Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz!
és már egyáltalán nem érdekel, hogy melyik nap van, mert a 6év alatt annyiszor voltam a középiden és a nem középidőben és kétnaponta és háromnaponta, hogy akkor sem sikerült :(
dezsina

Skrisz!
ez meg hogy lehet :?: :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted:
dezsina

De jön!!! Itt vagyok!!! :lol: :lol:
Ez is milyen hülyeség. :wink: Mintha ettől megfogannának a gyerekek... Na mindegy, azért örülök! :lol: :wink:
Ez a laptető, olyan mint az aspirin. Ha elég erősen beképzeljük, akkor csodákra képes. Pedig mindent a mi akaratunk és pozitív hozzáállásunk irányít.

skrisz72

Skrisz!
milyen hülyeségről beszélsz itten. :P :P :P A laptetű rettentően fontos... :lol: :lol: :lol: Kis öröm is öröm :D :D :D
dezsina

Dezsina, biztos szerencsém van. :wink: Kész vannak a labor eredményeim is, most várom e-mail-ben.

skrisz72

Akkor lehet, hogy legközelebb én is kérem ezt a Klion-D-t. Ártani nem árt.... :roll: Mondjuk a Gynevac-ot beadattuk, az is gyulladás ellen van.
Na most mondd meg Nyulasz, hogy rám sütötte ezt a PCO-t, ráadásul szóban nem is mondta, csak otthon vettem észre, hogy rajta van a papíron! :evil: Úgyhogy még azt az esélyt se adta meg, hogy rákérdezzek, hogy most akkor mi is van. De összeszedem a bátorságomat, és visszamegyek 4 hét múlva, és rákérdezek erre, meg megmondom neki azt is, hogy elnézte az anti-TPO-t meg a progeszteront is!!!! Hogy lehet ilyen egy orvos??????? Ráadásul mindenütt istenítik meg vakon bíznak benne!!! Hát én nem állok be ebbe a sorba...
Milyen lapos tetű jön?? :?
rana33
Debrecen

Skrisz!
feltétlen írd meg, mi lett...
dezsina

Krisz!
Dehogynem :lol:
Dezsi!
Ne legyél ilyen.Én is voltam 4 lombikon,mégis elmegyek az 5-re.Pedig azok sem sikerültek.Nem szabad sose feladni,nálatok meg aztán pláne bármikor megtörténhet :wink:
Kisbuta!
Az idézetet meg lehet ám hamisítani.
Vendég

Ja, laptető... Rájöttem. :oops:
rana33
Debrecen

Rana!
a lapos tetű nálunk laptető (Nyulasz egyszer elírta, sőt, egymásután többször) Aki egyszer már laptetőzött az tuti babás lesz. és aki nem, az is :D :D :D
dezsina

Rana!
Szerintem nyugodtan mond el neki,hogy nem érted miért írta ezt.És mond meg a házidokidnak,hogy adjon beutalót máshoz!
Dezsi!
Kis öröm is öröm :lol: ezt jól megírtad :lol:
Vendég

Kisbuta!
Most majd megszerkesztem az idézetet.
Vendég

Rana!
én mindig Klion helyett Betadint kapok fertőtlenítőnek a lombik elött. Nálunk igy szokták.
dezsina

[quote="nyulasz"]K írta:nyulaszisbuta!
Most majd megszerkesztem az idézetet.
...így jó lesz?
Vendég

[quote="nyulasz"] írta:nyulasz
[quote="nyulasz"]K írta:nyulaszisbuta!
Most majd megszerkesztem az idézetet...vagyis így
Vendég

Nyulasz!
lesz babydancing, de már tudom, hogy az sem számít, hogy mikor van. Csak az a baj, hogy nincs kedvem :twisted: :twisted: :twisted:
és nyomkodjad a Klionokat! Nehogy mánn ezen múljon Te!
dezsina

Bűvésznyúl lennél? vagy újságíró...? Szép kis sumák, az biztos! :wink:

Kép
kisbuta

[quote="kisbuta"]B írta:kisbutaűvésznyúl lennél? vagy újságíró...? Szép kis sumák, az biztos! :wink:
:shock: ezt nem értem :oops:
Vendég

Nyulasz!
Te most mit idézgetsz :shock: :shock: :?:
dezsina

Csak megmutattam Kisbutának,hogy az idézetet is meg lehet szerkeszteni,nem a kisugárzásával van baj,hanem mellényomott :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Kisbuta, Nyulasz!
Ti most mit csináltok :?: :?: :shock: És mit nem ért a Nyúl?
dezsina

Szerintetek nem inkább dolgoznom kéne :D :shock: :roll: :lol:
dezsina

...hát hogy így húzod elő a kalapból az újabbnál újabb idézeteket! :D

jó, és elismerem, lehet, hogy az idézet gombot nyomtam meg... :oops: egy kisbutának ezt el lehet nézni...

Kép
kisbuta

Dezsi!
Nézzél kekszújságot :lol: :lol: :lol: ...hátha megjön :shock: :oops:
Vendég

Nyulasz!
most a korom miatt :shock: :?: Dinka nyúl :D
dezsina

Dezsi!
Nem,hanem a kedved miatt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyuszi, azért volt már olyan, hogy megálltam egy üzemben egy gép mellett, hozzá sem értem, rá sem néztem, és sűrű füstöt kezdett eregetni...
:roll: és ugye mi nem hiszünk a véletlenekben... :wink: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbuta 2008.09.09 12:30-kor.

Kép
kisbuta

Nyulasz!
pedig mi már a + korosztályt képviseljük... :lol: lehet, hogy nem újságot kéne nézni :roll: 8) ...
dezsina

Dezsina!
Akkor jó, ha laptető és nem laptető is babát hoz, akkor nincs mit vesztenem! :lol:
Arra is rájöttem ám, hogy mi a babydancing... :oops: Majd tanulom a szlenget. :P
Ti tényleg csak cseteltek egész nap, munka helyett? (Pont mint én... :lol: )

Na szóval ha nem leszek gyámoltalan, majd rákérdezek erre a PCO-ra. :? Vagy esetleg hagyom az egészet a fenébe... Vagy mégsem?? :roll:
rana33
Debrecen

Kép
Vendég

Ja, Dezsina, szedjél macskakarom kapszulát, akkor tuti nem hagyod majd békén a férjedet... :oops: Vagy macskagyökér? Mindig keverem a kettőt. Pedig pont ellentétes a hatásuk. AZt hiszem, mégis macskakarom lesz az.
rana33
Debrecen

Dezsi miatt ki kellett rakni,nehogy a moderátor letiltson minket.

Kisbuta!
Nem lehet,hogy gőzmozdony volt,csak beindították? :lol:
Rana!
Ha nem leszel gyámoltalan...vagy bizonytalan...vagy mégsem... :lol: :lol: :lol:
Vendég

...és aranyos a cica az avatarodon.Olyan kis meglepett... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rana,
nem, ne hagyd a fenébe, mert ez fontos, hogy egyértelműsítsd a helyzetet!

Nyuzsi! Bibi, sikerült szerkesztenem is a hozzászólást legutóbb!!! Most már fejlődök. Képes vagyok felnőni a feladathoz. Jöhet a baba! :D

Kép
kisbuta

Rana!
akkor annak feltétlen utána kell nézzél :D Karom-vagy-gyökér :roll: :?: Az tudom, hogy a macskagyökérnek nagyon brutta szaga van... :x :x :x
Feltétlen kérdezz rá mindenre, amit nem tudsz! Meglásd, egy idő múlva már azt is tudod, amit a doki éppen ki akar mondani a száján :lol:

Nyulasz!
bakker, pont 2*18 vagyok :twisted:
dezsina

öööööö.. nem is tudom... vagy mégis.....?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rana33
Debrecen

Kisbuta!
Nyuzsi :arrow: :lol: :lol: :lol: A feladathoz :arrow: :lol: felnőni :arrow: :lol:
dezsina

Akkor én is hagy csatlakozzam a túlkorosok táborához...
8)
A férjemet meg a Maca Vibe-ról fogom mostmár leállítani, nem érdekelnek a kiskatonák, de nem hagy nekem békét egy percre sem... :oops: (ide is kéne az a 18-as karika, csak nekem nincs olyan jó kis szimbólum-tárházam, mint Nyulasznak.)
rana33
Debrecen

Rana!
én is adtam az uramnak Macát. Egy-két hónapig velünk is igy volt :lol: Most máson töröm a fejem :lol:
dezsina

Dezsi,min????
Vendég

Rana,
ajánlanék a férjednek egy helyettesítő állást az enyém mellett, mert az szegény néha úgy ki van nyúlva, hogy csak beroskad az ágyba, én meg csak pislogok... :oops:

Kép
kisbuta

Nyulasz!
ha küldessz két 18-as karikát, leírom :lol:
dezsina

Rana!
miről beszélsz túlkoros? 33 vagy? nem? :roll: :?:
dezsina

Kisbuta, megmondom neki az ajánlatodat, hagy örüljön... :D
Dezsi, mindjárt 34. :( Ja, min töröd a fejed? (Nyulasz karikái már biztos megérkeztek...)
rana33
Debrecen

Macskakarom? :shock:

Lereszelik a miáúk körmét és azt kell megenni???? :shock: :shock:
Inkább macskagyökér lesz az! :D
Vendég

Rana,
A PCO-t ne hagyd annyiban, igenis kérdezz rá :!: :!:
Vendég

Lökött ÖTYÉK! Ennyit nem lehet visszaolvasni. Hess dolgozni!!!!

Rana Te hány éves vagy?

Akinél apával van a baj: F e r u l a n t !!!!

Új cucc, nézzetek utána!!!!

Kép
estike66

Bella!
az is csak tuti valami fű? Most fűvezünk :lol:

Rana!
addig nem írom meg, maig nincs 2 karika :D
(még krisztusi korban vagy!) :lol:
dezsina

Na látom, a leglököttebb én vagyok. (Rana33)

Kép
estike66

Estike!
az micsoda? Gyógyszertában lehet kapni? Receptre? vagy herbária?
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?