Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
gyors helyzetjelentés, mert lázas vagyok.

még mindig pozitív apa..... nem tudom mi lesz így.... :cry:

babszika
 
 


Babszika: sajnálom a bacikat!! mit mond a doki?? adott vmi gyógyit?? így nem is csinálnak inszemet?
fel a fejjel!!

sziasztok , mentem!! kicsit hosszú volt a mai nap! :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


sziasztok!

én is megvagyok, csak beterített a munka :(

ma reggel voltam dokinál a 2. inszemet megbeszélni.
Ma vagyok a 9. napon, csinált uhut, jobb oldalon van egy 11 mm-es tüszőm, a méhnyálkahártya 5,7 mm.
Pénteken kontroll és ha minden jól megy hétfőn lesz az inszem.
Azt még nem tudom, hogy alakul a tüszőrepi beadása. Majd pénteken egyeztetek az aszisztenssel.
Vendég
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Rég nem voltam,úgy éreztem "lazítanom" kell egy picit, úgymond elengedem a dolgot,talán így majd megtörténik a csoda. Hát,a csoda nem sikerült,de ma ,mint Ditus hozzászólásából kikövetkeztettétek,ért egy kellemetlen,nem várt "meglepetés".
Ma voltam tüszőlesőn és egy idegen doki vizsgált,aki rögtön úgy kezdte,hogy ugye tudja,hogy van egy miómája?! Mondtam,hogy nem és ez azért is nagyon érdekes,mert nyáron 3x néztek a BMC-ben UH-n,most legutoljára pedig a dokim csütörtökön. Soha senki még csak nem is említette. 11mm-es,ami kicsi,de így hátborzongató,hogy még 4napja nem volt látható? Az egyetértés egyébként nem megnyugtató,az UHUs doki szerint nem,de a saját dokim szerint (akivel aztán tel. tudtam beszélni) lehet a mióma kifejlődése a stimuktól. Egy idős nőgyogyi barátunkat most hívtam fel,azt mondta.hogy holnap mindenképpen szeretne megmutatni egy UHUs barátjának,de nem volt túl nyugodt a hangja. Hallottam,hogy nem nagyon érti,hogy hogy nem látták eddig.
Nagyon kiborultam,amikor Ditust felhívtam,szerintem nekem már nem fog sikerülni a babóca,de most még ráadásul nagyon félek is.
Egyébként a tüszőtlenséget sem értette a dokim,mert 8mm méhny. volt,ami egyértelműen tüszőre utal,de nem látott egyik doki sem semmit.
Ne haragudjatok,ha zavaros voltam,de most kicsit "kiütöttnek" érzem magam.
Köszönöm az együttérzést,Ti változatlanul nagyon arik vagytok és kérlrk szorítsatok,hogy holnap már ne kapjak ilyen rossz híreket!
Puszi Nektek!
f.ancsi
 
 


Dituskám!

Köszönöm a barátságlasztit és remélem,hogy el tudom hinni,hogy van még egy dollárom és töretlen hitem a csodában! És hiszem,hogy Isten ebből is jót fog kihozni,ami csak a javunkat szolgálja. Hiszen ahogy a történetben van ,nem a természeti törvényektől,hanem az afelett állótól függ az életünk,csak a próbák néha könnyekbe kerülnek.Biztos,hogy a vége jó lesz,csak most még nem értjük a megpróbáltatásokat.
f.ancsi
 
 


Sziasztok!

Ancsi: Sajnálom a miómát!

Alig tudtam visszaolvasni annyit írtatok a hétvégén :shock: Én közben tök jót kirándultam. És a gyerekek még aludni is hagytak. :)

A döntéseket is meghoztuk, amiket kellett: Kivárjuk mindennek a sorát, és pihenünk közben egy kicsit. Mi három babát is szeretnénk, de ha csak mesterségesen lehet a 4 inszemből és 3 lombikból nem fog összejönni. Először meg kell gyógyulnom amennyire lehet, hogy minél nagyobb esélyünk legyen, aztán újra nekivágunk.
Úgyhogy most jó néhány hónapig azon fogok dolgozni, hogy a PCO-t és az endót visszaszorítsam diétával, tornával, teákkal, Aztán majd gyógyszerrel is, ha ír az endokrinológus.

Itt is kivnnék egy kis szabadságot. Be-be nézek majd, de jobb, ha nem a babán jár az agyam. :wink: Mindenkinek a legjobbakat kívánom! :lol:
Üdv:

hofeherke
 
 


czinkeb: Grat a sörhashoz! :) Szerintem sem vagy még elkésve semmivel. Ne izgulj, majd behozod, amíg otthon leszel.

f.ancsi: Drukkok természetesen mennek, próbálj egy kicsit bizakodóbb lenni, még ha nehezen is megy.

mara: Jó pihit és várunk vissza. Majd várom a tapasztalatokat pco ügyben. Nekem nem igazán megy a mozgás-diéta, de így is reménykedem a sikerben.

Én holnap megyek a BMC-be, ma vagyok a 1.cn-en. Remélem elmúltak a cisztáim és kezdhetjük a 2. inszemet. Kérem a drukkokat!!! :)



vicky79
 
 


BABSZI
Hát nektek is kijut rendesen a rosszból!
Szerencsére nekünk sikerült megszabadulnunk ezektől a dögöktől.
De nem is mentünk egész nyáron sehová. Itthon meg örökké fertőtlenítek, annyira félek, hogy visszakapom, hogy minden egyes alkalommal lefertőtlenítem a vécét mielőtt ráhuppanok! :roll: :oops:

Remélem ti is mielőbb megszabadultok tőlük, és mehet a babagyártás!

SZILVI
Hajrá inszem! +++++++++++++++++++++++++++++++

ANCSIKÁM
A szívem szakadt meg érted a telefonban, legszívesebben átöleltelek volna!
Nem tudom miért babrál ki velünk ennyire az élet!
Tiszta szívemből kivánom, hogy a rémálom, egy édes valósággá váljon, és veletek is megessen az amit Viki mesélt egy ismerőséről. Drukkolok nagyon!

MARA
Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás. Teljesen megértelek, és minden tiszteletem a tiéd...... ha úgy érzed gyere........ mert egy színes pontja vagy ennek a topicnak, de teljesen természetes, hogy egy kis szabira van szükséged ezen a téren. Remélem kicsi lelkedet is sikerült helyretenni - gondolom - hisz ezt a döntés ésszerű és megfontolt. A lehető legjobbakat kivánom neked!

MONIC?
KATA?

dita75
 
 


VICKY
Mennek a drukkok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

dita75
 
 


Kép

sehol senki???

Mindenki apázik????????????????
Hahó! Én nem tok, mert aluszik! :roll: :(

dita75
 
 


Sziasztok!

Két napig nem voltam netközelben, anyunál aludtunk, ott meg nincs.
Szóval ma voltam UH-n, már 7 tüszőm van. Egy 14mm-es, meg egy 18, aztán 20,20,21,21,22 mm. Ennyit már nem lehet megrepeszteni, ezért várni kell a spontánra. Most délelőtt-délután kell LH teszteznem, ahogy pozitív, szólni a dokinak, és akkor másnap inszem. Szerintem szerdán, mert ma még csak halvány második csík van. Mikor szokott repedni a tüsző, tényleg, hány mm körül?

Most nem olvastam vissza, adok a családnak enni, aztán majd pótolom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINÁCSKA
Hát te egy tüszőgyár vagy! Ha most nem sikerül neked is egy ikerterhesség mint Éviéknek akkor megeszem a kalapom! ++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon irigyellek, hogy ilyen sok szép tüsződ lett.
Guggolgass szorgalmasan hátha megreped mielőbb, és akkor mehet az inszem!
Jajj de izgulok! Tutira babás leszel!

Remélem szerdán nálam is lesz valami hasonló eredmény (min. 2-t szeretnék) :roll:

dita75
 
 


Én mentem, mert randim van! :D

Kép

Kép

dita75
 
 


lányok!

szedem az aspirin protectet, de most sikerült megfáznom, amire szedném az aspirin+c pezsgőtabit.

az aspirin+c is ugyanolyan hatású szerintetek mint a protect? együtt nem szeretném a kettőt szedni. szerintem nem is szabad.
Vendég
 


Sziasztok,

én is itt vagyok ám :wink:

Dita,

még van egy órád a kezdésig! :wink:

Ancsi,

megdöbbenve olvastam a tüszőtlenséget és a miómát. Nem lehet, hogy a tüsződet nézte a doki miómának? Mert nekem a lombiknál pont fordítva volt, tüszőnek nézték uh-n az endometriózisomat és csak a műtétnél derült ki, hogy az nem is tüsző :roll: Na akkor én is kétségbe estem, mégis sikerült a lombik.
Jól teszed, hogy elmész más szakemberhez, hátha kiderül, hogy csak vaklárma volt az egész.

Czinki,

gratulálok a sörhas nyereményhez. Nyugodj meg, van még bőven időd mindenre. Mi is komoly átalakításokat tervezünk a szobán, festés, új szőnyeg, polcok stb... és mi mindezt leghamarabb csak januárban tudjuk kezdeni, lesz majd kapkodás.

Viki mami,

a kisfiad imádnivaló :wink:

Zsuzska,

elkérhetném majd a 4 D uh elérhetőségét priviben? Mert nálunk legközelebb csak Kecskeméten van ilyen és ott is 3-4 hónapos a várólista, én meg annyit nem tudok várni, úgyhogy szívesen felugrunk Pestre ha ott hamarabb sorra kerülünk.

Linácska,

ennyi gyönyörű tüszővel tuti lesz 1-2 babád! Ebben biztos vagyok. Nekem azt mondták anno, hogy 25 mm felett repednek a tüszők maguktól.

Mara,

megértem, hogy lazítani akarsz, szeretettel várunk vissza :wink:

ELőször is pótolnám a tegnapi elmaradásom, íme Pindurka lakhelye:

Kép

Ma reggel a munkahelyemen kezdtem a napom, az utódomat tanítom be, így lesz egész héten. Nagyon kedves csajszi került a helyemre átcsoportosítással, úgyhogy már régóta ismerem.
Utána főztem a férjem lánya kedvenc ételét mert ma van a szülinapja, és mivel köszönteni csak hétvégén fogjuk az ebéddel akartam neki kedveskedni.
Este meg elmentünk vettünk neki egy laptopot szülinapjára, nagyon jó áron kaptunk egy új szuper kis gépet. Persze nem csak mi álljuk a költségeit mert az egész család megbeszélte, hogy mindenki fizet bele és együtt adjuk, így senkinek nem nagy érvágás.
És most itthon vagyok, mindjárt kezdem a könyvelést, tegnap is este 10-ig csináltam.
Úgyhogy nem sok szabadidőm van mostanában.
És a védőnpvel még nem is beszéltem a heti vérnyomásmérés miatt...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szilvi,

nyugodtan válts az Aspirin+ C-re, ugyanaz a hatás :wink:
És mielőbbi gyógyulást kívánok neked!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone, holnap veszem át a kombinált teszt eredményét. Ma beszéltem a dokimmal azt mondta hogy du négyig lehet menni. Kettőre kell mennem kardiológiára a Viola utcába és utána este fél kilencre uh-ra doktorbácsimhoz. Július 29 óta nem látott. Valszeg apával nézünk du a moziban egy filmet három és fél kilenc között lesz bőven időnk.

Viki, köszike a rugi megelőlegezést. Majd jelzem a nemét.


Babszika, javulást kivánok!



Megyek pihizni, további szép estét mindenkinek!


Zsuzska

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy csak ritkán jelentkezem.
Lenne még egy hülye kérdésem. Vasárnap adtuk be a tüszőrepesztő szurit, ma fájt az egész alhasam, a baloldalon meg szurkált a petefészkem. De még sehol tojcsi. Ez normális? Nekem normál ciklusban mindig van pé körül, most meg nem. Lehetséges, hogy mesterséges repesztésnél ez elmarad???
p__lilla
 
 


Hello Lányok!


Köszi a bíztatást Monic, lilla és dita


Képzeljétek voltam ma ismét inszemen a tegnapi után. Ja, nem tudom még emlékeztek-e, hogy tegnap ismét kaptam repesztő szurit.

Na már most a pénteki adatok szerint volt egy jobb 18 és egy bal 17 mm-sem

vasárnapra jobb: 20,5mm , bal: 19 mm no repedés

Tehát ma ismét UH-val kezdtünk és kiderült még mindig nem repedtek meg, viszont a mai méretek:
jobb: 29 mm, bal: 22 mm


A doki szerint már csak órák kérdése és meg lesz a repedés, tehát ma is csináltak egy inszemet.

Később tényleg éreztem iszonyatos fájdalmat, de biztos, ami biztos holnap megint megyek inszemre, nehogy valamiről lemaradjunk. :P

Na mit szóltok, volt már valaki hasonló helyzetben?

Én már csak somolygok az egészen
veramo
 
 


p_lilla: szerintem ne izgulj, biztos valami a levegőben van. Látod én is már két repesztő szurin voltam túl, amikor még semmi sem történt. Biztos nálad is így lesz. Te kaptál stimuláló szert? Én semmit és így is látod sikerült őket megnövelnem.
veramo
 
 


Lilla,

biztos nemsokára jön a tojcsi is :wink: Nyugodj meg, nekem is mindig akkor jött amikor már teljesen kétségbe voltam esve miatta.

Veramo,

holnap ismét inszem? Ilyet tényleg nem hallottam még! Ebből biztos baba lesz, nagyon alapos dokid van :wink:
Drukk holnapra is++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic80: Nagyon köszi még1x. Most már én is kíváncsi leszek mi lesz a vége! Remélem a kis "katonák" is rendben lesznek holnap is, csak mert ált. azt mondják, hogy legalább 3 napot ki kell hagyni úgy tudom. Ma minden OK volt állítólag.

Gratula Neked! Megkérdezhetem, hogy már hány hétnél tartasz?
veramo
 
 


Veramo hány bébid lesz?

Linácska tüszőtermelő lettél? Csak így tovább.

Szia Ancsika! Szorítok, hogy ne kapjál rossz híreket az uh-n. Valaki mindig kibukik itt, de tényleg jó, hogy itt megérjtük egymás baját.

Dita nagyon türelmes vagyok. Már randid van megint? Van ízlésed.

Zsuzska oroszlános gyermeked lesz? Vegyél neki egy oroszlános jelmezt.

Monic szép lakhelye van a picurkának.

Mindenkinek jó éjszakát! Kismamik vigyázzanak magukra. A leendő kismamik gyorsan babásodjanak.

timejka
 
 


Veramo,
az előző inszememet nekem is kétszer csinálták. Bár én nem kapok soha tüszőrepesztőt, mert egyszer nem repesztett, hanem cisztát csinált. Az a 29 mm-es már nagyon nagy, annak repedni kellett volna. Én most is várom spontán repedést.

Monic,
én is 25 mm-ről tudok, amikor spontán reped. Ha 22 mm volt ma a legnagyobb, akkor az szerdán van, szóval holnap lehet még + az LH-m. Nagyon szeretném, mert félek, hogy lemaradunk valamiről.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Veramo,

14 hetes és 1 napos terhes vagyok. Csodának éltük meg amikor kiderült, hogy sikeres volt az első lombik, kívánom mindenkinek, hogy minél előbb átélje a boldogságot amikor az orvos közli, hogy jön a baba :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

én is szerdára számolom az inszemedet. Azt mondják, hogy napi 2 mm-t nő a tüsző, úgyhogy neked szerdán kell repednie :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Veramo
Milyen tüszőrepesztőt kaptál? Nem is gondoltam eddig, hogy nem repedne meg tőle a tüsző. De most én is ezen parázok.
p__lilla
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nem mentem be délelőtt a munkahelyemre mert egyszerűen nem bírtam időben felkelni. :oops: Szóltam, hogy ma csak délután megyek betanítani az utódot :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
ki mondta, hogy Kecskeméten a 4D-be 3-4 hónapot kell várni? Van több is, vagy 3 Kecskeméten. Az egyiket a kórházi szonográfus csinálja, tök profi, hivatalosan is elfogadják a leleteit, úgyhogy mi a kötelezőkre is hozzá jártunk. Mikor sos kellett, este fél 9-kor telefonáltunk, és másnap fél 8-kor már nézett is. De szerintem amúgy is max. 1-2 hét. Ha kell, adok mobilszámot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

én Kecskeméten a dr Tankó Andrást ismerem, voltam régen nála és már akkor is 3 hónap volt a várólista nála. Emiatt nem magánra hanem a kórházba kértem magam és kb 2 hét alatt kerültem sorra de nem nagyon örült neki, hogy nem a magánba mentem. Nekem sok ismerősöm jár hozzá és ők mondták, hogy ilyen hosszú a várólista.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: köszi a segítséget :) most már alakulok, remélem inszemig meggyógyulok.

veramo: húha! hármasikrek lesznek? :wink: :)

lányok, a 9. napon nem kevés az az 5,7 mm-es méhnyálkahártya??
tegnap néztem az előző inszem papírját és azon az volt, hogy akkor 8 mm volt a nyálkahártya 16. napon. mennyit nő/vastagszik naponta??
Vendég
 


Sziasztok Lányok,

Monic: szép poci!!! hol vettétek a laptopot és mennyiért? ha nem vagyok tolakodó??

Linácska: szép tüszőid vannak, ebből babásodni kell!! tutira!! megy a drukk!!!+++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!

Lilla: megy a drukk!!! +++++++++++!!!!!!!!!!!!!

Veramo: megy a drukk!!!!!!!! +++++++++++++!!!!!!!!!

Ancsi: nagyon sajnálom!!! remélem csak vmit rosszul látott a mostani uh-s!! remélem minden rendben lesz és jön a baba!!!

Szilvi: jobbulást neked!!

Babszi: jobbulást neked is és a párodnak is, remélem eltűnik nála a baci!

Dituli: te holnap mész uh-ra?? most szúrtál vmit?? most nem emlékszem semmire. se hirtelen gyógyszer vásárlásra, se ájulásra! remélem minden rendben volt és szerdán szép tüszőcskéid lesznek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic, nagyon ari pocid, ment a privi.


Timejka a gyermekem neve az Oroszlán. Valószinűleg igy fogjuk hivni persze nem igy lesz anyakönyvezve sajnos :cry: :lol: .

Dituli, merre járkálsz????

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska gondoltam.

Hajrá inszem mindenkinek!

timejka
 
 


Zsuzska: ha fiú lesz, akkor lehet Leo , v Leonidász!!! ez benne van a netes névkönyvben :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Suttogok:

( vagyok, de csak olvasni tudok, mivel itt qva nagy a káosz most, felmondás meg huhúúúúúúúúúúúú) Majd ha elvonultak a viharfelhők írok! )

dita75
 
 


Timejka, vágom :lol: :wink:


Dituli aztán lapíts rendesen. Este majd irok, mi a stájsz!!



Addig is puszi mindenkinek

Kép
pgsuska
 
 


Monic,
amit én tudok, az is a Tankó rendelője, csak nem ő, hanem a szonográfus csinálja (a kórházban is, de a Tankó neve is ott van a papíron).Szerda délelőttönként van rendelése a hölgynek. És nagyon profi, ezt tutira merem mondani.
Ha meg csak "mozizni" szeretnétek, a Malom-ban is van 4D UH.
Nekem anno azt mondta az a nő, hogy ha igazán jó képeket szeretnénk, akkor a 24. hét környékén érdemes menni, mert akkor már elég jól lehet látni a kis arcocskáját, mindent, viszont még nem olyan nagy, és akár egyben ráfér egy képre. Nekünk Lili félbe volt épp hajolva, a lábai a fejénél voltak nyújtva. Már akkor nagyon édi volt.

Czinki,
köszi a drukkokat, nagyon szeretnék babásodni. Az LH tesztem már alakul, de még nem +, remélem délutánra az lesz, és holnap inszem, mert már félek, hogy lekéssük. A férjem ráadásul mára lebetegedett, fáj a hasa, hányingere van, rázza a hideg..., tök jó lesz ilyen kiskatonákkal az inszem. De holnapra megoldom, végül is azok a katonák élnek ott még néhány napot, legfeljebb megint kislány lesz.

Dita,
csak szépen nyugodtan, ne hajtsd túl magad!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Na végre egyedül vagyok! Az a kollégám akivel átvettük a volt kolléganőm munkáját ő megy el. Szörnyű amit művel és művelt, csoda hogy eddig nem lett elküldve.
Én már csak azért sem mószeroltam őt be mert valahogy nincs kedvem még azt a melót is csináni, főleg nem ingyen. Tudom, hogy ő se csinálja, eleve halvány gőze sincs, hogy mit kell. Egész nap maszekol, megy a maga útján, mindezt egy csomó pénzért.
Nem kellett lapítanom, csak figyeltem az eseményeket.... meg hát szépen néztem volna ki, hogy munka helyett Babanetezek! :lol:

Timejka
Nemsokára kiderül!

Monic
Nem tudtam hová tűntél! :roll:

Csibi
Stimuztam, Monictól kunyiztam gyogyikat, meg volt is itthon még valamennyi. Ez a hónap nekünk az iskolakezdés meg a ház miatt gáz volt. Ennyire még soha nem költekeztünk ki.
Holnap mennünk kell reggel Fehérvárra uhu-ra aztán meg Veszprémbe bíróságra, nem tudom miből tankolunk! :roll:
Ja úgyhogy holnap csak délután leszek, nem tom meddig húzódik a tárgyalás!

Zsuzska
Várom, hogy mi a stájsz! :wink: :lol:

Szilvi
Normális még ilyenkor a méhnyálka méretre az 5,7. A tüszővel együtt nő, sztem megint lesz neked úgy 8 körül ami jónak számít!

Veramo!
Tyű, ennyi inszem! Tuti a siker sztem! :shock:
+++++++++++++++++++++++++++++++

Lilla
Nekem csak a 3*1 clostinál éreztem valami nedvességet pé-kor, de nem tom, hogy az volt - e a tojcsi. Se előtte se mostanában nem érzek ilyet! :?

dita75
 
 


Linácska,

minket egyenlőre a baba neme érdekel nagyon, aztán a 24 hét körül is szeretnénk menni. Lehet 4D-t többször is csináltatni nem?
Érdelekne a hölgy telefonszáma, hozzá szívesebben fordulnék mint a dr Tankóhoz.

Dita,

lapíts nagyon, viharfelhők huss!

Szilvi,

további jobbulást neked és drukk az inszemhez!++++++++++++
Napont kb 1 mm-t nő a mnyh, de nekem az Aspirintől volt, hogy 2 mm-t is nőtt.

Czinki,

a Tescoban vettük, 114 ezerről van leárazva 99.999 Ft-ra, Acer As 5315 a típusa, 120 Gb a winchestere és a memóriája is 2Gb, ami nagyon jó.
A mi gépünk most másfél éves, 250 ezer körül volt és nem ilyen nagy a teljesítménye. Úgyhogy szerintem jó vásár volt.
Főképp, hogy cégre vettük így visszajön az Áfa is. Nagyon szimpi kis gép, van benne beépített webkamera is :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: köszi a tájékoztatás!! jó lenne nekem is egy, de nem tudom , h mi lesz! :roll:

Dituli: igen-igen, tudtam, h kaptál gyogyikat Monictól, de nem tudtam (nem emlékeztem), h az elég is így. ez nagyon szupi!!
csak most olyan nagy csend volt a szurik körül, és én nem ehhez szoktam veled kapcsolatban! :lol: na jó, most kicsit szemét voltam, de csak vicceltem!!
tök szupi, h minden ilyen rendben volt !! nagyon remélem, h holnap szép tüszőket fogtok látni!! :wink: és remélem, h szerdai uh után már tényleg terhességi uh vizsgálatra kell menned!! :wink:
nem semmi, h nálatok a mhelyen mindig van vmi!!! remélem azért hamar lesz új munkatárs és nem kell 3 ember munkáját végezned! :shock:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Megjöttünk, megvolt az inszem. Mnyh. 9 mm, tüsző nincs, tehát ovuláltam. Csak nem tudom, hogy mikor. Talán este 7 körül, mert akkor már nem éreztem az alhasi fájdalmat. Kb. ma fél 11-kor volt inszem, addig kibírja a petesejt?
Amúgy nem fájt semmit, rosszabbra számítottam. Apa eredményei nem voltak jók. De azért a jókat felrakták. Most várunk a csodára. Szept 22-én megyek vérvételre.
Köszi a drukkokat mindenkinek!
p__lilla
 
 


CSIBI
Hát remélem, hogy elég lesz! Egyébként tegnap is úgy adtam be a szurimat mint egy vérbeli drogos! Már nagyon nincs mit mondanom róla. Már nem is vagyok elájulva magamtól, hgoy milyen ügyi vagyok, kezd természetes lenni az hogy a hasamat döfködöm.
Eldöntöttem hogy ha nem lesz baba akkor heroinista leszek! :lol:

MONIC
Ebben a gúnyában alig van vmi pocid, de valami már sejtetik!
Grat a laptopvételhez! Enyim is vebkamerás! :wink:

dita75
 
 


Hello

Monic: most annyira irigyellek, olyan jó lehet tudni, hogy nemsokára már 3-an lesztek!

p_lilla: úgy tudom Pregyl a tüszőrepi szuri neve, amit mind a kétszer kaptam, de képzeld mára már repedtek! Illetve a nagyobb, mert a kisebbik is repedt már, csak nem teljesen, mert most 19mm-s nagy volt.

Linácska, Szilvi és Czinkeb:
igazából nekem az egy baba is tökéletesen megfelel, de teljesen oda lennék, ha több, mondjuk két egészséges lenne :lol: .
Csak olyan fura mert azt mondta a doki, hogy ne éljem bele magam, mert az inszem nem jelenti azt, hogy terhes leszek. Szóval ezekkel a mondatokkal kicsit lehervasztott, de remélem DUPLA CSÍKKAL szolgálhatok neki erre válszul.

Tényleg lányok nektek milyen volt a nyálkahártyátok? Csak mert az enyém elég kicsi, és erre kaptam gyogyót. Hát kíváncsi vagyok mi lesz?!

Most jön a türelmetlen 2 hét.

Jó érlelődést és repedést Nektek!
veramo
 
 


Dituli: igen, igen nagy volt a csend a mostani stimud körül!! :lol:
de nagyon örülök, h úgy lőtted a szert , mint egy vérbeli drogos!! büszkék vagyunk rád!! (én is nagyon büszke voltam magamra ezért!! :lol: )
most sikerülni fog, uh ne gondolkodj ilyen hülyeségeken amin!!! :twisted: :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Veramo
Nekem ma az inszem napján 9 mm-es. Én nem kaptam semmi vastagítót. Clostit szedtem, ami állítólag vékonyítja is. És neked? Örülök, hogy megrepedt a tüsződ. Akkor ma is megvolt már az inszem?
p__lilla
 
 


Hali mindenkinek! Ma itthon maradtam, mert megint későn végeztem az uh-n. Szóval elmúltak a cisztáim (a nagyok) és kezdhetjük a 2. inszemet. Csak 1/2 Merionalokat kell szúrni és 18-án megyek a következő uh-ra. Remélem lesz valami, mert legutóbb a 1/2-k semmire se voltak jók, nem lett tőle 1 db tüszőm se. Aztán meg az egészektől sok lett. Ki érti ezt!?

Drukk az inszemeseknek és majd várjuk a porontyfotót Monicéktól.

dita: Mit érzel Monic babájával kapcsolatban? Milyen nemű lesz? Szerintem fiú (nem tudom miért, de így érzem).

monic: Ugye nekünk elárulhatod a baba nemét? :wink:



vicky79
 
 


Veramo valóban nehezen fog eltelni ez a 2 hét. Nekem augusztus 30-án csinálták, pénteken nem kell megjönnie, és már alig bírom kivárni. Ma bementem a gyógyszertárba tesztért, csak sokan voltak és eljöttem.
Megy a drukk ezerrel!

Lilla én kérdeztem a dokit, hogy valóban vékonyítja-e a closti a mnyh-t és azt mondta, hogy nem. Tehát már én se tudom.

Nagyon szorítok nektek. És persze Ditácskának is, a drogosnak. Nem leszel heroinista, mivel nemsokára babás leszel Dita.

Monic szépen alakul a pocid.

Zsuzska Te szénhidrátot nem eszel? Gyümölcs, zöldség, húst eszel?

timejka
 
 


Vicky,

én is kisfiús anyikának képzelem magam :wink: De ha kislány lesz az sem gond, akkor meg lányos anyuka leszek :lol: :lol: :lol:
A Closti vékonyítja a mynh-t.

És igen, eláruljatom majd a baba nemét, mert most újabban már a férjem is nagyon kíváncsi rá! :lol:

Timejka,

már nagyon drukkolok érted :wink:

Dita,

drukk a holnapi uh-hoz, a tárgyaláshoz meg kitartás :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
priviben küldöm a számot, hívd nyugodtan. Nekünk 18 hetesen már megmondta a baba nemét, de 12-18 között nem voltunk, lehet, hogy előbb is tudta volna.

Képzeljétek, tegnap UH-n előttem volt egy csaj, 15 v. 16 éves, nem értettem pontosan, mikor mondta, 35 hetes terhes, és most jött először dokihoz. Még egy árva vérvételen sem volt. Hát hol van itt az igazság. Én meg mi meg itt küzdünk.

Holnap én is szeretnék inszemet. Végül is úgy vagyok vele, hogy inkább egy nappal előbb, mint később, mert a katonák kibírják símán 2-3 napig. Ha holnap megcsinálják, csütörtökön megnézetem, hogy repedt-e, ha igen ok, ha nem, pénteken még lehet ismételni.

A mikroszkóp is tök páfrányos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: