Új privát üzeneted érkezett!

Picuranyu! Kata! :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


HAnna! naná, hogy megyünk!

A kismama bérletről meg annyit, hoyg hiába vagyok pesti és kismama...csakhát uyge a gyes...a gyedet miért nem vették figyelembe? Pedig én is aláírtam azt a rohadt petíciót!

Cirka 1 óra alatt sikerült elaltatnom Mátét a rácsnélküli ágyban... közben kisebb kö9zelharcot is vívtunk, elolvastam neki két képeskönyvet, még futott egyet a lakásban aztán kidölt. Majdnem én is....kíváncsi vagyok meddig bírja így. Gondolom amint felébred már jön is kifelé. eddig legalább visszaaludt mindig egy kicsit.

Én azt vezsem észre, hogy kicsilányom aktívabb, mint Máté volt...jaj mi lesz ebből?
katuska79
 
 


hanna: csatlakozol? :wink:
Vendég
 

 
 

Katuska! Akkor ezt megbeszéltük!

Picuranyu! :wink: ok.
De örülnék, ha a többiek is csinálnának pocifotót!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Na csajok, fogjunk össze! :lol: Holnap mindenkitől egy pocakfotó? :wink:
Vendég
 


KAta! nem kell menned a boschoz mert azt mondták, hogy csak kompletten a szívattyút lehet megvenni, alkatrészt hozzá nem. Köszönöm szépen...száz forintos műanyag bizbasz helyett adjak ki tízezreket...Kérdeztem, hogy akkor dobjam ki a gépet? AZt mondták nagyon sajnálják....
katuska79
 
 


Pocakfotósok: ok, holnap :)
Katuska: gratula az altatáshoz :) csak így tovább :wink:
Bosch-ról meg... erről ennyit :(

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Katuska! Válasz ment. :wink:
Na, akkor holnap össznépi fotózás! :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


holnap dobok én is pocifotót. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


sosem értettem, hogy miért kell a börzét hó végére tenni....Ilyenkor még sehol a gyed, a fizu meg pláne... :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes: hát igen, mi is emiatt maradunk ki erről. :(
Vendég
 


Mágnes! Nekem gőzöm sincs, milyen egy bababörze.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

Tegnap azt írtam, bentről nyugiban írok.
Ehelyett itthon ülök Julcsimmal, asszem mumpsz, de ezt csak este fogja hivatalosan közölni a doktor néni! :evil:
A munka persze nem maradat el, egész délelőtt azt a rohadt pályázatot csináltam... :evil:
De szóltam a főnökömnek, hogy mostmár találjanak ki valamit, mert egyszemélyes team, nem viheti az ügyeket, főleg terhesen nem ... HHRRRR!!! :evil: :evil: :evil:

Orrszívó: nálunk egyiknél sem jött be, isszonyatos közelharc volt mindig egy-egy orrtisztítás... Most még nincs taktikám a harmadikra...

BKV: no comment. az agyamra mennek nekem is! Én most nem akarok belemenni az autó kontra bkv kontra bicikli ügybe, mert "off", és különben
is miden eset más. Az tuti, hogy amíg tart az iskola-óvoda én bizony babahordóval fogom vinni kispötyit! Mert autónk nincs, a babakocsit nem emelhetem a császár miatt, a villamoson, a buszon, a Nagyvárad térnél, az Ecseri útnál, a Pöttyös utcánál a metróban nincs mozgólépcső, az oviban emeleten van a csoportszoba... Szóval: irány a babahordó kendő!

Asztma: sajnos mi is asztmázunk (Marci), azt javasolnám, próbáljátok meg mégis azt a 3 havi vizsgálatot. A kontrollált asztma sokkal jobb, mint a nem, az életminőség meg ég és föld...de hát ezt ti is tudjátok.
Gyerekfelügyelet: én sem tudnám kire hagyni a kölkeket, de állítólag a védőnőnek van ilyen kötelessége (itt többször találkoztam ilyennel . pl. problémás gyereket vitt iskolába, mert anyuka nem tudta elvinni újszülött és csecsemő miatt.) Persze, ha hajlandóak vagytok rábízni...

Pocakfotó: én is megpróbálom, de nem tudom, apa mit fog alkotni, és hogy felkerül-e valamikor a gépre. Majd rugdosom, nekem lesz elég bajom Julival és Marcival.

Csöre: nem semmi lehetett a vihar, itt is villámlott, esett és fújt is a szél, de nem ennyire!!! :shock:

Kispötty: most nagyon elkezdett dörömbölni!!! Tök jó! MOst teljesen másfelé érzem, mint a múlt héten! Jaj, alig várom okt. elejét: UH!!!

Na megyek palacsintát sütni, Julcsi most ezt kívánja. Jaj, pedig azt hittem, megszabadulok a melegtől... :) Megpróbálok a "pacsalintához" előkotorni valamilyen pudingport is a kamrából... Nyami-nyami :D

Batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


hanna: én is csak egyszer voltam, bár akkor még gyerkőc tervbe sem volt véve, dolgoztam ott, de nekem nagyon tetszett. :)

batkata: :( Remélem Julcsi hamar meggyógyul.

Palacsinta. .... Nyam- nyam. .... Mágnes, tegnap nem működött a fényposta! Biztos jó helyre küldted? :wink:
Vendég
 


Batkata! Jobbulást Julcsinak! Palacsintát kérnél szépen!

Picuranyu! Akkor ok. Bár, nekem a bababörze nagyban függ a dokimtól. Ha nem enged el, akkor én nem tudok menni.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Batkata: jobbulást Julcsinak... csak nem járvány van?
Asztma: persze, jobb a kontrollált, teljesen igazad van, de eddig is évente kellett járnom, most valami jogszabályi változás miatt lett 1/2 év. Azért az sem mindegy, hogy gyerek, vagy felnőtt, meg az sem, hogy milyen állapotban van. Mindenesetre a sok tüdőbeteg gondolata is riaszt... tudom, hogy én is az vagyok :wink: de nem mindegy, hogy fertőző, vagy allergiás eredetű.
Védőnéni + gyerekfelügyelet: hát, nem is tudom... az enyémeket annyira nem ismeri a védőnéni, nagyon nincs képben velük kapcsolatban. Én tutira nem bíznám rá őket.
Palacsinta: annyit írok róla, hogy az már kegyetlen :wink: szerencse, hogy éppen telekajáltam magam sóskával, így mozdulni sem tudok :)
Hanna: ez a bababörze a használcuccok zsibvására? én sem tudom, mert még nem jártam ilyenen... vagy itt vannak ilyen reklámkiállítók is? Állítólag november végén is lesz valami... de hogy mi?!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Hát ezaz! Azért kérdezek. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Picuranyu: OK :wink: És igen, mindenkiről kérünk pocifotót!!!

Mágnes: nem semmi kalandod volt az éjjel!! Minden elismerés, hogy nem pánikoltál be túlságosan!! Eü ellátás: :evil:

Katuska: BKV: :evil: Cuki lehet Máté! Sok sikert az altatáshoz!

Batkata: jobbulást Julcsinak, szegény kicsi lány! A mumpsz azért eléggé fájdalmas volt, emlékszem :(
Neked meg kitartás!

Hanna: naná, hogy megyünk!!! Még én sem voltam! :wink: Ugye, milyen szupik az ugrálások a pocakban? :D Én is megnyugiztam, ma Martin is dörömböl egész nap :lol: Volt office meetingünk, 2 órát ültünk egy tárgyalóban, kolleganőm rajtam nevetett, ahogy időnként megugrottam ültömben, mikor Martin rúgott egy nagyot :lol:

Közlekedés: ez a kismama bérlet egy nagy beetetés! És mi van akkor,ha gyed-en vagyok, akkor dögöljek meg? vagy vegyek 8000-ért rendes bérletet -- azt sem tudom mennyi most, én kocsival járok mindenhova, tekintve, hogy BKV-val nagyjából 3x ennyi idő alatt érnék be dolgozni. De ha kiíratom magam, akkor kocsi lead, muszáj leszünk sajátot venni, mert Budakesziről BKV-zni, az is egy rémálom babakocsival :roll: Bár férjem mondta, hogy ide is tesznek alacsony padlós buszokat -- gondolom, azok is hasonlóan képtelen időben fognak járni, mint Katuskáéknál :evil: Egyébként meg negyedóra gyalog a busz, arra várni, 15000-en vannak rajta, valahogy feltuszkolni a kocsit, el a Moszkváig, onnan 4-es 6-os ha az Uramhoz viszem be majd Martint. Mert megígértem, ha majd nagyobbacska lesz, meg jó idő lesz, meglátogatjuk ebédidőben -- de kocsival sem lehet örökké menni -- Westend környékén parkolóhely? :evil:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


hanna: mikor én voltam, akkor használt cuccok voltak. Babakocsitól, és ruhától kezdve minden volt, voltak programok, játszóházak a kicsiknek.

kata8110: az egész BKV gáz. Meg mi az, hogy csak a pesti kismamáknak jár? És annak, akinek sokat kell járkálnia Pesten a kicsi miatt, az fizessen 270 Ft-ot 1 vonalra (főleg, ha vagy 10 átszállása van)?
Vendég
 


http://www.babaruhaborze.hu/ ezt is nézd meg, Hanna, szerintem ugyanaz más honlappal

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


hanna: szerintem ugyanaz, mivel aznap lesz ez is, és a helyszín is azonos. (utalva csöre linkjére)
Anno én is a Hungexpo-ban voltam.
Vendég
 


Csajok! Ez a kismamabérlet nagy kamu.... Már elnézést, de szerintem csak parasztvakítás...

Bababörze: ha a dokim engedi megyek. Bár megnéztem, mivel sokat kell ott mászkálni, nem túl esélyes a dolog. De majd meglátjuk. :wink:

A hétvégén, ha esik és nem lesz motoros idő, akkor kipakoljuk a gyerek szobát. Bár nem tudom, hová teszem még azt a sok "lomot". :roll:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Ó, mi a pakolászással még semmit sem haladunk... mert ugye ráérünk Apus szerint... csak arra nem gondol, hogy 1-2 hónap, és max. a fotelból nézem, amit szervezkedik egyedül... ugyanez a babacucc bevásárlással is... persze, decemberre halasztaná, amikor tele lesz minden üzlet... meg én sem leszek olyan mobil :? január meg nekünk már későn van...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Én sem sürgetném, ha nem tetőtéri lenne a szoba. Amit ugye festeni kell és ha esik az eső, macerás a száradás.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hát, Hanna, nálunk bútorátszerelés lesz, azt végülis lehet télen is, ráér, ennyi az "átalakítás", mert a tetőtér továbbra is úgy néz ki, hogy nem készül el addig :( Viszont a gyerekcuccokon tényleg el kéne gondolkodni... átnézni, mi van, és beszerezni, ami még kell. Szépen lassan, de tényleg itt az ideje.
A festés miatt tényleg jobb, ha már rázendítetek, tényleg lassabban szárad vizes időben.
Doktornénink úgy tűnt, nem örül a rotterdami utamnak :? én is tiszta para vagyok miatta, de tudom, hogy Mesivel a pocakban is repültem, és semmi gond nem volt... igaz, akkor még fiatal voltam :wink: szóval ennek örömére én is kaptam görcsoldót... repcsi előtt bevenni, és akkor nem feszül a pocó... meg hányinger elleni valamit is... ami nagyon jó, mert a repülőt alapból nem bírom gyomorügyileg.
Szóval, ha a doktornénin múlik a bababörze... hát lehet, hogy kímélő programot ír elő :) mondjuk 20 perc séta, 20 perc pihi :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Nekünk meg tuti ezer féle dolgot kell venni.
Bele sem merek gondolni.
Pedig lassan össze akarok mindent szedni.
Decemberben a karácsonyi tömegben nem szeretnék vásárolni.
Akkor csak mézeskalácsot fogok sütögetni. :lol:

Hát, gondolom, hogy nem örül a repülőútnak.
Aggódik rendesen értünk.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Én sem örülök, elhiheted... de már májusban megvolt a repülőjegyem :( nem mintha nem lehetett volna lemondani, csak hülyén vette volna ki magát a dolog :? Főleg, mert csak július vége felé szóltam a főnökömnek, hogy babát várok ...
Mézeskalács :) nyami, nagyon szeretem :) de sütni nem tudok :( mindig elrontom... szerencsére a gyerekeimnek nagyon jól megy :) majd ők sütnek karácsonyra :D
Decemberben már én sem akarok még kimozdulni sem nagyon :) nemhogy bevásárolni... egyre korábbra jön ez a nagy karácsonyi bevásárlási mizéria :? elhúzódik egy hónapon keresztül előtte, és jó pár hétig utána :? Nekünk is ezer féle dolgot kell venni, mert pár ruhácskán és a kiságyon kívül egyelőre semmi nincs :) a babakocsin még vacilálunk... tényleg bazinagy, de szuper minőség és kényelmes.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre!
Mikor utazol? Kitartás!!!
Hát, igen, a Karácsony már csak ilyen.
Én annyira szeretem pedig. Bár elanyagiasodott nagyon már, ami elszomorít. :(
Nekem ne azért vegyen valaki ajándékot, mert kell...
Én soha nem sütöttem még mézeskalácsot, de az idén kipróbálom.

Na, jól szétoffoltam a topicot. :oops: :oops: :oops:

Hahó Csajok! Merre vagytok???????????

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: mi majd csinálunk ajándékot a gyerekekkel :) a gyerekeknek is jó, meg annak is, aki kapja :wink:
Jövő csütörtökön utazom, csak két napra, amiből egy megbeszélgetős lesz... a program nem strapás, biztos bírni fogom csak repcsire ne kéne ülni
szerintem a Karácsony elég izgalmas lesz mindannyiunknak :wink: nem annyira off téma :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Én is értékelem a készített ajándékot. :)
Az tényleg szívből jön.
A mi ajándékunk már a pocakban van, de azért remélem, csak januárban születik meg.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

nagyon köszönjük a gratulákat! Az ünneplés nem oylan volt, mint terveztük (azért a tengerparton jobb lett volna), de azért jó volt, ebédeltünk egyet az egyik kedvenc helyünkön, este sötétedés után kiültünk a teraszra, meggyújtottuk a gyertyát, amit kaptunk az esküvőn és közben figyeltük Leventénket, aki aktívan részt vett a műsorban :lol: Soha ennél szebb ajándékot nem szeretnék!

Egy kis nosztalgia: :D :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=rhpYaSlP49k

Hanna, jó, hogy mondod a karácsonyt, tényleg lassan el kell kezdeni vásárolni, nov-dec-ben a hidegben, tömegben már én sem szeretnék mászkálni.

Csöre, a repcsitől ne igzulj, én 4 és 7 hetesen 2x15 órát repültem :wink: A csomagjaidat azért ne Te cipeld!!!!

Kép
vickybabe
 
 


Vickybabe! Édesek vagytok! Pityeregtem a videón.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Viki: nagyon helyesek vagytok :) Levente is biztos jól érezte magát a meghitt hangulatban :)
A repcsitől igenis tartok :? soha sem szerettem, mindig rosszul vagyok :( de majd folyosóra kérem a helyet :wink: A csomagjaimat meg kénytelen leszek cipelni :) nem jön velem személyzet :lol: de ilyen rövid turnékra nem szoktam elvinni a háztartást :) Apácska is meg szokott döbbenni, mekkorka csomagokkal furikázok nő létemre :) bár kezdi megszokni :lol: volt rá ideje 14 év alatt :lol: (persze neki tripla ekkora kéne, mert ezer "rendkívül fontos" dolgot kell vinnie magával :lol: )
Hanna: és az ajándék készítésének is olyan jó hangulata van :) összedugjuk a fejünket hárman, a két gyerek, meg én, és kitaláljuk, mit, milyet, mennyit, kinek melyiket, stb... és ők is élvezik, terveznek, titkolóznak :) aztán meg büszkék magukra, és bezsebelik a dicséretet :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Büszke lehetsz rájuk! :)
Édesek lehetnek.
Én sajna nem tudok kevés cuccal menni sehova. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: büszke is vagyok :) mondjuk most nem annyira, mert éppen a "kedvenc meséjüket" nézik a Minimax-on (mint mindig, amikor odamegyek, hogy kapcsolják le), pedig éppen angoloznunk kellene... lehet, hogy mégsem nekem kellene tanítani őket?! :? nem vagyok elég szigorú
Csomagolás: Mátra-gerinc túrákon edződtem :oops: 1-2 napig minimál programmal elvagyok, de hosszabb útra nekem is kell a komfort :) most meg még vigyázni is kell, nehogy megemeljem magam :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Na, én ebből kimaradtam. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Nagy nehezen rávettem magamat a palacsintasütésre, most meg már csak szemezek velük, nincs is kedvem enni belőle. :shock:

Én úgy várom már a Karácsonyt! :lol: Azon a héten már 35 hetesek leszünk. :)
Nem tudom még, hogy s, mint lesz, de szeretném, ha mindenki a családból összegyűlne nálunk. :D
Vendég
 


Picuranyu: én 38 hetes :) remélem, azért bent marad még :) de Zaza is 38 hétre született, így akármi lehet :) majd eldönti Kispocok, mit akar :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Akkor nektek már nagy izgi lesz. :D
Bár, Kristóf is gondolhatja úgy, hogy ő bizony karácsonyi ajándék szeretne lenni, de bízom benne, hogy azért január közepét minimum megvárja. :D
Vendég
 


Én még nem tudok a szülésre gondolni. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Vickybabe! mit mondjak én is megkönnyeztem a videót. A ruhád nagyon szép volt!

A babürzén lehet venni használt cuccokat, meg sok bolt is kitelepül, akciós cuccokkal. Na meg persze sok kiállító repi anyagokkal. SZokott lenni mindenféle előadás és program is. Nem kell ám ott annyit futkosni:) vannak büfék stb-ik is:)
katuska79
 
 


Katuska! Köszi az infót. Ha a dokim elenged, akkor megyek. :)
Hála, enni lehet. :oops: :oops: :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Helló lányok!

Na megjöttünk dokinénitől.
Nagy kő esett le a szívemről, nem mumpsz, "csak" begyulladt íny, a tömött foga valószínűleg begyulladt, de nagyon.
A tünetek voltak csak hasonlóak a mumpszhoz.

Holnap megyünk fogdokihoz.
Azért vagyok mérges, mert egyszer már voltunk orvosnál ezzel a tünettel. Akkor azt mondták, nincs semmi baj, valószínűleg az ínye sérült meg fogmosáskor. Én kérdeztem, nem lehet, hgy a fogtömés után visszamaradt valami, de kissé meg voltak sértődve, hogy most akkor ki az orvos...

Julcsi olyan édes volt, kért még matricát, visszaszaladt, doktornéni adott neki és megsimizte. És mondta nekem, mindenképpen csillapítsam a fájdalmát, mert nagyon rossz lehet neki. :cry:
(Ja, és suttyomban megvizslatta a pocimat, gondolta, na jön az újabb páciens.. :wink:)

Egy kicsit megnyugodtam, bár most jön csak a tortúra... Juli nem az a fogászbarát.típus.

Bababörze: én még nem voltam ilyenen, de a többi vásárok és egésznapos programokon (ld. Táncháztalálkozó) szerzett tapasztalatok alapján tuti, egy idő után az ember annyira fáradt lesz a sok látnivalótól és a gyaloglástól, hogy nem lesz képes semmi újat befogadni...
Úgyhogy midenképpen listát kell csinálnom, hogy mit akarok megnézni, s persze talizni végre veletek! :)

Esküvő:
nem tudtam megnézni, ha bemegyek dolgozni, akkor megvizslatom!
Brühühü, ez a Linux átka...

Na jó éjt, megyek fektetni, gyereket dédelgetni, vasalni, anyós pajtit megvárni (10-re ér haza Sopronból...)

batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


dobok gyorsan egy pocakfotót. Én még úgysem csináltam. Kép
katuska79
 
 


Batkata! Akkor foggyógyulást nektek!!!!!

Katuska! Csodaszép a kiscsajszi lakja!!!! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


hanna: szülésre egyelőre én sem gondolok. :oops: Jobban mondva, valahogy átugrom azt a részt. Először még ott állok nagy pocakkal, majd pedig a kezemben van Kristóf. Egyes részeket kihagyok egyelőre. :lol:

batkata: hála az égnek, hogy nem mumsz. :( Bár, a mostani szitu sem fényes. :(

katuska: csinos pocak. :D Remélem nekem is lesz ekkora jövő héten. :wink:
Vendég
 


szijjasztok!

bocsi, kicsit eltűntem, de ti jól pörögtök. :lol:

madaran:nagyon sajnálom! Azt hittem, ilyenkor már megnyugodhat az ember, de ezek szerint nem. :cry: Bár kicsit reménykedem, háha mégsem olyan nagy a gond,csak elnéztek valamit. Bár fura, hogy csak utólag csináljék meg ezeket a vizsgálatokat, közben meg kimondták a rossz hírt. Nagyon sok erőt kívánok!!

biga.csiga:gratulálok az UH-hoz! Örülök, hogy minden rendben!

kata:Nem irigyellek a sav miatt! Remélem azért sikerül vmi jó dologra ráakadni, ami segít! Nekem eddig csak néha volt, de az is nagyon rossz volt.

batkata:gratulálok a félmaratoni futáshoz a családnak, és persze neked is, hogy ilyen hősiesen kibírtad! Én állni sem bírtam vna ennyit a melegben! És ezek a menüsorok! Megyek hozzátok enni! :lol:

viki:Nagyon sok boldogságot kívánok házassági évfordulótok alkalmából! És még nagyon sok évet! Megnéztem a videót, és végigbőgtem. Nagyon szép! És ez a zenei aláfestés!

Krisz:nagyon szupi a kocsi! Ez nekem is nagyon tetszik, jó választás!

csöre:nagyon sajnálom, ami a mamáddal történt! Mielőbbi gyógyulást neki!

időjárás:őrület szeptemberben ez a meleg! Vasárnap hajnalban 3kor keltem , mert nem bírtam aludni. Aztán követett párom is, és 5ig a teraszon ücsörögtünk, mert a melegben képtelenek voltunk aludni. Ma reggel olyan jól eset, hogy elkelt a hosszú nadrág, de délután...megint meleg. Ez iszonyat!!20 foknál már nem szeretnék melegebbet, majd jövöre. :wink:

tali:örülök, hogy jól sikerült! Gondoltam rátok. És ezek a fagyikelyhek!!MMMMmmmm. . . nagyon csábítóak!

oltás:arról felvilágosítana valaki, hogy most milyen kötelező oltások vannak? És mik azok, amiket lehet választani, és mennyibe kerülnek?

palacsinta:ti aztán el tudjátok csábítani az embert!! Mmmm. De nagy nehezen ellenálltam!! A mi kedvencünk:tejfölös-diós, és a nutellás-kókuszos palacsinta. :lol:

katuska:már nagyon szép a pocakod! Igazi kismamis!! Nekem 1 hét alatt nem nőtt semmit, úgyhogy én holnap nem teszek fel képet. De a tieteket szívesen nézem!! :lol:


rólunk:ma voltam védőnőnél, és sajna 5 hét alatt feljött 3 kiló. :cry: Alig akartam elhinni, mert rajtam 1 kiló is látszik, de ez a 3 sehol. :? És még a pocimra sem foghatom.
SAjna hiába szedem az elevitet, így is vashiányom van. Úgyhogy a nos-pa és a magneB6-hoz még kaptam fincsi csoki izű rágótabit is. :(
Dokitól megkérdeztem, miért kell jövő szerdán kontroll UH-ra visszamennem. Erre csak megrándította a vállát. Rendes. Szerencsére a védőnő rendes volt, és ő mondta, hogy a gyomor telítődését nehezen tudták megítélni, de ez elő szokott fordúlni , ne aggódjak.
Szóltam a dokinak, hogy ha nem húzták be, hogy mélyen fekvő a méhlepény, akkor feljebb húzódott?Erre közölte, hogy menjek 25-én UH-ra, és beyrta, hogy nézzék meg. Én mondtam, hogy jövő héten úgyis megyek, akkor nem nézhetik meg? Erre közli, hogy nem, mert az a genetikai Uh kontollja. Így rá 1 hétre megint Uh. Még örülnék is neki,ha én is láthatnám a manót, de sajna erre esély sincs. :cry:

És a végére, ha már ilyen sokat fecsegtem magamról:jó lett az AFP-m!!

Beszkenneltem a kelengye listát, amit a védőnő adott, de segítsetek légyszi! Hogyan tudom úgy berakni ide, hogy ti esetleg le tudjátok tölteni, vagy legalább nagyban megnyitni?
Mert gondolom ha mellékletként töltöm fel, akkor nem sok minden látszódik. :?

Mindenkinek szép éjszakát!

Kép
moffli82
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Jó reggelt!

Látom Hanna, te már fent vagy, engem a postás keltet, 2X csengetett. Nem akart elmenni az első csengetés után. :(

Pocakfotó? :wink: Hm?

moffli: Gratulálok a jó AFP-dhez. AFP ide vagy oda, de azért megnyugtató, ha jó az eredmény.
Az 5 hét alatt +3 kg miatt meg ne aggódj. Én holnap megyek védőnőhöz, szerintem 4 hét alatt alakítottam ennyit. Amíg van fagyi és palacsinta, baj nem lehet. :lol: Úgyhogy dugjátok el a mérleget a szekrény mélyére!
Amúgy nem értem, UH-n miért ne láthatnád a kicsit? Nem szokta a doki mutatni? :shock:

És képzeljétek, ma lettünk FÉLIDŐSEK! :D Olyan fura belegondolni, hogy most már minden egyes eltelt nappal kevesebb út van hátra, mint amennyi eddig mögöttünk van. :D

És akkor a heti pocakfotóm. Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Na, ma is megpróbálom azt a képfeltöltést :) Kép
Ügyes vagyok, Hanna? :lol:
Moffli: sajnálom, hogy nem láthatod a babót :( 5 hét alatt 3 kiló nem egy tragédia, attól is függ, hogy előtte mennyi voltál, mennyit híztál, stb... azt senki nem várhatja el, hogy mindenki a nagykönyv szerinti ütemben hízzon :evil: de ilyenek ezek a védőnénik, nekem is beszóltak...
Katuska: nagyon csini pocak :) ez már igen :)
Batkata: tök jó, hogy nem mumpsz... bár, hogy a fog ilyet produkál, az is durva... remélem, hamar rendbe jön Julcsi

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: