Új privát üzeneted érkezett!

Drága Lőrinc és Viktor!

Nagyon boldog névnapot!


Tami, Szonja, anett
kállai
 
 


Ildi! Szandra!

Én dolgoztam... :(

anett
kállai
 
 


Lőrinc és Viktor!

Boldog Névnapot!!!


Kép

Anita
putyu
 
 

 
 

A Nap Hírére, nagyon gratulálunk!!!!! :lol:

Kép

Zsani, jó utat nektek! Renit pusziljuk!

Kép

Anita
putyu
 
 


Köszi Anita, átadjuk Rencsinek.
Még a mi bőröndünket mindig nem pakoltam be....
Hajnal 5-ig van időm :D

zsanett
 
 


Fiúkák!!

Viktor és Lőrinc: boldog névnapot kívánunk!!!
Kép
Kép
Gondolom ezt a Sáráról mintázták, nektek nyújtja a virágot!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Kata!!

Gratulálok, ügyes a fiú!!! :lol: :lol: Többször kellene fogat mosnod :lol: :wink: :wink:

Lányok, Szandrának igaza van :roll: :lol: én tényleg nagyon nehezen engedtem a Mariettát oviba, mégis könnyen ment. De szerintem ő az a ritka kivétel, aki erősíti a szabályt :lol: Alapvetően igaz, hogy a gyerek érzi az anya érzéseit, és ha ő bizonytalan, akkor a gyereknek sem lesznek jó érzései az ovival kapcsolatban.
Épp ma beszélgettem az egyik tanárnővel, akinek a hetekben nősült a fia - neki még ez is nehéz volt. :lol: Pedig túl van már pár elengedő szituáción. És nem egyke a fiú, és az apa még jobban megszenvedte!!! Furcsa dolog ez!!! :lol: :lol:

Jó volt a Praktikeres játék??? :lol: :lol:

Kimostam a Sára Cinis cipőjét, meglátta, közölte, hogy ebben megy majd a Mónihoz. Mondtam, hogy ő már nem fog járni cinire. Erre ő: "ja, persze én már nagylány vagyok" :lol: :lol:

Zsanett! Jó útat!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Felébredtem! Hiába minden igyekezetem, hogy ne aludjam át a nappalokat, néha nem sikerül. Ma valahogy nem voltam nagyon rendben, ki akart ugrani a szívem. Sosem szokott 90 fölé menni a pulzusom, ma nem akart 130 alá. A vérnyomásom szinte túl alacsony, de az mindig... így mára jutott a fejfájás, a lábaim lezsibbadtak teljesen. Rossz volt, de most javulgat.

Még sok ez a néhány hét, ami remélem van még, de én napról napra "öregszem". Olyan érzés, mintha nem is én lennék.

Sajnálom, ha valakit hülyeség miatt megbírságolnak. Sajnos nekem akad pomtom, de lassan elévül. A rendőr 69et mért 50 helyett Zuglóban a Mogyoródi út 2*2 sávos szakaszán. Azt elfogadtam. De Veszprémben a közterületesek díszítették fel az autót, mert parkolás után nem egyenesítettem ki a kerekeket és így belógott a már teljesen elsüppedt útpatka fölé. Rohantam, nem figyeltem, 2 -3 cm miatt fizettem :-( Azt mondták telefonba, hogy én teszem tönkre az utakat. Na de 980 kg-os autótól süpped be????? Vicc.

Csuklik.... Megőrülök! Miért kell naponta 5-6 alkalommal 10 percnél tovább csuklani??? Közben meg küzd, hogy meg tudjon fordulni :-) Remélem sikerül neki! Egyszer. Marcinak gratuláció, hogy ilyen erős legénykévé cseperedett!

Ma látogattam védőnénit! Kérdezte ki lesz a baba orvosa. Nekem azt már most ki kell találnom??? Hú, ennyi dologra nem tudok már figyelni... Ti kit tanácsoltok? Valakit fel kell ilyenkor keresni, és udvariasan felkérni erre a feladatra?
almi
 
 


Köszi Gyöngyi!

Almi!
Az én lánykám is folyton csuklott :D
Állandóan :)
S még vmi. Nekem szintén durván alacsony a vérnyomásom, ma mégis úgy éreztem nagyon felszaladt ( s egész nap ott is maradt :S ), a szívem is kalapált, szóval a pulzusom is az egekben volt. Most már jobb. Bár én az idő mellett a kis idegeskedésre is fogtam.

zsanett
 
 


Sziasztok! Lőrincnek és Viktornak boldog névnapot kívánunk! Marcinak gratula a forduláshoz! Dóri jobban, én viszont kidőltem! Sikerült megfáznom vagy benyelnem vmit... Pusz: JuDóSza
jatka
 
 


Sziasztok!

Újra megpróbálok csatlakozni most már vecsési lakosként :) Ma 2 hete költöztünk ki (nem volt/nem könnyű időszak), a berendezkedés még igen sokáig fog tartani. Hiányzik még néhány bútor (polcok, szekrények...) így a nem "napi használatú" holmik egy része dobozokban áll addig. Tényleg tud vki ajánlani itt Vecsésen megbízható, jól dolgozó asztalost?
Ábel meglepően jól viselte a költözést. Nagyon figyel mindent, ha nincs inger, nem szórakoztatják azonnal nyöszörög így szerintem ő még élvezte is a felfordulást :) Kata nagyon sok információval ellát bennünket, nagyon sokat segít ezzel. Bejelentkeztünk már Lakos doktorhoz, jövő héten jön a védőnő is, igyekeztem az Ábel körüli dolgokat elintézni első körben. Gondolkozunk, hogy átirassuk az állandó lakcímünket Vecsésre, sok ügyintézést von magával, sok helyen át kell iratni (bank stb...) és sok idő, macera. Az jutott viszont eszembe, hogy esetleg bizonyos szolgáltatásoktól, juttatásoktól elesik az ember pl: nem tudom, hogy az ovinál mennyire számít. Tudom, tudom még messze van, még csak 15-én lesz 3 hónapos Ábel, de úgy elszalad az idő :-)

Megyek is mert még igen sok a teendő, hogy igazán otthonosan nézzünk ki.
Emőke
birdie
 
 


Sziasztok! Zsanett! Jó utat! Szandra! Remélem jó meleg a Balcsi! Gyöngyi! Ez az elengedés szerinted az Apára is vonatkozik? Jó volna már látni a lányaidat! Judit! Jobbulást Zorkának! Viki! Eszter oviba? Nem vagyok képben...bocsi... :oops: Almi! Dóri nekem is sokat csuklott, 5perc után :shock: Helyzet nálunk: Szasza is csatlakozott a takonyhoz. :cry: Nekem meg hőemelkedésem van! Nem is jövök többet rossz hírrel,majd ha meggyógyulunk leszek. P: JuDóSza
jatka
 
 


Kata,

Marcinak gratula a forduláshoz! Ügyes!

Emőke,

Hova költöztetek? Lakóparkba? Mi is ott lakunk.
Van egy asztalos, aki sokat dolgozik Vecsésen és nagyon dícsérik, én nem ismerem, de ha akarod megszerzem a számát. De ha esetleg N. Janitól vettétek a házat, akkor ő meg tudja adni Neked.

almi,

Kitartás, már nincs sok hátra! Zorka is sokat csuklott, de engem nem zavart.
A dokit előre ki kell találni igen, mert ha hazajöttök a kórházból rögtön meg kell neki mutatni. Nagyjából az a szitu, hogy 2 rossz közül tudod a kevésbé rosszat választani, vagy páran a topikból tudnak ajánlani Neked egy nagyon aranyos doktornénit, de ő fizetős. (Szandráékhoz jár pl)
Vendég
 


Almi,
a két vecsési gyerekorvossal kapcsolatban Juditnak igaza van... Mindketten antibiotikum- pártiak :evil: . Mi a Lakost "szerződtettük" :D , ő annyiban jobb talán az Essekhez képest, hogy őt bármikor ki tudod hívni (3.000 Ft-ért), az Essek viszont állítólag csak rendelési időben érhető el. Az üllői dokinénit viszont mindenki dícséri.

Judit,
Ti is János-házban laktok? Mi is :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

Elég nehéz a lakóparkba nemjános-házba költözni:))Anikóék is jánosháziak:)
Vendég
 


Emőke!

Nekem is csak a tartózkodási helyem Vecsés :wink:

Ibolya férje asztalos... :wink: (sztem...vagy már megint összekevertem valamit vajon? :roll:

És nekünk is van egy asztalos ismerősünk itt...egy fiatal srác...

:arrow: valamelyikőjük csak "ráér"...

A Falaca nevűt nem ajánlom :?

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Lőrinc és Viktor!

Megkésve bár, de annál nagyobb szeretettel:


Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Most csak rövid helyzet jelentés, mert végre alszik a csajszi egy kicsit, meg most apa is itthon van, így most ő az ügyeletes. :lol: :lol: :lol:
Küzdünk az elemekkel: hőség, szél, pocak, fogzás féleség! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Napközben alig alszik, és ez mostanában éjszaka se jobb. Ugyan csak egyszer vagy kétszer kelünk, de egy kelés legalább 1,5-2 órát vesz igénybe. :x :x :x
Mostanában arra kellek, hogy vígan dumál az ágyában, átfordul a hasáról a hátára és a tök sötét nagyon jól érzi magát. Ami nagyon édes, de éjszaka :!: :!: :!: :oops: :oops: :oops:
Ha nem megyek oda hozzá, akkor a Zolit is felébreszti, mert hangosan kiabál, majd egy rövid idő után visít és sír. Ekkor jön a háromnegyed órás szopi (mostanában fekve, mert nem bírom máshogy), majd ha végzett gagyog tovább, én pedig megtanulok állva, rázás és séta közben aludni. :lol: :lol: :lol:
Mivel napközben nem nagyon tud aludni, így estére már teljesen zizi, ráadásul a Zoli héten fél nyolc előtt nem ért haza, így a fürdetés, de főleg az utána kövezkező rituálék, már hosszas üvöltések közepette zajlanak. :roll: :roll: :roll:
De egyenlőre még egész jól bírom, csak egy kicsit álmos vagyok. :( :( :(
Ezenkívül az unokatesóméknak két hete megszületett a kis fiúk Balázs. :P :P :P :P :P Jól vannak csak a felesége, Mesi, nem tud szoptatni, amitől teljesen kiborult és depressziós lett, ráadásul közben kiderült, hogy szülés közben megsérült a hólyagja, és 39 feletti láza is volt neki. :evil: :evil: :evil: Ezért pár naponta átmegyünk hozzájuk Kőbányára, hogy amiben tudunk segítsünk neki. Kihívtunk hozzá egy szoptatási tanácsadót is, és sajnos ő se kecsegtetett sok jóval, mivel kiderült, a korábban egészségügyi okokból elvégzett mellplasztikái miatt, nem valószínű lesz elég teje. Így most próbálja szoptatni és mellette tápszert kap. :? :? :?
Én pedig úgy éreztem az elmúlt napokban, hogy délutánonként a Dórinak nem mindig elég a tejcsim, arra pedig azt modta a tanácsadó, hogy most normális, mert a Dórinál most lehet fejlődési ugrás. Ezért ne aggódjak, igyak, egyek, és pihenek sokat (ez utóbbi most érdekes!) Ja és persze ha kell, akkor 2 óránként szoptassak és akkor helyre áll minden. A szopizás megy is két óránként!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
A hasmenése már másnap jobb volt Dórinak, most viszont ez a 4. nap, hogy nem kakil. :? :? :?

Minden ünnepeltnek sok boldogságot!

Mennem kell!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok

Megérkeztünk!!!
Szuper helyen voltunk Horvátországban a Rab szigeten. Kimondottan kisgyerekeseknek ajánlott. Homokos part, legalább 200m ig be tudott sétálni Döme, Marci meg jóval beljebb búvárkodhatott is! Az apartmantól csak egy pár lépés volt a kicsit kövesebb part és 100m a homokos rész! Ajánlani tudom csak mindenkinek!
Próbálkozom a képekkel a mosások közepette!

Sziasztok
Merci
merci71
 
 


Első ismerkedések a sós vízzel
Kép

Kép
Búvárfelszerelés szárazon:

Kép

Futóverseny erőfölénnyel

Kép
merci71
 
 


Marci is építkezett

Kép

Marci (hamar nőnek a gyerekek)

Kép

Néhány kép a fiúkról a sokból.

Sziasztok
Merci

Éljen sikerült felrakni képeket!!!!! Fejlödöm!!!!
merci71
 
 


Lányok

Dokikról

Én megjártam az egyikkel, mert elnézte a nagynak a mandulagyulladását!!!!! Kezelte de nem hatásosan! Pedig ajánlotta egy ismerős asszisztens mikor kiköltöztünk!
Aztán lecseréltem!!!!!!!!!!!!!!!
Találtam egy tündéri és remek orvost (fülész) a Heim Pálban és azóta a nagyfiammal oda járunk.
Döménél már ismertem a helyzetet, és alapjáraton mást kerestem már! Pestről jár ki egy Dokinéni hozzánk most már 2,5 éve.
A kicsit és a nagyot is ő vizslatja! Tündéri, alapos és nem antibiotikum kedvelő!!!!

Szandra
Nektek ki a dokinénitek?

Sziasztok
Merci
merci71
 
 


Merci!

Nagyon helyesek a pasijaid!!!!gyorsan letelt,mi? :?

Holnap 5-re mehetünk akkor???Viszek még egy anyukát,mert nagyon kiváncsi ő is,hogy hogy is zajlanak az események felétek??

ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok

Ildikó

Köszönöm a fiúk dicséretét. Hamar elment nagyon a nyaralás!!!!

Igen jöhettek 5 előtt egy picivel gyertek és akkor mindent meg is tudok mutogatni nektek!!!

Sziasztok
Merci
merci71
 
 


Ti tudtok arról valamit,hogy bezárt Vecsésen a Gekko?Nem találom a honlapon. :?
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Hazajöttünk már ma este, mert 2 nap semmi nem alvás után (ráadásul apa 3 nap éjszakás volt előtte és akkor nem alszik csak napközben max 4-5 órát) úgy döntöttünk, hogy ma alszunk. Tami az első este lefekvés előtt bekajcsizott a sógórnőmmel szilvából, így éjszaka 8x hányt. CSAJOK!!! SZILVÁT NE ADJATOK ESTE A GYEREKNEK MERT MEGFEXI A HASUKAT!! Meg is fázott, igaz ma már csak az utózöngéje van. Tegnap éjjel meg az Edó ordított kb 5 percenként, mikor kérdeztük, hogy mi a baja, fáj valami??, akkor mindig azt mondta, hogy nem. Ezeket leszámítva jól éreztük magunkat, de jó lesz a saját ágyunkban aludni egy NAGYOT!!!

Majd teszek fel képeket.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik ez egy ilyen hazajövős időszak...
Mi is egy nappal korábban hazajöttünk, összeszedem magam, oszt írok :)

Mindenkinek puszi

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 



Sziasztok!

Én csak nagyon gyorsban :)
Nálunk minden szuper, jó az idő, szuper a tenger, imádom az itteni mentalitást :)
Ma Gibraltáron voltunk, előtte Tarifán fürcsiztünk. :) Lilka félt a hullámoktól, így Ő csak a szélén állt...
Tegnap és ma este is azt hajtogatja, h menjünk haza...:( Kicsit hosszú lesz így ez a 3 hét :(

zsanett
 
 


Adrienn!

Boldog névnapot kivánok!
Nem tudom ma tartod-e ,ha nem bocsi :lol: :lol: :lol:

Kép

Lőrinc!

Picit megkésve :oops: ,de neked is boldog névnapot kivánok!


Kép
bibolya
 
 


Szandra,Tami már jobban van?Jó sok szilvát ehetett,ha ekkora gubancot okozott nála :cry: .A halaknak meg nagyon jó sora van nálatok ha bonduelle kukoricát ehetnek :lol: :lol: :lol:

Katus,mesélj ti miért jöttetek haza hamarabb?

Zsanett,3 hét :shock: :shock: :shock:

[quote="ilgya1"]T írta:ilgya1i tudtok arról valamit,hogy bezárt Vecsésen a Gekko?Nem találom a honlapon. :?

Nekem semmi infóm róla,igaz én nem is akartam odavinni a gyereket.Olvastam róla az egyik fórumon,hogy hogy lehúzzák anyagilag ott az embert :twisted: :twisted:

Jatka,jobbulást neked.Ment a nagylánykád oviba?

Emőke,ha csak a juttatások miatt akarsz átiratkozni,akkor erre nincs szükség :twisted: .Itt nincs pénz semmire :twisted: :twisted: :twisted: A nagycsaládosok kapnak étkeztetésre és tankönyvekre ,de ugy tudom amúgy semmit sem adnak.Talán az ovodai beiratkozásnál van előnye-Encsinél még lényeges volt,mert elsősorban a helyi lakosú gyerekeket vették fel,de nem hinném,hogy ez mostanság még fontos lenne :twisted: annyi a gyerek,meg nálatok ez még messze is van :lol:
Igen,a párom asztalos,ha érdekel elküldöm priviben a telcsi számát.

Reni,csukás ügyben nem tudok segíteni,az enyémek ugy emlékszem nem nagyon csuklottak.
Doki ügyben tényleg érdemes előre tájékozódni,mert ha hazajöttök a korházból 1-2 napon belől ki kell jönnie.?? :oops: És akkor azért elég zűrös amugy is minden,nem hogy még doki után is szaladgáljatok.Azt hallottam,hogy most már az Essek is kijár házhoz,miután sokan ezért átmentek a Lakoshoz.

na mennem kell,a fiam nagyon tombol már-egyfolytában ki akar menni az udvarra :roll: :roll:
bibolya
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Én nem tudok semmit a gekkoról.

Taminál egy kezdetleges mandulagyulladás van, így nem megyünk oviba. Azt mondta a óvónéni, hogy járvány van az oviban. Ráadásul éjszaka összecsipkedte valami vadállat a Tami lábait amitől majd duplájára dagadt a vádlija, így 1 hónapon keresztül szednie kell valami gyógyszert mert extrán túlérzékenyen reagál a szervezete mindig minden csípésre, allergiás reakciók lépnek fel nála.

Így folytatjuk az édes életet itthon.

Szandra

szandrakiss
 
 


Vendég
 


Sziasztok!

Ildi!

Bezárt a Gekko. De a 17 v 18 kerben van és állítólag ott van az ország egyik legjobb fejlesztője.
Én tuti viszem Tami és Botyit suli előtt.
Drága (15-18 ezer egy hónap), de engem meggyőztek (jó ismerősöm fejlesztő ott, tök elhivatott).
Meg kell nézni, sztem.

Szandra, Katus!

Örülünk nektek!

Szerdán lehet elnézünk Cinire megköszönni Móni kétéves munkáját... Ott lesztek lányok?


Zsanett!

Én nagyon -nagyon irigy vagyok.... 8) azért érezzétek szuperül magatokat és nekem is hozz légyszi energiát...

:D

Szandra!

Édesek a csajok... Vitorláztatok?

anett
kállai
 
 


Kép

Kép

Kép


képek az aug. 30.-ai barát -lagziból :P
kállai
 
 


Ildi!

Igen bezárt a Gekko (itt volt a szomszédunkban), mivel alig jártak ide gyerekek.
Most helyette a Lila Fecske bölcsi és ovi van.

Üdv: Andi
andidenes
 
 


Köszi Judit!

Anett!
Mi is vártuk már nagyon, de most mégsem olyan jó...
Ma itt Marbellán voltunk egész nap a tengerparton, de Lili fél a hullámoktól, nem jön be egyáltalán, még a szélére sem, folyton azt hajtogatja, hogy menjünk haza...Nem tudom mi lesz így, eddig még sosem csinálta ezt.
Este már azon gondolkoztunk, hogy előrébb tetetjük (ez de hülye 1 szó) a repjegyet...
Helyesek vagytok a képeken.

Szandra!
Nekem a kalciumos pezsgőtablettát javasolták folyton...Azóta is utálom. Vagy az nem megelőző csak utána jó?

zsanett
 
 


Szandra, ki volt a tettes? Szúnyog, vagy pók? Valamelyik reggel Marci is úgy ébredt, hogy a szeme alatt kb. fél cm-vel volt egy csípés, és ennek köszönhetően szegénykének úgy bedagadt a szeme, hogy alig tudta kinyitni és piros volt a fél arca, gondolhatod, hogy pánikba estem :roll: :roll: :roll: Aztán kentem rá fenistilt, és próbáltam kálciumot adni neki, de az nagyrészt rajtam landolt :roll: . A képek szuperek!

Zsanett, rátok még mindig irigykedünk :) 3 hét... istenkirály! Lilka pedig majd belejön a nyaralásba! :lol:

Anett, szépek vagytok, mint mindig :lol:

Nálunk kezd beállni Marcival a napirend: fél8-kor ébred, 8-kor eszik, utána másfél-két órán át dorbézol: játszunk, gyömöszölöm, masszírozom. 10-től alszik délig- fél1-ig, utána kaja, játék. Ezt követően szinte minden nap süvölvénnyé változik, és délután 4-től este 8-ig bármit csinálok vele, nyűgös, hisztis. Lerakni nem tudom, mert bár álmos, elkezd az ágyában tornázni, és alvás helyett a fejét emelgeti és nézelődik... Mi a fenét csináljak, hogy délután is jól működjön a kiscsávó? Este megint nincs vele probléma, mert a 8-as fürdetés és evés után 5 percen belül elalszik és majdnem 12 órát durmol (egy rövid éjszakai evéssel). Na persze az is lehet, hogy ezért a 12 órás alvásért cserébe ez a délutáni őrjöngés csekély áldozat :roll: :?:

Néhány kép a hétvégéről:
DOLGOZNAK:
Kép

KIS HERCEGET OLVAS ANGOLUL:
Kép

AMI ENNYIRE TETSZIK NEKI:
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Drága Adri!!

Boldog névnapot kívánunk a csajokkal!!!!
Kép

Remélem Dóri is tudja, hogy ünnepnap van!! :lol: Az éjszakát hogy viselte?? Őrült szél volt megint! :roll:
Hallod, ha megint nem kakil napok óta Dóri, akkor ne lepődj meg, ha megint produkál nagy kakilást! Szopival meg kitartást!!!! Nem lesz gond, vissza fog állni a rendes kerékvágásba. És ne hidd, hogy a pihenés segít, másodikkal, harmadikkal, ha akarnál sem tudnál pihenni - fejben döl el a dolog. Barátnődet nagyon sajnálom, én nagyon anyatejpárti vagyok, de ha egészségügyi oka van annak, hogy nem tud szoptatni, akkor ne érezze magát hibásnak (könnyű mondani, tudom), sok baba felnő tápszeren is. Amennyit tud szopizzon, a semminél több, de a legfontosabb, hogy élvezzék egymást, ne árnyékolja be ez a kapcsolatukat.

Anett!!

Jól néztek ki a képeken!!! Az utolsó tetszik a legjobban: tele van érzelem nyilvánítással!!!! :lol: :lol: :lol:

Szandra!!

Jók a képek - megint!! :lol: :lol: , Hogy tömik a kukoricát!! :lol: :lol: Szilvával én is megjártam már, így a csajok csak visszafogottan kapnak.
Jobbulást a Taminak, élvezzétek az együttlétet, olyan gyorsan elmúlik ez a korszak. Még akkor is, ha szeret oviba járni, és sokat fejlődik a gyerek az oviban - én is azt szeretem, ha velem vannak. Erre most már egész nap ott vannak :cry: :cry: :cry:
De az jó hír, hogy gond nélkül vették az akadályt!! :lol: :lol:

Hát Zanett!!

Akármit mondasz is, én is irigyellek!!!! :lol: :lol:

Reni!!

Szerintem az Essek nem antibiotikum párti , bocsi Kata, nekünk csak egszer írt fel, amikor a sára 8 hónapos volt, de az nagyon indokolt volt. A Lakos tényleg imádja az antibiotikumot, de valóban elérhetőbb. Igaz én ezt nem tudom, mert soha nem igényletem orvost rendelési időn kívül. Nem könnyű a válsztást rossz és rosszabb között :lol: :lol: (döntse el mindenki melyik orvos melyik), de át kell gondolni, mertt ha hazajöttök tényleg kell orvosnak látnia. Bár akármikor válthatsz, akkor is, ha a körzetid látta el hazajövés után, hiszen az lesz a kezelőorvos, akinek leadod a TAJ kártyát. Ha nem tudsz dönteni, akkor is kötelessége a körzeti orvosnak, hogy megnézze az újszülötteket, és ha ő nem tetszik, akkor váltasz. Csak az a baj, hogy elég rámenősek tudnak lenni, és nehéz nemet mondani, főleg, ha bizonytalan vagy.


Na, megyek, mert bőre sikerültem :oops: :oops: és hinyálnak a gyerekek - na, jó inkább csak én őket :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Kata!!

Jól gondolod!!! :lol: :lol: :lol: Tényleg "csekély" ár a kis üvöltés az ilyen éjszakákért!!! :lol: :lol: Én még mindig kelek a csajokhoz :roll: :roll: :roll:
Szuperek a képek, már látom, hogy azért az apjára is hasonlít Marci :lol: :lol: :lol:
Ja, és az jutott eszembe, hogy van egy krém ilyen csípésekre (nem tévedés) : Antivakarin :lol: Egy barátnőm használta méhcsípésre, a kislány szeme alatt volt a csípés, ami úgy megdagadt, hogy alig látott és gyorsan levitte a dizzanatot. Saját tapasztalatom nincs.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 



Sziasztok!

Anett, Kata, Szandra,

nagyon szupi képek :)

Szandra,
jobbulást Taminak, Neked meg boldog együtt töltött óráka kívánok :)

Kata,
Ancsi detto. Csak ő újabban fél hétkor kel. És nem tudom, csak egyszer lerakni aludni, pont, mint MArcit. Este aztán megy a hiszti mindenért. A megoldás, hogy program kell - biciklizés, séta, locsolás... Fárasztó, de azt mondom, hogy legalább éjjel alszik!!! :) Látom bejön a kispasinak az előrenéző kötés :)

Viki,
jaj, már akartam írni, hogy igen, mi voltunk a Müllerben múlt héten, de igazán odajöhettél volna hozzánk!!!! :)

Merci,
tegnap asszem a nagyfiad láttam az Epresben, arra brináztunk, ők meg egy padnál bandáztak.

Ibolya,
azért jöttünk hamarabb haza, mert péntekről szombatra nem aludtunk szinte semmit, a társaság illumináltabb része a mi faházunk oldalára vetítette a karaoke szövegét és a hangszóró az ablakban volt :( A gyerekek aludtak, mi nem. Ráadásul Atti aludt felül az emeletes ágyon,és kipotyogtak alóla a lécek - rám. Így egy 80 cm-es ágyban próbáltunk pihenni, ketten a harsogó zenében-ordibálásban. Másnap aztán lenyomtuk a versenyt, iszonyat meleg, semmi árnyék, és este úgy döntöttünk, hazajövünk. Mert a vasárnapi versenyen úgysem indult volna el Atti. Hát így.

Zsani,
remélem hamar megszokja Lilka a hullámokat. Szuper, hogy onnan is tudsz jönni :)

Adri, Lőrinc,

BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Tényleg ari képek!!

Merci! Köszönjük a lehetőséget!!Nekem személy szerint nagyon nagyon tetszett...és örülök,hogy megismerhettelek személyesen!
Remélem sikerül összehozni :wink: beszélj velük lécccccccciiiiiiii!!!!
Majd azért még privátban foglak ám zargatni mindenfélével,oké?

(Szandra,Ibolya) Anett! Dénesandi,aki már nem is az!
Nagyon köszi a Gekkos válaszokat,akkor megyek Lőrincre.

Adri! Boldog névnapot kívánok én is! Mivel nem saját gépen vagyok,képecske nincs!!! :oops:

Mi a 9 órás Cinire fogunk menni szerdán....

ildikó
ilgya1
 
 


Adri!

Kép

Anita
putyu
 
 


Gyöngyi!

Hát imádjuk is!!!! :D

Katus!

Én hétvégén egy olyan esküvőt fényképeztem, ahol karaoké volt a zene. Iszonyat nagy bulit csaptak!
Képzelem mi volt nálatok....

Ildi!

Most állítólag akciós állapotfelmérés van, én felhívom őket és kérek Taminak időpontot. Szerintem Vecsésen a vezetéssel volt gond...

Kata!

Marci angolul olvas???????? B.....s akkor lekörözött, na majd ráhajtok (szokás szerint nagyon édes! )

Merci!

Én szeretném vinni a lányokat úszni. Ovisra nem irattam be. Van még helyetek délutánra?

anett
kállai
 
 


Adri!

Nagyon boldog névnapot!

Tami, Szonja, anett
kállai
 
 


Ildi!

Sajna mégsem jó a szerda... majd jövőhéten. :wink:
kállai
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!
Mi továbbra is küzdünk. Még mindig nincs kaki, csak pukik, pedig már szélcsöveztem 2x-szer is, és szinte egész nap maszírozom és tornáztatom. Most este olyan üvöltést rendezett, hogy már ott tartottam, hogy elviszük orvoshoz. Iszonyatosan erőlködik, kemény a pocakja. Az ordítástól tűzvörös és forró. A fürdetés egy kicsit segített. Cicire is alig bírtam tenni, mert úgy vergődik a kezeim között, hogy tartani is alig bírom. Majd mikor egy kicsit megnyugodott, sikerült szopiznia, de akkor meg teljesen lesápadt, hideg lett a buksija, és gyöngyözve verejtékezett.
Mit csináljak vele, hogy tudjon kakilni?

Megyek, mert megint nyöszörög.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!
Ildi
Tök jó hogy van rólad kép itt, meg a manóidról, mert így simán tudtam hogy Ti vagytok azok!
Örülök hogy el tudtatok jönni és meg tudtátok nézni amit ezek a gyerköcök megmutattak nektek. És egy hónap úszásmentes hónap után vannak, csak lubickoltak aug-ban.
Remélem Dávidnak is tetszett! Nagyon aranyos Ő is. Na meg a Picurotok is, ahogy be szeretett volna menni!!!!
Bízom benne Dávid nem ijedt meg a hangomtól, mert tudod a gyerekekn sapi van és nem igazán hallják ha nem hangoskodom!
Nyugodtan zargass!!!!!
Szerdán ha már tudok valamit kereslek!!!!

Szandra
Szuper hogy Ti is el tudtatok jönni. Remélem Nektek is tetszett! Bár a Tamin ez látszott!

Katus
Sajnálom, de az én nagyfiamat biztos hogy nem láttad. Vecsésen nincs barátja és nem szokott bandázni. Amikor itthon van örül ha leülhet játszani a pspvel, vagy a telefonjával, vagy a számgéppel.
Ő Pestre jár sportiskolába (bár jártunk ide is, de itt kiközösitették, mert neki nem volt ideje csavarogni már 3.o.-ban sem), hétvégén meg meccsei vannak, vagy a nagyiéknál vagyunk vidéken.
De jó lenne ha valamelyik sportújság címlapján láttad volna mint hires sportolót!!!!!!!!!!! :D :D :D

Anett
Sajnos most egy kicsit várni kell a helyre, de evidenciában tartom!!!
A héten még el tudsz jönni megnézni ha van kedved (kiv. szerda), vagy kérdezd Ildit, Szandrát akik ma voltak.

Na menek és csinálok reggelre szenvicseket, mert a nagy hajnalba isi előtt edzésre megy.

Sziasztok
Merci
merci71
 
 


Adri!

Nálunk is rettenetes nehéz dolog ez, minden alkalommal szenvedett.
Anita mondta, hogy próbáljunk ki egy gyógyszert (sry nem jut eszembe a neve most :oops: ), de azt nem ajánlotta a patikus, merthogy hozzá lehet szokni és még kicsi hozzá, így jutottunk mi a mostanihoz, aminek a neve vmi Laveolac. Sajnos nem tudom megnézni pontosan, m a gyógyszereket a bőröndben hagytam, az meg az ágy alatt. Szóval ez vmi cukros készítmény, egészen pici kortól adható azt hiszem.
Talán kérdezd meg róla a patikusotokat.
Rajtuk segített, s elég gyors az eredmény...

zsanett
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?