Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Virágéknál még tart a felújitás anyósáéknál laknak addig. Próbálok Védikéről képet tenni remélem sikerül ha kész lesznek majd ő is ír . Jutka mama Kép Kép banán evés Kép mindjárt elérlek anya Kép felálltam

KépKép
viragb88

Nem leszek gépnél..........kérlek adjátok át Juditnak hg ha vki beszél vele hg szóljon hg menjünk e a mézért......mert akkor nem bringázunk beeeeeeeee! Köszi!!!!!!!!

fanna3

Beszéltem vele! (BbJ) Jön a mézzel! Most én is rohanok a kölökért! Pusz!
szilbee

...
jaimee1

Sziasztok!
Sok időm nincs, de azért teszek fel egy pár képet nézegetni.Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bmárti75

Kata!
Kép

Szilbee! a képeket én rajzoltam csak úgy, vázlat nélkül (látszik is) Gréti meg kifestette

A vizeletünk nagyon csúnya, így 10 napos antibigyó, aztán újabb vizeletkontroll, és ha még mindig nem okés, akkor veseuh.

na a többit elfelejtettem

Judit,
Kép
Kép
bbj

Márti!
nagyon csinosak voltak összeöltözve!

Jaimee!
esetleg több???
:lol:

nekem a derekam már megint bekattant, ha nem javul nem várok, szerdán elmegyek 2 injekcióért....

na még akartam volna, de megint vissza kell olvasni

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga!
Akit letiltanak, az nem kapja meg az üzidet, egy csaj írta a lapján, de a telefont nem értem. hátha jelentkezik még. vagy küldi a csomagot...

Kata!
ez elég gáz, ez a pupillatágítás, de a dokinő anno azt mondta, hogy a saját unokájának is így csinálja, gondolom akkor neki a könnyebb utat választaná, ha lenne.

Judit,
Kép
Kép
bbj

na majdcsak én töltöm fel az oldalt, de nincs kedvem szerkesztgetni, szóval

szept 20 Kolompos! a szokásos, fantasztikus interaktív hangulatban

21. etyeki kezes lábas fesztivál, lehet hozzánk csatlakozni....

holnap suli, majd este jövök

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve.

Namosttalán tudok kicsit pöntyögni...bár Huncinál az az új őrület, hogy ha leülök a gép elé, rángatja a kezemet, kéredzkedik az ölembe...aztán meg püföli a billentyűzetet :roll:

Azé előre is bocsi, mer tuti nem fogok tudni mindenre reagálni, pedig sokmindenre szeretnék :oops:

Judit, hát ez a napló nagyon tuti! Mit szégyenlősköccmán, igazán büszke lehetsz magatokra! Nekem nagyon tetszik!!! :D
Letinek gyógycuppok! Gréti szépséges, mint mindig :D

Niki, és Kata? Lázas még?...

Kata, Bencének is gyors hatóanyagmúlást... Pfff...el sem tudom képzelni, milyen megfontolásból/atlanságból írta fel elsőre a hosszabb lefolyású cseppet :?

Dorka, te hogy vagy????

Évi, a másikban kell olvasnom, hogy Csongi megkapta az első pirospontyot?! Gratula hozzá! :lol: Vagy ide is írtad, és én vagyok olvasástudatlan?! :oops:
Biztosan megmarad Csongi lelkesedése, csak ne találkozzon tapló tanerővel :wink: Sajna nagyrészt rajtuk múlik...

Anikó...mán nem is mondok semmit...se a cigánytémára, se a mozdulatlangyerek ökörségre :) Najó, tán ennyit: anyós biztosan szeret hónapokat a wc-ben tölteni; néha be lehet dobálni neki kaját, meg újságot, meg pucolnivaló krumplit, ilyesmiket. Sorry.
Ivás: Hunci sem ivott sokat - elég sokáig. Tulképp még most se nagyon :) Ne aggódj, ha Dorka szomjas lenne, inna valamelyik lehetőségből:) Nameg a tápszer is folyadék.

Olga, iwiw-en nézted már az eladót? Én ott is rákeresek, mielőtt utalok valakinek :oops: Mennyi ideje "tűnt el"? Hát jah, szarul érinti az embert (meg a zsebét is) egy ilyen eset :( Azért ne gondolj még a legrosszabbra; lehet pár magyarázat. Tájékoztass majd minket a fejleményekről!
Én meg pont ma fizettem ki utalással a szülinapi órámat :mrgreen: Remélem most sem fogok befürödni...

Szami, ááá, ez nem az igazi webshop...csak a vaterára rakom fel - egyelőre...aztán majd meglássuk.

Édesség: érdekes, akkor ezexerint a nagyik/dédik mániája ez az édességgeltömés :lol: Enyém nagyanyám is úgy vélte, hogy a 14 hónapos lányomnak manna lehet a csoki :roll: Persze, kóstolt már sokféle édességet, de ez nem jelenti azt, hogy bárhol, bármikor ilyenekkel tömjük :?

Nah, délután óta csak sikerült ennyi szöveget összehoznom :?

Judit
Kép

Kép
balwin

Hahó!

Olga: :shock: Hát ez nem semmi. Pont most regeltem a teszveszre. :shock:

Betegek hogy vannak?

Judit: Ó, suli. Jájj....ki is nyiffannék, ha még azt is csinálni kellene. Szuper félévet!

Magunkról nem tudok semmi virágosan mondani, úgyhogy inkább lefekszem.
jaimee1

Jó reggelt!

Kata, ha egy nappal megkésve is, de boldog születésnapot kívánok!

Kép

Kis és nagy betegeknek mielőbbi gyógyulást! Kiről mi hír, hogy vagytok, hogy vannak a gyerekek?

Nekünk ma kell visszavinni Jázmint, de úgy tűnik, minden rendben, a kenőcs sokat segített, szinte nyoma sincs a sebnek és nem terjedt tovább.

Olga, hátha még összejön a dolog. Majd mesélj, ha új hír van!

Márti, az összeöltözős képek az Anna-bálon készültek? És a fiadnak könnyen ment az iskolakezdés? Nálunk különösebb gond nem volt, néha kicsit aggódtam, hogy mindent megtalálunk-e, ami az iskolakezdéshez kell... Hétfőn szülői is lesz már, meg a zeneiskolába is beíratkozás. Az viszont nagyon jó, hogy Máté matek tagozatos és nem nyelv, de ennek ellenére heti 3 angol órájuk lesz és 6-7 matek (a-b hét van).

Évi, nem is újságolod, milyen ügyes Csongi?! Bevallom, nekem ált. nincs időm átolvasni a másik topicba, így ha ide nem írod, lemaradok róla... :oops: :lol:

Jázmin hihetetlen tempóban tanulja az új szavakat, az elmúlt két hét termése: tik-tak, pumpa, tető, kettő, pat-pat (ez utóbbi hangot anyukám szerint a labda adja ki, amikor pattog - hát, nem tudom. :roll: :lol: )

Balwin, már én is gondolkodtam, hogy keresek egy rossz billentyűzetet, aztán hagy verje Jázmin. :lol: De az biztos nem lenne olyan érdekes! :roll: :lol:

Szia Anna! Mikor kezdesz dolgozni? Nimivel egészségileg minden rendben? És mit szólt a bölcsihez? Eddig még együtt voltatok bent?

Judit, nem irigyellek a suliért... Lehet, hogy írtad, csak elkerülte a figyelmem, hová mégy dolgozni? Ez a napi 4 óra jó kompromisszumos megoldásnak tűnik, de alig találni ilyen helyet...

Jutka mama, köszönjük a képeket, Virágéknak meg kitartást a felújításhoz! Védike is milyen nagy lány már!

Szilbee, Leventénél még tart a lelkesedés az ovival kapcsolatban?

Jaime,kedves, mi baj?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hall!

Dorka?
Niki?
Mizu nálatok?

Na Levente is lebetegedet... Egyenlőre simpla náthának tűnik. Estére jött ki rajta, bár tegnap du-i ébredés után elég sírós volt. Itthon tartom. Ezt most tuti tőlünk kapta el. Apja is és én is kissé taknyosak vagyunk... szóval jól el "ping-pongozuik" nálunk ez a kórság. :roll:

Judit! Én is kipróbálom majd akkor a festegetést hamarosan. :) Azé tök ügyik vagytok.

A méz nagyon finom. Leventének estére tettünk a tejcsijébe is (mert hogy esete már nem iszik teát).

Szami! Olyan igazi nagy leleksedés nem volt jellemző Leventére, csak ő úgy jól érzi magát mindenhol. (Apja is ilyen volt már gyerekként is.)

Márti! Csinik voltatok! 8)
szilbee

Kata! :D

Kép
szilbee

Akartam még egy csomó mindent, de nem emléxem.... :? :roll: :x :(
szilbee

Ja igen! tanácsot akartam kérni!

Szeretném Leventének megtanítani lerajzolni az ovis jelét (lufi), csak nem tudom hogy kezdjem, mivel olyan pöpecül még nem rajzol.
Először egy előrajzolt léggömböt rajzoltassak át vele, mint ahogy azt elsősöknél csinálják írás órán?

Ki hogy csinálta? / csinája?
szilbee

Sziasztok!

Bocsi, de úgy néz ki nekem is sikerült elkapnom valamit... már tegnap kapart a torkom, meg rossz volt a közérzetem. Mára ez annyiban változott, hogy állandóan tüsszögök és a fülem felé sugárzik a fájdalom. Különben jól vagyok...

Közben hazajött apa is, hááát, nem nagy segítség Na, mindegy, nem panaszkodom. :?

Csongi jól bírja a sulit, tetszik neki (bár tegnap szétültették az egész osztályt, így a havertól messzire került). Hozza a piros pontokat, sőt tegnap a tanítónéni valami jutalom kártyát is beígért (nem volt nála, így talán ma kapja meg), mert nagyon ügyes, szorgalmas, odafigyel és semmi gond nincs vele.
Délután még edzés is volt, ami nekem nagyon fárasztó, de úgy látom Csongi jól bírja, sőt, kell is nekik, hogy kiengedjék magukból a gőzt.

Évi és
Kép
csongianya

Kata, kicsit megkésve, de én is nagyon sok boldog szülinapot kívánok :lol: :lol: :lol:

Dorka, jobban vagy már?

Judit, és ez a pisi mizéria mitől van? Fertőzés??? A derekad már megint :? Szegénykém, remélem gyorsan javul!

Niki, nálatok hogy van a család? Remélem nem kaptad el te is...

Szami, jó, hogy nincs nagyobb baj azzal a sebbel!

Szilbee, akkor Levinél sem tartott sokáig az ovi.... és még nincs is rossz idő. Mi lesz, ha bejön az ősz?
Lufira nekem az az ötletem, hogy rajzoltass vele egy karikát, és húzzon hozzá egy egyenest. Nem baj az, ha nem lesz tökéletes, 3 évesen még nem is kell. Esetleg rajzold le neki te és kérd meg, hogy próbáljon hasonlót rajzolni!

Olga, hú, én szerencsére még nem jártam így a teszvesszel.... most is kaptam két mezt.. mindig itt van minden gyorsan! Sajnálom, hogy így jártál! Ja, képzeljétek, feltettem egy pár cipőt és az egyiket fél nap alatt meg is vették :lol:
De nem hiszem, hogy nagy eladó lesz belőlem, a postára járogatás nem az én stílusom.

Évi és
Kép
csongianya

Jaónapot!

Kata, Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Neked! :D

Jaimee?... ? ... ? ...

Márti, aranyosak vagytok Angélával az egyenruciban :)

Judit, má megint? :shock: Kicsit túl sűrűn tör rád ez a nyavalya :? Izé...nyilván volt már róla szó, de ígérem, most megjegyzem a részleteket :oops: :oops: :oops: Szóval orvosnál voltál vele? Mitől van?

Szilbee, gyógyulgassatok! :(
Hm, sztem az előrajzolás fölösleges...lehet ez csak az én becsípődésem, de ráér még a felnőttek ízlésvilágához igazodni... Bár tapasztalatom még nincs e téren, de én is úgy csinálnám, ahogy Évi írta :)

Szami, dejó, hogy helyrejött Jázmin sebe :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Márti! Nagyon helyesek vagytok egyenruciban! :D

Kata! Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Rólunk: tegnap jelentkezett a srác e-mailben (Juditom, mutatja a teszvesz a címet, tel.számot, ptivát e-mail címet, ha lezárult sikeresen az aukciónk, arra a mail címére írtam -freemail-). Kollégiumi költözés, stb..., nem mindíg ő jelentkezik be a teszveszre, de ma már biztos kézhez kapom a csomagot. Írta ezt a negyedik levelemre, mikor írtam benne, hogy remélem tudja, hogy a rendőrséghez is fordulhatok a panaszommal. Na mindegy, remélem lezárul már. Kicsit megingott a hitem, de egyébként meg nagyon szeretem a teszveszt.

bbj Judit! sajnállak a hátad miatt. :cry: Nem kell ám azt a Kama Sutra könyvet ilyen gyakran forgatni! :lol: Vagy gyakrabban és akkor hozzáedződsz? :lol: És tényleg mi is ez Letivel?

balwin Judit! Nekem az iwiw-es utánnanézés eszembe se jutott... :oops:

Jutka mama! Védike is hogy lépeget már! Bár már 7 hónapos nagy hölgy! Várjuk majd a lakásról is a képeket!

Szilbee! Finisben lévő kismamaáról valami hír? Leventének jobbulást!

Évi! Neked is jobbulást! Csongi pedig nagyon ügyes! Én is azt kívánom hogy minnél több ilyen pedagógusa legyen, mint amilyenek a mostaniak!

Olga

Kép
juhaszolga

Köszi a tippeket! :)

Ott még nem tartunk, hogy önállóan kört tudjon razolni, de majd próbálkozunk.

Egyébként azért merült fel bennem az "előrajzolás", hogy a mozdulatsor rögzüljön. Nyilván én vinném rajta végig a kezét először. Sőt az is eszembe jutott, hogy először ujjfestékkel kéne próbálkoznunk, a ceruza helyes tartása még nem megy.
szilbee

Olga! Nem nincs hír... még.
szilbee

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.05 11:37-kor.
jaimee1

Jaimee, most arra utaltál, hogy hulla fáradt vagy, vagy valaki nem válaszolt és ezért nem írsz???

Olga, a lényeg, hogy megjön a csomagod.... de most már én is jobban figyelek azért az eladóimra!
A barátnőmet merem nagyon ajánlani. Iszonyú gyors és rugalmas, és ő komolyan foglalkozik az üzlettel, szóval tényleg nagyon megbízható.

Szilbee, háááát szerintem Csongi 3 évesen még a kriszkraszkoknál tartott.... sőt, szerintem még 4 évesen is :wink:
De az ujját belenyomod a festékbe jó szórakozásnak tűnik :lol:

Jaja, írni akartam még, hogy Jutka mami köszi a képeket! Nagyon ügyes Védi, 7 hónapos áll.... hm, még Csongit is beelőzte. Ő 7 és fél volt. Jó kis mozgékony lány lesz belőle, tuti :wink:

Márti, de szépek voltatok így együtt beöltözve! A Balcsi képek után meg nosztalgiám lett... bocsi, de hol is voltatok helyileg?

Évi és
Kép
csongianya

Jáááj, nem utalok én semmire, töröltem volna egy előző hsz-t és ez lett belőle. :shock: :shock: :shock:

De tényleg hulla vagyok. :?
jaimee1

hali,
még mindig csökk.üzemmód... elnézést...
fél 3 óta vagyunk fenn... újabb fog bújt át, gondolom ezért nem tudott Szabi aludni...
Amúgy avgyunk, javulgatunk....

Kép
Kép
dorkáék

Évi! Azért ez megnyugtató! :)

Erika! Tessék pihenni! Mármint úgy értem, mikor Réka elalszik, te is feküdj le!

Dorka! Jól megszenvedtetek vele. :? :cry: De legalább kibújt véégre! Ez az a fog??? ami úgy be volt dagadva?
szilbee

Évi! Neked is jobbulást!
szilbee

Sziasztok!

Csak gyorsan egy pár sor. Még vagyok/vagyunk, Lara baba úgy tűnik ragaszkodi a kis "belső világához".

Előjelek még mindig nem igazán vannak. Ma voltunk NST-n, ahol jó volt minden. Aztán a doki is megvizsgált (meglepő volts számomra, hogy fáááájt. Miért????) és egy ujjnyira vagyok nyitva, lassan halad a dolog...
Vasárnap megint megyek, valószínű már magzatvízvizsgálat is lesz. :shock:

Szóval röviden most ennyi. Izgulok és készítem magam.
Ha van vmi majd küldöm az smst-t!
Szorítsatok!!!!!!

KépKép
kitten13

Kata!
Boldog Szülinapot!!!

Kép

Kép
katlina

Bocsi, hogy kicsit felszínes vagyok! :oops:

Kata! Utólag is Boldog szülinapot!

Anikó! (a kedvedért) :lol:

"Eltorzult utolsó napjaim!" :D - (tegnapiak)

Kép

Kép

KépKép
kitten13

Kitten! Drukkkk! :D:D:D
szilbee

Háj!

Kitten!
Ugyanmááááááááá, még ugyan jól nézel ki!!!!!!!!!! Nekem ennél már torzosabb és olyan agyonnyomott tehén -fejem volt! :lol: Hehhe!
Sokat gondolunk rátok!

Timi!
Köszönöm kérdésed... :wink: egészség eddig ok....bár van 2 taknyos gyerkőc. Ma voltam először el 1.5 órára.......rettentő rosszul éreztem magma....ha látott vki az utcán a városban csatangolni lógó fejjel és tetű lassan akkor az én voltam.... :?
RAkhatnál már szép képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan szupi....akkor ez álmaitok otthona?

KATA! SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!

fanna3

Anna, és Niminek hogy telt az a másfél óra?

Kitten, de szép pockád van :lol: Ehehehe...fáradt tekintet ösmerős :wink:
Fájás: ilyenkor már eléggé érzékeny a táguló méhnyak... azt meg már csak halkan jegyzem meg, hogy néhány orvos kicsit rásegít manuálisan a tágulásra... Nagyon szorítok ám! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

sziasztok!

Fanna!
óh szegényke! és Nimi hoyg viselkedett? sírt, mikor otthagytad? játszott a többiek "mellett"? mesélj, mit mondtak a gondozónénik?

Évi!
gratu Csonginak! neked meg jobbulást!

majd jövök...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Fanna! Ismerős érzés... :( :cry: Én ezzel még mindig így vagyok, pedig Levente már ovis.

Kitten! Ha holnap reggel még otthon leszel, azért csekkolj már be. Ne izguljuk már magunkat halálra. :lol:

Kata! ??? Jól vagytok?
szilbee

köszönjük a rajzos dícséreteket...

Szilbee!
én is kört rajzolnék vele, aztán alá egy vonalat. Grétinek megtanítottam ovi előtt a nevét leírni, de másolással. leírtam aztán alá kellett neki másolnia.

kitten!
én is fáradtságot vélek látni az arcodon, de hát lesz ez még így se! :lol: sok sikert, izgulunk értetek!

Olga!

na hátha akkor meglesz a csomi! én imádom a teszveszt, egy kicsit elkeserítettél, de hátha minden jóra fordul.
(ja én azt hittem, az oldalon kérdeztél)
én a cím alapján odarobogtam volna érte! na nehogy már! még az útiköltséget is levertem volna rajta!

69 mi? hahahaha

különben most nem fáj, ma reggelre valahoyg meggyógyult, lehet megijedt a két szuritól!

judit! nem mondott a múltkor sem semmit, csakhoyg be van gyulladva ( a belémbökött injekció helye, nagyon vérzett, amiből arra lehet következtetni)

Letinek valszeg a kaka bacik okozták a gondot
:oops: most nehoyg azt higgyétek, hyog nem cserélek pelust, csak hát néha nem érzem meg, ha pl. kint játszik, és valószínű, hogy jobban érzékenyebb az ilyen dolgokra. bár Gréti is az, meg én is... na nem véletlen a genetika. már 2 éjszaka nem ébredt fel, hogy fájna, íyg ezt a gyógyulás jelének veszem, remélem hat az antibigyó, aztán ha bevettük az összeset, kontroll.

na jóccak...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!
mengen nem voltam pár napig... alig győzök visszaolvasni.
Köszönöm szépen a szülinapi üdvözléseket Mindenkinek!
Jól vagyunk, köszi.

Kép

Kép
szolkata

sziasztok!

írtam az előbb de elszállt :oops:

Olga!

Jó volt találkozni! S miután elmentetek, a csajok mondták hogy mekora már Balázs kicsi már neki a babakocsi:-)

Kitten!

Nagyon szép kismama vagy:-) de olyan ismerős az arcod csak nem tudom kire hasonlítasz vagy hogy honnan ismerős :oops:

Szilbee!

Én meg mondom öszintén tavaly nem is gyakoroltuk a rajzolást Bettikével mármint a jelét, csak az hogy fel tudja ismerni meg hogy mi a jele. AZtán szerintem két hét nem kellett itthon rajzolt s már láttam a jelét(mármint hogy azt is hozzá rajzolta). Nah hát mondom milyen ügyes vagy!
Mert hogy én nem akartam eröltetni mert hát neki sem volt ugye akkor még annyira jó a rajzai meg csak firkált! de a jele az már ment!

Rólunk!

Bettike változatlanul nem szeret oviba járni, minden reggel nyüfizik.
Délután ha megkérdezem mit cisnáltál az oviban vagy hogy milyen volt...Hmmm semmit unatkoztam....nem volt jó :cry:
Adtunk be egy pályázatotta helyi önkormányzathoz mert hirdettek meg lakásokat kinéztünk egyet 3,5 millió két szobás konyhás fürdőszobás kis lakás lett volna! De nem kaptuk meg sőt hat lakást hirdettek abból csak kettő kelt el s az se falubelieknek. szomoru voltam :cry: de hát ez van ilyen peches vagyok

Eltelt nekem is az első hét viszont nagyon rosszul...
Egysrészt megint rossz az órarendem van olyan nap hogy 12 órám van:-(
Másrészt meg kedden reggel rosszul voltam. Arra keltem fel olyan háromnegyed öt fele hogy ggyorsan ver a szívem.
Mértem a vérbnyomásom 130/90 meg 137 es a pulzus. Nah akkor vettem be egy gyógyszert(amit még márciusban írt ki a doki, mert hogy akkor is ez volt). Nagyon rosszul voltam egy félóra alatt szerencsére a gyógyszer levitte de olyan halál félmem volt. a vérnyomásom 150/100ra is felment. Egyébként 100-120 között szokott lenni.
Jól van semmi elmentem suliba délután volt orvos.elmondtam mi a bajom. csinált EKG persze jó volt(hát otthonról 100/60-as vérnyomással jöttem el)semmi bajom nem volt.azt mondta szerinte nyugtatót kellene szednem. hát persze azt meg ugyse fogok.
Jó szerda reggel négyóra fele, megint volt egy enyhe rosszul lét de ez gyógyszer nélkül elmúlt egy húsz perc alatt.
Szerdán este ahogy néztem Bettikével a doktor house-t már majdnem aludtam amikor megint nem éreztem jól magam átmentem megnéztem a vérnyomásom megint ugrált pulzu s vérnoymás egekeben. lábam remeget. Vérnoymásom ugrált. vettem be egy gyógyszert de nagyon rosszul érezem magam.kihívtuk az ügyeletet persze ők is akorára értek oda mire elmúlt már. de a doki az rende volt mert elmondtam neki mi bajom meg az orvsos is mit mondott. Azt mondta 20 évesen ne éljek már nyugtatót meg nem az a megoldás. Mert ez egy betegség s a papírt amit adott arra ráírta a kardiológiai kivizsgálát.
Csütrötökön jól voltam, viszont tegnap délután is volt egy enyhe vérnyomás ugrálásoom. Kértem időpontot a kardiológiára november 10.-ére kaptam. MÁVba kértem, hát borzasztó hog két hónap

Nah jól van most próbálok vissza olvasni.

puszi mindenkinek s bocsi hogy ennyit írtam.
kellemes délutánt

Kép
kbernadett

szió,

lopok már egy leheletnyi időt a takarításból, míg írok nektek!

DITKE????? Mi újság?????????????

Betti, de jó, hogy újra írtál! Sajnálom, hogy rendetlenkedik a vérnyomásod, és hogy 2 hónapig várni kell egy kivizsgálásra... :cry:
Bettike is hátha megkedveli egy kicsit az ovit!
A lakást is sajnálom, biztos örömmel költöztetek volna oda!

Kata, utólag boldog szülinapot neked!

Kitten, de izgi, már lehet, csak órák kérdése??? :wink:
Várjuk a híreket, vigyázz magatokra!!

Judit, az antibogyó akkor segített! Ó, én is ám hasonló cipőben jártam, mint ti, és egész nagykoromig hajlamos voltam a kuruttyra (szal a felfázásra)... Ez nem attól függ, hogy fél perc alatt a boxutcában köt-e ki a gyerek (vagyis hogy ennyire gyorsan pelust cserélsz)
szted Kolomposra már vihetem Szabit?? 20-án hánykor is lesz?
Derekad??????

Anna, Nimi jobban vislte a másfél órát, mint te?

Évi, jobbulást!!! ++++

Virág mamija Jutka! Köszke a képeket, jó lenne élőben is meglesni kiscsajszit, nagyon ügyes ám! Mikor költöznek vissza Virágék?

Szilbee, igen, az a nagyon duzzadt foga jött át Szabinak, mára már teljesen.
Csúnya is, az íny is lifeg(ett), és az alvadt vér is ott van alatta valahogy... De ma éjjel újabb kettő jött át, felül, így 11 fogúak lettünk! :D (Mi meg Apával zombik, de ez már mellékes, a lényeg, hogy a hónapok óta tartó fájdalmai talán elmúlnak így Szabinak)
Ma megen lagzizunk, dög meleg lesz, azt sem tudom, mit adjak majd a gyerekre, mert a templom meg tuti hűvös lesz...

Szami, gratula Jázmin szavaihoz! Képzeld, Szabi is mondja a tetőt, csak épp fordítva: tőte... :) Olyan aranyosak, amikor így próbálkoznak!!! :) A saját nevét meg nem Szabinak, hanem Babinak mondja! :)

Márti, de szépek aképek, azaz Ti a képeken, cicástul!!!

Judit, édsséggel mi is úgy vagyunk, mint ti: sokmindent megkóstolt, de nagyon mértékkel eszik csak ilyeneket, és azt is csak mi adjuk neki!! Szerencsére mamák is elfogdták ezt! (anyósom kicsit később...)

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Semmi nem sikerül mostanában. Reggel írtam egy hsz-t, de nem küldte el, nem vettem észre. Zoli meg bezárta a world-ot, pedig betettem előtte, hogy meglegyen. De ezen a héten már kb. 3-szor így jártam. Megírom, elszáll, kidob a babanet. Pedig olvasok.

Elég depis vagyok, most nincs kedvem újraírni. Nagyon feszült vagyok és ideges, fogalmam sincs mi van velem, de folyamatosan vagy ordibálok valakivel vagy sírni tudnék.

Amúgy jól vagyunk, köszi az érdeklődést, úgy tűnik gyors lefolyású vírus volt.

Mindenkinek jobbulást, aki beteg! Szép napot!

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!Olvastam egy könyvben,hogy a hajfestést kerülni kell a 12.hétig. Nekem a doki azt mondta festhetem nyugodtan.Henna alapút nem találtam, a leggyengébb szer az 1,9%os(az átlag festék 6%-os) tartós szinező. A fodrászom is ezt javasolta,mikor kérdeztem,és igyekeztem nagyon gyorsan lemosni.Én nemigen tudom a hajfestést kikerülni,mert szőkés-vörös a hajam és FEKETÉRE van festve évek óta 3 hetente. Próbálom ritkítani,de nagyon csúnya,amikor nő le.Szerintetek okozhatok ezzel bajt,vagy csak ez is egy a számtalan felesleges félelmem közül,és ha azt mondja a doki,hogy lehet,akkor ne parázzak rajta?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dorka! Dejómár! Örülök, hogy végre vége Szabi szenvedéseinek!! :D

Betti! Nincs vmi módja, hogy hamarabb lásson egy kardiólódus?

Niki! Én is vmi hasonlón mentem keresztül pár hete. Kimerültem. Gondolom nálad is az lehet. A baj csak tényleg az, hogy igazán nem tud az ember töltődni...

Kitten?

Rólunk: Levente javulgat..hmm nem olyan vészes a takonykr, mint hajdan volt. Bár most többet tudunk vele levegőn is lenni.
Dávd pedi végre mászik, igaz sak rövideket, de mászik! 8)
szilbee

szilbee!

Hát a hétvégén fogom magam s keresek egy magánrendelést a neten.

Ha nem találok akkor meg még megpróbálom a Hetényit de azt nem szeretném de ha nincs más....

Kép
kbernadett

Betti! És Berényben nem próbálod meg? Tudom, hogy nincs közel, de olyan messze se... hátha ott hamarabb tudnak fogadni.
szilbee

Sziasztok!

Vagyok még. :lol: Elég idegesítő ez a dög meleg, próbálom átvészelni itt bent a lakásban.

Betti!
Vigyázz magadra és szerintem is próbálj valahol egy korábbi időpontot keresni és minél előbb megnézetni magad!
Nem tudom honnan lehetek ismerős :?: Én eredetileg nem szolnoki vagyok és nem is sok ismerősöm van a városban.

Dorka!
De jó hogy jól vagytok már!

Niki!
Lehet,hogy ez az idő is "bekavar"... Én is titta hülye vagyok, bár én ezt most másnak tudom be... :wink:

Szilbee!
Akkor lassan a "kis mászkálósnak" is a nyomában kell lenni mindig, ha belelendül, mert gondolom szeretné majd feltérképezni a lakást! :lol:

Kutyafüle!
Ebben sajna nemtok okosat mondani, mert ezer éve nem festem a hajam. Húúú, most el sem tudnám már magam képzelni szőkén.... Pedig volt idő...

Na, holnapra már készítem magam, aztán lehet, hogy még felesleges. :roll:
További jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
kitten13

Kitten! Óóóó már mostanában is úgy kell a konyhából visszahozni, mert olyan gyorsan kúszik. :lol:

Judit! Levente jobban issza a teát mióta nem cukorral ízesítjük, hanem a ti mézetekkel! :mrgreen:

No menek lazítani... a fiú-szakasz kidőlt! 8)
szilbee

Szilbee!
örülök neki! hát mást ízt ad a teának az biztos!

betty!
elég korán kezded, nem gondolod? én is privit keresnék, nagyon sokára adtak időpontot!

a házat sajnálom, gondolom már szabadulnátok!

ma falunapon voltunk, egész jó volt, a lányok ugráltak, póniztak, sergőztek, aztán Berecz András felnőtt meséjét hallgattuk, jókat rötyögtünk rajta...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Pampers pleust használó anyukák!!!!
Van három darab 400 forintos kuponom pelusra, szept 30-ig érvényes!!!

Tescoban és Rossmanban vásárolható le Jumbo csomagra (98 86 72 66 62 56 db-os kiszerelésekre vonatkozzik)

Ha kell valakinek szoljon szívesen elcserélem

Kép
kbernadett

Na Szilvi! mára vagytok kiírva! :) Majd várom a sömöst (sms)! :D Az amnióról is... mindenről, ami csak veletek történik!

Judit! Apjuk nem akar menni Etyekre. :( DE! A Kolomposra menni akarunk... azt nem mondom, hogy megyünk is, mert mostanra nagyon babonásak lettünk. (Most 7végénis strandolni akartunk, aztán erre Levente betaknyosodott...)
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?