Új privát üzeneted érkezett!

Hali Csajok!

Látoom fellendülés van :D

Mandala: írtó édes Mesi, a tortabúvár-szigorúan "ahiszthokhatikusan", tiszta kezekkel :lol: :lol: :lol:
Meg hát a többiek is csodásak :lol:

Barbamami, Boeske: kitartást a dokilátogatásokhoz!

Nálunk: ma végre-valahára befejezték a kőmívesek a munkát, a két hétig tartó előkészületnek mára végre betonfödém lett a vége.
De azért voltak ám dolgok: a zsaluzás végett át akarták fúrni a látszó téglafalunkat!!! :evil: , aztán aszonták, hogy jó lesz az a betongerenda úgy is(főtartópillér), amelyiket "csak" kanyargósra tudják megcsinálni... :twisted: , no meg szerintük nem kell olyan komolyan venni az előírásokat meg a terevet, elég lesz a fele vasalat, meg erősítés a födémhez... :twisted: :twisted: Még jó, hogy Apjukom sváb :D , így nemcsak a pénz, de a tökéletesség dolgában is kíméletlen. Még mais, kb 5 percel a beton érkezése előtt itt-ott kijavítgatta, tökéletesítgette velük a gerenda és egyéb főbb pontok vasalatait. Hát, a fél milliós munkadíjért tegyék is meg :!: :!: Persze mindezek csak azért jutottak az eszükbe, mert macerásabb és melósabb volt máshogy megoldani...
Mondtuk, hogy a saját házukba csinálják csak úgy, de nálunk KIZÁRT!!! :shock:

Persze majd akkor nyugszunk meg, ha egy hét múlva kiveszik az alátámasztásokat és nem omlik a fejünkre :D :D .
Vendég
 


Szijjjjjja lánykák!


Iloly: remek a megfigyelőképességed! :) Bizonyám, de nagyon hogy két tortája volt a leánykának! :D Az első szülinapon úgy szoktuk, hogy van egy "normál evős" torta és van egy "püfölős", ami persze ugyanúgy végzi, mint a másik, sőt az esetek többségében sokkal jobban ízlik a társaságnak a trancsírozott... :lol:
Egyébként ez most azért volt így, mert a szülinap "háromnapos" ünnep volt nálunk....
1. Bátyámék
2. anyukámék
3. anyósomék jöttek köszönteni az ünnepelteket.

Velem ilyen még nem fordult elő, de tortaiszonyom lett! Mert ugye az akárhogyis számolod 6 (!) torta egy hétvégén!!! :roll: :shock:

Alma: a férjem üzeni: ne feleannyit, hanem kétszerannyi vasalatot tetessetek bele, mint ami a tervben van, hidd el, az a tuti!
Ja, amúgy lehet, hogy ugyanaz a brigád járt nálunk is.... kicsi a világ... a férjem folyton a sarkukban lihegett és cseszegette őket, hogy ez így nem lesz jó, ezt ne így, hanem úgy csinálják... szóval erről szólt a 2004-es nyaralása.... egy nap nem nézett rájuk és hopppppp, máris "elfelejtették" kifújni púrhabbal a fal és a mennyezet közti rést, így a tető nyomására szerencsésen megnyílt, így most akkora hézag van ott, hogy a mutatóujjam befér.... :evil: No de jövőre festünk (sok már a graffiti a falon... ), és akkor a párom kijavítja...
Ja, a villanyszerelőt bírtam még nagyon.... a férjemnek közel másfél hetébe tellett, mire megfejtette mit hova kötött a jóember.. kiderült többek között, hogy a kertvi konnktort ugyanarra a körre kötötte, amin az összes belső cucc van (szóval ha kint bármi miatt lecsapja az órát a konnektor, akkor mindenem gallyra megy itt benn (pl. ha elutazunk és valami akármi miatt zárlatos lesz a konnektor, lecsapja az órát, és az összes hűtőm leolvad)... Mindezt úgy, hogy külön kértük, hogy a fagasztók, a kazán, a mosógép mind-mind külön-külön körön legyenek. Azt már nem is mondom, hogy amikor a férjem megkérdezte, csak úgy spontán, hogy mondja már meg ehhez a kapcsolóhoz honnan hozta az áramot... nos húsz percig keresgélt.... és ez a szakember... Frankón összekeverte a két fírelés kört összekevernie (külső-belsőt), ami azzal járt, hogy bármit bedugtunk a konnektorba, azonnal levágta a fírelét.....
úgyhogy a férjem úrjavezetékezte a ház 70%át.... ja, és közel 300 ezer forintot kóstált a mesterúrnak.... de elszámolta magát és 50 ezerrel kevesebbet kért... másnál szóltam volna, de ezek után nála kussoltam ezerrel! :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


kertvi konnktort = kerti konnektort :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 

 
 

fagasztók = fagyasztók :oops: Úgy látszik ez nem megy nekem ma... :oops: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Frankón összekeverte a két fírelés kört összekevernie = frankón sikerült összekevernie ... :oops:
Inkább abbahagyom... ha csendben vagyok, nem "beszélek" hüleségeket... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mandala:
6 torta??? Aztaaaaaaaa!!! Huh,szerintem nálunk is elfogyna... :roll:
1-et megeszünk egy ebéd után......... Pedig még kicsik a lurkók. Ha nagyobbak lesznek,valószínűleg vagy mi eszünk kevesebbet,vagy többet csinálok......... :roll: :roll:

Építkezés........ no comment... :roll: Na ezért építjük MI a házunkat,legalább nincs kispórolva semmi,nem nyúlnak olyanhoz,amihez nem kéne..,és a munkadíj is nálunk marad. Kissé lassabb így.........,de ez van........ :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok

Mandala
Jó,h itt vagy újra!
Nagyon jók a képek! :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 12:14-kor.
Vendég
 


Nyíregyházán készült:
Kép Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 12:14-kor.
Vendég
 


Ildi

Köszönjük a köszöntést!

Zene:én is furulyázni tanultam 2 évig.
Alex most gitározni szeretne.

Berendezkedtetek már?
Vendég
 



Alziza:
Zalánnak már újszülött korában is pont olyan pofikája volt,mint most :D Érdekes,mennyire megvoltak már akkor a vonásai!!
Persze,lehet,hogy ez más gyerekeknél is így van (adott esetben az enyémelnél is..?..),csak nem vettem még ilyet észre..

Peti is megnézte velem a képeket,a zsiráfetetőstől teljesen odavolt :D :D Ja,és a pöttyös labdás fókástól :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok

Barbamami

Akkor még Petinek: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nagyon szuper az állatkert!
Minden állatnak hatalmas területe van!!!
Akkora ott a tigris,h még nem is láttam akkorát.Komolyan!
A fókashow is nagyon jó volt.Jobb mint a Budapestiben.
Érdemes elmenni.A hotel nem drága és bár nem egy luxus hotel nagyon jó!Kicsi és csendes (bár tőlünk elég hangos volt :oops: ).
Össz-vissz 22 szoba.
Vendég
 


Hát lányok nem tudom,h Zalánnak meg lesz e tartva itton a szülinapja :roll:
Igazából ott megtartottuk,tehát neki nem hiányzik.Csak azt gondoltam,h itthon a családnak is kellene.
DE!
Mostanában elég feszült a hangulat a férjem családjában.
Mármint a férjem és a nővére pasija között.
Ill nálunk mindíg van valami feszültség a szülinapokon v családi összejöveteleken.Én meg nem szeretek jópofizni!Ráadásul nem hiszem,h a gyerekek szülinapján kell problémázni.

Na tehát ma is volt egy jó nagy üvöltözés az udvaron.Ez már sok apró szarból jött össze!Az utolsó előtti csepp az volt amikor a múlthéten nyitva hagyták a kaput! :shock: :evil: De úgy,h tárva!!!!
Erre a férjem már szólt nekik,h tán nem kellene.Ma pedig valami hülyeségen robbant!!!

Ráadásul anyósom szólt,h ő hétvégén nem lesz itthon,anyámék jövőhéten meg azután sem.Utána meg már mi a francnak tartsam meg???
Vendég
 


Alziza!

Szerintem ne csinálj problémát a szülinapból. Zalánnak úgysem fog feltűnni hányan köszöntötték meg, Te meg azért készülj, süss-főzz, stb..., hogy utána veszekedjenek?! Én tuti nem csinálnék semmit, ha meg fel akarják köszönteni, akkor szóljanak és várjuk őket szeretettel. (Lehet, hogy picit radikális vagyok?!)

EGY ÉLETBEVÁGÓAN FONTOS DOLOG: (AZ IS VÁLASZOLHAT, AKI CSAK OLVASSA A TOPIKOT) :)

JELENTKEZZEN, EKI ÉLETÉBEN AKÁR MINT DIÁK, AKÁR MINT TANÁR HASZNÁLTA A PONTRÁCSOKAT ÉS VONALHÁLÓKAT (LD: SZÍNES LAPOK, PONTRÁCSOK ÉS VONALHÁLÓK)

ISKOLÁS KOROMBAN MINDEN ÉVBEN ÚGY INDULTAM EL, HOGY TALÁN AZ IDÉN MEGTUDOM MIÉRT KELL MEGVENNI......DE NEM TUDTAM MEG :oops:

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM:ILOLY
iloly
 
 


Iloly!

Jelentem, én használtam. Mint diák és mint gyerek. Legalábbis a pontrácsokat. De lehet, hogy már akkor vonzódtam az anyagtudomány felé. (Tudjátok kristályszerkezetek meg egyebek... ) :) Most a Geomag nevű játékért vagyok oda. Kár hogy szörnyen drága.

Alziza!
Szerintem is nyugodtan "elfelejthetitek".

Andrisnak kibújt az 1. foga. Nagyon megszenvedtünk vele. (És ezt most tényleg többes szám első személyben értem.) Sokat nyüglődött éjszakánként.

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok! :lol:

Bocsi, hogy csak ritkán írok mostanában, de inkább lemegyünk sétálni, játszóterezni...stb. Olyan jó, hogy minden itt vana közelben, hogy be sem tudok vele telni. Amúgy meg a net / upc / olyan lassú, pedig azt mondták, hogy kétszer olyan gyors lesz mint a t-online, de szerintem fele olyan gyors sincsen, ezért sokszor nem is ülök a géphez. :roll:

Alziza, szerintem sem fogja Zalán észrevenni, hogy otthon nem volt neki szülinapja. Aki meg megakakrja köszönteni, úgyis megteszi.
Nagyon szép a nyíregyházi állatkert, így a képek alapján is. Mi is megnézzük majd, lehet, hogy már nem is olyan sokára, ha kifizettek minket, akkor hamarosan kocsit veszünk. :lol: :lol:
Zalán cumis nyakkendős képe nagyon baba, az összes többivel egyetemben. :lol: :lol:

Tegnap Petike megkapta 15 hós oltását, szegény nagyon fájlalta a beavatkozást. :cry: Na meg a kukiját is megkínozta neki a doktornéni, és Imikének is kellett egy kis korrekció. Szegényeket sírva vittem haza. Imike alig bírt menni, nagyon csípte neki a krém. Peti nagyon rosszul aludt, amikor pisilt hangosan zokogott a kis drágám. :cry:

Ma volt az egyik óvónéni vizitálni, Imike hétfőtől ovis lesz. :P

Boeske, 1 fog, jó sokára jött ki, bár Ancsinak 1 évesen volt 1 foga, Petinek 8 hósan jött ki az első, Imikének 3 hósan.

Na csúszok tovább.....

Ja Iloly, szerintem én is használtam a pontrácsos lapokat, de azt hiszem, hogy csak hobbiból kötögettem össze a pontokat, és sormintákat csináltam. Lehet, hogy a téri látást fejleszti? Nem tom.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Köszönöm.

Bíztam Bennetek. Már csak azt áruld el Boeske, hogy mire használtad. Kristályszerkezeteket rajzoltál?

Nyugi, nálunk az első gyerek kivételével mindegyiknek alig volt foga az első évben. A második fiunknál még két éves korában (11 foga volt) megkérdeztem egy gyerekorvost, de aztán megszoktam.
iloly
 
 


[quote]M írta:ár csak azt áruld el Boeske, hogy mire használtad. Kristályszerkezeteket rajzoltál?


Utólag végiggondolva: igen. Bár akkor csak szép geometriai alakzatokat, meg sormintákat tervezgettem. Azóta megtanultam, hogy tényleg léteznek ilyenek a természetben. :D

Fog miatt nem aggódom, csak már nagyon elfáradtam az éjszakai ébredések, sírások miatt. Tegnap este beadtam Andrisnak egy kis Panadolt, reggel fél hatig aludt. (Ne még én is. :) )

Na most megpróbálom elintézni az egyetemi dolgaimat (tárgyfelvétel, stb.) Még szerencse, hogy ma hamar elaludtak a fiúk....

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Köszönöm Boeske.

Utolsó kérdésem a témában, azután eldugulok: valamilyen órán használtátok valamire? Csak mert mind a kettőtök válaszából úgy értem, hogy ez ilyen "autodidakta" rajzolgatás lehetett a napköziben. :lol: :lol:

Más téma: Elhatároztam, hogy futni fogok járni, hogy jobb legyen a kondim :) Apa mondta, hogy menjek el a városi futópályára, de én úgy gondoltam, az elején nem röhögtetem ki magam a sok "profi" között az 5x2 perccel (tudományos kezdő edzésprogramot találtam magamnak a neten :oops: ).

Hát elindultam a faluban, gondolva, hogy hamar kiérek a rétre, ott aztán nem jön senki. Még ki sem léptem a házból, szomszéd néni megörült nekem, hogy nem kell kiabálnia előttünk míg kijövünk (csengő nincs) amíg kimegyünk a 10kg paradicsomért amit hozott. :)
Újra elindultam a focipálya irányába, de ott fociztak a fijjatalok, úgyhogy elindultam a másik mező felé az út mellett. Ekkor jött egy kedves barátunk autóval.

Hát Te mit csinálsz?-kérdezte
Csak járok egyet :oops:
Ne gyalogolj, gyere elviszlek! :lol:

Alig bírtam lebeszélni, úgy hogy ne kelljen bevallanom az igazi okot amiért elindultam. :D Errefelé nem egészen értik minek kínozza magát az ember, de most hogy a korábbiakkal ellentétben nem gyaloglok napi 2-3 órát kell valami mozgás, mert elfognak sorvadni az izmaim :roll:

TANULSÁG: így sem jó-úgy sem jó de azért még nem megyek a pályára amíg egyben nem tudok lefutni 20 percet :roll:

Ti hogy álltok az ilyen dolgokkal? (Nem a kismamákra gondolok, bár én pont akkoriban mentem a legtöbbet amikor a harmadik fiunk született)
i
iloly
 
 


Iloly!
Órán csak a színes papírokat használtuk. A pontrácsokat sosem. Azokból a mai napig őrizgetek néhányat, majd odaadom a srácoknak szinezni, meg rajzolni rá.

Futás: jó lenne, vagy legalább valami mozgás, de jelenleg ez csak fogócska formájában működik. Azt szeretik a fiúk. :D

Majdnem végeztem a kertgazolással. Még kb. 10 négyzetméter dzsungel van hátra.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 



Alziza:
Megnéztük az állatos fotókat :D

Vera:
Szuper!!! :D :D :D

Iloly:
Minden nap sétálnom kell a kicsikkel kb. 4-5km-t. Ez úgy zajlik,hogy a Bogi ül a babakocsiban,a Peti meg áll a testvérfellépőn. Szóval...,én sétálok :roll: :roll: :roll:

Jövő héten költözünk..........Lent még most rakja a párom a padlólapokat,festve nincs, és a lépcső is félig van kész....... Jó lesz....

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok!

Barbamami!

Ez jó, (legalábbis én szeretek sétálni=tempósan menni) a vicc, hogy olyan kondim lett tőle amikor ez ment, hogy még mikor szülés előtt kiküldött dokibá "kicsit sétálni" mert attól tuti megszülök :) két óra séta után még mindig kutya bajom sem volt, csak a khzzal egybe épített szoc.otthon udvarán néztek a nénik, :shock: akikkkel még a séta kezdetén megbeszéltük, hogy 4. gyerek, két ujjnyi méhszáj, éjszaka már be akartam jönni szülni...két óra múlva már tutu ott lesz a gyerek a kezemben. Ehelyett meg ott keringtem mint valami távgyalogló :lol:

Vera gratulálok!

Ismerem ezt az érzést... :lol:

Majd holnap mesélek számomra megdöbbentő ovis sztorit, de kéne főzni is.

i
iloly
 
 


Sziasztok

Vera
Gratula!Jók a képek!

Barbamami
Jó,h költöztök!

Iloly
Hát..én nem futok!
Én is sokat gyaloglok így iskola időben!Tőlünk elég messze van a suli
mire oda érek meg vissza az pont elég!
Még Zalán előtt jártunk a barátnőmmel tornázni!(aerobic) az jó volt.
Most is mennék,de egyedül nincs kedvem,mert este tudnék csak,de sötétben olyan kihalt a környékünk,h a franc se gyalogol haza olyankor,a barátnőm meg most nem akar tornázni! :roll:

Pedig most nem messze tőlünk nyílik egy welness központ!
Az jó lenne nagyon!
Igaz a régi terem is jó,mert ott meg csak csajok vannak,torna után szauna stb.

Ma elkezdődött a suli!!!
Kicsit nyugisabbak lesznek a délelőttök!Ez jó!!! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Vera, mégegszer nagy gratuláció, végre egy kis csajszi! :lol:

Barbamami, de jó, hogy ti is költöztök! :lol: Hányinger van még? Kép a kis tökösről? :oops:

Iloly, torna....hm.....futás.....hm....szóval rámférne, csak valahogy a kedv nem akar jönni. A mútkor vettünk egy "Véres " :lol: Alexandrát, és egy pilátesz dvd-t, de csak a szememet tornáztattam csak, amikor belenéztem. Talán, ha Imike beszokik az oviba, és Peti alszik délben........

Szóval ma volt az első nap az oviban, ami csak egy óra volt mert itt a fokozatosság híve az óvodai nevelés. Mondjuk nem is adtam volna be azonnal egész napra, de amikor szóltam, hogy megyünk, nem igazán örült neki Imike. Holnap többet leszünk, aztán még többet, és aztán már ebédelni is fog, na meg majd ott is alszik, remélem mire kezdődik nekem a suli rendben lesz minden!

Tegnap vettünk egy tévét, Ancsi meg kapott egy dvd-t.
Na és persze azért "pazaroltunk", mert kifizettek minket, végre valahára, és a tv-nk már matuzsálemnek számít, kb. 12 éves. Most nagy lett végre a képünk! :lol: 8)

Barbamami, Érden nézett a férjem autót, az interneten! :lol: :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Vera, mégegszer nagy gratuláció, végre egy kis csajszi! :lol:

Barbamami, de jó, hogy ti is költöztök! :lol: Hányinger van még? Kép a kis tökösről? :oops:

Iloly, torna....hm.....futás.....hm....szóval rámférne, csak valahogy a kedv nem akar jönni. A mútkor vettünk egy "Véres " :lol: Alexandrát, és egy pilátesz dvd-t, de csak a szememet tornáztattam csak, amikor belenéztem. Talán, ha Imike beszokik az oviba, és Peti alszik délben........

Szóval ma volt az első nap az oviban, ami csak egy óra volt mert itt a fokozatosság híve az óvodai nevelés. Mondjuk nem is adtam volna be azonnal egész napra, de amikor szóltam, hogy megyünk, nem igazán örült neki Imike. Holnap többet leszünk, aztán még többet, és aztán már ebédelni is fog, na meg majd ott is alszik, remélem mire kezdődik nekem a suli rendben lesz minden!

Tegnap vettünk egy tévét, Ancsi meg kapott egy dvd-t.
Na és persze azért "pazaroltunk", mert kifizettek minket, végre valahára, és a tv-nk már matuzsálemnek számít, kb. 12 éves. Most nagy lett végre a képünk! :lol: 8)

Barbamami, Érden nézett a férjem autót, az interneten! :lol: :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Upsz, már említettem, hogy sz@r a netünk! :oops: :shock: 8) :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Látom mindenki beiskoláz és óvodáz. :P

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Szia ILDI!

Én vagyok, csak dolgozom :D majd mesélek.
iloly
 
 


Sziasztok

én is vagyok

kicsit hulla vagyok!
Délelőtt túra,délután túra!!Még vissza kell zökkenem ebbe!
Ráadásul valami bújkál bennem!3 napja fáj a fejem!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Végre, már azt hittem elköltözött a topik. :?: 8)

Nagyon úgy fest, hogy kezd napirendünk lenni! Reggel Imikét visszük az oviba, aztán bevásárlás, majd Imikét felvesszük és irány haza, gyorsan összedobok valami ebédet, aztán alvás.
Jövőhéten szerdától, vagy csütörtöktől már ott is alszik, így egy kicsit még hosszab lesz a "szabadnapom" Petivel.
Lassan nekem is elkezdődik a suli, a kurzusaim már megvannak. :lol:

Majd jöttök, én kb. ebben az időben lógok a neten......

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Mi is élünk még, de hát mint mindenki, mi is szokjuk újra a kötött életet...mármint az időre menéseket...
Habár az ovi még nem a suli, de hát akkor is be kell érnünk 9-ig, mert addig van reggeli, Dorkáék meg itthon "csak" 3 pohár kakaót vesznek magukhoz regelente, nem esznek semmit.
Pedig én megadom a módját, így nem az van, hogy nem látnak "példát"...de sebaj, majd ha éhesek lesznek, esznek. Férjem sem tud enni, csak kb.2 órával felkelés után. Valószínű ezt örökölték...

Szóval reggel mi is megyünk (lemértem, másfél óránál lejjebb nem tudom lenyomni a készülődést :shock: Pedig írtó hosszúnak tűnik, nem? És mégis...de hát ez van...és még a Pocilakó meg sem született...mi lesz itt januártól??? :shock: :) :? Asszem akkor már le sem fekszem :D :D :D ), délután meg ismét megyünk :D .

Domó szegénykém eléggé meg lett kavarva,mert eddig délelőtt aludt egy másfél órát, meg délután 4től meg a kövi másfelet.
Most viszont a délelőtti meglenne, de Rebó meg közvetlen ebéd után szunnyad el 2 órára, így a Legény épp akkor aktív megint. S mire a RebiNővi megébred, indulhatunk Dorkáért, és szegény Domó nem tud hunyni...a babakocsiban már nem (eddig nem érdekelte a zaj, ha álmos volt, akkor is aludt, de most...). Így negyed hétkor már tiszta kóma, de akkor meg már nem engedem elaludni, kivárjuk a nyolc-fél9et...Ma volt először, hogy kihúztuk háromnegyed délig és gyors ebéd után leraktam. Így nyugtom volt kb. negyed 3-ig :D!!!Hip-hip-hurrá! :D
Remélem a jövőben is tudjuk majd ezt tartani.

Rebó még kb. 3 hetet itthon lesz, mert csak okt.1-jén tölti be a 3-at, és csak akkor lehet teljes jogú ovistag :D De a beszoktatást már egy héttel előbb megkezdhetjük :D .

Én jól vagyok, a Pocilakó is, rengeteget mocorog-mármint ha engedem, és nyugton mradok...általában este...
Hétfőn megyek cukorterhelésre... :?

Barbamami: remélem folyik a költözködés...De irigyellek :lol: , bárcsak mi is itt tartanák már...

Egyenlőre azonban csak a kőműevesek baromságait javíttattatjuk ki. Persze természetesen velük magukkal...Nem vészes, szóval nem szakad a fejünkre a födém, de azért van mit tenniük még kifiziettjük nekik a KÉSZ munkát... Hétfőn kezdenek a tetőácsok!

Vera: gratula az 1000 % kiscsajhoz! :D Mi még tartjuk magunkat...kivárjuk a kibújást! :D

Boeske, Ildi: hajrá a sulihoz! Nem semmi, hog 3 gyerkőc mellett csináljátok...nekem tavaly elég volt a 2,5 mellett lediplomázni...

Jaj, Rebó felébredt, indul a délutáni ovi-túra :D
Nacsá! :D
Vendég
 


Sziasztok

Hát elég gyér a termés csajok!! :(

Alma
És azt nem próbáltad,h kitolod a délelőtti alvást??
Hátha bejön!
Nálunk tavaly így lett!
Vendég
 


Sziasztok!

Az alma termés nem is volt gyér...Már azt hittem el is veszett.

Úgy azért könnyű "tartani magát az embernek, hogy van már fiú is lány is. Mi a harmadik fiút is csak véletlenül tudtuk meg a 33. héten, de 4. nél azért már nem tiltakoztam a 18-on, hogy beavassanak. :lol:

Ez az ovi dolog azért praktikus, mert így egy Gyesen lévő óvónő v. tanítónő pont nem tud év elején visszamenni dolgozni, vagy ha évközben megy vissza akkor a helyére felvett issza meg a levét. A fiamék Óvóbácsija pont november végén fog emiatt az "utcára kerülni" jó nem?
iloly
 
 


Alziza: igen, ezt próbáljuk, talán most már mondhatom úgy, hogy sikerrel! :D
Már többedik napja kihúzzuk alvás nélkül délelőtt, délben gyors kaja az Úrfinak, azt gyors paplan alá...ma is 3-ig aludt :D Rebóval együtt!!!

Iloly: bocsi, valszínűleg az én készülékemben van a hiba, de nem nagyon tudom hova tenni az uccsó ovis-hsz... :oops:

ovi dolog azért praktikus, mert így egy Gyesen lévő óvónő v. tanítónő pont nem tud év elején visszamenni dolgozni, vagy ha évközben megy vissza akkor a helyére felvett issza meg a levét. A fiamék Óvóbácsija pont november végén fog emiatt az "utcára kerülni" jó nem?
[quote]. írta:.. mivel kapcsoaltban írtad? :oops:
Vendég
 


Na, ezt jól össze is kutyultam, szóval a fenti "idézet" felett van az igazi idézet...
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyorsan: azzal kapcsolatban, hogy a lányod is csak akkor mehet ha pontosan betölti a hármat. Így most októbertől mehet oviba. A mi óvónénik lánya novemberben tölti, addig anya nem dolgozik, helyette van a bácsi, aki meg nem fog magának olyan helyet találni, ahová mondjuk decembertől veszik fel. (hacsak nem vadászik a gyeses státuszokra). A lányotok nem ment volna szeptember1-től ha engedik?
iloly
 
 


Csajok!!!!

Hol vagytok???

MANDALA???
Te már tök rég írtál pl.

Barbamami
remélem te csak azért nem írsz mert nincs még net nálatok!
Vendég
 


Szia Alziza!

És mindennki, aki csak olvassa!

Tényleg nagy a pangás, de biztos mindenki elfoglalt.
Mi vettünk egy autót, Imike beteg volt, holnap megy oviba. Remélem nem lesz rendszer abból, hogy egy hétig oviba jár, a másik héten meg itthon van betegen. :roll: :cry:
Petinek jön a 9. és a 10. foga. tegnap lagziban voltunk, végre mulattunk egy jót.

Na csá, megyek tentézni!

Többiek, írjatok!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk mi is megkezdődött a suli. Meg a tanítvánozás, így nem angyon van időm írni. Olvasni olvasok, de az írásra már nem marad!

Vera!
Ha még nem gratuláltam volna, akkor most megteszem: GRAT AKISLÁYNHOZ!!!

Látom mindneki el van havazva a tabévkezdéssel, meg az új felállás megszokásáva. Nekünk 2 hét kellett, és talán most már le merem írni, hogy zökkenőmentesen megy minden.

moni
 
 


Sziasztok!
Amúltkor írtam egy tök hosszút és mire végeztem, kidobott a rendszer :twisted:

Így most csak rövidebben:

Iloly: köszi, így már értehető... :) Valóban elég kilátástalan egy dolog ez, bár egy óvóbácsit én-ha ovivezető lennék- így vgy úgy, de megtartanék. Ritkák mint fehér holló.

Ildi: Jobbuljatok, remélem már újra ovis lett Imike!

Mi megvagyunk, tegnap voltam ovis szülőin, ismét szmk-s szülőnek ígértem magam :D Persze az majd meglátszik, hog miken tudok ott lenni, a karácsonyi vásárra még szerintem be tudok segíteni, a februári farsangra meg "már" me szeretnék segíteni.
Ki szmk-s még itt? Nálatok miket végez a szülői közösség az oviban? Milyen programok vnnak? Mennyire működik és mekkor a szülők hajlandósága erre?

A házikó halad, már áll a tetőszerkezet, de a kőművesek abszulút leszerepeltek. Még nem fizettük ki őket, ugyanis nem jönnek helyrehozni a hibákat...sebaj, már jegyzőkönyv is készült és ajánlott elvélben a főnök is megkapta (bár helybeli, így hivatalos...)
remélem azért még látjuk őket, bár egyenlőre még nem fizetnénk, előbb egy másik csapat elvégzi az ő hanyagságukból előfordult hibákat és az ő munkadíjukt levonjuk az "ügesekéből"...ha ez meglesz, megüzenjük nekik, hog jöhetnek a pénzükért...

Pocaklakó nő, már most anni kg vagyok, mint amennyivel a többieket szültem :shock: és még 3 hónap vissza van...
Tegnap megvolta cukorterheléses mizéria...ha lesz még Ötöske is, tuti nem leszek nyuszi és egyszerűen nem fogok elmenni rá. Hihetetlen milyen szervezés kellett ahhoz, hogy én 8-kor és 10-kor megjelenjek vérvételen.
Na meg a fél 11-ig trtó nemevés...én ekkorra már 2x is reggelizni szoktam! :P
És miért? Hogy kiszűrjék azt keveset, akinek gondja van :x ...
Na de, erről ne többet...

Csajok, gyertek!!!Írjatok!!! LÉcciléccilécci :D
Vendég
 


Sziasztok!

Én is vagyok néha..

Nálunk az ovikezdés simán ment. Bezzeg a saját egyetemi dolgaimat két hete képtelen vagyok elintézni. Hihetetlen, milyen lassan őrölnek a malmok... :x

Remélem holnap délelőtt eljutok a kicsikkel egy zenés-tornás foglalkozásra. Nekik is kell egy kis társadalmi élet.

Alma!
Hajrá építkezés! Ahogy írtad, bennem is előjöttek az emlékek. A mi kőműveseink sem voltak túl precízek. :?
Cukorterhelés: megsúgom, én egyszer sem voltam.

Végre megvettük a függönyanyagot a szobákba. Most azt varrogatom. A nappaliba még nem vettük meg, bár azt is kinéztük. (Az sem lesz olcsó mulatság, mivel hatalmasak az ablakok.)

Délután én is megyek szülőire. Egyelőre nem vagyok szmk-s, de előbb-utóbb leszek.

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok

na végre!

Én is SZMK-s lettem Zina osztályában.Bár megfogadtam,h nem leszek többet!(voltam az oviban mindkettőnél :roll:)
Olyan hálátlan feladat!

Nálunk ugye suli van.Hááát..
Alex már kapott egy figyelmeztetőt.Komolyan mondom azt hinné az ember,h ha már nagyobbak akkor nincs velük annyi gond!Dehogynem!
Igaz az a mondás,h kis gyrek kis gond,nagy gyerek nagy gond!

Ráadásul idén került az osztályukba egy "érdekes" figura!
15 éves!!!!!! :shock: Nem tud írni,olvasni normálisan.Amikor az osztályfőnök megkérdezte hol lakik és mi az anyja lánykori neve,azt mondta ez neki nehéz kérdés! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

De ez még semmi!!!!
Kábítószerezett v -zik,és rendőrségi ügye is volt már! :evil:
Mi a jó büdös francot keres ez itt a 12 évesek között????????
Ráadásul ezek a kis majmok nem is mondanak semmit a tanárnek.De igazából otthon sem mesélte el egyik gyerek sem.
Alex és a barátnőm kisfia mesélték ezeket.
Erre én felhívtam két anyukát,h ők mit tudnak?Semmit!
Aztán az egyik elővette otthon a gyereket és ő is elmesélte,h miket tud.
Az osztályfőnök tőlem tudta meg kedden a szülőin!


MANDALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hol vagy???

Barbamami???
Ferkó uygan Pistivel dolgozott most de mindíg elfelejti megkérdezni,h van e már netetek,v miért nem írsz! :? Pasi :roll:
Vendég
 


Vagyok, de csak végigolvastalak titeket, ha minden igaz, ma megyünk megvenni a konyhabútort, kb. 4 hét mire megérkezik. :roll:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Még élek..

Alziza:
Egy hónapja van netünk,csak a gépem nincs összerakva. Most a Pisti laptopjáról írok..
Majd mesélek..,de ez a gép katasztrófa,erről nem lehet épkézláb hozzászólást írni.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Barbamami

Atyavilág!!!Mindjárt 18. hét!!!!
nagyon gyorsan megy az idő!!!! :shock:
Vendég
 


Szia lányok!

dddq444444444444444333333

Ezt Mesi írta, és azt üzeni, hogy dzádzádzá, djáááhhháá,meg azt, hogy dáöö...

ím a bizonyíték arra, hogyan készültek a fenti sorok:
Kép


Alziza: annyira édes vagy, hogy hiányolsz! Köszönöm!

Vagyok lányok, csak nagyon sok a dolgom, meg a notebook is elromlott, a tápegysége adta meg magát, most kölcsön tápival él. Az asztali gép meg összevissza van, úgyhogy emiatt sem tudtam jönni.

Kicsit sűrű volt az év kezdés...
A nyár utolsó része (is) azzal telt, hogy rohangáltam az önkormányzat és az iskola között, hogy sikerüljön elintézni Danus áthelyezését a másik suliba. Hát persze, hogy nem értem el semmit!
Aztán pénteken (három nappal később, hétfőn volt az első tanítási nap!) megcsörrent a telefon, hogy Danust áttették abba a suliba, amit szerettünk volna!
HURRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Úgy mentem hétfőn reggel az első tanítási napra, hogy még azt sem tudtam milyen tanszereket kérnek! De érdekelt is engem???!!! A frászt! Mámorban úsztam!
Úgyhogy nagyon jó minden, reggel (és délután) megállok az ovi előtt és szépen láncrafűzöm a gyönyszemeimet... ovi, iskola egymás mellett, szép, modern, rendezett minden! És nem utolsó sorban, Meixneres a tanítónéni!
Minden álmom valóra vált! Köszönöm Istenem!!!!


Még jövök, csak Mesi ordít..
Tsók lányok!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mandala

De jó,h jöttél!!
Örülök h sikerült a sulit elintézni!!!
Remélem beválnak a hozzá fűzött reményeid!

Mesi mekkora???Most született!!
Vendég
 


Sziasztok!

Manadala: de, jó már én is nagyon vártam, hogy jelentkezz :D
Milyen és miért került új suliba Danus? És én sajna lemradtam, mert nem tudom, mit jelent az, hogy a tanítónéni Meixneres... :oops: ?
Édesek a CSöppek, hiába, nekik már teljesen természetes már most is a net, meg a számítógép...

Barbamami:
Milen az új ház ? :D Anyósék? Sokat jönnek alkalmatlankodni? Remélem nincs azért fagyos hangulat...
Minden rendben a Pocaklakóval is :) Nálatok is kötelező a 18. hetes genetikai uh? Tavaly nálunk még nem volt az, de idén már majd'le ordították a fejemet, hogy miaz, hogy még a 18. héten mégcsak időpontom sincs rá... ÉS persze nem volt semmi gond...no mindegy.

Ildi: most ültetik a konyhabútorhoz a fákat??? :shock: :D De legalább -remélhetőleg-szép és jó lesz, meg alapos munka...

Alziza: végre egy másik szmk-s! :D Valóban hálátlan feladata, de én most elhatároztam, hogy nem fogok ezzel fgolalkozni, ki lesz, ki nem lesz, ki mit fog csinálni...alpból arra számítok majd, hogy nem lesz ott, nem fogja megcsinálni...legalább csak kellemes csalódás érhet... :D
Nem semmi fiad oszt.társa! :shock: Hogy kerülhet a 12 évesek közé??? :shock: Ti mint szülők nem szólhattok ellene?

Boeske: tegyél majd fel képet a függönyökről...lécci :) gyűjtöm az ötleteket...persze még ráérek, de akkor is, már a hatalmába kerített a fészekrakó mánia :D
Az egyetemhez kitartást!!! A vizsgáknál talán csak ez az órafelvételes-beíratkozásos mizéria a legrosszabb...
E miatt sem kívok újból sulib járni...pedig egyször majd tuti kell, mert mire felnőnek a Csemeték, ideje lesz új hivatás után nézni..ahhoz pedig új papír kell majd minden bizonnyal...
Vendég
 


Alma

Igazából nem tehetünk semmit!
Az önkormányzat kötelezi az iskolát,h vegye fel!
eddig 16 év volt a korhatár ameddig kötelező volt álltalánosba járni,tehát kötelező felvenni!
DE!Most azt hallottam,h 18 év lett a határ! :evil: :evil: :evil:

Ez KIRÁLY!!!!

Ki az az idióta aki ezt kitalálta??????????????

Kivi lennék ha az ő gyereke mellé tennének egy ilyet akkor is így látná??? :evil: :evil: :evil:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?