Új privát üzeneted érkezett!

az első két kép aug. 20-án készült itthon. Roli nagyon bátor volt és 3-szor le mert csúszni a csúszdán. Negyedszer nem, így nem kellett fizetnünk érte!

A következő képek Debrecenben készültek a Farmer expon. Roli imádja a traktorokat. Mindbe bele kellett ültetni, amibe lehetett. Külön sztori, hogy hogy jutottunk el Debrecenbe. Előző nap ugyanis apa felkészítette az autót, megmosta, kiporszívózta, MEGTANKOLTA. Csakhogy nem benzinkútnál tankolt, hanem nekünk mindig van itthon gázolaj hordókban, amikből gyakran tankolunk. Csakhogy most valami baj volt az üzemanyggal és lerobbant miatta az autó. Koszos volt vagy vizes, vagy ilyesmi, nem tudjuk. 50 litert tett bele, amit 2 decinként kellett leengednünk úgy, hogy ráadtuk a gyújtást, aztán levettük és újra. Tettünk bele utána tiszta gázolajat, de sajna azzal sem ment mostmár. Most ott tartunk vele, hogy beindul, pörög is egy darabig a motor, de bizonyos fordulatnál megint leáll. Ígyhát kölcsönautóval mentünk Debrecenbe, apa tiszta ideg volt, de szerencsére ott már elszállt a dühe.
Az autót holnap visszük szerelőhöz, de valószínűleg el kell húzni mert a saját lábán nem fog elmenni. Ezt az autót egyébként még nincs egy éve, hogy vettük, egy Picasso és nagyon bejött. Tágas, minden elfér, két babakocsi, cumó, gyerekek + mi, szóval jó lenne ha meg tudnák csinálni. Ja és nem százezrekbe kerülne!

A két alvós kép hazafelé készült az úton.

Az utolsón meg Jázmin úgy ébredt, hogy kidugta a lábikóját a hálózsákból.

Joli! Örülök, hogy jól telt a nyaralás és CSanád is jól viselte! Biztos hamarosan visszaszokik a csendes hétköznapokhoz.

Patrícia! Szerencséd van Mircsivel! Márk is ilyen jó baba volt? Mert azt mondják, akinek az első jó, annak a második rosszabb lesz. És fordítva. Nekem bejött. Nem mondom, hogy Jázmin rossz, de több időt igényel, mint annak idején Roli. Roli áldott jó kisbaba volt!

Csilla! Szerintem is javulni fog az étvágya, ha rendben lesz minden és szedi a folsavat. Remélem minden rendben a hallásával! MAjd jelentkezz!

Inerke! Hogy haladtok a látással? TEtszik Sárának? Látsz rajta valami változást? Próbáld kendőbe, vagy kenguruba kötni estére, hátha attól megnyugszik!

Évi! Akkor nálatok nincs kizárva a 3. baba! :wink:

Gabuska! Nóri nagyon ügyi, hogy tud cüvegből is inni! Jázmin is tud, és a MAM jön be neki, sokkal jöbban mint az Avent. Nagyon cuki a képen!

Titi! A fiúk tök egyformák!

Kép
szly27
 
 


Na, most akkor lehet a regényemet olvasni egy darabig! :lol:

Kép
szly27
 
 


Szly,
nekünk fordítva. Vagyis még Livinél volt, hogy a mam cumisüveget nem szerette, az aventet igen, így Nóresz eleve azt kapta.

Becsatlakozok a fotókhoz :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Drukkoljatok, első nap az oviban!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Szly, Gabuska, nagy örömmel nézegettem a fotókat :)
Az oviban remélem drukkolás nélkül is minden rendben volt, mert csak most néztem be :oops:
A ti gyerekeiteknek hogy telnek az napjaik/éjszakáik?
Csanád általában este 9 és reggel 6 között alszik, de azután alig. Tegnap kivételes nap volt, valamiért szinte egész nap aludt. Szopizik mindig több mint fél órát, utánna elnézelődik negyed-fél órát, aztán foglalkoztatni kell legalább egy órát. Amikor már elfárad, akkor nyűgös nagyon és végül sírással alszik el. Nagy rikán észrevétlenül is elalszik, de nem jellemző. A foglakoztatás abból áll, hogy beszélgetünk hozzá és ő válaszol, vagy zörgőt adok a kezébe és azt rázza, vagy átteszem a kiságy másik végébe. Néha hasra is fordítom, úgy öt perceket bírja. Újabban úgy elhallgat, ha felvesszük, mintha elvágták volna a hangját :) Ezért nem is vesszük fel, legfeljebb fél percre, hiogy kell-e büfizzen és rakjuk vissza. A ti gyerekeitek is ennyire aktívak? Lehet ha nem felkapott a vakáció alatt, csak nőtt és vele nőttek az igényei is?
[/quote]

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli!
Jázmin nem aludja át az éjszakát, egyszer felkel enni. Nappal is általában alszik két szopi között. Na nem eszik alszik, hanem eszik, aztán fent van egy kicsit és utána elalszik. Általában a babakocsiban ringatva, de előfordul, hogy a kiságyban magától.

Gabuska! Nagyon szépek a gyerkőcök!

Ha már a képeknél tartunk, van még pár:

Ilyen volt:

Kép

Ilyen lett:

Kép Kép Kép

Kép
szly27
 
 


Szly, érdemes volt egymás mellé tenni a képeket :) Nagyon szembeötlő a különbség! Én is meg kell nézzem a mi régi képeinket :D

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli,
nálunk úgy van, hogy szopizik, általában nem alszik el utána, hanem vagy hány és azzal kínlódik, majd sír, vagy csak nézelődik 20 percet, aztán sírás, és abba belealvás. Dajkálás semmit nem számít. Ha sírhatnékja van, akkor ölben is sír.
Éjjel meg változó, hogy hánytól hányig alszik, de percre pontosan 3 óránként eszik, aztán alszik tovább. Szóval szerencsére éjjel nem sír.

Ovi jól sikerült, nagyrészt férjem volt ott, de evett, játszott szépen. Ma már megpróbáljuk az alvást is.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


:lol:
(A kék cipős)
Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska, hogy sikerült az ottalvás? Látom dokumentálva is van, hogy ágyban volt:) Az első képen mintha haragosan nézne a szomszédjára :)

Többiek, hol vagytok?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Itt vagyok én is!

Ez az oldal tele van képekkel! Tök jó!

Gabuska! Livi nagyon ari! Nagyon ügyes, hogy nincs vele probléma.

Úgy tűnik megjön a mensim. :cry: Hát nem örülök neki! PEdig rendesen szoptatok! Remélem a szopiba nem fog bekavarni. Van már esetleg akinek megjött?

Berni, Neirda! MErre vagytok?

Kép
szly27
 
 


sziasztok!
milyen drágák a kis babáitok!!!! :-) aranyosak nagyon.....

hát az a hasfájósság elég bizarr!
tegnapelőtt tetőzött nálunk, egyedül voltam a Sárával, és ő este fél 6től fél 11ig üvöltött!

tegnap már jovbb volt, vettem neki homeopátiás bogyit, remélem, h ez miatt volt, ma is kap, hátha tényleg segít.

kipróbálom a bebugyolálást ma, köszi!

az is ront a helyzeten, h nem tehetem hasra a szeme miatt, és emiatt furi neki aludni a hátán, Nem tudja kipihenni magát rendesen.
gyakran felriad.
én meg félek ,h félrenyel v ilyesmi ,ezért ott táborozom mellette egy szivacson éjszakánként.


hát valamit nézegtünk... lassan megy ez, de nem adjuk fel...

ma kezdjük a dévény-tornát, és ma kapjuk az első oltásunkat!

vettünk neki kengurut, de utálja, pedig muszáj lesz, mert csak abban tudom hordani majd tornára bkv-val.


szombaton leszünk 4 hónaposak, hogy repül az idő....
Sára már 4,570 kg és 61 cm.

:-)
inerke
 
 


Kép babám
Kép torna [/img]
inerke
 
 


ahhoz képest, h a combját nem lehetett letenni egyáltalán, most már le lehet, bár még nem tartja ott magától, de legalább már "képes" rá!
és a térde!!! fantasztikus, 90fokban bírta csak kinyújtani, most meg már kb 170fokban nyitható!
4 hónap torna, minden nap többször is. remélem ,h mindent jól csináltunk.
még a lábfejét is kell, mert befele áll.
de már így is nagyon jól haladunk szeritnem.

majd meglátjuk, mit mond ma a dévényes...
inerke
 
 


Inerke, fantasztikus haladásokat érsz el Sárával! Én nagyon át tudom érezni, ismerek olyan gyereket, akit elhanyagoltak...nem is mondom tovább. Nagyon szép a szeme :)

Szly, én akkor kezdtem el vérezgetni, amikor elkeztdtem szedni a c
Cerazette-t, de csak pár napig tartott, szerencsére azután nem volt és Csanád sem érezte meg a tejcsin.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Inerke,
még mindig le a kalappal előttetek!!!

Szly,
nekem nem jött még meg ugyan, de már többször éreztem, mintha meg akarna. :roll:

Livi nem haragos, csak gondolkozik valamin. :lol:

Ottalvás jól sikerült, ma is. 8)

Nóresz megkapta a 2 hós szurit, meg a menjugate-et, azóta folyamantosan ez van: :lol:
Kép
Kép
Kép

4110 g.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Én cseppet el vagyok havazva 2 gyerekkel,pedig jönnék én szívesen!!!!! Meg sem tudom mondani mikor volt utoljára,hogy egyszerre aludt a 2 csemete... egyszercsak majd belerázódunk! :)
Most Mira alszik,Márkot elvitte az apja vásárolni! juhé!!!!! :lol:

Inerke!
Nagyon ügyesen haladtok,le a kalappal előtted,többek között a kitartásod miatt!!!! Látod,milyen gyorsan megtérül a fáradozásod!!!!!Csak így tovább!

Nem tudom,van-e olyan hogy 10 hetes fejlődési ugrás,de pár napja kielégíthetetlen étvágya van a lányomnak! :shock: Elkezdtem 2 ciciből etetni,és úgy néz ki 3 nap alatt visszaállt / beállt a mennyiség,mert megint elég neki az egyik! Amúgy szinte minden nap fél 10-kor alszik el,és fél 6 és fél 7 között ébred még mindig! Ennek nagyon örülök! Mint Sly is írta,különböznek a gyerkőcök!!! anno Márkra is azt mondtam nagyon jó baba,de Mira kenterbe veri.
Nappal 3 óránként eszik,evéssel együtt ébren van egy órát,aztán alszik a következőig.Szeret babakocsizni is,de a cumi szinte hozzánőtt!!! :oops:

Titi!
Bár már pár napja írtál,csak nem volt időm korábban reagálni! Fel a fejjel! Nem tudom,hogy miért történik ennyi negatív valakivel!ezek után már csak jó dolgok történhetnek!!! Örülj annak,hogy van 2 EGÉSZSÉGES gyerkőcöd,emellett pedig már eltörpül az,hogy nem akar szopizni!!!!Fejlődik rendesen,igazi kis Hurka-Gyurka!!! És nem utolsó sorban 2 gyönyörű gyerekkel büszkélkedhetsz!!! :)

Én viszont a másik véglet vagyok mostanság,és emiatt lehet,hogy hülye is vagyok,de néha arra gondolok,hogy ami nekünk/ velünk van,túl szép hogy igaz legyen!!!! : a nagy Ő-höz mentem férjhez,van 2 szép,egészséges gyerekünk,azzal foglakozunk/zik amit szeret és jól meg is élünk belőle! tényleg megvan mindenünk,eljutunk nyaralni,néha attól tartok ezek után valami nagyon rossz fog történni!!!...pedig nem vagyok egy pesszimista fajta!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patrícia,
nálunk fordítva. Livi oviban, Nóresz 2 napja alszik az oltások hatására, férjem itthon van, így most arany életünk van.
De már csak holnap, mert a szurik hatása 3 napig tart. :lol:

Írtam, hogy Nóri elég sokat sír napközben. Ez most változni látszik. sokat gőgicsél meg nézelődik nyugiban. Remélem nem csak átmeneti. Gondolom már leköti, amit lát maga körül, végülis már nem újszülött. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska!
Remélem a legjobbakat! :wink:
Livi nem sírt,mikor otthagytad az oviban? Én már előre félek a jövő ősztől! Márk egyre anyásabb! ami nekem persze nagyon jól esik,de sok szempontból nem jó! Tegnap elmentünk kirándulni a Fertő-tavon hajókáztunk,aztán betértünk a sopron Plázába,ahol is volt egy játszóház.... Márknak persze volt kedve bemenni,mi otthagytuk,hogy szétnézünk az emeleten! Még szerencse,hogy nem egy West End méretű pláza,mert mire kb. 5 perc múlva lementünk,az üzletsor egyik végén lehetett hallani,hogy üvölt:-anya,anya,anya!!A csaj mondta,hogy abban a percben megkezdte a sírást,mikor kikerültünk a látóköréből... :cry: :cry:
Mikor megkérdeztem miért sírt,válasz:
-Fiú szomorú!!!

Még akartam írni,hogy minden kép nagyon szuper!Sly Jázminja szépen gömbölyödik!Akkora hurkák! :shock:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


...tudtam,hogy van itt még valami! :idea: A BCG oltás helye elég nagy Mira karján4 Kell azzal csinálni valamit? :?:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patrícia, mi az, hogy nagy? Úgy értem kinek mi a nagy. :wink:
Semmit nem kell vele csinálni amúgy. Lehet, hogy kifakad, lehet, hogy nem, a lényeg, hogy miután megkapta, látszódik a helye, tehát reakciót mutat a szervezete rá.

Fotózd le, megszakértem neked. :lol:

Livivel pont az ellenkezője a baj. Egész pici kora óta bárhol elvan, bárkivel, DE: öntörvényű. Ha kedve tartja kisétál a teremből, ha nincs kedve sorakozni nem megy oda, csak többszöri erős rászólásra, ilyesmi. Ha olyan helyen van, ami tetszik neki, és az ovi egyenlőre ilyen, akkor nagyon felpörög. Ugrándozik, énekel, szaladgál, mint a kergeboci, mindig csitítani kell. :oops:

Me reggel kérdezte, hogy most elmész? Mondom igen, de tudod, alvás után jövünk érted Nórival. Ezt konstatálta magában, puszi-puszi, és eljöttem.
Hálistennek nála megúsztuk a nemlátomanyátéssírok dolgot, kíváncsi vagyok Nóresz hogy csinálja majd.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska,köszi4 Amúgy a nagy = borsónyi! Lehet,hogy nem is nagy,csak a pici kis karjához!
... és most "néhány" kép (nem,nem az oltásról :lol: )

Apával :-)

Kép

Mosoly!

Kép

Vigyázom az álmod,hugi!
Kép

Szülinapi moci :-)
Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


van még 2 ,csak elküldtem véletlenül! :oops:

2 éves lettem!!!
Kép


Tündérbogár! :)
Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Inerke!
Örülök, h. jelentkeztél, csak így tovább! :wink:

Patrícia!
Gyönyörűek a gyerkőcök, Márknak nagyon boldog szülinapot kívánok!
Kép

Gabuska!
Nem akarlak elkeseríteni, de később is kijöhet ez a sírás az elválásnál, Violka is 3 napig, mint egy angyal, meg se nyikkant, aztán minden reggel üvöltés következett, sőt, most hogy nyáron megint elszokott, egyelőre megint üvöltés van, pedig most nem is alszik ott, ebéd után elhozom! :(

Szly!
Eddig még nekem se jött meg, remélem még így is marad egy ideig!

Így emelgeti a fejecskéjét:
Kép

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Köszi Évi! :wink:
Hát Vince is gyönyörűen tartja a fejét! Mira még mindig nem!!! :(

Ja,és még nekem sem jött meg! :)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Évi, Pat, Gabuska köszi a képeket, olyan jó nézegetni őket! Ennivalóak ezek a gyerkőcök! :P
Gabuska, folyton csak ásít a szuri után? És nem tud elaludni? :)
Pat, nálunk is jó nagy bog van a karján az oltás helyén :o
Gabuska, Pat, örülök, hogy ilyen jó éleletetk van :) Mondjuk én sem szoktam paanszkodni, mert nincs miért. Egészség és adósság van, ahogy szokták mondani :lol:
Viszont most elkezdtek sebesedni a mellbimbóim :( Nem tudom mitől lehet, még sosem volt ilyen, a nagyoknál sem. Tudtok valami háziszert, vagy menjek a patikába gyógyírért? Anyatejjel már elkezdtem kezelni, de lehet, hogy nem lesz elég :(

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli,
garmastan krém. Csak macera, mert minden szopi előtt le kell sikálni magadról.

De, alszik sokat. 8)

Évi,
köszi a bíztatást! :lol:
De igazad van, és fel is vagyok rá készülve. Bár Livi azért tényleg nem olyan típus, csodálkoznék, ha sírna, de számolok azért vele, mint lehetőség.

Pat,
Mira gyönyörű baba!
A férjed meg tökre hasonlít az Ocskay Gáborra, a hokisra.
A borsónyi az pont tökéletes bcg.! :wink:

Én egy videót hoztam nektek. Így csibészkedik egy 2 hónapos. :D

http://www.send2u.hu/get/?f=hX3bKT0FSOMD2lbcDGqC

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Joli!
Hitelünk nekünk is van! :lol: Akkor nem panaszkodom,hogy túl jó minden! :lol: Amúgy nekem meg nincs kisebesedve a bimbóm,csak elkezdett fájni az egyik,de hogy miért?! Amúgy tényleg az anyatej a legjobb gyógyszer,esetleg Garmastan krém. (bár az nekem nem jött be)
Gabuska!
Nagggyon édi a videó! Milyen jókedélyű kisbaba!! :D Az enyém is mindig ezt "mondja" : eőőő,heőőő és közben édesen mosolyog! :)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Gabuska, nagyon aranyos a pici lány.
Akkor Toncsi is Livi-fajta 8) . Ő játszóházba jár tavasz óta és imádja. Ott van reggeltől 4-ig és mindig úgy kell hazacsalogatni :shock: :lol: .

Patrícia, boldog szülinapot a "Rosszcsont"-nak :D .

Inerke, nagyon aranyos Sára! Rátévedtem a blogotokra :wink: .
Mit szólt Sára a dévényhez :roll: ? Bogi egész jól viseli, csak már akkor kezd el sírni, amikor a szájában macerál :? .

Mi voltunk ma Bogival fülészeten, de nem tudták rendesen megcsinálni a hallásvizsgálatot :? . Hétfőn reggel vissza kell mennünk, akkor a drnő megnézi. Remélem, csak a gép hibája volt, de ma az egyik fülecskéjénél azt jelezte, hogy rossz a hallása :( . Szorítsatok, hogy rendben legyen :? .

Leragad a szemem, pedig Bogi sem kel éjszaka. Jó éjt
Csilla :roll:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


sziasztok!
vagyok,csak mostanában inkább olvasgattalak titeket
csilla!
miért csináltak hallásvizsgálatot?te kérted?vagy kötelező?én is megnyugodnék,ha csinálnának :oops:

én a mellbimbó fájdalomra aventes krémet kentem,azt nem kell lemosni szoptatás előtt.

Dorián kezd átállni nagyfiúsra.Délelőtt alszik egy hosszabbat,aztán már csak mx.1 órákat.a többi időben eszik,nézelődik,gagyog és persze idomítja anyát,amikor nem akar 1edül lenni a járókában:-)folyton hordozni kell a popóját,mert az egyhelyben fekvés már nem elégíti ki.az éjszakáink még megoldatlanok:saját ágyában alszik,elaludni elaslzik egyedül,de max.6 óra múlva eszik,ami nem is baj,mert már így is kidurrannak a melleim addígra.viszont utána már csak 2,5-3 órát hajlandó aludni,úgy kell visszaaltatgatni még,de legkésőbb 7kor ENNI AKAR :D aztán fél órát kukorékol,vigyorog az álmos,mérges fejemre,majd visszaalszik.most épp még alszik,most kezd ébredezni.úgyh nem győzőm átaludni vele a napot,h bírjam éjszaka,mert azért a 6 óra szünet alatt is néha nyög,ha ébredezne.akkor gyorsan megyek simizni,cumit szájba nyomni :D ez van,remélem lesz jobb is :(

Kép
berni1
 
 


HEló Lányok!

NAGYONNAGYONNAGYON rég voltam.... sorry, de egszerűen nem jutok ide, max csak olvasásra. Inkább a kertben lógunk gyerekekkel.

EGyébként jól vagyunk, Bendi szépen fejlődik, már 7 kiló körül van,bár egy hete szinte semmit nem hizott, sajna tejgondokkal küzdök. Volt gey mellgyuszim(a 3. volt ez...) és valamiért most bmit csinálok alig akar visszajönni tejci :? De nem egy nagy zabagép amúgy, bár tudm ez a súlyán nem látszik :lol: 1 hónapja átalussza a éjszakát :shock: nagyon király.... :lol: EGyébként meg amiatt aggódom, hogy hason alig tartja a fejét :? utál hason lenni. Ja és nagyon szép kis napirendje van, ez Dalmi mellett erősen szükséges.

Nézegettem a képeket, minden baba nagyon szép és tüneményes!! és hihetetlen milyen nagyok már.....
én is dobok:

Kép pancsi

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Gabuska, Pat, Berni, köszi a tanácsokat a nyavalyámra! Egyelőre ott tartok, hogy javult az anyatejtől, még várok a krémekkel, hátha nem is kell.
Csilla, Drukkolok a hallásvizsgálatra!
Berni, elhiszem, hogy nagyon jó program a kertben lenni, de itt is várunk azért!
Livi, kösz a képeket, nagyon aranyosak a gyerekeid :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Livi,
csak óvatosan azzal a pihenő székkel, 9 kiló a teherbírása! :lol: :lol: :lol:
A nagyobb súlyú babák később tudják tartani a fejüket hason, úgy tudom.

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska, ilyen meleg van, hogy egy szál pelusban alszik Nóri? Olyan édesek :)

Csanád az éjjel már 4 óra előtt enni kért, ilyet már 5 hete nem csinált :( Pedig tegnap sem evett kevesebbet a szokásosnál, bár mostanában a szokásos mindig 800 gramm alatt marad. Eddig éjjel aludt vele 8 órákat. De 5 héttel ezelőtt minden nap többet evett 800 grammnál. Ez azt jelenti, hogy nincs már elég tejem? Mit csináljak? Általában mind a két mellből kiszopja, csak reggel elég egy :(

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli,
28 fok van a lakásban, sztem fölösleges ruhát adni rá. Zokni is csak azért van rajta, mert a lábija mindig hideg. Azért ha alszik, egy vékony takaró van rajta. :wink:

Ilyenkor sztem természetes, hogy többet vagy sűrűbben szopiznak, biztos szomjasak.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


el...né: Én garmastan-t használtam amikor a mellszívó véresre szívta a mellemet és nagyon szépen rendbehozta.
Mi az a másik oltás amit a babucid kapott a 2 hó-son kívül?

Patricia: Örülök, hogy nálatok minden rendben és biztos nem jön semmi rossz!!!
Sajna Levi alig eszik, ma még csak 2x evett. 4-kor és délben. a 2 között 3x aludt és nem kért enni akárhogy is próbálkoztam. Teát azt elfogadta, de ha a tápit csempésztem a szájába akkor elkezdett sírni.

Inerke: jó hallani felőletek annyira édes Sára baba!!! Nagyon ügyesek vagytok csak így tovább!!! Mi volt a déényes tornánál?

Csilla: Minden rendben lesz Bogi hallásával!!!

Gabuska: Livi nagyon ügyes az ovival!!! Biztos nem lesz később sem gond. Olivérrel sem volt gond a bölcsiben azóta is nagyon szeret járni, hogy elkezdte. Most a nyáriszünet után már ott is alszik és semmi gond nincs vele. Nagyon édesek a gyerekek!!!

Bacilivi: örülök, hogy jól vagytok és tudtál jönni egy kicsit. Nagyon szépek a gyerkőcök.

Levi is nagy súlyú, de már pár hetes korától emeli a fejét hason, modjuk volt lehetősége gyakorolni, mert már a kórházban is hason aludt.
Neki csak az evésével van gond, de azzal nagyon. :cry: :cry:

Ma például még csak 2x evetgt, pedig mindjárt 5 óra. 4-kor 110-et és 12-kor 140-et. 2 között 3x aludt és nem volt hajlandó enni csak inni. Teljesen kész vagyok. Most alszik fél 2 óta, de megvárom amíg felébred, mert ha ébresztem akkor sem eszik. Ha kialussza magát akkor hajlandó enni.Ma max 4x fog enni összesen, mert ő is átalussza az éjszakát. 9-10 között eszik utoljára és reggel 4-6 között ébred újra. akkor eszik aztán visszaalszik 1-1,5-2 órát, hancúr (enni nem kér) aztán megint alszik valamennyit és akkor eszik legközelebb. :cry:
már tényleg nem tudom hogy mit csináljak.

Na mennem kell, szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Bocsi, 2x írtam le az evésünket, csak közben felébredt Olivér és mire visszajöttem elfelejetettem, hogy már írtam és nem olvastam vissza.

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy olyan ritkán jelentkezem, aztán meg mire elfelejtenétek, nesze kakukk, de Máté minden pillanatomat leköti...

Gyönyörűek a csemeték! Olyan jó nézegetni a fotókat!

MAnó egy igazi kisoroszlán, én meg valami ősasszony, aki a gyermek első nyiffanására spricceli a tejecskét :-)
Mindketten jól vagyunk, a kislegény továbbra sem olvassa a szakirodalmat, ennek megfelelően olyan dolgokat csinál, amit csak 2-3 hónaposan illene :-) Tegnapelőtt lekapta az apja szemüvegét :twisted: rengeteget nézelődik és dumál is hozzá. A buksiját az első perctől emelte, most már félórákat tartja. És a csúcs, hogy ha hasra teszem és még nézelődni szeretne, fel is könyököl, úgy emelgeti a fejecskéjét. Két kézzel kalimpál, ha azt szeretné, hogy felvegyem!
Aztán hogy ha nem lennénk még teljesen elolvadva, nekiáll vigyorogni :lol:
Továbbra is egy zabagép, ennek megfeleően volt hét, ahol 20 g híján fél kilót hízott :shock: (holnap fogom megmérni, addig kibírom valahogy, mindenesetre az első adag ruciját most dobozoltam be és előszedtem a 68-as cuccokat... a 62-es már nagyon passzentos volt)
Pocifájás lassan oldósgat, ha sikerül kiimátkozni belőle az összes böfit, akkor megússzuk egy kis nyüszivel az ébredezéskor.
Éjszaka még kétszer ébreszt (ha nagyon meleg van, akkor háromszor), akkor szopizik, és ha reggel felébred, addig nyüszi van, amíg nem tusolunk le és nem öltöztetem friss ruciba. (álmában mindig megizzad, azt meg utálja :twisted: )
Azt hiszem, most meg sok lesz belőlünk.. :-)
Megpróbálok néhány fotót fellőni.
Puszi mindannyiotoknak!
Réka

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Réka, nem lesz sok belőled, hidd el :) A fotót még várjuk! Örülök, hogy ilyen jó gyereked van. Kis zabagép:)
Titi, a tied meg hogy nem eszik rendesen: szerintem ha éhes lenne, akkor sírna. Ha egyébként minden rendben van vele, akkor azt jelenti, hogy most ennyi kell neki és kész. Csak egy oltást kapott, amásikra csak receptet kaptunk, hogy a három hós oltással tudják beadni. Nem igazán tudom, mi az, a receten azt írja:Neis Vac-C vakicina.
Képzeljétek Csanád néha úgy áriázik! Komolyan, olyan, mint egy ária, elkezdi, hogy ááááááá, hol magasabban, hogy mélyebben, rendesen skálázik. Persze az éjjel megint felkelt 4 óra előtt, mert nem sikerült rendesen megtömjem az este. Kiskanállal próbáltam a lefagyasztott tejből adni, de nem ízlett neki. A tea cukor nélkül meg ízlik. Remélem, hogy ez a három hónapos ugrás és nemsokára újból 6-7 órakor kelünk!

KépKép
Kép
el..né
 
 


sziasztok!
dorián elaludt,úgyh jöttem 1-2 képpel.régebben kérdeztétek,milyen a fekvős kengurunk.hát ilyen:
Kép
és az új ajándék:a HINTA
Kép imádja nagyon,úgy ül benne,mint egy kiskirály,ill.fexik,mert szerencsére ez is ledönthető+később etetőszékké alakítható.amikor bekapcsoljuk neki(fúúj,lusta szülők :) ),rögtön elhallgat és élvezi,h rázza a popóját. :)
és még 1-2 friss kép:
Kép ilyen a játszószőnyegen a járókában
és így kukucskál ki a babkocsi ablakán:
Kép
remélem nem voltam sok,csak ki tudja,mikor lesz megint időm.
ja és Joli!
sajnos Dorián is felkel éjjel 4kor és 6-8 között legközelebb :( én is csak reménykedem :)

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Joli! Annyira örülök, hogy nem lőttem túl.... :oops: !A kis énekespalánta hihetetlenül aranyos lehet! És hihetetlen, hogy már ilyen nagy!
Sajna fotó vonalon becsődöltem, nem sikerült rájönnöm, hogy lehet felrakni. Az ember meg dolgozik, aztán mire hazakúszik hulla fáradtan, tuti nem ez lesz a téma :oops:
Amúgy nem is dicsekedtem: ugye az elején még jellemdús az ember, aztán hanyatlani kezd... az első hetekben textilpelusoztunk gumibugyi nélkül, aztán követhetetlen lett a tojatmennyiség és ráálltunk a papírra. Eddig oké, de ez a kis cicihuszár megtanulta, hogy ha valami van a pelusban szólni kell! Ergo most bőven a dupláját használjuk annak a mennyiségnek mint unokabátyus. (ő még bölcsőzsírban pácolódós korszakát éli) :twisted:
puszi: r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Először nem is néztem, ki rakta fel a képeket, csak nézem, nézem, míg leesik, hogy Dorián :) Ugye Réka ígérte a képeket :lol: Berni, nagyon édi Dorián! És az a hinta :o De hát nálunk már semmi sem fér el :(
Réka, meddig jutottál el fotó ügyben? Nem az a gond, hogy túl nagy méretűek? Itt le tudod kicsiníteni : www.meretezdat.hu. Textilpelus?! Minden elismerésem, akkor is, ha már abbahagytad. Én a két naggyal annyi pelenkát mostam(automata nélkül), hogy egy életre megelégeltem:) Milyen pelust használsz, hogy a kevés pisit is érzi?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

A hétvégén nem voltam, mert "nyaraltunk". Itt nem messze, 15 km-re van egy falu, Berekfürdő és ott van egy nyaralónk. Ott aludtak anyósomék meg sógornőmék, mi meg bejártunk minden nap, mert itthon akartunk aludni Jázmin miatt. Van ott egy jo kis strand, ott pancsoltunk. Jázmin jól viselte, bár tegnap délelőtt nagyon melege volt.

3 napja átaludja az éjszakát. volt hogy 21:30-tól aludt reggel nyolcig. De átlagban fél kilenctől alszik ötig. Remélem így marad!

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka azt álmodtam, hogy egér van a párnámon. Álmomban felpattantam és leestem az ágyról, inkább lemenekültem. ennek az lett az eredménye, hogy egészen szépen lehorzsoltam a térdem. Még most is folyik belőle a genny.

Babák nagyon cukik!

Joli! Szerintem van ott elég tejcsi, ha nincs, majd csinál magának Csanád! Egyébként nekem Roli sem itta meg a fagyasztott tejet.

Kész lett az autónk! 80 000 Ft-ba került a javíttatás. :cry:

Kindertojás! Örülök hogy hallok felőletek! Tényleg megnéznénk már Mátét!

Kép
szly27
 
 


Szly, még jó, hogy visszajöttél a nyaralásból mert társaloghanék itt egyedül. Hová vesztek el úgy a többiek? Vannak, akik több napja (hete?)nem írtak. Csúnya álmod volt, biztos én is ugrottam volna a helyedben. Gyógyulást a térdednek! Autójavítás :( Jázmin nagyon ügyes:) Nem úgy, mint Csanád : tegnap déltán és este kétszer is felköltöttem enni, harmadikszor meg nem hagytam elaludni és éjszaka megbosszulta rajtam :) Éjfél utánig nem aludt el. Fél egykor evett és fél hatkor újra felkelt :(

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli!
Én sosem keltem Jázmint! Mindig hagyom, hogy annyit aludjon, amennyit akar és akkor amikor akar. Volt hogy én is keltettem eleinte, ha délután bealudt, de nem volt jobb este. Ha meg alszik egész délután, akkor is tud este aludni! Szóval azóta nem macerálom. Most is menni akartam a játszóra Rolival, erre Jázmin elaludt! Na így nem együnk! Annyi, majd megyünk holnap!

Kép
szly27
 
 


No, most végre a géphez szabadultam! Fotófeltöltés terén teljesen katasztrofális vagyok, de ha minden jól meg, az uram megoldja a dolgot! (ha hazaér és nam felejtem el megkérni, hogy mutassa meg)
Genetikai lenyomatunk édesdeden alszik, ma már az egész délelőttöt végigvigyorogta! Most tanulunk mosolyogni,de percről-percre jobban megy :P Tüneményes fazon.
Joli, én egyszer keltettem Mátét, akkor úgy, hogy egy csepp tejet az ujjamon az orra alá dugtam. Fel sem ébredt, már cuppogott, úgyhogy a szopizást is átaludta :D Azóta nem zaklatom.
Pelusügyben: pampers-t vagy liberót teszek a popsijára. Szerintem a pelus jó, csak tényleg megtanulta hogy kaki után azonnal peluscsere. (a pisit csak nagyobb mennyiség esetén érzékeli, amiatt kevesebb a nyüszi) Én nagyon nem bánom, hamarabb lesz szobatiszta!
Szly, gyógyuljon meg gyorsan a térded! (ha nagyon csúnya és gennyes, hyperol oldattal tudod fertőtleníteni... veszettül csíp, de legalább tényleg ér valamit) A következő egeres álmodban meg vakard meg a veszedelem füle tövét, akkor nem fogsz leugrani az ágyról :twisted: (bocsi, nem bírtam kihagyni)
No megyek vasalni, amíg hagy a kislegény és meg nem jön az apja.

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


el...né: Sajna Levente még nem sírt azért mert éhes. Van, hogy 8 óra is eltelik mire elfogadja a kaját, de akkor sem sír érte. A fene sem érti. Már mindent kipróbáltam. Most a 3 féle tápnál tartunk. Ezért sincs oda. Ma 3-kor evett 160 körül és azóta semmit. Most próbáltam fürdés után megeteni, de nem kellett neki, inkább elaludt.

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Itt van néhány frissebb kép is! Kép

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Nagyinál Kép
Apát csodálva fürdés közben Kép

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Kép

Minimanó imád fürödni!

Joli, miután atyája megmutatta a melléklet feltöltése c. cuccocskát, azt hittem megüt a guta! Én meg azt hittem, valami bonyolult és titokzatos dologba ütköztem :oops:
MIndegy, a fenti képek a közül a nagyinál készült a legrégebbi, a hoppát kérő Maszatról készült 31-én, a fürdetősök meg negyedikén készültek. Frissebb most még nincs. (mármint a gépre letöltve)

Titi, drukkolunk nagyon hogy rendeződjön ez a kaja sztrájk! Doki mit mond?

Puszi

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?