nem is gondoltam, hogy ennyire szeretnek engem. De amikor meghallottam egy-egy elcsukló hangot a telefonba, hogy elköszönjenek tőlem, hát bizony összeszorult a torkom. A fránya pénz miatt van minden!!!! Ő az oka az egésznek, a fene megette. De mit csináljak, akkor ha csupa szeretetből nem tudom kifizetni a számlát! (Különben milliomos lennék! )
Szóval szépen megírtam még az utolsó előterjesztéseimet, kipakoltam a fiókomból, még utoljára pénztár ellenőr voltam, mégis a legrosszabb az volt, amikor a kulcskarikámról le kellett vennem az iroda kulcsokat!
Az egyik külsős kolléganőmtől kaptam egy gyönyörűen feldíszített orchideát, a kollégáimtól meg egy három literes kuktát, aminek jelképes jelentősége van.
Jelképes jelentősége van azért, mert amikor beszélgettünk pótanyámmal (kolléganőm), hogy milyen esküvőt képzelek el magamnak, természetesen szó esett a nászajándékokról is. Később nagyobb társaságban is szóba került a dolog, és pótanyám kihírdette, hogy ha férjhez megyek akkor kapok egy kuktát, mert az drága, viszont ha összedobják rá a pénzt, akkor meg tudják venni. Erre ma megláttam az ajándékomat, és mivel rajtam volt a sírhatnék, gondoltam megpróbálom tréfával elütni a dolgot. Mondtam "-Nem azt mondtátok, hogy nászajándékba kapom a kuktát?" Erre a többeik kórusban "- Hát nem bírtad kivárni, míg férjhez mész..."
Na mindegy, ígérem holnaptól igyekszem az előttem álló feladatokra koncentrálni, és jobb kedvű leszek, de most ez még nem megy...

Bocs az offért! :oops:

Kép
anda81
 
 


jó reggelt mindenkinek!

először is mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat! ha lehet még 2,5 hétig kérném folytatni
megvolt az inszem. a doki nagyon elégedett volt, mert a páromnak a mult havi inszemnél 16millió kiskatonája volt, most meg 22 millió volt neki és ráadásul 85% mozgékony volt

szóval bizakodunk újra! újra 2,5 hét várakozás.

megint ugyanazt a koktél irta fel a doki, mint eddig: 2×1 duphaston, 3×1 utro.
Vendég
 


Sziasztok!

Csináltam ma tesztet, de előre tudtam az eredményt a jelekből: méhszáj lejött, hőm leesett, úgyhogy: negatív. :( Abba is hagyom az utrot, hadd kezdődjön a következő hónap.

Szilvi megvolt az inszem? Nálam úgy volt, h megkérdzte akarom a hétvégi inszemet vagy kihagyjuk ezt a ciklust. Tudtam, h a pénz miatt kérdi. Aztán mivel 4-en voltunk akkor vasárnap inszemen és én a 3. voltam, az előttem lévőktől tudtam, h 20-at illik adni. Aztán mi is megkérdeztük mivel tartozunk és azt mondta ennyivel szokták nekik megköszönni a hétvégét.
Kinga neked is az anyagiak miatt van gondod? Én olyan bajban vagyok mindig, mikor nem tudom kell-e adni, ha igen mennyit. Sokkal egyszerűbb ha megmondják.

Anda elég szörnyű, h a pénz miatt kell otthagynod egy olyan munkahelyet, ahol szeretnek és ahol Te is jól érzed magad. Pedig milyen kevés embernek adatik ez meg! Borzasztó ez az anyagias világ! Azért kívánom, h az új helyen is érezd magad jól!
Vendég
 


Szilvi látom közben meg is volt az inszem. Gratulálok a jó eredményekhez és drukkolok tovább!
Vendég
 


angi : pont most akartam irni neked! sajnálom, hogy negativ, de majd a következő pozitiv lesz! :wink:

én ma nem adtam neki, mert pénteken, mikor rákérdezett a vasárnapi inszemre, akkor nem hozta ugyan szóba, de láttam rajta hogy mi a helyzet. én akkor odaadtam neki a 20ezret.

de ma nem adtam neki. kellett volna?? szerintem péntek óta csak nem felejtette el, azt a 20ezret. remélem nem bénáztam el. annyira utálom az ilyen helyzeteket.
szerintetek? én úgy érzem, hogy az a péntek 20ezer egyértelmű hogy a vasárnapi inszemnek szólt.
Vendég
 


Biztos, hogy nem felejtette el! De szerintem azért jobb utána odaadni. De remélhetőleg ezt már nem kell többet megtenned!
A nyálkahártyád mekkora volt? Nekem 9mm volt inszemkor. Én csak 2x1 Utrot használtam. Nem kevés az? Mintha mindenkinek többet kéne.
Vendég
 


a nyálkahártya 8 mm volt. azért is kaptam ennyi progi pótlást.

legközelebb majd akkor utána adom oda. de én is remélem hogy nem lesz legközeleb!!!!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Remélem nem baj, ha csatlakoznék ide hozzátok?


Angelica: Pedig úgy drukkoltam Neked, szomrúan olvasom, hogy nincs meg e DUPLA CSÍÍÍK! :cry: Azért fel a fejjel!


Szilvi: nem tudom olvastad-e a másik topicban írtakat, én is azt szerettem volna jelezni neked, hogy vasárnap várja a zsetont szerintem nagyon. Én ugyan nem kérdeztem meg, hogy mennyit kér, mert Angitól már hallottam róla, hogy mit mondott, úgyhogy én felkészültem rá.
Tényleg neked már meg is repedt vasárnapra?

Amúgy lányok tényleg olyan furcsa, hogy a "beszélgetés" végén mintha várna valamit. Én egyszer kérdeztem rá és akkor egy kb. összeget is mondott rá. Szóval úgy döntöttem, hogy nem fogok többé rákérdezni, majd ha úgy gondolom kap.

Angi, tényleg iszonyatosan sajnálom, pedig annyira vártam, hogy azt mondod: IGENNN! Vártam az NLC-n ía levélkédet, de márt nem bírtam tovább és inkább benéztem ide, aztán mit látok?!

Szerinted most rögtön folytatod a 2. inszemmel, vagy inkább vársz?


Szilvi: én továbbra is drukkolok értetek!

Ja, és lányok ha esetleg érdekel Titeket, akkor nekem szept.23 lesz 14 napja, hogy a "3.fordulós" inszemet megcsinálták. Szóval előre is félek már mi lesz.

Az a furcsa, hogy nem érzek semmi különöset, csak most el kezdett kissé feszülni a cicim, de ezt máskor a mensi előtt egy héttel már megszoktam.

[/url]
veramo
 
 


veramo: hát most már mindegy. én pénteken odaadtam neki a 20ezret, ma már nem adtam neki. lehet hogy várta, nem tudom. de azért kicsit soknak tartottam volna, hogy ma is adjunk. remélem nem bénáztam el nagyon és még tényleg emlékezett rá, hogy pénteken kapott pénzt. meg az asszisztensnőnek is adtam 5ezret pénteken.
remélem nem lesz legközelebb, de ha lenne akkor majd legközelebb utána adom oda neki a pénzt.
Vendég
 


veramo: szoritok neked, hogy duplacsikosat tesztelj 23-án!!!!
Vendég
 


Üdv Veramo itt is!
Bocsi, h nem írtam a másikon neked, szándékomban volt, csak még nem jutottam el odáig. Ari vagy, h így érdeklődsz, tök jól esik. Legalább ez vígasztal, ha már a teszt nem lett pozitív. Szerintem nálam túl későn volt az inszem. Pénteken délben kaptam a tüszőrepit és vasárnap este 1/2 8-kor volt az inszem. Az 56 óra. Azt írják kb 36 óra múlva repeszt. Bár Veramo Te ennek ellent mondasz! Na mindegy már nem fogom megtudni miért nem sikerült.
Folytatjuk a 2. inszemmel!
Neked meg megy a drukk 23-ára!!! Remélem neked lesz DUPLA CSÍK!!!
Ja ilyen mellfeszülés nálam is van mindig, most is volt pár napig, de aztán elmúlt. Ebből is gondoltam, h nem sikerült.

Szilvi, Te még túl is pénzelted őket, mert a 20-on osztozkodni szoktak. De most már ne gondolkozz ezen, csak az számít , sikeres legyen. Neked is legyen DUPLA CSÍK!!!

Amúgy én úgy gondolom minden pénzt megér ( már persze normál határokon belül ) hogy babám legyen, csak annyira bosszantó, h a magyar egészségügy csak a pénzről szól. Pedig olyan sok TB-t fizetünk.
Vendég
 


angi: igazad van. nem filózom ezen tovább. az is igaz, hogy mindezt már a tb-ben böven kifizettük, igy nézve nem is kellene adni semmit se.

de tény, hogy észszerü hztárokon belül miis minden pénzt megadnánk egy babáért.
Vendég
 


Angi: sajnálom, pedig drukkoltam neked nagyon! De hajrá a következő!
Szilvi: Neked is drukk! De tudod, hajtok a seprűre! Egyébként én is azt akartam kérdezni, hogy szoktatok-e adni pénzt, én még nem adtam, de most már tervezem.
Én holnap akarok menni megint uh-ra.

Kép
németh
 
 


kinga: mi még eddig sose adtunk egy fillért sem. ez volt az első alkalom. remélem többet nem is lesz rá szükség :wink:

veled mizujs? mit mondott a doki ma? végül adtál neki?
Vendég
 


Szilvi: Eltűntek a nagy cisztáim. Csütörtökön megcsinálja az átjárhatóságit. Eléggé izgulok. Le tudnád nekem írni, hogy hogy zajlik az?
Odamegyek, viszem a katétert meg az anyagot, aztán behívnak oda a vizsgálóba és meg is csinálják? És aztán még lesz alkalmam utána beszélni az orvossal, vagy befejezi aztán öltözhetek és mehetek? Csak azért mert nekem ez olyan olyan furcsa egy kicsit, hogy az uh után nincs mindig alkalom beszélni a dokival, csak vizsgálat közben. Nekem meg mindig már itthon jutnak eszembe a kérdéseim, de hát bugyi nélkül nem sok kedvem van trécselni. 8)
De örülök, hogy megint haladunk egy kicsit legalább. Ja, azt mondta még, hogy vszínűleg a ciszta miatt jött meg ilyen hamar. Most már el bírnám viselni, ha egy jó pár hónapig nem jönne meg. :wink:

Kép
németh
 
 


Ja és nem adtam neki, mert ugye nem voltunk kettesben. Nem tudom mit csináljak ezzel kapcsolatban. Gondoltam, hogy az átjárhatósági után adok neki, ezért is kérdeztem,hogy utána van-e lehetőség beszélni vele.

Kép
németh
 
 


kinga: ezek jó hírek!!! :D
az átjárhatósági, megmondom őszintén, nekem eléggé fájt. de ez nem jelenti azt hogy neked is fog, mert mindenki másképp reagál rá.
úgy zajlik, hogy ugyanabban a helységben mint ahol az ultrahangot csinálja, van egy nőgyógyászati szék, ott helyezi fel a katétert. na az nem egy kellemes rész. onnan le kell kászálódni és átfeküdni oda ahol az ultrahangot csinálja, a nővérke nekem segített, fogta a katétert amíg átkászálódtam, mert én mozogni is alig bírtam, nemhogy arra figyelni, hogy ne ejtsem el a kaktétert (mert akkor már a másik végén ott volt egy inbjekciós tűben a kontrasztanyag). aztán mikor felfekszel az uhuhoz, akkor - kapaszkodj meg - hüvelyi ultrahangot fog csinálni. szóval nem elég hogy egy katéter van benned, de még beteszi az az ultrahangos izét is. na ez se volt kellemes. először megnéz kontrasztanyag nélkül, aztán a nővérke kétszeri adagban befecskendezi a kontrasztanyagot. az már nem fáj csak furcsa érzés. az ultrahangos rész kb 5 perc. összesen az egész kb 10 perc. ki lehet bírni, de nem kellemes. előtte mindenképp vegyél be valami fájdalomcsillapítót!!! én egy algopyrint vettem be, de bevehettem volna kettőt is. utána írni fog fel valami antibiotikumot, hogy nehogy valami gond legyen, hogy megbolygattak odabenn.

Az átjárhatósági után behív beszélgetni, szóval ott lesz lehetőséged kérdezni. kapsz egy papírt is majd, egy igazolást hogy elvégezték és hogy mi volt az eredménye.

röviden ennyi.
Vendég
 


ja, és utána engem hazavitt a férjem, mert nem igazán tudtam mozogni rendesen jó ideig. másnapra már jobb lett, de utána még egész nap fájdogált az alhasam. és kb 2 napig vérezgettem is, de nem nagyon. az normális.
Vendég
 


Hú, hát ez nem hangzik valami jól. És utána mi lesz a kontrasztanyaggal? Az kifolyik? Vigyek betétet esetleg? És utána véreztél? Már bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak hát fogalmam sincs mire számítsak.

Kép
németh
 
 


Na pont ezt akartam kérdezni, hogy úgy néz ki, nem tud elvinni a férjem és villamossal meg hévvel kell majd hazajönnöm. De akkor lehet,hogy ezt majd még átgondolom.

Kép
németh
 
 


a kontrasztanyag nem folyik vissza, hanem felszívódik. azt mondták legalábbis. nekem valóban nem jött ki semmi utána. betétet mindenképp vigyél, egyrészt mert vérezgetni fogsz, másrészt mert nagyon jól fog esni, hogy valami puhán ülsz :)

a villamos és a hév annyira nem gáz, nekem busszal kellett volna hazajönnöm és én azt nem vállaltam be, mert szétrázott volna.
de az tényleg jobb ha haza tud hozni a férjed.
Vendég
 


de mondom, lehet te sokkal könnyebben fogod megélni!!!

de tényleg kibírható!!! a fájdalom, ha fájni is fog, csak pár percig tart!!

ha beveszel valami fájdalomcsillapítót előtte, lehet meg se fogod érezni!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: