Új privát üzeneted érkezett!

madaran: :cry: nagyon sajnálom. Erre nincsenek szavak. ...
Vendég
 


kata8110: én is Auchanban vettem egy 5 db-os 62-es bodycsomagot, 1.100 Ft-ért, ha jól emlékszem. Azt sajnáltam, hogy 56-osban nem találtam. :( Szóval nekünk már van 8 db 62-es bodynk, ebből a méretből többet már nem fogok beszerezni. Még 56-osból szeretnék 2-3 db-ot. Most inkább a rugikra fogok ráállni, abból is kéne minimum egy 4-5 db. Múlt héten is láttam az Auchanban tök édeseket, 7-800 Ft-ért, 56-62-es méretben.

Sterilizáló: kata8110, katuska79, csatlakozom a fazekasok közé. :lol: De mi is luxuscikkben utazunk, nekünk is van fedőnk. :lol:

csöre74: gratula a jó Uh eredményhez!

Délelőtt voltam a városban ügyeket intézni, és képzeljétek, nagyon sokan megnézték végre a pocakomat! :D Olyan büszke voltam rá, hogy végre látszik! :oops:
Vendég
 


Picuranyu: igen, 1100 :wink: volt. Én 'sajna' elcsábultam a Kenguruban is, onnan is van 5-6 62-es rugi, meg 2-3 56-os, illetve 1 a Brendonból, 2 a Tescoból...asszem,most 'csak' ennyi -- tiszta szégyen, de nem bírom megállni :lol:
Auchanban az 5 db-osból én sem láttam 56-ost, de volt 2 db-os, az egyik ilyen bordás pamut (kék) a másik meg csíkos. Ebből vettem 56-ost és 62-est is :oops: Darabja valami 300 Ft volt :D
Ma is egy pocakos fotót?? :lol: :wink:

Csöre: rövid az agyam, bocsi!!! Nagy gratula, ez szuper!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 

 
 

kata8110: Kenguruban mi is szétnéztünk, mert nekünk ott volt a babamozi, úgyhogy előtte gyorsan végigszaladtam a ruháknál, de akkor még csak a 15. héten voltunk, annyira vásárolni nem mertem. Igaz, utána mentünk Auchanba, akkor szereztem be ezt az 5 db-os Bodyt, meg mellé még 3-at valami 2-300 Ft-ért. De ezeket tényleg kár lett volna otthagyni! :D
Eddig amúgyis visszafogtam magam, nagyon vártam, hogy meglegyen az AFP is, az UH is jó legyen, de most már belelendülünk. :) Kb. 2 hét múlva festjük a szobát, aztán jönnek a bútorok, de ha közben mennénk Auchanba, most már tutid beszereznék 4-5 db-ot abból a 7-800 Ft-os rugiból amit már említettem. :)
Pocakfotó? :lol: Legyél te az első, nekem még csinálnom kell akkor! :D
Vendég
 


Köszi Lányok!
Sterilizálás: nos, még megvan a másik kettőnél használt fazék (az enyém is fullextrás :)), kicsit vízköves, de szerintem még frankó. Másra nem is használtam. Remélem, most nem is fogom semmire (csak Mesi cumijait kellett, Zazánál ilyen feladat nem volt).
Cuccok: nekem is lassan át kellene böngészni, mi van meg, és mi kell még...
Majd én is nyomok egy pocakfotót, csak hogy lássátok, min vaciláltak tegnap a metrón a csajok (két huszonéves, ültek, én a fejük felett álltam, mert ott volt hely, és hallom, hogy az egyik odasúgja a másiknak: szerinted kismama? de persze ülve maradtak, én meg úgyis leszálltam, de azért kikérem magamnak: igenis kismamis a pocim)
A szél FORRÓ odakint... eszembe is jutott Surda... ha még rémlik a neve :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Picuranyu: nekem is csinálni kell,csak a tegnapi van,azóta pedig bizonyosan őrületes változások történtek :lol: :wink:
Vagy várunk pár napot és átállunk heti rendszerességre? :lol:
Nézd esetleg meg az Auchanban a 2 db-os bodykat, mert az is jó árban van és volt 56-os! Vagy ha van a közelben Tesco :wink: Ott is tök jó árban vannak és tüneményesek -- pl a 2 hálózsák, amit feltettem tegnap, onnan vannak :wink: Meg hasonló rugik, bodyk --meg jut eszembe, van egy 3 db-os pamut, nem plüssös rugi szettem is onnan, valami 2000 néhányszáz forintért, Micimackós :D

