Tápszer, én is elkezdtem neki adni, reggel-este szopi után pótlásnak, mivel kevesebbket szopik, meg is jött
és inkább legyen meg a napi adag, mint ne... így szopi után még 150ml-t behúz! Így sokkal több a pisi is, szóval gyanítom, hogy nem nagyon lenne meg szopival a 5-8 dl tej. Nestél Beba 2, 3 veszek, jobban bejött neki mint Barni Nestlé junior tejitala. Tejpépet mikor milyet veszek, a lényeg hogy vaníliás azt imádja. Gyógyszertárból HA-s vaníliás milupát, tescóba ami van azt veszek.
Ja, és így tényleg többet hízott is., na csak nem mondott hülyeséget a dokinénink ez a tápszer dologgal:))))
Ma mérték Anita javíthatod a táblázatot:
8700gr, 73,5 cm ma reggeli adat.
Szörnyű éjszakáink vannak, de tuti fog készülődik, kismilliószor kel éjszaka. Megy a hasa is, nyüfi is.... én meg zombi! Egyik fülemmel a gyereket hallgatom a másikkal a kismamablökit, nem akar megszülni a kis piszok, én meg tiszta ideg vagyok, hogy éjszaka kell vinni császározni. Már szombaton akartam vinni este mert már leesett a hője, időben lenne, de mégis vártunk, erre esze ágában sincsen szülni kiszülni ...... Tök tutit, még pár nap és fejre állok.....
A csoda nyaklánc remélem eredeti borostyán, és majd használni is fog, de mindenesetre nagyon csini benne:-) Persze mióta rajta van, még rosszabbul alszik,,,, erre röhögve mondja a szomszédasszonyom, jobban jársz ha most azonnal leveszed róla