Új privát üzeneted érkezett!

Rana!Húzzál az újjadra gumikesztyűt,hátha segít :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rana,
ja igaz is miket beszélek, majd ott lesz melletted gumicsizmában a főnököd és urad-parancsolód egyben
Vendég

Megint elvitted a laptetűt ez már felháborítól. Persze a kezdőknek van szerencséjük
Vendég

Atyavilág, megint laptetű, én ezt már nem tudom elviselni érzelmileg. Azt hiszem sokkot kaptam.
rana33
Debrecen

most melóznom kell...
elrontották a kedvem... még benézek

egyedül nem ér laptetőzni :D
dezsina

Rana,
észleljük és már leégett a kezed is :D
Vendég

...és este,gumicsizmában,gumikesztyűben,gumiwomennek öltözve... :lol: :lol: :lol: ...majd meséld el,léci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="bella06"]N írta:bella06yulasz tudod Te, hogy a csigád folyamatosan beveri a fejét abba a bográcsba, vagy mibe, most ott lecövekelt, vagy mi van vele?

Kész, végem van.... :lol: :lol: bogrács.... :lol: :lol:
Lehetne gomba is. De néztük már makknak és arany bödönnek is.

Rana, igen 72-es vagyok.

Nyuzsi, te milyen szemtelen vagy! :lol: :lol:

skrisz72

Gipsz az ujjaimra, lakat a számra, ezt már én is érzem, hogy szemtelenség. Bocsi lányok... :oops:
rana33
Debrecen

utsó laptetőpróba.

Hajnóca, mi is elveszítettük rég a fonalat...

Kép
kisbuta

Kisbuta,mire leírtad,már 8 hsz volt elötted :lol:
Vendég

sziasztok!

jó sokat írtatok :lol: :lol: :lol:

visszaolvastam:

köszi a drukkokat :wink:

nyuszi: nagyon drukkolok+++++++

bella: drukk+++++

estike: hajrá!

tücsök, rana: üdv köztünk.

ditke: gyere máskor is.

csibe: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: folytatás mikor lesz?

petne: örülök, hogy újra itt vagy. drukk holnapra!

jaj, itt nevetek azon, amit összeírtatok :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Hát az!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kisbuta

Nyulasz gyanús nekem a Csigád átszellemült arca, mi van abban a bödönben? Semmi illegális, nagyon remélem!

Megvárom, míg valaki laptetőzik, aztán írok majd csak megint. Addig viszlát lányok, jó szórakozást, vigyázzatok magatokra!
rana33
Debrecen

ditke, tücsök, rana, estike: táblába akartok szerepelni?

katica
katica30

Nyuszi,
nem baj, majd legközelebb akkor próbálom, mikor ti még a lap közepénél jártok. Az egész csak időzítés kérdése... :D

Kép
kisbuta

Rana,szerintem rajtatok röhög :lol: :lol: :lol: neki nem kell gumicsizma,nincs hova húznia :D ...mármint a csigám...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 14:44-kor.
Vendég

Kisbuta!
:lol: :lol: :lol: nem is olyan egyszerű...időzítés,mire elküldök egy mondatot 8 kerül elém :shock: :lol:
Vendég

Krisz,
jó akkor legyen bödön, vagy mi a szösz :D
Vendég

Rana,
odébb van még a laptető
Vendég

na most mindenki lelépett?
Vendég

Szia Katica, talán tőled kell elnézést kérnem, amiért elszabadult itt a pokol... :oops: Azt mondják legalábbis a csajok, hogy az én hibám... Diszkvalifikáltak a laptetőzésből is... :(
Igen, szeretnék táblában szerepelni, mi kell hozzá? Még 935 hozzászólás, és kiérdemlem... :lol:

Nyulasz, szegény csiga....

Kisbuta, hajrá időzítés!!!!!!! Pár hét folyamatos irkálás és már rutinos leszel! :)
rana33
Debrecen

igen :lol:

skrisz72

én itt :D ...többiek meg rapporton a főnöknél :lol: :lol: :lol:
Vendég

Krisz,
Mire mondod, hogy igen :?:
Vendég

Én nem merek írni mert ha megint laptetőzök, örökre meggyűlöltök... :(
rana33
Debrecen

Na most nagyzolsz, mert neked nincsn főnököd? :lol:
Egyém sincs, nem lesz csak hétfőn! :D
Vendég

Bella, hát neked válaszoltam. :lol:

skrisz72

Rana,
ne légy hüle, mert megkereslek és elkobzom a gumicsizmát és a tehénjelmezt
Vendég

Krisz csak magában nevet...Rana semmi baj,maradj nyugodtan,csak szólj ha pisilni mész,akkor gyorsan írunk :lol:
Vendég

Krisz
Jaja már látom képben vagyok.
Vendég

rana: a következő adatok kellenének: korod, intézet+doki neve, hanyadik lombik/inszem, mi az oka, és ha van vmi aktuális esemény. kérlek priviben írd meg, akkor nem kell keresgélnem a sok hsz között. köszi. :wink:

katica
katica30

Rana
És vigyél magaddal felmosót..
Vendég

Katica,
nem is írtunk olyan sokat, milyen sok hozzászólásról beszélsz :?: nem is értem :!: :D
Vendég

Lányok, néha lehülyézhetlek benneteket? Gondoltam így "ismeretlenül" nem illik, de ma annyi baromságot írtunk össze, és néha a nyelvemen volt. Értitek, ugye? Nem komolyan, csak úgy... :lol:

skrisz72

Ha megmutatom a Főnök-férjemnek, hogy miket irkáltunk össze, amíg munkát mímeltem, akkor aztán elbúcsúzhatok a kiskatonáitól, mert akkor meg ő fog meggyűlölni örökre.... :(

A csizmámat és a jelmezemet pedig CSAK A TESTEMEN ÁT!!! :x :x :x
rana33
Debrecen

Katica!
Csatlakozol?Bár kicsit meghalt ez a buli :lol: Mindenki elment dolgozni...Drukk a fagyibébiknek!Mikor tesztelsz???
Vendég

Rana,
vagy kapva kap az alkalmon és beveti a jelmezes trükköt, a pasik kiszámíthatatlanok

Krisz
értjük mit akarsz mondani, de mostanában, már agyon komlykodtuk itt magunkat és ez már ránk fért
Vendég

Nyulasz,
ja igen Dezsi itthagyott minket, de majd holnap kifaggatjuk ... :!: :lol: :) :D
Vendég

Krisz!
Ha a nyelveden volt,mond csak ki.Én is annak gondollak :lol: :lol: :lol:
Vendég

Oké, Katica! :wink:
Amúgy nemsokára pisilnem kell, dél óta tartogatom. Úgyhogy ha gondoljátok, lehet laptetűzni... :roll:
rana33
Debrecen

Krisz, engemm hülézz le nyugodtan, de csak így ypszilon nélkül, mert amúgy megharagszom... :evil:
rana33
Debrecen

Dezsi biztos médialejátszót telepít a gépére,hogy megnézze a videót,biztos ami biztos,nehogy este valamit elrontson... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyulasz,
erre nem is gondoltam, lehet, hogy most hazaviszi pendrive-on is :?: :shock:
Vendég

bella: ó, nem sok, csak vagy 6 oldalnyit olvastam vissza :lol:

nyuszi: most itt vagyok, hivatalosan egy hét múlva kell tesztelnem :wink:

katica
katica30

Én sem tudom lejátszani a videót, mert letiltja a tűzfalunk. Majd otthon.

skrisz72

Kati,
6 oldal mit neked... :wink:
Vendég

Tudod írtuk neki,tegyen matracot apa mögé,nehogy lesántuljon,és most nem bír magával,mi lehet a videón. :roll:
Vendég

Krisz,
neked feltétlen meg kell nézni otthon, mert megvan hozzá a felszerelésed: gumicsizma és tehénfoltoszerű nadrág
Vendég

Katica!
Ééééés,nem hivatalosan???? :roll: :wink:

Berakom ide utólag a bocikekszes videó linkjét,hogy aki otthon nézi,ne keresgesse:
http://videa.hu/videok/vicces/boci-szex ... qCMgraslIU
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 15:10-kor.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?