Új privát üzeneted érkezett!

Szurk!!!!!!!!!!!! :wink:

Viszont én meg indulok lassan dó'gozni..... szóval, legyen szép napotok!!!!!!

babszika
 
 


Nekem a 3*1 closti indította be, hogy végre normális ciklusaim legyenek, szedése alatt és abbahagyása után minden tutti volt!
Kivéve, hgoy nem lett babám tőle! :roll:

dita75
 
 


Nekem mindig jó ciklusom volt, azzal sose volt baj. Azzal van a baj, ami nálad Dita, hogy nem jön a baba.

timejka
 
 

 
 

Sziasztok,

gyorsan bejelentkezek csak, ma reggel nagyon jó hírt kaptam a dokimtól, a vizeletemben egy szem baci sincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgyhogy kismamik és leendő kismamik, a makteorológiás vizeletre nagyon oda kell figyelni, hogy a mintavétel jó legyen és nem szabad pacsálni vele ahogy én tettem egy hete.
Úgyhogy most nagyon boldog vagyok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza majd csak otthon olvasok, mindenkit puszilok, és mindenki nagyon vigyázzon magára!

Millió puszi :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Ez nagyon jó hír! Emlékezni fogok majd rá, hogyha én is megyek ilyen vizsgálatra! :lol: :lol: :lol:

A pisilős szmájlimat most nem tudom idetenni, az csak az otthoni gépen van! Ő nagyon jól tud célozni, és rajzolni! :lol: :lol: :lol:

További jó pihit, ja és megkaptam a küldeményt! Örök hálám! :wink:

dita75
 
 


Monic,
ez szuper! Jó lecke volt mindenkinek és neked is a következő babához :wink:

Csibi,
az októberi időpont van "veszélyben". Ha ebben a ciklusban jó lesz a 21. napi vv (ami nekem 23-25. mert hosszabb a ciklusom), akkor indul és azt mondta a doki, hogy a vv-től számítva kb. 3 hét a punkció.

i.kata
 
 


Kata: :cry: :cry: fel a fejjel, remélem minden rendben lesz, és nem fog csúszni az időpont!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!
Megvolt a mai vizsgálat is. Most meg azt mondták, hogy 1 db tuti tüszőm van a bal oldalamon. A mnyh. 8 mm. Lehetséges az, hogy 2 nap alatt 2,6 mm-t vastagodjon? Ez hihetetlen, még ennyi sosem volt. Júniusban a 22. napomon volt 7.7 mm. Na mindegy, a lényeg, hogy vasárnap 5 órakor kell beadni a szurit, és kedden reggel fél 9-kor kell menni inszemre. A férjem elvállalta a szurizást, bár szerintem vasárnapig még meggondolja magát. :roll: Bőr alá kell adni, nem tudom mi a neve, d betűs, talán decapeptil, nem tudom pontosan. A tűt tövig be kell nyomni, vagy csak egy kicsit? Kb. 1,5 cm a tű. Mondta a doki, hogy a hasamon a hájat fogjuk össze, és oda. Hú, nagyon félek tőle.
p__lilla
 
 


LILLA
A lényeg, hogy pici tűt vegyél. A lehető legkisebbet és legvékonyabbat. Összefogod a hájacskát (ha van) és nagyon enyhén félredöntve belenyomod arra a területre.
Amikor végeztél elengeded.
Ne felejts el fertőtleníteni a pocidat mielőtt beadod. Én arclemosó kendőt használtam, de persze vannak a patikákban sprék.

A por és az ampulla összekeverésénél is én fejtetőre állítottam a porampullát és így szívtam ki a kettő egyvelegét, mert akkor tuti a a gumigyűrű körül is összeelegyedik a por az oldóval.

Hát lányok sose gondoltam volna, hogy én egyszer ilyesmiben fogok tanácsokat osztogatni! :shock:

dita75
 
 


Dita
Nekem benne van a fecskendőben már minden. Csak ki kell csomagolnom, és beadni. Megnéztem, és kb. 2 cm-es a tű rajt.
p__lilla
 
 


Csajok, még egy hülye kérdésem van. Ha kedden kell mennünk, és 3-5 napos s/mát kell adni, akkor jó-e az, ha most szerdán volt eksön. Az pár órával több, mint 5 nap. Vagy inkább ma még legyen, és az meg 3 napos lesz. Hány napos s/ma a legjobb?
p__lilla
 
 


Ditulika: :lol: :lol: látod , látod!! :lol: :lol:

Lilla: hajrá vasárnapi szuri, hajrá keddi inszem!! no para !! :wink:

Monic: jó hír!! :lol:

hú, most mentek el nemrég a vevők, akik megvették a céget, amit könyvelek . a bankrendszert és az utalást kellett elmagyaráznom nekik. jól lefáradtam! mintha leszívtak volna. annyit beszéltem.
de legalább elégedettek voltak, és én nagyon ügyin elmutogattam nekik mindent! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


lilla: most én is azon parázok, hogy vagy pénteken lesz a szuri és hétvégén az inszem (ez még a jobbik eset, én ezt szeretném), de ami sokkal valószínűbb, hogy szombaton lesz pé-m, akkor kéne beadni a szurit és hétfőn lenne inszem. ha hétvégén kell beadni a szurit én tutira elmegyek valami maszek dokihoz vagy ott megkérem - persze némi pénzért - az asszisztenst hogy hétvégén adja be valaki, mert a choragont nekem eddig popsiba adták ugyan, tehát nem igényelne nagy hozzáértést, de a férjem tutira beájulna ha neki kéne beadni én meg ugye nem érem el :D
Vendég
 


monic: ez nagyon jó hír! :D

kata: szorítok, hogy ne csússzon az időpont!!!
Vendég
 


Lilla,
nem Ovitrelle szurit kaptál? Az előrecsomagoltan kapható.
Simán beadjátok otthon. Összefogod a bőrt és kb. 45 fokos szögben beadod. Meglátod, ha már beszúrtátok a tűt eszedbe sem fog jutni meddig kell beszúrni.

Szilvi,
nem lehet szombaton pé-d. Majd a tüszőrepesztő szuri beadása után, kb. az inszem előtt lesz a pé-d. Vagy én tudom rosszul? :oops:

Csibi,
gondolom dagadt a melled a büszkeségtől. Nagyon ügyi vagy! :wink:

i.kata
 
 


Kata: igen , dagadtam a büszkeségtől!! :lol:
jól tudod, tüszirepitől van a pé (repedés). ami azért lehet spontán is, tüszirepi előtt. ill olyan is volt már, h tüszirepitől vkinek nem repedt meg, akkor kell a guggolásokat csinálni .

még milyen messze van a 18 óra..... :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


kata: én úgy tudom, hogy a peteérés az egy folyamat. normál esetben, ha 28 napos a ciklus, akkor a 14. napig tart, akkor van az lh csúcs, amikor legmagasabb az lh szint, azaz pozitiv az lh teszt. akkorra érik meg teljesen a pete. a 15. napon pedig kiszabadul, akkor van az ovuláció.

nekem alaphelyzetben 28-29 napos a ciklusom, ezért elvileg vasárnap vagy hétfőn van az ovum.
Vendég
 


de tulajdonképpen mindegy, mert vagy vasárnap vagy hétfőm lesz szerintem az inszem napja.
Vendég
 


Kata
Decapeptylt kaptam.
De most nézem, hogy ez nem is tüszőrepesztő. Ezt találtam a leírásban: az LH-szint időelőtti nemkívánatos emelkedésének megelőzésére.
Na most akkor mi van?
p__lilla
 
 


Lilla,
basszus, azt arra adják, hogy nehogy idő előtt legyen pé. Fel tudod hívni a dokidat?

i.kata
 
 


sziasztok, jó hétvégét, jó pihit!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


LILLA
Jajj, az neked nem jó, azt lombikosok kapják és pont az ellenkezőjét váltaná ki belőled amire most szükség van!!!

A két centis tű az okés, semmit nem fogsz érezni.
Ha van rá esetleg módod az első ilyen szuridat add be egy nővér jelenlétében. Ő magyarázzon neked, hogy mit hogy kell, de te csináld, és akkor legközelebb már egyedül is meg tudod csinálni. Nálam legalábbis így volt!

CSIBI
Nagyon ügyes csajszi vagy! :wink:
Ma péntek van már 3kor haza kellett volna mennetek, nem?

Ma nálunk fizuosztás volt, és lelkiekben felkészültem, hogy legalább 7ig leszünk, de én már itthon is vagyok! Apa még nem, de legalább tudom csinálni a vacsit mire megjön. A fiának telefonáltam, hogy később jöjjön, mert nem szeretem egyedül hagyni a lakásban!

Nálunk ma császármorzsa lesz és borsóleves!

dita75
 
 


Lilla,
sikerült elérned a dokit?
Remélem nekem megint nem lesz tüszőrepesztő. Anno 4 tüszőre már nem adott a doki, nehogy cisztásodjon, most 6-ra gondolom annál inkább nem fog. Majd nézzük UH-n, hogy mikor jó.
Amúgy a főnökömmel megbeszéltem, jövő hét elején itthon leszek táppénzen, és akkor nyugodtan tudok járni Uh-kra, meg inszemre. Ugye a múltkorit is kétszer csinálták nekem.

Mi most azon agyaltunk apával, hogy mi van, ha elmegyek hétfőn UH-ra, és mondjuk az derül ki, hogy mondjuk akkor ott és azonnal kellene az inszem, ő meg Pesten van. Mondtam neki, hogy akkor beül a kocsiba, és jön. Halkan megkérdezte, hogy és mit mondjak, megyek gyereket gyártani???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lilla,
én a helyetekben ma még együtt lennék. Mi is úgy "tervezzük" (de hülyén hangzik ez így), hogy a keddi inszemhez holnap még ürítünk.

Képzeljétek, van anyunak egy kis keresztlánya (2 éves), az élettársa tesójáéknak a gyereke. Azt kell tudni, hogy az apa 60 éves, az anya 28, írni-olvasni nem tud, nincs munkájuk, gyakorlatilag némi segélyből, meg a GYES-ből élnek. A kislánynak csak az a cucca van, amit én összeszedtem neki, itt a lakóhelyes topicban több anyuka is felajánlott kinőtt cuccokat..., na meg amit anyuék vettek. Állítólag azért kellett a gyerek, mert unatkozott a csaj. Hááát, pl. megtanulhatott volna nagy unalmában olvasni.
Na mindegy. Ma kiderült, hogy jön a kistesó. Ráadásul 4 hónapos terhes, és eddig nem is ment orvoshoz, persze most már nem lehet mit tenni. Anyu teljesen ki van bukva, nem kevés pénzt áldoz már erre a kislányra sem, pedig nem milliomosok sajnos. Tuti azért kellett a kistesó, mert egy év múlva lejár a GYES, és nem lesz az a kis pénz se. Húúú, olyan felháborító.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linacska
Csak az a baj, hogy nálunk apánál nem tökéletesek az eredmények. Nem tudom, hogy ha hosszabb az önmegtartóztatás nem lenne-e jobb eredmény.
Szerintetek?
p__lilla
 
 


Lilla,
de, ebben az esetben mindenképpen jobb lenne akkor kihagyni. Nálunk mondjuk nincs ilyen gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nem hívtam fel a dokit. Csak tudja, mit kell adnia. Ő az intézmény vezetője. Amúgy kaptunk egy tájékoztatót az inszemről és írják benne, hogy a tüszőrepedés hCG, vagy GnRH injekciókkal váltható ki. Namost ez a declapeptyl az utóbbi, utánanéztem a neten. Szerintem az én hormonjaim fogják kiváltani a tüszőrepedést, ezzel csak azt akarják szabályozni, hogy ne idő előtt történjen meg. Aztán lehet, hogy rosszul gondolom.
p__lilla
 
 


Linácska
Akkor szerinted jobb minőségű, ha több napos?
p__lilla
 
 


Lilla, Linácska, mi az inszem előtt 2 nappal voltunk együtt. Még nem tudom, hogy sikerült-e, remélem igen. Azt mondják, hogy ha több napos akkor jobb.

timejka
 
 


Csajok, nekünk a Sotén megmondták hogy nekünk sem állnak ha nincsenek a sejtek 5 naposak. Öt hat nap amúgy a normál. Szegény kolleganőm szerdán volt inszemen szintén a Sotén és a férje beleült a melegvizbe előtte és együtt is voltak két napja, azt mondták nekik ez volt az utolsó hogy igy megcsinálják. Fontos követni a leirásokat. Mondjuk ezt elég gáznak tartom hogy máshol nem mondják el!!!!!


Amúgy megint melóban csajok, szétmegy a fejem úgy fáj és emberundorom van. Alig várom hogy hazahúzzak innen.!! Elvileg kedden megyünk uh-ra már nagyon várom.


Mindenkinek szép napot!


Zsuzska

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska
Köszi, megnyugtattál.
p__lilla
 
 


LILLA
Nekünk 5 napot írtak elő, amit most betartottunk és jobb lett az eredménye apának mint az ezelőtti inszemnél amikor három napot hagytunk ki. De ez akár véletlen is lehet! :roll:

Amúgy a mi dokkerünk mindig mondja az 5 napot. Inszem napján is megkérdezi, hogy megvolt az 5 nap?

ZSUZSKA
Kitartás!

LINÁCSKA
Hányingerem van az ilyen emberektől. Ismét csak azt tudom mondani, hogy az élet igazságtalan! :twisted:

ANCSIKÁM DRÁGA

Isten éltessen sokáig! születésnapod alkalmából fogadd tőlem sok szeretettel:

Kép

Hétfőn gyere, hogy mit mondott a dokker!

dita75
 
 


Sziasztok!

Hú, de sokat termeletettek, már órák óta olvasgatlak titeket, de végre a végére értem...

Vicuska,
Gratulálok a kis 7mm-eshez! :D

Denika,
Ismételten nagyon-nagyon gratulálok az ikrekhez! További szép, gondtalan kismamaságot kívánok! :D

Szilvi,
Sajnálom, hogy megjött, de drukk a következőhöz!+++++++++++++

Linácska,
Jók a képek, és milyen klasszul összeöltöztetek! :) Gyönyörűségesek a tüszőid! Hajrá a jövő héten! :wink:

Monic,
Remélem, jót pihiztek!
Csini a pocid, és nagyon szép rucikat kaptál anyudtól!

Kata,
Drukk a méregtelenítéshez, és gratulálok a - kg-khoz!

Dita,
Nagyon szép a házatok! Örülök, hogy kaptál időpontot, de remélem, már nem lesz rá szükségetek! :wink: :lol:
Munkahelyetek :twisted: :twisted: :twisted:

Czinke,
Hú, mekkora már a pocakod! Nagyon csini kismama vagy, és egyáltalán nem látszik a 7 kg! :D
Nekem is volt régen méhszájsebem, de nekem csak annyit mondott az akkori dokim, hogy ne használjak tampont, mert az dörzsöli ki. Soha többé nem volt azután méhszájsebem!

Mara,
Jó hosszú az endokrinológusnál a várakozási idő! :?
Sajnálom, hogy nem sikerült ez az inszem! :cry:

Zsuzska,
Neked is szép már a pocakod! :D

Vanda,
Hajrá spontán hónap!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilla,
Drukk a jövő heti inszemhez!++++++++++++++++++++++++++++

Na, szóval tegnap este megérkeztünk Erdélyből. Gyönyörű volt, szuper volt az idegenvezető, a szállás egész jó volt, a kaja sajnos nem helyi jellegzetességek voltak, de azért jó volt. Egyedül a társasággal volt egy kis baj, nagyrészt 50-60-as korosztály volt, és hát nagyon problémásak voltak. Mindig volt valaki, akinek nem tetszett valami, sokat nyavalyogtak. :? Ráadásul ezekből kettő mögöttünk, 3 meg elöttünk ült a buszon.... De összességében nagyon jól éreztük magunkat!
Minden nap nagyon sokat mentünk, még a Torda-hasadékot is megmásztam, bár visszafelé kicsit nehezen ment. De az utolsó előtti napon sikerült kiszúrnom magammal... Csíksomlyón megmásztam a kálváriát, és már a 4. stációnál begörcsölt mindkét vádlim, a 15.-ig a férjem vonszolt maga után, mert olyan meredek volt (ki a fene gondolta), hogy nem mertem visszafordulni, inkább mentem fölfelé tovább. Fentről persze gyönyörű volt a látvány! Na, mondanom sem kell, hogy a következő napokon már nem vállaltam be hosszabb lépcsőket sem!
Jaj, képzeljétek hogy jártam kint! Két nacit vittem magammal, egy régi vékonyat, és az egyik kismama farmernacit. Na, a régi gatyómat 1x vettem fell, de olyan kényelmetlen volt, hogy egész nap kigombolva, és félig lehúzott cipzárral mászkáltam, még jó, hogy hosszabb polót vettem fel. :? A farmer meg sajna még nagy, ezért csak egy övvel tudtam hordani, ami meg nyomta a pocakomat, de megígérte a férjem, hogy megcsinálja nekem. Szóval, nőtt az én pocakom is! :wink: Bár, drága anyukám ma közölte velem, hogy nem is nagyon látszik még a hasam... :roll: Majd keresek képet, és megmondjátok, hogy ti mit láttok!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Na, találtam egy képet, bár az picit csalóka, mert az övem, és naci visszahajtása is ott dudorodik, de csináltam egy frisset is. Na, szerintetetek látszik már, ugye?

Kép 14+4

Kép 15+1

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone
Igen, látszik. Csini kismami vagy. :lol:
p__lilla
 
 


Nénóka látszk a poci, és csini.

Az én dokim nem mondott semmit az inszemmel kapcsolatban, csak azt hogy mikor lesz, milyen gyógyszer kell. Remélem azért a katonák így is formába voltak. Csütörtökön voltunk együtt és szombaton volt inszem. Most már odafigyelek ezekre.Bár remélem nem kell.

Zsuzska még el kell viselned az embereket pár hónapig nem?

timejka
 
 


Sziasztok Lányok!

Szilvi: én holnap (vasárnap) megyek inszemre., szóval megoldható hétvégén is, ne izgulj. Amúgy a tüszőrpesztő szurit az ügyeleten beadják, de azért mondd meg a dokinak, hogy írjon pár sort hozzá, nehogy értetlenkedjenek veled.

Esetleg van valaki akinek mostanában lesz, vagy volt az inszeme. Bocsánat, de olyan sok az info.


M
veramo
 
 


Szia Veramo!
Nekem kedden lesz. Milyen tüszőrepesztő szurit kaptál? Hány napos katonáitok lesznek holnapra? Mit javasoltak? Miért lesz inszemetek? (Melyikőtöknél van probléma?)
p__lilla
 
 


Veramo,
elvileg nekem is kedden lesz inszem, de majd a hétfői UH-n kiderül. Remélem addig nem repednek meg maguktól. Apát meg mindjárt kirángatom a fürdőkádból... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok,

Linácska,

nagyon szép felsőnk van, és végre megláttam, hogy mutat nagy pocakon :lol: :lol: :lol:
Remélem nemsokára te is hordhatod ismét! :wink: Drukk az inszemhez++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nemone,

örülök, hogy jól éreztétek magatokat, nagyon szép a pocid, nekem a gyomrom továbbra is nagyobb mint a hasam, érdekes látvány...
Holnap meglátjátok a 14 hetes pocakfotómon :wink:

Kata,

remélem nem csúszik a lombik az 1 cn miatt. Különben a doki legyen ügyes és variálja úgy a szurikat, hogy meg lehessen csinálni a lombikot :wink:

Dita,

remélem szerencsét hoz a szuri, tűm és fecskendőm sajna nem volt hozzá...
Remélem hamar rendeződik a helyzetetek a munkahelyen és kiderül, hogy csak egy rossz pletyka volt az egész...

Czinki,

a vörösbor nem árt, én a nyaraláson jégbort ittam, isteni édes volt és nagyon finom, viszont azt is megtudtam, hogy nagyon drága, de megérte. :wink:

Timejka,

ne aggódj azon, hogy mennyi napot nem szexeltetek inszem előtt, mert úgyis +-at tesztelsz nemsokára :wink:

Zsuzska,

sajnálom, hogy dolgoznod kell, nagyon szép pocid van :wink:

Ancsi,

nagyon sok boldog szülinapot kívánok! :wink:
Kép


Mi is szerencsésen hazaértünk. Jól éreztük magunkat, anyukámmal és a keresztszüleimmel voltunk egy apartmanban, imádom őket, de rá kellett jönnöm, hogy nem egyforma az életritmusunk...
Kipihentük magunkat, kirándultunk is, és kiderült, hogy örököltem anyukám napallergiáját. Őneki is a terhessége alatt jött ki és azóta is szenved tőle. 2 napot voltam kint a napon, le sem égtem csak barnultam, mára meg tele lettem apró hólyagokkal a mellkasomon és nagyon viszketnek. Anyu mondta, hogy allergia gyógyi gyorsan elmúlasztaná, de nem merek bevenni.
Remélem nekem ez nem marad meg egész életemre mint anyunak mert akkor vége a nyaralásoknak :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szia Monic!

Annyiféle kenceficét kitaláltak már. Valami biztos van erre is, amit használhatsz. Gyógyszert én se vennék be babásan. Én is úg gondolom, hogy mit számit hány napos katonákat vittem, mert pozitiv lesz.

Előbb azt írtam Némóka helyett, hogy Nénoka. Bocs.

Szia Veramo!

Én múlt héten szombaton voltam inszemet, jövő héten tesztelek egy pozitivat, hétvégén. Nem fájt, semmi különleges nem történt.

timejka
 
 


Timejka,

nagyon helyes a hozzáállásod, ne is legyél negatív és ne kételkedj a sikerben mert semmi okod rá, sikerülni fog és kész :wink:

Lehet, hogyha hétfőn is meglesznek a kiütéseim elmegyek dokihoz vele mert annyira viszket, hogy megbolondulok, nehéz kibírnom, hogy ne vakarásszam. És mostmár a hátam is viszket...
Amúgy anyun ugyanúgy kijött a nyaralás alatt, de ő szerencsésebb helyzetben van mert bekapja az allergia gyógyszerét és jobban is lesz... Anyám lánya vagyok...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
Nagyon elfáradtam ma. Reggel 8-tól most tettem le először a fenekemet, de kész a kapu. Tök jó lett majd teszek fel képet! Nagyon fáj a lábam, azért még sok kilót kell cipelnem! Basszus ezektől a szuriktól megint olyan hógolyónak érzem magam, felröppentek a kilók rendesen, csak pár hétig tudtam hordani egy két régebbi nacimat, most már megint nem jönnek rám, vagy épp szorít és kényelmetlen! :roll:

A férjemmel tele van a bakancsom! Hulla negra vagyok, és idecsődítette a fél utcát inni! Bunkóság vagy nem de én még ki se toltam a képemet, bulizgassanak leszarom, nem fogok ott jópofizni, meg pincérkedni nekik, mikor alig érzem a porcikáimat! Elegem van már, hogy itt basszus mindenki azt csinál amit akar!

NÉMÓKA
Szuper, hogy jól sikerült a kiruccanás! Hát azért egy kicsit jobban vigyázhattál volna magadra, hékahó! Remélem a kis Mazsolátokkal minden oké! A pocid pedig csúcs, nagyon tecc, és te is hogy kimellyesedtél! :wink: :lol: :lol:
Ez miatt egyre jobban kezdek kétségbeesni!

MONIC
Ti már itthon vagytok, nem úgy volt, hogy csak vasárnap jöttök haza?
Hú nekünk tavaly katasztrófa volt a plusz három családdal való nyaralás. Már a végén mindenki ölte a másikat. Pedig a legközelebbi rokonaimmal voltunk! :shock:

VERAMO
Holnapra egy kalappal! ++++++++++++++++++++++++++++++

Ja MONIC allergiára a Calcium Sandoz pezsgőtablettát igyál!

dita75
 
 


Dita Te rengeteget dlgozol mindenhol. Ne is menj ki, majd a párod elintézni, elvégre ő hívta át, csak az a gáz, hogy utána neked kell majd elpakolni, vagy nem? Pihenjél Lustizzál most már.

timejka
 
 


Dita,

jól tetted, hogy nem mentél ki a vendégekhez :evil:
Köszi a tippet, reggel veszek olyan pezsgőteblettát :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Van még két szer, most rendeltem az lh tesztesben szintén allergiára használják valami szőlőmag, meg lecitin vagy ilyesmi!

Kép

Kép

dita75
 
 


Még a kedves férjem van megsértődve!
Nem tudom ő mit szólna ha mondjuk iderendelném az összes babanetes barátnőmet a megkérdezése nélkül.
Timejka rátapintottál, mert azt gondolta sztem hogy majd én pakolok el, mivel kint tele az asztal pohárral üveggel, a gyerek valami játékokat is kinthagyott...... de én már bevettem a leszarom tablettát, úgyhogy ott marad amig valaki el nem pakolja, mert hogy én nem fogom, ott lehet akár egy hónapig is felőlem! Remélem éjjel lefújja a szél és összetörik minden, le van a gond!
Ki se néztem a gyereket hallom ahogy mondja az apjának, hogy nem kéne behozni a cuccokat? Jó nagy kupi lehet odakint, ha még ő is észrevette!
Hallom ahogy hőbörög a párom, jó is lesz ha holnap elmennek pecázni, ilyenkor nagyon tudom útálni, most hogy tele vagyok hormonokkal még jobban dúlnak bennem az indulatok.......... néha úgy érzem, hogy ölni tudnék!
Ha ez így megy tovább akkor az aláírásom Özv. Dituli lesz! :evil:

dita75
 
 


És végül hallgatott a párod a fiára, és behozta a cuccokat????
Hú, az ilyenen én is hogy ki tudok akadni. Mikor a férjem után pakolhatok. Ő nem hív ide senkit, egyedül is tud kupit csinálni. Amikor meg mondom, hogy ezért egyszer el fogok válni, akkor meg nem veszi komolyan :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Drága Dita és Monic! Nagyon szépen köszönöm a köszöntést,jól esett,hogy nem feledkeztetek meg róla! :P
Minden új "bajtársnak" és a régieknek is minden jót kívánok,szoktalak olvasni Titeket,bár már nem vagyok mindig naprakész.Akiknek a drukkokra van szükségük,mennek ezerrel,a mamácskák pedig vigyázzanak magukra és a porontyokra!
f.ancsi
 
 


Jó reggelt!

Monic,
A Calcium Sandozt tényleg próbáld ki, amúgy is mostanában kezd peépülni Pindurkába sok kálcium. De kipróbálhatod az alábbi homeopátiás bogyókat is:
Histaminum 15 CH (napi 2x5 golyócska)
Megszünteti az allergiás jelenségeket, csökkenti a viszketést.
Natrium chloratum 9 CH (napi 2x5 golyócska)
A napkiütések leggyakrabban a dekoltázs részen jelennek meg.
Belladonna 9CH (napi 2-3x5 golyócska)
A piros, fájdalmas bőrön apró, pici, őiros kiütések jelennek meg. Előfordulhat, hogy hőemelkedés vagy láz is fellép, fejfájás is kísérheti az állapotot.
Rhus toxicodendron 9CH (napi 2-3x5 golyócska)
A bőr foltosan piros, rajta apró, csoportosan elhelyezkedő hólyagocskák, melyek nagyon viszketnek.

Ezekből biztos tudsz majd választani, hogy mi illik a Te kiütéseidre a legjobban. Remélem, hamar elmúlnak! A testvérem is allergiás a napra, és neki az vált be, hogy kente magát 100-as faktorú krémmel, és persze megpróbált nem sokat tartózkodni a tűző napon.

Dita,
Hát igen, ezt a nem pakolok el a férjem után-t már én is rég bevezettem, és most már nem is érdekel, ha kupi van a lakásban emiatt. Nem fogok én idegeskedni, meg otthon is folyton dolgozni amiatt, mert valaki nem tud maga után elpakolni. De amúgy is el kell kezdenie hozzászokni a dologhoz, mert nemsoára babás leszel, és ha megszületik a baba, akkor tényleg nem lesz rá időd, hogy őket körölugráld.

Ancsi,
Jaj, de régen jártál felénk, remélem minden rendben van veletek! Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!

Veramo,
Drukk a mai inszemhez!++++++++++++++++++++++++++++++

Ma is felébredtem 1/2 7-kor pipilni, és nem tudtam már visszaaludni, azért vagyok itt ilyen korán. :?
Tegnap el is felejtettem mesélni, hogy az utazás alatt egyik nap szállok fel a buszra, és az egyik öregasszony azt mondja nekem, hogy: "Tuti, hogy lánya lesz kedveském." Jól meglepődtem, hiszen szinte végig bő poló volt rajtam, és ők azért hihették volna azt is, hogy csak meghíztam...
Szóval, Dita nekem is jósoltak már. :wink:
Képzeljétek tegnap este, és éjszaka olyan furákat éreztem a pocakomban. Olyan volt mintha bizseregne, amikor meg nem háton, vagy éppencsak oldalt feküdtem, akkor meg mintha apró beleszúrkálások lettek volna a hasamban. Lehet, hogy már kezdem érezni KisNémó mocorgását? Nem túl korai? Aztán lehet, hogy megint csak a szalagok nyúlnak. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: