Új privát üzeneted érkezett!

Rana,
ha érdekel, akkor rádúszíto a barátnőmet, ő foglalkozik ezzel, illetve megadom a számát és mielőtt bármit ajánl és vesz neked a nagykerben előtte elbeszélget veled. Hozzáteszem ugyanannyiért hozza neked ezeket a dolgokat, mintha Te magad vennéd meg a nagykerben. Csak ő éppen már beleásta magát.
A gynextündérke az ő oldala.

Mi mindent szedünk egyszerre a férjemmel, kivéve én a Macát nem, ő pedig a folsavat és a terhesvitamint! :D
Vendég

Csajok! Ikreim lesznek!!! Ez tuti!
látjátok a dupla laptetűt!!! :?:
dezsina

Bella, igen, az nagyon-nagyon-nagyon régen volt... Igaz se volt talán. :?

Á, a batwoman is kizárt... Esetleg a cowwoman ruha az jó lenne... :roll:
rana33
Debrecen

Dezsi aztat Te nem tudhatod Hajnalka, vagy mégis.
Nekem az időjárástól fáj, és baromira lent van a vérnyomásom.
Vendég

Nyulasz!
hol vagy már a táblákkal? :?: :!:
dezsina

Csak elszaladtam pisilni,mennyit írtatok????? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Olyasmire gondoltál, mint a Top Secret c. filmben, a gumicsizmás változatra :?: :D

Dezsi,
ugyan fáj a fejem, de én csak egy laptetűt látok belőled
Vendég

így kell, hogy legyen, Dezsi, mert aki Baby Dancing napján dupla laptetőt kap, annak nyilván ikrei lesznek!!! Spontán!!!

Kép
kisbuta

Bella!
nem látod a vonalzómat, hogy ma van peteérésem :lol: :P :D :?: :?: :?:
dezsina

Nyulasz
és hány litert pisiltél ez alatt a potom 20 perc alatt kb.
Vendég

Dezsi
Ja hogy ma már volt egyszer laptetűd és most ez a második?
Vendég

Affene, elhalásztátok az orrom elől a laptetűt.. :twisted:
Jó, Bella, szólj Gynexwomannek. Amúgy most nem hülyülök, de folsavat kell szedni kevés kiskatonára, méghozzá 2 db-ot!

A Fem-ről meg mindjárt keresek valamit, hogy ne jártassam itt feleslegesen a számat.
rana33
Debrecen

Rana,
küggyé mán priviben nevet és elérhetőséget, mert ígyen hiába szólok Gynexwomannek!
Vendég

Kisbuta!
anyukám iker volt :lol: Milyen jó lenne megismételni :D

Nyulaszka!
jobbat is füllenthettél volna :!: :lol: Mit szólsz a dupla laptetűmhöz?

Bella!
:D ma vagyok a 14. napon!!! :lol:
dezsina

Akkor mától azt is kap az uram, de napról, napra nő a bogyók száma és most már kezdi bojkottálni a dolgot! :lol:
Vendég

Na jó,fel is mostam...már nem azért mert mellépisiltem...
De az előbbi egy mondatot mikor írtam,még az előző oldalon voltatok :shock: lehet mire ezt elküldöm,már Dezsi a hármasikreknél tart :lol:
Vendég

Bella!
igen-igen! Mind a két laptetű az enyém :D :D
dezsina

Na ezt már én sem tudom követni, pedig még pisilni se mentem ki... :(
Amúgy gumicsizma jöhet. :)
Nekem is fáj a fejem, de biztos nincs peteérésem, mert most jött meg Piri... :( :( :( Majd este lesz nagy bőgés emiatt. Mármint részemről. Most még elterelitek a figyelmemet.

Na, a FEMről:

Összetevők:

Szabadalmazott összetétel: Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó vörös málnalevél, vadon termő viaszbokor, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó gyömbérgyökér, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó paprika (60,000 H.U.), ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szegfűszeg.

Főbb hatásai:

Tisztítja, tonizálja és erősíti a női szerveket, endometriózis, meddőség, terhességre való felkészülés, erősíti a méh szöveteit, menstruációs görcsök, késő vagy hiányzó menstruációs ciklus

Ajánlott adagolás:

Naponta 2-3 kapszula 2-3-szor vagy ahogyan a kezelőorvos elrendeli. Ez a formula kifejezetten ajánlott terhesség előkészítésére.

Tradicionális és modern alkalmazása:

Ez a növényi formula has széles körűen alkalmazható a női szervek tisztítására, tonizálására és erősítésére

Egyéb:

A termék szabadalmaztatott összetétele miatt a pontos összetevők arányait nem közölhetjük. Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, keressen minket emailen az info@creationsgarden.com címen, vagy telefonon a 1-866-675-1999-as számon.
rana33
Debrecen

Nyulasz,
ne magyarázkodj, úgysem hiszünk neked... :D

Dezsi akár 4-est is bevállalna!:)
Vendég

Megnéztem közben a kutyás gyógynövényeket is. A kutyának csak a bengéje hasznosítható. Azt nem tudom, hogy hol található rajta. Majd keressétek meg! :mrgreen: Hányásra és hasmenésre jó. Mármint ezeket csinálja, nem meggátolja. :mrgreen:

skrisz72

Nyulasz!
figyu, ne röhögtessé mán, mert megint lebuktam a dolgozóban. Hármasikrek :D Nevetek majd én, mikor megyek látogatóba :D Lehet, hogy a jobb karomon és a balon is lesz egy-egy baba? :shock: :D A kis nyulasz dinasztia 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dezsina 2008.09.09 13:32-kor.
dezsina

Rana,
A top secret c. filmben volt, hogy beöltöztek tehénnek és gumicsizma volt a lábukon, ha jól emlékszem.
Vendég

:shock: nem is tudtam,hogy a viasz bokron terem... :shock:
Vendég

Bella, jó küldöm. Amúgy az én uram is így van vele, azt mondta akkor se halnánk éhen, ha egy hónapig csak ezeket a vitaminokat ennénk.
rana33
Debrecen

Nyulasz!
mi az a visz :?:
dezsina

[quote="skrisz72"]M írta:skrisz72egnéztem közben a kutyás gyógynövényeket is. A kutyának csak a bengéje hasznosítható. Azt nem tudom, hogy hol található rajta. Majd keressétek meg! :mrgreen: Hányásra és hasmenésre jó. Mármint ezeket csinálja, nem meggátolja. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Krisz,
akkor inkább székrekedésre jó, ha hasmenést csinál vagy nem jól értelmezem :?: :roll: :D
Szóval a kutyalkatrészek nem hasznosíthatók! Hm Na mindegy.

Dezsi,
Az tuti, mint tudjuk a Nyulak igen szapora egy népség! :D
Vendég

én nem találom a kutyám bengéjét :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dezsi
nem "visz", hanem viasz
Vendég

Krisz te füvesasszony vagy, vagy mi???? :shock:
Bella, igen, de akkor kell még valaki a tehénhez. Majd a férjem is beáll, úgyis ez minden vágya, ahogy így elnézem....
rana33
Debrecen

Kész szerencse, mármint a kutyának! :lol:
Vendég

Dezsi!
Már javítottam.A FEM-ben van viasz.A bokron termő fajtából :shock: :lol:
Vendég

Mostmár hagyjátok abba, mert kirugnak
dezsina

Rana,
szerintem gumicsizma és tehénjelmez nélkül is megy ez nektek majd!:)
Vendég

Rana :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mi a rák az a benge :shock: :?:
dezsina

Bengefélék
A száraz karszterdők, illetve a nedves termőhelyek jellegzetes cserjéi.

Varjútövis benge - Spinul cerbului
Rhamnus cathartica L.
13. ábra. Varjútövis benge
a) virágzó hajtás, b) terméses hajtás levelekkel,
c) téli hajtás, d) himvirág, e) nővirág, f) csiranüvényke

Síksági, hegyvidéki faj. Erdősztyepp jellegű elem, mely a pusztai cserjésektől a gyertyános tölgyesekig szárazabb termőhelyeken mindig megjelenik. Fényigényes, szárazság- és melegkedvelő, fagyérzékeny cserje. Sarjadzóképessége gyenge.

Kérge. Fiatalon szürke, sima, később sötétbarna, vízszintes foszlányokban leváló (cseresznyeszerű).

Rügyei. Ferdén keresztben átellenesek, hajtáshoz simulnak, elnyúltan tojásdadok, fénynek, kopaszok, lilásbarnák.

Hajtásai. Tövisben végződnek, ezüstszürkék, fényesek, kopaszok, simák.

Levelei. Tojásdadok, szíves vállúak, röviden kihegyesedő csúcsúak, finoman
fűrészesek, a másodrendű erek csúcs felé hajlóak.

Virágai. Négytagúak, sárgászöldek, levélhónalji bogernyőt alkotnak. Május-júniusban virágzanak.

Termései. Négymagvú fekete bogyók, szeptemberben érnek, a madarak kedvelik (13. ábra).

Fája. Szórtlikacsú, színes gesztű, kemény, tartású. A szijács világosbarna, a geszt vörösbarna. Szépen fényezhető, az esztergályosok kedvelik.
Vendég

Mindjárt jön a laptetű!

Rana húzz bele! :D

és hagyjátok a gumicsizmás teheneket is.

esküszöm, ki fognak rúgni...
dezsina

én még jó,hogy itthon vagyok...hangosan visítva röhögök,és közben folyik a könnyem...Dezsi,átérzem a nehezét,próbálj nagyon komoly arccal ülni a gép előtt.
Vendég

Jaj, Bella, remélem nem arra gondoltál, amire én.... :oops: :oops: :oops: Ahhoz tényleg nem kell gumicsizma meg jelmez. ....bár ha jobban belegondolok, miért is ne....? Hm. :oops:
rana33
Debrecen

Bár ez a benge, amit beraktam, nem hiszem, hogy kutyatartozék.:)
nekem nincs itt a főnököm, úgyhogy azért tudok röhögni:)
Vendég

Rana,
miért TE mire gondoltál :?: :D
Vendég

Bella, fején találtad a szöget! :wink:

Nyulasz, add fel! :lol: :lol: :lol: Azt írják még róla, hogy a kérgét kell megkapargatni. Keresd meg a kutya kérgét, és kapargasd! :wink: :lol: :lol:

skrisz72

Nyulasz!
a gumicsizmás tehén leírásakor már fetrengek. és nem is kell kimondani.
és akkor hol a kutya bengéje! Ezért nem találja Skrisz... Mert nincs is. Bella megírta
dezsina

én már kész vagyok tőletek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kisbuta

Kutyabenge
Frangula alnus

"Erős hashajtóhatású növény"

Népies neve:

lángfa, dögfa, ebiszelence, ebsefa, kutyafa, puskaporfa

A növény leírása:

A bengefélék (Rhamnaceae) családjába tartozik. A nedves, lápos területeket kedvelő cserje vagy fa. Ágainak kérge szürke, fénytelen, paraszemölcsökkel borított.

Hogyan gyűjtsük?

Ha a kérget óvatosan megkaparjuk, a kaparás helyén rozsdavörös színűre változik.

A növény ujjnyinál vastagabb ágainak kérgét hasznosítják gyógyászati célokra. A vékonyabb ágak kérge gyógyászati szempontból értéktelen. A gyűjtési idő áprilistól augusztusig tart.

Mi van benne?

A kéregben lévő (di)antron glikozidok tárolás során glükofrangulin A és B, valamint frangulin antrakinon glikozidokká alakulnak.

Mire jó?

A friss kéreg egy évnyi szárítás után lesz hashajtó hatású. A növénynek van hánytató tulajdonsága is.

Hogyan használjuk?

Erős hatása miatt általában csak teakeverékben használják.

Jó tudni!

Várandósság, szoptatás alatt alkalmazása nem ajánlott, továbbá 12 éves kor alatti gyermekeknél és vastagbélgyulladás esetén sem.

Hosszú ideig történő, illetve gyakori használata nem javasolt.

Ne tévessze össze termését a vadcseresznyéjével!
Vendég

Hát, mindannyiótok egy-egy kis encioklopédia!!! :shock:
Dezsi, igyekszem én, de honnan lehet tudni, hogy JÖN??? Csak megérzés???? Vagy számolgatjátok? Jaj, úgy izgulok!!! :!: :!: :!:
rana33
Debrecen

Krisz,keresem de semmi.Négy láb,egy farok két fül,de benge sehol
Vendég

Skrisz!
most akkor kapargatni kell?

Bella, Rana!
elnézést, de le kell írjam, hogy gumicsizmás tehén. Ti mire gondoltatok? mihez nem kell jelmez?
dezsina

Hát Bella hogy mire gondoltam ahhoz már tényleg kell Nyulasz karikája... Vagy a kisbetű, hogy senki se tudja elolvasni.... :oops:
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?