Új privát üzeneted érkezett!

Ibici!
Megéretelek. Én imádok vezetni, 10 éves a jogsim, és nagyon kicsi koromban tanultam meg.
De ez a közlekedési morál ami nálunk van.
Néha gyomoridegem van.
Most is elszaladtam, Spar-ba, ketten akartak nekem jönni, úgy hogy rámhúzták a kormányt.
A másik meg kis gyerekek bringával, megálltak és néztek, úgy hogy az egyik elesett neki a parkoló autómnak.
Azt hittem felpofozom :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Arwen!
Köszi a receptgyűjteményt, nagyon tetszik-

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sziasztok!
Arwen!!Annyira sajnálom! :( Szemét Piri!

Megvolt az uhu :lol: :lol:

Sajnos nem lettek túl szépek a képek, mert a drágám harántfekvésben ölelgette a lepényt :lol: :? és az mindent beárnyékolt!
még ezek a képek is nagy munkájába került a Csillának :roll:

De azértremélem ki tudjátok venni, és tetszik a KISLÁNYOM!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép Kép

ÉS MOST JÖN A BIZONYÍTÉK!!
aNEVÉT(ROSSZUL :lol: )A CSILLA ÍRTA ODA, AZ ALATT EGY FÉL CENTIVEL... NA AZ A NUNI!! :lol:
Kép

Kép Kép Kép
asiye

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, tehát Jázminod van! Szívből örülök!!!
Tudjátok, nagyon jó ilyen képeket nézegetni, minél többet. Mert mire odakerülök, hogy nekem is lesz, tudom majd mit kell nézni rajta!!!
(Amikor először láttam ilyen képet, nem tudtam kivenni,hol is a gyerkőc...)

:roll: :P

Kép
arwen***

arwen köszike nagyon jó oldalt csináltatok el is mentettem ezek mind kipróbált receptek?

asiye: gratula akislányhoz :):):):)

nika70
Salgótarján

Nika, nem mind, de elég sokat kipróbáltunk...

Kép
arwen***

Asiye Drága!
A vágyad, a kislány!
De örülök neki!
Igaz én még nem igazodom el rajta, hogy hol a nunu, illetve a kuki, de majd egyszer megtanulom én is :roll: :shock:

picimami

Nika!
Neked mit is mondott a jósnő, amikor jósolt?
Hogy már hamarosan neked is jön a kicsi lélek, ugye?

Ne hari, nem emlékszem már :oops: :oops: :oops: :oops:

picimami

Most vettem észre, hogy újabb laptetőt raboltam :roll: :roll:

picimami

köszi csajok!! :lol:
a vonalzómat is :lol: :lol: láttátok?

Kép Kép Kép
asiye

Igen Drága Asiye!
A vonalzódat is láttuk.
És nagyon szép kislányos :D :D :D

Apát hívtad?
Mit szólt hozzá?

picimami

Sziasztok!

Asiye!
Nagyon édes a kislányod, és a vonalzód is aranyos! Gyönyörű neve lesz a lánykádnak!!!!

Köszi a tippeket!
A páleszt ki is próbáltam, pedig útálom a piát, de a torkom még mindig ugyan úgy fáj! Ebbe beleőrülök!!!!

Ja és csak hogy tudjátok, annyian írtátok a palacsintát, hogy egyszerűen megkívántam és én is sütöttem pár darabot délután!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Jaj és egy kérdés!
Tudom, hogy tudatlan vagyok, de a snidlinget szerintetek helyettesíthetem metélőhagymával? Mi a külömbség a kettő között??? :roll: :oops: :oops: :oops: Sajna nem kaptam sehol snidlinget.

Kép
oriandy

pici: november decemberre

nika70
Salgótarján

Lányok ez tök égő! Most néztem utána és a snilding = metélőhagyma. Ajaj.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
oriandy

Andy!
Éppen írni akartam neked, hogy a kető ugyanaz.
Sajnálom a torkodat.
Nekem most a hasam fáj.
Szerintem nekem is jön a piri..
Olyan mintha égne a méhem...

picimami

Nika!
Akkor lehet együtt leszünk babásak! :roll:

picimami

pici minden megtörténhet :)

nika70
Salgótarján

na lányok, megyek Zsoltim elé a keletibe. pusszantás mindenkinek, jó éjt!

Kép
arwen***

jó reggelt :!:

már félórája fenn vannak a fiúk :lol:
most éppen reggelizünk :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Arwen!

Még egyszer, nagyon sajnálom pirit! :(
melyik a kedvenc filmed :?: és a kedvenc teád :?: :lol:
megnzem majd a recept oldaltha a fiúk délben alszanak

Ibici!
Szintén sajnálompirit! :(
Meg Vivikét!
Biztos nagyon nehéz most neki. De a sokdícséret jót tesz majd. Én még a mai napig emlékszem életem első sulinapjára :roll:

Kép Kép Kép
asiye

Pici!

Akkor az jó ha novembert mondott a jósnő!
Akkor a szeptember, vagy max. az október a tietek :lol: :lol:
jó a kismamafelső,bár ezeket csak kisméretben lehet kapni :? 42-es felett alig van szépkismama ruha

Nika!
Akkor nked is csak 2-3hónap max!
Az jó! :lol: Karácsonyra(most volt ,és 3 hónapmúlva már megint itt :roll: :shock: ),mindenki babaruhát rak majd a fa alá! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Andy!

Elmondom,hogy én sem tudom mi micsoda :!: :?: :lol:
metélő hagyma, snidling, póréhagyma,......nekem egyre megy..hagyma :?

Ajánlom a HOMEOGENE 9-ezt.
Ez egy homeopatiás bogyó torokfájásra.nekem terhesen is bevállt!

Kép Kép Kép
asiye

ZSU!!

nAGYON HIÁNYZOL ÁM!!
NE TÜNJ MÁ EL LÉGYSZ! :) :)

Cat!
SISSI!
CSUCSU!

TITEKET IS VÁRUNK VISSZA!

Kép Kép Kép
asiye

gabi!
sajnálom,hogy Apa morcos volt, de mindenkinek lehet rossz napja. ezt el kell fogadni és türelmesen várni.attólneked még ne legyen rossz a kedved.

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt!

Asiye, kedvenc film ,megfogsz lepődni, star wars(írtam,hogy könyvben is ez a mániám :lol: 8) ), kedvenc tea pedig a zöldtea, most van egy olyan nevűm,hogy sex on the beach, kimérve vettem, valami isteni finom...meg az egyik tanítványom járt a Krímben a nyáron és hozott nekem onnan két doboz szálas zöldteát, az egyiket már megkóstoltam, az is nagyon fini!

jó évágyat a reggelihez....

Csucsut,Sissit,Catet, Nemlajost hiányolom én is!

Kép
arwen***

sissiés cat vidéken vannak este vagy holnap már tuti lesznek

nika70
Salgótarján

Sziasztok LÁnyok!!

Jó lett a palacsinta az volt a vacsink, meg most a reggeli :wink: :lol: :lol: :lol:

Asiye!

Nagyon édi a KISLÁNYOD :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jók a képek :lol:

Kép
Kép
minimano74

NIka, Picimami!

Úgy legyen akkor nemsoká babásak lesztek, az tök jó :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Olyan jó ma apa nálunk itthon lesz,így lehet ritkábban jövök ma,bocsi.Holnap suli már rettegek előre :shock: :shock: :shock:

asiye!
Gyönyörűek az UH-képek,gratulálok a kiscsajszihoz.Remélem,hogy jól hat Vikire a dícséret,annyit beszélgettünk az elmúlt héten,hogy rongyos a szám :D :D :D

Nika Pici!
Bevesztek az együtt babásodásba,mert karácsonyra már én azt kértem a jézuskától :D :D :D

Gabi!
Megnyogodott apa?Remélem már nincs semmi gond!!

Andy!
Mi finomat főzöl amihez kell a snidling?Dani meggyógyult már?

Cet,csucsu,zsuzska várunk benneteket!!

Mindenkinek szép hétvégét még a mai napra!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Leveske fő (husi leves), és a krumpli is (hercegnőburgonyának), és a husi is be van már sózva. Nemsokára panírozom.
Ibici!
Amihez a snidling kell, az egy számomra is új recept: a besózott a husit snidlinges natúr joghurtba kell mártani és ezt bele a zsemlemorzsába (ami speckó, mert a zsemlének csak a fehér belsejét szabad ledarálni), majd így sütni. nem tudom,milyen lesz, mert most csinálom majd először, de ígérem ebéd után jövök és beszámolok róla!! :wink: :lol:

Ha már jóslásról van szó.....
Nekem az egyik barátnőm ismerőse (egy srác) jósolta - csak úgy, tehát minden kártya és egyebek nélkül, hogy 2 és fél hónapot kell még várnom a babára. És.... Ez két és fél hónapja volt.
Kíváncsi leszek.
Egyébként érdekes, mert a cickóim még mindig fájnak, de valahogy nem úgy, mint mensi elött szokott, a hasam egyáltanán nem fáj és a derekam sem, (ami piri elött szintén szokott). De ha ennek ellenére mégsincs babó, akkor remélem piri hamar beköszönt és nem nyúlik megint nagyon el a ciklusom!

Kép
oriandy

Ki mit főz ma?

Kép
oriandy

ibici: hát persze hogy beveszünk a csapatba és mindenki mást is jó lenne ha mindenki már pocakban a babával karácsonyozhatna :)

andy jól látom hogy még nem jött meg? nem csinálsz egy tesztet hétfőn? már kimutatná szerintem. gergővel nekem is csak a mellem feszült nagyon mikor babás voltam de én azt hittem ez csak a mensi előtti mellfeszülés :) de hála istennek nem az volt :)

én ma nem főzök :) anyóshoz megyünk:) nemsokára jönnek sógórnőmék értünk mert Gabi ma is dolgozik és csak ketten megyünk Gegével de én a babakocsit nem cipelem mert baromi nehéz már a gyerekkel együtt :)

nika70
Salgótarján

mi az a hercegnőburgonya?

nika70
Salgótarján

Nika!
igen, tudom hogy vidéken vannak, de attólmég hiányoznak!! :lol: :lol: :lol:
Gege mikor kelt ma fel?

Andy!
hátha bejön a jóslat!! :)

Én ma csak spenót főzeléket csinálok főtt tojással,mert én meg a gyerekek szeretjük, a férjem nem,de ő most nincs itt :?
meg ma egész nap a ruhás szekrényeket rakom rendbe. válogatok, rendezgetek, vasalok, ami nem kell kivágom.
szóval időm sincs sokat főzni. :)

nemlajos! merre vagy?
mi van veled?
de jó ! már nem vagy veszélyeztetett,m akkor biztos minden a legnagyobb rendben van :)
pici!

mondtam tegnap a férjemnek,nagyon boldog volt, de sok a dolga, pont kiállításon volt,keveset beszéltünk. estemeg pont ettek mikor beszéltünk, és sokan voltak vele.
már ugy hiányzik :? :roll:

Kép Kép Kép
asiye

tényleg!mi az a hercegnőburgonya :?: :)

és tesztetk kérünk Andy :!: :!: :!:

Kép Kép Kép
asiye

A hercegnőburgit megtaláljátok a tegnap belinkelt gasztrolányok oldalon:-) A barátnőm sokszor csinálja. :lol:

Kép
arwen***

Köszi Arwen a segítséget! :wink:
Amúgy egyszerű a hercegnőburi. Csak meg kell főzni a krumplit, összetörni, aztán bele egy kis vaj, toji sárgája, majd ezt egy zacsiba, aminek kivágod előre a sarkát, és egy vajazott tepsibe kis rózsákat halmozni, és ezt sütőben megsütni. Nagyon fini,és nem bonyolult. Ja és mutatós is!

tesztet max. kedd reggel csinálok, mert most nincs itthon, és amit rendeltem, az hétfőn jön meg, így kedden reggel talán megcsinálom, de nem hiszem, hogy poz. lenne!!

Kép
oriandy

Sziasztok lányok!
Tegnap céges családi napon voltunk, tűző nap, ízetlen kaja, de sok fincsi üdítő és sör, valamint meglepi Charile-hakni (meg Balázs Pali, de akkor már jöttünk haza :roll: ).
Szóval alapjában jó volt, de ahhoz képest, hogy 2-re haza akartunk érni, hét óra lett belőle.
Láttam sok babát, beszélgettem sok fiatal anyukával, úgyhogy jól esett ez a nap.
Andy neked drukkolok ehhez a ciklushoz, egyelőre ígéretes! :wink:
Arwen, ibici, sajnálom a pirit, de új ciklus, új remény, és ne csak a babás napokon legyen akció, gondoljatok a kósza pékre is!!! :lol:

Asiye! Gratulálok a sunáshoz, gyönyörű baba! Remélem, nekem se kell nagyon sokat várni, hogy megtudjam, mi lesz 8) :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csak a Ti kedvetekért csináltam egy képet!
A snidlinges joghurtos husi, hercegnőburgonyával és koktélparadicsommal:
Kép

Kép
oriandy

BOCSI CAT!!!!!!!

Asiye!
Ezt még neked szerettem volna tegnap, csak elfelejtettem!!!
Kép

Kép
oriandy

Nemlajos!

köszi!
szerintem a következő uhu-n már te is megtudod a nemét! :lol:
örülök,hogy tegnap jól éreztétek magatokat!

Andy!
Köszi a képet!! :lol: :lol: olyan szép rózsaszín :roll: :roll:

és akajás képet is( mindjárt éhen :twisted: :twisted: :lol: halok)

Kép Kép Kép
asiye

Nemlajos!

Ezeket neked !
Ilyen most a babád :lol: Kép
Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Nem első babát várók!!!
A 18. uh-t másik dokinak kell csinálnia, azt mondta tegnap a dokinőm. De akkor kinek? Majd a dokinőm fogja mondani, hogy ide és ide menjek a kórházba ehhez és ehhez az orvoshoz, vagy magánba kell mennem tizenezrekért? :?:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Asiye, köszönöm a képeket:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Ez nekem új! Nekem egy azon doki csinálta az összes UHUt!!!!

Kép
oriandy

Nemlajos!

a 12. ,de főleg a 18. heti genetikai uhu-t csak kategóriás(azt hiszem B-kategóriás :?: :!: ), szonografus végezheti. pontosabban, csak az ő szakvéleményük számít orvosi szakvéleménynek, és hitelesnek a genetikai uhu-n.

minden kórházban van ilyen szonografus.
Az Istvánban előre be kell jelentkezned telefonon, ahol megmondod, hogy 18.heti uhulesz. ők ugy adnak idő pontot, hogy az legyen akkor akinek ott kell lennie és az ő papírja, véleménye hiteles és megfelelő.
erre azért van szükség,mertnem minden szülés-nőgyógyász kategóriás szonografus.
ezért nem kell fizetned.

Én a fiukkal( az Istvánban) ugy csináltam, hogy mikmor mentem 16.héten AFP-re(ugyanott van a labor ahol az ultrahang),előre megkérdeztem mikor lesz meg az eredmény(pont 2 hét),és már akkor és ott kértem időpontot a genetikai uhura.
mikor mentem akkor kaptammeg az AFP eredményt,és a szonografus az eredményt figyelembe véve végezte az uhut.

bocsi ha hosszú volt! :)

Kép Kép Kép
asiye

Hát, lányok!
Engem valószínűleg kihúzhattok az esetleges kismamik listájáról!!!
Elkezdtem barnázni, és holnapra valószínűleg rendesen meg is fog jönni (de még az is lehet, hogy ma este).
Ez van.
A vonalzómat így nem is javítom.....

Kép
oriandy

Na Andy! :cry: :cry:

A franc egye má meg :twisted: :twisted:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye, köszi az infót, így meg külön jó, hogy én is az Istvánban fogok szülni, úgyhogy teljesen használhatóak a tapasztalataid.
Vicces, amikor nőgyógyásznál vagy a kórházban vagyok, mindig úgy nézem a kismamákat, hogy lehet, hogy némelyiket már ismerem a fórumokról. Lehet, hogy téged is láttalak már? :roll:
Andy, amíg vér nincs, addig a reményhal is él, na meg hát méred-e a hőd, mert ugye amíg az le nem esik... :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Nem, nem mérem a hőmet, mert amikor lázas lettem, amúgy is ugye magas volt, meg ebben a hónapban csak 1x-1x mértem meg, tehát egyáltalán nem értékelhető!!
Nem tudom, mi van, mert az elöbb voltam ismét wc-n (most pisilni) és most meg semmi.
Tudja a fene már, hogy mi van........

Kép
oriandy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?