Új privát üzeneted érkezett!

Helló!
Ha megvártok minket, szerintem olyan 17.30 max ott vagyunk, de lehet, hogy korábban is :D:D
Jó lenne!!! :D Mancit felszedem a bölcsiből, azt irány-horány Ikea :D

Melitta?
Eszti?

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Kirááály! :D Lesz nagy öröm! :D
Többiek? (Akkor már csak a délután érvényes.)

Na, visszaolvasok, aztán jövök.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Nekem király a holnapi Ikea, mi 4-től simán ott tudunk lenni.
Melitta, ha esetleg ti is eljöttök, akkor lebizniszelhetjük az ezüstöt. :)

Lyly, na, ezeket nem tudja Bence: babakocsban ülés (már fél éve nem használjuk), és kézen fogva sétálás. :roll: Nálunk futás van, rohanás, crossmotorozás, húzódzkodás, spárgában csúszdázás (frankón).
Na de mindegy, majd túlvészeljük valahogy.
Vendég
 

 
 

És már itt is vagyok! :D

Bartika!
Gratula a fütyishez! :D
Magnéziumot szedsz?

Viol!
Ez a munka így nem hangzik rosszul, jó, hogy Anyud be tud segíteni!
Beszélgetéshez gratula Dorkának! :D Pár hét, és már be se fog állni a szája! Na, akkor majd visszasírod a nem-beszélős korszakot! :lol:
Étvágytalanság lehet vérszegénységtől, legalábbis amikor én szóltam a doktornéninknek, hogy nem eszik a gyerek semmit, csak szopik, akkor ő rögtön arra gyanakodott, és igaza is lett. Érdemes egy tesztet kérni, egészséges rendelésen egy perc az egész, és szinte fájdalommentes. Olyan "tollal" csinálják, mint amilyennel a vércukor vizsgálathoz szúrják az ujjbegyet. Első csepp vért letörlik, a második megy a tesztbe, több meg nincs is. Keve észre se vette az egészet.
Én kedden mindenképp megcsináltatom Dévának (persze, ha a doktornéni is indokoltnak tartja).
Ti nem terveztek kistesót?

Nancsika!
Mi van a bölcsivel? Mármint az előzővel? Lett a dologból valami?
Akkor most már jöhetsz esténként ide is diskurálni! :D Gratula az egyedül alvósnak!

Melitta!
Jaaaaaaaajjjj, annyira kíváncsi vagyok Szoficára! Mi is csak nézünk gyakran, hogy ennyire pici korban is kijönnek a nemek jellemző vonásai. :lol:
Zazihoz kitartást! Mamacka írt régebben egy könyvről, Szuperdada a címe. Egész jó, és nem kegyetlen módszereket vet be a célok elérése érdekében. Leginkább a következetességre és a kiszámíthatóságra épít. (Mi is, és Keve egy elég könnyen kezelhető gyerek, bár szerintem ez leginkább típus kérdése. Azért érdemes átolvasni.)

Ildi!
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a ti önkormányzatotok is úgy működik, mint a miénk, akkor karácsonyra se lesz meg a papír. :( Nálunk ez úgy van, hogy 15 napon belül kell válaszolniuk. 20 nap múlva írok egy levelet, hogy na ugyan már..., erre pár nap múlva jön a válasz, hogy ja, bocsi! Volt olyan is, hogy az egyik képviselőnek 2 hónapig nem reagáltak, aztán azt mondták, hogy valahova elkeveredett az e-mail!
Azért drukkolok, hogy flottul menjenek a dolgaid!

Tünde!
Én meg azt nem szeretem, ha olyan oktat ki a gyerekeimről, akinek egy sincs! :twisted: Jó fej Peti, hogy ennyivel elintézte!
Tűzokádó sárkányok: :lol: :lol: :lol:

Eszti, Eszter!
Veletek majd holnap! :D

Lyly!
Nekem más a véleményem, mint a többieknek. Sokat filóztam is rajta, hogy megírjam-e, mert semmiképp sem szeretnélek megbántani, és érzéketlen se vagyok, bár lehet, hogy most annak fogok tűnni. Én kívülállóként szerintem elég racionálisan látom a dolgot. Természetesen továbbra is nagyon sajnálom ami a babátokkal történt, a veled való bánásmód meg felháborító, és most finoman fogalmaztam. DE! Ennek ellenére (vagy éppen ezért) én úgy gondolom, hogy át kéne gondolnotok, hogy meddig viszitek tovább az ügyet. Megértem, hogy keresitek a magatok igazát, és nem akarjátok, hogy ez a banda, aki téged elküldött, tovább garázdálkodjon, de én erre sajnos elég kevés esélyt látok.
Ha rendőrségi nyomozás indul, az a legegyszerűbb esetekben is hónapokig, esetleg évekig húzódik. Nektek közben többször kell tanúskodni járni, újabb és újabb jegyzőkönyveket vesznek föl, szóval hosszadalmas procedúra az egész, ami közben titeket, a lelketeket nem hagynak megnyugodni, feltépik a sebeket. A vége pedig bizonytalan. Ha megalapozottnak találják a vádat, akkor megy tovább a bíróságon a hercehurca. Ott, mivel a bíró nem orvos, egy másik orvost kérnek fel, hogy mondjon véleményt, és náluk igencsak jól működik az egyik holló a másiknak nem vájja ki a szemét elv. És bármi is lesz a vége, a kisfiatokat nem fogja visszahozni, és a történteket se tudja meg nem történtté tenni.
Szerintem, gondoljátok alaposan át, adjatok magatoknak időt a gyászra, aztán próbáljátok elengedni a kis angyalkátokat. Én úgy gondolom, hogy a következő terhességedben a babának fontos lesz, hogy kiegyensúlyozottan tudjátok fogadni.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Többiekkel mi lehet?

A teljesség igénye nélkül, Vali, Gyöngyi, Mamacka, Annácska (bocs akit kihagytam, még korán van), merre vagytok?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Esztipeszti,
nálunk is frankón megy a mozgás, de valahogy Bencus megérezte, hogy most nem lehet olyan nagyon. A kocsit én is elővettem, mert mi sem használjuk de ahogy meglátta, már bele is ült, és jólesett neki, hogy csak nézelődik.

Lidke,
sok igazság van abban, amit írsz. Azóta számtalan hasonló sorsú és bánásmódban részesült anyukával beszélgettem, írtunk egymásnak. Itt az a baj, hogy erre az én életem simán rámehetett volna, olyan előrehaladott volt a bomlás (egy 22 cm-es baba volt a pocakomban!). Egy szerencsém volt: a magzatburok nem repedt meg magától, egyébként egy jó kis szepszis után valszeg engem is temethetett volna a párom.
Egy apuka írt, az ő felesége kisebb terhességgel került haza, hogy majd megindul az a vetélés magától, aztán 4 gyereket hagyott maga után, mert vérmérgezés lett az eredménye.
Azt akarom, hogy figyeljenek oda jobban a kismamákra, mert a mi testünkben növekszik az új élet, nem számít, hogy ők mit tanulnak az egyetemeken!!! Ha én háromszor megyek egy nap vizsgálatra, hogy nem oké valami, neki háromszor kötelessége megvizsgálni, hogy mi a helyzet!!!
Tudom, hogy ezt a babát nem adja vissza senki. És pénzt, egyetlen fillért sem akarunk kapni, nem azért indítanánk el ezt az egészet. Az egész terhességem alatt ide-oda dobáltak, senki nem akart foglalkozni velem, mert nem volt fogadott orvosom!!! Ezekről nekem írásos papírom van, olyan is, hogy van szívhang, és akkor már régen halott volt a kicsink!!!
Egyébként egyáltalán nem haragszom rád, és arra, akinek más a véleménye, márcsak azért sem, mert - szerencsére - nem mindenki éli át ezt, a rettegést, a kínt, a fájdalmat, a kilátástalanságot. Ezért kívülállóként teljesen megértem, hogy más véleményeket is kapok, de ezt értékelem, mert nem hagy elvakulni. :cry:

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Örülök, hogy elmúlt a tűktől az allegiád!!
Hiába, azért a több ezer éves kínai/keleti orvoslás tud valamit... :)

Mi sajna nem tudunk IKEA-zni, de Nektek jó szórakozást!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok!!

Hoztam pár képet (ez még nem a végleges állapot, még lesz dekoráció a falakon is) :D
De a nagyja kész :D
Kép
Kép
Kép


Lyly, megértem a gondolataidat, hogy miért szeretnétek a végére járni, de Lidkének is igaza van a sebek feltépése....nem felejtés..... dolgokban is.
Kívánom, hogy sikerüljön valamit elérnetek az ügyben, feldolgozni a babátok elvesztését, és hamarosan együtt örülni a legújabb kicsinek.


Lidke, azér karácsonyig csak meglesz minden :wink:
Aug.végén adtam be, okt. végén telik le a 2 hónap, aztán + 30 nap még a működési, meg a vállalkozói-.
Ha minden csúszik, akkor pont december lesz :lol: :lol: :lol:
De így is vagyok felkészülve, hogy csúszni fog, mert amikor a télen építési engedélyt kellett kérnünk miatta, dec 28.-a körül lett beadva(naná , hogy csúszott a 60 nap ott is), márc.10.-én lett jogerős az engedély. 8)
Úgyhogy hajrá önkormányzat :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Eszti, örülök, hogy javult az allergiád.
Én most jól vagyok, elmentem egy nagyon kedves ismerős allergológushoz, egynelőre orrsprézek, de ezt már írtam.
De jövőre én is akarok valami természetesebb kezelést.
Még a rhinolight fényterápián gondolkodom :wink:
Mikor mentek Párizsba???
Képzeld mi is megyünk tavasszal :wink:


Én ma nem tudok ikeázni, majd legközelebb :wink:
De jó szórakozást nektek!!!

És Eszti, mikorra tervezik Benyó műtétét?

Tünde , drágám, jó volt a nyaralás?
nem is mesélsz :wink:
kocsi bevált?
Peti kiszámolta már az árajánlatot???? :wink: (már kéne a cucc) :wink:
vas
 
 


Ildi,
köszönöm a kedves szavakat, rám fér.
Ez egy kozmetikai szalon vagy tökhülyén látom? A tiétek? Nekem tetszik, csak biztos lemaradtam valamiről.

Eszti,
mennyibe került a szúrkálás? Ez az akunpunktúra nekem is tetszik, és a páromnak is, nekem is vannak allergiás tüneteink, időnként elég rosszak. Lehet, kipróbálnánk..

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Lyly, igen, kozmetikai szalon jól látod, és az enyém!!! :D :D :D
(de a szalon kifejezés az azért túlzás, alig 20m2-es kis picuri, de az enyém :wink: )
(inkább kis stúdió :wink: )


Nincs mit :wink:
vas
 
 


Ildi, szép a garázsotok :wink: :) :)
Ha lehet, megyek majd szépülni. Benned bízom. :) Nekem a kozmetikus kb. olyan, mint az orvos: bizalmi kérdés. Mégiscsak az ábrázatomról van szó.

Sajna mi sem voltunk ma ikeázni, mert Benyó bemondta az unalmast, tiszta nyűg volt, így itthon voltunk, aztán 6-kor lementünk őrjöngeni egy kicsit, különben nincs este alvás. :wink:

Lyly, én nem is gondolkoztam akkupunktúrában, de mivel gyógyszercégnél dolgozom, rajtam kívül majdnem mindenki orvos. Az egyik kolléganőm pedig nemcsak szakorvos, de szakképzett akkupunktőr, így kezelésbe vett, ingyen. Mákom van, mert még csak el sem kell mennem sehova.
Ma lézeres kezelést is kaptam. :wink:

Ildi, két hét múlva megyünk, hú már nagyon várjuk. Minden le van foglalva, szóval tuti megyünk, szállásunk is jó lesz (remélem), és azért a koncertről is elég jókat hallok, szóval remélem szuper jó lesz. :wink:
Vendég
 


Köszi, Eszti :D
Ha tényleg ahány ember ígérte, hogy eljön, (és be is tartja :wink: ), na, és visszajár havonta, simán megélek belőle :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval két hét múlva :wink:
És milyne koncertre mentek? (erről lemaradtam)
(gondolom Madonna :wink: , neki van világkörüli turnéja), bár én nem csípem a nőt, de nagyon jó szórakozást :D
Mi tavasszal akarunk menni egy baráti házaspárral gyerekek nélkül 4-esben :D
Majd számolj be a szállásról, milyen volt, köszi :wink:

Milyne lézeres kezelést kaptál?
És ez most új, hogy gyógyszercégnél dolgozol, vagy eddig is ez volt? :wink:

na, csók

Ritka véletlenek egyike, hogy a kicsinyeim még alszank.Amióta elkezdődött suli, ovi, korábban fekszenek, és ezáltal korán is kelnek.
De ma....... :lol: :lol: :lol: , még húzzák a lóbőrt.... :D
vas
 
 


Ildi, igen, Madonna. És VIP jegy. 8)
Eddig is gyógyszercég volt. :lol: Sebaj, neked elnézem.
A lézeres kezelés pont azokon a pontokon van, ahol a hosszú tűket (ezek nem állandóak, csak fél órára voltak bennem) is szurkálta. Ez is azokat a fontos pontokat stimulálja.
Allergiám még mindig nincs. Szuper érzés. :wink:
Jövőre megelőző jelleggel kezdjük, májusban, és akkor lehet, hogy elő sem jön. Remélem.
Vendég
 


Sziasztok,

Bocsika, hogy ilyen sokáig nem jöttem, elég mozgalmas nyarunk volt, Vincét is átírattuk másik iskolába (most már Szentendrére jár, és szerencsére szereti :) ), a munkahelyen is költöztünk, szal ahogy Ildikó is írta valamikor, kissé el voltam havazva :? Kezd normalizálódni a helyzet, ígérem jövök most már rendszeresen :wink:
Bocsi, hogy nem írok most senkinek sem külön :oops: , nagyjából olvasgattam, innentől felveszem a fonalat, ok? :wink: :lol:

Ami mellett viszont nem tudok szó nélkül elmenni :(
Lyly: Borzasztóan sajnálom ami veletek történt, nagyon megrázott a dolog :( Kívánom, hogy sikerüljön hamarosan megnyugodnotok, és nagyon fogok drukkolni a kistesónak :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Eszti: Idéntől sajnálatos módon én is csatlakoztam az allergiások táborához :evil: , kihozta belőlem a vidéki lét :wink: Bezzeg idebent a szmogos nagyvárosban semmi bajom, de otthon meg tudok pusztulni :(
Szóval nagyon várom a híreket a kezeléseddel kapcsolatosan, jó lenne jövőre megúszni ezt a szenvedést.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vip jegy? hát azt meg honnan szedtétek? :wink:
Madonna rokonai vagytok, ne tagadd :lol: :lol: :lol:

tavasszal én ia akarok valami szupi kezelést , ezt az egy hónapot ami még hátravan kihúzom a sprayyal. :?

Vali, mondatm, nekem is a kiköltözés utáni első ősszel jelentek meg először a tünetek :roll:
érdekes, mi?
Jó kis legyengült szervezetünk a szmogos várostól ezt tette. :roll:
Gáz :roll:
vas
 
 


Sziasztok!

Városliget, fél 5, Közlekedési Múzeum bejárata - randi Esztipesztivel, Bettivel és Vokkal. Ha valaki csatlakozni szeretne, akkor nagy szeretettel várjuk! :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Jó szórakozást nektek :D
Mi biztos kihagyjuk :wink: :)
csók :D
vas
 
 


Na, majd a héten téged is kirobbantalak valahová! ;)

Kép
Kép
~melitta~
 
 


csók a család

2 percre jöttem. A gépem kb. 3 hete szervízbe, most tákoltunk össze egy ideigleneset. Ha tudok jövök bővebben

Lyly: Nincsenek szavaim a történtekre, sajnálom és próbálom én is túl tenni magam azon amin átmentek

sziasztok

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Még azért annyit, hogy jól vagyunk, a terhességem az uh szerint 1 héttel és 2 nappal nagyobb már most. Szóval éppen azon spekulálok, hogy az afp vizsgálatot mi szerint csináltassam, a mensim vagy a uh-s adatok alapján :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Ildi
ez gyönyörű! Bárcsak én is elmehetnék egy ilyen tuti "szalonba"! Rám férne egy kis tatarozás kívülről is.
:?

Eszti,
nekem az egyik rokonomat kb. 20 éve a makacs és gyötrelmes szénanáthájából ezzel gyógyították ki (vagyis tették hosszú időre tünetmentessé). Pedig akkor ez még nálunk nagyon gyerekcipőben járt. Szóval én hiszek benne, szerintem van benne sok jó, főleg az, hogy nincs mellékhatása, mint a sok szintetikus gyógyszernek.

Gyöngyi,
köszönöm. :cry: Szerintem az uh-os méret alapján menj AFP-re, mert a 12. heti uh a mérvadó, innentől ehhez képest nézik a babát, fejlődik-e rendesen. De azért kérdezz rá a dokidnál...
Ne aggódj, minden rendben lesz veletek, sajnos az én esetem egyedi, nem gyakori előfordulású, most én estem bele a szórásba... :cry:
Ne agyalj hülyeségeken, nekem is nagyon erősnek kell lennem, mert kell a tesó!!! :D

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Ildi:
nyaralásból most térünk magunkhoz...
Peti hamarosan keresni fog!!

Lyly:
hívtalak ma, de nem voltál elérhető, légyszi hívj ha tudsz, lehet hogy valaki vállalná

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


kicsit bővebben... (végre alszanak a sárkányok) :)

Ildi:
nagyon szuper lett a stúdiód!!!! :D
Írd meg priviben, hogy végül milyen gépeket vettél!!
naná, hogy én is kipróbálom!!! :P

Kocsi:
nagyon bevállt, végre elfértünk (6-an), még a mamát (anyósomat) is vittük, a hátsó ülések is dönthetőek, így a kicsik tök jól tudnak az autósülésben aludni.
Peti kitalálta, hogy a köv. kirándulás Szicília... :roll: :lol:

Nyaralás:
Lignano megint bejött, végig sütött a nap, a tenger meleg volt, nem is nagyon mentünk a tengerparton és a városon kívül sehova, így sem akaródzott hazajönni... :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Gyöngyi: De jó, hogy írtál :)
Hogy vagy? Rosszullétek?
Én is azt mondom, hoyg kérdezd meg a dokit, hogy mi ilyenkor az irányadó.

Tünde: Jók a képek, tuti szuper jó nyaralásotok volt :)
Bettus is milyen nagylány lett már! :shock: Az ölelkezős kép nagyon cuki, nekem az tetszik a legjobban :)

Megvan az új kocsi? Hurráááá :D Olyan, amilyet terveztetek?

Sulit mikor kezded?
Bettus megy oviba? Minden érdekel, mesélj :wink: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vali:
örülök, hogy előkerültél Te is!!! :)

Igen, olyan a kocsi, amit terveztünk, most nyugdíjas korunkig ez lesz... :lol:

Már elkezdődött a sulim, kemény év lesz, de erős vagyok kibírom :D
15-én kezdek a munkahelyemen is

Bettinát februártól felvették az oviba Dorina csoportjába, remélem addig szobatiszta lesz, mert most még egyáltalán nem sikerült rávenni erre.
Hiába vettük le nyáron a pelenkát, össze-vissza pisilt mindenhova, persze utána szólt, aztán feladtam és visszakerült a pellus... :? :roll: egyébként direkt ellenkezik, mert közölte, hogy nem megy sem bilire, sem wc-re, csak a pelenka kell (nem erőltettük)

Gyöngyi:
örülök, hogy jól vagytok!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Vali:
jaa, akartam kérdezni, hogy Alíz így hova jár bölcsibe, hogy Vini már Szentendrére ment suliba?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok!
Látom nem csak én tűntem el :lol:
Merre vagytok szerda óta?

Tünde: balesetmentes közlekedést az új autóhoz. És kitartás a sulihoz! Jó lehetett a nyaralás, olyan szép család vagytok!

Esztipeszti:örülök hogy eltüntették az allergiád! Biztosan jó lesz a koncert, és a kikapcsolódás.

Ildi: nagyon szép lett a stúdiód. :lol: Remélem hamarosan már nyitni tudsz , hogy dolgozhass, lassan nem győzöd a vendégeket :lol:

Nekünk elég mozgalmas volt az elmúlt időszak. Leválasztottuk az hátsó udvart a kutyáktól, meg kész lett végre Fannika csúzdája. Sajnos több betegség is közbeszólt (páromnak), jelenleg megint épp Fannika beteg. Amire nem voltunk lelkileg felkészülve, az az, hogy sajnos nem maradt vemhes a szukánk, így az idén nem lesznek kiskutyáink :cry: Kicsit ideges vagyok mostanában amiatt is, hogy mi lesz velem ha letelik a gyesem, hová megyek majd dolgozni. Úgyhogy rólunk csak ennyit!
Jó éjt Mindenkinek!
Írjatok ám, és sok sok vidám témáról, meg meséljetek kinek mit mond a csemetéje, mert szerintem Nektek is vannak jó kis történeteitek!

Kép

Bohócok:
Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Mi megvagyunk, csak tegnap volt a kicsi lányom keresztelője, ami nálunk családi összejövetellel együtt jár, így kb. két hete készülünk, robotolunk, ma meg örültünk, hogy végre túl vagyunk rajta. :wink: Déva péntek este óta beteg (Murphy :? ), láza csak első este volt, az is inkább csak hőemelkedés, de annyira taknyos, hogy aludni se tud, így éjszakánként Attilával felváltva ücsörgünk vele a nappaliban, míg ő pihen. :cry: Szopi se megy, mert hiába porszívózzuk, mire belefog a kajálásba, újra tele van az orra, úgyhogy csak szív kettőt, aztán elfordul lihegni. Így gyorsan feladja. :cry: Ma estére már a Keve orra is folyt, úgyhogy holnap reggel irány a doktornéni.
Keresztelő egyébként nagyon jól sikerült, utána a buli is, mindenki jól érezte magát. Dévát magunkra kötöztük, így nem zavarta, hogy ott van betegen, bár a vészforgatókönyv szerint én hazahoztam volna, Attila meg vezényelte volna az eszem-iszomot, de erre szerencsére nem volt szükség. (Azért volt "jópofa" sztori is: Attila nagymamája - akit másodszor látott a Déva - mondta nekem, hogy adjam neki oda a gyereket. Azt válaszoltam, hogy nem adom, mert beteg és nyűgös. Erre ő: Az nem baj, én is beteg vagyok! :shock: Ráadásul utána még sunyin bepróbálkozott Attilánál is, de szerencsére ő is észnél volt. :twisted: :lol: Arról már nem is beszélek, hogy negyed óránként belekötött abba, hogy én hogy nevelem a Kevét. :shock:

Boscó!
Jó, hogy írtál! Annyira édes Fannika! Jó nézni a kis mindig vidám pofiját! :lol: Jobbulást neki, gyógyuljon meg gyorsan! Mi baja van?
Párod már rendbejött? Vele mi volt?
Ne idegeskedj előre a munka miatt, biztos találsz valamit! Ha esetleg egy ideig mégse, nem tudsz bébiszitterkedni ott a környéken? Esetleg néhány dolgozó szülő gyerekeit hazavinni az iskolából, óvodából, stb.? Átmenetileg. (Egyébként engem is foglalkoztat mostanában a jövő. :roll: )

Tünde!
Hú, tényleg kemény év lesz! :shock: Ügyes legyél!
Keve is közölte kb. két hete, hogy ő pelenkát kér, azóta én is pelenkázom itthonra is, pedig nála nem voltak balesetek. Mindegy, nem vagyunk még lemaradva semmiről, majd rászánja magát, ha úgy érzi. Bettusnak gratula az ovihoz! :D Mi lesz a jele? Várja már? Februárig hogy oldjátok meg?
Kocsihoz gratula! :D
Nyaralás szuper lehetett! Nekem is az ölelkezős kép tetszett a legjobban!

Ildi!
Nagyon hangulatos lett a kozmetikád! Mindent te terveztél?

Eszti!
Jól hangzik az allergia eltüntetés! :D Mi az az állandó tű? :shock: :roll:
Kiruccanásotok biztos óriási élmény lesz! Hogy sikerült vip jegyhez jutnotok? Már most várom a beszámolódat! :lol:

Vali!
Szia! :D
Jó, hogy jöttél! Vincét nem viselte meg a suli váltás? Alízzal mi újság?

Gyöngyi!
Te is nagyon eltűntél!
Nem tudod napra pontosan, hogy mikor fogant a baba? Én mindig abból indultam ki az AFP-nél, és szerencsére mindkét dokim elfogadta. Mondjuk ez úgyis csak egy szülőriogató vizsgálat.

Lyly!
Én is tudom, hogy rengeteg hanyag, nemtörődöm orvos van. A bánatotokat is megértem, csak úgy érzem, hogy ez a nyomozás, meg pereskedés nagyon megvisel majd titeket lelkileg, azért írtam, hogy gondoljátok át, megéri-e. Örülök, hogy nem értettél félre, én tényleg nem ellenetek írtam, hanem értetek.
Hol tart jelenleg az ügy?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Ja!
És a hosszú cirkusz után Déva nevével kapcsolatban most kaptunk egy kis megerősítést!
Keresztségben az Erzsébet nevet szántuk a gyereknek, ezt is diktáltuk be amikor foglaltunk időpontot. Múlt vasárnap az Atyával egyeztettünk, neki is föl volt írva. Tegnap viszont amikor már élesben ment a keresztelő, végig a Déva név szerepelt, amit mi lányos zavarunkban észre se vettünk, csak utána kérdezte Anyum, hogy miért. Akkor néztük csak meg a keresztlevelet, és abban is Déva van beírva!!! :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Boscó!
Keve-száj:
Múlt vasárnap míg a kölkök aludtak, Attila felbontott egy csomag Pilóta vaníliás karikát, és egyet hagyott Kevének. Mikor felkelt a gyerek, megette, aztán közölte, hogy ő enne még. Mondtam neki, hogy nincs több, Apuci megette a többit. Erre kitrappolt Attilához, és megkérdezte tőle, hogy "Te mért vagy ilyen falánk?" Attila nem értette, erre Keve azt mondja neki: "Azt kérdeztem, hogy mért vagy ilyen falánk!?" Mindezt baromi ingerülten adta elő. Erre már én is odaértem, de úgy röhögtem, hogy nem tudtam megszólalni, csak megsimogattam a Keve fejét. Erre ő ellökte a kezemet, és rámmordult: "Ne húzd a hajam, te szemtelen!" :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok,

pici életjel :D

Ildikém, nagyon tetszik a stúdiód :D Sok sikert hozzá!

Tünde, hajrá tanulás és munka!Sok erőt neked, ügyes leszel! Klasszak a képek!

Esztikém, kellemes kiruccanást Nektek! Örülök,h megszüntek a panaszaid, az uramat is meg kellene szabadítani tőlük. Mikorra van tervben Benyóka operációja?

Mi jól! Jövőhéten lesz súlybecslés a kisasszonynak, nem tűnik kicsinek. (én bízom benne,h csak hosszú lesz) Mondjuk a pocak nő,mint a gomba. Haskörfogatom múlt héten már 2 cm-vel nagyobb volt, mint Botival a születése előtt 3 nappal. :shock: Hízással egész jól állok, bár most azért már az is beindult: +5-nél járok. Ehhez sztem hozzátartozik, h már nem vagyok egész nap Botikával. Délelőttönként egy magánbölcsibe jár már picit több mint egy hónapja. Mindent kalkulálva, h ne pici babával szokassam közösségbe, hogy biztosítva legyen téli időszakban is a megfelelő mennyiségű gyerektársaság (amire nagy igénye van), és ne egész nap, csak a harc menjen,h mit szabad és mit nem a kicsi miatt, döntöttünk így. Egyelőre nagyon örülök neki,h belevágtunk. Ugyan, picit az elválás nehezebben ment, mint számítottuk a gondozónőkkel együtt, most már minden rendben van. Szépen, bátran megy reggelente. Az ottléttel tulajdonképpen nem volt baj, csak néha jött rá, a mikor jön anyuci értem. Egyébként még mindig nehéz nekem is, főleg a hétfő. Ma is nehezemre esett otthagyni, pedig tudom az eszemmel, h jót teszek neki. Szeretgetik őket, sokat foglalkoznak velük: festenek, rajzolnak, mindennap új dallal, mondókával jön haza a nagyfiam. De tény,h nagyon kemény, nagyon tud hiányozni, pedig csak 3, max. 4 óráról van szó egyelőre.

Boti-száj akkor innen is:

Apjával szerelnek. Tanítgatja apa neki,h ez a csavar, ez az alátét, ez az anya...stb. Teszik be a csavart a helyére, apa visszakérdezi sorban,h mi micsoda. Az anyánál kérdi Tibi,h mi ez?
Botika: Ez az Anita. :D

Otthon voltunk nálunk, az öcsém készülődött vhova. (18 éves) Parfüm, stb... Jön Botit megpuszilni, indulás előtt. Boti szimatol a levegőben, majd megszólal:
- Hmmm, jó idő, Tomi! :D

Amúgy minden nap dőlünk a nevetéstől, olyanokat tud mondani. Persze adott szituációban voltak mókásak különösen ezek is.

Edit, ANGI??? Mi van veletek?

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Melitta, drága! Boldogságos névnapot Neked!

Mamac: utólag Neked is sok boldogságot névnapod alkalmából!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Melitta: Nagyon boldog névnapot kívánok :)


Kép


Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Anita: Jó régen írtál már te is, jó volt olvasni rólatok :)
Szerintem a bölcsi miatt ne aggódj, tuti jó helyet találtatok Botinak :) Úgyis látnád rajta, ha nem érzi ott jól magát, így meg inkább csak az anyai szív fáj, hogy pár órácskára meg kell válni tőle, ők sokkal jobban bírják :wink:
Haláli az anya-Anita kombinációja :lol:
Pocakképet nem mutizol? :wink:

Tünde: Jó, hogy feltetted a nyaralós képeket, most is megnéztem többször is, annyira fázom :? Jó lenne nagyon most ott lógatni a lábam a vízbe! :wink:

Autóhoz gratula, remélem hamarosan személyesen is láthatom :wink:
Húha ... mától dolgozol megint! Majd mesélj, hogy bírtad! :)Bettusra februárig anyósod vigyáz?

Bettus miatt ne aggódj, majd meglátod, hogy egyik napról a másikra lesz szobatiszta :wink:

Boscó: Fannika még mindig nagyon kis helyes, de már kezd ő is nagylányos lenni :wink: Az ott a képen a vőlegénye? :wink:
Jobbulást a csajszinak! Mi baja?

A jövő miatt ne aggódj, csak amennyire nagyon muszáj, van még időd rágni rajta magad mondjuk jövő tavasszal :wink:

Lidke: Keresztelős képek?? :wink:
Dévának is mennek a gyógyok! ++++++++++++++
Keve beszólásain be lehet sz@rni (már bocsánat a kifejezésért :oops: ) :lol: :lol: :lol: Tud egyáltalán komolyan venni benneteket ez a gyerek, hogy ennyit röhögtök rajta? :wink: :lol:

Vince jól beszokott az új suliba, hála istennek nagyon bejön neki (tesi tagozatos), azt mondta, jobb, mint a régi :D A gyerekekkel is jól kijön, és a tanítónénikkel is. Most 2 idősebb tanítónénit fogtunk ki, kicsit tartott tőlük, hogy szigorúak lesznek, de én nem is bánom. Most egyelőre apa hozza-viszi, de jövő héttől már nekem kell, nem is tudom, hogy fogok odaérni érte :?
Aliz egyelőre még Óbudára jár bölcsibe, nála nem akartam váltani, nagyon szeretjük ezt a bölcsit, és sztem nem is vették volna fel Szentendrére, olyan sok a jelentkező. Majd szeptembertől oviba már ő is odajár.

Mindehol ilyen hideg van?? :evil:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Melitta és Edit!

Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!
Melittának mára, Editnek holnapra! :)

Kép


Pusza!
Nancsi

Kép

Kép
nancsika
 
 


Sziasztok!
Szeptembertől sok helyen újra indul a Süni zenebölcsi-zeneovi. Várlak Titeket szeretettel!!!!! Részleteket, helyszíneket a www.sunizene.hu címen találtok.
Szép estét. :)
Nóri
norkini
 
 


Edit: Nagyon boldog névnapot kívánok! :)



Kép


Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Edit, Mamacka, Melitta, nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!!


Kép

Tünde, nagyon jók a képek
Első melós nap milyen volt? :wink:
Peti még nem keresett :(

Anita, örülök, hogy jól vagytok :) és ne aggódj Boti miatt, ha jól érzi magát :D
Kicsi lányra kíváncsi vagyok, mennyire lesz "kicsi" :D

Boscó, Fannika nagyon édi :D

Lidke, ja, keresztelős képeket dobhatnál :D
Jobbulást Dévának!! :D
Keve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Köszike mindenkinek, hogy tetszik a"bótom"
Puszi :D :D :D :D :D
vas
 
 


Vali, aha, nálunk is hideg volt, fel kellett este huzatolnom a téli paplant 8)
De talán lesz még jó idő :wink:
vas
 
 


Melitta, Edit, Marcsi: boldog névnapot!
Vendég
 


Edit! Boldogságosat!
Marcsinak is utólagosan!
Eszti! Köszi! (Csak lestem, amikor megláttam a neved, noha nem vártam, hogy a logined a valós neved... :lol: )

Majd jövök bővebben, csak apa viszi a gépet.

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Köszönöm a köszöntést!

Viszont kívánok minden szépet és jót!

Edit, Melitta Isten éltessen benneteket!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka: boldog névnapot!!!!
csak ennyi???? mi van Veletek???

Edit, Melitta: Nektek is boldog névnapot!!!!

Lidke:
hold a jele Bettinek, februárig Petivel és anyósommal lesz, addig még szobatisztának is kellene lennie!

Ildi:
jó volt az első két napom, mintha 5 évet ugrottam volna időben, ugyanott folytatom, ahol abbahagytam, visszakaptam az eredeti munkám (főleg papírmunka), a kollegáim rendesek, szerintem jól elleszünk.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Edit, boldog névnapot!


Lányok, a málnalevél teát és a homeós bogyókat 34. v 36. héttől szedtétek? Azt mondta a szülésznőm,h a tea mehet 34-től, a bogyókat viszont ő csak akkor, ha beindul a szülés. (Hozzátartozik a dologhoz, h ne nézzetek bolondnak, jó lenne,ha 38-39.héten meglenne a babó, mert ha a terminusig semmi, de semmi jel, akkor jön a szike, amit nem lenne rossz elkerülni.)

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Edit, Mamacka, Melitta!!! Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Nektek mi is!!!!!

Mamacka: tényleg írhattál volna pár sort magatokról!!! Én már régóta hiányollak, (persze a többiek is) de valahogy senki nem reagált hogy tudna rólatok valamit. remélem jól vagytok!

Lidke:Jobbulást a gyerkőcöknek. Keve száj is nagyon édes!!!!! :lol: Imádom amikor magunkra ismerhetünk a viselkedésükben. Ma levettem Fannika pulcsiját, beleakadt a fülbevalója a pulcsi nyakába. Kicsit meghúztam. Erre ő. -anya, mégegyszer ezt csinálod nagy baj lesz. (és mellé olyan tekintettel, mint amit a múltkor felraktam róla, amikor az asztalnál festett) Szóval kinyúltam... :lol: Ezen a vidéken nem nagyon van igény a bébiszitterkedésre. de azért majd meglátjuk. Téged miért izgat a jövő?Neked volt jó munkád nem?

Vali: Itt is előkerültek a hideg ellen való kabátok, harisnyák, sapkák. :cry:

Fannikának mandullagyulladása va, csúnyán köhög, de szerencsére javulgatunk.
Páromnak a térdével vannak gondok, de most a proenzi enyhíti fájdalmait :wink: Szerencsére műteni nem kell, de ha kellett volna, akkor most nem lennének fájdalmai. Így meg nincs műtét, mert nem indokolt, viszont van fájdalom :roll:
Vendég
 


Anita, málnalevél, aha, oylan 34-35-től, a homeósok közül megnéztem a coulophyllum a 36. héttől lehet c30-as higításban, nekem ezt írta a dokim(most megnéztem a papírt, amit akkor írt) péntek-szombat-vasárnap 2*5 golyó.
Aztán szülés után arnica c30, meg hypericum.

Tünde, akkor szuper, hoyg jól teltek az első napok :D
Én is decemberben lesz 5 éve, hoyg itthon vagyok.
Ha ebben a tempóban foylnak az ügyek, pont dec. lesz, mire kezdhetek :D
Nem baj, karácsonyi akciókkal indítunk, meg szilveszteri sminkkel :D :D :D
Suli is megkezdődött már? :wink:

Boscó, javulást a családnak.
Pronezi jó a fájó csípőmre is szerinted?
Mikro májusben lesérültem, azóta is fáj. :roll:
vas
 
 


Sziasztok!

Névnaposoknak utólag is nagyon boldogot!

Én munkában, Kevén egy nap alatt átment a vírus, Déva még mindig tiszta takony, holnap visszaviszem a doktor nénihez. Nem akarok a hétvégének így nekimenni, holnap már egy hete lesz, hogy kezdődött. Én nem látok szövődményre utaló jelet, de azért ki tudja?! :roll:

Ildi!
Doki látta már a csípődet?
Jó a vonalzód! Képeket mikor látunk?

Boscó!
Aha, csak egyrészt nem volt hivatalos, másrészt olyan időbeosztásban, amit a gyerekek mellett nem tudnék csinálni. Meg a kisfiú, akivel foglalkoztam lassan már iskolás, így nem lesz rám szükség. :wink: Előtte egy sörözőben voltam pultos, azt nagyon szerettem, de az se Anyucinak való állás. A nyelvtanárkodás az egyetlen, ami menne, csak ahhoz most valahogy nincs kedvem. :roll: Majd meglátjuk. :wink:
Keve nem tudom, honnan szedte a falánkot, meg a szemtelent, azt nem tőlünk. Ezt viszont igen :oops: : Mióta Déva föláll, a bébitaxi ki van tiltva a nappaliból. Keve ezt be is tartja, behozza, aztán mikor megúnta, kiviszi a helyére. Tegnapelőtt viszont bentfelejtette. Nekem baromira fájt a fejem, nem voltam a topon. Déva kiszúrta, és mire észrevettem, már állt is. Odaugrottam, de már csak arra volt elég, hogy pont előttem csattanjon a feje. Baromi nagy kedvem lett volna ráordítani Kevére, de tudtam, hogy nem lenne igazam, rajta kitölteni meg nem akartam a nyomorúságos napomat. Így csak szó nélkül kilöktem a taxit a helyére, de Keve érezhette rajtam, hogy indulatos vagyok, és azt mondta: "Ezt meg ne lássam még egyszer, megértetted?!" :oops: :lol:
Gyógyulgassatok!

Anita!
Boti dumája naaaaaaagyon jóóóó!!! :lol: :lol: :lol:
Én egy angol homeós könyv alapján a 28. héttől szedtem a bogyókat, aztán mégis 11 nap terminustúllépés lett! :roll: :lol: Egyébként megértelek. Buzdítani nem akarlak semmire, de nem vagy köteles belemenni a császárba, ha csak annyi az indok, hogy terminus van. Nekem ezt a dokim nemrég mondta, hogy ha akarunk harmadik babát, az már programozott császár, de a szülő nem köteles elfogadni. Szerintem finoman kérdezd meg erről a dokidat, hogy mi van, ha ezt nem szeretnéd? Szerintem egyébként nem húzod ki a terminusig.
Emma nem biztos, hogy nagy lesz, a pocak mérete nem árul el túl sokat.

Vali!
Ti a kistesóról végleg lemondtatok?
Szerencsére nem nagyon van rá szükség, hogy Keve komolyan vegyen minket, mert egyelőre nincs vele probléma. :wink: Amit akarok, azt előre megbeszélem vele, általában megértő, és tartja magát a kéréseinkhez. Majd a kamaszkorban megfizetünk ezért. :roll:
Apa miért nem megy a jövő héttől Vincéért? Nem lesz egyszerű dolgod!
Én napok óta fűtök otthon, a kölkök meg nem voltak még kint a héten, csak hétfőn mentünk orvoshoz velük.

Képeket majd hozok, csak amiket a mi gépünkkel csinált Após, azok nem annyira jók (de azért majd mutizok), amik meg jók, azokat még nem kaptuk meg.

Eszter!
Kölkeim betegeskedése miatt ugrott a találka, de mit szólnátok a jövő héthez? (Persze, ha Déva rendbejön addig.)

Volt a kerületünkben két olyan bölcsi, ahova be lehetett menni előzetes egyeztetés alapján délelőtt játszani. Akartam Kevét vinni heti két alkalommal, de mindkettőben megszűnt ez a lehetőség. Pedig szegénykém mostanában igényelné a társaságot. :roll:

Többiek?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke, milyen képeket szeretnél? :wink:
Kozmeetikásat mutattam, annyi változás van, hogy 2 kép lett a falon :lol:
Rólunk van egy -két nyári kirándulós ausztriás marchenparkos, meg sopronos kép:
Kép Kép
Kép
Kép
Kép Kép

És mivel a Pipus nem volt velünk, azért van róla is: :wink:
Kép Kép



Ááááááááááá...................., doki nem látott meg.
Pedig tuti van valmi jó kis izületi gyulladásom (még mindig fáj), meg észre is veszem a szervezetembe lévő gyulladás jelenlétét:hullik a hajam, makecok jönnek az arcomra, meg különböző helyekre....stb.....
szóval nagyon el kéne mennem dokihoz.
Na, de még a vesekövem is benn van még mindig.
Dec.-ben megyek uh-ra a spirál ellenőrzés miatt, majd akkor megint megnézetem, mennyit nőtt tavaly óta :roll:

Keve eszméletlen dumás :lol:
Nagyon jó fej :D
Natasa is beszólt egyik nap egy autósnak.
A kereszteződésben álltam, vártam, hogy elmenjen előttem egy kocsi, na, a barom az utólsó pillanatban index nélkül lefordult.
Erre beszóltam(még egész nyugodtan, nem is mondtam csúnyát), csak megjegyrztem, na, te is indexelhettél volna.
Natus megszólalat a hátsó ülésről:"hüüüülye"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas
 
 


Sziasztok

Újra van gépünk, mert a régi megadta magát!
Na persze a lustaság is benne volt előtte meg a nyaralás. :wink:


Lányok
Köszönöm a köszöntést :D

Mamacka
Neked is Boldog Névnapot! :D

Melitta téged már letudtalak :lol: :lol:

Nancsi
Köszi :lol:
Ala ,hogy bírja az új bölcsit? Dunakeszire jár?

Lyly
Ez szörnyű, ami veletek történt. Nincsenek rá szavak. :cry:

Vali
Jó hallani rólad! Már azt hittem ,hogy bejelented hármaskát !!! :lol: :lol:

Ildi
Nagyon szép lett. :shock: :lol: Készítsd az árlistát, mert Melitta már menne valakihez. :lol: :lol: :lol:
Egyébként nyaraltunk amikor randira hívtál minket.

Barti
Gratula a kukishoz! :D

Lidke
Tényleg jó dumája van Kevének. :lol: :lol:
Képek a keresztelőről? :?:

Anita
Már nagyon kíváncsi vagyok a pocidra :shock: :lol:
Húú nagyobb lesz a kiscsaj ,mint Boti? :shock:
Írj még botiról ,hogy bírja a bölcsit :D

Boscó
Édes a lány nagyon :D
Kutyit sajnálom,nektek ez is pénz kiesés így nem? :roll: :?:
Munka ügyben szar a helyzet az biztos,de valami csak lesz. :)
De van egy ötletem, hogy jobb kedved legyen :lol: :lol:

Lányok egy esti parti valamikor gyerekek nélkül? :?: :?: :?: :?:
Csapunk egy görbe estét!!!! Na????
Van kedved feljönni egy partira?? :wink:

Rólunk
Levi beteg és én is. :(
Levi dumája is jó. :lol:
Ma reggel: Ül a gép előtt, ami nem megy és üti a betűket.. Kérdezem, te mit csinálsz?
Azt mondja, megnézem a menetrendet. :lol:

Annáék jól vannak,de semmi ideje nincs írni :? :wink:
A kiscsaj tiszta Peti. :lol:

Most csak ennyi ,mert megyünk a patikába C vitaminért. :)















Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?