Új privát üzeneted érkezett!

Megjöttem NST-ről, hát csajok, semmi újat nem tudok mondani.
Orvos nem volt, ezért nem vizsgáltak, csak a szülésznővel találkoztam és beszéltem pár szót.
Az NST-m szokás szerint jó lett, bár Noémi nem akart mozogni, de a szülésznő azt mondta jó minden.
Kérdeztem tőle, hogy a keddi befekvés az mit takarhat nálam vajon? Hogy megindítják-e aznap a szülést, vagy hogy van ez?
Azt mondta, hogy aznap nem, és előfordulhat, hogy még egy hetet várunk a szüléssel. Úgyhogy ezek szerint nekem nem 09.-e az utolsó határidő, hanem még tolódhat. A saját dokim sajnos nem konkretizálta a dolgot (mikor utoljára találkoztunk), én meg nem is firtattam, mert biztos voltam benne, hogy 09.-e előtt megszülök magamtól is. De hát...
Hétfőn újra NST!

Csehi: nálad mi volt?

Márta: én is raktam nyári ruhát és őszi ruhát is.

Én sem értem mire jó ez, hogy állandóan valamivel riogatják a kismamákat. A haskörfogat nálunk is mindig kisebb volt, de a dokim nem fújta fel a dolgot.

Nincs még 13. baba?
Vendég

Eszike: hat ez hihetetlen, hogy Noemi csak itt riogat benneteket, de nem akar elobujni :roll:

Honey: jot nevettem a manoken-baban, attol felek, hogy nem lesz olyan vekonyka :wink: , de majd meglatjuk.

Hallom, otthon megint milyen ido van :shock: Csajok, en eskuszom, kuldom innen a hideget, de nem tudom, meddig tart, mig odaer :? Kitartast mindenkinek, es mar en is erdeklodve varom a 13. topikbabat :lol:

KépKép
Kép
humanka

Na, most latom, Honey, hogy nem is nekem irtad . :oops: Megyek, alszok egyet, azt hisem, ramfer :? Ettol fuggetlenul is jot nevettem.

Sarkantyuka: igaza van Honeynak, ne aggodj, minden okes lesz a baboddal. Tudom, hogy konnyu ezt mondani, de gondolj csak arra, hogy nemsokara egy eros, egeszseges bebinek fogsz eletet adni, es onnantol kezdve minden okes lesz az eletetekben, es lesz egy csomo minden mas dolog, amiert aggodni kell :lol:

KépKép
Kép
humanka

Csajok! Na ki vállalja be a 13. topik-babát? :wink:

Humanka: Köszi a hideget! Mivel messziről küldöd, ezért csak hétfőn kapjuk meg, de azért aranyos vagy!! :wink:

Eszike: SZerintem ne aggódj, bízz a Humanka által küldött hétfői hidegfrontban! :wink:

Honey: Igen, ez a jó hozzállás! Látom anno a rémisztgetések idején bevetted a leszarom tablettát és azóta is tart a hatása! :lol:

Sarkantyúka: Szerintem se aggódj annyira! Ha jól emlékszem, több kismaminak mondták már, hogy babócája kisebb mint " kellene", de könyörgöm: KI mondja meg, hogy mekkorának kell lenni egy babának???!!!! Az én 160 cm-hez 2 kg 20 dkg-s magzatot mértek a 32. héten, ami nem kicsi... sőt! Dokim meg erre annyit mondott, hogy a baba méretek leginkább a genetikától függnek. És ezt már Holka is mondta. Azért drukkolok, de szerintem ezen feleslegesen ne idegeld magad! :wink:
Vendég

látom a meleg és a hétvége megtette a hatását. punnyad mindenki. :D

eszike, ez hihetetlen.... :shock:
legalább mondtak volna neked valami konkrét időpontot. Akkor már láthatnád a fényt az alagút végén....

humanka,
csak azért hoztalak fel példának, mert ha jól emlékszem nálatok kb tized annyi vizsgálat van, mint nálunk. :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Punnyadok egész délután, görcsölget a hasam elég rendesen...
Reggel voltam fodrásznál, úgyhogy most már bármikor jöhet a kislány :lol:
sz.sziszi

sziasztok!
hajrá hajrá eszi!!![b]csehi![/b]húhh de jó neked, hogyhogy nem fektettek még be??
én hétfőn megyek dokihoz, már nagyon várom h. mit mond.......olyan hihetetlen h. lehet, h.már jövő hétvégén hárman leszünk :lol: ki tudja!

Kép
winona

sziszi :)
görcs is, meg fodrász is, ez csak jót jelenthet :D

Márti :)
Jaj, ne is mondd, én annyira bajban vagyok, hogy hogyan öltöztessem Csongit, igy napjában kb 3-szor átöltözünk, mert éjjel és reggel még hüvös van, délután viszont iszonyat meleg. Ráadásul, hiába fújt a szél ma, ott, ahol Csongi van, nem nagyon nyitunk ablakot a huzat miatt.

sarkantyúka :)
sajnálom, hogy igy beparáztattak, de én is úgy gondolom, hogy minden rendben, csak legfeljebb nem haspók lesz :D

na, megyek. Pusz.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziszi7!

privi ment

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Végre van gépem! apa két napig hegesztette, mire működőképessé tette - kicsit leharcolt állapotban volt már szegény. (mármint a gép... :mrgreen: )

Sarkantyúka, sajnálom, hogy Téged is ijesztgetnek, de tuti nem lesz semmi baj!!! Csak nem lesz kis gömböc, de majd meghízik idekint!

Sziszi, remélem, a fodrász hatásos lesz!!! :wink: (nekem kozmetikushoz kéne elmennem, de nem merek, még nem akarok szülni... :P )

Eszike, ez azért elég durva, hogy ennyire nem mondanak semmit! :evil: Remélem, a dokid közlékenyebb lesz hétfőn! Én tuti addig nyaggatnám, amíg nem mond valami konkrétumot!

Csehi?!

Márti, én Ezt az oldalt szoktam nézni ha hosszabb távra érdekel az időjárás, általában bejön amit ígérnek!
Én egy vékonyabb és egy vastagabb rugit tettem be + hosszú és rövid ujjú kombidresszt is, max. ha ngyon meleg lesz, napozó helyett csak kombiban hozom haza...

Rólunk. Meleget iszonyúan rosszul viselem, nagyon szenvedek, várom már a keddet, akkorra ígérik a lehűlést. Fene se gondolta volna, hogy szeptembrben még a kánikulára fogunk panaszkodni!

Megint vizesedem is a melegtől természetesen, apa csak kis Fáninak hív az elefántos oszlop lábaim miatt. :roll: :?

Tegnap azt hittem megszülök, úgy megijedtem. Apa és Dorka játszottak kint a teraszon, hintáztak. Addig-addig bohóckodtak, míg Dorka kiborult a hintából, lógott fejjel lefelé, kezében egy játék babát szorongatva, ahelyet hogy kapaszkodott volna... Apa ugrott hogy elkapja, megcsúszott, seggen csúszott be a gyerek alá, közben feldüntötte a ruhaszárítót, tele ruhával..

Szerencsére semmi baj nem történt, de Dorka iszonyúan megijedt. És persze én is, kezem-lábam-szám széle lezsibbadt...

Na megyek, próbálok aludni, bár ebben a melegben az sem megy... :evil:

Kép

Kép
anyoooka

hahóóó!!!!

eszike!!! kitartás! nekem simi 40+5 nappal érkezett! tudom milyen érzés... de belôled árad a nyugalom, ez tökjóó!!!! nemsokára kibújik a te manód is, meglátod :)

sarkantyúka!!!!!
úgy sajnálom! ezek annyira hülyék komolyan, ezek az uh-sok, ôk is tudhatnák hoyg mekkorákat lehet itt tévedni, mindek kell ez???!?!?! megôôrülök! én már tök megnyugodtam az én "ilyet még nem láttam" esetem óta.... tiszta idiótaság az egész, komyolan..... remélem már te is megnyugszol!!

csehi!
nem semmi, nagyon szépen haladsz!!!!! tuti pikkpakk megszülsz, ha egyszer beindul! :) mennek a drukkok!!!

anyóóka!!!
nem semmi a hintás sztori!!!! el tudom képzelni, és ez a becsószás, hát nem lehetett semmi :) persze gondolom ott és akkor más, mint így olvasva...

én egyben, örökre már :D:D semmi nincs, pedig már kipróbáltam a grapefruitos-t is, hát láynok, esküszöm hoyg annak a legfinomabb része maga a ricinusolaj volt!!! majd belehaltam mire magamba passzíroztam!!! komyolan, ennél undorítóbb, hányingerkeltôbbet.....vááááááhhhh... és megfogadtam hoyg ezekután nem szivatom szegény bébimet ilyenekkel.... majd jn, ha szeretne. fizikailag tök jól bírom, semmi bajom! még a meleg sem zavar igazán!
szóval én sem fogok itt egykettôre megszülni, sajna.... 10.-tôl 14.ig elutazik a szülésznôm, aminek nem örülök, de héáááátha beelôzöm ezt.... na persze,de azért reménykedhetek, nem?!

Adélt meg Csongort láttam most frissiben, nagggyon cuki kis babócák!!!!!!!! gratula nektek még1x!!!! Adél meg igazi kis kerekség! tündéri!!!!!

na megyek, persze jó kis sétát iktatok be, odeontól haza, hátha....de kb igazán nem bízom semmilyen 40+valahány elôtti szülésben, de séta csak nem árt.-... még jó hoyg nincs mérlegünk, sztem már kb 25náél tarthatok, iszonyat!!!!! hasam akkora, jhoyg tegnap megszúrta miközben meztelenül tusolót fertôtlenítettem, szal megszórta egy kis ponton egy vas, és szegyénem tük szétszakadt, szó szerint!! kb örülhetett is a hasam hoyg kapott némi nyúlási lehetôséget pluszban! a pont helyett lett egy fél cm-es repedés, vér, meg minden,.... majdnem rosszul lettem 8)

na csók csajok, net nincs, már arról is lemondtam :lol: frányaság ez a várakozás.......

drukkok továbbra is mi8ndenkinek mennek!!!!!!!!

ja Honey!
csüt, péntekre kell bejelentkeznem nst-re oda, ahol te is voltál, mivel nem lesz bábám épp, neked nem kell menneed akkor????

na csók!
bagz, aki sosem fog megszülni.....

KépKép

KépKép
bagzerka

most visszanéztem kicsit: HONEY!!!
nekem is 37 hetesen IIIas volt, és azóta is semmi gond, és aszt is mondtáék hoyg ez teljesen normális ilyen "korban"
bna elzavartak :) ztûáróra

KépKép

KépKép
bagzerka

jó reggelt! :D

ritka nyugis éjszakám volt! :D

bagzerka,

juj, nagyon durva ez a pocak szurkálós, repedős sztori!!! :shock:
én már nem a kórházba jároknst-re hanem a szülésznőm saját dúlás "rendelőjébe".
Most hármas a lepényed, vagy anno simivel volt? i lehet 3-as lepénnyel húzni méga 40. hétig?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!!

Először is MONEE és KONAN ÓRIÁSI GRATULA A BABÓCÁKHOZ!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT KÍVÁNOK NEKTEK!!

Babaképek csodaszépek!!!

Sarkantyúka sajnálom, hogy még így a végén is ijesztgetnek, de TUTI NEM LESZ SEMMI GOND!!!!

Anyooka örülök, hogy végül szerencsésen végződött a baleset! Nem lehetett semmi!!

Eszike Noémi nagyon jól érzi magát odabenn!!! Nem semmi kiscsaj! Lehet megvárja amíg elvonul ez a meleg!! :lol:

Csehi mizu??????

Humanka végre már Mi is mondhatjuk, hogy most már bármikor kibújhatnak a babáink!! Olyan jó érzés!!!

Bagzerka nem lehetett kellemes a szúrás és a vele járó repedés sem sajnálom :(

Sz.sziszi akkor hajrá!! :)

Na most gyors felindulásból hirtelen ennyire tellett!! A héten végre végére értem a nagy takarításnak, még ma nagy főzést csinálok és holnaptól minden időmet Kornéliára fordítom! Amikor meg alszik akkor állok neki vasalni a babaruhákat mert azzal még sehol nem vagyok! Remélem azért még 2 hétig Kornéliázhatok, mert szegénykém most sokat mellőzve volt a takarítás miatt!! Holnap NST! Jó lenne ha már tényleg megtudnánk valami konkrétumot a dokitól!!! :?

Szép napot Mindenkinek!!

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a megnyugtató szavakat. AZt el kell még azért magyarázkodásképp mondanom, hogy azért estem ilyen pánikba, mert korábban csak az UH-s orvosok vizsgálgattak futószalagszerűen, nem is törődtem +/-10 napos eltérésekkel, de most a saját dokim vizsgált alaposan, sokszor, és ő mondta, hogy kisebbnek méri a haskörfogatot, kell még egy ultrahang. De azt már nem ondta, hogy ez minek lehet a tünete, én meg jól behergeltem magam, hogy ez biztos vmi súlyos fejlődési rendellenességre utalhat vagy mittudomén, hogy most nem mond semmit a doki, csak várjak.. De végülis úgy gondolom, pont fordítva akarta, hogy ne ijedjek meg fölöslegesen, áá, mindegy, én ilyen hülye vagyok.
Ne haragudjatok, Lányok!! Szégyellem, hogy így kiborultam!

Mennem kell építőkockázni. Már megint alig reagálok.

Bagzerka, naggyon durva a tusolós történet.

Humanka, mennyire hideget küldesz? AZt szeretném tudni, nálatok most hány fok lehet, hadd hűsöljek a tudattól, hogy jön errefelé :)

Eszike, én azt hittem, már régen a kórházban vagy!

Lanta, igen, olyan jó tudni, hogy már biztos időben vagyunk! :)

Anyooka, hihetetlen, miket produkál az élet! Filmen nem tudták volna így összehozni, nem csoda, hogy frászt kaptál!

Hú, Sziszi, de izgalmasan hangzik!

Én 15-re jelentkeztem be fodrászhoz. :roll:

Kép
Kép
sarkantyúka

Sarkantyuka: itt olyan 15-18 fok kozotti kora tavaszi ido van, altalaban szep napsutessel. Iszonyu jol erzem magam benne, mindig itt szundikalok napkozben a nappaliban nyitott teraszajtonal. :lol: Imadom!!! No, ezt kuldtem nektek :wink: :D

Bagzerka: nem semmi ez a pocakrepedos sztori, tiszta horror :roll: Kivanom, hogy mar ne legyen tobb ilyen :!:

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Még egyben, továbbra is görcsölgetés, és sajna engem is elért a vizesedés :cry: dagadt a lábam az ujjaim, na a fejem már egy hete deformált.

Kitartást mindenkinek!!!!
sz.sziszi

Sziaszok lányok!

Tegnap jöttünk haza a kórházból. Nagyon szépen köszönöm a gratulácókat, nagyon jól esett. Én is gratulálok az újdonsült anyuciknak és családjaiknak. Szépen gyarapszunk.

Születéstörténetet én nem írok, csak ha már mindenki megszült. Nekem nem volt egyszerű, egyenlőre csak enyit írok.
A végkimenetel császár lett, de még ez sem ment egyszerűen.
A gyógyulás viszont annál gyorsabban megy. Igaz, még nem vagyok toppon, de már majdnem.

Gyönyörűek a sztárfotók a babákról. Megpróbálok én is feltenni.
Kép 10 percesen.
Kép Végre itthon.

Kép
Kép
noni78

sarkannyúka,
ne viccelj már!!! nem kell elnézést kérned! szerintem egy ilyentől mindenki bepánikolt volna :?

szeder, én vagyok vaksi és nem vettem észre, vagy végül mégsem írtad le a szüléstörténetet?

noni,
naaagyon cuki Misike! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Misike! Köszöntelek itt köztünk! Nőj nagyra: anyuci, és a lányok örömére :)

Honey!
Nem írtam még le.. nem hiszed el.. de annyit ülök gép előtt, amennyit ide írok! szinte semmit.. :cry: :oops: néha kezd gyötörni a tudat, hogy nem tudok rólatok semmit jóformán :(
Tudod nekem is átalakult a napirendem.. de majd megtapasztalod Te is, hogy át kell alakítani az életed ..
No most nem magyarázkodni akartam, de azt hiszem tartozom ennyivel, hogy miért nem nagyon jövök közétek..
Pedig nem is panaszkodhatom Adélra.. mert olyan nagyon jó baba.. nem is kívánhatnék jobb gyermeket!!!
Egy kis tündér.
A napokban megírom és felteszem.. remélem :? 8)
ESzike!!!????

Pocakosok: hogy bírjátok ezt a meleget????

szeder74

Noni: nagyon szépséges Misike, gratulálok hozzá!

Hát nálam a helyzet változatlan, még mindig itthon vagyok, még mindig egyben. Még mindig semmi rendszeres görcs, csak néha kicsit fáj a pocim.
Holnap megint NST, aztán kedden befekszem.

bocsi mára ennyi tellt, anyukámék jönnek látogatóba, őket várom. Később lehet, hogy még benézek.

Sziasztok!
Vendég

Szeder: ne legyen lelkiismeret furdalásod az miatt, hogy keveset jössz fórumozni. Ez természetes. Most a legfontosabb a kisbabád!
Vendég

Sziasztok!

Netti: jó nagy babátok lesz UH alapján, de azért ilyenkor állítólag már sokat tévedhet az UH ;) Nekem is van a hasamon barna csík!

Anyoooka: vigyázz magatokra, kíváncsian várom én is, hogy mi lesz az időpontod :) Addig is kitartás! Hintás sztori :? Jó hogy semmi baja nem lett Dorkának!

Szeder: gyönyörű a 2 hetes Adél! Teljesen természetes, hogy nincs ránk annyi időd :) Valószínűleg senkinek se lesz annyi ideje netezni miután meg lesz a babája, mint most pocakosan.

Csehi: te tényleg mázlista vagy ezzel a tágulással :D Csak beindul a babó jövő hét csütörtökig :)

Dan: nekem 1 hete már behelyezkdett a babó, de azt mondta a dokim, szerinte még 2 hetet simán kihúzunk így. Szóval nem jelent szvsz semmit.

Sz.sziszi: Nekünk kell. Persze ha nem viszünk, kap a baba valami rucit, de elvileg kell.

Sarkantyúka: csak azt tudom írni amit a többiek: nyugi. Ilyenkor egyébként meg állítólag már nincs is értelme mérni pl a haskörfogatot, mert ahogy helyezkedik a baba, úgy kaphatnak más és más értéket mindig.

Bagzerka: még megszülhetsz a 40. hétig van 3 napod :P

Noni: Misike is nagyon szép kisbaba!

Eszike: kitartás! Minden elismerésem a tiéd, hogy ilyen nyugodtan viseled ezt a szülünk-nem szülünk vagy most mi lesz helyzetet.

Rólunk: nincs semmi különös, de hála ennek a melegnek egész nap aludni tudnék, nincs kedvem semmihez. Jó lenne ha egy picit hűvösebb lenne, szóval Humanka várjuk a 18 fok körüli levegőt! :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Bocsi ,de most csak így általánosságban írok, mert egy kicsit megvisel a meleg. Köszi a drukkokat,és az érdeklődéseket. Én még mindig egyben :( Pedig már jó lenne kint látni a kismanót:)
Magzatvíz teljesen tiszta, nem tágultam tovább. Takarítgatok, mosok stb.

eszike: látom még nálad sem történt semmi:( kitartás neked. Hátha a mai hidegfront megkegyelmez nekünk és beindul végre a szülés :lol:

humanka: egy kicsit irigykedek,hogy ilyen jó idő van nálatok. Itt meg 38 fok :( Na de holnap 10 fokkal kevesebb lesz :)

Kép
csehi77

JAAAAAAAAAAAAAAAAJaJJJJJJJJJJJJJJ NONI majdnem elfelejtettem ,Misike nagyon cuki kisbaba :)

Kép
csehi77

Kicsit eltűntem, de olvasok. Babák egyszerűen zabálni valók.

Sarkantyúka!
Nyugi, meglásd minden ok, csak feleslegesen rémistgetnek.

Anyooka!
Még szerencse, hogy nem történt semmi. Én is biztos megijedtem volna.

Bagz!
Nyugi, a te babád is kijön előbb vagy utóbb. De ha azt nézzük, még van 3 napod. Jó, hogy nem lett komolyabb bajod, meg a babának.

Noni!
Édes nagyon Misi.

Tök jó. Egyik régi barátnőm tegnapra volt kiírva, még beszéltünk is tegnap du. , hogy ha meglesz a baba, akkor szóljon mindenképp. Reggel fél 9 – kor reggelizek a párommal, mondom, na, tegnapra volt kiírva, de nem kaptam sms-t, így akkor biztos nem szült meg. Erre másfél órával később hív, elképedek, úgy veszem fel a telefont, hogy csak nem megszültél???? De igen, jött a válasz. Nem semmi csaj, 8-kor szült, és fél 10-kor már telefonál. Ja, és a dokimnál szült, mert a sajátja szabira ment csütörtökön, és azt mondta, nagyon rendes volt a dokim, sokat segített neki. Így bízom benne, velem is hasonlóan fog bánni.

Az én Dávidom meg mindig nagyra növesztette a pocakját, folyamatosan többet mértek a kelleténél. Ezért is lesz nagy baba.
Nekem reggel annyira be volt dagadva a lábam, hogy alig tudtam felvenni a szandálomat. A kezem is tökre be volt dagadva, pedig eddig a kezemmel semmi baj nem volt. És én is nehezen viselem ezt a meleget. A sógorom mondja, a keddi nap lesz az enyém, a hidegfont miatt. Mondom, nem bánnám, mert már terhes vagyok.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Most van egy szusszanatnyi időm, gondoltam írok pár sort.

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, és a kép dicsiket.

Szeder, Minyu, nagyon édesek a babáitok!

Noni, Konan Monee, GRATULÁLOK!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCIT KÍVÁNOK!Nagyon szépek a babák, tényleg csak gyönyőrű babák születnek! :wink:

Szeder, szerintem mindenkit érdekel a születéstörténeted! :wink: Ha lesz időd, majd mesélj. Eddig nekem sem volt időm leírni.

Amivel adós vagyok. Pár kép az esküvőnkről:

Kép

Kép

Kép

Most ezeket találtam. Nem akartam túl sokat felrakni.....

Manóról egy pár kép.

Kép

Kép

Kép

Alíz

KépKép
roni0422

Nagyon meleg van! Rólam folyik a víz. A babáitok jól bírják?

Kismamik, kitartás!!MOst már tényleg nagyon a finisben van mindenki.

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Megint egy gyors bekukk! Már nagyon kiváncsi voltam, kivel mi van, illetve a babafotókat is már nagyon meg szerettem volna nézni!

Nagyon szépek a pici babucik, gratulálok mindenkinek! Főleg a frissen megszült kismamiknak, mert látom egyre többen már babázhattok! Hú, hihetetlen, már a 13. babát várjuk itt a topikban!

De visszanézegetném az oldalakat, de erre esélyem sincs.
Sajna netünk még mindig nincs, időközben ugyan átköltöztünk, de még eléggé szanaszét vagyunk. A lényeg, hogy a babaszoba készen van, ha megindul a szülés, akkor a mi kisfiunkra tuti kis kuckó vár itthon. Furcsa, de egyáltalán meg sem mozdult bennem semmi, amikor utoljára kijöttem az előző otthonunk ajtaján. Szerintem annyira tele vagyok mindennel, és ki vagyok purcanva, hogy fel sem fogom mi minden történik velem mostanság..

Roni, nagyon szép a babátok! És az esküvői képeken is csini vagy! Az első Nst-n elvileg még bent voltál, de sajna lemerült a telefonom, nem tudtalak felhívni és mire végeztem a vizsgálattal, kiértékeléssel már nem akartam még az osztályra is megbeszélés nélkül beállítani hozzád. Pedig szívesen megkukkantottalak volna benneteket! Mindegy, remélem lesz majd még alkalom!

Na most el is köszönök, mert nincs több időm. Elvileg jövő héten már lesz netünk, csak épp még az idővel vannak gondjaim. Pedig jó lenne még pihenni is a szülés előtt, mert eléggé fáradt vagyok, nincs sokszor jártányi erőm sem. Bele sem gondolok, hogy fogom így megszülni a babát.. Ja: múlt héten csináltam UH-t és 2800 g-ra saccolták.. Doki szerint kb. 3300-3500 g lesz a születésig, ha bennmarad a kiírt időpontig..

Puszi mindenkinek!

Rönééé

Kép
röné

Hello! Látom még nincs 13. baba. Csehi, húzzunk bele, hátha...
Bízom a hidegfrontban, bár hozzánk már ideértek a felhők, de még elég fülledt idő van.
Ma mászkáltam vagy 2 órát, Noémi meg egész nap mozog, úgyhogy bízom benne, hogy végre kibújik.
Most már tényleg kezdek türelmetlen lenni!

Roni: nagyon szép pár vagytok! És a babuci is édes! Gratulálok!
Vendég

Noni.Roni!

Nagyon édes-szép babáitok vannak! Jó nézni a képeket!

Eszike, Csehi!

Nektek jön a hidegfront! Nagyon drukkolok!

Szeder!

Ugyan már, egyértelmű, hogy most kevesebb az időd! Persze gyere, ha tudsz, mert, ha megszületik az összes baba, akkor lesz csak igazán szükség itt, az ilyen tapasztalt anyucikra mint Te!

Anyooka!

Köszi, tök jó az oldal! Nem ismertem eddig, hát most majd lesem!

Én nagyon nyűgös vagyok, Lányok! Szívből utálom már ezt a hőséget, nagyon jó, hogy végre itt a vége! Bőgtem is ma egy sort, mert kiakadtam az éppen ma 75 éves nagymamámon, aki a szülinapi ünnepségén egyfolytában a legnagyobb kisfiamat csesztette! Jó, nem egy angyal, eleven kiskölyök, de amikor nem akar neki 2. szelet tortát adni, merthogy nem fogad neki szót és közli vele, hogy rossz, hát, nagyon szarul esett! Főleg, hogy a tortáján lévő egyetlen szál piros marcipánrózsát szépen odaadta az 5 dédunokája közül az egyetlen kislánynak...
Persze tudom, hogy elfogult vagyok, de nem bírom, ha bántják a gyerekeimet! Már ott tartottam, hogy felállunk és hazajövünk, mert Csabi azon túl, hogy egy szobanövény levelét letörte, tényleg nem csinált semmi rosszat, játszott a többiekkel a nagymamám régi varrógépével, de persze mi kaptuk meg a férjemmel, hogy majd fizethetjük a javítást! És persze mindegyik gyerek rohangálhatott a sütikkel, de Csabira mindig rászólt, hogy nem viheti sehova!
Bocs, hogy itt Nektek sírom ki magam, tudom, hogy nem kéne, hogy idős, hogy másképp nevelték, hogy már a saját gyerekeinél is kivételezett, aztán folytatta az unokáknál és most a dédunokákon a sor! Azt is tudom, hogy én is túl érzékenyen reagálok most a dolgokra! De nem bííírom az ilyen nyilvánvaló kivételezést és nem azért, mert nem az én gyerekeim közül kerül ki a kedvence! Csak utálom az igazságtalanságot és félek, hogy előbb-utóbb a gyerekek között is konfliktus lesz emiatt (Még jó, hogy Csabi nem látta a marcipánrózsa eltűnését, egész pici kora óta imádja! Most miért nem lehetett elosztani köztük?)!
Na jó, bocsi, hogy Benneteket terhellek ezzel, de jó érzés ki(s)írni magamból. Biztos nem kéne ekkora ügyet csinálni ebből! Szerencsére Anyukám tompította a helyzetet (neki feltűnt, mi van), persze nem csoda, annak idején meg Ő nem volt kivételeztt helyzetben...

Márti
borossné becz márta

Roni!
Szép család vagytok. Legyetek nagyon boldogok

Lányok!
Lenne egy kérdésem. Nagyon-nagyon fáj a cickóm, annyira be van durranva, hogy hozzá se lehet érni. Csomós és mirigyes az egész, gondolom, ha Dávid baba megszületik, és kiszívja belőle a tejcsit, akkor jobb lesz, de addig is mit tehetnék? Masszírozással is próbálkoztam, de az se segített. Mit tanácsoltok? Segítsetek légyszi, mert nagyon feszít.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Bagzer a kórházból üzeni, hogy jól vannak; Dani ma megszületett kalandos körülmények között a konyhában 3,6kg és 56 centivel. Igazi apás szülés volt, mivel 1 óra alatt lezavarták az egészet és a mentők csak 40 perc alatt értek ki, mikorra már a baba félig kint is volt :) de minden OK, remekül vannak, a szoptatás is rögtön ment!

Nektek minden jót!

Zsófi (nagynéni)

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka!

Te jó ég! Ügyesek voltatok Apával együtt! Nagyon sok boldogságot, legyen sok örömötök egymásban!

Csajok!

Lehet, én is megyek szülni, 8 percenként fájdogálok, egyenlőre nem túl erősen, hát, még nem vagyok bizti a dolgomban (hülye helyzet, pedig negyedszerre szülök)! A titkos táblit vmiért nem tudom megnyitni, viszont benne van a számom, ha valaki küldene rá sms-t telcsiszámmal, akkor tudnálak benneteket érteíteni! Ha nem jön szám, max. megkérem Tünde barátnőmet, hogy írjon Nektek!
Gondoljatok rám!
Persze, ha vaklárma a dolog, akkor úgyis jelentkezem reggel!
Volt itt egy hatalmas vihar, lehet, az gyorsította itt fel a dolgokat, persze lehet, hogy csak erőteljes jóslók, ki tudja? Babácskám is elég nyugtalanul és nagyon hosszú ideje mocorog!
Megpróbálok pihizni egy kicsit, jó lenne csak hajnal felé menni, a férjem is aludhatna még, no meg az se ártana, ha a dokim is kipihenten érkezne! Meg jó lenne, ha biztosan tudnám, hogy tényleg elkezdődött-e valami!:lol: Puszi, Lányok, vigyázzon mindenki magára és a babájára!
Ja, és nem ettem ma káposztát...

Márti
borossné becz márta

Marta: huha, szurkolok, hogy te legyel a kovetkezo !!! Es hogy minden okes legyen! +++++++++

Bagzerka:
ti aztan gyorsan lezavartatok Apaccsal azt szulest :lol: :lol: :lol: Sok boldogsagot nektek Dani babaval, es varunk vissza az elmenybeszamoloval, mert azt gondolom, a ti babatok igazan kalandos korulmenyek kozott erkezett meg :wink:

Ugy latszik, a 13. babanak tenyleg kulonlegesnek kellett lennie ! :lol:

Kép

KépKép
Kép
humanka

Bagzerka :)
A konyhábaaaaaaaaan??? Ti aztán jól adjátok elö! :lol: Dani fiú nagyon kiváncsi lehetett az új lakásra :mrgreen: Nagyon sok örömet és jó egészséget kivánunk!!!

Márti :)
sms ment :)

Vihar nálunk is lerendezte a kerti butort, legalábbis elsö ránézésre :evil:

Kép
Kép
Kép
minyu

bagzerka: Ez nagyon durva :lol: GRATULÁLOK NEKED IS ÉS APÁNAK IS A KIS DANIHOZ :D Azért konyhában szülni nem mindennapi dolog :) Minden elismerésem nektek :)

márti: megy a drukk neked, bár azóta már lehet te is babázol :) és köszi a drukkot :)

eszike: mi van veled? nálam a hidegfront csak annyit jelentett éjszaka a kismanó meg sem állt, ezerrel rugdosott, nem tudtam tőle elaludni :lol: ennyire még sosem partyzott odabent :lol:

roni: nagyon szépek vagytok. Sok boldogságot nektek :)

Kép
csehi77

Sziasztok!!

Micsoda hírek így korán reggel!!!

BAGZERKA EZ NEM SEMMI!!! HATALMAS GRATULA AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT KÍVÁNOK!!! Nagyon várunk a beszámolóval!! :lol: :lol:

Márti mennek a drukkok!!

Roni nagyon szépek vagytok!! Sok Boldogságot még egyszer! :)

Noni nagyon édes a kis Misike!! :)

Kép
Kép
lanta

bagzerka,
AZTAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Azt hittem, ilyen csak a híradóban meg a filmekben van!!! :D Hatalmas gartula mind a hármotoknak!!!! :D
Most aztán apa tuti kivette a részét a szülésből!! :D

csehi, eszike - azt hittem, mire bejelentkezem, ti már babafotókat fogtok küldözgetni! :D

márti,
végül is mindjárt betöltöd a szokásos 38. hetedet... :wink: Huuu, remélem ezt az üzimet majd csak 3 nap múlva olvasod már el!

Amúgy nálam semmi extra. 2 hónapja még kinyúvadtam volna egy ilyen hidegfronttól... most meg olyan jót aludtam, hogycsak na. Hihetetlen hogy én magam sem tudok kiigazodni a saját testemen... :shock:
Ma megyek NST-re, holnap meg dokihoz.
Nagyon remélem, hogy azért holnap már olyan híreket, kapok, hogy el kezdtem nyiladozni....

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

BAgzerka: EZ aztan gyorsan ment, es kalandosan. Gratulalok neked es a kispapanak , is gondolom negy szukseg volt a hidegverere, le az osszes kalappal. Sok-sok boldogsagot nektek, es nagyon sok tejcsit kivanok. Jo lesz majd olvasni a szulestortenetet....

Marti drukk drukk drukk!!!!

MI meg mindig egyben gorcsok vannak minden nap, de amilyen intenzitassal jonnek pont ugy mennek. Bizom benne a heten mindenkepp kibujik REka, hanem a praktikakat be kell majd vetnem... :?

szisziKép
sziszi7

BOLDOGSÁGOS HÍRT HOZTAM:

"MA FÉL 5 -KOR MEGSZÜLETETT NOÉMI ANNA. 2920 GRAMM 53 CENTI.
PUSZI A FÓRUMOZÓKNAK!
ESZIKE"

szeder74

SOK BOLDOGSÁGOT BAGZERKA!!! HIHETETLEN EZ A SZÜLÉSTÖRTÉNET MÁR MOST.. KÍVÁNCSI VAGYOK A RÉSZLETEKRE IS!!!
SOK-SOK PUSZIT KÜLDÜNK!!!

szeder74

ESZIKE:
SZÍVBŐL GRATULÁLOK A PICI NOÉMIHEZ :)

szeder74

Kitartás lányok!
Ezek szerint ez a frontos téma bejött Bagzerkának, és Eszikének is... :)
Drukkolok a következő vállalkozó babának és mamának :)

Bagzerka!!
Nem térek magamhoz ezen a konyhában szüljünk apa témán.. naggggyon komoly..
Nem semmi Bagzerka és a férje... :) És milyen jó ilyen történetet olvasni.. A hideg ráz JÓ értelemben :) GRATULÁLOK BAGZERKA!!!

szeder74

Eszike: oriasi gratula nektek, sok boldogsagot Noemivel, gyors felepulest kivanok, es gyors hazamenetelt !!!

(Remelem, hogy ti tovabb jutottatok a konyhanal :wink: )

Kép

KépKép
Kép
humanka

MILYEN GYORS VAGY HUMANKA!!!
FRISS MELEG TÁBLA!!!

OLYAN HIHETETLEN, HOGY NEKÜNK IS ELJÖTT EZ CSAJOK :) CSAK TELIK, CSAK TELIK A TÁBLA BEFELE :)

szeder74

ESZIKE ÓRIÁSI GRATULA NOÉMI BABÁHOZ!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT!!! :lol:

Kép
Kép
lanta

Szeder: ugy latszik, csak jol raerzek, hogy mikor kell visszakukkantani :wink:

Bizony, szep lassan telik a tabla, de azert meg nagyon sok kiado hely van :wink:

KépKép
Kép
humanka

Hello lányok!

Micsoda hírek!! :lol: :wink: BABAESŐŐŐŐŐ elkezdődött!!!!

Kép

Bagzerka: szombaton 23.01-kor így írtad alá a hsz-dat: "Bagz, aki sosem fog megszülni"... :wink: Ehhez képest ilyen hipergyorsan születő babát még nem láttunk a topicban!!! :lol: Óriási gratula Neked, hogy túl vagy rajta, Marcidnak, hogy ilyen ügyesen segített és a kis Dánielnek, hogy nem váratta a szüleit még 1-2 hétig!! :wink:

Eszike: Látod, eljött a Ti időtök is!!! Jó egészséget és sok tejcit kívánok! Várjuk a képeket! :wink:

Roni: Látszik rajtatok, hogy mennyire szeretitek egymást! Nagyon szép pár vagytok! Sok boldogságot kívánok. A gyönyörűséges kisfiatok pedig megszámlálhatatlanul sok Boldog Napot, órát, percet okozzon Nektek!

Noni: Gratula Misikéhez! Nagyon szép baba! :wink:

Márti: Mennek a drukkok! Mihamarabb jelentkezz!
Vendég

Sziasztok!

Ezek aztán a hírek!

Bagzerka, nem semmi a szülésed!!! Gratulálok, nagyon ügyik voltatok!!!!! Azért a szüléstörire nagyon kíváncsi leszek ám!!!! :wink: :)

Eszike, Neked is gratulálok Noémi baba megérkezésékez! Végre a front kicsalogatta őt is a kuckójából! :wink:

Márti, ment sömi!!!! Azért én még nem szeretnék szülni, így nem biztos hogy találkozunk :( De sebaj! :wink: És legalább kiderül a pici lány neve!!! :lol:

Humanka, nagyon gyors vagy a táblival!!! :lol: És milyen szépen telik! :)
Ideért a hűvös, amit küldtél! Köszönjük! :lol:

Rólunk. Tegnap én is azt hittem, hogy megyünk. Iszonyú rosszul éreztem magam, keményedgettem is, olyan vizes voltam/vagyok mint még sosem, semmi sem volt jó, nyűglődtem, hisztiztem... Szegény családomnak minden elismerésem, hogy kibírtak... 8) De ahogy ideért a hűvös, kicsit helyrerázódtam, Ádám is mocorog ezerrel. Szerintem mi még húzzuk egy darabig - remélem, holnap a doki fog mondani időpontot, hogy meddig.

Jövök még, kíváncsi vagyok, ki lesz a következő, ez a front elindított-e még valakinél valamit! :wink: :)

Kép

Kép
anyoooka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?