Új privát üzeneted érkezett!

Nici Nektek is boldog hófordulót! El is felejtettem,h. Nonoval egy napon szültetek! Nekem Kamilla az egynaponszülő-társam :)

Marcianyu jajj, a kötelező ebédektől én is rosszul vagyok. Nálunk szerencsére nem volt ilyen sose, de azt nagyon utálom, ha valaki szertartást csinál a "nagy közös étkezésekből". Mármint ha túl van lihegve a dolog, amúgy szeretem a közös ebédeket/ vacsorákat, de van, aki kényszerjópofit csinál belőle

Fruzsi :) A láb mindig kéznél van :) Kicsi fiam a csíkos zoknijairól próbálja leszedni a csíkokat :)

Kép
Kép
mango.
 
 


Mary, nem akarok beleszólni, de ha anyud ilyen, akkor valahogy korlátoznod kellene a vele való találkozásokat, mert rád is és a kicsire is rossz hatással lehet. ÉN Csengének mindig vettem a tejpépet. Milupát és Hippet, a Nestlé nagyon nem vált be. Amúgy ha konzervet (=bébiételt) kellett venni, akkor csak univert vagy kecskemétit vettem.

És köszi a múltkori Csenge-dícséreteket :)

Én se leszek nagyon a következő héten, megyek a szüleimhez. Szerintük pihenni :)

Kép
Kép
mango.
 
 


Marcianyu,

Jézus miket csinál anyukád!!!!

Annyira utálom én is ha fel akarják venni, kivéve tesóm, anyum és az anyósom. De az apósom 2. felesége pl. állandóan fel akarja venni, kiveszi a kocsiból kérdezés nélkül és ha sír, akkor mindig kitalál valami baromságot, hogy miért, mert persze soha nem azért, mert nem akar vele lenni. Ha sír mindig rá kell szólni, hogy adja már oda a gyerekemet! Nagyon durva...ja és nincs gyereke, de baromira ért hozzá. A múltkor majdnem összevesztünk azon, hogy miért nem adok teát, vizet az Almának..
Az ebédeket ne is mond....náluk is szertartásos pontban 12, de hamarabb se később elkésni tilos, vagy hiszti van...a múltkor beszóltam, hogy akkor megyünk, amikor a gyerek evett, nem tetszett nekik mondanom sem kell....most vasárnap is megyünk ebédelni velük, de szerencsére nem hozzájuk, hanem étterembe.
És persze havonta 1x látják a gyereket, pedig itt laknak 10 percre tőlünk...segíteni áááááááááá az eszükbe sem jutna....
Anyósom rendes ő mindig segít ha kérem.
Azt utálom a legjobban, hogy ha idegen is ott van amikor véletlenül összefutunk az utcán, akkor előadják a szuper nagyszülőt. Undorító, úgy beszólnék nekik, de a férjem miatt visszafogom magam, mégis csak az apja...
na jót panaszkodtam én is...

KépKép
kisfruzsi
 
 

 
 

Mangó!

Én hülye anyám szomszédja vagyok. a mi telkünkre épitkeztünk....
a férjemet állandóan szidja, és semmi se tetszik neki.
hát ha meg lehetne válogatni a rokonainkat.... :roll:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Végig olvastam a születés történeteket. Olyan jó így egybe látni. És ez is, mindenkinek más volt, és más élményt adott. Nagyon jók a képek is! meg is hatódtam rendesen! Eddig azt mondtam, soha többet, de most vállalnám mégegyszer! :lol: Még a fájdalom sem érdekelne, de most mindent másképp csinálnék!!!

Kép
marcianya
 
 


Marcianya, mit???

KépKép
kisfruzsi
 
 


[quote="kisfruzsi"]S írta:kisfruzsizőlő,

tiramisut csinálok apának ma estére meglepire, mert végre jön haza!!! de nem kaptam rumaromát, anélkül car lesz??? rum nincs itthon, azért a fél dl-ért meg nem vettem :roll:


Sziasztok!

