Új privát üzeneted érkezett!

Lego! Köszönjük a híreket!

Betti! nagyon gratulálok a kis jövevényhez! Nagyon jó egészséget és sok tejcsit kivánok nektek! Ha majd lesz egy szuszanásnyi idöd akkor kérünk képeket és szüléstörténetet!!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Laptetűűűűűű! Most már bejöhetne! De ugy igazán! :D :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Betti!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó egészséget és sok tejecskét kívánunk!

Sziasztok!

megint nem voltunk itthon 3 napig,ma este jöttünk haza! Ezt nézzétek:

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

LEgo!
Köszönjük a híreket!!!!
Nagyon sok boldogságot és tejcsit kívánok!!!!!!!

Viki!
Micsoda lovasod van neket.... nagyon jól ül a nyeregben Petike :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást aranyosak vagytok.Vikinek sajnos 2 napja 39-fokos lázzal nyűglődünk.Ma már tudtam egykis csirkemell ragulevest belediktálni.Torok gyulladása van így sulikezdet előtt mit ne mondjak elvagyok ragadtatva.

Mindenek előtt Betti nagy-nagy gratula!!!Jó egészséget,sok tejcsit kívánok nektek!!!!!!!!!!!

Viki!
Nagyon ügyes Peti szőrin ülimeg a lovat ezt nevezem :D :D :D

nócika!
Megy a drukk neked+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Bettinek nagyon nagy gratula Dorkához!!!!!Sok boldogságot és tejcsit nekik. :wink: :wink:

Magika!Nagyon ügyes vagy szuperek a képek és nagyon édesek a gyerekek!!!! :lol:

Viki!Miylen nagy már Eszter is és Peti nagyon ügyes kis pasi!!! :lol:

Ibica!Sajnálom Vikit.Várja már a sulit?Zsófi is most beteg annyi nyári nyavaja van :?

Dodó!Nagyon szép Laura és már milyen nagy.És szerintem rád hasonlít :wink:

Mi jól vagyunk már kimostam mindent és bepakoltama szekrénybe.Zsófi jövö csütörtökön elutazik anyuékkal Rab szigetere és Gabi kitalálta fesük ki a gyerekszobát.Igaz én már akor monstam mikor elkezdtem pakolni de akkor hülyeségnek tartotta :x Zsófi már egy hónapja nap közben bugyiba van és bilibe és wc-be pisil nagyon ügyi van,hogy olyan pelus van rajta ami olyan mint a bugyi akkor is bilizik :lol: Holnap megyünk dokihoz már nagyon várom egy hónapja mikor voltam akkor volt 2kg szép nagy baba lesz :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Betti
Gratula,jó egészséget és sok tejcsit kívánok nektek!

Kata
Nagyon ügyi Zsófi!Aztán írd meg mi volt a dokinál! :D

Ibici
jobbulást Vikinek! :(

Viki
Nagyon ügyes Peti!
:D

Magi
Nagyon szépek a képek!

Mi jól vagyunk,nyaralni voltunk,azóta meg el vagyok havazva. :oops: Jövő héten szerdán megyek uh-ra. :wink:

edoci

Szep estet mindenkinek!

Nahat micsoda hirekre jovok!

Gratulalok Bettinek!
Sok bodogsagot, egeszseget kivanok!

Latom erre a hirre tobben lettunk.
Talan nem fogunk kihalni.

Lanyok!
Megint van video!

http://www.youtube.com/watch?v=sxokDmzhgkk

Jo szorakozast!

Magi
Vendég

Nagy-nagy gratula Bettiéknek!

d.dodó

Sziasztok!

Én még mindíg a könnyeimmel küszködöm.ELSŐS lett a nagylányom.Olyan szép és nagy.Az udvaron volt az évnyitó,blúzban volt még szerencse,hogy adtam trikót alá,mert a fehér kardigánt amit épp azért adtamrá,hogy beteg volt és ne fázzon kintre levetették vele.Na mindegy.Az évnyitó után 1 puszi és vitték őket a termükbe na ott eltört a mécses mindkettőnknél.Ő terembe menet sírt én meg hazafelé az úton Olyan megható volt,hogy elértünk ismét egy élet szakaszhoz :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kata!
Mi volt a dokinál??Nagyon ügyes Zsófi.

Edoci!
Szerdán várunk téged is doki után!Merre nyaraltatok?

dodó!
Ti hogy vagytok?Mostmár elkezdődött a nagy betűs csecsemő kor :D :D Már 8 hetes Laura :lol: :lol: gratula.

Magi!
Ti hogy vagytok?Zoli is ment oviba?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Ibici
Tényleg nagylányod van már! :D Biztos én is így leszek vele ha Máté suliba megy majd! :wink: Kíváncsi vagyok hogy fog tetszeni Vikinek a suli! :wink:
Voltunk Pécsen,Gyulán ésErdélyben is,szóval szép kis körutat csináltunk! :lol:

Kata
Mi volt a dokinál?

Magi
Nagyon édik a gyerekek a videón! :lol:

edoci

Sziasztok lanyok!

Ibici!

Sajnalom, hogy sirtatok!
En is fogok majd par ev mulva.

Zoli mar multheten ment oviba fel napra.

Nem birtam es elvittem.

Nekem az a furcsa, hogy most mar tanulnak az oviban.

1-6 ig a szamokat. Halmazokat, geometriat stb...

Nekem a hullamvasut sztori volt ilyen.
Hogy az en kicsi fiam hullamvasutazik az apjaval. Hat en meg most is bogok, ha ra gondolok. :shock: :shock: :shock:

Anyukam azt mondta, hogy nalunk a noveremmel, az iskolakezdes nagy valtozas volt, mert akkor szakadtunk el tole vegleg.

Hat en nem tudom, de lehet bele fogok halni.

Mar az ovi is nehezen ment nekem. Az iskolaba bele sem merek gonolni. Tuti padlon leszek lelkileg.
Raadasul Katica is akkor fog menni oviba.

Magi
Vendég

sziasztok
végre van net majd jövök
3300 grammal 4 óra alatt és teljesült az álmom sima szüléssel érkezett meg dorka baba
minden beavatkozás nélkül
de jövök majd részletekkel

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!
?ég egyszer hatalmas gratula!!! Várunk majd a hosszu beszámolóval és a képekkel!

kata!
Most rajtad a sor! :)

a.ibici!
Köszi a kérdésedet, jól vagyunk. Ma megyünk védőbe méreckedni. Kíváncsi vagyok mennyit hízott 2 hét alatt!

d.dodó

Sziasztok!

Köszi Lányok és visszaolvasok meg megírom a történetet is de elmondani nem tudom mekkora élmény volt a császáros 14 órás vajúdás utáni sima szülés
A lelkem végre megnyugodott!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

edoci!
Az szuper lehetett,jó nagyot barangoltatok :D :D :D Sikerült pihenni is egy kicsit??Holnap várunk a hírekkel.

Magi!
Na az egy kemény dió lesz egyszerre két gyerektől megvállni.Nem irígyellek.Engem ez az egy nagyon megvisel.Szegénykém ma is sírt az elválláskor,de holnap bevetjük a trükköt és apa viszi,majd meglátjuk nála lesz-e jelenet :shock: :shock: Annyira sajnálom,tudom nagyon kötődünk egymáshoz és ez nem jó kicsit elkéne engedni,de hát kihez kötődjön,ha nem az annyához kérdezem én?

betti!
Örülök,hogy ilyen kellemesesn érintett a szülés,várjuk a részleteket!!

dodó!
Mi volt a védőnéninél?Mekkora Laura?

Kata!
Nem jöttél!!Hogy vagytok?

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici!
Hehe...azt ma 8-kor irtam, hogy megyünk védőbe :) De még nem mentünk... délután fél 4-re kell menni!

d.dodó

dodó!
Bocsika,de a Viki miatt egy kicsit szétszort vagyok.Természetesen akkor délután várunk a hírekkel :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Vagyok csak tegnap kicsit beszaratott a kisfiam :oops: Voltunk kórház nézöbe tök aranyos szülésznő mondja csinál CTG igaz még csak 34hetes vagyok de nem árt.Erre 5perces méhösszehúzodásokat pródukáltam de semmit nem éreztem :shock: :shock: Ma is keméynedett a hasam elmentem dokihoz teljesen zárt a méhem magnézium citricit kell szednem és a doki szerint nem lesz baj.16-án megyek elöször hivatalos CTG-re :lol: Doki szerint október elején szülök álmomba konrétan szeptember 26-t álmodtam :D

Ibica!
De édes a stori.Én mostanában már azon is elbögöm magam ha Zsófi dajkálja a babáját :oops: Kérünk ám fényképet az iskolás kisasszonyról!!!!Hogy áltok a próbálkozással?Dokinál voltál azóta?Gyógyszert szeded?

Betti!
Gratulálok még egyszer!!!És tök jó,hogy gyors sima szülésed volt.!!!Képeket kérünk a csajokról!!!

Edoci!Te,hogy vagy?Pici már tuti kiscsaj?Neve?Hogy repül az idő már nemsokára te is a finisbe leszel :lol: Pocis képet kérünk!!!!

Dodó!Várjuk a híreket!!!nagyon édes Laura.Milyen az anyság?Ilyenre számítottál?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Móni!
Te merre jársz? Hogy vagy? te szinte nagyon egyszerre haladsz katával...kíváncsi vagyok melyikötök szül előbb.

d.dodó

Sziasztok!

Talán elég lesz az idő a történetünk megírásához!

Szóval az egész vasárnap éjjel 17 indult éjjel 1 kor fájásra ébredtem próbáltam elaludni vissza hiszen ez már vagy 2 hete így volt de kb 45 perc múlva jött egy újabb ébresztés és éreztem hogy ki kell mennem wc re is.
így hát kiköltöztem a nappaliba hogy ne zavarjak senkit hátha beindul majd a dolog.
Hát 30 perc múlva újabb fájás de ez már nem olyan volt mind eddig hanem éreztem hogy tényleg más.
elkezdtem szedni a bogyókat is és csendben elvajúdgattam ill. néha el is aludtam így ment ez reggelig amikor 5-6 percesek voltak már a fájások és nagyon kimerült is voltam.
akkor kelt apa kérdezte mit csinálok mondtam szerintem lassan szülünk és kértem hogy ne menjen el pécsre már mert azt 5 óra míg oda-vissza megtenné .
Hát itthon maradt közben a fönöke folyamatosan csesztette engem meg gyötört a lelkifurdalás mert a fájásaim tompultak és kb. 8 óra körül teljesen el is múltak.
Ekkor egy nagy csalódottságot éreztem ill. apa miatt lekifurdalást de próbáltam belenyugodni hogy jól el tréfálkozik velem a kisasszony.
A párom így elment de csak az 1 órára lévő irodájukba én meg lefeküdtem aludni egy él órára.

Ez után semmi bajom nem volt míg délben elaudtam én is a nagyobbal ill. folyamatosan nagy wc re jártam meg folyásom volt de nem fájtam.
3 ig aludtunk mikor apa hívott mi újság mondtam ne haragudjon de semmi .
Mondta nincs semmi gond beszélt a főnökkel és megértette a helyzetet.
Azt hiszem ekkor megnyugodott a lelkem.
5 kor ért haza mondtam ma sem lesz már semmi.
6 kor viszont egy fájást éreztem de nem mertem én már semmit sem szólni.majd fél óra múlva újabb.
Aztán 2db 20 perces és azonnal 10 percesek lettek ekkor elvonultam ki az udvarra mert ezek már igen fájtak de nem mertem elhinni a reggeli tréfa után.
majd 3db 10 perces után 5 percesek jöttek .
Ekkor már fél 8 volt suttyomban felhívtam a dokim akivel anno azt beszéltük meg 10 percessel elindulhatunk. Elmondtam mi újság mondta azonnal induljunk.
Ekkor lezuhanyoztam még mindig attól félve hogy elmúlik de nem hanem egyre jobban fájt és 5 percenként mint a vekker.
Szóltam apának indulunk nézett értetlenül.
Mondtam mit érzek és 8 előtt pár percel elindultunk.
Mondatm neki ne siessen mert még mindig attól féltem elmúlik ő meg azon veszekedet miért nem szóltam mit bújkálok.
Fél uton szóltam gyorsítson mert már 3-4 percesek. és a kórhát ekkor még 20 percre volt.
valamikor fél 9 re értünk be.
10 percen belül az ügyeletes megvizsgált mondta bő 2 ujjnyi a méhszáj hívja a dokimat.
Ezután a szülésznő előkészített és fél 10 kor bekötötték az antibiotikumos infúziót
10 re jött be a dokim mondta majd megvizsgál a következő fájásnál és burkot repeszt de milyen jó lenne ha az is magától megrepedne.
Ahogy ezt kimondta Dorka rugodt egy hatalmasat én egy nagy pukkanást éreztem és már folyt is a magzatvíz.
Megvizsgált mondta bő 3 ujjnyi minden rendben lesz álljak fel sétálhatok meg labdát kaptam.
11 kor újra jön.
Levette a fájásmérőt mert mondta nem érdekli csak táguljak.
A repedés után erősödtek fel a fájásaim onnantól kezdve csendben voltam már nem komunikáltam a gáborommal.
11 kor jött hogy feküdjek fel megvizsgál.
Mondta 4 ujjnyi a méhszáj negyed óra és újra jön.
El ment fel akartam újra állni de nem ment mert azt éreztem jön ki dorka
Mondtam a gábornak szóljon valakinek.
A szülésznőt kapta el ő mondta hiszen most vizsgálta a doktor de jön megnéz.
Ekkor már olyan nyomási kényszerem volt mint a fene.
Megnézett valóban jön a baba 1 perc alatt már fenn volt a lában mindenki a helyén és elkezdtük a kitolást kb. 11 20 kor.
és 11 49 kor megszületett Dorka .
Infúzió hasra nyomás burokrepesztés nélkül.
Egyedül gátmetszés kellett de 3 öltéske csak.
betapintás nekem jobban fájt min ahogy Zsolka leírta de ott volt dorka így kit érdekelt.
Szóval 1 óra volt nehéz.
Hát ennyi a mi kis történetünk és csodálatos volt nagyon!!!
Köszi hogy elolvastátok bár kicsit hosszú lett.
Puszi mindenkinek :Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Jó volt olvasni a szüléstörténetedet!

Mi délután voltunk a védőben! Laura már 4320g (30 dekát hízott két hét alatt) és 56cm (két hete 53 volt) fejkörfogat is nőtt egy centit....37cm. Én minden rendben van vele!

d.dodó

Betti!

De jó volt olvasni a soraidat! Örülök, hogy minden rendben és simán ment! És még egyszer gratulálok Dorkához! :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Helló,sziasztok!

Betti
De jó volt olvasni,bár nekem telóban elmondtad,de nem ugyanaz...itt szinte én szültem.:) Jut eszembe...ki volt a szülésznő?

Dodó
Szépen fejlődik LAura.:) Sokat eszik?Az éjszakák milyenek?

Ibici
Jajj szegényem,bizti nehéz volt elengedni Vikit a suliba,de légy büszke rá. Igazi iskolás nagylány lett.:) Mi oviba mentünk most (bár már tavasszal is járt Dorka) nehéz volt ez is... Látni a megszeppent arcukat... :roll:

Kata
35.hét???Amindenit. Drukk a szept. 26-hoz. Péntekre esik,ugye?:)

Móni
Tényleg...merre jársz?

Viki
Kipihented a lagzit és a nyaralást? Petinek lassan szülinap,mikor megy oviba?

Magi
LEhet nem megyünk szombaton. :( Még nem tudom biztosra,de Tamás tegnap lefújta...bár addig bármi lehet.
Mekkora most KAtica? Nálatok is hóforduló volt,gratula.:)

Gabi
Mi újság Veled?

Edoci
Mi volt a mai UH-n????

Nálunk helyzet változatlan. Dorka oviban,mi itthon élvezzük a nyugalmat. Végre Hédi napközben is tud aludni,bár nem viszi túlzásba... Voltunk tanácsadáson...7020g,68,5cm. Kis aprótalpú,nőies.:D:D 3 hónap alatt hízott 600gr-t,nem sok,de nem bánom. :)
Sajna allergiás lett...még nem derült ki,hogy mitől,valószínűleg a parlagfű vagy egyéb pollen okozza. Szeme begyullad és folyik az orra...:(

Egy-egy kép a huncutról és a kisovisról.:)

Kép Kép
Vendég

Sziasztok

Megjöttem uh-ról,a drága szokása szerint nem volt hajlandó megmozdúlni egész uh alatt. :roll: Úgyhogy lehet hogy még mindig lány,de nem sokat láttunk belőle.Eddig egy héttel volt kisebb a "kelleténél",most másféllel. :cry:

Lego
Allergia :( Nem irígylem szegénykét!
Dorka szivesen ment oviba?Nálunk az első nap jól ment,tegnap már nehezebben,ma meg katasztrófa volt a reggeli indulás.Tavaly sem szeretett menni Máté,de idén sem szeret! :roll:

Kata
Igazából nem tudom hogy tuti lány-e,a 19. héten azt mondták hogy lány,de most nem tudta megerősíteni,azt mondta valószínű.Neve:egyenlőre passz! :oops: Pocisképet keresek,nem nagyon van! :oops: Jó lenne ha már ott tartanék ahol te! :lol:

Ibici
Hogy tetszik így pár nap után Vikinek a suli?
(persze nyaralás alatt nem sikerült pihennem,utána kellett volna kipihenni a nyaralást :lol: )

Betti
Nagyon szép szüléstörténeted van! :D Kép Dorkáról?

edoci

Legó!
Keszte Lászlóné Andrea
nagyon kedves volt kívánni sem lehetett volna jobbat!!!
Azt hiszem a jó isten most nagyon kegyes volt hozzánk!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok! Betti! Nagyon nagy gratula még 1x! Olyan jó volt olvasni a történetedet! Annyira meghatott, hogy szinte potyog a könnyem! Vigyázzatok magatokra!! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Kifestettük a gyerekszobát!Igaz pénteken megint a dokinál kötöttem ki mert ahogy léptem szurt a hasam és a doki szigorú ágynyugalomra itélt a maradék kb 4hétre :? Zsófi most nyaral így tényleg tudok pihenni a szoba is kész szóval már tényleg nyugi lehet csak még a kórházi pak hiányzik :oops: Kép Kép Kép Kép Kép Kép És megvettem a haza hozos rucit olyan édes.Tescoba Zsebi babás rugi+bady+elöke+sapka volt 3000ft Kocsikapátunk meg van.Amúgy örület de egy haza hozos ruha amit a baba boltba kapni 6000ft Ja és még vettem nekik a badyt amin ez van:Tesóm Eladó(bármilyen ajánlatot elfogadok) Haláli Zsófié rózsaszin Zsebié kék

Vera!Klasz a kocsi!Hogy hívják majd a kiscsajszit?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Kata!

Kép

Magi
Vendég

Magi!Nekünk is ilyen van csak a szinek fordítva lesznek :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

:D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!
Most csak gyorsan hoztam egy akkor és most képet!

Kép akkor (2naposan) 2665g49cm(ennyivel hoztuk haza)

Kép most (2 hónaposan) 4320g56cm

Betti!
Te nem hozol képeket?

Móni!
Merre jársz?

Kata!
Jó lett a gyerekszoba!

d.dodó

dodó!

nem tudom feltenni sajnos
a kiscsajom már 3850 gramm
3120 al jöttünk haza.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hello

Kata,szuper a szoba.:) Nagyon tetszik az a mélypiros szín.:)
Együtt lesznek kezdetektől? :D

Dodo
NAgyon sokat nőtt Laura.
Az első képen annyira kis picurka.
Én már nem is emlékszem Hédire...őt 2200-al hoztuk haza...még kisebb volt,mint LAura. :shock:

Betti
Küld át: a.vikke@gmail.com

Magi
Pénteken randi. :wink: :wink: :wink: Képzeld írt a csaj utána,hogy a lánya a sapit összemaszatolta a sárgarépapürés szájával.... :shock: :shock: Beáztatta,vanishezte...szerencsére kijött a folt....de bosszantó,nem? :evil:
Vendég

Sziasztok!

Dodo!
Megvagyunk, itthon vagyunk es aranylag minden rendben velunk! :oops: A ferjem harom hete Indiaban van, de szombat este jon, mar alig varjuk! :)
Nagyon bajos baba Laura es hihetetlen, h mekkorat tud valtozni 2 honap alatt! bar o ujszulotten is gyonyoru volt! :D
te teljes mertekben jol erzed magad ott kint? Mikor szandekoztok eloszor hazalatogatni Lauraval?

Betti!

Nagy gratula Dorkahoz, kulon orulok, h sikerult ugy megszulnod, ahogyan szeretted volna!

:D :D :D
Milyenek most a napjaid? Konnyebb v nehezebb, mint elkepzelted? Jar Reka napiba?

Kata!
Mi jovunk, pontosabban te! :P
Nagyon aranyos a gyerekszoba, latom, mar jol fel vagy keszulve! Nalunk meg sehol semmi, a bolcsot el kell kerjuk, osszeszereljuk, a pelenkazo is meg ezutan keszul.... Meg annyi mindenrol nem is tudom, hogyan lesz... :roll:
Ne felj, nem lesz semmi gond, csak ijeszteget a kis Zsombor, engem is megijesztegetett mar egy parszor :wink:

Lanyok, akik testvert vartatok, vartok!
Milyen ajandekot adtak egymasnak a tesok? En most ezen agyalok. :roll:

Ibici!
Hu, de nagy lany lett Vikike! Hogyan jott be eddig a suli?

Edoci!
Ne izgulj, a meretek nem szamitanak, tul sokat paraztatnak titeket arrafele! :wink:

Magi!
latom most egy nyugisabb idoszakotok van es alig josz!De ki beszel! :lol: Katanak en is rogton akartam mondani, h maginak is van ilyen! 8) sajnos nalunk ilyesmit nem lattam, sokkal kisebb a valasztek :?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Móni!
Teljes mértékig jól érezzük magunkat. Jó volt, hogy anya ki tudott jönni, most október elején meg keresztanyámék jönnek. November elején meg anyu tesója. Dec 13-án meg megyünk haza.

d.dodó

Rolunk:

nagyjabol jol vagyunk, de sokkal rosszabbul viselem a terhesseget, mint zsoltival... azert remelem ez a szulesre nem lesz jellemzo... :roll:
Vizesedek eleg kemenyen, a vernyomasom is felment, mondjuk nem veszelyes, csak nekem alapbol nagyon kicsi szokott lenni.
Ugy ket hete volt egy hetvegem nagyon eross hasi fajdalmakkal, azt hittem megszulok, alig tudtam bemenni az ugyeletre egyedul, ferjem messze :? Aztan nem volt semmi csak valami enyhebb vizeletfertozes, bar szerintem annak semmi koze nem volt a fajdalamakhoz. A mai napig nem tudom mi volt az oka, h 2 napig mozdulni sem tudtam a szo szoros ertelmeben, ki kellett teljesen szolgaljanak es meg csak annyit sem mondtak, h szedjek mondjuk magneziumot... :( Aztan lassan helyrejottem, de allandoan csak pihennek. szerencsere most itt van aposom es allandoan viszi zsoltit, aztan jon haza a ferjem.
na, asszem sok lettem. vagy vagy :oops:

bangham

Dodo!
Akkor itthon lesz az elso Karacsony! :D 8)

bangham

Móni!
Bizony, otthon leszünk dec 13-tól jan 10-ig.

d.dodó

Móni!Már éppen írni akartam,hogy nagyon elvagy veszve.Aztán nem be elözni engem :wink: Mi lesz a neve a kicsinek?Zsolti várja a tesót?Mi egyforma micimackot vettünk rózsaszin és kék így mind a kettő emlékezni fog rá,hogy ezt mikor kapták :lol: Kép

Lego!Igen egy szobába leszenk.Összesen 2szobánk van meg Zsófi is nagyon szerezné ha a tesója vele lenne meg talán így nem érzi,hogy elvesz tőle a tesó :roll: Nálatok,hogy alszanak a csajok?

Dodó!Nagyon édes Laura.De jó akkor tényleg szuper lesz a karácsonyotok.Tesód megszült már?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata!
tesóm már rég megszült. Egy hét különbséggel voltunk kiírva. De pont két hét lett a két leányzó között. Laura júli 7-én reggel fél 5-kor született. Anna meg júli 21-én reggel negyed 6-kor!

d.dodó

Kata!

Nagyon jok a micimacik! csak mi teljesen egyformat kene akkor vegyunk :roll: No meg nem is tudom, h itt van-e? :roll:
Mi eloszor a mi szobankba gondoltuk a pici nevenincset, majd ha ugyesedik, akkor mehet Zsolti melle! :D
En ugy okt elso feleben szeretnek szulni inkabb, mondjuk 38 hetre, de tudom, nem kivansagmusor! Raadasul Zsoltit tulhordtam... :roll: A vonalzom is csal egy kicsit, inkabb 33+2.
Nagy bonyodalmak lesznek nalunk mindenkeppen, mert ferjemuram ugy okt 13ra kell menjen Oxfordba... na, ez az a pont, ahonnan mar inkabb nem gondolkozom...

Dodo!

Akkor jo hosszu lesz a szunido! :wink:

Vera!

Jo nagyon a kocsi, es meg nem gratulaltam a tuti kislanyhoz! :wink:

bangham

Sziasztok!

Mi ez a nagy pangas???

Dodo!

Mekkorat nott Laura!
Hihetetlen.
Nagyon szep es helyes.

Kata!
Nagyon szep a szoba!

Betti!
Kerunk kepeket.

Magi
Vendég

most nézem, hogy a cm-t elrontottam... nem 49 cm volt, hanem csak 46 :)

d.dodó

Lányok !
Nálunk 3 napja káosz a köbön hasfájós a dorka és nem tud tőle aludni utánna meg már a hulla fáradságtól nem tud mit csinálni csak ordítani és közben meg foglalkozzak a rékával is.
Nagyon ki vagyok eddig maga volt az idill de 3 napja se éjjelünk se nappalunk és segítségem nincs.
Na de sebaj lemennek a kilók majd mert 56 kiló vagyok sajnos!
De néha elfut a harci méreg és szegény rékán csattan nálatok 2 gyerekesek nem volt ilyen?
Utánna meg lelkifuri a köbön szörnyű most.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti !

Sajnálom, hogy hasfájós a lányod! :( Eszti si az volt, neki a z Espumisan cseppek egy kicsit segítettek, meg amerikából kaptunk egy Colic Tablets nevű homeopátiás bgyókat, az is kicsit könnyített az éjszakákon! Nekem ebből maradt még, ha kell, írj címet és küldök kb egy-két hétre valót, hátha segít! (kb ennyi maradt, én napi 1-2 szemet adtam neki)
És dehogynem volt ilyen nálunk is! Nyugi, szerintem ez totál természetes, hogy kivagy, és egyszerre nem tudsz két helyen lenni, és két egymástól totál eltérő dolgot csinálni! (pl. nálunk mindig akkor kakilt :oops: a Peti az elején, amikor leültem szoptatni az Esztit, és persze a szoba középere a bilit és én meg a fotelben szoptatok, és közben kiabál, hogy anya, kész vagyok.... és engem meg evett a penész, hogy most tkp. meg kéne dícsérnem, hogy milyen kis ügyes, hogy bilibe kakil, de könyörgöm, miért pont most, és nem 5 perccel előbb, vagy később???? :oops: Persze Eszti lerak ciciről, popsit kitöröl, kakit lerendez, bilit kimos, kézmosás, közben Eszti ordít, mert ugye éhes, és végre vissza a cicit, erre Peti: anya, szomjas vagyok :? erre meg anya már kissé ingerülten kiabálni kezd :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: amitől meg Peti hisztizni, hogy akkor is szomjas vagyok... ez van....

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Betti!

Kitartas! +++++++++++++++++++++++

Nalunk nem volt ilyen! :lol: :lol: :lol:
Nalunk most van ilyen! :shock: :shock: :shock: :shock:

Most kezdodott el a feltekenykedes is.

Mondjuk jo, mert Zoli oviban van Katica itthon igy delelott Katica, delutan Zoli.

De furdal a lelkiismeret, mert Katicara nem nagyon marad idom.

Delelott ugye tornazom, hogy az a +20 kg eltunjon. Utana fozes, pakolas, meg minden egyeb es mar mehetunk is Zoliert.

Szoval szegeny Katica van hanyagolva.

Ovi utan meg le van passzolva kedden es csutortokon, mert Zolit uszni viszem.

Ez van. Nem tud az ember mit csinalni.

Engem is nagyon furdal a lelkiismeret, de nem tudok mit csinalni.

Ja es meg van ket szakdogam es ket szigorlatom, meg ket allamvizsgam is idenre. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Betti!

Mi újság, nem javul az a pocifájás???

teszek fel pár Eszti fotót:(Petit nem igazán lehet mostanság fotózni, folyton elszalad, meg szól, hogy neeeeeeeee :oops: )

Kép Kép Kép Kép így tudok tapsolni :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Vissza tértem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna