Eszike: mennek a drukkok, ez a baba mar tenyleg jonni akar nagyon, pihenj csak, amennyit tudsz, mert kell az ero a szuleshez.
Csehi: a 3 ujjnyi naggggyon szep. Es mindezt ugy, hogy eszre sem vetted! No, ezert en is irigyellek, mas 10-12 ora vajudas soran jut el csak idaig
Szeder: Adel kis pufi kepu, latszik, hogy jol erzi magat a boreben. Nagon edes
Minyu: a ti kepeiteket is vegignezegettem, Csonginak a fintoros kepe nagyon vagany
Honey: nyugi, ha Flora jonni akar, most mar johet. Mar nem lesz koraszulott!
Mert en-mint sereghajto- is betoltottem MA a 37. hetet, szoval kerem, itt mar barmikor erkezhet barki babaja !!!
Matol en is belepek a malnalevel tea ivok, es homeos szer-szedok taboraba!
Sarkanyuka: csatlakozom a tobbiekhez, ne aggodj, nem is ertem, hogy miert csinalnak ebbol ugyet ?! (Ilyenkor gondolkozom el rajta, hogy lehet, hogy jo ez a rendszer, ami itt van: nem paraztatjak feleslegesen a kismamakat?) Vegyel peldat Honey-rol, ot mar annyit remisztgettek, hogy most mar mondhatnak, amit akarnak, nem dol be
Lolababa: nekem is annyi csikom van, mint neked, a hasamon vegig egy halvany vonal, alig eszreveheto. Meg a koldokom sincs kint igazan.
Es a vegere: eddig azt gondoltam, hogy a dieta, meg nemhizas miatt "meguszom" egy 3,5 kilo koruli babaval. Tegnap szembesultem azzal, hogy eselyem sincs. Egyreszt a hasam orult iramban kezdett noni, szinte naprol napra nagyobb. Masreszt eddigugy tudtam, hogy 3,6 kiloval szulettem, ami lehuzza a ferjem 4,15-os szuletesi sulyat. De tegnap anyam elkottyantotta igy 36 ev utan, hogy valoban 3,6-tal szulettem, de a 8. honapban
Ennyit a remenyekrol ... Szoval mar en is kezdek azon agyalni, hogy jo lenne nem kihuzni a 40. hetig, mert egy oriascsecsemovel tudok nevezni csak