Sziasztok!
Pici!
Akkor most újult erővel mindketten elkezdjük ezt a ciklust.....
Igaz nekem a jósnő erre a hónapra nem látott babát. Sajnos nem tudtuk befejezni a jóslást, sőt, éppen hogy csak elkezdtük, aztán írta, hogy az egyik gyerkőce sír, nem tudja mi van vele, így ma folytatjuk, ha jó lesz mindkettőnknek. dMegértem és mondtam is neki, hogy menjen csak, hiszen a gyerkőc az első ilyenkor. De egy kicsit csalódott voltam, hogy azt látta, ebben a hónapban megint nem lesz baba és még csak időnk sem volt, hogy megmondja mégis meddig kell még várnom.
Na, mindegy, lehet a sors akarta így, hogy ne tudjam meg és akkor aztán annál nagyobb lesz majd az öröm.
Nika!
Igen bíztatóak ezek a jelek! Izgatottan várom a pénteket!!!!
Sissi!
Dani is többször felébredt most éjszaka, mire végre elmondta, mi a baja: fél a sötétben!!!!
Így most minden este hagyom neki a kis békás éjszakai fényt, hogy ne féljen. Meglátjuk!
Gabi!
Hogy vagy ma???
Cat!
Merre jársz? Mit csinálsz??? Hogy vagy????
Nálam az ebéd rizseshúsi lesz, csak még át kéne futnom a boltba rizsért.
Igen lusta vagyok, de muszály lesz, ha szeretném, hogy legyen ebédem, na meg tegnap kiválogattam Dani kinőtt ruháit, és megint kell hoznom a boltból egy dobozt, hogy elcsomagoljam, mert megint összegyűlt jó sok.
De nem kell sokáig tartogatnom, ugye a sógornőm januárban szül, így neki, majd fokozatosan elviszem a rucikat... Annyi van, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni!