Új privát üzeneted érkezett!

Nem hiszem el! Nem hiszem el! Nem hiszem el! :D :D :D
dezsina

Van ám macskakarom is, nem kell kinevetni! :D Na most hirtelen nem tudom de majd megnézem. Lehet hogy az igazi cicaköröm is jó ám valamire (mondjuk varázsolni??)

Nem mondtam meg a férjemnek, hogy ma megtaláltalak titeket, mert örökre letilt az internetről (eddig is azt fontolgatta erősen). Látjátok, ez van, amikor az ember férje egyben a főnöke is... (Legalábbis meghagyom őt ebben a hitében... :D )
rana33
Debrecen

Estike!
De hát miért lennél lökött? Még te sem vagy azért 66!!! Lehet, hogy Rana 33-ban született, nem? 8) :lol:

Kép
kisbuta

Rana!
már kérdeztem tuti, de nem keresem vissza... Hova jársz?

és csajok, esküszöm nem direkt volt a laptetű 8)
dezsina

Legközelebb megjelenik az újságban:

Csonkítás,
Vigyázat Budapesten macskacsonkító banda garázdálkodik. Az elmúlt napokban rengeteg miáút tettek járóképtelenné azzal, hogy levágták a körmeiket, ugyanakkor a fekete piacon megjelent a gyógynövényként is használatos macskakarom!
Vendég

Franc! Hogy nem tudtam még egy kicsit pofázni!

Gyógyszertárban, és azt hiszem receptre. Nagyon jókat írnak róla a neten.Állítólag használatától 51 %-kal nő a mennyiség, és 37%-kal a mozgékonyságuk. Nem írom ki, hogy minek, ha még beszélgetni akarunk az életben.

Kép
estike66

persze, hogy nem direkt volt, Dezsina, csak most szivatjuk azokat, akik napközben rendesen dolgoznak, és este vissza akarnak olvasni... :D

Kép
kisbuta

Esti,
Mégegyszer a nevét légyszí!

Nyulasz meglépett, megijedt, hogy levágjuk az ő körmeit is és akkor nyúlkarom is lesz már a fekete piacon.
Vendég

Bella, A kínai piacon lehet kapni, mint a tigrisherét!
Dezsina, debreceni Kaáli.
Na jó, lebuktam, 33-ban születtem.... Azt mondták, a lombikot még meg lehet próbálni! Na jó, de az uram egy siheder, mert még csak most lesz 40!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na és akkor miért is nem dolgoztok a csetelés helyett, tessék ezt nekem most itt bevallani! :lol: :lol: :lol:
rana33
Debrecen

Kínai piacon, mindegyiken lehet, vagy a kínai negyed kínai piacán lehet csak kapni :?: :!: :D
Vendég

Na ez tényleg szivatás lesz azoknak, akik este kukkantanak be, pláne, hogy azt se tudják, én ki vagyok... :oops:
rana33
Debrecen

Rana,
majd visszaolvassák, vagy nem ahogy én szoktam és akkor megkérem kedves fórumos társaimat, hogy röviden foglalják össze a fontosabb történéseket.
Na most Te talán besorolható vagy a fontosabb történések közé, pláne, hogy macskakarmot reklámozol! :D :D
Vendég

Bella, CSAKIS Kínában, a kínai negyed kínai piacán, kínaiaktól lehet venni, én is onnan szereztem! :D
Remélem, ez a hsz nem sérti a nemzetiségi vagy milyen jogokat, mert akkor törli a moderátor... :?
rana33
Debrecen

Mikor volt az olimpia megjegyeztem a férjemnek, hogy a kínaiak annyian vannak már, mint az oroszok, erre ő helyesbített, már sokkal többen! :D
Vendég

Rana,
És mikor mész oda megint, csak azért kérdem mert lehet, hogy nekem is be kéne szereznem ezt a csoda macskakarmot! :D
Vendég

Macskagyökér:
Mire jó?

Hatékony nyugtatószer, alvási zavaroknál segít (enyhe altató), a túlterhelt szívet nyugtatja, de idegesség esetén is alkalmazzák. A macskagyökér alkalmazási területe kiterjed még a gyomor- és béltraktus idegi eredetű bántalmaira is. A természetgyógyászok szerint jó hatással szervezetünkre ideges eredetű szív- és érrendszeri zavarok esetén is.

Hogyan használjuk?

Tea: Forrázzunk le 3 dl vízzel 1-2 teáskanálnyi összevágott macskagyökeret, hagyjuk állni 8-10 percig, majd szűrjük le. Alvászavar kezelésére komlóvirággal egészíthető ki. (idegcsillapító, nyugtató)

Fürdő: Hagyjunk állni 100 gram macskagyökeret 1 liter vízben fél napon át, majd szűrjük le, s öntsük a fürdővízhez. (nyugtató, enyhe altató hatású)

Por: Törjünk össze 1 teáskanálnyi szárított macskagyökeret, és keverjük hozzá tejtermékekhez - joghurthoz, kefirhez, túróhoz.

Bor: Néhányan fehérborba rakják, érlelik, majd leszűrik, s így alkalmazzák nyugtatószerként.

Jó tudni!

Terhesség és szoptatás alatt alkalmazása nem javasolt.

skrisz72

Rana!
Igazából nem jellemző a csetelés... Ez most kivétel... :) Jómagam, elvégeztem a dolgom nagyrészét és van időm. Amúgy meg sosincs :D

Kisbuta!
a számból vetted ki szót!!! :lol:

Többiek!
nem kell visszaolvasni az előző oldalt! :D

Nyulaszka!
most meg hova lettél? Nem megy a net :shock: :?:

Estike!
köszi, utána olvasok most mindjárt
dezsina

Ne csinájjjátok már légyszi ezt a kisbetúzést, enélkül is kifolyik a szemem!

Kép
estike66

Na komolyra fordítva a szót: látjátok Nyulaszt elzavartátok dolgozni, ti meg itt lopjátok a napot... :D

Na de tényleg komolyan: van még egy szer, csak hallottam róla, Profertyl (spermaszám javító, pharmafutáros, ausztriai termék). Állítólag drága, de jó. Meg azt mondják, a ginseng is nagyon jó. Ezekről tapasztalat?
rana33
Debrecen

Krisz,
Ezek szerint megelégelted a hülyeségeimet! :D
Vendég

Estike!
alul ki lehet nagyítan 120% ra
dezsina

Nyulasz nem is dolgozik most! Csak félti a körmeit!

A másik topikban itták többen a ginzeng ampullát, amit DM-ben lehet kapni, ha jól emlékszem. Azt hiszem ginzeng és méhpempő van együtt.

Rana,
Nem hallottam róla.
Vendég

Skrisz!
akkor a gyökér kiütve. nem bealtatni akarom apát :D
dezsina

Esti,
a macskakarom látásjavító is! :D
Vendég

Macskakarom:
A népgyógyászatban az őserdők lakói elsősorban gyulladáscsökkentőként, fertőzések kezelésére, daganatos elváltozások gyógyítására és ízületi panaszok enyhítésére használták. De több írásban megemlítik a cukorbetegség, a bőrgyulladások, a menstruációs zavarok és az emésztési bántalmak kezelésére javasolt gyógynövények között is.

Mivel nagyobb adagban használata során csökken a petesejtek termelődése, ezért csökkenti a fogamzóképességet, illetve mivel a méhizmokat erősebb összehúzódásra készteti, esetleg fokozhatja a vetélés veszélyét. Ezért terhesség idején korlátozottan vagy nagyobb óvatossággal szabad csak használni.

skrisz72

A sok hülyeségemet meg tudjátok be annak, hogy nagyon fáj a fejem. Remélem azért elviseltek! :oops:

Dezsi,
Vonalzóra visszatérve, nem lesz, de tájékoztatásképpen közölném, hogy a kíváncsiság miatt ne nőjjön meg nagyra az ormányod, hogy 19-én megyek vissza egy UHU-ra.
Vendég

Ginseng..
azt is kipróbáltuk :lol:
Minden csak 1 hónapig érdekes, utána olyan, mintha megszokná az ember szervezete...
dezsina

Skrisz, köszi, te vagy a megmentőm, mert már bánom, hogy felhoztam ezt a macska-dolgot (lásd az avataromat! :D )

SZóval, összegezve (este már csak ezt kell elolvasni):

Macskagyökér: NYUGTATÓ
Macskakarom (TÉNYLEG van ilyen): nyugtalanító :wink: :oops:

Hozok nektek Kínából csajok, a férjeitek nagy-nagy örömére! :oops:

Estike, ne aggódj, én se tudom ám elolvasni, amit írtam! :D
rana33
Debrecen

Krisz,
illúzió romboló vagy, most akkor már nem mehetünk Ranával macskakarmokat vagdosni! Pedig úgy beleéltem magam!

köszi az infót :D
Vendég

Skrisz!
Te vagy itt a legokosabb :D
dobjuk a macskákat :lol: :lol: :lol:
dezsina

Rana,
ne sajnáld, egészen felpedzsdült a topik tőle!
Ugye csajok Ti sem bánjátok! :lol:
Vendég

Rana!
bocs, nem Rád értettem, most nézem az avatarod :shock: :lol:
dezsina

Krisz, hát én úgyis csak addig akarok nyugtalankodni, amíg terhes nem leszek, aztán a férjem kapja majd az emelt dózisú macskagyökeret! :D :D :D
rana33
Debrecen

Hát Dezsi, késő, mert betojtam, hogy ez célzás volt.... :roll:
rana33
Debrecen

Jobb ötletem van akkor én leszek a macskanő ezentúl Ranával együtt. Vagyis hülyeségeket mondok én csak kutyanő lehetek, Rana pedig a macskanő.

Mi egyébként:
Grepofitot, Gynexet és Fitomineralt szedünk.

http://gynex.mindenkilapja.hu/
http://www.energy.sk/hu/
Vendég

Na megyek is.... :(
rana33
Debrecen

Bella, jót röhögök a hozzászólásokon. :lol: Gondoltam, mielőtt berendeltek a bioszállítótól, inkább megkeresem kinek, mit kell ennie. :wink: :lol: :lol:
Nekem valami "étvágygerjesztő" kéne... :lol: ha értitek mire gondolok... :mrgreen:

skrisz72

Plusz még a férjem Macat is.
Vendég

Krisz,
Kutyakarom? :D
Vendég

Bella, oké, majd szólok ha sikerült magam belepasszírozni a catwoman-ruhámba! (Utoljára az esküvőnkkor volt jó rám... :D )
Krisz, MACSKAKAROM!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
rana33
Debrecen

Megállapítom, hogy ma "állati" hülye vagyok! :oops:
Vendég

[quote="bella06"]K írta:bella06risz,
illúzió romboló vagy, most akkor már nem mehetünk Ranával macskakarmokat vagdosni! Pedig úgy beleéltem magam!

köszi az infót :D

:mrgreen: :mrgreen: hát ez kész! Már hangosan felröhögtem!

skrisz72

Rana!
nehogy kánforrá válj!

Skrisz!
milyen kedv csinálóra gondolsz? :wink:

Bella!
kutyakarom nincs...
dezsina

Még csak írok egyet, hátha pofátlan módon rekordidő alatt (1 óra fórumozás) meg tudom szerezni a laptetőt :twisted:

A Gynexről hallottam már, de a Grepofitról és a Fitomineralról nem. Ezek nőknek vagy férfiaknak vannak? Én most FEM-et vettem a köv. lombikra magamnak.
rana33
Debrecen

Skrisz!
én is lebuktam ma már röhögés miatt... :P
dezsina

Rana
az régen volt?
Mert ha igen legyünk inkább batwomen-ek, abba talán én is beleférek.

Krisz,
Bocsi! :oops:

Bevettem a fejfájáscsillapítót hátha javulok tőle, bár azt szokták mondani rám ilyenkor, hogy én helyből h...e vagyok nem kell hozzá nekifutnom.

Majd nézhetek aztán holnapra kitiltotok a topikról. :roll:
Vendég

Rana!
mi az a FEM? :shock: :?:
dezsina

Ma nekem semmi sem sikerül.... :cry:
Dezsina, ne aggódj, nem válok kámforrá, csak elkezdem a munkát így estefelé.... :(
rana33
Debrecen

Bella!
fáj a fejed? :?: nekem is :D :!: Lehet, hogy peteérésem van :roll: :?:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?