Új privát üzeneted érkezett!

ó, édes laptető...... :)
rana33
Debrecen

Rana, nekem csak terheléses cukor vizsgálatom volt (tavaly októberben): a 60 perces cukrom 12,1 volt!

Már nem tom ki volt szomi a laptető miatt (talán Bella?) szóval neki üzenem, hogy nekem már rengeteg laptetűm volt és mégsincs baba szóval most csakazért is laptetű nélkül fogok babásodni! 8)
Vendég

De ha a cukrod magas, az inzulinod nem, akkor nem vagy IR-es, vagy igen??? Ti mióta szeretnétek babát? És csak a cukor a probléma?

Igen, Bella szomorkodott. Laptető ide vagy oda, nekem is inkább baba kéne, nem laptető.... :)
rana33
Debrecen

Halihó.

rana:nem tudom,hogy mi az hogy összeesnek.Fogalmam sincs.De a 10 sejtikémnél bejött.Bár eddig az volt a legtöbb.Már megittam 1,7 litert.Nehezen megy.5percenként járok pisilni.

házitücsi:jó lenne.Egyenlőre jó érzéseim vannak a holnappal kapcsolatban.
melánia

Ti hol tartotok jelenleg?
melánia

Rana , nem mondtam, hogy az inzulinom nem volt magas;-) Azt mondtam, hogy azt nem nézték meg (pedig határozottan kértem, de mégsem csinálták meg! :evil: ) Októberben lesz 12 éve, hogy babát szeretnénk! Egyébként az IR tuti, mert én 20 éves korom óta folyamatosan hipóztam, de amikor pl elájultam akkor is csak a vérnyomásomat mérték meg! Hogy őszinte legyek én nem nagyon hiszek ebben, hogy az IR miatt nem leszek babás (azért szerintem eléggé egészséges életmódot éltem eddig is, hozzám képest meg látok olyan nőket akik totál egészségtelenül étkeznek semmit nem sportolnak, van hogy még mensijük sem nagyon van, mégis teherbeesnek...egyszerűen nem értem, de asszem fölösleges is ezen agyalnom... :roll: ) Szóval nem tudjuk miért nem jön a baba így a nyuszi helyett most ráfogtuk az IR-re és bízunk benne, hogy most sikeresebb lesz ez a lombik!;-)
Vendég

Sziasztok,
lám, mióta elmentem is, mennyi-mennyi laptető!!!

Én sem értem, mi az, hogy összeesnek. Viszont nekem anno 5 sejtem lett, pedig a legminimálisabb hormonnal is majdnem hiperstimuláltak, és abból 3 termékenyült meg, a másik kettő nem volt rendesen megérve. Doki szerint azért, mert baromira felpörgött a ciklusom, pedig tényleg a minimális adag felét kaptam először, aztán annak is a felét. Ha hozzávesszük, hogy gyakran spontán ciklusban is többes peteérésem van, tkp. nem voltunk sokkal előbb, mintha spontánban csinálták volna a lombikot.

lehet, hogy most megköveztek, de titokban örülnék neki, ha csak annyi lenne, amit vissza is ültetnek...

Kép
kisbuta

No!

Ez nem akármilyen feladat volt. Én próbáltam követni, de.....

Azéert megpróbálnám összefoglalni.

Szóval. Ha macskakarmot adok apának( szigorúan sk lenyirbálva említett négylábújakról), hogy felpörögjön és macskagyökeret ( szigorúan kínai kínai piacról)veszek magamhoz én, hogy kissé lecsillapodjak (nálunk ez a helyzet), valamint naponta gynex cseppekkel indítok, hozzá XY és Z kapszulákat szedünk, kellő időben és feltétlen gumicsizmában, valamint tehénpózban kekszelünk, és amennyiben mindez hatástalan lenne mégis elmegyünk lombikra, ahol is mielőtt megtörténne a beülti, folyamatosan leptetűre gyúrunk, hogy mennyire ,azt csak a kívánt gyerekek száma dönti el, ezek után a punkció napja előtt elképesztő mennyiségű folyadékot lefetyelünk és vendégségbe hívjuk nyulam-bulamot, aki igen jól bánik a felmosóval, akkor.. és igen, csak is akkor lehet, hogy boldog anyukák leszünk.

Nem tudom. Azt hiszem mély beszélgetésem lesz ma apácskával.

Kép
estike66

Mindenesetre tökre dinkák vagytok. Én holnap nem leszek, szüretelek, és kérlek ne csináljátok majd ezt velem!!!!!

Úgy szeretm a vénasszonyok nyarát, és gyönyörű, kertbentöltős estéket. Értitek!- mi a feladat?

Kép
estike66

Estike! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igenis, tábornokasszony, holnap nincs csetelés! :oops: Se laptető! Csak mély elbeszélgetés életünk párjával (talán egy pár napig még kitart mellettünk ezek után, ha szerencsénk van, a következő lombikig mindenképp).
Kisbuta, hajrá spontán petikék! (Ha a kövi lombik se jön össze, én tuti utánajárok, nem hagyom lerázni magam, ígérem!!!)
Házitücsök! IR MONNYON LE! :evil:
rana33
Debrecen

Amúgy Házitücsök én nem értem, hogy kérted, csinálják meg az inzulint, és mégse csinálták meg. Én nem akarlak ezzel idegesíteni, de nem kéne beutalót kérned, és valahol megnézetned??? Bp-en azt hiszem a MensMentisben csinálnak 5 pontosat (csak az a jó), persze fizetős.
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Katica

Drága vagy, hogy be akarsz tenni a táblába, de én nem lombikozom!!!! De azért köszi!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Figyelemmel kísérlek ám majd benneteket, és továbbra is drukkolok mindenkinek!!!!! :wink: :D
Vendég

Ó, Ditke, ne vedd a szívedre, ez csak azért van, mert Katica már kismama. :lol: :lol: :lol:

én sem értem, mit vacakolnak annyit pesten a ir-rel. Én annyit mondtam az endokrinon, hogy szeretném kivizsgáltatni, nem vagyok-e ir-es, mert lombikozunk, és nem szeretném, ha ezen úsznának el az esélyeink. Pont. Azt nem kérdezték, hogy honnan veszem én, hogy ir-es lennék, stb. Hanem annyit válaszoltak, hogy rendben, ekkor lesz az éhgyomri vérvétel, ekkor meg a terheléses. Szerintem ez tök normális.

Kép
kisbuta

Kisbuta neked 5 pontosat csináltak (vagyis vérvétel a 0., 30., 60., 90. és 120. percben is), vagy "simát" (0. és 120. perces)? Én most ezen idegesítem magam, hogy 5 pontosat kellett volna csináltatni, mert állítólag csak az a mérvadó. :(
rana33
Debrecen

Ja meg még azt akrom kérdezni, hogy a vonalzót (vagy más képet) hogy tesztek ide be??? Én be akartam másolni az aláíráshoz a képet, de nem csinált semmit. :roll:
rana33
Debrecen

Rana,
vannak 'vonalzós" oldalak. Pl.: http://lilypie.com/
Ott kialakítod magadnak azt a vonalzót amit szeretnél és a végén amikor be kell írni az adatokat tudsz mellé 'biggyeszteni" képet is.
Ezt az egészet fogja neked BBCode-ba vagy hmlbe vagy urlbe 'megcsinálni". Fogsz a kész vonalzód alatt látni 3 kis - legalábbis ahonnan nekem ven ott 3 van - dobozkát amiben benne lesznek a 'kódok". Neked ide BBCode kell ha az van beállítva bal alul a emósönök alatt a Beállításoknál kikékítve.
A 'vonalzós" oldalon kikopizod a megfelelő kódot és azt teszed be az aláírosodba.

Remélem érthető. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta

Nem veszem a szívemre, hiszen ha úgy is lenne, szívesen tartoznék ilyen csapatba mint amilyen a tiétek is!!!!! :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Hú, Hajnóca, ez így kínai, dehát a puding próbája az evés.... :)
rana33
Debrecen

Rana!
Azt hiszem öt pontos lesz, ezt a szót így nem mondta a dokinő, de azt mondta, hogy órákig fog tartani, szánjak rá egy délelőttöt.

Ditke!
A babásak is közénk tartoznak! Most gondolj bele, ha csak a kudarcélményeket kéne látnunk, jól elmenne a kedvünk az egésztől!

Kép
kisbuta

Na, megpróbáltam, de sztem sikerült. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jaj, de!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

meli: drukk itt is++++++++++

tücsök, rana: beraktalak a táblába :wink:

estike: jó összefoglaló :lol: :lol: :lol:

ditke: bocsi, ezt jól elnéztem :oops:

katica
katica30

Rana,
viszont még jövő idő. Éhgyomri vérképem lesz 18-án, terheléses 23-án...

Lehet, hogy ha valami gixert találnak, csúszik az októberi beülti, de nem nagyon akarok úgy próbálkozni, hogy nem adtam meg minden lehetséges kapaszkodót a kicsiknek. Nagyon rendbe kell magamat szedni testileg és lelkileg is, mire eljön a nagy nap.

Kép
kisbuta

rana: ügyes vagy! :wink:

katica
katica30

Na persze azt akartam írni, hogy NEM sikerült, de a tudatalatti beszélt, és azt írtam, sikerült. :)

Hát nem tudom, Kisbuta, végülis a mezei inzulinterhelésre is rá kell szánni két órát, mert leveszik a 0. percben, megiszod a cukros löttyös, aztán 2 óra múlva megint vérvétel. De addig nem lehet elmászkálni sehova.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszi Katica, bárcsak a baba is ilyen könnyen sikerülne! :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, ez jópofa! :D

Kép
kisbuta

akkor nem tudom, mi lesz. Jól nézek ki ezzel a hozzá nem értésemmel. De hát csak van annyi esze a dokinőnek, hogy komolyan veszi.

Kép
kisbuta

Kisbuta, én ezzel ugyanígy vagyok, pont ezért nem mentem most szeptemberben, mert az IR-nek kell 2-3 hónap, míg rendbejön. Már ha egyáltalán van IR-em, mert ugye a dokinőben nem bízom meg 100%-ra, és sajnos ez sem a legjobb.... :( Mondjuk fogynom amúgy is kéne, mert megfogadtam, hogy fitten és fiatalon megyek neki legközelebb!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Katica, mikor neked vizsgáltak IR-t, milyet csináltak?

Kép
kisbuta

Rana, a mozgás jót tesz. Én már most quasi-diétára fogtam magam: kevesebb szénhidrát, több zöldség, több mozgás. Nem számolok kalóriákat, csak ennyit megteszek, ezzel biztos nem ártok.

Kép
kisbuta

Nem tudom, hogy komolyan veszik-e. Szerintem a te testedet te veszed a legkomolyabban, sajnos, és az ember lányának utána kell mennie a dolgoknak, ha már az orvosok nem lelkiismeretesek. Itt a lakóhelyemen is van ilyen 5 pontos vizsgálat, a dokinő mégis megelégedett egy darab, sima vizsgálattal (,még kontrollt se csináltatott!) :(
A Leidenem is csak azért derült ki, mert én utána mentem. :evil:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mi az a quasi-diéta? Csak ennyi, amit leírtál? Mert akkor én is quasi-diétát csinálok, csak eddig nem tudtam a nevét! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

olyan nehéz beleélni magam, hogy létezik normális terhesség, ami 9 hónapig tart, és érezni lehet a baba mozgását, meg látni a kis szivecskéjét, és még a pocakom is megnő...

Kép
kisbuta

Ja, vagy quasi, mint kvázi, csak idegen szóval? Bocs, talán túlgondoltam.... :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

hajtotok az éjszakai laptetűre? :lol: :lol: :lol:

kisbuta: nekem éhgyomri cukor és inzulin volt, abból számoltak homa indexet, amiből meg IR-t.

katica
katica30

Tudom, hogy nem vigasztal, de én még soha életemben nem voltam terhes, úgyhogy én azt se tudom, milyen a pozitív teszt! :( Persze az is igaz, hogy inkább sose legyek terhes, minthogy elmenjen a baba, mert azt nem élném túl... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

igen, az :lol: ,
nekem senki nem írt fel diétát, meg talán fogynom nem is kéne, csak én szénhidrát-diétát. Nem nehéz betartani, mert a férjem családjában sok a cukorbeteg, így szinte már mindenhol csak azért tartanak cukrot, hogy hátha ott kávézok, és amikor ott kávézok, akkor is elfelejtik, hogy nekem szabad elvileg...

Kép
kisbuta

Katica! :lol: Ja, eszembe jutott, hogy megnézem, hány hsz-om volt és abból kiszámolom, mennyit fórumoztam ma, de aztán rájöttem, hogy akkor nagyon elszégyellném magam!!!! Úgyhogy inkább nem! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Katica, fején találtad a szöget :lol: :!:

Kép
kisbuta

Rana, takard le a képernyő bal oldalát gyorsan!

Kép
kisbuta

Amúgy most eszembe sem jutott, hogy KÖZELEG Ő, a laptetű! :lol:

Kisbuta, Nem baj, én is ilyen diétát tartok már évek óta, részben a fogyás, részben az egészség, részben a baba miatt. Néha jobban sikerül tartanom magam, néha kevésbé. :oops: De a lombik alatt nagyon duci lettem, mert túl sokat pihiztem (ráfogtam a lombikra), és túl sokat ettem (ezt is ráfogtam). Na, a kövinél aktívabb leszek!!!! Te hány kiló és hány cm vagy? (Ha lehet ilyet kérdezni, dehát csajok egymás közt vagyunk úgyis)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mi van a bal oldalon???? Reklám?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, elfelejtettem, hogy megdorgáljalak, mert KÁVÉZOL! :evil:
Gyorsan elfelejteni!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

az utsó pillanatban szétkapcsolt a netem!!! :twisted:

Kép
kisbuta

miért, mi a baj a kávéval?

Kép
kisbuta

Na megyek lassan Csupasz pisztolyt nézni Apjukkal. Megnézte amúgy végül, hogy miket irkáltunk, és bizony el-el kuncogta magát ő is... :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

nem tudok leszokni. Párom ragaszkodik hozzá, hogy a reggeli kávé csak úgy jó, ha együtt fogyasztjuk, lehetőleg még az ágyban. Ő migrénes, nem bírná koffein nélkül. Bár néha eldöntöm, hogy leszokok...

Kép
kisbuta

Hát a kávé nem jó annak, aki babát szeretne, mert vízhajtó, és így többek közt vékonyítja a méhnyálkahártyát!!! Én már jó ideje csak koffeinmenteset iszom, vagy azt sem.
Kisbuta, ne hagyj mardosó kétségek közt, MI VAN A BAL OLDALON??? :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sok hüle lepcses-szájú banya, mi? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?