10 nap az UH-ig... :D :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata: a Tesco-s babacuccok tényleg szuperek általában... régebben a tesco saját márkást a Kenguru vagy az Asti (?! rövid az agyam, de inkább Kenguru) csinálta, csak fél áron kaptad meg... lehet, hogy most is így van. Az Auchanban esetleges, de ott is ki lehet fogni nagyon klassz kis ruhákat. Mostanában nem néztem.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


a kenguru goldban olyan klasszak a cuccok...ezt KAtának már csak suttogva jegyzem meg, hogy van az Árkádban is:) Még a végén nem jöhet többet talira mert egy hatalmas pakkal tér haza:)
Kardigánt is vegyél egy párat a rugi fölé.

Csöre! van akinek még az utolsó napokban is komoly fejtörést okoz, hogy vajon kismama-e az illető. Már ha egyáltalán megfordul a fejében, hogy elgondolkodjon a lehetőségen.
katuska79
 
 


katus:
egy éves kor előtt kapta, így kettő kellett.... Ezért volt annyi amennyi... :?

A tesco-s cuccok tényleg nagyon jó, a 7 db-os body készleteiket pl. imádom. Nem bolyhosodik, nem nyúlik, és olcsóért van :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Á, tudom, Katuska... csak az ember annyira büszke a kis csúcsos babás pocakjára, és akkor ilyen vakegerek ilyeneken vacilálnak :evil: inkább fogja be a száját.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre: nem tudom, tényleg Kengurus lehetett?? Mindenesetre konkrét minőségi különbséget nem látok -- majd összevetema címkéket, hogy van-e most különbség...

Katuska: :lol: Apa már megszokta, hogy mindenhonnan pakkal jövök :oops: Múltkor is, amikor együtt kajáltunk a pénteki szabimon, mondtam, bemegyek a Westendbe, mert Apukámnak nézek szülinapi ajit....Be is mentem a CA-ba, ahol is szereztem két kismamifelsőt, egy farmerszoknyát, Apának egy új pizsit meg egy pulcsit és Apukámnak egy olyan átmerneti kabátot, amilyet akart valamint egy pulcsit.... És kijöttem egy zsákkal
:oops: :oops: :oops: Tudom, nem vagyok egy spórolós...hát,tényleg nem :lol:
köszi a kardigános tippet, akkor azt is fogom figyelni.
A rugiról jut eszembe: van ugye ez a plüssös verzió, gondolom valamivel melegebb, ebben van napközben? Vagy hőmérsékletfüggő? Meg vannak ezek a pamutosak, amik nem plüssösek, abban alszik hálózsák+pléd alatt?
Vagy ez így nincs megszabva?

Bocsi,megint sok voltam :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


KAta! tökmindegy melyiket mikor adod rá. A plüssös melegebb. De ezért kell a kardigán ha esetleg hüvös lenne akkor csak rádobod még. Fő a réteges öltöztetés.
katuska79
 
 


Kata: nincs megszabva, miben legyen a gyerek, amiben jól érzi magát. Az enyémek nem nagyon bírták a plüssöst (az a sokat emlegetett érzékeny bőrük), így szinte mindig pamutosban voltak. Én nem használtam hálózsákot, csak Mesinél, de nem adtam alá, csak body-t, és takartam... azt hiszem, ezek olyan kérdések, amiket neked kell majd kitapasztalni: attól is függ, mit tűr el Martin magán, mennyire hideg a lakás, mennyire fázós a gyerek... Zalán meg body + rugiban aludt takarva, mert a hálózsákot nem tűrte... de vannak a meleg hálózsákok is, szerintem afölé nem kell takaró, de én olyat nem használtam. Nem szabad túlöltöztetni, mert túlhevülhet, ezért jó a rétegezés.
Jó kis vásárolókád van :wink: én nem merek, mert nem tudom elcipelni :( Ha meg ott van Apus, akkor leállít :? tényleg szükség van rá? mire használod? miért? mikor? nincs otthon hasonló? szóval letöri az embert... meghát most még spórolunk a gyerekszobákra (a nagyokéra).

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Katuska,Csöre: KÖSZÖNÖM!!!

Én is láttam a vastag hálózsákot, de Anyukám tanácsára ezt a kis könnyebbet vettem, betakarni még mindig lehet :wink: Egyébként a lakás, mivel ugye 3 oldalról nem határolja semmi, nem a legmelegebb, de a gyerekszobában kicseréletettük nagyobbra a radiátort és ott is egyedileg szabályozható a fűtés, úgyhogy kis porontyunk majd csak megálmodja, miben jó neki :lol:

Jahh,a vásárlókám legendás :oops: :oops: :oops:
Magamnak is, de nagyobb örömet okoz másoknak, Martinnak meg kifejezetten fantasztikus élmény!

Férjem is néha besokall (pedig ő mintaférj ebből a szempontból is :lol: ) és megjegyzi, hogy valami hasonló már van,nem? De azt kitűnően meg tudom magyarázni, hogy nem, ez abban más,hogy...
Jajj,de rossz vagyok. De imádok neki is vásárolni, spontán meglepni ezzel-azzal...
Persze, nekem is le kell állítani magam, ez eddig működött, mg amíg én is kapok fizetést, eddig szerencsére belefért ez a kis hobby :lol: de Martin melett persze az ő kis érdekeit fogom nézni, első az, hogy neki mindene meglegyen, meg ha jönnek a tesók :wink: megint változik majd a világ.

De nincs kedvem dolgozni -- gondolom, látszik :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


picuranyu írta:hanna: pl. a combcsont szerint ma 18 hetesek és 5 naposak voltunk, BPD szerint pedig 19 hetesek és 3 naposak. :) Szóval mindegyik mérésnél annyira másképp jön ki, hogy hány hetes is vagy! Nálam meg amúgy sem nagyon lehet tudni, mikor is foganhatott, főleg az én ciklusommal. :)
Anno úgy indultunk, hogy február elején szülünk. Aztán ebből lett január 29-e, majd 27-e, a 4D-s szerint már 24-e volt. :) A végén már 15-énél fogunk tartani! :lol:


A gép egy ÁTLAG értékhez viszonyít. DE, azt nem szabad elfelejteni, hogy nem minden gyerek egyforma. (az ép, érett, 40. hétre született baba lehet 2,5 kilós, de akár 5 is... 45 cm-től 60 cm-ig :wink: )
Azt kell figyelni, hogy egyenletesen, arányosan növekszik-e.
És mindenféle szempontból, hivatalosan az utolsó menses első napjától számítva kell a terhesség korát megadni.
Vendég
 


Vicky: én is így tudom, nekem még soha nem változott a gyerek kora, pedig a mérete a nagy átlaghoz igen :) a dokim annyit szokott megjegyezni, hogy az átlagosnál hosszabb a combija, nagyobb a mérete (vagy kisebb)... de a kora a mensi szerint megy

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


hát a mensi alapján én nem is ennyi idős terhes vagyok :)
2 héttel idősebb.... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes írta:a 4 szuri 1 éves kor alatt van, én úgy tudom. Ha betöltötte az 1 évet, akkor már kevesebb kell. Nem tudom mennyivel, de remélem nem 3-4 ,mert akkor decemberig hogy kapja meg? :shock: Minden hónapban oltás... szegény.. úgy örültem, hogy 6 éves koráig nem kell semmi ilyen procedúra..

Mi a Meningitisz ellenit adattuk be, az 12 ezer volt. A bárányhimlőt nem kértem, essen csak át rajta, a rota pedig szintén nagyon drága....


0-6 hónapos korban 3 oltás kell a pneumococcus-elleniből, 2 évesen egy emlékeztető
7-12 hónapos korban 2 oltás kell és 2 éves korban egy emlékeztető

Nálunk a kötelező 2-4-6 hónapos korban :wink:
Vendég
 


Kata: igaza lehet anyukádnak :) én a pakkban láttam, ami Kispocoknak elő van készítve :) pont a tetején van :) úgyhogy most lesz meleg zsákunk, kérdés, hogy használjuk-e :)
nekem sincs kedvem dolgozni, és a hülye idő miatt az állapotom sem az a hajde... de szerencsére vége a munkaidőmnek :lol: ki nem merek menni, mert süt a szél :? régen éreztem ilyet

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Mágnes: kiskönyvbe mit írtak? a doki ott is felülírja? ez tényleg furcsa egy kicsit... még olyat hallottam, ha nem rendszeres a ciklus, akkor az első hetekben állapítják meg a terhességi kort: Vicky? van ilyen?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Madaran
:cry: :cry: :cry:

Csöre
Akkor szokás módosítani, ha az első hetekben 2-3 hét eltérés van...
Vendég
 


Anna, nem is tudok mit mondani :cry: :cry: :cry: :cry: hatalmas ölelés Neked!!!!!!!!!!!!! Azt nem értem, hogy ha csak ezután lesz meg a kromoszómavizsgálat, akkor hogy mondhatnak biztosat? :shock: Nem lehet, hogy mégsincs akkora gond?

Egyik ismerősömnek az istenhegyi down szűrésen 1/2 arány jött ki, azt mondták neki, hogy ennél rosszabb és biztosabb már nem is lehetne, 5mm fölötti nyaki redővel. Aztán a kromoszómavizsgálaton kiderült, hogy NEM down kóros a pici

Kép
vickybabe
 
 


csöre:
A kiskönyvben a doki áthúzta a szülés időpontját, és felülírta.. :)
eredetileg dec. 29-re írtak ki, amivől jan 5 lett, majd 7, de még ez sem reális a korához képest..:)

Vicky:
összezavarodtam... akkor 1 és 2 éves kor fölött hányszor kell oltani? :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hát, Mágnes, akkor Áron baba nagyon trükközik nektek :) nekem tegnap írta be a doki a kiskönyvbe a várható időpontot :) nem kapkodta el :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Mágnes

6 hónaposnál fiatalabb csecsemőknek: három, egyenként 0,5 ml-es adagban, az első dózist általában 2 hónapos korban adva. Az adagok között legalább 1 hónapos szünet tartandó.
Egy negyedik dózis ajánlott a második életévben.

7-11 hónapos csecsemőknek: két, egyenként 0,5 ml-es adag, az adagok között legalább egy hónapos kihagyással. Egy harmadik adag is ajánlott a második életévben.

12-23 hónapos gyermekeknek: két, egyenként 0,5 ml-es adag, legalább 2 hónapos kihagyással az adagok között.
Vendég
 


kata8110: a mi közelünkben sajna csak Auchan meg Kenguru van, így többnyire ott fogom majd beszerezni a cuccokat. :) Bízom abban, hogy ahogy bejön a hidegebb időszak, akciósan lesznek majd a kicsinek rucik. Bár, 7-800 Ft-ért szerintem nagyon jó árban voltak a rugdalódzók. :)
Meg láttam hasonló hálózsákot is, mint amit te is vettél, ha jól emlékszem 1000 valamennyi volt.
És várom a pocakfotót. :) Én azért megcsináltam, de maradjunk a hetinél, az látványosabb. :D Szóval jövő hét Csütörtök- Pénteken legyen a nagy nap? :lol:

mágnes: utolsó mensi szerint nekem már 21 hetesnek kéne lennem, de mégis csak most kezdtük a 19. hetet. Miután abbahagytam a fogamzásgátlót nem állt vissza a mensim, volt, hogy 65 napos ciklusom volt. Nekem a kiskönyvemben az utolsó mensi szerint számított szülési idő van beírva, vagyis január 22-én szülnénk, de a Világ életben nem voltak 28 napos ciklusaim.
Mikor az 5. héten mentek dokihoz, akkor még 2 héttel volt lemaradva az utolsó mensihez képest, aztán szép lassan egyre közelebb jutottunk.
A tegnap UH szerint még csak ma vagyok 19 hetes és 1 napos.

vcrane: :) tudom, hogy ezek csak átlagértékek, meg nem fejlődik minden gyerek ugyanúgy, ezért sem aggaszt, ha valakinek "fiatalabb" korban a babájának már olyan mértei voltak, mint nekünk. A doki szerint minden OK, így én nem is foglalkozom centikkel, milikkel! :D És más se tegye!!!! :wink:
Vendég
 


mágnes: bocsánat, javítom magam, utolsó mensi szerint 20 hetesek lennénk. Szóval 1 héttel vagyunk még lemaradva. :) De szerintem így a jó. Ha nézem az esetleges napokat, amikor megfoganhatott, akkor leginkább ez a 19 hét + 1 nap érvényes ránk, illetve +3 nap.
Vendég
 


Picuranyu: :lol: Amikor gondolod -- én tuti csak esténként tudok tenni,így ha nap közben raksz akkor estére én is, OK? :lol: :wink:

Születési idő: nekem teljesen jól adták meg :D A kerek 28 napos ciklus max 34 napra tolódott a 3 gyógyszermentes hónap alatt,aztán április elején összehoztuk Kiscicámat! :lol:
Kicsit az elején volt csak furi, hogy pontos utolsó mensi dátummal megyek dokihoz (számításaim szerint 6+2hetes volt) és ott a dokim 6+1-et írt a leletre, az UH-s doki meg 6+0-t. Majd a 13 hetes UH-n 12+5-nél 13+1 -et írtak, és ez máig tartja magát, legalábbis a 19.héten is 2-3 nappal volt nagyobb a számított kornál (18+5 hét).
Azért remélem, tudtok követni :oops: :lol:

Mindenki: szerintetek az létezik, hogy a kefír kifejezetten jól esik a gyomor/nyelőcső mizériámra?? :shock: Vagy csak átmenetileg, aztán itt fogok egész este nyögni? :wink:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata: szerintem a kefír jó lehet... nekem jó volt, amikor a legnagyobb kínjaim voltak :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre: hurrá! Akkor megeszek mégegyet :D
Akik 100%,hogy mennek a talira, cserélhetünk mobilszámot? Csak hogy csörögjek, ha valami van?
Persze, mindkiének örülök, később gondolom úgyis lesz 'forródrót' :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Persze KAta elküldöm neked priviben a telószámom, csörögj ha van valami! Mondjuk fogjul ejtettek a kenguru Goldban és menni kell csapatostul kiszabadítani!

A méretek semmit nem számítanak, csak az, hogy a korábbi értékekhez képest a megfelelő ütemben fejlődjön a baba.

Ja és a kefír nálam is csodaszer volt a hányós időszakban főleg. A danone kaukázusi kefír....nyamm

Vickybabe OK! várlak!
katuska79
 
 


kata8110: :D OK. Én a blog miatt alapból mindig Kedden csinálok egyet, szóval Kedden felteszem majd ide is a pocakfotót! :lol:
Én meg a joghurtra álltam rá, de nagyon! Minél hidegebb, annál jobb. :)

Na megyek, nézem a Vacsoracsatát, és közben elmajszolgatom a joghurtot! :lol:
Vendég
 


vicky:
2 hónap a kettő között?? :shock: Akkor lehet, hogy nekünk be sem adják...... Decemberben töltjük a kettőt, októbertől lehet kapni a szurit...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Katuska!Köszi,én is küldtem az enyémet!

Picuranyu: a kép OK! :wink: Nálunk is megy a vacsoracsata -- ezt a póréhagymalevest egészen megkívántam :lol:
Csak én ezt kefírrel fűszerezem,mármint a nézését a műsornak :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Csajok, ha holnap is olyan állapotban leszek, mint ma, akkor nem merek menni... nem szeretnék kocsivezetés közben beájulni :?
Majd csörgök Hannának, hogy mi van.
Én Milli Kaukázusit nyomatok :) és a joghurt is tuti jó, de nekem csak a natúr jött be. A gyümölcsösök túl savasak... vagy nem is tudom.
Én is úgy vagyok a méretekkel, amíg a doki szerint rendben, addig mindegy, hogy hány hetes átlagnak látszik :) A végén úgyis akkorára nő, amekkorára akar (és amekkorára etetem :wink: ), és akkor születik, amikor itt az ideje (remélem :wink: ) Tényleg, nem is írtam: 520 grammnak tippelte a doki tegnap... :) azért az már szép, ugye? :D
Na elköszönök, ledőlök, hátha úgy jobb... a mai gálya meg Apácskára marad.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre: jobbulást!!! És igen az 520 g tekintélyes :D

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Madaran: :cry: megkönnyeztelek... Nagyon nagy ölelést küldök, és sok erőt kívánok!!!

biga.csiga
 
 


kata8110: :D Nekem is csorgott közben a nyálam, úgyhogy összedobtam még egy jó kis szalámis szendvicset paradicsommal. :wink: És az a kis rákos meglepi az elején!!!!!! Juj, de fincsi lehetett!!!! :D

csöre74: :( Jobbulást! Pihengess!
Vendég
 


Köszi Lányok, igyekszem :( annyira frontérzékeny lettem ezzel a babával, hogy hihetetlen. Már tegnap rosszul voltam, és semmit sem javul :( és hétfőn hidegfront, előre rettegek, mi lesz :(

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk nődokinál, megnéztük Milánt! :lol: Láttük a fütyköst, olyan pózban volt, mint Rita babája, csak fordított helyzetben. A doki most már kimondta, hogy nagyon meglepődne, ha ezek után lányunk születne, de mivel mi is határozottan láttuk a "műszert", hát én lefordulnék a szülőágyról ha egy lányka bújik ki, az tuti. :lol: Tökéletes mindene, konkrét méreteket nem mondott, de azon elcsodálkozott, hogy a múltheti genetikai Uh-n 19 hetesnek írták, el is kérte a 12 hetest, és mondta, hogy elképzelhető, hogy idősebb a baba. (Eddig is utsó mensitől számolt, szóval nem tudom miért nem tud abba belegondolni, hogy hoszzú a lelkem, mint az anyja, és emiatt nagyobb, ez szimpla genetika, nem pedig matek...) Ja, és 66 kiló vagyok :oops: Most megmértem a pocit is (először a babavárás alatt :oops: ) 98,5 centi.

kaja: esti nasi egy vaníliás krémtúró, és meg vagyok bolondulva a gyümikért, főleg a szőlő és az alma nyerő nyam-nyam :roll: (nem is baj, mivel már nem is szedek magzatvédőt, csak hetente-kéthetente egyet...)

Hanna: Olyan kocsit nézünk, mint ti :) Chicco trio for me-t, aminek talpas a hordozója, de azért köszi a linket.

vásárlás: Befigyel nálam is, de én egy 56-os darabot sem mertem venni, mert az anno ránk sem volt jó (az 58 centinkkel). 62-esekben nyomulok, meg 68-asban is (bodyk terén mivel az alapdarab jó sokáig), ha már ilyen olcsóság van néhány helyen.
Katuska: kardigánunk van :arrow: Tescóban nagyon szupit lehet kapni, és feleannyi, mint a C&A-ban :wink: Van két cipzáras felső, 3 db-os rugi szintén Tesco. Corából vannak bodyk, és (mily meglepő) Tescóból :lol: Ja, és várakozó állásponton is vagyunk, mert a szűk családban 3 fiúcska is van, valószínűleg onnan is lesznek rucik.
Szekrényt kaptunk ingyen, van babaruciknak akasztós, polcos, és fiókos része. Kiságyat elvileg apa csinálja, de még utánaszámolunk, mert lehet olcsóbb megvenni, ha túl drága lenne az anyagköltség.
Kiskádról már megkaptuk az infót, hogy az Ikeában a legolcsóbb, de csak kék van.


Hitelünkről, majd valamikor jövő héten írok, ha már tutira vége.. Csőre sajna ez is Erste, de a fundisok hozták, nem mi választottuk... :? Kész téboly

biga.csiga
 
 


Ja, az lemaradt, hogy Milán arca, még mindig rejtély, mivel a tarkóját mutatta felénk a drága, na meg alulról a fütyköst :lol:

Csöre átérzem a frontos dolgot, én gyerekkoromtól érzékeny vagyok rá, főleg a melegre, és a durva fejfájás mellé néha orrvérzés is befigyel (gyerekként gyakrabban, mostanában évente párszor, szintén genetika...) Kitartás!

A holnapi tali sajna nekem is kimarad, de remélem lesz még a közeljövőben, nyugtassatok meg!!!

Na, megyek ideengedem apát is a géphez :wink:

biga.csiga
 
 


csöre74: :( én is szenvedek hidegfront előtt, na meg gondolom Kristóf is. :( Képes 24 órával előre bejelezni. Ilyenkor enyhe görcseim, meg keményedésem van. Jobb, mint egy időjárás előrejelzés! Remélem minél hamarabb jobban leszel!
Ez a meleg, ami ma volt, nem kismamának való. ősz van, legyen ősz. Én legalábbis várom az enyhe időt, nehezen viseltem a nyári kánikulát!

Na megyek, lefekszem! Szép álmokat mindenkinek! Sziasztok!
Vendég
 


Sziasztok!

Most estem gép elé.
Mennyit írtatok. :shock:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Madaran: nagyon-nagyon sajnálom, ami történt. Légy erős!
krisz78
 
 


Lányok! Próbáltam visszakeresni, de nem találtam, volt valami jele, hogy madaranéknál beteg a baba? Vagy csak az ultrahangon közölték vele? Nagyon megrázott a dolog, és félek is, mert ezek szerint bárkinél bármikor kiderülhet valami súlyos dolog.
krisz78
 
 


Jó reggelt!

Krisz: nem tudom, de én is megkönnyeztem :cry:


Hogy nekem milyen éjszakám volt! :shock: Éjfél körül felébredtem, hogy iszonyatosan maródik a szokásos nyelőcsövem, pedig megpróbáltam kicsit felpolcolva elhelyezkedni, de valahogy nem lehetett igazán kényelmes, mert ezzel egyidőben deréktájon is fájdogált...Csak ültem a sötétben, próbáltam rajta úrrá lenni és mikor enyhült, visszafeküdtem, így reggel fél 8-ig aludtam. Igyekszem összekapni magam délutánra!

Hanna: ja, ha mi egyszer belendülünk :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Krisz! nem volt eddig semmi jele, hogy baj lett volna Anna babájával. A genetikai UH-on derültek ki a dolgok. Gondolom előtte nekik sem néztek belső szerveket csak ott. Ezért van ez a vizsgálat, hogy ezek kiderüljenek...afp ide vagy oda....
katuska79
 
 


Madaran! Nagyon sajnálom, nagyon sok erőt kívánok Nektek az elkövetkezendő napokhoz, hetekhez!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Mágnes! ha október elejeén jelzitek és beadatjátok az elsőt, akkor decemberben még mehet a második! De akár januárban is, a dokinéni azt mondta egy hónap csúszás belefér az oltásokban. Elég sokszor előfordul, hogy kár betegség miatt nem tudják tartani két szuri közt az időpontot!
katuska79
 
 


Kata: sajnálom az éjszakai "kalandodat", hihetetlen, hogy meggyötör téged ez a sav :(
Krisz: én sem emlékszem semmilyen előzetes jelre Annáéknál :( engem is nagyon megviselt :(
Lányok! Köszi az együttérzést a front miatt... ma talán jobb, de még messze nincs olyan idő, mint tegnap volt :? nem tudom, nálatok mi volt, de itt marha erős forró szél, levegőt is alig kaptam (asztmás vagyok, ez sokat ront a helyzetemen, befulladtam :(), meglátom, mi lesz délutánra... Azt nem tudom, hogy a babát mennyire terheli az idő, de nekem úgy tűnik, nem nagyon... tegnap folyamatosan kapálózott :) most végre Apuska is meg tudta nézni :) már egész látványos :) ja, és rágja a fülem (mármint Apus), hogy most, hogy tudjuk, hogy tuti csajóca, akár már nevet is választhatunk neki... úgyhogy mostmár elkezdtünk gondolkodni...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: