Új privát üzeneted érkezett!

Vicus!

Gratula! Nagyon örülök Nektek!!

GTünde!

Akkor hatásosabb úgy ha elszopogatom? Mert én csak lenyelem egybe. Meg a laktoherbet én is iszom. Én attól félek ezzel a homeos bogyóval kapcsolatban hogyha folyamatosan szedem nem szokhat hozzá a szervezetem? És akkor nem fejti ki hatását?? Szerinted? Bocsi hogy sok hülyeséget kérdezek. Te meddig szedted?

Hát nem jött meg rendesen. Szombaton kezdődött ilyen barnás folyással. És olyan is maradt. MA már az sincs. Úgyhogy nem bánnám ha csak ennyi lett volna és most jó darabig nem látogatna meg piri. :D
Flórát se zavarta. Ugyanúgy szopizott mint máskor.
csipcsab
 
 


babcsi!! tudnál segiteni? az első két lépést megcsináltam ugy h semmit nem tok angolul de a 3. lépésnél már nem tudom mit kell. leirnád magyarul hova mit irjak?
dike
 
 


az a három lehetőségem van h edit ticker, create a New Ticker, add to My Lylipie. passz h ide h tegyem be a vonalzót fogalmam sincs
dike
 
 

 
 

babcsi!!!

a függöleges vonalat a 36.3 elött 2 nappal tette egy 36.5 hős napra. miért?? honnan számoljam a beágyazódás napját?? csak mert figyelni szeretném, h érzek e vmi különlegeset.
dike
 
 


dike :D
a 3. lépésnél először be kell állítani az utsó menzi első n apját oda halo az van: First Day of Last Menstral Period: nap/hónap/év aztán a menzid átlagos hosszát, ha nem tudod szerintem tedd 28 naposra (szerintem). aztán oda ahol az van, hogy Text above the ticker (optional): tehetsz a ticker fölé szöveget majd ahol az van, hogy Left side photo (optional): a ticker bal oldalára tölthetsz fel képet. ezután nyomd meg a create ticker gombot és ekkor 3 ablakocska jelenik meg és te a középsőt tudod használni (PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode ) úgy hogy a profilban a profil információ részhez az aláíráshoz másold be ...ide tudsz aláírást pl egyszerűen begépeled a neved ...

a függőleges vonal még nem jelzi a pé-t meg kell várni míg berakja a vízszinteset is (keresztet csinál a pé napjára)...ha azt is betette akkor már biztosabb...a beágyazódást pé-től kell számolni...

Kép

KépKép
babcsi
 
 


azaz a pé-től számított 7-10. napon van általában a beágyazódás...

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Sziasztok Drágáim!!!!!! :D

Most csak beköszönök hogy élek, és este jövök kicsit bővebben!!!!! :wink: :lol:
Vendég
 


Addig ha valaki dióhéjban összefoglalná hogy kivel mi történt megköszönném!!!! :oops: :D
Vendég
 


Sziasztok!

VICAMAMI! :D :D :D
Gratulálok a jó hírhez! Örülök, hogy végre hallhattátok a szívverését a kicsinek. :D
Most már nyugi, minden rendben lesz. :wink:
Ez az egy pedig fel fog érni a három csodájával. :D :wink:

Gyugyi!
Szavaztam. De azért végig néztem a kínálatot. Nem bántam meg, hogy a csajszidra szavaztam. Ténleg Ő a legszebb! :wink: :D
Én tegnap ültem végig a szülői ért.-et. 1 és 1/2 ó. volt. :evil:

LMami!
Nagyon örülök, hogy jól vagytok. :D Gratula a babyk szuper méreteikhez is. :D

Csipcsab!
Egyre cukibb Flóra! :D
A homeos bogyik a száj nyálkahártyáján keresztül szívódik fel a legjobban.
A bogyibevétel elött és után ezért nem ajánlott enni-inni, 20-30 percig. Kerülni kell az illóolajokat és a mentolos ízeket is.
Amikor nekem kellett volna, hogy segítsen a fiamnál, mert elapadt a tejem, még nem tudtam. Össze-vissza kapkodtam. Legyél türelemmel 2 nap után biztosan érzed a hatását, és nem okoz függőséget, nyugodtan el is hagyhatod, ha már visszaáll a rendes tejtermelődésed.
A laktoherb sem árthat. A lényeg itt is a folyadékpótlás elsősorban.

Tünde! Ticsi! Babcsi!
Már nincs sok hátra és babázhattok! :D Ügyik lesztek. EDA ide, v. oda. Ha csaszi az sem számít. Igaz?
Egyébként ha csaszi elött vajúdhattok megkapjátok az EDA-t . A sürgős csaszinál szoktak spinál, ill. altatás mellett dönteni.
Nekem az EDA mellett negatív élményem az volt, hogy lelassította a tágulást, és egy picit sem éreztem a tolófájásokat. Igy 18 ó. vajúdás után lett meg Ádám, burokrepedés után. A kövit nem szeretném érzéstelenítésben végigcsinálni. 8)

Vicky! Susy!
Repül az idő. Élvezzétek ki a pocakoskodást! De nagyon! :D

Fenci!
Remélem jól érzed magatokat!
Lassan várhatjuk a rugdosódást! :D

Zsófi!
Ha kistrandoltátok magatokat, kérlek gyártsatok babyt is! :lol:

Bocs ha kihagytam valakit. :oops:
Puszi mindenkinek!
Majd jelentkezem. :D
Ma kapom az utcsó G-t!
kolibri28
 
 


Ditke! :D

Már nagyon hiányoztál!
Gyere este!
Én is itt leszek!
Mi van veletek?
kolibri28
 
 


Ditke :D
Szióka!


Kolibri :D
Bizony nem számít csak az egészség!
én is abban reménykedem, hogy kaphatok EDA-t csaszihoz (ha az lesz)...és nem kell feltétlen a spinal...

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Vicus!!!! Gratula a szívhanghoz!!!!!!!!!! :D

Tüncsi!!!
Mekkora már Ficike!!! Én nem tudom, miért mindig a lábhosszon lepődök meg, hogy mennyit nőnek, ahogy ül a földön Réka, és kutyázik és nézem a lábát... Aztaaaa.... :D Nagyon nagyon szép és ízléses a szoba! (Fú de kimért ez az ízléses szó, de tényleg pont annyi, amennyi kell!!!) Autótmosni jöhet ide is Réka! :wink:

Ditke!!! Gyere!!! :)

Bende: Köhög, nagyon csúnyán (nem sűrűn de akkor csúnya). Dokinéni szerint nem piros a torka. Kapott köhögés elleni szirupot, ami nem száraz köhögésre van, neki pedig az van. Szerintetek? Imádom az orvosokat. Szerintem homeos eszközökhöz fogok inkább nyúlni, mert ez kiakasztó...

Csipcsab! HOMEOS: Nem okoz hozzászokást!!! Addig szedd, amíg a "panasz" fennáll. Nyugodtan. Babának is addig lehet adni, amíg csak kell. Abszolút ártalmatlan. PL.: fogzásra hónapokig is lehet akár... (persze nekik vízben feloldva)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Halihó!
Köszönöm a dicséreteket! :lol: :lol:

Tünde!
Igen, jól emlékszel!
Hát nem bánnám ha nálam is csak átmeneti lenne a keményedés.
Olyan édi Réka és a lakásotok is szép!

Amúgy tegnap bejelentkeztünk a kórházba is szülésre. Majd 2 órás procedúra volt. :roll: 3 oldalas anamnézis, beszéltünk az anaszteziológussal a gerincérzéstelenítésröl stb. Elmondta elönyeit, hátrányait. Még nem tudom mi lesz, ha minden kötél szakad ,akkor kérni fogok!

Tündi, Babcsi, Ticsi!
Kinek fogtok üzenni ha eljött az idö?????
Remélem megvan a forródrót, nehogy lemaradjunk valamiröl!!!! :wink:

Csipsab!
A homeos bogyókat szopogatni kell!
susy75
 
 


Suzy! Ha minden kötél szakad, eszedbe sem fog jutni!!! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin!
Az bizony meglehet! :oops: :oops:

Pandácska!
szerencsére nekem nem fáj, és olyan sok mint neked volt nincsen!
susy75
 
 


na mindjárt kiderül sikerült e a vonalzó

KépKép
dike
 
 


jupiii köszi babcsi a segitséget. fotot nem tok feltenni mert csak túl nagyok vannak. olyan sokat kell pisilnom miota 2 napja:) többet iszom. amugy babcsi van nekem ott függőleges vonal de az ott is volt az a coverline nem?

KépKép
dike
 
 


dike :D
ott volt a vonal mikor elkezdted beírni a hődet? a fertin vezeted? nem emlékszem, hogy nekem lett volna vízszintes vonal a pé előtt.. :roll:

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Halihó! :lol:

Ditke!
jujjjjjjjjjjjjjjj, de jó hogy jelentkezel!gyere és mesélj! :D

Dike!
klassz a vonalzód 8)

Sleepin!
Bendének jobbulást :)

Tünde!
nagyon jók a képek :D

Kolibri!
köszi :P , te nem akarsz bővebben mesélni magadról? :roll:

Athiz!
köszi :wink:

Gyugyi!
szegénykém.... :twisted: :?
Vendég
 


nem tudom h ott volt e. a ciklus.hu-n vezetem. az előző hónapban a vízszintes vonal 36.8nál volt, most 36.5ön megy végig, plussz rajta egy függőleges.mind a két vonal zöld.

KépKép
dike
 
 


húú a ciklust nem ismerem de gondolom olyan elven működik mint a többi...akkor a keresztet 2 nappal előbbre tette mint szombat (amikor valszeg a pé-d volt)...a program sem csalhatatlan, mert mi tudjuk, hogy szombaton volt, igaz?

Kép

KépKép
babcsi
 
 


hát legalább is akkor esett le a hőm 36.6ról, 36.3ra ma már 36.7 volt.előbb is megmértem csak ugy, de tudom ez nem számi 37.1 volt. amugy egész nap szurkál a hasam alja. :?:

KépKép
dike
 
 


dike :D
szerintem akkor szombaton volt...az, hogy most mért szurkál, hát nem tom, lehet, hogy még ott van a másik petikéd is.....így van, a napközbeni hő nem számít...

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Sziasztok banyák! :P

Vicuska!

Annyira örülök nektek! Vigyázz nagyon magatokra! Ne bánd, hogy elsőre nem ikrezel! Bár megértelek, én is nagyon sajnálom őket, hisz elindultak!

Mami!

Örülök, hogy minden rendben van veletek és, hogy ilyen szép nagyok annak ellenére, hogy ketten vannak! Hogy bírod ha mocorognak? Eltom képzelni mit művelhet a két rosszcsont! :lol:

Susy!

Itt is megdícsérem a babócádat! Nagyon édes pofija van, nagyon helyes legényke! :wink:

Babcsi, Tünci, Ticsi!

Annyira a célegyenesben vagytok, tök izgi! Szépek a szobák nagyon! Mi nem nagyon készülődünk még! A gyerekszoba egyelőre csak a gyereké, de már nagyon sokminden megvan! Picit irigykedek, de csak jóból! Szeretnék már hetekben ott tartani ahol ti, de még nem szeretnék babázni! Olyan nyugalmas, kiegyensúlyozott heteim vannak, végre élvezem, hisz ebben a csodában még nem volt részem és valszeg nem is lesz! Itt még nem tartottam soha! Nem gondoltam volna, hogy a 3. trimeszter ennyire nyugis, békés lehet! Bár tény, hogy fáradékonyabb vagyok és kényelmetlen már egy picit, de nincs semmi problémám és így olyan szép az egész!

Gyugyi!

Ez a Karika kiizélte a biztosítékot nálam! :lol: Milyen újra kisiskolásokat tanítani? Tudnak cipőt kötni? 8) Itt most tanítja a tanítónéni őket! :shock: Egyelőre nem sok sikerrel! :lol: Mit szóltak az osztályhoz?

Dike!

Üdv itt! Jó helyre jöttél! :wink:

Én a cikluson pl nem kaptam kersztet pedig biztos volt pé, mert babás voltam! Az uh biztosabb, higgy annak! :wink: Elvileg repedhet két tüsző de csak 24 órán belül, te ezen túl voltál, szerintem is felszívódik a 19-es! :roll:

Ditke!

Szijjjja! :P Én sajna nem tok nagyon összefoglalni, abból írok amit megjegyeztem abból amit időnként olvasgattam! :oops: A lényeg, hogy most már ne lépj le! :wink: Mi van veled? Inkább mesélj magadról!

Kolibri!

Te is nagyon eltüntél, többé nehogy ilyet tegyél! Veled mizu? :roll:

Nati!

Örülök, hogy jó légkörbe kerültél vissza, sokat számít! Amit leírtál, hogy reggelente hány felé mész, hát én abba elfáradtam! :shock: Na most majd lemegy az a pár plusz ami nincs is rajtad! :P

Zsu!

Örülök, hogy jobban vagytok! Nagyon helyes, hogy elmenetetek kikapcsolódni! Írj majd élménybeszámolót és hozzál képeket is!

Basszus, ennyi tellett tőlem hirtelen!

Ja igen, Tünde! Nagyon édesek a kcisik! Haramdik babát nem szeretnétek? :P

Sleepin!

Sajnálom, hogy Bende baba beteg! Fiam is taknyos volt csöppet, márcsak köhög! Én csak C-vitamint adtam, mert nem tünt/tünik betegnek! Fura ilyen melegben bekapni a takonykórt! :roll:


Fenci!

Család már tudja? Miért takargatod a pocakod? Légy rá büszke! :wink: Mondom én, akiről csak most tudják meg sokan, hogy babázni fogunk! :oops:

Szülés: Nekem mindegy hogyan, mivel, csak gond ne legyen! Bár félek a császártól, vagyis ami utána van, de itt most a babán van a hangsúly! Nekem kell, szükségem van az átmenetre, ahogy megkapom a babát! Kell, hogy szenvedjek, szüljek, úgy kerek az egész! A két vetélés között is óriási volt a különbség! A 18 hetes babát kikapták belőlem, nagyon nehezen dolgoztam fel, egyszercsak eltünt! A 19 hetest megszültem, más volt, hamarabb gyógyult a lelkem! Viszont az biztos, hogy fájdalomcsillapító nélkül is túlélhető, egyszer sem kaptam és itt vagyok! Nem vészes és tényleg a végén, mintha elvágták volna!

Röviden rólunk: Jól vagyunk, kaptunk megint 4 hetet, pénteken megyek uhura! Jövőhéten kezdem szúrni magamnak a tüdőérlelőt! :shock: Még soha nem szúrtam magam, de lehet, hogy addig találok valakit aki beadja! Végre megvan a Gynipral! Hihetetlen, hogy a végére sikerült beszerezni! :lol: Cukrom szar lett, diétázok! Érdekes mióta számüztem a szőlőt, jó! Viszont most többet eszek, mint eddig csak mást! :shock: Ma azért bűnőztem, krumplistésztát ettem és így is 5.4 lett a cukrom! Szóval asszem nem nagyon parázok ezen! :roll:
:lol: :lol:

Kép

Kép
gröni
 
 


Mijez a sok vigyor a végén? :shock: De tény, hogy most ilyen vagyok! Végre tudok nevetni! 8)

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni :D
nagyon örülök, hogy ilyen jól vagytok! és igen, ha nincs lényeges tünet, miért is ne érezhetnéd magad szuperül!!!

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Grönike te DRÁGA!!!!!!!

Csak szépen de biztosan haladjunk csak afelé a 36 hét felé!!!!! Nagggyon örülök nektek, kár hogy ilyen ritkán jösz, de a lényeg hogy pihenj, és a baba rugdossa a gyomrodat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündi!
Én sem gondoltam hogy 1 óra alatt kitágulok :shock: :shock: :shock: ! De fő hogy ittvan és egészséges!!!!

Mindenkinek:::
Kép
Vendég
 


Sziasztok! :D

Előre is elnézést kérek ha kihagyok valakit, vagy hiányos lesz az infom rólatok, de képtelenség visszaolvasni! :wink:

Vicuska

Azt látom hogy neked lehet gratulálni!!!!!!! :wink: :D Nagyon szuper!!!!! Boldog pocakosodást!!!!!!!!!

Ticsi, Tünde, Babcsi

Már nagyon a finisben vagytok!!!!!!! :wink: :D

Zapáné

A lyánykád a legszebb, persze hogy Ő nyer!!!!! :wink: :D :lol: :lol: :lol:

Nati

Milyen újra dolgozni? Rohanás ezerrel??????????

Kolibri

Ti hogy vagytok?????? :wink:

Fenci

Ki tudja hogy babát vártok? Jól vagy? Hányinger?????

Mamivagyok

Hát el tudom képzelni a két lurkó milyen bokszmérkőzésben vannak!!!! :lol: :lol: :lol:
Utólag is boldog névnapot!!!!!

Vicky

Te mennyi idős vagy??? Mármint hány hetes, nem a Te korodra vagyok kíváncsi!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gröni

Húúúúú jó lenne ha ki tudnád húzni a végéig!!!!!!! :wink: :D :D :D :D Amúgy minden rendben??????

Zsófi

Mi van veled, kiszívott a Balaton????? Ez nem ér, én még csak vízparton sem voltam a nyáron!!!!! :( :lol:

Susy

Nagyon szép a kis pocaklakód, nevetek van már???????? :wink: :D

Dike

Üdv köztünk, itt jó helyre jöttél ha bármi kérdésed van, a lányok szívesen válaszolnak!!!!!!

Kit hagytam ki???? :roll: :oops:

Rólam: hát aug.25-én megjött. Mivel 18-ától véget ért a dokim szabija, hát kértem időpontot, de semmi lelkesedés nem volt bennem, és most sincs, elmentem nincs ciszta következhett a Closti. Újra doki bal o-n 1 szem tüsző. :( Kaptam Fostimont 1 ampullát, múlt pénteken a tüszőrepit, de még vasárnap este is olyan érzésem volt, mintha nem repedt volna meg, csak görcsölgettem. :shock: :( Ésssssssssss vezetek mostantól görbét, Gyugyi lehet rajta csemegézni!!!! Hétfő hajnalban nem mértem, mert kétszer is voltam kint wc-n, a vihar miatt is ide oda szaladgáltam, ajtó-ablak kinyit-becsuk. Szóval jól elszórakoztam, így nem is volt értelme mérni. Ráadásul Apácska is dolgozott, nem volt otthon, duplán be voltam fosva a vihartól!!!! :shock:
Ja és 4 napja a cukrozott túrót eszem vacsira, az most a kedvenc kajám! :shock: :roll:

Emlékeztek a volt kolléganőmre aki rákos? Nos megvolt a kemója, kihullott az összes haja, felszedett egy csomó kilót, eszi az Ökonettes vitaminokat, és most már elkezdte a sugarat, és nő a haja!!!!! :lol: :lol: :lol: És jól érzi magát!!!!!! :lol: :lol: :lol:

És a másik kolléganőm lányára aki lezuhant az uszoda tetejéről????
Autót vezet, reggel 8-tól délután 4-ig kezelésekre, tornára jár, utánna pedig az edzőterembe. :wink: :D Töretlen az akarás kedve és én nagyon örülök ennek, hogy ennyire is haladt!!!!! :D :D :D
Komolyan mondom amikor megláttam autót vezetni, furcsa bizsergést éreztem a karomon!!!! 8) De jó érzéssel töltött el!!!!
Holnap mennek Kaposvárra az őssejt beültetéssel kapcsolatban! Drukkoljatok neki légy szi!!!!!!!!

Remélem kielégítő hozzászólást írtam!!!! :wink: :D
Vendég
 


Vendég
 


Egy asszony egy kisbabával elmegy az orvosi rendelőbe.
Az orvos megvizsgálja a babát, megméri a súlyát, és megállapítja, hogy egy kicsit soványka.

Megkérdezi a nőtől:

- Anyatejet vagy tápszert eszik a baba?
- Anyatejet.
- Akkor legyen szíves derékig levetkőzni - kéri az orvos.
Megtapintja, megnyomkodja a nő mellét és megállapítja:
- Érthető, hogy nem lakik jól a kisbaba, hisz önnek nincs is teje.
- Nem csoda, mert én a nagymama vagyok.

De örülök, hogy eljöttem
susy75
 
 


Gröni!
Örülök, hogy jól vagytok és minden okés veled! Meglásd lesz ebböl még 40 hét!!!!!!!!!!!! Ügyes a dokid is,nem???
Tegnap én is krumplistésztát csináltam. :lol: :lol:

Biztos belejössz a szuriba, ha másnem beadja apa. :oops: Hova kell?

Mi az a Gynipral?

Nati!
Milyen a meló?? Bocs, ha már írtad! :oops: :oops:

Ditke!
Képzeld még nincs egyezség nevet illetöen! :oops:
De jó, hogy jöttél!!! Akkor most várunk a + tesztre, igaz!?

Fenci!
Hol vagy? :roll: :roll:
susy75
 
 


Szia Susy!

Azért még ne hamarkodjuk el a tesztet, olyan semmilyen megérzésem van, nem is volt semmi lelkesedésem a kezdést illetően! :oops: :oops: :oops:

Zsunak nem sikerült????? :oops: :shock:
Vendég
 


Ditke
megnéztem a görbéd ... akkor ebből ugy néz ki megvolt a pe-d? te a 16. napon én pedig a 15. napon vok. szupi együtt izgulhatunk, remélem zebrásak leszünk.

gabcsi. amugy arról a vízszintes vonalról beszéltem ami ditkének is ott van.

hajrá befutók már nincs sok hátra, izgulok értetek!!!!

KépKép
dike
 
 


susy!! melyek azok a nevek ha megkérdezhetem? nekünk már régóta megvannak. Laura vagy Ármin

KépKép
dike
 
 


Ditke!
Sajna nem! :cry: :cry: Petezsák volt neki,de nem találtak benne embriót, és mütétje volt.... :( :(

Dike!
Egyenlöre nem mondok neveket (ha nem baj). De valami angolos hangzású lesz.
susy75
 
 


Sajnálom Zsut!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Pedig annyira megérdemelte volna már a babát!!!!!!!!!!
Remélem minél hamarabb túl jut a lelki megrázkódtatáson!!!!
Vendég
 


Dike

Remélem úgy lesz és kétcsíkosat tesztelünk! :wink:

Ez egy régebbi görbém, a zöld vonal jelzi a tüszőrepedést!!!!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 18400_.png
Vendég
 


ditke!! azta milyen magas volt a hőd...és még is leesett:(
akkor már nekem is megvolt a pém, mert nekem is ilyen keresztem van a görbén.

susy. persze h nem baj. babonából?

KépKép
dike
 
 


ditke! te hol méred én a számban

KépKép
dike
 
 


neked volt nyúlós nyákod? a méhszájadat szoktad figyelni? bocs h nem egybe irom a kérdéseket, de mindig utólag jut eszembe

KépKép
dike
 
 


Dike

Én a számban szoktam mérni, a nyákot nem figyelem, de nem lehet nem észrevenni!!!! :roll: Mást nem nézek, sőt még a nyákot sem írom be hogy mikor kezdődik.
Vendég
 


Na cép éjt!

Tüncsi!

A palástról írok privit, mert találtam egy csomó egymástól különböző dolgot, nem terhelem vele a közönséget! :D

A kép, a lilahagymás! hát az isteni...irigyirigy...

Azé meg kell hagyni Rékának is kópé kinézete van...érdekes, hogy a kocsimosás mintha nálunk is nagy sláger lenne...ha apjuk nem ad neki eszközt, talál magának...pl csavarhúzót, drótkefét...szted? apjuk mennyire örül neki... :shock: :shock: :shock:
Te hogy oldod meg a dolgot Rékával, ha beindul a szülés? Én bevallom, ha megint a vízzel indul, azonnal megyünk, én nem várok semmire itthon...anyummal abban egyeztünk meg, hogy amikor a doki azt mondja a vizsin 1 ujj, másnap itt van...Árpi 3 napra rá érkezett...persze lehet minden másképp lesz, de anyum is 120 kmre lakik, nem tudnak csak úgy kocsiba pattanni...
Annyira várom már, és mégis úgy félek, nem látom át, hogy alakul... :roll:

Suzy

Üzenni én Zsunak, és Gröninek tudok, az ő számukat tudom telón...remélem Gröni is egyben lesz még, mire itt az idő! :D
Ez a vicc.....

A vicc benne, hogy itt van egy valós szituban ugyanez...a védőnőnél ült egy anyuka egy kislánnyal, és egy másik anyuka egy kisfiúval...az kislányos bement, aztán kijött a dokinő, és mondta a kisfiúsnak, hogy kedves anyuka szóljon a lányának, hogy szokjon le a cigiről, mert jó lenne, ha inkább szoptatna, ahelyett, hogy tápszerrel tömi, mire a kisfiús (lányos) anyuka szégyenkezve megjegyzte a dokinőnek, hogy higgye el, ő a 4. gyereket neveli, soha egy szálat el sem szívott, és szoptatja a legkisebbet, aki a lányos anyuka lányával egyidős...nem érti, honnan látta a lánya a rossz példát! Hú kicsit megfagyott a levegő a teremben...érdekes volt látni, nagymama, lánya, és a két egyidős gyerek, fia, és unokja!

Fú bocsi, de bonyi lett...

Vicuska!
Mindenkihez egy kurta mondat! De szószátyár lettél! :D

Gröni Drága!

Épp időben jelentkeztél, a hajnali rigóságom miatt gondolkodtam az ágyban, és arra jutottam dobok egy smst, hogy rádpirítsak adj életjelet...de má nem kellett...spóroltál nekem egy ingyé smst...:D
A cukrod mennyire lett szar? Én szenttül hittem ,hogy most jó lett, mert Árpival kicsit magas volt, de kiderült, hogy a két labor más ref értékkel dolgozik, és így megint 3 tizeddel a határ fölött vagyok...de ez semmit nem jelent, mert sztem a következő napokat joghurton, és gyümin fogom leélni...semmit nem bírok megenni

Nem tudom megemészteni...ott áll a gyomromban, mint a kő....a gyerek elnyomta az emésztőnedveimet...

Ma reggel megint róka keltett, de semmit nem hányok ki, csak eccerűen folyamatos hányingerem van...én má nagyon osztódnék!

Ditke!

Szia! Rég jöttél! A jó dolgok követik egymást...és ahogy írtad körülötted most elég sok csoda volt...szoríjjunk!

Csaszi, eda, spinál témában nem szólok hozzá, mert ha rágondolok is fáj mindnek a helye...majd számoljatok be, kinek milyenre sikerült!

Vicuska!

A barátnőm holnap megy uhura...csináltam neki is vonalzót, és kiderült, hogy veled egyidős terhes...kivi leszek, neki mekkora a babydzsó!

asszem ennyi mára

Gyugyi, Nati

Amióta dolgoztok, nincs pijjjjjjjjjja...ne má, hiányzik a tivornya...:(

Kép
ticsimû
 
 


Jaj

Elfelejtettem!

SZÜLÉS ELŐTT ÁLLÓ HÁZAS SORTÁRSAIM! HÁZASSÁGI ANYAKÖNYVI KIVONAT!
APJUKOT BEKÜLDTEM MA A HIVATALBA...ÁRPINÁL CSAK KAPTUNK RÁ EGY PÖCSÉTET, HOGY MÉG MINDIG FENNÁLL, DE MOST VMI VÁLTOZOTT, ÚJAT KELL KIÁLLÍTANIUK! NE HAGYJÁTOK AZ UCCSÓ PERCRE!
EZ ABBAN AZ ESETBEN FELHÍVÁS, HA 300 NAPNÁL RÉGEBBEN VOLT AZ ESKÜVŐ, ÁLTALÁBAN A KÓRHÁZBAN ENNYI A HATÁR!


JÓ ÉJT

Kép
ticsimû
 
 


Babcsi!

Nagyon ügyi vagy, hogy ilyeneket festesz! Én neki sem állok, akkor festhetnénk újra! :oops: :lol: És ezek a bútorok! Nagyon szépek, én is ilyenben gondokodok, de majd az új házban! Most sima natúr fenyő majdnem minden, az is tecc, de a tieteket nem übereli! :wink:

Susy!

Majd muti meg te miket festesz! Nagyon irigykedek, hogy ilyen ügyik vagytok! Kreativitásom egyelő a nullával! :oops: Az biztos, hogy enélkül a doki nélkül esélyünk sem lett volna! Sokat köszönhetek neki! A Gynipral az ami után téged is futtatalak, még a 15. héten kellett volna! Most hozta meg a patikus! Igaz még nem késő, most is jól jön, mert a Pipolphentől puhul a méhszájam, de szerencsére nem nyílok! Erre kell egyébként, hogy ne puhuljon!

Ditke!

Neked hálás köszönet előre is! :wink:

Ticsi!

Igazából az éhgyomrim lett kicsit magas, 6.1 lett! A terheléses 8.2, tehát az arányok nem rosszak! Két hetente kell itthon mérnem, nem kell újból mennem szerencsére! Közben persze tartani a 160-as diétát! Basszus, azóta eszek és fogyok! Nagyon érdekes! Sokszor nincs meg a 160, bár nem tom a gyümikben mennyi van, de megpróbálom mellőzni! Most a szőlő után csurog a nyálam! A tiltott gyümölcs! :twisted: Nálunk nem kell a házassági ak. Sem a kórházba, sem az Önkormányzathoz! Ez is olyan buziság! Ahol élettársi kapcsolat van, ott elég egy nyilatkozat az apa részéről, hogy elsimeri a babát, aki házas meg fusson! :? Sajnálom, hogy még ilyenkor is rókázol! Nekem is járkál a gyomorszájamban, nem kellemes, de jókat röhögök, olyan édes, igaz ha hánynék nem nevetnék! Még pár nap és nyugodt szívvel osztodhatsz! Nagyon kiváncsi vagyok ki lesz az első! :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 


Ticsi!

Akartam kérdezni..... Kecskebogyók elmúltak, van helyette más? :oops: 8) Nekem olyan frankón megmaszirozza a bébi a végbelemet, hogy pár percen belül rohannom kell! :oops: Ez is kezd a végére megoldódni, furán működök! :roll:

Kép

Kép
gröni
 
 


cija Gröni!

Hát amióta a magne b6ot nyomom kaja helyett okés a helyzet, meg gyakorlatilag gyümit tok enni...most jó...én tudni fogom mikor indul be, mert akkor meg szakad majd belőlem, mint a niagara :oops: :oops: :oops:

nagyon örülök, hogy enniyre jól éled meg a végét, rád fért...én nem hittem volna, hogy két terhesség ennyire tud különbözni, de most má nem kételkedek...

és is kivi vagyok, de sztem tartjuk majd a sorrendet!

fejjel felfelé van Dóra?

Kép
ticsimû
 
 


Gröni!!!!!!!!!!

Adós vagy nekünk egy pocifotóval!!!!!!!!!!!

Vagy apjukod neked se engedné? Nekem laharapná a fejem , ha megtudná, hogy feltettem a netre

A gyerekről se nagyon engedi a képeket, de szerencsére nem tudja, hogy hol keresse :D

Kép
ticsimû
 
 


Csipcsab!!!!!!!!!!!!!!

SOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Ezt találtam a neten! Lécci szólj hozzá!!!!!!!!!!Mielőtt megveszem!

ja, Ricinus Communis 5 CH
a patikus majdnem rábeszélt a 15 CH-s ra, "ez biztos még hatásosabb".
még jó, hogy utánaolvastam, hogy az apasztásra való :-((
remélem, senkit nem beszélt rá a 15-ösre :-/

Kép
ticsimû
 
 


Csipcsab!

Te írtad anno, hogy Aszódon maradtak a barátaid? Vicces lenne, ha én most velük ismerkedtem volna meg...két éve költöztünk, és mostanra már ismerek néhány embert...nem is néztem hány éves vagy, de mingyá menek kukkolni...

Kép
ticsimû
 
 


Ticsi!

Apjukot nem zavarja, engem annál inkább! Most itthon van táppénzen(ráfér a pihenés szegényre) csináltatok vele, de csak akkor teszem fel, ha előnyös! :lol: Mert ugye, hogy semmi ne legyen eccerű, apjukot munkahelyi baleset érte! Röhejes egyébként, de először mikor megláttam elsírtam magam! Orrba, szájba vágta magát valami szerszámmal, asszem pajszerral! :roll: :oops: :lol: Örülök, hogy rendbe jött a nagydolgod, bíztam benne, hogy a gyümi segíteni fog! Isten bizony szégyellem, de fogalmama sincs, hogy épp micsodáját dugja ki! Így a fenekét sem tom elverni, hátha a fejét dugja ki, azt meg nem bántjuk! :lol: Utoljára haránt volt, most mintha kerekebb lenne a pocak és csúcsos, nem széles, lehet befordult valamelyik irányba!

Közben zuhanyoztam és eszembe jutott, hogy sem Rékának, sem Márknak nem kívántam boldog szülinapot! Szóval boldog szülinapot kicsi lány és nagy fiú! :wink: Képet sajnos nem tok felrakni, pedig biztos értéklenék! Főleg Szabi, a kishacker! :P

Biztos van még sok pótolni valóm, hijába no sok az elmaradásom! De jó egyébként, hogy ennyit garázdálkodok, mert beugrott: Mami! Boldogságos névnapot kívánok! :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?