Bár már gondolom késő, bocsánat, csavarogtunk eddig, nem, nem lesz szar, én sokszor nem teszek bele semmit, mert szesz soha nincs itthon, aroma meg nagyin ritkán :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Kisfruzsi a pontban 12, az nálunk is él! Gyerek korom óta!!! A mulkor mikor átmentünk, kérdezte mikor megyünk, mondom egy óra után, mert akkor eszik a Marci. Erre olyan későn?! Le is mondtam akkor az ebédet, nem voltam hajlandó rohangálni! Ja, és az én pánik betegségem pont az étteremről szól. Akárhányszor megyek, mindíg hányok. :( Szegény páromék nagy étterembe járók,és volt is ebből épp elég problémám. Egyszer majdnem szemközt hánytam az apósom, :( :lol: Annyi vitánk volt ezért, hogy csak na! Majdnem szétmentünk. Voltam dokinál is, szedtem nyugtatókat stb. Most már egy fokkal jobb. De akárhányszor étterembe megyünk, mindíg az az első, hogy hol a wc... Volt olyan, hogy egy egész egy hetes olasz országi nyaralást végighánytam :(
Nektek bevallom, még ezért nem volt esküvő. Már több, mint 8 éve együtt vagyunk, de nem mertem megkockáztatni. Apa úgy tudja, hogy nekem nem fontos a papír, így is jól megvagyunk. De azért a gyerek miatt csak jó lenne..Mostanába úgy néz ki, hogy jövő áprilisba meglesz tartva. De csak szűk családi körbe a telken egy közjegyzővel.
Na jól kipanaszkodtam madam, eldugulok :( :lol:

Kép
marcianya
 
 


[quote="kisfruzsi"]D írta:kisfruzsie az apósom 2. felesége pl. állandóan fel akarja venni, kiveszi a kocsiból kérdezés nélkül és ha sír, akkor mindig kitalál valami baromságot, hogy miért, mert persze soha nem azért, mert nem akar vele lenni. Ha sír mindig rá kell szólni, hogy adja már oda a gyerekemet! ...


Hű, ez ismerős! Anyósom szerint is mindig azért sír, ha nála van, mert :
- fáj a hasa
- jön a foga (már egy hónapja ezt mondja..., aztán ha kibújik egyszer csak a fogacska, akkor majd mondhatja: "Na, látjátok én megmondtam." :lol: )
- éhes
- szomjas
- álmos

A múltkor meg kitalálta, hogy náluk azért sír mindig, mert nem neveljük és szoktatjuk hozzá a rendszrességhez. (Magyarul nincs rendes napirendünk.) Persze azt elvárják, hogy menjünk hozzájuk, amikor meg én hívtam őket, mert Emmának jobb itthon, még majdnem meg is sértődött.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Kisfruzsi szinte mindent! Legelőször is, nem engedném, hogy sürgessenek! Nem engedném, hogy kikössék a lábaimat! Kipróbálnám a vízben vajúdást, és szülés után nem engedném elvinni a gyereket, amíg meg nem szoptattam. Mert sajnos ezekre nem volt lehetőségem. És inkább kifizetném a baba.mama-papa szobát (vagy tudom is én, hogy hívják), hogy bejöhessen apa is hozzánk. Most szegény csak ablakon keresztül láthatta, amíg haza nem jöttünk. Még jó, hogy a szülésnél bent volt, és ő tarthatta először a kezébe a prücsköt. Azóta is azt emlegeti, hogy milyen nagy élmény volt neki!

Kép
marcianya
 
 


Marcianya,

ez az étterem fóbia érdekes, már bocsi, hogy ezt mondom :oops:
Sajnálom, nagyon rossz lehet. Azt én is megfogadtam, hogy nem csinálok kényszerítek olyat a gyerekemre, ami csak azért van, mert úgy szokás és mert csak....gyerekoromba hallgattam ezt sokat, hogy mert csak és mert én azt mondtam...hát remélem én nem sokszor mondom majd ezt a gyerekeimnek :roll:

Szőlő,
nem késő, köszi! Még csak most állok neki, mert elpofáztam itt az időt :roll: :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Nono: boldog hófordulót!!!

Marjan: milyen kocsi mellett döntöttetek?
vezetni a fordulókat? ezt nem értem, bocsi


Szössz: Alíz de szép baba és Léna tényleg jó étvágyú lehet ;) :lol:

Marcianyu: nálunk is vannak nyűgösebb napok -kitartás! Oooolyan édin alszik :) Sajnálom a beparáztatást, sajna nagyik hajlamosak :( csak magadra hallgass! GRATULA a forduláshoz Marcinak!!!! Ügyes! Sajnálom hogy mamád ilyen, de ha Marci erős akaratú az jó! Képzeld milyen rossz lenne ha védekezni sem tudna-merne! Laut is én ezért nem féltem anyámtól -persze rá nem bíznám az tuti :roll:

Kötelező ebéd: minket azzal cs.sztetnek hogy Lau milyen vékony és adok-e neki enni. Komolyan még egyszer vki megkérdezi....


Amúgy én már Lau születése után nem sokkal sok rokont megbántottam viselkedésemmel, de ha egyszer hülyék voltak a gyerekkel :roll: szóval inkább haragudjanak rám de a gyerek ne sírjon! Van aki azóta se nézett felénk -nem bánom. Én ha úgy jártam, hogy sír és nem akarták odaadni bizony kivettem a kezéből -tigrisanyu lettem de nagyon.


Nálunk a toplistás ezt hogy tehetted az volt amikor anyumnál voltunk és egyszer csak hallom hogy csukódik az ajtó -bejárati! Egyszerűen se szó se beszéd elvitte a gyereket vhova! Rohanok utánuk de nem értem utol őket -persze "csak" a szomszédba vitte, végül megtaláltam őket, de az a pánik! Meg tudtam volna fojtani!

Nos, elnézést előre, de ugye hogy 4 hó táján kezdik el a forgást a kicsik? Mármint akkor szoktak elkezdeni forogni, ugye? Csak mert még mindig bűntudatom van hogy Julinka leesett a kenepéról, de előtte semmi kedvet nem mutatott még az odlalra forduláshoz sem :( meg még azt hittem van idő míg elkezdi

Fruzsi: rétes:???? nyammmmm ma 3x melegítettem az ebédem mert midnig volt vmi a gyerekekkel és mennem kellett az étel meg kihűlt. Végül állva ettem kapkodva amíg féllábbal biztosítottam Laut nehogy leessen. De édi Alma a lábával :) nálunk még a kéz a menő -forgatja és nézegeti :) úúúgy örülök ennek mert Laut sosem érdekelte sem a keze sem a lába pedig már akkor is vártam...

Kiscica jó, hogy rendeződik ahelyzet pároddal -anyósok sajna tudnak kavarni nem is kicsit :roll: nálunk most az a kívánság hogy heti egyszer jöjjön majdnem egész napra (úgy 10-11-től este 7-8ig) mondhatom... Sajnálom a családtagok "reakcióját" ill annak hiányát :( Nehéz úgy ha nem lehet senkivel beszélni-bezsélgetni :( ha gondolod, írj ide! ;)

Atizka: ez az otp elég gáz :( nekem majd diákhitel miatt kell intézkednem és az se lesz semmi, vmi hasonló igazolást kell kérnem jövő tavasszal :roll:

Medina: Ati is gépezik? Korán kezdi :lol: nem elég ha iszik vmit?: elvileg csuklásra az is segíthet -nekünk a védőnő mondta de Julinka nem csuklós edig össz ha 2szer csuklott -anno még féltem is hogy a pocimban sem csuklik de ő ilyen, Lau meg napi 2x csuklott legalább de neki semmi sem segített

Mary: sajnálom a nagyi-dolgot :( nálunk anyám ugyanolyan -mi akaratuk ellenére házasodtunk -képzelheted. De megnyugtató hogy szerintük (szüleim) midnenki hülye vagy gyengeelméjű őket kivéve :lol:

Csöppke: sajnálom Lócit h fáj az ínye, remélem hamar áttör a kisfoga!

Mango: kék csat :lol: :lol:

Kérdés: szüléssztorik után is írunk ugye a blogba? Pl hogy abban a hónapban miket csinál(t) a kicsi, mit tud, szeret, szokott, stb -jó? Olyan szívesen olasvám összefoglalva és összegyűjtve, pláne majd pár hó múlva amikor már biztos elfelejtem sajnos sokunk mit is írt pont abban a hóban.

bocsi ha kusza voltam de Lau azt hajtogatta végig hogy obladioblada-obladioblada -pedig már aludnia kéne :roll:

Kép Kép
celesztina
 
 


Marcianya,

hát ebből nekem is kimaradt sok minden a császár miatt sajna, de majd a következőnél!!!! :lol:

Atizka,

hát akkor dettó....én nem viszem csak ha muszáj hozzájuk, de ők persze nem jönnek....

Alma pár napja 1 körül elalszik könnyen (kéri az alvást) és alszik 2-3 órát! Szuper ilyenkor tudok a lakással foglalkozni. na megyek főzni tényleg!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Marcianyu: sajnálom az étterem-fóbiát, én a kutyáktól rettegek sajna, szóval fóbiáról tudom, milyen :roll: :? és nehéz lehet
celesztina
 
 


Marcianya: Hát nagyon kemény volt az anyukád! :shock: :shock:
Azért ez durva! Én is ideges lettem volna a helyedbe.

Mango: Azt szoktam csinálni, hogy egyik nap gyümit kap. (barack-banán püré) kb 50 ml-et. Másik nap kap tejpépet.
Igaz, tegnap mindkettőt kapta, de a tejpépből csak egészen picit, mert 17 órakor evett és nem bírta volna ki az esti etetésig.
Jó "pihizést"! :wink:

Ollem: A tejpépet én veszem és olyat, amit vízzel kell készíteni. Én Milupát vettem, gyümiset. Nagyon ízlik neki.

Kisfruzsi: Alma egy tünemény! :) Ati még csak néha-néha felfedezi, de huzamosabb ideig nem fogja.

Edina


Kép
medina83
 
 


szülésnél én már csak ha lesz-lenne 3. azon változtatnék hogy a méhszáj eltűnjön időben mert amiatt tartott mindkétszer olyan sokáig, de elvileg ez genetikus és nem lehet változtatni rajta csak orvosi segítséggel vajúdás közben amikor ideje van :( nemtom ilyesmivel régen hogy szültek??? napokig vajúdhattak :?
szóval ajánlom a kistarcsai kórházat és a dokimat-szülésznőmet is :)

Kép Kép
celesztina
 
 


Celesztina nem semmi anyud! Biztos lekaptam volna anyám a 10 körméről! Velem a multkori incidens ota nem nagyon beszél. De lesz@rom, nekem a gyerek az első!
Biztos fogunk írni a születés sztorik után is szerintem, nagyon jó kis csapat kovácsolódott össze.
Mennem kell, felébredt!

Kép
marcianya
 
 


Hűűű, de sokan írtatok, míg én is írtam. :shock:

Marcianya: Ilyet se hallottam még, hogy valaki az étteremtől így legyen. Sajnálom!

Gyereknevelés: Nálunk a sógornőm olyan, hogy mindenbe beleszól. Jézusom, strandolni voltatok?! Megfőztétek szegény gyereket. Meg amikor mutattuk a pancsolós képeket és mondtuk, hogy Ati tökre élvezte, erre ilyet szól: Hát nem úgy nézett ki a fején!
Amikor itt vannak persze, akkor „éhes gyerek”. Hiába mondom el 100-szor, hogy most evett. Stb. De ahogy olvasgatok, ez mindenkinél jelen van.
Anyósom szerencsére rendes, ő jó tanácsokat ad és nem okoskodva. Anyám meg egyenesen tündéri, ahogy a gyerekkel foglalkozik. Semmi tolakodó nincs benne. Bár néha azért rászóltam, amikor a legkisebb nyögésre felkapta a gyereket. De megértette és mostmár csak akkor veszi fel, ha látja rajtam, hogy most lehet.

Celesztina: sajnos a víz semmit sem ér! Csak a citromlé, de az egyből. Szerencsére mégicsak volt itthon (pont emiatt mindig van), így rögtön elmúlt neki. C-vitamin hiánya biztos nem lesz :lol: , mert egy nap minimum kétszer csuklik. Egyébként nagyon szereti. Vágja a pofákat, de olyan édi!

Celesztina írta: bocsi ha kusza voltam de Lau azt hajtogatta végig hogy obladioblada-obladioblada -pedig már aludnia kéne :lol: :lol: :lol:

Edina


Kép
medina83
 
 


Na kezdem az olvasást... :lol:

Fóbia......én a pókokkal vagyok rossz viszonyba és az éjszakai lepkékkel.....
Bizti hülyének fogtok nézni.........
minden este átnézem az ágyat, nincs-e benne pók....
szinte minden éjjel felugrok álmomból, mert pók van az ágyamban....vagy ereszkedik a hálójával lefele és jön felém....
párom meg jókat röhög rajtam, ha még tv-zik ekkor....
hát beteges.....
multkor volt egy pók a wc mellett és nem mert elmenni wc-re éjjel.... :oops:


Marcianya!

Gratulálok a forgáshoz!!! :D

Bogi éjjel nappal ezt gyakorolja, a pelenkázás már igy nehéz.... :?
Meg pakolja szét a pelenkázón lévő összes pelenkát és eszi őket persze ez a fejénél van bal oldalt és igy még jobban el kell fordulnia....mi lesz még később???

Sajnálom az étterem fóbiát. Őszinte leszek, én régebben azért nem mentem étterembe mert arra gondoltam, hogy biztosan engem nézenek, hogyan eszek és maszatos leszek vagy valami. sajna a sok embert sem birom....

Blog: én még ott tartok, hogy nem sikerült belépnem....de ma megint majd megpróbálom... :roll:

Celesztina!

Nálunk is ugyanigy van. Anyám az okos, mi meg mások a hülyék. ezért nem is volt önbizalmam egészen addig, amig meg nem ismerkedtem a férjemmel!!! :D

Családi ebédek!

Gyerekkoromban nálunk is pontban dél volt a kaja idő....szerencsére nem volt vasszigor. próbálták volna meg, már akkor is akaratos voltam. nem tudták volna rám kényszeriteni a kaját....
Apám miatt nem lehetett megszólalni, mert akkor mentek a hirek is. és csendben kellett kajálni. na én meg azt nem szerettem.....
Mi férjemmel Boginak egész mást adunk mint amiket mi otthon kaptunk annó....mi sokkal jobbat adunk annál. a legjobbat

Szüléstörténet!

őszintén megmondom, hogy én nem sok mindenre emlékszek.....de én is megpróbálok irni, oksi?
Egyébként én már aznap simán bevállaltam volna még egy szülést. az összevarrást kivéve.
Fájdalomcsillapitó nélkül szültem. simán. volt gátmetszés, oxitocin, burokrepesztés. mégis csodálatos volt. na majd tényleg megirom.
apával tegnap beszéltük, hogy lehet, hogy nem várjuk meg mig Bogi oviba megy....mert akkor akartunk kistesót.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ja szüléstörténet!

A legrosszabb a kézzel tágitás....na akkor azért a falat tudtam volna kaparni, de közben meg nevettem is, meg viccelődtem a dokival.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Mamik

Ercsi nem tom fogja-e olvasni, h kértem én is blogbelépőt!
Ha tud vki. rajta kívül küldeni, akkor megtenné erre a címre:
br101@freemail.hu

Köszönöm :-)

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Még mindig nem tudok képet rakni a blogba!!! :twisted:

Edina


Kép
medina83
 
 


Kiscica!

Gyere sürübben, hátha elszáll a rossz kedved.
Nekem sincs néha jó kedvem....

Szösszenet!

Liza és Léna milyen aranyosak együtt. hát méretre meg nem mondom, hogy nem egy idősek.....
Alizon látszik, hogy már komoly csaj!!!

Szia Csöppke!

Marcianya!

Marci édesen alszik az ágyatokba. Egyforma szobabútorunk lenne??? most nézem, lehet, hogy csak hasonló.a miénk sarok.

Kilók!

Egyik nap anyám beszólt, hogy ugy nézek ki, mint aki a 8. hónapban van. hát köszi szépen. ez nagyon jót tett a nem lévő önbizalmamnak....

Nici!

Barbi és Fanni is édesek együtt!

Bátyáméknál is van kisbaba. ő két hónappal fiatalabb mint Bogi júliusban született. de én nem engedem őket össze.....
bátyámék anyámnál laknak itt a szomszédunkba. igy kényelmesebb nekik...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


na én meg megpróbálok belépni a blogba.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ollem: Sikerült?? És mért nem engeded össze a két babát?

Edina


Kép
medina83
 
 


Na megyek, tornázok! Mert már kezdek depis lenni a súlyom miatt! :(

Edina


Kép
medina83
 
 


Kisscica, küldtem neked meghívót a bolgba. Meg Csöppkének is, a baby-s freemail címre, remélem mindenki megkapja! :)

Na, mondom reagálok most mindenre, erre lyányom felkel, nem is baj, úgyis kaja után megyünk Szösszenetékhez! :) Úgy várom már hogy lássam személyesen is Alízt. :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


nem sikerült... :cry:
azt irja, hogy unjó meghivó...

valaki küldjön egy másikat légyszi légyszi.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ollem add meg a mail címed, elküldöm

Kép Kép
szõlõ
 
 


Medina!

nincs értelme "összeengedni" őket. két hónapos a kisfiu, de csak fekszik, nyekereg...nem igazán mutat érdeklődést a külvilág iránt... :?

Szőlő!

De jó nektek, hogy taliztok Szösszenettel...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 



Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


és előre is köszi Szőlő

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Elküldtem, de Mary85 nem te vagy?

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő!


De én vagyok Mary85. Már regisztráltam, de nem enged belépni.
Most akkor lehet megpróbálom még egyszer...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!

Most csak annyit, hogy nem értem, miért nem érnek oda a meghívók... tegnap éjjel elküldtem kisscicának is... :( Ollem, szerintem azért unjó a meghívód, mert már egyszer felhasználtad, hisz regisztráltál arról a címről!!! Nekem engedett képet feltölteni, felraktam a táblit, Lituka remélem nem baj, hogy megelőztelek... :oops:

ercsi_3
 
 


Ercsi, köszi a meghívót! Majd én is írok, meg rakok képet... :D

Kép
babyteve2
 
 


Szőlő!

köszi. sikerült belépnem a meghivóval.

Ercsi!

Passz. Soha életemben nem blogoltam, vagy mi.... :oops: Bitzosan igazad van.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Valaki mondja már el mégegyszer, hogy kell képet felrakni a blogba. Nekem egyszerűen nem engedi és így nem lesz sok kedvem az egészhez!
Már bocsánat,hogy így kikeltem, de hamar dühös tudok lenni az ilyen dolgoktól!

Edina


Kép
medina83
 
 


Medina:
új bejegyzés, hangjegy mellett kiskép, rákatt, "Itt van [URL]:"- szöveg után van egy kis ikon, arra is rákatt, tallózás, megkeresed a képet, megnyitás, oké, oké, elméletileg kész! :wink: remélem menni fog!!

Szőlő: nem lehet, hogy a sablonnal van gond? írta vki, hogy nem tud bekezdéseket csinálni... (engem meg az zavar, hogy kommentelős nézetből nem lehet rámenni a köv bejegyzésre...) Te értessz a sablonokhoz... Nincs kedved összedobni egyet nekünk? csak valami egyszerűt... :wink: lécci-lécci-lécci!!!

ercsi_3
 
 


Ercsi: Köszi a választ, de nekem sehol sincs hangjegy! Az új bejegyzésnél csak a jobb felső sarokban van két lehetőség. (Bejegyzés, Egyebek) Ennyi. És hiába csinálok bekezdéseket, az se megy. Vagy én vagyok hülye, vagy a tükör görbe!!!

Edina


Kép
medina83
 
 


Medina :shock: :shock: milyen internet böngészőt használsz? explorert? nekem firefox-ban nincs vele gondom... sajnálom, hogy nem jön be nálad!!! :cry:

ercsi_3
 
 


És azt a firefox-ot hogy tudom használni? Bocsi, de nagyon hülye vagyok az ilyenekhez. Egyébként explorert használok.

Edina


Kép
medina83
 
 


Kisfruzsi: mi is játszunk a lábunkkal és közben kövérkedünk!!!

Kép

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Klarka: Micsoda toka??? :shock: :) :)

Edina


Kép
medina83
 
 


www.firefox.hu innen le tudod tölteni, tök olyan, mint az explorer, csak jobb.. :wink: (ez itt a reklám helye...) magyarul van a telepítője is azt hiszem, menni fog!

Amúgy, akinek nem megy rendesen, nem tud bekezdést csinálni stb, az is explorert használ?

ercsi_3
 
 


készül a szüléstörténetem....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ercsi: köszi! :) Megpróbálom!

Edina


Kép
medina83
 
 


Ercsi, én nem szeretem a firefoxot, csak explorert használok, de nekem tökéletesen működik!

Én sem írtam még szüléstörténetet, pedig emlékszem most is minden pillanatára... talán majd elszánom magam rá!

Mango, nagyon köszönöm a köszöntést, örülök, hogy jössz, tessék sokat írni, és mutizni képeket Kisatiról :)

Kiscica, nekem nagyon hiányzol... bár én sem vagyok túl aktív...

Mary, köszönjük Barbi és Fanni nevében :)

Zita, köszönjük Neked is a köszöntést! Összefuthatnánk majd valamikor, pocakosan taliztunk utoljára :roll: :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


barackot ettem és Bogi kinézte a számból, hát adtam neki had szopogassa... :lol: Kép

Nagyon tetszett neki....cuppogott...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


[quote="ercsi_3"]
írta:
ercsi_3 Szőlő: nem lehet, hogy a sablonnal van gond? írta vki, hogy nem tud bekezdéseket csinálni... (engem meg az zavar, hogy kommentelős nézetből nem lehet rámenni a köv bejegyzésre...) Te értessz a sablonokhoz... Nincs kedved összedobni egyet nekünk? csak valami egyszerűt... :wink: lécci-lécci-lécci!!!


Naná! :) Nekiesek ma/holnap. Csak légyszi adj nekem jogosultságot hozzá, mivel te vagy az admin. A bekezdéseket nem értem, nem tudom, ha több entert nyomtok az nem jó? Én ha sorkizárttá teszem akkor csak úgy jó. Ha nem, akkor sima enterrel ugrik egy sort. Lépegetni a bejegyzések között azért nem tudzsm mert ebben a sablonban nem lehet.

Kép Kép
szõlõ
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?