Sziasztok!
Na, megpróbálok én is újra csatlakozni...bár már többször próbáltam, de mindig csak 1-2 hsz/hó-ig jutottam
...na, de talán most több sikerrel járok
Virág!
Nálunk a szopi legtöbbször küzdés az életben maradásért...mármint részemről ! Ugyanis Zézé szopizás közben egyfolytában kalimpál kézzel, lábban...így rendszerint hasba, mellbe rúg, ill. kézzel kaparász, ütöget...stb. Ráadásul már 4 óránként sem akar enni, gy néha "csak" 4x eszik/nap...ami sztem egy 5 hósnak kevés alkalom...
Zorróné!
Ha jól emlékszem azt írtad, hogy szopipárnán eszik a Beni. Nekünk is van, de igazán még nem használtam, mert annyira melege lesz manócskának rajta, hogy tiszta víz lesz a feje. Nekünk mikrogyöngyös van...lehet, hogy azért? A tiétek milyen töltettel van?
Húúúúúúúúú, Lana kendő! Nagyon szuper! Nekem csak Nandum van, meg most rendeltem egy mei tai-t.
Lekri!
Remélem nem komoly a Levi betegsége! Szépek a fiaid és nagyon hasonlítanak egymásra. Nekünk is van ilyen taxink, de mi a nyáron ki se próbáltuk...most meg ugye már...
Marcianya!
Én is tuti addig etetném/etetem majd a gyerekemet ameddig kér !(mi még egyelőre csak szopizunk így nem tudom igazán mennyit eszik) DE megértem a Te aggodalmadat is! Beszélj a gyerekdokival, vagy a védőnőddel, hátha tudnak valami megnyugtatót mondani.
Egyébként én nagyon arányos, helyes kisfickónak látom a Marcit !
Nekem is tetszik, az a zöld szín
nálunk a gyerekszoba zöld-narancs...élénk, de nekünk tetszik! Ja és a nappalink meg szinte piros...azt is szeretjük! Én valamiért nem kedvelem a halovány tónusokat
Anettoo!
Én a teszveszen és a vaterán is szoktam nézelődni babaruha ügyben...bár bevallom még sosem vettem...de, lehet hogy kipróbálom!
Mary!
Én is olvasgatom az általad felrakott oldalakat! Köszi!
Emi, Eveliza!
Nagyon édesek a csajok! Látszik, hogy élvezik a vizet! Nekünk a dokink nem babauszipárti, így igazolást sem ad...
Tim!
Sztem is hozzád hasonlít jobban Bálint!
Lolka!
Nem semi, hogy ennyit dolgozol + lakásfelújítás
Nekem ez tuti nem menne baba mellett
Babyteve!
Hááááááááááát, én téged csak csodálni tudlak!
Kistesó: én ha tehetném már csatlakoztam volna a 2009-es áprilisiakhoz...csak hogy nekünk semmi segítségünk nincs a közelben...sem anyu, sem anyós...így picit várnunk kell
...DE a 2010 áprilisiaknál már előre foglalok magamnak egy helyet
Már csak azért is, mert hajlott korom miatt nem várhatunk túl sokáig
Erről jut eszembe:
van még valaki, akinek nem jött meg a szülés óta? Mert nekem még nem...lehet, hogy mégis a 2009-esekhez fogok csatlakozni
?
Óh, mennem kell! Ébredezik manócskám és ha ébren van foglalkozni kell vele...egyedül nem nagyon van el...pedig még annyi minden lett volna !
Tényleg!
A ti babáitok meddig játszanak el egyedül? Zézé nem nagyon...azt hiszem valamit nagyon elrontottam