Új privát üzeneted érkezett!

Egyetlen pozitívuma az ébredésnek az volna, ha megenné a tápot, mert éjszaka aztán képtelenség kanalazni! De inkább pihizzen, és reggel legyen farkaséhes!

Nálunk is de. 1×, du. 2× aludt Marci. Most, ha du. nagyot alszik, másfél órát, akkor már nuku második alvás. Ha rövidet alszik, fél óra, akkor még öt előtt szundizik egyet, szintén fél órát.

Nyugodalmas éjszakát nektek!

KépKép
Kép
sagi1

8-ig aludt ébredés nélkül 8-tól!!!!!

( Sagi: nem eszi meg a tápot már ébredéskor sem éjszaka)

Kép
ndombi

Nekünk most 10 52-kor, nektek Blo, fél órával hamarabbra boldog 9 hót!

Ndombi, ez haladás!Ügyes a 7 hós és 2 hetes Dorka baba!

Nálunk alvás 10-től 13-ig, majd alvás 15-től 16-ig majd alvás 19-től 7-ig van...jó kis alvókája van!Van 5 foga és tegnaptól ül, szuper, majd csak haladunk...
Vendég

nálunk 2x fél óra. Vasár és ünnepnapokon 3 x fél v 1x 1 + 1x fél.

Ha nem hisztizik nem érdekel,úgyis mindíg úton vagyunk :lol:

Kép
ndombi

Boldog 9 hót!! Most már tök kicsi a különbség.... az elején milyen soknak tűnt!!!

Kép
ndombi

Sziasztok!
Nekem Szofi napközben átlag 5 órát alszik. Ezt általában 3 felé osztj ael, de volt olyan is, hogy 2x 2,5 órát aludt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Köszi Lányok!

Hunci Neked is boldog hófordulót!!!!

Kép
Vendég

MIVAN???? 5órát napközben????

Hunci 4 órát napközben?????

Muhahahahahahahahahah

óóóóóóóóó de jó nektek!!!!

Kép
ndombi

éééééééés,akkor még ott az éjszaka is, ugyebár :roll:

Most számolom, h ma délelőtt aludt olyan másfél órát, délután 2,5-et, éééés most tettem le. Ez már csak olyan kis pihike lesz, nem is baj, ha nem lesz 1 órás, csak ne hisztizzen.
Végül is akkor Milus alvókája sem olyan rossz, deeeee ma hajnalban megint fent volt 4-kor és csak fél 6-kor tudtam visszaaltatni :? Bekentem a fogát, megitattam, majd egy kicsit elringattam.

Nálatok még mindig simán megy az altatás???? Milus mostanában igényli, h mielőtt beteszem az ágyába, egy kicsit összebújva meghallgatjuk "csillagzenét", leteszem és elalszik. Eddig még. Félek, h ez rosszabb lesz, aztán meg arra gondolok, hogyha ez kell neki a nyugodt pihenéshez akkor miért is ne.
Vendég

most úgy van,hogy fél 8 füri,19 50 kaja-kanállal :lol:
8 alvás-beteszem az ágyba és kész.nyikk nélkül alszik.legközelebb 7-8 körül hallom,de nem akarom elkiabálni.eddig olyan,hogy felkel éjszaka és nem alszik rögtön vissza olyan sose volt,csak extramini korában(1 hónaposan?)de erre nem emlékszem.remélem nem is lesz!!!!!kopkopkop.

Most még nem tudom,hogy milyen ha éjjel ébred és kanállal kell etetni(vagy nem?)....

Kép
ndombi

SZiasztok. Hát nekem a nappali alvás az jó, de éjjel 2x legalább szopi. Ha meg éppen jön a foga, akko szarul alszik, bömbi van éjjel is. AMikor már kibújt, akkor csak szopi, aztán alvás tovább anya mellett. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Blo, nálunk semmi változás, alvás előtt 10 perc sírás, ő ezzel ringatja magát, aztán alvás reggelig.
Amúgy tegnap beájult az ágyba, 7g Dagályoztunk, aztán fürcsi és beájulás, alvás közben meg evett 9kor:)

Ndombi, na majd csak... :lol: Amúgy éjjel ébredne, nem tudnék neki kanállal adni, lehet, ő enne, de én nem találnám a száját :lol: Én ha nem alszok legalább 8 órát, meghaltam aznapra...Még jó, hogy őnagysága is szeret aludni :lol:
még a fogzásba is mázlim van...5 fog minden nyűg nélkül 8)

Amúgy a Rosmannban kaptam 8 hósokbak való ajándékszettet és abban van valami tejszerű lötty (tej is meg táp is, azok keveréke) a Hipptől, igaz 10 hós kort írtak rá, de reggel adtam neki táp helyett és falta...
Vendég

Ma a dorka 8-kor este lefeküdt. 6 50-kor felsírt-kaja nem (nyilván :lol: ) tea igen. alvás 9 50-ig én ébresztettem,mert mentünk jógára!!! Juhééé!!!!(már a frászt kaptam... :) )

Gondolom ilyen sose lesz többet.....

Kép
ndombi

Sziasztok! És főleg szia Hunci! :) itt vagyok és mindent olvasok, egy bejegyzés sem csúszott át olvasatlanul, csak hát az írásra már nem biztos hogy jut idő. (sokszor más blogba se tudok kommentelni)
Örülök, hogy mindenkinek jó alvó babája van hozzánk képest :) mi napközben átlag 2*1 órát alszunk. éjjel pedig nem tom hányszor van szopcsi (mert tök kóma vagyok, fingom sincs hányszor ébredünk)
A héten 8 hós lesz Marcus és a hozzátápi =a o-val. szinte csak a ciciből folyó tejet hajlandó megenni. kb 1 héten ha egyszer eszik mást. aki nem olvasta a blogom, azt megnyugtatom, hogy mindent próbáltam, de semmi, se kanál, se cumi, se pohár... semmiféle táplálék nem kell. és még a tejet se issza meg csak ciciből. ez pusztán helyzet jelentés, nem panasz, mert megpróbálom úgy nézni, hogy a pohár félig teli van, örülök, hogy szopizik!!! és az igazat megvallva csak azért aggódom, hogy legyen mit enni, ne legyek beteg stb... mert hiába, nálunk az sem megoldás az elfogadásra, hogy kihúzom az evés időt, ha nem kaphat ciciből folyó tejet, akkor nem is kell más, inkább nem eszik.
Írtártok többen a túrórudit- ezt hogy adjátok nekik?

Olyan fura ez az egész, 1 évvel ezelőtt még mindenki pocakos volt, s most már... úgy megdöbbent, hogy milyen kis okos figyelmes nagyfiúk/lányok lettek. Hallgatnak a nevükre, értenek apróbb utasításokat...

Amúgy Normáról tud valaki valamit? Műtét?

Hunci: hol vetted/rendelted a borostyán láncot? Lehet én is rendelek, mert már több babán láttam és mindenki dícsérte.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri:
túrórudit úgy adom, ha ki nem veszi a kezemből, hogy apró darabok, és már meglátja, ajtó kinyit, kaja bent, nyelés, ajtó kinyit, én meg még le sem törtem a köv. darabot.
www.babacsoda.hu
Vendég

Oh,nálunk a Milli krémtúró a favorit!

(túrórudit én is töröm és adom.( 1cm-eset kb egyszerre betömöm :lol: )

Olyan csodás lehet,ha valakinek jóevő a gyereke.Ma volt benn részem este és elolvadtam. Az esti adag: 180 g!!!!!(XXL-es) vaníliás krémtúró + (!) fél babajoghurt (50g) ennyit életében nem evett...sőt van amikor ennyit evett 1 nap.. :lol:

Konkri: Sajnálom,jó nagy szívás,hogy nem hajlandó mást enni!Előbb-utbb muszály lesz,hülyén venné ki magát ha mennél vele az egyetemre,mert még üvegben sem lesz hajlandó elvinni a tejecskét a suliba :lol:

Próbáltad a tatárbifszteket? Nálam az mindíg bejön..

Kép
ndombi

Köszi Ndombi! :)

És köszi Hunci!

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri! Ne aggódj, ha csak szopizni akar, ő tudja, mi a jó neki. Majd később enni fog mást is, semmi gond, mindenki megtanul előbb utóbb mást is enni. Lehet, hogy a foga miatt van ez, ha a súlya normális, akkor minden rendben van. Amikor a nagyfiam született 10 évvel ezelőtt, volt egy kismama a házunkban, aki 10 hónapig csak szoptatott, utána kezdte csak el a gyümölcsleveket, és semmi baja a gyereknek. Szerintem még jól is csináljátok, ennél jobbat nem is adhatnál a picinek. És mire ovis lesz, tuti, nem fog szopizni!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Konkrika!!!!
ne aggódj, szerintem is jó, h szopizik a babád. Anyum mondta, h én is 8 hónapos koromig csak cickót láttam :lol: Úgy, ahogyan csibe is mondja!!!
Vendég

meg a másik, h ebben a magy melegben a fene sem akar rágni,, sokkal jobb a puha cickón pihenni és csak jöjjön a kajó, ami szomjoltó is és még kaja is, és pont olyan összetételű ami a babusnak megfelelő!!! :D
Vendég

Hahóóó!
Mi most csápoltuk be az első túrórudit! :lol: Naná, h ízlett neki. Én felkarikáztam, aztán azokat félbevágtam és úgy adtam oda neki :roll: Jó lenne, ha több fogunk lenne :)
Vendég

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam, csak olvastam...de ma azt hallottam, hogy HUNOR nap van, így muszáj voltam jönni felköszönteni. Remélem tényleg ma van a napja;) Boldog névnapot Huncos!

Kaja: olvasom, hogy krémtúró, joghurt, túrórudi....rudiból már volt, hogy kapott morzsákat, de én még többet nem mertem adni és a csokijából pedig még sose kapott, nem is szeretnék adni neki belőle, de lehet, hogy bátrabb leszek és kap több rudit:)

Joghurtot hogy adjátok? Gyümölccsel összekeverve??

Alvás: mi is alszunk napközben 3-5órát, változó. Tegnap pl. délután 3-tól este fél 9-ig ébren volt, de nem nyafogott és csak délelőtt aludt 2órát. Aludt is mondjuk reggel fél 8-ig.

Na megyek, mert szemdörzsi van, leteszem....vagyis elringatom, mert nálunk sajna így megy az altatás, hogy vállamon kicsit bekómál, aztán lerakom és ujjszopival elalszik. De ha csak leraknám nem tudom mikorra aludna le, merte gyből felül, feláll és vigyorog mint egy kis tejbetök.

Na puszi Mindenkinek és boldog hófordulót a babáknak!

bingii

Bingii, köszi!Igen ma tartjukk
(december zsúfolt lenne, Mikuláskor szülinap, karácsony aztán dec 30 névnap...nem, azt nem, jobb ez a szeptemberi időpont)
Joghurt, én nem natúrt hanem gyerekeknek való gyümijoghurtot, danoninot pl veszek.Krémtúróból a milli a legjobb sztem.
Vendég

Boldog névnapot Huninak!!! Jó időpont választás.
Marcus nap is van január 9én, de én is az augusztust választottam.

Köszi a bíztatástokat, ami nem is annyira bíztatás, hisz mindenben van valami jó! Igaz hogy kötöttebb vagyok én is a szopi idők miatt, de kötetlenebb kaja vásárlás és mosogatás ügyben. :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: és ne tudd meg, hogy mennyit spórolsz is így;) MErt ugyan én is főzök, amikor csak tudok, de olykor-olykor muszáj a konzerv kaja...

bingii

Én a főzéssel sok időt spórolok, mivel Szofinak nem kelle afőztöm, csaka kecskeméti. A hippet nem eszi meg, a univert meg csak nagyduzzogva. Ez van. Így anyagilag nehezebb sajna.
Huni boldog névnapot. Nekünk is szeptemberben van, igaz Szófia nincs külön, Zsófia napon kell tartani.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Huni Boldog tegnapi névnapot!!!

:lol:

Az Unvert Dorka is utálja!!A többi jöhet..

Mióta "felnőtt "kaját kap azóta (1 hete) szeret enni.

Úgy döntöttem mindet kap,kivéve rendes tejet.

Rendes piskótát is kap(baba) leszarom a glutént :) 8 hónapos. semmi baja se lesz....Minden másból is kap,kivéve a puffasztó ételekből és a zsírosakból...

Ti mossátok a fogukat jut eszembe? Kéne nem? Vettem fogtisztító kendőt. Az hülyeség??(2 fogaz 2 fog nem??? :D )

Kép
ndombi

köszönjük a köszöntéseket!!!!

Ndombi, kenyeret is adhatsz majszolni vagy kiflicsücsköt.Már én is mindent adok kiv. tej, igazi málna és eper.Semmi baja nem lesz a gluténtól ennyi idősen már.
Amúgy fog:én mosom, erre hárklis vagyok, egy fog is fog és a babafog is fog...vettem nenedentet és azzal mosom már az első kibújástól de most már mind az öt fogát :lol:
Vendég

Mivel mosd? Babafogkefével vagy az ujjaddal va fogkefével? És mikor?

Kép
ndombi

Sziasztok

Hat en vagyok az elo pelda arra hogy a rossz utan meg johet rosszab.Egy hetet toltottunk korhazban a kincsem osszeszedett valahol egy rota virus nevezetu betegseget,hanyas,hasmenes.2 napig infuzion volt szegenykem. Mar az unaokateso is bent van,a masikat ithon kezelik,es tele a korhaz,naponta 4-5 kisgyereket hoztak be ezzel.
Fogunk 2 van,lefogytunk,9 kg es 74 cm. Kép 1 nap infuzion Kép Szinten Kép Kicsit jobban Kép Lefogyva Kép Vegre othon

Mar helyesen eszik vegre,talan minden ok,remenlem nemkapja vissza

Kép

Kép
marcsitita

Ja es semmi joghurt,puding milli kremturo meg ilyenek,Nestle Beba,fott krumpli,rizs,csirke hus,dietas kaja csak.

Kép

Kép
marcsitita

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TqouPRe_9I4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TqouPRe_9I4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Vendég

Szerencsére Dorka be van oltva rotavírus ellen.
Szegény Adam! Jó,hogy már jól vagytok. Ha átesett rajta,már kötve hiszem,hogy visszakapja Marcsi!

Dorka valamiért állandóan felsír.. fél 10 volt mire elaludt 8 helyett.Remélem nem beteg! Mindenesetre kapott cebion cseppet,kiszívtuk az orrát mert szörcsögött ,beorrcseppeztem, és kapott egy kúpot...na most is felsírt.. mi a franc....a foga?

Ja, ma a jógaoktatóra kiakadtam.Megérkeztünk és úgy köhögött mint állat! Mondom:beteg vagy?

Erre:igen,de szerintem már nem fertőz..és végigköhögte ilyen durva hurutosan az óráát.Előbb eljöttünk...

Kép
ndombi

agyhártyagyuszi is ellen beoltattam kedden.

Kép
ndombi

Marcsi, sajnálom szegény fiadat, jobbulást neki!

Ilyenkor örülök, hogy beoltattam rotavírus ellen, mindig azt mondták minden topikon, ahol nincs kistesó, ott nem kell beadatni, sztem meg nem kell ahhoz kistesó, hogy elkapja, én ide viszem, oda viszem, bárhol elkaphatja. :cry:

Ndombi,én is megvettem azt az oltást, azt ismételni kell vagy hogy müködik?
Fogmosás: du-i uzsi után nenedent ráhúzom az ujjra, rá fogkrém és hagyom hogy nyelje, rágja stb közben próbálom neki körkörösen mosni, már amennyire lehet...
Vendég

aha 2 hónapnak el kelltelni közte.

Dorka taknyos. Hivatalosan :)

Lóg a gyertya az orrából. Lehet valamit tenni porszívón és tengervizes és normál orrcseppen kívül? Vettem gyerekvitamint is, feloldom vízben +cebion cseppet. (homeost is)

Más baja nincs, csak nem tud tóle aludni az ujjszopás miatt.

Kép
ndombi

Hello!
Dombi: szerintem nem kell más, az már legalább 80%-os siker, ha a nózit ki ktudjátok szippantani. Sztem 2-3 nap és sokkal jobban lesz. Tudjátok a nátha egy hétig tart, az orvos szerint meg 7 napig :lol:
Milu meg be van rekedve :shock: Ezenkívül semmi (egyelőre). :roll:
Vendég

Ja, nekem mondta a dokinénik, h adhatok neki nurofent is, a használatiban benne van, h influra , megfázásos dolgokra, fogzásra , torokfájásra jóóóóó!
Vendég

és hányszor lehet szívni, Doki szerin 2xde szerintem inkább kiszívom 5x mint hogy bnet rohadjon a takony nem?

A nurophen csak láz és fájdalom csillapító nm?

Kép
ndombi

Hahóó!
Sztem is inkább legyen többször kipucolva a nózi, nehogy a arcüreg vagy fülgyulladása legyen.
A Nurofen használtaiban benne van, mingyá' előkeresem.
Vendég

Aszongya:
"javallatok:
Alkalmas a láz gyors és hatékony csökkentésére, valamint enyhe és mérsékelt fájdalom gyors és hatékony csillapítására olyan esetekben, mint meghűléses és influ-szerű tünetek, torokfájás, fogzási fájdalom, fog;fül-, fejfájás, zúzódások, rándulások."
Vendég

Voltunk dokinál : Nurophen 2x 2,5 (már lázas)

orrszívó billiószor.előtte sterimar utána orcsepp.

Vettem még vitamint és 2x 10 cebioncsepp(C-vitamin) kell.+ fél ampulla Calcimusc (kalcium injekció szájon át)

Valamint beadtam oscillococcinumot. Csak ennyi :)
Azt mondták 2-3 kínos éjszakával kalkuláljak....A kedve egész jó.

Azért telibehányt,mert lefolyt a redva a torkán. :P

Köszi Blongyi !

Kép
ndombi

jaj dombika! Szerintem Dorka ügyeske lesz és hagy békén az éjjel. Simán bírja a Sterimart? Csak azért kérdezem,mert anno Vini ki nem állhatta, mert olyan nagy az a rész amit az orrocskához kell tenni. Akkor váltottam a Fluimare-ra, sokkal kisebb a fújókája (vagy mije)
Mielőbbi javulást a csajszikának!!!
Vendég

ja,igen fluimare. a sterimar egy szar.kifolyt oldalt mellette.

nem hiszem,hogy hagyni fog,mert naaagyon durván ömlik belőle a takony. Most ok volt,mert fluimare -szívás-orrcsepp megtette hatását.evett,alszik. de mivel a hatása nem tart örökké....
(ebben profi vagyok- 17 éve használom folyamatosan.Volt,hogy 1 üveg/2 nappal nyomtam...)-most a szteroidos orrspray hatására 1 hét/üveg.
Dorkánál ezért nagyon óvatos vagyok vele.

A kedve egyébként tök jó,csak ha nem kap elvegőt azt utálja.megértem...

Kép
ndombi

a nurophen nálunk is bevállt mikor beteg volt. nálunk két és fél napig tartott a betegség. utána már csak a hurut volt a nóziban. orrcsepp és szipácska. az orrcsepet én is szinte iszom, én is utálom, ha be van dugulva az orrom.
és a nurofent én is adom a fogira! ha nyügi és fáj neki, akkor kap egy v. fél adagot. jó! fél óra és jól van a gyerek utána. viszont én nem értem, hogy hogy tudja lenyelni, mert én mikor megkóstolom, akkor kapar tőle a torkom (de narancsos).

viszont kibújt a 4. fogi is végre, de éjjel még mindig nyafi. nappal csudi jó gyerek, de éjjel... Hunci, ezen segítene szted a borostyán? szted, ha lenne lánc, akkor jobban aludna éjjel?
valamint, hiába vártam megváltóként a 4. fogit, még mindig nem akar enni, és hiába ül közénk, hiába adok bármit a kezébe, ő nem akar a "nagyok" közé tartozni... rohadt védőnő! fú a tudományos eszét a földbe tudnám döngölni! f@szért tanácsolta, hogy ne etessem, mikor nem volt kaki. hát persze, hogy az okos fiam rájött, hogy van könnyebb kaja is, mint a kanalas. tudom, szép, szép dolog a szopi, de bevallom őszintén, hogy nem szeretném 1 éves koráig csak szoptatni. főleg azért se, mert szeretnék kistesót. de hát gyenge vagyok... sokszor még a délutáni szundi közben, mikor együtt alszunk is ott lóg a mellem a szájában, mert úgy keresi álmában is, mint egy éhes fióka. tegnap csórikám napközben pl csak egyszer szopizott - egyrészt így jött ki, másrészt, hiába húztam ki a kaja időt 4 órára, inkább nem evett semmit. és uzsira is csak fél üveg kajót evett. viszont ha nemváltozik a helyzet, akkor az lesz, ami a sógor nőm esetében is, októberben délutánonként megy a mamához, és akkor hiába lesz sajnálás, ha nincs cici. ott meg kell enni a menza kaját.
tiszta kamu, hogy az idő előre haladtával, mennyire könnyebb a gyerekkel, hisz, míg kisebb volt addig sokszor csak hajnali 4hor kelt és benyomott egy üveg kaját is... most meg éjfél előtt már kukorékol és óránként felkel.
amúgy 9110g és 80cm.

Kép
Kép
Kép
konkri

Koszi csajok
Erdekes,hogy megkerdeztem a dokit,es aztmondta nincs ellene olytas.Ez most anyit jelet akkor,hogy nalunk nemkaphato.
Agyhartya gyulladas ellen Adi is kapott.Hetfon megyek Tatabanyara feljelenteni a munkaadomat.Megyek az egeszsegugyi biztositoba es a munkaugyi birosagra is.Megint anyival razott le a konyvelono,hogy majd megadja a szamom a intezonek(milyen intezonek is) es majd jelentkeznek.Ja majd ugy 20 ev mulva.Komaromba a munkaugyin tanacsoltak adjak 2 hetet hogy intezkedjenek ha nem inditassak vizsgaltot ellenuk,hat letelt a 2 het.

Kép

Kép
marcsitita

Hogy nektek milyen ugyesek a gyerekek.Adi me nem all fel ugy hogy belekapaszkodik valamibe.Esetleg az olembe adigal.Csak lepeget,nagyon keveset,ha fogom a kezecskeit,maszni nem maszik.De mar 2 szer felult maga.Igaz most le is volt gyengulve rendesen,meg ulni sem akart,csak hogy fogjam a kezembe,de mar eleven.
Nagyon ugyesek

Kép

Kép
marcsitita

zsír.minden eltűnt amit írtam.röviden:
Marcsi: rota oltás 36.000 . Végre feljelented! Végre!!!
Dorka ugyanez. támaszkodva ül,nem mászik,kúszik,ha fogom a kezét összerogyogatva áll. (tud tapsi-tapsizni,rugizni-fekve rugdos felkérésre-néha könyörgésre :lol: )
ennyi.a gyerekorvos szerint naaaagyon fejlett.szerintem totál átlag.
A nagyon fejlett az jóval előrébb jár( vörösbegy Barni pl.)

Konkri: szerintem is meg kéne oldalni,mert jó a szopi meg minden,de gondolom azért is kel óránként mert nem elég a tej.régen meg igen.

Tegnap az orrdugi miatt 2 óránként keltünk porszívózni (zavar a kupi :) )

Vettem valami hipertóniás,nem izotóniás tengervizet.... (eddig fluimare volt) állítólag nem csak fllazítja,hanem csökkenti a duzzanatot.meg homeos orrsprayt.)

Kivi vagyok.....

Kép
ndombi

vettem 99 Ft-os light energiaital a tecsóban.3-at megiszom egy nap és irtó jó minden!!!! (max előbb halok meg..és akkor :lol: ? )

(a bizti kedvéért vettem egy kartonnal 26 db)-talán kitart a héten

Kép
ndombi

Hello-bello!
A borostyán láncon már én is elgondolkodtam, nagyon közel vagyok hozzá, h megrendelem, a család kinevet :twisted:
Ma vettem neki gyapjú derékaljat a Kascmirban, remélem gy kicsit nyugodtabb lesz.
Nálunk ma reggelre lépett 2-őt gyerkőc, azóta sem :P Sportot űz az állásból, ülni csak azért semakar, ha felültetem, akkor kb fél percig hajlandó ülni aztán csak úgy gurul hasra és mászik. Nem vagyok miatta elkenődve, nem szeret ülni és kész :D

Aszem amikor terhes voltam, akkor fújtam a nózimba homeos sprayt ééééééés HASZNÁLT!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?